Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Annie wordt gelikt

De rest van de dag verliep rustig. Na hun onstuimige sexuele uitspatting van die ochtend voelden Annie, Dick en Julian zich toch wel ongemakkelijk met de situatie. Tenslotte waren ze broers en zusje van elkaar en was het verboden liefde geweest. George voelde dat heel goed aan. Hoewel het zwartharige meisje zich ook graag door haar beide neven had laten ontmaagden en neuken, besloot ze er nog even mee te wachten. Misschien de volgende dag, na een goede nachtrust.
Die nacht was het Annie die plotseling wakker schrok. Ze had onrustig geslapen omdat erotische dromen haar in haar slaap hadden bezocht. Omdat het een zwoele, warme nacht was had ze bovenop haar slaapzak geslapen, in haar slipje en het lange shirt dat ze als nachthemd gebruikte. Ze merkte dat haar huid nat was van het zweet en wist dat dat niet alleen van de warmte kwam. Ongewild gingen haar gedachten terug naar de vorige ochtend en ze moest glimlachen toen ze aan het gebeuren terug dacht. Het was ook zo heerlijk geweest! Enigszins verbaasd stelde ze vast dat ze vochtig was. Dat moest door haar dromen gekomen zijn.
Ze voelde iets naast zich bewegen en stak een hand uit om Timmy te strelen. De hond likte even haar hand en duwde zijn snuit toen pardoes tussen haar dijen, onweerstaanbaar aangetrokken door de erotische geur daar.
?Timmy, wat doe je nu!?, fluisterde het meisje geschrokken, terwijl ze met grote ogen op haar luchtbed en slaapzak lag. Ze voelde de lange tong al likkend langs het vochtige kruisje van haar slipje gaan en een huivering van genot trok door haar prille lijfje.
Als vanzelf opende ze haar dijen verder voor de hond, licht schokkend met haar heupen. Hijgend lag ze zo te genieten van de genot schenkende hondetong, nauwelijks wetend wat haar overkwam. De natte, vochtige geluiden die tussen haar dijen opstegen deden haar duizelen en in haar verrukkelijke genot duwde ze haar onderlijfje naar het dier omhoog.
Naast haar werd George wakker van het gekreun van haar nichtje en ze richtte zich op een elleboog op. Ze begreep al gauw wat er aan de hand was en haar zoekende hand vond de zaklantaarn die de meisjes in hun tent hadden. Ze knipte hem aan en richtte de lichtbundel op haar nichtje en hond.
Annie keek haar met grote, donkere ogen aan, haar mond half open terwijl ze hijgend van Timmy?s likkende, prikkelende hondetong lag te genieten. George glimlachte naar haar en zei: ?Dat heeft hij de vorige nacht ook bij mij gedaan. Lekker h???
Het blonde meisje kon alleen maar stom knikken en richtte haar blik op de hond die tussen haar gespreidde benen stond, zijn snuit tussen haar dijen gestoken. Ze schoof haar shirt omhoog zodat ze kon zien hoe zijn lange, soepele tong over haar slipje heen ging. Het broekje was al helemaal nat van zijn kwijl en haar eigen kutsappen.
?Trek je slipje opzij, dan is het nog lekkerder!?, vertelde George haar.
Met trillende hand volgde Annie haar advies op en haar onderlijfje veerde omhoog toen Timmy?s tong opeens ruw over haar blote kutje ging. Ze slaakte bijna een gilletje van genot, maar wist dat tegen te houden door hard op haar onderlip te bijten. Ze wou de jongens niet wakker maken, zich toch wel schamend doordat ze zich zomaar door de hond liet likken. Maar het was zo heerlijk!
Schokkend van genot, terwijl haar jonge lichaam zich in allerlei bochten wrong, kwam het blonde meisje snakkend naar adem onder de likkende hondetong klaar. Het was alsof haar orgasme minutenlang door haar lijfje raasde, vooral doordat Timmy haar maar bleef likken, opgehitst als hij werd door haar vloeiende kutsappen.
Even later was ze weer tot rust gekomen en trok de hond zijn snuit tussen haar dijen vandaan. Ademloos bleef Annie op haar luchtbed liggen, een verrukt lachje rond haar lippen. George knipte de zaklamp met een glimlach uit en was al gauw weer in slaap. Bij Annie duurde dat wat langer omdat haar hoofdje zo vol was van alle gebeurtenissen die dag.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen