Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Ik ben Missy, op het moment van dit voorval was ik 47 jaar (maar zag er veel jonger uit). Ik heb blond kort haar, een mooie 85D cup, en een strak geschoren kutje.
Toen ik op een dag weer eens lekker topless in het zonnetje in de duinen lag ging het fout. Plots zag ik vier grote, gespierde negers voorbij komen lopen. Eentje kwam op me af en vroeg: "Hee lekker sletje, wat doe jij hier in je eentje, weet je niet dat het hier gevaarlijk is?". Eh "Nee, dat wist ik niet, antwoorde ik, en ik ben je sletje niet, of moet ik nu bang zijn voor je?".
"Ja," zei hij en pakte me bij mijn arm beet en trok me met gemak de bosjes in. "Wat doe je nou?", vroeg ik ongerust toen ook zijn maten aan kwamen lopen.

 

"Shht, mondje dicht", zei hij, terwijl hij zijn broek open ritste en ineens zijn lul tevoorschijn haalde. Het was een enorme heerlijk glad geschoren neukstaaf met een paar fikse gladde ballen erbij. Ik voelde me wee worden in mijn maag, wat een grote, geile pik! "Op je knieën", siste hij en duwde me ruw naar de grond toe. "En nou je mondje open", zei hij terwijl hij zijn eikel tegen mijn lippen plantte.

Gewillig opende ik mijn lippen om zijn knots in mijn mond te nemen. Ondertussen waren zijn drie vrienden ook gearriveerd. "Zo, blanke slet, we gaan jou eens even flink te pakken nemen", zei er eentje. "Ja, we gaan je helemaal onderspuiten, vies sletje!". Ze trokken allemaal hun broek uit en nog 3 enorme zwarte pikken kwamen tevoorschijn. Ik werd nog geiler dan ik al was en zei: "Ja, kom maar met die grote zwarte lullen van jullie, ik wil jullie zaad over mijn hele lijf voelen!".

 

1 752

 

Ruw trokken ze de kleren van mijn lijf en zelf kleedden ze zich ook helemaal uit. Wat een fantastische lijven, dacht ik bij mezelf, door zulke mannen wil ik elke dag wel gepakt worden! Ik moest op mijn handen en knieën gaan zitten en de eerste man stopte zijn lul weer in mijn mond. Gulzig begon ik erop te zuigen, ondertussen merkte ik hoe een van de anderen op mijn kontje spuugde en dit over mijn kutje en kontje smeerde voor hij zijn dikke eikel tegen mijn schaamlippen plantte.
Ik voelde de geilheid door mijn lijf heen gieren, dit was net zo opwindend als toen ik vroeger elke dag voor straf de gymleraar moest afzuigen na schooltijd.

De achter me neergeknielde man begon nu met zijn enorme neukstaaf op mijn billen te slaan en slaakte ondertussen allemaal gore praat uit. "Ja vieze blanke hoer, we gaan je kutje en kontje helemaal vol zaad spuiten".
Hij kneep even hard in mijn stijve tepels en ik gilde van pijn en genot. Mijn tepels waren nog nooit zo hard en gevoelig geweest.
De neger die ik aan het pijpen was, pakte me bij mijn haar beet en begon mijn hoofd ruw op en neer te bewegen. De andere twee stonden zich aan weerszijden af te trekken. De neger die achter me zat, stootte met een harde stoot ineens zijn lul tot aan zijn ballen in mijn kutje, zijn eikel ramde tegen mijn baarmoeder en ik gilde het uit van de pijn.

 

wife watching mix 005


Wat een enorme lul, ik was nog nooit eerder gepakt door zo'n monsterachtig apparaat! Na een paar stoten kon ik me weer ontspannen en begon ik te genieten van zijn reusachtige mannelijkheid. Bij elke stoot duwde ik mijn kont hard naar achter om zijn lul zo diep mogelijk in me te voelen.


De neger die voor me zat haalde ineens zijn pik uit mijn mond en begon ermee in mijn gezicht te slaan. "Vieze gore neukteef, je vind het maar wat lekker hè, hoerige pijpslet!". "Ja, ja!", zei ik en pakt zijn lul beet om weer verder te zuigen aan die heerlijke zwarte spermastaaf. "Ja, zuig me maar lekker af, ik spuit zo je hele bek vol, smerig sletje!". Al snel voegde hij de daad bij het woord en dikke stralen sperma baanden zich een weg naar buiten. Het kwam op mijn haar, in mijn ogen, hij spoot mijn hele gezicht onder. Ik likte met mijn tong de slierten zaad van mijn lippen, terwijl ik nog steeds stevig in mijn kutje werd geneukt.

 

"Nu ik", zei een van de twee rukkende negers en duwde zijn net klaargekomen maat uit de weg. De lul van de man die nu voor me knielde was de grootste van allemaal, ik denk wel 30 cm! Zijn eikel was enorm en met moeite kreeg ik mijn lippen er omheen. Smakkend begon ik hem te pijpen. De laatste rukkende neger was inmiddels met zijn gezicht onder mij gekropen en ineens voelde ik een tong op mijn clitje. Een tong gleed over mijn clitje en ik werd nog geiler dan ik al was. Met lange soppende halen begon hij me te beffen en binnen een minuut kwam ik al klaar.

De man die mijn kutje neukte werd toen vreselijk boos en zei: "Vieze slet, had ik gezegd dat je mocht komen?!". Terwijl hij me op zijn allerhardst begon te neuken, sloeg hij met zijn vlakke hand op mijn billen. "Dat zal je leren, hoer, zomaar klaarkomen zonder iets te zeggen!". Hij bleef op mijn billen slaan tot ze knalrood waren geworden.


Ik vond het megageil, ik ben gewoon een onderdanige slet en deze mannen pakten me zoals een snol als ik verdien. "Laten we nu ruilen", zei de man die ik aan het pijpen was, "ik wil haar een les geven die ze nooit meer zal vergeten!". "Is goed", zei de man achter me, die me net nog zo lekker op mijn kont had geslagen, en trok zijn lul terug. Hij greep mijn hoofd beet, plantte zijn stamper tegen mijn lippen aan en duwde zijn lul naar binnen. "Zo, en nu mag je je eigen geil aflikken, vieze snol!", zei hij. Gewillig volgde ik zijn commando op.

Opeens voelde ik die monsterlul van 30 cm tegen mijn inmiddels aardig opgerekte kutje duwen. Hij kreeg hem er niet in en vroeg een van zijn kameraden of die niet even in mijn kutje wilde klaarkomen, zodat mijn gaatje lekker glibberig zou worden.

Dat liet Michael (zo heette hij) zich geen tweemaal zeggen en knielde rukkend achter me neer. Zijn dikke paal past net in mijn kutje en na een paar diepe stoten kwam hij brullend klaar.

 

tn5


Ondertussen had ik de paal van de eerste neuker schoongelikt en kreunend begon hij zijn ballen in mijn keel leeg te spuiten. Gulzig slikte ik zijn zaad door en bleef aan zijn staaf likken en zuigen tot de laatste druppel eruit was gevloeid. Ook Michael kwam nu klaar terwijl hij zijn paal diep  in mijn kutje gedrukt hield. Dikke stralen wit zaad spoten naar diep in buik en baarmoeder, wat weer naar buiten liep ving hij op met zijn vingers  en dat propte hij in mijn anus. Hierna sloeg hij nog een paar keer hard op mijn kont.

 

De neger met zijn 30 cm lange lul knielde vervolgens achter me neer en drukte zijn eikel weer tegen mijn kutje aan. Dat glom nog van het zaad en nu lukte het wonder boven wonder wel om zijn monsterachtige staaf (zo dik als een bierflesje) tussen mijn lipjes te proppen. Met een machtige stoot ramde hij zijn megapaal mijn kutje in en ik gilde het uit van pijn en genot.
Iedere stoot dreunde keihard tegen mijn baarmoeder, de pijn was niet te harden, maar ook het genot van het oprekken was onvoorstelbaar.

 

De andere drie waren inmiddels voor me neergeknield en ik moest ze om beurten afzuigen terwijl ze vieze praat uitkraamden: "Gore snol, pijpen! Je vindt het wel lekker, 4 van die grote zwarte neukapparaten!". Om beurten pakten ze me bij mijn haar beet en duwden hun neukstammen tussen mijn lippen naar binnen. Ook sloegen ze me met vlakke hand, in mijn gezicht en op mijn billen. Ik was nu geiler dan ik ooit van mijn leven was geweest en zei:

"Ja, pak me maar, ik ben jullie geile neuksletje, kom hier met die dikke lullen, spuit me vol, spuit me vol!". Het duurde niet lang of een van de drie voor me zittende negers spoot zijn zaad over mijn gezicht. Met mijn tong likte ik de spermaslierten van zijn lul af, terwijl ik intussen nog steeds keihard in mijn kutje werd gepompt door de grootste neger.
Opeens trok de neger die mijn kutje aan het neuken was zijn grote paal met een plop uit mijn buik, mijn lipjes werden tot het uiterste mee naar buiten getrokken door zijn machtige eikel. Dit gaf een heel vreemd gevoel in mijn tot het uiterste opgerekte kutje, hij ging op zijn rug liggen en ik moest op zijn dikke paal komen zitten.

 

msn 104


Omdat ik weinig keuze had probeerde ik zijn paal in mijn kutje te duwen, gelukkig was ik al drijfnat, en na wat druk zetten schoot zijn enorme eikel tussen mijn lipjes door, onmiddelijk kwam hij met zijn onderlijf naar boven en schoot zijn paal weer tot aan de wortel diep in mijn buik. Een vlammende pijn ging door mijn onderlijf, maar hat was ook heerlijk, nog nooit was ik zo opgevuld.

Michael kroop onmiddelijk achter mij met zijn dikke paal die ook zeker wel 22 cm en behoorlijk dik was. Hij masseerde mijn kontgaatje even en drukte toen zijn eikel langzaam mijn poepgaatje in, ik kreunde en gilde van pijn, maar kon geen kan op en langzaam bewegend kroop hij steeds dieper in mijn darmen.

Toen hij er helemaal inzat begonen ze samen op hetzelfde ritme te neuken, beide gaatjes tot het uiterste opgerekt. Langzaam nam de pijn af en kon ik er ook optimaal van genieten, hoe vaak ik ben klaargekomen door deze dubbele penetratie kan ik niet meer vertellen, maar het was vaak.

De andere twee duwden hun lullen ook weer naar mijn mond en likkend, trekkend en zuigend bracht ik hen naar hun hoogtepunt toe. Tegelijkertijd spoten ze dikke stralen glibberig sperma over mijn gezicht en om beurten moest ik hun neukstaven schoon likken. Mijn gezicht droop inmiddels van het sperma en een van de negers begon het er vanaf te likken.


Ik gaf hem een geile tongzoen, ondertussen hoorde ik de neukende neger onder me steeds harder zuchten en kreunen, en ook Michael stond op het punt klaar te komen. "Aaahhhhh,", kreunde hij, "Ik spuit je hele kut vol!". Ik voelde hoe zijn enorme lul zich samentrok in mijn opgerekte nauwe kutje en even later spoot hij mijn buik vol met zijn kokende sperma, heerlijk! "Ja, spuit mijn kutje en kontje maar vol met jullie geile zaad!", riep ik en ramde mijn kont nog een paar keer stevig naar achteren Michael aan te sporen zijn zwarte zaad tot de laatste druppel uit zijn zwarte neukstam diep in mijn darmen te spuiten. Met een brul spoot Michael mijn kontje vol, ik voelde de stralen uit zijn schokkende paal diep in me vloeien en kwam weer klaar.

Vergenoegd trok hij zijn neukapparaat uit mijn sterretje terug en gaf me nog een pets op mijn billen. Als laatste daad moest ik zijn gigantische neukapparaat schoonlikken, wat ik vol overgave deed. Daarna kleedden ze zich allemaal weer aan, gaven me een kaartje met een telefoonnummer, en liepen zonder iets te zeggen weg, in de richting van de parkeerplaats. Het sperma van de laatste neukers droop uit mijn kutje en kontje naar buiten.


Ik ving het op met mijn vingers, smeerde mijn clitje ermee in en begon mezelf te vingeren, terwijl ik mijn eigen kontje met mijn ander hand neuktte.

Nagenietend van deze ongelooflijk geile gangbang kwam ik nog een laatste keer heerlijk klaar...

 

Zou ik ze nog een keer durven te bellen?

Reacties   

-1 #1 Leroy 08-01-2015 19:40
Hee sletje, waar een tijdje geleden, bel me eens ik wil mijn zaad kwijt!
Citeer

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen