Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Dick en Julian grijpen hun kans

Nog helemaal vol van haar uitzinnige paring met haar hond voelde George opeens een paar handen op haar heupen. Meteen drong de grote lul van Julian in haar nog druipende kutje en de jongen begon haar luid kreunend te neuken. George wierp haar hoofd genotsvol in haar nek en opende verrast haar ogen.
Voor haar zat Dick op zijn knieen en drukte al verlangend zijn stijve lul tegen haar lippen. George opende haar mond en hapte zijn eikel zonder aarzelend op. Zuigend en likkend begon ze haar jongste neef te pijpen, terwijl haar oudste neef haar van achteren neukte. Ze vond het heerlijk. Na Timmy?s uitzinnige en nietsontziende stoten, voelden Julians veel langzamere en doelbewustere stoten haast weldadig aan. Haar gemartelde kutje klemde zich strak rond Julians lul en haar kutspieren molken hem. Dick bewoog zijn lul ondertussen genotsvol in en uit haar mond en keel, volop genietend van haar strelende mond en likkend tongetje. De jongen zag nog steeds voor zich hoe zijn jonge nichtje en zusje door Timmy geneukt werden, wat hem nog meer opwond. Hij kon er maar niet over uit dat de meisjes zich echt door de hond hadden laten neuken. Annie had dat welliswaar niet geheel uit vrije wil gedaan, maar George had zich toch doelbewust aan haar hond gegeven.
Julian had hetzelfde gevoel. Hij kon voelen hoe George?s kutje droop van het geil en de gedachte dat dat vooral het sperma van Timmy was wond hem mateloos op. Met een huivering van genot en opwinding dreef hij zijn al schokkende lul in en uit het kutje van het meisje, zich bijna schamend beseffend dat hij haar met geen mogelijkheid zo hard en snel kon neuken als de hond.
?God, wat ben je geil!?, hijgde hij. ?Je zomaar door je hond laten neuken! Een echt geil teefje!?
Met een grom begon hij zijn zaad in het schokkende lijfje van zijn nichtje te spuiten, genietend van haar gekronkel toen zij meteen na hem klaarkwam. In haar genot en wellust bewoog het meisje zich gesmoord kermend en kreunend naar voren en achteren toe en hij loosde zijn sperma diep in haar buik, met dikke, krachtige stralen.
Dick hield het niet veel langer vol. George?s zuigende en likkende mond maakten hem haast gek en ze leek wel steeds meer van zijn pik op te happen. Haar keelspieren molken zijn harde, maar gevoelige eikel op een gekmakende manier en zijn zaad kookte al in zijn ballen. Hij slaakte een kreet toen ook hij zijn hoogtepunt bereikte en zijn zaad tot achter in haar keel begon te spuiten.
George had zijn orgasme al voelen naderen en gulzig begon ze zijn dikke geil door te slikken. Ze vond het sperma steeds lekkerder smaken en vond het heerlijk om het dik en warm door haar gulzige keeltje te voelen glijden. Met een trots gevoel stelde ze vast dat ze geen druppel verloren liet gaan.
Even later liet ze Dick zijn lul uit haar mond glijden en likte hem samen met Annie uitgebreid schoon tot hij alleen nog glom van hun speeksel. Julian knielde gauw naast zijn jongere broer neer om ook zijn lul door de geile meisjes schoon te laten likken.

Reacties   

0 #1 Kurt 27-11-2012 12:24
8) stevig geil verhaaltje, knap, gedetaillieerd beschreven
Citeer

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen