Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Ook pijpen is lekker

?Goh, ik hoop dat vader en moeder hier nooit achter komen.?, zei Dick even later. De jongen voelde zich duidelijk opgelaten en wist nauwelijks waar hij kijken moest.
?Toe broertje, geef toe dat je er ook van genoten hebt.?, zei Annie tegen hem, met een stralende glimlach. Haar blik verplaatste zich naar zijn kruis en haar ogen glinsterden ondeugend. ?Zie je wel, jij hebt ook gewoon een stijve!?
Dick z?n gezicht kleurde zich rood en hij mompelde iets onverstaanbaars. George liep naar hem toe en sloeg haar armen rond zijn nek om hem te zoenen. Even leek het erop alsof hij haar zou afweren, maar toen gaf hij zich aan hun zoen over. Annie zag vermaakt dat zijn handen naar de billen van hun nichtje gleden en die stevig omvatten. Ademloos maakte George zich van hem los en keek hem een moment lang met haar donkere ogen aan. Toen liet ze zich voor hem op haar knieen zakken en begon de riem van zijn korte broek los te maken.
Dick wist duidelijk niet wat hij moest doen en keek een moment lang haast wanhopig naar zijn broer en zusje. Maar van hen hoefde hij geen hulp te verwachten.
Even later viel zijn broek samen met zijn onderbroek rond zijn schoenen en stond hij halfnaakt voor zijn jonge nichtje. Die keek vol bewondering naar zijn stijve lul die recht voor zijn buik overeind stond.
?Tsjonge, jij hebt ook al zo?n grote!?, zuchtte ze tevreden. Ze nam hem in een hand en boog zich meteen naar voren om zijn gladde, strakke eikel op te happen. Al gauw zat ze lustig op de pik van haar neef te zuigen, terwijl ze hem met ??n hand liefdevol aftrok.
Dick kreunde het uit en keek met bijna verbijsterde ogen op het meisje neer. Haar daad had hem duidelijk overvallen. Als hij nog iets van verzet over had gehad, dan verdween dat nu als sneeuw voor de zon. Genotsvol met zijn heupen stotend legde hij zijn handen op haar hoofdje en sloot genietend zijn ogen.
George proefde zijn voorzaad al in haar mond. Ze had nog nooit een jongen gepijpt, maar wist er genoeg van af door de boekjes die zij en Annie stiekem hadden gelezen. Ze had het altijd al een opwindende gedachte gevonden om een jongen met haar mond te bevredigen en was dolgelukkig dat ze dat nu echt kon proberen.
Ze probeerde het haar neef op alle mogelijke manieren zoveel mogelijk naar zijn zin te maken, waarbij ze met haar enthousiasme meer dan goed maakte wat ze door ervaring nog miste. Al gauw zat ze driftig met haar hoofdje op en neer bewegend voor hem, lustig zuigend op zijn grote pik alsof dat een lollie was. Haar speelse tongetje plaagde hem daarbij waar ze maar kon. Vooral zijn gladde eikel bleek gevoelig te zijn, met name de onderkant van de brede rand.
?Oh? oh George!?
Dick z?n lul schokte in haar mond, opeens een krachtige straal sperma uitbrakend. Het jonge meisje verslikte zich prompt in het overvloedige geil en moest de lul van haar neef hoestend en proestend uit haar mond laten glijden. Nu spatte zijn zaad met dikke klodders in haar gezichtje en tegen de voorkant van haar korte shirtje.
Met haar hand trok ze haar neef in een snel tempo af zodat de jongen zijn zaad met dikke, krachtige stralen bleef spuiten. Weer troffen de dikke klodders haar gezichtje en ook haar haar kwam onder te zitten. Het melkwitte sperma stak scherp af tegen haar gitzwarte haar en ook tegen haar door de zon gebruinde huid.
Het meisje bleef Dick zachtjes aftrekken, ook toen zijn zaadlozing al voorbij was. Met een lief glimlachje keek ze geil tegen haar neef op, terwijl ze zijn zaad van haar lichtrode lippen likte.
?Lekker!?, glimlachte ze.
Dick kon alleen maar op zijn jonge nichtje neerkijken, genietend van de aanblik die ze zo vormde, haar gezichtje druipend van zijn zaad. Haar strelende hand wist zijn pik moeiteloos stijf te houden.
?Wil jij je zusje ook neuken??, hoorde hij haar vragen en hij kon alleen maar knikken. George grijnsde even naar hem en wendde zich toen tot haar nichtje. ?Kom Annie, ga op je handen en knieen voor hem zitten!?
Nog steeds met haar heerlijke vrijpartij met Julian in haar hoofd aarzelde het blonde meisje geen moment en even later zat ze weer op haar ellebogen en knieen, ditmaal voor haar jongste broer. Ze keek hem over haar schouder verwachtingsvol aan en Dick stond versteld over wat haar blik in hem losmaakte. Vol verrukking keek hij naar haar verlangend omhoog gestoken kontje, met haar ronde, stevige billen.
George leidde haar neef aan zijn stijve pik tot achter zijn jonge zusje en zette zijn stompe eikel van achteren tegen het kutje van het meisje. De jongen legde zijn handen rond de heupen van zijn zusje en stootte toen naar voren toe, terwijl hij haar met een gesmoorde grom tegelijk naar zich toe trok.
Het was heerlijk geweest om door zijn nichtje gepijpt te worden, maar de gevoelens die hem nu overspoelden waren nog veel heviger. Zijn zusje was nog nauwer dan hij verwacht had, zelfs nu ze al door hun oudste broer was ontmaagd. Haar kutspieren knepen haast ritmisch in zijn lul, hem op een weergaloze manier melkend. Ze voelde heet en vooral nat aan. Hij besefte dat dat laatste natuurlijk vooral kwam doordat Julian al in haar klaar was gekomen.
Hij had een moment nodig om aan de vochtig hete druk op zijn lul te wennen en het was zijn zusje die als eerste begon te bewegen. Terwijl hij nog roerloos achter haar zat, met zijn handen rond haar heupen en zijn pik tot aan de wortel in haar kutje begraven, begon het jonge meisje op haar ellebogen en knieen naar voren en achteren te wiegen, zachtjes kermend toen de grote lul van haar broer daardoor in en uit haar kutje begon te glijden.
?Neuk me, Dick!?, smeekte ze hem haast. ?Neuk me net zo lekker als Julian heeft gedaan, broertje!?
Dick voelde zijn sidderende lul in en uit de schede van het jonge meisje gaan en begon als vanzelf te stoten, eerst wat langzaam en duidelijk onwennig. Maar hij kreeg de slag al gauw te pakken en even later dreef hij zijn grote pik in een snel en soepel tempo in en uit het kutje van zijn blonde zusje.
?Goed zo, Dick!?, zei George naast hem. Het meisje streelde met ??n hand zijn strakke buik en haar andere hand lag op zijn billen, aanmoedigend duwend terwijl hij stootte. ?Neuk haar maar lekker, neefje!?
Hijgend en kreunend bleef de jongen zijn lul in en uit Annie?s kutje stoten, genietend van de manier waarop zijn zusje nu kronkelend van genot voor hem zat. Ze slaakte luide genotskreetjes wat hem mateloos opwond. Terwijl hij op haar neerkeek kon hij nog steeds nauwelijks geloven dat hij echt zijn jonge zusje aan het neuken was. En dat ze er zo intens van genoot.
?God! Ik ga komen!?, hijgde hij, terwijl er een hevige siddering door zijn gespannen lichaam trok.
?Ja! Ja! Kom in me klaar, Dick!?, riep Annie uit, zichzelf in een snel tempo naar voren en achteren bewegend. ?Ik? ik ga ook komen! Ja! Oh ja! Ik kom klaar!?
Terwijl de spasmen van haar orgasme door haar lijfje trokken voelde ze het hete zaad van haar broer al in haar kutje spatten. Ze schreeuwde haar genot uit en zat onbeheerst schokkend en sidderend voor hem. Haar broer bleef haar hard neuken, terwijl hij zijn sperma met stralen tegelijk in haar schede spoot en het was alsof haar orgasme alleen maar in hevigheid toenam.
?Ja, toe maar. Spuit je zaad maar lekker in haar, neefje!?, zei George terwijl ze met grote, verrukte ogen naar het dikke geil keek dat nu uit het kutje van haar nichtje begon te druipen.
?Jeetje!?, bracht Annie even later uit, nadat ze weer wat tot zichzelf gekomen was en Dick zijn nu half slappe lul uit haar kutje had getrokken. ?Dat was heerlijk! Dat was allemaal verrukkelijk!?

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen