Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Gedekt

Nog voor de zaadlozing van de bouvier helemaal voorbij was werd Annie opeens door Ali en Henk opzij getrokken. Ze dwongen haar op handen en knieen te gaan zitten en de neger leidde de grote hond achter haar. De grote, rode hondepik van het dier zwaaide vervaarlijk onder zijn onderlijf heen en weer, nog helemaal stijf. De hond wist duidelijk wat er van hem werd verlangd, of anders volgde hij simpelweg zijn instinct.

Zonder aarzelen richtte de grote bouvier zich op zijn achterpoten op en schoof zijn zware lichaam over het tengere, trillende lijfje van het blonde meisje heen. Annie kreunde verlangend toen het sterke dier zijn voorpoten stevig rond haar slanke middel sloeg en meteen als dolgeworden tegen haar billen op begon te rijden. Zijn stoten waren zo wild dat ze bijna voorover viel en alleen de sterke voorpoten van het dier hielden haar overeind. Zijn grote, dikke hondepik zat tussen haar dijen, onbeheerst en doelloos stotend. Annie spreidde haar dijen nog verder voor de hond om hem zo nog meer vrij spel te geven. Maar het dier leek haar kutje niet te kunnen vinden en het meisje kermde gefrustreerd.
Toen zat George naast haar en greep snel de als dolgeworden stotende hondepik. De hond werd haast wild door de aanraking van haar warme hand, maar toch slaagde ze erin om de puntige eikel van zijn hondelul tussen Annie?s kutlipjes te werken.
Annie schreeuwde het uit toen de bouvier opeens in haar zat, tot aan de wortel van zijn hondepik zodat zijn zware ballen tegen de achterkant van haar dijen sloegen. Onmiddelijk begon het dier haar als een razende te neuken, wild raggend met zijn onderlijf. Zijn grote, dikke hondelul vloog in en uit het kutje van Annie en het meisje wist niet wat haar overkwam.
?Oh! Oh god!?, gilde ze in opperste verrukking uit. ?Hij neukt me! Hij neukt me met zijn hondepik! Oh ja! Ja! Sneller! Sneller!?
Maar de hond had helemaal geen aanmoediging nodig. De hete, vochtige druk op zijn stotende hondepik maakte hem haast dol en uitzinnig van genot dreef hij zijn enorme geslacht als een razende in en uit het kutje van het jonge meisje. Die kon alleen maar schokkend onder hem blijven zitten, haar genot luidkeels uitschreeuwend. Het was net als toen Timmy haar had geneukt. Haar genot bereikte in een mum van tijd het hoogtepunt en knallend kwam ze onder het raggende dier klaar.
De vier mannen keken stom van verbazing, maar vooral opgewonden toe. Ze hadden niet verwacht dat het blonde meisje met zoveel vuur en passie op haar verkrachting door de bouvier zou reageren. Dat had geen van de meisjes die ze tot nu toe door de hond hadden laten misbruiken gedaan. Maar die waren natuurlijk nog een stuk jonger geweest dan dit meisje. En dat ze geil en heet was hadden ze al gemerkt toen ze door Ko was geneukt en Gerrit had moeten pijpen.
?Hij komt! Hij komt klaar!?, riep Annie opeens, haar ogen groot en starend. ?Oh god, hij spuit zijn zaad in mijn kutje!?
Gerrit was al met de camera naast haar neergeknield en filmde van dichtbij hoe de grote hondelul van Kastor in en uit het kutje van het meisje vloog. Hij kon de rode pik van het dier wit zien worden van het schuimende zaad dat uit Annie?s kutje droop.
Kastor bleef haar wild neuken terwijl hij zijn zaad in haar buik spoot. Het was minstens zo veel als toen ze hem met hun mond hadden klaargemaakt, alsof het zijn eerste zaadlozing was. Annie slaakte het ene na het andere verrukte gilletje, terwijl het dier zijn hete, dikke geil met krachtige stralen tegelijk in haar loosde.
Toen kwam het dier langzaam op haar tot rust. Zijn onderlijf schokte nog een paar keer onbeheerst na en kwam toen tot stilstand tegen haar billen. Annie voelde hoe het sperma diep in haar buik met een trage stroom uit de puntige eikel bleef stromen, terwijl de hondelul in haar schokte. Ze kermde het uit toen de hond zich langzaam uit haar terugtrok, waarbij zijn dik opgezwollen hondepik haar kutje ver opensperde. Hij floepte uit haar schede en een lading zaad spatte tussen haar gespreidde knieen op de vloer.
De bouvier stond nog niet met zijn vier poten op de grond of hij werd al weer aan zijn halsband naar George geleid. Die lag op haar rug op de vloer, bij haar schouders vastgehouden door Henk. Toen de hond over haar heen stond zag ze zijn grote pik tussen zijn achterpoten zwaaien, nog steeds helemaal stijf. Ze duwde haar onderlijfje verlangend naar het dier omhoog, zich met haar hielen tegen de vloer afzettend, en huiverde toen hij zijn sterke voorpoten instinctief rond haar middel sloeg en haar moeiteloos verder omhoog tilde. Zijn hondepik lag op haar vlakke buik, druipend van het sperma zodat haar huid nog natter werd. De hond moest onverzadigbaar zijn, want hij begon ongelooflijk genoeg meteen naar haar toe te stoten.
Snel stak het meisje een hand tussen hun lichamen in en leidde de ontzagwekkende hondelul met een soepele beweging naar haar kutje.
?Jezus! Ze verlangen er gewoon naar om door die hond genomen te worden!?, hoorde ze ??n van de mannen zeggen. George voelde haar gezichtje rood worden van schaamte, maar hij had gelijk. Ze verlangde er gewoon naar om door die grote hond geneukt te worden. Ademloos had ze zitten toekijken hoe Annie door de bouvier werd gedekt en toen het dier in haar kutje klaarkwam had ze bijna spontaan zelf een orgasme gehad.
De hond kwam met een harde, nietsontziende stoot in haar en begon haar onmiddelijk als een razende te neuken, schijnbaar onvermoeibaar. George kermde en kreunde het uit toen zijn hondelul als dolgeworden in en uit haar begon te stoten en lag al gauw kronkelend onder het raggende dier. Binnen een minuut bereikte het jonge meisje haar hoogtepunt en schreeuwde haar innige genot uit, terwijl haar kutspieren de enorme hondepik molken.
Ze had gedacht dat het wel een poosje zou duren voor het dier voor de derde keer in zo korte tijd klaar zou komen. Maar tot haar verbazing en die van Annie hield de hond het nauwelijks langer vol dan zij. Terwijl ze nog luidkeels kermend en onbedaarlijk schokkend haar orgasme onderging, voelde ze de grote hondelul al in haar kutje schokken. Het was alsof het dier een deel van zijn geil voor haar bewaard had want weer spoot het sperma met krachtige, dikke stralen uit zijn pik, diep in George?s kutje.
De bewegingen van het dier waren zo wild en onbeheerst dat zijn hondelul opeens uit haar schede schoot. Nog steeds woest raggend loosde de hond de rest van zijn zaad op haar buik en borstjes, waar het zich vermengde met het sperma van zijn baas. Van dichtbij filmde Gerrit de zaadlozing van de hond.

 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen