Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Een beestachtige paring

Nick bleef de jonge vrouw filmen, tot Hermans zaadlozing echt helemaal voorbij was. Hij genoot van hoe ze daarbij in de camera bleef kijken. Het was duidelijk dat de jonge, mooie vrouw volop had genoten van de pijpbeurt die ze het enorme dier had gegeven. Zoals ze genoot van alles wat ze haar en haar leerlingetjes lieten doen! Hij zoemde de camera iets uit, zodat hij haar helemaal in beeld kreeg, samen met de stierenlul in haar handen die nog helemaal stijf was en op haar gezicht wees. Ze droop echt van het geil van het dier. Haar lieftallige gezicht zat ermee onder, evenals haar volle, ronde borsten en vlakke, stevige buik. Dikke klodders sierden haar ronde, gebruinde dijen. En hij wist dat de geile vrouw ook nog een groot deel van Hermans sperma had doorgeslikt! Het was meer dan hij voor mogelijk had gehouden, ondanks de enorme afmetingen van Hermans teelballen.
Hij hoefde de camera niet uit te zetten, want de meisjes en hun jonge lerares hadden duidelijk geen behoefte aan een pauze. Annie, George en Wendy namen hun juf tussen zich in en zoenend en likkend begonnen ze haar beeldschone lichaam van het overvloedige zaad te ontdoen. Juffrouw Judith giechelde daarbij onverwachts meisjesachtig, genietend van hun strelende lippen en plagend likkende tongetjes. Ze kreunde genotsvol toen Annie ??n van haar op springen staande tepels in haar mond nam en haar nichtje zich meteen ontfermde over de andere. Toen likten en zogen ze het zaad van haar tieten, steeds verder langs haar trillende lichaam omlaag werkend. Ze liet zich achterover zakken, tot ze op haar rug op de koele betonnen vloer lag. Ze spreidde haar benen automatisch toen ze Wendy?s tongetje langs haar dijen voelde glijden, de kloddertjes sperma ??n voor ??n oplikkend. Het meisje gleed tussen haar benen in en vond meteen haar kut.
Judiths onderlichaam bewoog zich schokkend omhoog toen haar leerlingetje haar enthousiast begon te likken en te vingeren. Plagend zoog Wendy haar opgezwollen klit tussen haar lippen, erop zuigend terwijl ze hem daarbij met haar tongetje bewerkte. Haar middelvinger stootte ondertussen in een snel tempo in en uit de kut van haar juf, waarbij Judiths kutspieren zich beurtelings spanden en ontspanden, zich stevig klemmend rond haar pompende vinger.
George en Annie hadden haar buik ondertussen helemaal schoongelikt, genietend van het vele, lekkere zaad van de stier. Nu schonken ze hun aandacht weer aan de tieten van hun juf. Haar tepels zwollen zo mogelijk nog verder op tussen hun lippen. Het werd de jonge vrouw allemaal teveel en haar genot luidkeels uitschreeuwend kwam ze hevig schokkend tussen haar leerlingetjes in klaar.
?Oh, dat was heerlijk, meisjes!?, glimlachte ze even later, met opgewonden blosjes op haar wangen. ?Maar nu moet ik echt door hem geneukt worden, hoor! Oh god, wat wil ik die heerlijke stierenlul graag in mijn geile kut hebben!?
Ze hoefde het geen moment te spelen. Ze verlangde echt naar de enorme stier, met hart en ziel. Met knikkende knieen stond ze op. ?Help me even met die hooibaal.?
Ze wees op een baal die in de hoek van de stal lag. Met z?n vieren was het een kleine moeite om de hooibaal over de betonnen vloer naar de vastgeketende stier te schuiven. Herman draaide zijn woeste kop hun kant op, maar zowel de meisjes als de jonge vrouw vonden het reusachtige dier een stuk minder afschrikwekkend dan in het begin. Hij zag er misschien wel woest en gemeen uit, maar waarschijnlijk was dat meer schijn dan werkelijkheid. Toch was Judith blij dat het enorme dier vastgeketend was. Tenslotte bleef het een dier en daarmee onberekenbaar.
Ze gaf de hooibaal een laatste zetje, zodat hij recht onder de stier lag. Haar ogen gingen daarbij als vanzelf naar de stierenlul. Die was gelukkig nog helemaal stijf en zo lang dat de pikkekop zich maar een paar centimeter boven de betonnen vloer bevond. Een sliert geil, voorzaad vermengd met sperma, hing van de top omlaag, tot op de vloer.
?Hhhmmm, je bent nog helemaal stijf, lieverd!?, zei ze tegen het enorme beest. ?Je wilt vast nog wel een keer zo heerlijk klaarkomen, h?? Wat denk je ervan, grote jongen? Wil je me neuken? Wil je die grote stierenlul van je in mijn geile kut stoten en mij dekken als de fokstier die je bent? Oh, vast wel!?
De jonge vrouw sidderde van opwinding en verlangen toen ze op haar rug op de hooibaal schoof. Het massieve lichaam van Herman was vrij gedrongen en het dier was lager gebouwd dan Dancer. Maar er was precies genoeg ruimte om tussen hem en de hooibaal in te liggen, hoewel haar tepels de stugge vacht van zijn borst bijna raakten. Ze lag tussen zijn voorpoten in, haar hoofd vlak onder de woeste stierenkop.
?Ik help u wel even, juf!?, bood Annie meteen aan, naast haar juf op de vloer knielend. Het tienermeisje nam de enorme stierenlul voorzichtig in haar handjes, hem oprichtend tot hij recht op Judiths kut wees. ?Beweeg u iets naar voren toe! Zo ja!?
Judith schoof op de hooibaal naar het meisje toe, tot haar billen bijna op de rand lagen en ze de pikkekop van de stierenlul opeens tegen haar kut voelde drukken. Kermend van genot en verlangen duwde ze zichzelf verder naar de stierenpik toe, sidderend toen ze voelde hoe hij dieper in haar gleed en ze daarbij verrassend ver geopend werd. Hermans stierenpik was welliswaar niet zo extreem dik als de hengstenlul van Dancer, maar toch was hij zeker niet klein en haar kut werd op een heerlijke manier geopend om hem door te kunnen laten. Meteen trokken haar kutspieren zich samen, zich stevig spannend rond de stierenlul.
Toen er tien centimeter van de stierenpik in de kut van haar juf zat, kon Annie de penis loslaten en met een gerust gevoel naar achteren schuiven, Nick de gelegenheid gevend om het allemaal van dichtbij te filmen. Ze zag hoe Judith verder over de hooibaal schoof, zichzelf langzaam spietsend aan de ellenlange stierenlul. Uiteindelijk lag ze met haar billen op de rand van de hooibaal, liggend tussen de voorpoten van het enorme dier in en met zijn stierenlul tot bijna de helft in haar buik. Het was een heerlijk geil gezicht om die grote, rode stierenlul in haar opengesperde kut te zien zitten.
?Oh... oh, wat ben je heerlijk groot en dik!?, kreunde Judith genietend, een moment lang roerloos onder het enorme beest liggend. Ze voelde Hermans stierenpik al licht schokken in haar kut, hoewel het dier net zo roerloos als zijzelf over haar heen stond. Met grote ogen keek de jonge vrouw naar de grote stierenlul die diep in haar kut zat, rillend bij de gedachte dat het echt de pik van een zo groot en woest dier was. Haar buikspieren spanden zich toen ze met haar onderlichaam begon te bewegen, soepel en sensueel naar de stierenlul toe rijdend. Sidderingen van genot trokken meteen door haar lichaam, ondanks het orgasme dat ze zojuist nog had gehad. Of misschien kwam het juist daardoor, want ze was nu des te gevoeliger.
Traag bleef de jonge vrouw zich naar de stierenpik bewegen, draaiend met haar heupen terwijl ze naar het dier toe reed. Hermans stierenlul gleed op een verrukkelijke manier in en uit haar kut, al gauw glimmend van haar overvloedige kutsappen. Ze draaide haar onderlichaam op zo?n manier heen en weer en naar voren en achteren toe dat de stierenpik bij elke beweging wel langs haar gezwollen klit leek te wrijven, golven van genot bij haar opwekkend. Al gauw lag ze licht te hijgen, terwijl ze veelvuldig kermde en kreunde. Ze klemde haar handen rond de voorpoten van de stier om zich beter van de hooibaal af te kunnen zetten, terwijl ze zich keer op keer spietste op de reusachtige stierenlul.
Nick zat met de camera neergeknield naast de mooie, jonge vrouw en filmde van dichtbij hoe Hermans stierenpik in en uit haar kut gleed. Elke keer verdween de grote pik diep in Judiths kut, om dan weer uit haar te glijden tot alleen de pikkekop nog in haar zat. Zo werd de hele bovenste deel van Hermans stierenlul door de jonge vrouw gestimuleerd en dat liet het beest duidelijk niet koud. Nick kon al zien hoe zijn ellenlange pik begon te schokken in de kut van de vrouw. Geil droop uit haar kut, niet alleen haar sappen, maar vooral ook het voorzaad van de stier. Het zou niet lang meer duren voor het dier zou gaan reageren op de bewegingen van de mooie, jonge vrouw onder hem.
?Hhhmmm! Ja! Ja!?, kermde Judith, zwoegend onder de massieve stier. Ook zij voelde de stierenlul in haar schede schokken en steeds meer voorzaad uitbraken. Hijgend begon ze sneller naar het dier toe te bewegen, hem aansporend om op zijn beurt ook te gaan bewegen. Ze slaakte een verrukt kreetje toen de stier opeens zijn onderlijf met een onverwachtse schok naar haar toe bewoog. Zijn grote lul drong diep in haar kut, een flinke lading warm voorzaad uitbrakend. Het beest trok zich weer uit haar terug, precies op het moment waarop Judith terug zakte op de hooibaal. Maar op het moment waarop zij haar onderlichaam weer omhoog bewoog, stootte de stier zichzelf nogmaals diep in haar buik.
Het grote, massieve en vooral intimiderende lichaam van de stier begon zich nu op haar te bewegen. Aangespoord door Judiths kut die zich rond zijn stierenlul klemde en hem op een verrukkelijke manier molk, bewoog het beest zijn machtige onderlijf met doelbewuste stoten naar de vrouw onder hem. Bij elke stoot kwam de jonge lerares hem met haar eigen onderlichaam tegemoet, zodat zijn indrukwekkende pik diep in haar vagina verdween. Judith schreeuwde haar genot luidkeels uit, vol van extase over het feit dat de enorme stier haar nu daadwerkelijk neukte. Zich met haar handen nog steeds vastklampend aan de voorpoten van de stier, wierp ze haar onderlichaam keer op keer naar de stotende stierenpik omhoog, luidkeels kermend doordat ze daardoor zo diep gepenetreerd werd.
?NEUK ME! NEUK ME!?, riep ze vol overgave uit, rijdend naar de stotende stier.
Het beest had echter geen enkele aanmoediging meer nodig. De enorme stier was welliswaar een fokstier, maar werd alleen gebruikt voor kunstmatige inseminatie. Er werd dan een soort koker rond zijn stierenlul geplaatst waar hij zich in en uit kon stoten, tot hij klaarkwam. Zijn sperma werd opgevangen en verkocht. Het arme beest had in zijn leven nog nooit een koe kunnen dekken en was dus eigenlijk nog gewoon maagd. En nu zat hij opeens in de nauwe, hete kut van juffrouw Judith. Instinktief reageerde het reusachtige beest op de vochtig hete druk rond zijn pik en met trillende spieren en schokkend onderlijf dreef hij zijn stierenlul steeds verwoeder in en uit Judiths kut.
?OH! OH GOD!?, riep de jonge vrouw uit, mateloos genietend van de woeste neukbeurt die ze kreeg. De enorme stier ontzag haar geen moment. Met al zijn kracht en tomeloze energie ramde hij zijn reusachtige lul keer op keer diep in haar kut, waarbij steeds meer voorzaad in haar schede spatte. Judith zag zijn massieve lichaam vlak boven zich, de spieren beurtelings spannend en ontspannend. Ze legde haar handen op de brede borst van het beest, vol ontzag over de enorme, zichtbare en voelbare kracht die de stier uitstraalde. Ze hijgde van genot en wellust toen ze zijn enorme lichaam langs de hare voelde wrijven, waarbij haar volle borsten onder zijn massieve gewicht werden platgedrukt en haar stijve, dik opgezwollen tepels werden geprikkeld door zijn stugge vacht.
?JA! JA! NEUK ME! NEUK ME!?, riep de jonge vrouw weer, helemaal opgaand in haar uitzinnige paring met het enorme beest.
Nick was iets naar achteren geschoven zodat hij de grote stier en jonge vrouw beiden helemaal in beeld kon nemen. Hij wist nauwelijks hoe hij het had, overdonderd als hij was van het schouwspel dat zich voor zijn ogen afspeelde. Hij zag hoe de enorme stier zijn onderlijf met machtige stoten keer op keer naar de vrouw onder hem wierp, zijn gigantische stierenlul diep in haar schokkende en zichtbaar sidderende lichaam rammend. Zijn stoten waren zo hard en nietsontziend dat zijn ellenlange pik, die er zo massief en stijf uitzag, steeds verrassend ver doorboog. De jonge vrouw werd dan letterlijk op de hooibaal onder haar gespietst, tot niets anders meer in staat dan geheel willoos de woeste en bovenal obscene liefdesdaad te ondergaan.
?God, hij neukt haar echt!?, hijgde Annie opgewonden, net zo vol ontzag als de filmende man. Het jonge tienermeisje had veel verwacht, maar dit ongelooflijke schouwspel ging haar verwachtingen zelfs nog te boven. ?Jeetje! Kijk hem eens tekeer gaan!?
?Hij vindt het zalig om onze juf te neuken!?, giechelde George, met blosjes op haar wangen en schitterende ogen. ?Oh, wat heerlijk geil! Neuk haar, grote jongen! Toe maar!?
Wendy kon haar ogen nauwelijks geloven. Ze had het gevoel alsof ze droomde. Maar dan was het wel de meest opwindende droom die ze ooit had gehad. Was dat echt dezelfde vrouw die ze nog geen week geleden alleen maar als haar onderwijzeres had gekend? Die meestal voor de klas stond in een zedig mantelpakje en met haar haar netjes opgestoken? Nu lag ze kermend en kreunend van genot onder de neukende stier, haar blonde haar in de war en plakkend in haar nog met stierensperma besmeurde gezicht, haar lichaam schokkend en stotend naar het zwoegende, wild stotende beest.
Juffrouw Judiths lichaam spande zich als een boog onder de naaiende stier toen ze overvallen werd door ??n van de hevigste orgasmes die ze ooit had gehad. Haar mond en ogen sperden zich open en ze bracht een langgerekte, trillende kreet uit, die overging in hartstochtelijk gekerm. Haar heupen schokten wild op en neer, rijdend naar de nog steeds neukende stier. Met beide armen uitgestrekt klemde ze zich nu aan het massieve, stotende lichaam van het beest vast, terwijl die zijn enorme stierenlul maar in en uit haar kronkelende lichaam bleef drijven, alsof hij zelf nooit klaar zou komen.
Amberly maakte het allemaal van een afstandje mee, in gedachten mee genietend met haar juf. Ze had gezien hoe de jonge vrouw op de hooibaal onder de reusachtige stier geschoven was en hoe Annie de enorme stierenlul bij haar naar binnen had geholpen. Nu lag ze volop genietend toe te kijken hoe de mooie, jonge vrouw door het enorme dier werd gedekt. Zelfs van een afstandje kon ze duidelijk zien hoe de stier zijn grote penis keer op keer diep in juffrouw Judiths kut dreef. En aan de kreten van haar lerares te horen kwam die knallend onder de neukende stier klaar. Opeens hield het jonge meisje het niet meer uit. Zonder zich te bekommeren om het wild zwaaiende beeld liet ze met ??n hand de videocamera los en bracht voor de tweede keer die lange, opwindende ochtend haar handje omlaag, onder haar jurkje en in haar broekje. Nu kwam ze zelfs nog eerder klaar en ditmaal trok ze haar hand niet uit haar slipje terug, maar bleef ze zich vingeren. Ze wist de videocamera zo te plaatsen dat hij op een stevige tak van de struik waaronder zij lag rustte, zodat ze de camera toch met ??n hand stil kon houden.
Juffrouw Judith wist niet meer hoe ze het had. Ze bleef maar onder de grote stier klaarkomen. Dit maakte ze normaal alleen mee wanneer ze door ??n van de honden werd geneukt, door hun tomeloze energie en de ongelooflijk snelle, raggende manier waarop zij haar wisten te neuken. Herman haalde die snelheid geen moment, maar toch stootte hij zijn enorme stierenlul sneller in en uit haar kut dan ze voor mogelijk had gehouden bij een zo groot beest. De kettingen waarmee hij vastgeketend stond rinkelden voortdurend, terwijl zijn luide, snuivende gehijg de kleine stal vulde. Zwoegend stond het beest over haar heen, op een indrukwekkende manier stotend met zijn machtige onderlichaam, zijn grote, dikke stierenpik keer op keer diep in haar kut stotend, waarbij het voorzaad overvloedig uit de pikkekop spoot.
?OH! OH GOD!?, kermde ze uit, zich vastklampend aan het enorme, schokkende en stotende lichaam van de stier. In verrukkelijke genot begon ze weer met haar heupen te stoten, sneller dan in het begin. Ze voelde de stier een moment lang boven zich verstijven, voor hij ongelooflijk genoeg ook sneller begon te stoten. Steeds weer stootte zijn grote stierenpik diep in haar schede, haar soms letterlijk vastpinnend op de hooibaal. Maar wanneer hij zich dan weer uit haar terugtrok, liet de jonge vrouw haar onderlichaam weer in een razendsnel tempo op en neer wippen, haar kut rond de stierenpik op en neer schuivend en hem melken met haar kutspieren. Het was al gauw niet meer duidelijk wie nu eigenlijk wie ophitste.
?Oh, nu moet hij wel gauw klaarkomen!?, riep Annie verrukt uit, met schitterende ogen toekijkend hoe haar juf genaaid werd door de enorme stier en hoe ze het dier daarbij ophitste met haar kronkelende, stotende lichaam. ?Toe maar, Herman! Neuk haar! Neuk haar met die heerlijke stierenpik van je!?
Wendy voelde de rillingen van opwinding en wellust door haar prille tienerlijfje gaan bij de gedachte dat dit reusachtige beest straks zijn zaad in het mooie lichaam van haar juf zou lozen. Dat zou het perverse toppunt van een uiterst obscene paring zijn. Met verrukte ogen keek ze naar de enorme ballen van de stier die door zijn wilde stootbewegingen vervaarlijk heen en weer zwaaiden. Oh, wat moesten die een sperma bevatten! Het meisje voelde haar knieen knikken toen ze als in een droom naar het zo vreemde paartje liep. Voorzichtig knielde ze achter de enorme stier neer, toch wel bang voor zijn geweldige, formidabele kracht. Maar het beest was stevig vastgeketend en zou haar met geen mogelijkheid kunnen trappen.
Het jonge meisje stak haar beide handjes uit en omvatte de reusachtige teelballen. Ze hijgde opgewonden toen ze voelde hoe zwaar en hard ze waren. Voorzichtig begon ze de rugbybalvormige kloten te strelen, met een verliefde uitdrukking op haar lieftallige gezichtje. Het duurde niet lang voor het meisje zich verder voorover boog om te proberen om ??n van de ballen op te happen. Dat lukte haar natuurlijk niet, maar het dier reageerde wel meteen op de nieuwe liefkozing die hij voelde. Wendy giechelde verrukt toen ze het enorme dier luid hoorde loeien, terwijl zijn machtige onderlichaam schokkend nog sneller begon te stoten.
Het duurde niet lang voor Annie en George het voorbeeld van hun vriendinnetje volgden en zich ook in de obscene liefdesdaad begonnen te mengen. Ze knielden aan weerskanten van de stier en hun juf naast de hooibaal neer en begonnen gezamelijk Hermans stierenlul te strelen en af te trekken, terwijl die met tomeloze energie in en uit juffrouw Judiths kut bleef stoten. Ze konden voelen hoe dik en massief zijn stierenpik was en genoten er mateloos van om hem in een snel tempo in en uit Judiths kut te zien stoten, haar steeds maximaal penetrerend.
De stier wist niet meer hoe hij het had. Terwijl hij zijn op springen staande stierenpik zo snel als hij maar kon in en uit de uitnodigende kut van de jonge vrouw onder hem stootte, speelde een jong meisje met zijn enorme ballen, terwijl twee andere en even jonge meisjes zijn schokkende lul bewerkten, pompend met beide handen. Loeiend van genot dreef hij zijn reusachtige penis in en uit het schokkende lichaam van de jonge vrouw, zichzelf onverbiddelijk naar een zaadlozing rammend.
?OH! OH! JULLIE MAKEN HEM HELEMAAL GEK!?, gilde juffrouw Judith uit, niet beseffend dat juist zij degene was die het enorme dier in alle staten bracht. In haar haast ondraaglijke wellust, opwinding en hartstocht, terwijl ze overvallen werd door het ene na het andere orgasme, wierp de jonge vrouw als een bezetene haar onderlichaam op en neer, zichzelf keer op keer spietsend aan de naar haar toe stotende stierenlul. Haar kutspieren sloten zich daarbij strak rond de dierlijke roede, zich beurtelings spannend en ontspannend waardoor ze de stierenpik op een verrukkelijke manier molk.
De toekijkende mannen hadden ondertussen de tijd van hun leven. Vol ontzag en vooral opwinding keken ze toe hoe de mooie, jonge lerares gedekt werd door de enorme stier, terwijl haar leerlingetjes hun uiterste best deden om het reusachtige dier over het randje te voeren. Het was een heerlijk gezicht om de beide nichtjes als een bezetene aan de ellenlange stierenpik te zien trekken, pompend met allebei hun handen. Achter het grote beest zat Wendy op haar knieen, nog steeds proberend om de onmenselijk grote ballen van de stier op te happen. Haar handjes klemden zich zichtbaar strak rond de enorme keien, het geil eruit persend.
Nick filmde alles afwisselend van dichtbij en van een afstandje. Hij deed zijn uiterste best om echt alles op band vast te leggen, zich weer afvragend waarom hij die dag geen tweede camera had meegenomen. Bruce en Kevin waren welliswaar geen ervaren cameramannen, maar in ieder geval zou hij dan tijdens het monteren een keuze hebben gehad tussen twee opnamen. Hij had de tweede camera desnoods op een standaard kunnen zetten, filmend vanaf een vaste positie en vanaf een afstandje. Het voordeel was wel dat hij nu gedwongen was om zijn aandacht erbij te houden.
?Kom! Kom maar in haar klaar!?, moedigde Annie de grote stier aan, terwijl ze druk pompte aan zijn stotende stierenpik. ?Toe maar! Toe! Spuit nou!?
Maar Herman was er nog niet aan toe om zijn zaad in de kut van de jonge vrouw te lozen, hoewel hij steeds verder naar het randje gevoerd werd. Snuivend, loeiend en briesend dreef hij zijn grote stierenpik keer op keer diep in de kut van de lerares, alsof hij nooit meer zou stoppen. Zijn brede, machtige onderlijf pompte daarbij onstuitbaar op en neer, wild naar haar toe schokkend. Judith kermde het uit, helemaal overdonderd door alles wat haar overkwam. Ze voelde Hermans stierenlul bij elke geweldige stoot diep in haar kut dringen, zo diep als maar mogelijk was. Haar kut klemde zich strak rond de geweldige roede, ver opengesperd om hem te kunnen bevatten. Ze draaide haar hoofd iets, zodat ze langs haar schokkende lichaam kon kijken. Een golf van verrukkelijke opwinding en extase spoelde over haar heen toen ze zag hoe de stierenpik in en uit haar kut pompte. Het was zo?n geil gezicht dat ze meteen weer klaarkwam, onbeheerst schokkend en haar genot luidkeels uitschreeuwend.
?OOOOOOHHHHGGGGOOOOODDDD! NEUK ME! NEUK ME!?
Het duizelde de jonge vrouw. Ze kon er maar niet over uit dat dit allemaal echt gebeurde, dat ze echt geneukt werd door een grote, woeste stier. En dat in het bijzijn van drie van haar leerlingetjes. Sterker nog, haar leerlingetjes deden hun uiterste best om het enorme dier klaar te laten komen, duidelijk net zo verlangend naar zijn zaadlozing als zijzelf. Ze klemde zich weer aan de schokkende, stotende stier vast, pompend met haar onderlichaam. Ze voelde de grote stierenlul in een snel tempo in en uit haar kut glijden, zowel haar kutwanden als haar op springen staande klit op een verrukkelijke manier stimulerend. Nu al voelde ze een volgend orgasme naderen, terwijl ze nog maar net aan het bekomen was van haar vorige hoogtepunt.
George keek haar nichtje over haar wild schokkende juf heen met een opgewonden glimlach en een geile blik in haar ogen aan. Ze liet samen met het blonde meisje haar handen langs de stotende en schokkende stierenlul op en neer vliegen, hem strelend, knedend en knijpend tegelijk. De geweldige roede glom vochtig van het geil van zowel de stier als de jonge vrouw. Beiden konden de neukende stierenpik luid horen soppen in Judiths schede, natte, zuigende geluiden makend die de twee meisjes alleen maar meer opwonden.
?Ik denk dat hij zo gaat komen! Dat moet haast wel!?, zei het zwartharige meisje. ?Oh, wat geil allemaal! Ik wil straks ook door hem geneukt worden!?
?Ik ook!?, giechelde Annie, met een vertederde blik kijkend naar de stierenlul die maar in en uit Judiths kut bleef stoten, haar naaiend zoals de jonge vrouw nog nooit in haar leven was genaaid. ?Oh, kijk hem eens tekeer gaan! Je hebt gelijk, George! Hij gaat zo komen! Ja! Ja! Daar komt hij al! Goed zo! Oh, wat geil!?
De enorme stier bulkte hartverscheurend en verstijfde boven de jonge vrouw, zijn lul diep in haar buik begraven. Zijn machtige onderlichaam schokte nog een paar maal hevig na, terwijl onbeheerste sidderingen zijn massieve lichaam van kop tot staart deden schudden. Zijn lange, dikke stierenpik leek omhoog te veren in de handen van de meisjes, ondanks de ruim dertig centimeter die er in juffrouw Judiths kut zat.
?Ja, ik voel zijn ballen samentrekken!?, riep Wendy enthousiast uit, haar beide handen nog steeds rond de enorme kloten van het beest geklemd. ?Hij komt! Hij komt klaar!?
?Oh god!?, hijgde Judith, met grote ogen naar de sidderende stierenlul kijkend die zo diep in haar kut zat.
Haar onderlichaam schokte omhoog toen ze voelde hoe de dierlijke roede opzwol in haar schede, haar nog verder openend. Toen was het alsof de enorme penis ontplofte, met een geweldige explosie van heet en dik zaad. Weer loeide de stier, schokkend met zijn enorme onderlijf terwijl hij zijn sperma in de jonge vrouw begon te lozen. Al meteen gutste het zaad uit haar kut, druipend langs de zijkant van de hooibaal. Herman trok zich luid bulkend uit de jonge vrouw terug, om zijn stierenpik meteen weer diep in haar sidderende lichaam te drijven. Weer braakte de pikkekop een geweldige lading sperma uit, haar kut vullend tot die overstroomde en het melkwitte, dikke geil naar buiten gutste.
Met trillende handen filmde Nick de ontzagwekkende zaadlozing van de enorme stier, rillend bij de gedachte dat het beest de mooie, jonge vrouw had gedekt en nu in haar klaarkwam, luid loeiend. Het had opvallend lang geduurd voor de stier zijn tweede zaadlozing kreeg, maar nu hij eindelijk klaarkwam loosde het beest echt al zijn zaad in Judiths kut. Hij zag de stierenlul schokken, al druipend van het zaad dat door twee paar meisjeshanden over de volle lengte werd uitgesmeerd. Toen begon het enorme dier weer te neuken, ongetwijfeld de ene straal sperma na de andere in de schede van de vrouw lozend.
Wendy voelde de reusachtige ballen van de stier keer op keer samentrekken en huiverde van opwinding bij de gedachte aan al het zaad dat het dier in juffrouw Judiths kut spoot. Het meisje liet de teelballen los en kroop snel naar Annie om te kunnen zien hoe het beest in de kut van haar juf klaarkwam. Haar ogen sperden zich open toen ze de enorme hoeveelheid sperma zag. Het gutste letterlijk uit Judiths kut, haar donkerblonde schaamhaar doordrenkend en de binnenkant van haar dijen besmeurend. De hooibaal zat er al helemaal mee onder. Het blonde meisje sloeg ook haar handen rond Hermans stierenpik, hoewel dat maar net ging, en met z?n drieen molken ze het sperma uit de dierlijke roede.
Judith wist niet meer hoe ze het had. De reusachtige stier loosde de ene geweldige straal sperma na de andere in haar kut, waarbij hij haar nog steeds neukte. Knallend kwam de jonge vrouw weer onder het beest klaar, niet meer wetend hoe vaak het dier haar al naar een verrukkelijk hoogtepunt had gevoerd. Ze was de tel gewoon kwijt geraakt. Toen haar orgasme langzaam weer wegebde en ze zichzelf weer enigszins onder controle kreeg, begon ze wild naar de stotende stier toe te bewegen, haar onderlichaam in een snel tempo op en neer werpend. Het enorme beest huiverde zichtbaar en leek al zijn spieren te spannen. Zijn stierenpik schokte in haar kut terwijl hij een volgende lading sperma in haar uitstortte. De jonge vrouw klemde haar beide handen rond de sterke voorpoten van het beest om nog sneller haar onderlichaam op en neer te kunnen werpen, Hermans zaadlozing aanwakkerend.
Sidderend en schokkend met zijn onderlichaam stootte de stier zijn ellenlange stierenlul keer op keer diep in Judiths kut, bij bijna elke stoot een volgende lading sperma lozend. Zijn rammende stierenpik perste het zaad net zo snel weer naar buiten als hij het erin spoot en het dikke, melkwitte geil bleef uit de kut van de jonge vrouw gutsen. De drie tienermeisjes keken met verrukte ogen naar al dat sperma, terwijl hun pompende handen het zaad uit de enorme stierenpik bleven melken. Annie boog zich voorover om haar tongetje in de stroom sperma te dopen en van het geil te proeven. Haar voorbeeld werd al snel gevolgd door Wendy en George.
Hoezeer de jonge meisjes ook likten en zogen, er stroomde gewoon meer sperma uit de kut van hun juf dan ze konden verwerken. Nick filmde hen daarbij van dichtbij, de camera haast geklemd tussen de stotende onderlichamen van de stier en de jonge vrouw. Hij huiverde toen hij zag hoe de lieftallige gezichtjes van de tienermeisjes steeds meer besmeurd werden met sperma. Ze genoten echt van het vele zaad, iets wat hij bijna nooit eerder mee had gemaakt. De meeste minderjarige meisjes die hij had gebruikt in zijn illegale films hadden al moeite om de sperma van een man door te slikken. Maar deze drie geile meisjes deden zich tegoed aan het zaad van een stier alsof het een toetjes was!
Met een hevige schok dreef de stier zijn geweldige pik weer diep in Judiths buik, om zich meteen weer uit haar terug te trekken voor een volgende stoot. Hermans bewegingen waren echter zo onbeheerst geworden dat zijn enorme stierenlul opeens uit de kut van de jonge vrouw schoot. Het dier had het zelf niet eens door en wierp meteen zijn machtige onderlichaam weer naar voren toe. Zijn stijve, dikke en lange stierenpik schoot in de handen van de meisjes naar voren toe, een enorme lading sperma uitbrakend. Het zaad regende op Judiths schokkende lichaam neer, met dikke klodders tegelijk. Het spoot zelfs in haar verrukte gezicht.
Nick had het gelukkig zien aankomen en was net op tijd achteruit gedeinst, de camera precies op tijd uit de straal sperma terugtrekkend. Van een veilig afstandje filmde hij hoe het enorme dier zijn laatste sperma op het lichaam van de mooie, jonge lerares loosde. Haar tieten zaten er al gauw helemaal mee onder, zodat haar stijve tepels er als kleine eilandjes in een zee van zaad bovenuit staken. Een flinke plas vormde zich op haar vlakke buik, terwijl het zaad met stroompjes tegelijk langs haar zij droop.
De meisjes molken het sperma nog steeds met beide handen uit de wild heen en weer zwaaiende en naar voren en achteren stotende stierenlul. Het leek wel alsof de enorme stier niet meer zou stoppen met klaarkomen. Steeds weer spoot er een flinke straal sperma uit de pikkekop en speels probeerden de meisjes de straal elke keer op juffrouw Judiths gezicht te richten, genietend van de kreetjes die de jonge vrouw dan slaakte. Maar uiteindelijk leek er dan toch een einde aan Hermans zaadlozing te komen. De stralen sperma namen snel in kracht en aantal af, tot het zaad alleen nog met een bijna constante stroom uit het pisgaatje gutste. Tegelijk kwam Hermans stotende onderlichaam tot rust.
Annie hief zijn stierenlul met beide handen op en boog zich over Judiths buik heen om de pikkekop op te happen. Ze huiverde verrukt toen haar mondje gevuld werd met warm, dik sperma en slikkend begon ze ervan te drinken. Even later liet ze de eikel weer uit haar mondje glijden en was het Wendy?s beurt om de enorme roede in haar mondje te nemen. George volgde even later, het laatste restje van het stierenmelk opdrinkend. Luid en zwaar hijgend stond de enorme stier daarbij rustig over hen heen en liet het allemaal maar gebeuren.
Judith hijgde eveneens, langzaam tot rust komend op de hooibaal. Haar onderlichaam schokte daarbij soms als vanzelf op en neer terwijl ze lag te bekomen van haar laatste, hevige orgasme. Ze liet Hermans voorpoten los en legde haar handen rond haar volle tieten. Langzaam en sensueel begon ze het vele sperma er over uit te smeren, nog steeds diep onder de indruk van de enorme hoeveelheid zaad die het beest had geloosd. Ze kon nog steeds nauwelijks geloven dat dit echt gebeurd was, dat ze echt geneukt was door een grote, woeste stier. De gedachte alleen al was voldoende om haar helemaal opgewonden en geil te houden en dat werd er niet beter op toen haar leerlingetjes het zaad van haar nasidderende lichaam begonnen te likken.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen