Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Slot

George en Dick hadden het schouwspel van Annie en Julian met argusogen bekeken. Dick had eerst medelijden gehad met zijn oudste broer, maar dat was snel overgegaan in hevige lustgevoelens.
George had de camera weggelegd en voelde even aan haar kutje. Toen ze haar hand terugtrok was hij helemaal nat. Het vocht bestond niet alleen uit sperma en hondenkwijl, maar ook uit door Georges poesje vers aangemaakte sappen. Ze was geil, maar haar kutje deed wel wat pijn. ?Oh, Dick?, vroeg ze poeslief, ?Wil je even mijn kutje likken?? Ze zou ook Timmy kunnen laten likken, maar zijn ruwe tong zou op dit moment te ruw zijn geweest.

Dick voldeed graag aan haar verzoek. Nadat George op haar rug was gaan liggen, bracht hij zijn hoofd tussen haar dijen. Toen hij het sapamalgaam uit haar kutje zag druppen twijfelde hij wel. Per slot van rekening was het nog steeds sperma en dan nog wel dierensperma, dat in dat heerlijke jonge kutje was gespoten. Maar George werd geprikkeld door de lucht die Dick uitasemde over haar lichtbehaarde poesje, en ze duwde ongeduldig zijn hoofd diep tussen haar benen. Dick belandde met zijn neus tussen het sperma. Het rook wel wat vreemd, en even later proefde hij ook dat het vreemd smaakte, maar het was ook niet zo slecht. En als de meisjes zijn sperma en dat van Julian, en van de hengst en van Timmy, wel lustten, dan zou het maar flauw zijn moest hij George nu even niet haar pleziertje gunnen. Een beetje onwennig likte hij haar kutlipjes en haar clitorisje. Af en toe spitste hij zijn tong en poogde hij Georges neukgrotje te penetreren.
Dick was ondertussen wel heel erg geil geworden. Hij frommelde een hand in zijn broek en masseerde zijn pik even. George merkte de beweging op en zei: ?Oh, Dick, trek je broek dan gewoon uit. Ik wil je dikke lul zien!?
Met een hand ontkleedde Dick zijn onderlichaam, niet nalatend van George zachtjes verder te likken. Zijn ballen waren flink gezwollen en zagen bijna paars. Nog even en ze zouden scheuren, als het vele sperma niet zijn weg via zijn lul naar de buitenwereld zou vinden. Wat had hij zich toch graag leeggestort in Georges uitgewoonde kutje! De jongen handelde in een roes van seksuele energie. Hij kwam wat recht en likte verder naar boven toe. Hij volgde het spoor naar Georges navel en likte er zorgzaam omheen, nog meer naar boven. Naar de jonge, prille, maar al reeds gevormde borstjes van George. Zijn tong beroerde de stijve tepel van haar linkerborstje. Er ging een siddering door het jonge meisje. Dick bracht zijn hand naar het andere borstje en sloot er zijn hand omheen. Hij kneedde de bolling afwisselen zacht en hard. Even later wisselde hij zijn activiteiten van borst. Voor George was het een ware ontdekking. De laatste dagen had ze al veel geneukt, maar haar jonge borstjes waren nog onontdekt gebied gebleven. Ze voelde zich bijzonder vrouwelijk, met zo?n jonge gedreven minnaar en tevens neef.
Dick vond het niet onplezierig, maar de druk in zijn ballen was niet meer te harden. Hij stootte zijn onderlijf naar voren, en gleed het uitgerekte kutje van George binnen. Het meisje schreeuwde van de pijn en van de schrik. De dikke bobbel van Timmy en de armdikke lul van de hengst hadden toch wel een aanslag gepleegd op haar kutwanden. Maar de pijn in de ballen van Dick dreef hem bijna tot razernij. Hij moest en zou spuiten! Hij hoorde het geroep van George, maar het drong niet tot zijn hersenen door. Hij gleed uit George, om met een fikse stoot een nieuwe aanslag op haar kutje te plegen. Net om dat te vermijden deed George haar kontje wat omhoog, zodat haar neef haar pijnlijke kutje niet meer zou kunnen martelen. Dick had de kleine beweging niet eens opgemerkt, en stootte opnieuw keihard. Ditmaal raakte hij niet in het jonge meisjeskutje, dat was immers net te hoog. Het vele kutgeil en het dierensperma in, en rond haar poesje was onder invloed van de zwaartekracht naar beneden gedrupt, in haar bilspleet. Dat natuurlijke glijmiddel liet Dicks lul gemakkelijk een weg banen richting het door het vele vocht zacht geworden aarsrozetje van George. Doordat George haar aandacht vooral had gericht op het dichtknijpen van haar kutje en omdat ze er niet op voorbereid was dat haar kontgaatje een doelwit zou kunnen zijn van een dikke pikkenkop, was haar kringspier relatief ontspannen. Dat en de harde stoot van Dicks onderlichaam liet de jonge eikel toe doorheen de kleine opening te boren. Vanzelfsprekend was Georges darm helemaal niet voorzien op het binnendringen van zo?n dikke lul, ze gilde dan ook de hele buurt bij elkaar.
Nauwelijks beseffend dat hij in zijn nichtje haar kont zat ? hij had er nooit durven aan denken ? voelde hij de druk rond zijn eikel enorm toenemen. Hij trok zich razendsnel terug, en stootte hard zijn pik opnieuw in het zopas ontmaagde kontgaatje. Omdat hij met zijn pik door de kleddernatte bilspleet van zijn nichtje aan het glijden was, gleed er wat vocht mee in het nauwe aarsje, zodat zijn pik nog dieper in de darm van het jonge meisje zat. De nauwe darm voelde heerlijk aan rond zijn pik, als een dikke rubberen handschoen met ribbels. Met een schreeuw kwam hij dan ook stevig spuitend in de darm van zijn jonge nichtje klaar. De harde stralen spuitend sperma brachten George ook tot een orgasme. Nooit had ze durven denken dat ze ooit daarvan zou klaarkomen!
Versuft bleef Dick liggen op zijn al even suffe nichtje.
Annie, die nieuwsgierig was waarom George zo had geschreeuwd, wilde een blik werpen op de geslachtsdelen van het tweetal. Dat lukte niet doordat ze op elkaar lagen, maar daar wist Annie wel raad op. Ze ging achter hen staan, en keek tussen de benen door. Ze zag het kutje van George, maar hoe kon dat nou, er zat geen lul in! Julian was naast zijn zusje komen staan en zag het ook.
?Hij? Hij zit in haar kont!? stamelde hij verbouwereerd. Annie schrok. Ze had nooit durven denken dat dat mogelijk was.
Dick rolde zich van George af, hij wilde het meisje niet verpletteren. Annie schoot op George af om te kijken of er niets mis was met haar nichtjes kontgaatje. Onderzoekend streek ze met haar handen over het rozetje. George, die over haar grootste schrik heen was, genoot van de vaardige kleine handen. Annies vinger stopte bij het nog lichtjes openstaande kontgaatje. Ze zag wat sperma er uit druppen, en zorgzaam streek ze het weg. Dat deed ze echter wat onhandig, zodat haar fijne vinger in het gaatje kwam te zitten.
?Hmm. Ja, Annie, masseer mijn kontje!? murmelde George tevreden. Het kontje was door Dicks sperma vochtig genoeg geworden.
?Stop!? riep George. Vliegensvlug ging ze op haar knie?n zitten. ?Lik mijn kontje, alsjeblief, Annie?, smeekte ze. Al gauw slurpte Annie aan het kontgaatje.
?Steek er nu eens twee vingers in?, kreunde George, die ondertussen met een hand stevig haar borstjes aan het verwennen was. ?Ooooh, jaaaa, ik kom!? Annie voelde haar vingers geplet worden door de plotseling aangespannen kringspier.
Even later lagen ze allemaal naast elkaar op hun rug, vermoeid en voldaan.
?Jongens,? begon George, ?ooit gaan jullie me met zijn drieën nemen. Julian in mijn kut, Dick in mijn mond, en Timmy in mijn kont.? Ze zuchtte vergenoegd.

 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen