Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Sexspelletjes

Annie was de eerste die weer tot zichzelf kwam. Zelfs terwijl ze toe had gekeken hoe Timmy zich op haar nichtje uitleefde, had ze nagedacht over een manier om haar broers te kunnen bedanken voor hun geweldige idee. Ongemerkt kroop ze bij de anderen vandaan en glipte de tent van de jongens in. Daar lagen de twee tassen waar de tenten in gezeten hadden. Ze wist dat beide tenten reserveharingen hadden en had ze al snel gevonden, vier in totaal. Ook nam ze ??n van de houten hamers mee, bedoeld om de tentharingen in de grond te slaan. Ze zocht nog wat verder en vond een aantal korte koorden.
Ze kroop de tent uit en uit het zicht van de anderen sloeg ze de haringen in de grond. Aan elk van de haringen bond ze een koord. Na deze voorbereidingen liep ze weer terug naar haar broers en nichtje. Ze zag dat George nog steeds op haar rug op de luchtbedden lag. Timmy stond tussen haar gespreidde benen in en was druk bezig haar kutje schoon te likken, tot verrukte plezier van zijn bazinnetje. Het meisje schokte onbeheerst met haar onderlijfje, blijkbaar weer klaarkomend.

?Oh! Oh stop, Timmy!?, riep ze uit, onbedaarlijk klaarkomend onder zijn ruw raspende hondetong. Ze wist hem weg te duwen en kwam op de rand van de op elkaar liggende luchtbedden overeind. ?Het is echt heerlijk, lieverd.?, zei ze, de kop van haar hond liefdevol strelend. ?Maar ik kan er gewoon niet meer tegen! Je hebt me zo vaak klaar laten komen dat ik veel te gevoelig ben geworden!?
?Yech, jullie hebben mijn luchtbed helemaal vies gemaakt!?, lachte Annie, met een blik op de klodders sperma die nog steeds langs de rand van de luchtbedden droppen. Het was niet helemaal eerlijk, want George?s luchtbed die bovenop lag was heel wat meer besmeurd dan de hare.
George kon er zich ook niet echt druk om maken. ?Ach, dat is zo weer schoongemaakt.?, glimlachte ze, met een opgewonden blik op het vele zaad. ?Jeetje, Timmy! Ik had niet verwacht dat je nog zoveel sperma in je ballen zou hebben! Jij bent echt onverzadigbaar!?
?Gelukkig maar!?, lachte Dick, die de camera al uit had gezet nu alles voorbij was. ?Het heeft een paar hele mooie beelden opgeleverd! Goh, ik dacht dat ik spontaan klaar zou komen toen ik al dat zaad in het rond zag vliegen!?
?Ja, het is volgens mij een heel goede film geworden.?, dacht Julian. ?Misschien kunnen we hem wel voor veel geld verkopen!?
?Oh, waag het niet, Julian!?, riep Annie geschrokken en verontwaardigd uit. ?Dan ziet iedereen hoe we? we?? Toen zag ze zijn lachende gezicht en begreep ze dat hij maar een grapje maakte en haar en George plaagde. ?Oh, gemenerd!?, lachte ze nu ook. ?Kom, George, dan brengen we de luchtbedden terug.?
George tilde haar luchtbed op en Annie volgde haar met de hare naar hun tent. George verdween naar binnen, maar in plaats van haar te volgen legde Annie haar luchtbed naast de tent in het gras, precies tussen de vier tentharingen in. Toen haar nichtje weer uit de tent was gekomen, fluisterde ze iets in haar oor. Het meisje zette even grote ogen op, maar knikte toen glimlachend.
?Geef de camera maar aan mij, Dick.? De jongens hadden nog niets in de gaten en Dick gaf de videocamera aan haar over.
Annie ontfermde zich ondertussen over haar oudste broer. Op haar tenen staand kuste ze hem innig, terwijl ze met haar handen onder zijn shirt gleed en zijn borst begon te strelen. Toen voelde hij haar handen omlaag gaan en aan de riem van zijn korte broek trekken.
?Jeetje, zusje!?, lachte hij toen ze hun zoen onderbrak. ?Heb je nu nog niet genoeg gehad? Je bent al net zo onverzadigbaar als Timmy!?
Annie glimlachte naar hem, nog druk bezig met het losmaken van zijn korte broek. ?We zijn vandaag zo druk bezig geweest met Timmy en de hengst dat we jullie eigenlijk een beetje verwaarloosd hebben. En dat willen we nu een beetje goedmaken!?, zei ze, terwijl ze voor hem op haar knieen zakte. Ze had zijn broek nu losgemaakt en trok hem samen met zijn boxershorts langs zijn benen omlaag. Glimlachend zag ze zijn al geheel stijve pik opveren, tot hij haast recht voor zijn buik omhoog stond. De eikel glom van het voorzaad, een teken hoezeer hun vrijpartij met Timmy hem had opgewonden.
Julian kreunde zachtjes toen zijn zusje zijn eikel in haar mond nam en er zachtjes op begon te zuigen. Ze bewoog haar hoofd daarbij langzaam naar voren en achteren toe, terwijl ze hem met een hand voorzichtig aftrok. Hij was blij dat ze het zo kalm aandeed, want anders had hij meteen al zijn zaad achterin haar keel gespoten, zo opgewonden was hij. Hij zag een beweging naast zich en stelde zonder veel verbazing vast dat zijn nichtje de camera op hen gericht had en dapper stond te filmen.
Even later liet Annie zijn pik uit haar mond glijden en kwam voor hem overeind. Ze hielp hem zijn shirt uit te trekken, zodat hij helemaal naakt voor haar kwam te staan. ?Ga op mijn luchtbed liggen, Julian!?, stelde Annie voor, met pretlichtjes in haar donkerblauwe ogen.
Nietsvermoedend deed hij wat ze zei en strekte zich op zijn rug op het luchtbed uit. Glimlachend ging zijn zusje schrijlings over hem heen zitten. Ze reikte tussen haar dijen en nam zijn grote erectie in haar hand. Ze richtte zich iets op en liet zich met een tevreden zucht op zijn pik zakken. Julian kreunde toen hij haar kutspieren stevig in zijn lul voelde knijpen en sidderde even onbeheerst toen zijn zusje zich langzaam op en neer begon te bewegen. Al gauw lag hij met zijn ogen gesloten genietend onder haar.
Zonder haar op- en neergaande beweging te onderbreken, leunde ze naar voren toe en pakte de polsen van haar broer vast. Ze duwde ze met zachte drang naast het luchtbed in het gras, zijn handen iets boven zijn hoofd. Julian had nog niets in de gaten. Hij genoot volop van haar vochtige en hete kutje dat langzaam rond zijn pik op en neer schoof en hem op een verrukkelijke manier molk. Hij begon naar haar omhoog te stoten, haar neerkomende lichaam elke keer opvangend.
Annie boog zich nog iets verder over hem heen en hij dacht dat ze wou dat hij haar borstjes likte en op haar tepeltjes zoog. Hij opende zijn ogen en richtte zich iets op, zijn hoofd naar haar tietjes buigend. Terwijl hij zijn lippen rond ??n van haar stijve en dik opgezwollen tepeltjes sloot, zag hij niet dat zijn zusje ??n van de koorden pakte. Ze had er al een lus in gemaakt, met een schuifknoop. Snel schoof ze het koord rond zijn linkerpols en trok de lus stevig aan. Toen boog ze zich opzij en pakte de andere koord. Nog geen seconde later zat die stevig rond zijn rechterpols.
?Hee!?, riep haar broer uit, eindelijk beseffend wat er gebeurde. Hij trok instinctief aan de koorden, maar daardoor kwamen de koorden alleen maar strakker rond zijn polsen te zitten. En Annie had de tentharingen zo diep in de grond geslagen, dat die onwrikbaar vast zaten.
Glimlachend zat Annie op haar broer en keek met ondeugende ogen op hem neer. ?Zo broer, nu kun je niets anders meer doen dan je door mij laten verwennen!? Langzaam richtte ze zich op, tot zijn lul uit haar kutje gleed. Ze gleed achterwaarts van hem af en pakte de twee overgebleven koorden. Julian verzette zich niet toen ze die rond zijn enkels bond, genietend van zijn hulpeloze situatie.
Tevreden bekeek Annie het resultaat. Ze had nog ??n los koord over. Ze knielde tussen Julians gespreidde benen in en sloeg het koord rond de wortel van zijn pik, onder zijn ballen. Ze legde er een knoop in en trok die voorzichtig, maar stevig vast zodat hij strak rond zijn penis zat. Snel maakte ze er nog een strik in.
Julian voelde meteen hoe zijn pik zich met nog meer bloed vulde. Zijn lul werd zo mogelijk nog stijver en stond recht overeind, de eikel donkerpaars gekleurd en vochtig glimmend in het zonlicht. Hij kermde zachtjes toen zijn zusje een hand rond zijn pik sloeg en hem stevig, maar voorzichtig begon af te trekken. Door de strakke koord rond zijn pik werd die stijver dan ooit tevoren, zichtbaar opzwellend in Annie?s pompende handje. Zijn eikel was keihard, de rand dik opgezwollen. Hij voelde Annie?s vingers er steeds stevig tegenaan duwen, hem prikkelend op een manier die geheel onbekend voor hem was. Terwijl hij keek zag hij hoe zijn pisgaatje zich opensperde om een verrassend grote stroom voorzaad door te laten.
?Hhmm, wat ben je heerlijk stijf zo, Julian!?, mompelde zijn zusje, genietend naar zijn opgezwollen lul en ballen kijkend. Terwijl ze hem met ??n hand aftrok, sloot ze de vingers van haar andere hand rond zijn zak en begon hem plagend te knijpen.
Meteen schokte Julians onderlichaam omhoog en een nog grotere stroom voorzaad vloeide uit zijn eikel. ?Oh god! Ik kom!?, riep hij uit.
George knielde onmiddelijk naast het luchtbed neer en richtte de camera op zijn wild schokkende lul, om maar niets te missen van zijn zaadlozing. Toen zag ze hoe Annie haar beide handen rond de lul van haar broer sloeg en hard met haar duimen tegen de basis van zijn pik drukte. ?Oh! Oh!?, riep de jongen uit, toen zijn zaadlozing zo abrupt afgeknepen werd. Weer schokte hij met zijn heupen omhoog, alsof hij zijn zaad hoog in de lucht probeerde te spuiten. Maar meer dan een paar druppels sperma welden er niet op in zijn opengesperde pisgaatje.
Glimlachend keek Annie haar broer aan die hijgend en met grote ogen naar zijn dik opgezwollen pik lag te kijken. ?Je komt pas klaar als ik dat wil, lieve broer!?, zei ze fijntjes, terwijl ze hem weer zachtjes begon af te trekken.
Julian sidderde hevig van top tot teen, zijn spieren gespannen. Langzaam voelde hij hoe zijn pijnlijke ballen zich iets ontspanden. Hij kon nauwelijks geloven hoe geraffineerd zijn jonge zusje was. Zonder het strakke koord rond zijn pik was die nu vast en zeker verslapt, ondanks haar gestaag pompende handje en het feit dat hij niet echt klaar was gekomen. Hijgend snakte hij naar adem toen zijn zusje zich voorover boog en zijn eikel ophapte om het beetje sperma op te kunnen likken en zuigen. Haar plagend likkende tongetje maakte hem haast gek en hij wist dat het niet lang zou duren voor hij weer op het randje van een orgasme zou komen.
Nu Annie wist hoe ze zijn zaadlozing tegen kon houden hoefde ze niet meer zo voorzichtig te zijn. Ze begon haar hoofd in een sneller tempo op en neer te bewegen, daarbij stevig op Julians pik zuigend en druk met haar tong likkend. Ze deed nu juist haar uiterste best om haar broer weer op het randje te krijgen en wist dat daar niet veel voor nodig zou zijn.
Inderdaad begon zijn onderlichaam al gauw weer te schokken en zwol zijn lul zo mogelijk nog verder op in haar mond. Zonder zijn pik uit haar mond te laten glijden, duwde ze weer met haar duimen hard tegen de onderkant van zijn lul, zijn pisbuis stevig dichtduwend. Julian slaakte een luide kreet en wierp zijn heupen omhoog, zijn lul diep in haar mond en keel stotend. Hevig schokkend bewoog hij zich een tijd lang in en uit haar mond, alsof hij een hevige orgasme beleefde. Maar weer sijpelde er niet meer dan een klein stroompje zaad uit zijn eikel, wat met smaak door het meisje werd doorgeslikt.
?Jeetje, Annie!?, zei George, druk filmend met de camera. ?Je maakt hem helemaal gek!? Annie knikte zonder Julians lul uit haar mond te laten glijden, terwijl een glimlachje haar lippen deed krullen. Julian gek maken was precies haar bedoeling.
Langzaam, haast plagend, liet ze zijn lul uit haar mond glijden, haar broer daarbij constant aankijkend. Ze pompte een poosje met haar hand op en neer, genietend van hoe zijn penis aanvoelde. Ze kon zich niet herinneren dat hij ooit eerder zo hard, dik of groot was geweest. Het koord hield het bloed gevangen en hij zag er nu haast net zo rood uit als Timmy?s hondelul, behalve de op barsten staande eikel die bijna paars was. De aders waren dik opgezwollen en ze kon ze voelen kloppen van het bloed dat er doorheen werd gepompt.
Ze liet haar vuistje nu over de harde, gladde eikel op en neer gaan, hem strelend en de brede rand prikkelend. Meteen sperde het pisgaatje zich open en terwijl het voorzaad er uit stroomde, begon Julians pik weer hevig te schokken, terwijl de arme jongen verstijfde op het luchtbed. Snel liet Annie haar handen langs zijn pik omlaag gaan en net op tijd wist ze met haar duimen zijn pisbuis dicht te knijpen.
?Oh! Oh god!?, riep haar broer uit, schokkend van top tot teen. ?Hou op, Annie! Hou op! Ik kan er niet meer tegen! God, laat me klaarkomen! Laat me alsjeblieft klaarkomen!?
?Niet voor ik dat wil, Julian!?, zei zijn zusje grijnzend. Ze genoot ervan om haar broer zo in haar macht te hebben. Hij lag hulpeloos vastgebonden op het luchtbed en ze kon met hem doen wat ze maar wilde. ?Ik ga je eerst lekker neuken, broertje! Daarna mag je misschien klaarkomen? als ik zelf klaargekomen ben!?
Ze kroop op hem, tot ze weer schrijlings over hem heen zat. Ze nam zijn gezwollen pik in haar hand en drukte de eikel tegen haar verlangende kutlipjes. Langzaam liet ze zich een stukje op hem zakken, zodat haar kutje zijn eikel als een hongerige mond kon ophappen. Met alleen de harde, gladde kop van zijn lul in haar kutje begon ze zich langzaam met korte bewegingen op en neer te bewegen. Haar kutlipjes gleden langs zijn gezwollen eikel op en neer, hem strelend en verrassend intens prikkelend.
Maar dat was lang niet voldoende voor Julian. De jongen had het gevoel alsof zijn ballen op springen stonden en snakte met heel zijn wezen naar een verlossende zaadlozing. Hoewel de koorden hem hinderden in zijn bewegingsvrijheid wist hij fel naar zijn jonge zusje omhoog te stoten, zijn gezwollen, hevig kloppende pik tot aan de wortel in haar buik drijvend. Toen begon hij als een razende in en uit haar te stoten, terwijl het meisje roerloos over hem heen zat.
Annie voelde Julians lul als dolgeworden in en uit haar kutje stoten. Het hele gebeuren had haar zelf ook mateloos opgewonden en even liet ze hem zijn gang gaan, genietend van de heerlijke sensaties die zijn pompende lul in haar opwekte. Hij voelde groot en dik aan, veel groter en dikker dan normaal. Voorzaad bleef uit zijn pisgaatje sijpelen en samen met haar eigen kutsappen maakte dat haar vochtig en glad van binnen.
Ditmaal deed Julian zijn uiterste best om zijn zusje niet te waarschuwen voor zijn naderende zaadlozing. Terwijl hij zijn sperma al in zijn ballen voelde borrelen, dreef hij zijn gezwollen pik steeds sneller en sneller in en uit haar kutje, tot hij het gevoel had alsof zijn ballen zouden ontploffen.
Annie kon haar broer voelen sidderen en schokken. Ze zag dat hij hard op zijn onderlip beet en begreep dat hij op die manier zijn genotskreten binnen probeerde te houden. Ze lachte inwendig. Ze kende haar broer door en door en wist precies wanneer hij klaar zou komen. Haar timing was perfect. Juist toen Julian een kreet van opluchting slaakte en op het punt stond om zijn zaad in haar kutje te spuiten, hief ze zich op zodat zijn pik uit haar kutje gleed. Zijn eikel werd gevolgd door een verrassend grote hoeveelheid geil. Snel klemde ze haar handen rond zijn schokkende lul en duwde stevig met haar duimen.
?Annie!?, riep de jongen gesmoord uit, zijn ogen groot en zijn mond open. Hij schokte wild met zijn heupen, naar haar omhoog stotend zodat zijn lul in haar vuisten op en neer pompte. Maar zijn zaadlozing, waar hij zozeer naar snakte, werd weer vakkundig door haar afgeknepen.
?Foei, Julian!?, zei het blonde meisje, gespeeld verontwaardigd op hem neerkijkend. ?Ik ben toch nog niet klaargekomen??
Ze wachtte even tot hij tot rust was gekomen en knielde toen weer over de arme jongen neer. Julian protesteerde nu zwakjes toen zijn lul in haar schede verdween. Hij had het gevoel alsof zijn pik op springen stond, alsof zijn eikel in haar kutje zou ontploffen. Zijn erectie deed hem zowaar pijn en terwijl zijn zusje zich op hem liet zakken huiverde hij onbedaarlijk. ?Toe nou, Annie!?, smeekte hij haar, zwakjes rukkend aan de koorden die hem zo onverbiddelijk in toom hielden. ?Laat me alsjeblieft klaarkomen!?
Annie glimlachte alleen maar liefjes naar hem en begon zich traag op hem op en neer te bewegen. Ze duwde met beide handen tegen zijn vlakke, strakke buik, zijn onderlichaam met haar gewicht tegen het luchtbed drukkend zodat hij niet meer naar haar omhoog kon stoten. Langzaam voelde ze zijn grote, gevaarlijk opgezwollen lul in en uit haar kutje glijden, een heerlijk genot in haar opwekkend.
Wanneer ze zijn pik in zich voelde schokken en sidderen hield ze zich even in, tot Julian weer tot rust kwam. Maar haar eigen genot bouwde zich daarbij steeds verder op, tot ze voelde hoe ze op het randje van haar orgasme balanceerde. ?Ja! Ja!?, hijgde ze genotsvol, terwijl ze zich sneller op en neer begon te bewegen. ?Ik ga komen, broertje! Ik ga klaarkomen!?
De jongen greep meteen zijn kans en begon als een wilde naar haar omhoog te stoten, ondanks haar neerdrukkende gewicht. Zijn felle stoten voerden het jonge meisje onverbiddelijk over het randje heen en onbeheerst sidderend zat ze op zijn stotende lul, luidkeels kermend door een hevig orgasme dat door haar lijfje raasde. Maar ondanks haar hoogtepunt vergat ze haar spelletje met haar broer niet.
Julian schreeuwde zijn teleurstelling haast uit toen hij voelde hoe zijn zusje snel van hem af gleed. Doelloos bleef hij met zijn onderlichaam omhoog stoten. Allemaal zagen ze hoe een stroompje sperma uit het opengesperde pisgaatje van zijn paarse eikel stroomde. Maar een bevredigende zaadlozing was het niet en Julian voelde zijn hoogtepunt al weer wegebben, voor hij daadwerkelijk was klaargekomen.
Ademloos bleef hij op het luchtbed liggen, al zijn spieren gespannen en trillend. Hij had het gevoel alsof het koord rond zijn erectie steeds strakker ging zitten. Hij zag dat zijn zusje naast hem kwam zitten en kermde het uit toen ze voorzichtig haar handen rond zijn pik sloeg en zachtjes begon te pompen. Geil gutste uit zijn opengesperde pisgaatje, druipend over haar vingers. ?Arme jongen.?, fluisterde ze terwijl ze hem medelijdend aankeek. ?Maak je maar geen zorgen, hoor. Je gaat nu heerlijk klaarkomen!?
George was tussen de gespreidde benen van haar neef ingeknield, de camera aan haar schouder. Ze zoemde in op zijn zwak schokkende lul en stond versteld. Julians lul was haast onmogelijk dik opgezwollen. De eikel leek uit te puilen en was donkerpaars van het bloed. Hij glom van het vele voorzaad dat voortdurend uit het wijd opengesperde pisgaatje lekte. Ze kon zich nauwelijks voorstellen hoe Julian zich moest voelen. Annie?s strelingen moesten hem nu haast pijn doen. Maar tegelijkertijd genoot hij ook van haar liefkozingen, getuigen zijn luid gekreun en gekerm.
Langzaam liet Annie haar handen langs Julians op springen staande pik op en neer gaan, hem meer strelend dan aftrekkend. Zijn lul was zo opgezwollen dat ze zijn voorhuid met geen mogelijkheid meer over zijn eikel op en neer kon schuiven. Ze boog zich voorover en wist met enige moeite haar lippen over zijn harde, gladde eikel te schuiven. Zachtjes begon ze te zuigen, haar hoofd traag op en neer bewegend. Haar tong likte het geil van de pikkekop en ze slikte het vocht hoorbaar door.
?Oh! Oh, god!?, riep Julian uit, zijn rug in opperste genot krommend. ?Ik ga komen, Annie! Ik ga klaarkomen!?
Ditmaal stopte zijn zusje niet. In plaats daarvan begon ze driftig met haar beide handen te pompen, terwijl ze haar hoofd in een snel tempo op en neer bewoog, stevig zuigend op de pik van haar broer. Net toen de eerste straal sperma in haar mond en keel knalde, trok ze aan de strik in het koord dat rond zijn pik zat. Julian schreeuwde het uit toen zijn ballen zich pijnlijk hard samenknepen en zijn zaad eindelijk een weg naar buiten vond.
Snel liet het meisje zijn lul uit haar mond glijden, met beide handen pompend aan zijn spuitende pik. Ze schrok bijna van Julians zaadlozing. Want opeens spoot het sperma tot bijna een halve meter omhoog, met een bijna onmogelijk harde en dikke straal. Het zaad spatte met dikke klodders op Julians buik en borst, terwijl ze het ook in haar haar voelde vallen.
?OOOOOOOOHHHH!!! OOOOOHHHHGGGOOOOOODDD!!!?
En weer spoot het sperma tussen haar vingers door, zo mogelijk nog hoger. En terwijl ze als een bezetene aan zijn schokkende, stotende penis bleef pompen, braakte de paars opgezwollen eikel de ene straal sperma na de andere uit. Keer op keer leek de gladde pikkekop te ontploffen in een explosie van melkwit, dik zaad dat met dikke, krachtige stralen tussen haar vingers door spoot. Een paar keer raakten de stralen haar precies in haar gezichtje, zodat dat al gauw droop van het geil.
George filmde Julians zaadlozing met open mond. Ze had een hoop verwacht, maar dit toch niet. Het was alsof haar neef nu al zijn bijna-zaadlozingen in ??n keer inhaalde, alsof hij vier keer snel achter elkaar klaarkwam, in plaats van ??n keer. Ze bleef filmen, zozeer trillend van opwinding dat het beeld een paar keer hevig schokte.
Julian wist niet wat hem overkwam. Hij zag zijn sperma met dikke stralen tegelijk uit zijn pik knallen en voelde het met dikke klodders op zijn sidderende, schokkende lichaam spatten. Het werd hem zwart voor ogen en even was hij helemaal van de wereld. Toen hij weer wat tot zichzelf kwam merkte hij dat zijn zusje zijn nog steeds spuitende lul in haar mond had genomen en hem verlekkerd zat leeg te zuigen. Luidkeels kreunend van genot spoot hij een paar laatste stralen sperma tot achter in haar keel.
?Oh! Oh, mijn god!?, hijgde hij even later toen zijn ongelooflijke zaadlozing eindelijk voorbij was. ?Dit? dit heb ik nog nooit meegemaakt!?
Met een glimlach liet Annie zijn nu helemaal slappe pik uit haar mond glijden. Die zag er nat, maar vooral rood uit. Plagend met haar tong likkend liet ze haar mond over Julians buik en borst gaan, van klodder sperma naar klodder sperma gaand om het geil genietend op te zuigen en door te slikken. Even later lag ze op hem en zoende hem innig en liefdevol. ?Vergeef je me, broertje??, vroeg ze met een ondeugende glimlach. En Julian kon alleen maar stom knikken.

 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen