Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

De hond

De meisje kregen nauwelijks de tijd om bij te komen. Gerrit had de videocamera van het statief gehaald en filmde nu met de camera aan zijn schouder. Annie, die op haar knieen op de grond was gezakt, keek wezenloos in de camera terwijl de man haar filmde, inzoemend op haar gezichtje om vooral het sperma daar te kunnen filmen. Ook George werd uitgebreid gefilmd terwijl ze nog steeds op haar rug op de tafel lag. Toen ze de camera zag sloot ze haar ogen vol schaamte, beseffend hoe ze zich had laten gaan.
Geen van de meisjes zag hoe Ali de grote hond naar hen toe leidde en op de grond liet liggen. Pas toen het dier, een woest uitziende bouvier, op zijn rug op de vloer lag merkten ze hem op en toen werden ze al door twee van de mannen naar het dier toe getrokken. Aan weerskanten van het dier op de grond geknield keken ze vragend naar de mannen omhoog, hoewel ze al wisten wat er zou volgen.
?Pijp hem, sletjes!?, beval Ali met harde, emotieloze stem. ?En doe het goed, want anders wordt Kastor kwaad. En je kunt een bouvier maar beter niet kwaad maken!? George zag Annie?s geschokte gezichtje en wist dat haar nichtje nooit vrijwillig gehoor zou geven aan het bevel van de neger. Zijzelf voelde zich ook geschokt, maar minder dan het blonde meisje. Tenslotte hadden zij en Annie zich al eens door Timmy laten neuken en of je nu door een hond gedekt werd of hem pijpte maakte toch niet veel verschil, sprak het meisje zichzelf moed in. En ze was bang voor de reactie van de mannen als Annie zou weigeren. De vier kerels hadden zonder berouw talloze jonge meisjes, nog veel jonger dan zij en Annie, verkracht en dat gefilmd en ze vermoedde dat ze niet terug zouden deinzen voor nog meer geweld.
Voor Annie tegen de mannen kon protesteren sloot ze haar hand rond de uitstulping in de onderbuik van de grote hond. Het dier begon meteen genoeglijk te hijgen toen ze zijn huid rond zijn geslacht op en neer begon te bewegen, hem op die manier aftrekkend. Hij schokte een-, tweemaal met zijn onderlijf en toen floepte zijn grote, dikke, rode hondepik al uit het beschermende hoesje. Nu sloot George haar vingers rond de ontblootte hondelul en ging door met hem af te trekken. Ze voelde de grote roede van het dier in een snel tempo in haar pompende handje opzwellen en de puntige eikel begon al voorzaad uit te braken, met kleine straaltjes tegelijk.
Annie keek met grote ogen toe hoe George de bouvier aftrok. Nu ze zijn grote, rode hondelul in volle omvang recht overeind in haar langzaam op- en neergaande hand zag staan voelde ze het begin van opwinding. Ze herinnerde zich meteen weer hoe Timmy haar die ochtend had geneukt en hoe heerlijk ze dat had gevonden. En deze hond had zelfs een nog grotere pik. Aarzelend stak ze ook een hand uit en begon liefkozend de ballen van het dier te strelen.
?Goed zo, meisjes!?, zei Gerrit van achter de camera. De man was bij de achterpoten van de hond neergeknield en filmde van dichtbij hoe de meisjes het dier aftrokken en streelden. ?Jij, blondje, neem hem in je mond en zuig hem af!?
Annie keek hem geschrokken aan en toen aarzelend naar de grote, schokkende hondepik. Net als George begreep ze opeens dat ze deze mannen maar beter niets kon weigeren. Terwijl George met haar handje langs de dikke hondelul op en neer bleef gaan boog zij zich voorover en sloot voorzichtig haar lippen rond de puntige eikel. Meteen spatte er een straaltje voorzaad tot achter in haar keel en ze trok een vies gezichtje. Maar dat was eerder uit schrik, want even later proefde ze het dunne geil en tot haar verrassing smaakte het nauwelijks anders dan het voorzaad van een man of jongen. Het smaakte sterker, dierlijker, bijna zinneprikkelend.
Zachtjes begon ze op de vreemde eikel te zuigen, tot onmiddelijke verrukking van het grote dier. De bouvier schokte wild met zijn onderlijf en probeerde met succes zijn hondepenis dieper in haar mondje te stoten. Bijna vijf centimeter van zijn grote, dikke hondepik drong in Annie?s mond voor hij zich weer terug op de vloer liet zakken. Onmiddelijk stootte hij weer naar haar omhoog, zijn pik nog verder in haar mond drijvend. Terwijl Annie op zijn hondelul zoog, bleef het dier stootbewegingen in haar mond en keel maken.
?Nu jij!?, beval Gerrit George.
George wachtte tot Annie de schokkende, sidderende hondelul uit haar mond had laten glijden en hapte het ding toen snel zelf op. Het toekijken naar hoe Annie het dier pijpte had haar opgewonden en het zwartharige meisje begon uit eigen beweging snel met haar hoofdje op en neer te bewegen terwijl ze de hond afzoog. Het dier kromde in opperste genot zijn rug en stootte toen wild naar haar omhoog. Zijn hondepik drong diep in haar mond, waarbij zijn eikel door haar keelspieren werd gemolken. De hond loosde steeds meer van zijn voorzaad en net als Annie was George wel gedwongen om het geil door te slikken. En net als haar nichtje genoot ze van de sterke, zinneprikkelende smaak.
Beurtelings namen de meisjes de geweldige hondelul in hun mond om hem te pijpen en al gauw lag de bouvier kronkelend en schokkend van opperste genot tussen hen in, tot verrukking van de toekijkende mannen. Gerrit filmde het perverse gebeuren nauwgezet, afwisselend van dichtbij en van een afstandje. Toen hij dacht dat de hond gauw klaar zou komen knielde hij bijna tussen zijn achterpoten in en zoemde op de schokkende hondepik van het dier in.
?Hij gaat komen!?, waarschuwde George haar nichtje die op dat moment de hondelul in haar mond had. ?Maak hem klaar, Annie. Zuig hem af!?
Ook Annie liet haar hoofd nu in een snel tempo op en neer gaan terwijl ze stevig op de grote, harde penis van de hond zoog. Met een hand trok ze hem af, terwijl George op haar beurt de ballen van het dier in haar hand had en daar ritmisch in kneep.
Dat was teveel voor de bouvier. Met een luide grom dat eindigde in een vreemd gepiep begon hij onbedaarlijk tussen de meisjes te schokken. Annie verslikte zich bijna toen het dier een eerste geweldige lading sperma in haar mond en keel loosde, vrijwel meteen gevolgd door een tweede. Het dikke geil spoelde door haar mond, deed een moment lang haar wangen bollen en gutste toen tussen haar lippen door, langs de hevig schokkende en stotende hondelul.
Snel liet ze de hondepik uit haar mond glijden en meteen werd die weer opgehapt door George. Zij was er meer op bedacht en wist het grootste deel van het zaad van de hond gulzig door te slikken. Toen ze dacht dat de zaadlozing van het dier bijna voorbij was liet ze zijn hondepik uit haar mond glijden en begon hem razendsnel af te trekken. Grommend en jankend wist de hond nog een paar flinke stralen sperma te lozen en het zaad spatte in de gezichtjes van de meisjes.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen