Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Herman

Nick had de lens van de dure camera weer schoongemaakt en had juffrouw Judith wat instrukties gegeven. De jonge vrouw begreep niet helemaal wat de man van plan was, maar toen hij de camera op haar richtte en aanzette, zei ze braaf wat hij haar had verteld.
?Natuurlijk mogen jullie straks nog met wat dieren neuken, liefjes!?, glimlachte ze tegen haar drie jonge leerlingetjes die poedelnaakt voor haar stonden, allemaal behoorlijk besmeurd met sperma. ?Maar nu is het weer mijn beurt, hoor! Jullie hebben mij zo bloedgeil gemaakt! Ik moet gewoon geneukt worden, anders ontplof ik nog!?
?Oh, natuurlijk!?, zei Annie meteen. ?Wat onnadenkend van mij! Wat bent u van plan??
Judith wist dat zelf ook nog niet, maar ze glimlachte opgewonden en zei: ?Dat zullen jullie wel zien! Kom maar met mij mee!?
Nick stopte de camera weer en liet hem zakken. ?Prima! Nou, kom maar met mij mee! Dit wordt ongetwijfeld het hoogtepunt van de film! Ik weet zeker dat jullie geile hoertjes het wel zullen waarderen!?
De man liep naar het hek van het kleine weidje en de meisjes en de jonge vrouw volgden hem. Kevin en Bruce zochten snel de spullen bij elkaar en kwamen toen achter hen aan. Alleen Timmy en Benno bleven in het weilandje achter. De beide honden waren helemaal uitgeput nadat ze hun dierlijke lusten volkomen hadden kunnen botvieren op de vrouw en meisjes.
Amberly zag hen het weilandje verlaten, het hek achter zich sluitend. Ze volgde het groepje in de zoeker van de camera en voelde een grote golf van teleurstelling toen ze zag dat Nick hen voorging naar ??n van de stalletjes. Als ze daar naar binnen gingen zou ze hen niet meer kunnen filmen! Het gebouwtje was verreweg het grootste gebouw van de kinderboerderij, maar zelfs dat was niet echt groot. Het blonde meisje haalde opgelucht adem toen de man een schuifdeur opende die bijna de gehele voorkant van de stal in beslag nam. Licht viel de stal in, meer dan voldoende om naar binnen te kunnen kijken en dus ook om te kunnen blijven filmen. Amberly voelde hoe haar mond openviel toen ze zag wat zich in de stal bevond.
?Dat meen je niet?!?, riep juffrouw Judith uit, terwijl ze ongewild haar knieen voelde knikken van zowel opwinding als angst.
Nick grijnsde naar haar terwijl hij een theatraal gebaar naar binnen maakte. ?Dit is Herman!?
Midden in de stal stond ??n van de grootste stieren die Judith ooit had gezien. Hij reikte welliswaar niet hoger dan Dancer, maar zijn massieve lichaam was ??n en al machtige spieren waardoor hij wel twee keer zo breed leek als de hengst. Vooral zijn borstkas was gigantisch. Twee grote, scherpe hoorns sierden de enorme, woest uitziende kop van het dier, terwijl een dikke ijzeren ring door zijn neusgaten liep. Aan die ring zat een zware ketting van grote, dikke schakels en waarvan het andere uiteinde aan een grote stalen ring in de betonnen vloer vastzat. Bij elke poot van het enorme beest zat eveneens een grote stalen ring in de vloer. En rond elk van de poten van de stier zat vlak boven de hoef een soort stalen boei, stuk voor stuk geketend aan de ringen in de vloer. Het was duidelijk dat het reusachtige dier zo geen kant meer op kon en dat was maar goed ook. Hij zag er woest en gevaarlijk uit.
?Dat meen je echt niet!?, bracht Judith nogmaals uit. Maar haar blik ging als vanzelf naar het machtige onderlijf van de stier en daar, tussen de dikke achterpoten van het beest, zag ze de grootste ballen hangen die ze ooit in haar leven had gezien. Ze had gevonden dat Dancer reusachtige kloten had, maar vergeleken met deze enorme teelballen vielen de ballen van de hengst haast in het niet. Het waren net rugbyballen en Judith kon alleen maar raden naar de enorme hoeveelheid sperma die daar in moest zitten. Voor de enorme zak van de stier bevond zich een langwerpige uitstulping onder de onderbuik, bijna net als bij een hond of hengst, alleen veel langer en uitlopend in een kwast van haar. Een vreemd puntige eikel stak al naar buiten, dun, lang en rood. Tenminste, juffrouw Judith dacht dat het zijn eikel was.
Nick zag de jonge vrouw naar de ontzagwekkende stier kijken en vooral naar zijn onderlijf. Hij zag haar aarzeling, maar ook haar opwinding. Het was duidelijk dat de mooie lerares angst voelde voor het afschrikwekkende beest, maar tegelijk ook een gebiologeerde aantrekkingskracht. ?Herman hier is de prijsstier van Kevins vriend, je weet wel, de eigenaar van Dancer. Je moest eens weten hoeveel moeite het ons gekost heeft om hem over te halen hem aan ons uit te lenen! Nee, maak je maar geen zorgen! Hij weet niet wat we met Herman van plan zijn! Maar het heeft ons flink wat geld gekost! Maar dat is niet erg, want jullie gaan dat dubbel en dwars weer terug verdienen!?
De man lachte even, evenals zijn beide vrienden, voor hij vervolgde: ?Maar het heeft ons niet alleen veel geld gekost, ook een hoop moeite! Die ringen in de vloer zijn allemaal nieuw. Die hebben we gisteravond nog moeten plaatsen.?
Judith schrok even toen ze dat hoorde. Dat betekende dat de twee mannen nog op de kinderboerderij waren geweest vlak nadat zij en de meisjes er aan het eind van de middag waren geweest. Dat was maar net goed gegaan, bedacht ze opgelucht.
?En Herman hier liet zich niet zomaar ketenen, dat kan ik jullie wel vertellen! Maar nu kan hij geen vin meer verroeren en is hij zo mak als een lammetje!?
De drie meisjes hadden met grote ogen en open mond staan luisteren, waarbij ze beurtelings naar haar juf en de enorme stier keken. Ook zij zagen de reusachtige ballen van het beest en vroegen zich hetzelfde af als Judith even daarvoor had gedaan. Hoeveel zaad moest daar wel niet inzitten? Annie voelde een rilling langs haar rug gaan bij de aanblik van de gigantisch stier. Het dier had zijn enorme kop naar hen toe gedraaid en keek hen met zichtbare aggressie en haat aan. Ze was blij dat hij zo stevig vastgeketend was. Toch voelde ze ook een grote opwinding en vroeg ze zich onwillekeurig af hoe het zou zijn om met?het jonge meisje sidderde weer, nog heviger dan de eerste keer.
Nick keek met een grijns naar de jonge vrouw. Ze had haar blik tijdens zijn verhaal geen moment van Hermans onderlichaam los kunnen maken. ?Ik weet dat hij er niet echt aardig uitziet! Maar ik weet zeker dat jij hem een stuk aardiger kunt maken!?
Juffrouw Judith keek hem met een onzekere blik aan. Ze wist dat ze geen keuze had. En heimelijk was ze daar nog blij om ook. ?Vooruit dan maar!?, zei ze zachtjes, weer naar de ontzagwekkende stier kijkend.
Nick grijnzde nog breder, de camera naar zijn schouder brengend en op de jonge vrouw en de drie meisjes richtend. Een knipperend lichtje vertelde hen dat hij weer aan het filmen was.
?Oh, juffrouw Judith! Dat kunt u niet menen!?, riep Annie uit, met grote ogen naar de enorme stier kijkend. Het blonde meisje had geen enkele moeite om weer in haar rol van schoolmeisje te komen. ?U gaat zich toch niet door die grote stier laten neuken!??
Judith glimlachte, haar wangen rood van opwinding. ?Oh, jazeker wel! Straks! Eerst ga ik hem eens lekker verwennen!?
?Maar hij is zo groot!?, bracht Wendy er tegenin, echt ongerust. ?En hij ziet er helemaal niet aardig uit!?
?Oh, ik weet zeker dat hij mij straks een stuk aardiger zal vinden!?, lachte Judith. ?Wacht maar af!?
Ze was er zelf niet zo zeker van. Ze zag de enorme stier naar haar kijken, met kleine, gemene oogjes. Of misschien verbeeldde ze zich dat alleen en liet ze zich gewoon intimideren door zijn grote, gevaarlijke hoorns, lelijke kop en zijn machtige, achthonderd kilo wegende lichaam. Bij elke beweging van het enorme dier rolden zijn spieren zichtbaar onder zijn zwarte vacht en rinkelden de ketens rond zijn poten. Ze vroeg zich ongewild even af of die kettingen wel stevig genoeg waren.
De jonge vrouw begon langzaam de knoopjes van haar bloesje los te knopen, van boven tot onder. Haar ronde, stevige borsten kwamen tevoorschijn, de tepels dik en stijf opgezwollen door haar opwinding die zo tegenstrijdig was met haar angst. Haar bloesje gleed van haar schouders en viel achter haar op de betonnen vloer. Met trage bewegingen, alsof ze het moment zo lang mogelijk wou uitstellen, begon ze de riem en knoop van haar rokje los te maken. Ze stroopte het kledingstuk langs haar stevige, ronde heupen omlaag, tot hij langs haar lange, sierlijke benen omlaag viel. Bevallig stapte ze er uit, nu net zo naakt als haar leerlingetjes. Op haar schoenen met hoge hakken liet ze zich even door Nick filmen, haar hart wild kloppend in haar keel.
?Rustig maar, Herman!?, zei ze zachtjes tegen de enorme stier, terwijl ze een aarzelend stapje in zijn richting deed. Het ontzagwekkende beest keek haar even aan en draaide toen zijn kop weg, alsof de jonge, naakte vrouw hem geen moment interesseerde. Hierdoor aangemoedigd deed ze nog een stapje in zijn richting, en nog ??n, tot ze vlak naast hem stond. Nog steeds besteedde het reusachtige dier geen enkele aandacht aan haar en de jonge vrouw begon hoopvol te denken dat ze gelijk had gehad. Herman was veel goedmoediger dan hij eruit zag.
Judith legde haar beide handen op de flank van het enorme beest en begon hem liefdevol te strelen. Zijn vacht was net zo zacht als dat van Dancer en ze kon de machtige spieren er duidelijk onder voelen. Ze schrok even toen Herman luid snoof, maar dat was de enige reaktie die haar strelende handen bij hem opwekten.
?Dit vindt je wel prettig, h???, glimlachte ze, terwijl ze zich door haar knieen liet zakken. ?Oh, je bent helemaal niet zo woest als je eruit ziet! Je bent gewoon een makke lobbes!?
Geheel naakt op haar knieen naast de enorme stier gezeten leek de jonge onderwijzeres erg nietig en kwetsbaar. Annie, George en Wendy keken met ingehouden adem toe, ondanks hun bezorgdheid toch vooral nieuwsgierig naar wat er nu ging gebeuren, hoewel ze daar al een vermoeden van hadden, hun juf kennende.
?Hhmm, wat hebben we hier zitten??, mompelde de jonge, mooie vrouw terwijl ze haar beide handen langs de onderbuik van de grote stier naar voren en achteren liet gaan, de langwerpige uitstulping masserend. De dikke huid schoof daardoor langs de vreemd taps toelopende eikel op en neer. Ze verbaasde zich er even over hoe lang die eikel was, tot ze de huid voorzichtig naar achteren duwde en er meer van de stierenlul naar buiten gleed. Lang en rood stak hij voor ruim tien centimeter naar buiten, zo taps toelopend dat niet te zeggen was wat precies de eikel van het dier was. De pikkekop ging gewoon over in de rest van de stierenlul.
?Oh, juf Judith! Wat een vreemde lul heeft hij!?, riep Annie uit.
?Maar wel lekker groot!?, vond haar nichtje, met glinsterende ogen naar de stierenpik kijkend. Nu het enorme dier zich door de jonge vrouw liet strelen zonder problemen te maken, voelden de meisjes zich een stuk geruster.
?Hhhmmm, groot is hij zeker!?, glimlachte Judith verrukt, dapper met haar beide handen strelend en wrijvend. ?Toe maar, stiertje! Wordt maar lekker stijf!?
Als op commando gleed de stierenlul steeds verder naar buiten, groeiend voor de verrukte ogen van de meisjes en hun jonge lerares. Hij leek meer op een hondelul dan op de hengstenpik van Dancer, want hij was net zo rood als de pik van Timmy of Benno en zag er even vochtig uit. Hij was ook niet zo dik als een paardelul, maar wel bijna zo lang. Tot verbazing en verrukking van Judith gleed er minstens zeventig centimeter licht schokkend stierenlul uit de onderbuik van het beest, tot de taps toelopende punt nog maar een paar centimeter boven de betonnen vloer hing. Ze bewoog nog steeds de vreemde, langwerpige voorhuid naar voren en achteren toe, hem op en neer bewegend rond de bovenste tien centimeter van de indrukwekkende stierenpik.
Nick filmde hoe de mooie, jonge vrouw de reusachtige stier aftrok, hevig rillend van opwinding. Eigenlijk had hij niet gedacht dat hij de lerares over zou kunnen halen om hiermee in te stemmen. In ieder geval had ze veel minder geprotesteerd dan hij had verwacht, alsof ze er heimelijk naar verlangde om het eens met zo?n enorme beest te doen. En hij vermoedde dat dat ook zo was. Zowel de jonge vrouw als de drie tienermeisjes waren letterlijk voor alles in, iets wat ze de afgelopen dagen wel hadden bewezen. Opgewonden keek hij toe hoe Judiths slanke, sierlijke handen zich langs het enorme geslacht van de stier op en neer bewogen, strelend en zacht knijpend. Ze had het enorme beest zonder de minste moeite een enorme erektie bezorgd.
Judith verplaatste haar handen nu naar de ontblootte stierenlul en omvatte de dierlijke roede met haar vingers. Hij voelde heet en hard aan en toen ze er met haar handen langs op en neer begon te bewegen, schokte hij lichtjes op en neer. Voorzaad spatte uit de punt van de stierenpik, haar blote dijen besproeiend. Ze hief de ellenlange stierenlul op, tot hij bijna horizontaal onder het massieve lichaam van de stier hing en het warme geil nu tegen haar borsten spatte. Traag pompte ze met beide handen aan de grote penis, waarbij ze hem nog steeds voelde verstijven. Uiteindelijk was hij net zo massief als de rest van zijn enorme lichaam. Tegen die tijd glommen haar ronde, stevige tieten al van zijn geil, evenals haar vlakke buik.
?Ja! Zo ben je lekker stijf!?, zuchtte de jonge vrouw tevreden, met beide handen de eigenaardig gevormde stierenlul aftrekkend. Hij leek nog het meest op een taps toelopende stok van misschien vier of vijf centimeter dik die iets gebogen was. Hij was net zo rood als een hondelul, maar zonder de dikke zwelling in het midden of de knoop bij de wortel. Ze hief hem nog iets verder op en hapte voorzichtig de pikkekop op.
Er klonk een gerinkel van kettingen toen de reusachtige stier zich onrustig boven haar bewoog. Judiths mond vulde zich meteen met warm voorzaad en het verbaasde haar niets dat het geil net zo heerlijk en opwindend smaakte als het geil van een hond of hengst. Zachtjes begon ze op de punt van de enorme stierenlul te zuigen, hem tegelijk likkend met haar tong. Hoe groot de roede ook was en hoe vreemd de eikel, hij was net zo gevoelig als elke andere pik en al gauw begon het gevaarte in haar handen en mond te schokken, op en neer wippend. Nog meer voorzaad spatte in haar mond, zoveel dat ze het niet allemaal meer kon verwerken. Het sijpelde tussen haar lippen door en droop van haar kin en in haar hals, om daarna met een klein stroompje tussen haar vooruit stekende borsten door sijpelend.
?Hhhmmm!?, mompelde de jonge vrouw, met de stierenpik in haar mond genietend van het overvloedige geil. Langzaam begon ze haar hoofd naar voren en achteren te bewegen, de enorme stier pijpend en afzuigend. Haar van opwinding rode wangen waren hol. Haar handen gleden nog steeds langs de reusachtige stierenlul op en neer, zachtjes pompend en ritmisch knijpend en zo steeds meer geil uit de ballen van het afschrikwekkende dier melkend. Soms liet de jonge vrouw de enorme pik uit haar mond glijden om hem van de kop tot de punt waarop hij in de beschermende vacht verdween te likken. Het voorzaad spatte dan met kleine straaltjes op haar rug en billen, haar gezicht besproeiend op het moment waarop ze de pikkekop weer ophapte.
De drie tienermeisjes keken vol ontzag en met knikkende knieen van opwinding toe hoe hun mooie juf de enorme stier pijpte. Het was een schouwspel dat ze nog nooit eerder hadden gezien en dat ze ook nooit meer zouden vergeten. Juist omdat de achthonderd kilo zware stier er zo indrukwekkend en afschrikwekkend uitzag leek het allemaal des te perverser, nog veel perverser dan wanneer ze Dancer gepijpt zou hebben. Herman was een woeste stier, een bijna wild beest dat hen met gemak ernstig zou kunnen verwonden of zelfs doden als hij niet vastgeketend was geweest. En nu stond hij hier midden in de stal, hulpeloos als een pasgeboren baby, en moest hij zich alles wel laten welgevallen wat de mooie, jonge vrouw met hem deed. En hij kon niets anders doen dan op juffrouw Judiths liefkozingen reageren.
De meisjes zagen zijn machtige onderlijf schokken, moeizaam naar de jonge vrouw stotend die half naast en onder hem zat. Zijn enorme, ontzagwekkende spieren rolden daarbij onder zijn zwarte vacht, zich scherp aftekenend. Hermans stierenlul drong meteen dieper in Judiths mond en keel en aan haar slikbewegingen konden ze zien dat het dier een flinke lading van zijn voorzaad in haar mond had geloosd. Even later gutste het geil tussen haar lippen door, stromend langs haar kin.
De enorme stier raakte steeds meer in de ban van de zuigende mond, strelende lippen, likkende tong en pompende handen van de jonge lerares. Rusteloos stond hij naast haar, regelmatig rukkend aan de ketens die hem zo hulpeloos hielden. Gelukkig waren die dik en sterk, het beest gemakkelijk in bedwang houdend. De toeschouwers waren er niet zeker van wat er zou gebeuren mocht de stier onverhoopt toch losbreken. Het was duidelijk dat hij volop genoot van wat er met hem gebeurde, zodat hij waarschijnlijk gewoon naast de jonge vrouw zou blijven staan. Ze hoopten het echter geen van allen mee te maken, bang als ze toch voor het afschrikwekkende beest waren.
?Oh, juf Judith! Hij vindt het heerlijk!?, riep Annie verrukt uit, met blozende wangetjes toekijkend hoe haar lerares het enorme beest afzoog. ?Jeetje, hij begint u zelfs in uw mond te neuken! Kijk hem eens stoten!?
?Ja! Oh ja! Volgens mij gaat hij straks komen!?, deed Wendy een duit in het zakje. ?Oh, wat een geil gezicht!?
Nick hoorde de meisjes en wist dat ze dat vooral zeiden vanwege de film, hoewel hij aan hun trillende stemmetjes duidelijk kon horen hoe opgewonden ze waren. Dat verbaasde hem niets. Terwijl hij filmde hoe de beeldschone, jonge vrouw de enorme stier pijpte, trilde hij zelf ook van top tot teen van opwinding. Het was dan ook een machtig gezicht om te zien hoe het reusachtige beest steeds meer in de ban raakte van Judiths liefkozingen. Hij stootte nu volop met zijn enorme onderlijf, de vrouw naaiend in haar mond en keel. Steeds meer voorzaad gutste uit Judiths mond, nog een teken van de opgewonden staat van het beest. Het was Nick duidelijk dat het dier zou blijven stoten, tot hij zijn sperma in Judiths zuigende mond geloosd had. Hij kon nauwelijks op dat moment wachten. Hij zag de gigantische ballen van de stier tussen zijn achterpoten bungelen, ongetwijfeld boordevol zaad.
Judith kokhalsde bijna toen Herman een flinke lading warm, dun geil rechtstreeks in haar keel loosde. Slikken was nauwelijks nog mogelijk door de stotende stierenlul en haar mond vulde zich met het voorzaad, tot het naar buiten gutste. Ze huiverde toen ze het overvloedige geil langs haar tieten voelde druipen, haar tot barstens toe opgezwollen tepels kietelend. Het verbaasde haar zelf enigszins dat ze de grote, dikke en wild stotende stierenlul nog zo makkelijk kon hebben. Hij drong bij elke stoot diep in haar keel door, bijna steeds een volgende straal voorzaad uitbrakend. Ondanks de grote stierenpik in haar mond glimlachte de jonge vrouw even, bedenkend hoeveel ervaring ze de laatste paar weken met pijpen had opgedaan. Dat kwam haar nu heel goed van pas!
Gesmoord kreunend van opwinding en wellust begon de jonge vrouw de stier sneller af te trekken, terwijl ze hem vol hartstochtelijke passie afzoog. Haar handen vlogen langs de zeventig centimeter lange stierenlul op en neer, wrijvend, strelend en melkend. Schokkend bewoog het enorme beest zijn onderlijf naar haar toe, zijn stierenpik zo mogelijk nog dieper in haar mond en keel drijvend. Het was duidelijk dat de stier zijn hoogtepunt naderde en juffrouw Judith deed haar uiterste best om hem over het randje te voeren. Zijn stierenpik was nu zo hard en stijf dat het echt net een stok leek en onvermoeibaar stootte hij in en uit haar mond. Judith liet dat vol wellust toe, sidderend van opwinding wachtend op het moment dat het beest zijn sperma in haar mond en keel zou gaan lozen.
Aan de rand van de kinderboerderij, juist achter het hek en verstopt onder de struiken, had Amberly de videocamera zover als maar mogelijk was ingezoemd om maar niets te hoeven missen van het indrukwekkende schouwspel. Met open mond staarde ze door de zoeker van de camera, nauwelijks gelovend wat ze zag. De stier was zo enorm groot en massief gebouwd dat haar juf er maar fragiel en kwetsbaar uitzag vergeleken met hem en dat maakte het allemaal nog extremer. Zelfs van een afstandje zag het meisje duidelijk hoe het beest zijn ontzagwekkende stierenpik in en uit de mond van de vrouw stootte, zichzelf overduidelijk naar een verlossende zaadlozing zwoegend. En juffrouw Judith hielp hem daarbij op alle mogelijke manieren, hem ongetwijfeld de tijd van zijn leven bezorgend.
De arme stier wist nauwelijks meer wat hem overkwam. Het enorme beest begreep maar niet wat die vreemde vrouw toch allemaal onder hem uitvoerde, alleen dat ze allerlei gevoelens bij hem opwekte waarvan verrukkelijke genot en dierlijke wellust de boventoon voerden. Hij begreep het welliswaar niet, maar reageerde toch instinktief op die gevoelens door zijn ellenlange, op barsten staande stierenlul wild te stoten naar de plek die hem zoveel genot verschafte. Judiths warme, vochtige, zuigende mond dreef de ontzagwekkende stier tot het uiterste, samen met haar druk pompende handen. Haar speelse tong likte regelmatig rond zijn overgevoelige eikel, hem zo plagend dat hij wild aan zijn ketens rukte en zijn gigantische geslacht woest tot aan de wortel in haar mond en keel probeerde te drijven, iets wat hem gelukkig voor de jonge vrouw niet lukte.
Juffrouw Judith moest haar armen verrassend ver uitstrekken om de enorme ballen van het beest te kunnen pakken. Ze waren echt net zo groot als rugbyballen en hingen zwaar en dik in zijn grote zak omlaag. Ze kon ze met geen mogelijkheid met haar vingers omvatten. Met de stotende stierenlul in haar mond begon ze de gigantische kloten te strelen en te masseren, er regelmatig stevig in knijpend. Ze waren zo hard dat ze nauwelijks meegaven en Judith huiverde bij de gedachte aan al het sperma dat er in moest zitten en dat het beest op het punt stond om in haar mond en keel te spuiten.
God, ging het door haar heen. Ik zit hier echt een stier te pijpen! Ik zit hier een stier te pijpen en word daarbij gefilmd!
Die gedachte kwam zo onverwachts, was zo overweldigend en wond haar zo op dat de jonge vrouw spontaan klaarkwam. Het was iets wat ze nog nooit eerder mee had gemaakt en waarvan ze ook niet had geweten dat het mogelijk was. Met schokkende heupen zat ze op haar knieen naast de afschrikwekkende stier, gesmoord kermend en kreunend klaarkomend terwijl het beest zijn stierenpik in en uit haar mond bleef drijven.
Annie, Wendy en George zagen het met open mond gebeuren en konden het ook nauwelijks geloven. Maar ze hadden al zo vaak meegemaakt dat hun mooie, jonge juf klaarkwam, dat ze zich gewoon niet konden vergissen. Hun lerares kwam echt klaar, alleen door de ontzagwekkende stier te pijpen! Ergens begreep Annie het wel, beseffend hoe opgewonden haar juf moest zijn. Zijzelf stond trillend op haar benen van pure opwinding, alleen al door naar het perverse schouwspel te kijken. Om de enorme stier daadwerkelijk te pijpen moest nog veel opwindender zijn, zo opwindend dat het haast ondraaglijk moest zijn. Vooral door de gedachte wat juffrouw Judith hierna met de stier zou doen.
Luid briesend dreef de stier zijn enorme erektie keer op keer in en uit de mond van de jonge vrouw, waarbij zijn machtige spieren zich beurtelings spanden en ontspanden. Judiths handen rond zijn op springen staande ballen maakten het beest haast gek, vooral doordat ze hem nu niet meer af kon trekken. Alleen de eerste tien centimeter van zijn ellenlange stierenlul werd nu nog gestimuleerd door Judiths mond, keel en lippen, waarbij haar tong hem meer plaagde dan prikkelde. Geagiteerd probeerde het enorme dier zijn lul steeds dieper in de mond van de vrouw te stoten, overduidelijk een plekje zoekend om zijn sperma te kunnen lozend.
Judith voelde Hermans stierenpik hevig in haar mond schokken, steeds meer voorzaad lozend. Ze had het gevoel alsof de enorme pik in haar mond groeide, nog meer verstijvend. Ze wist wat dat betekende. Het enorme beest stond op het punt om zijn sperma in haar mond en keel te lozen! Nog steeds met zijn reusachtige ballen in haar handen begon de jonge, mooie vrouw haar hoofd in een razendsnel tempo naar voren en achteren te bewegen, in een ultieme poging om het dier over het randje te voeren.
Haar hart sloeg op hol toen ze de stier luid boven en achter zich hoorde loeien, niet van schrik, maar van opwinding. Zijn stierenlul schokte wild in haar mond, onverwachts fel stotend. Hermans machtige onderlijf pompte nu in een snel tempo op en neer en naar haar toe, waarbij zijn stierenpik steeds gevaarlijk diep in haar keel drong, stralen voorzaad uitbrakend. Zijn achterpoten schopten wild in de ketens, zodat de kleine ruimte gevuld werd met een onverwachts kabaal van rinkelende kettingen en stampende en schrapende hoeven. Het geloei van de stier steeg er echter met gemak bovenuit. Het beest bleef als dolgeworden bulken, terwijl hij zich onverbiddelijk naar zijn verlossende zaadlozing stootte, de jonge, mooie vrouw naaiend in haar zuigende, strelende mond.
Zelfs van die afstand kon Amberly de reusachtige stier luid horen loeien, zo luid dat ze er van schrok en het beeld in de zoeker van de camera onverwachts hevig schokte. Ze sidderde van top tot teen toen ze met een schok begreep dat het beest op het punt stond om klaar te komen.
Hij gaat komen, ging het door haar hoogblonde, van onsamenhangende gedachten overstromende koppie heen, terwijl ze haar best deed om de plotseling onwillige videocamera op het buitensporig geile tafereeltje gericht te houden. Oh god, hij gaat zijn zaad echt in haar mond spuiten!
Herman schokte wild met zijn onderlijf naar voren en achteren, terwijl hij zijn op springen staande stierenlul in en uit Judiths mond en keel stootte. Ondanks de ketens rond zijn poten en aan de ring door zijn snuit stootte het beest met een verrassende snelheid gezien de afmetingen van zijn massieve lichaam. Judith had soms moeite om zijn haast raggende stierenpik in haar mond te houden nu ze hem niet meer in haar handen had. De enorme penis was nu echt keihard en ze bewoog haar zuigende mond er zo snel rond op en neer als ze maar kon, zodat haar blonde haren rond haar lieftallige gezicht wapperden. Haar vingers zaten stevig rond de enorme ballen van het beest terwijl ze vol opwinding, wellust en verlangen wachtte op het moment waarop die zich zouden samentrekken, het hete sperma naar buiten persend.
Nick filmde vol ontzag hoe de mooie, jonge lerares haar uiterste best deed om de stier met haar mond te bevredigen, vol overgave haar hoofd zo snel mogelijk naar voren en achteren bewegend. Haar blozende wangen waren hol, doordat ze daarbij stevig zoog. Het verbaasde hem dat het beest nog niet klaarkwam. Woest stootte hij zich in en uit haar mond en keel, waarbij het voorzaad uit Judiths mond bleef gutsen en zijn pik onbeheerst op en neer schokte. Zijn hele enorme lichaam sidderde van kop tot staart, zijn machtige spieren zwoegend. Zijn vacht glom van het zweet, een duidelijk teken van de enorme inspanning die de ontzagwekkende stier leverde. Haast bezeten stootte hij zichzelf onverbiddelijk naar zijn hoogtepunt toe, daarbij geholpen door de jonge vrouw die minstens zo bezeten op zijn gigantische pik zoog en hem vol overgave pijpte.
Wild schokte de stierenlul in Judiths mond, om opeens te stoppen met stoten. Hevige sidderingen trokken door de enorme, massieve lichaam van de stier, terwijl hij luid loeiend over haar heen stond. Toen was het alsof de stierenpik zich spande als een enorme spier, terwijl zijn reusachtige kloten zich voelbaar in Judiths handen samentrokken. Een ongelooflijk krachtige en dikke straal sperma spoot in haar mond, rechtstreeks in haar keel. Het was zoveel dat het dikke geil letterlijk tussen haar lippen door naar buiten spoot, met een enorme golf.
Judith werd er helemaal door verrast, hoewel ze toch bedacht was geweest op Hermans zaadlozing. Maar het was gewoon veel meer dan ze voor mogelijk had gehouden. Het zaad gutste uit haar mond, de onderlichaam van de stier besproeiend en langs haar bovenlichaam druipend. Dikke klodders van het melkwitte geil spatten zwaar op haar vooruit stekende tieten, waarbij haar borsten schudden onder het geweld. Ze kreeg geen tijd om te slikken. Bulken van genot wierp de enorme stier zijn machtige onderlijf naar haar toe, zijn stierenlul als een stomp wapen naar voren stotend. De vreemde eikel drong diep in haar keel, een tweede ongelooflijke golf sperma uitbrakend. Het zaad spoelde terug haar mond in, haar wangen bollend tot het overvloedige geil weer naar buiten spoot, tussen haar ver geopende lippen door.
Nick zat met de camera vlak voor de jonge vrouw en zag het sperma uit haar mond spatten. Het vele zaad miste maar op een haar na de lens van de camera. Maar het zou de man op dat moment weinig geboeid hebben als het geil wel in zijn camera gespat was. Het was een machtig geil gezicht om al dat sperma op zich af te zien komen, om met een boogje vlak onder de lens door te vliegen. Vol opwinding filmde hij het perverse hoogtepunt van de pijpbeurt die de mooie, jonge vrouw de enorme stier gaf.
Snel verplaatste Judith haar handen van de reusachtige, wild heen en weer zwaaiende teelballen van de stier naar zijn ellenlange pik. Ze klemde haar vingers er omheen om hem iets in bedwang te houden en tegelijkertijd te voorkomen dat hij nog eens zo diep in haar mond en keel zou stoten. Zo wist ze zijn eikel tussen haar lippen te houden toen de stier luid loeiend nogmaals ejaculeerde. Zijn zaad spoelde haar mond in, hem sneller vullend dan ze kon slikken. Maar terwijl het sperma weer tussen haar lippen door gutste, dik en traag druipend langs haar kin, wist de jonge, bloedgeile vrouw toch een grote hoeveelheid door te slikken. Warm en slijmerig als gel gleed het door haar slikkende keel omlaag, haar maag in.
Pompend met beide handen wakkerde Judith Hermans zaadlozing nog verder aan, waarbij ze stevig op zijn pikkekop zoog en die prikkelde met haar tong. De stierenlul schokte in haar handen op en neer, zich spannend als een spier, en toen loosde het grote dier weer een enorme lading van zijn geil in haar mond en keel. Weer bolden haar rode wangen zich op, voor ze het vele sperma door kon slikken. Hele mondenvol van het zaad verdwenen door de gulzige keel van de jonge lerares, waarbij ze zichtbaar en hoorbaar genoot van de geile smaak.
Maar nog steeds gutsten er hele golven van het spul uit haar mond. Het droop langs haar kin en in haar hals, dikke slierten vormend die van haar kin hingen en heen en weer zwaaiden door haar bewegingen. De draden van geil rekten zich langzaam uit, tot ze braken en het sperma met dikke klodders op haar vooruit stekende tieten spatten. Die dropen ondertussen al van het vele zaad dat scherp afstak tegen haar gebruinde huid. Haar stijve, dik opgezwollen tepels staken als kleine eilandjes uit de zee van zaad.
De drie tienermeisjes keken met open mond en vol van verrukking toe hoe de ontzagwekkende stier in de mond van hun lerares klaarkwam. Het dier had zelfs nog veel meer sperma in zijn enorme ballen dan ze al hadden verwacht, zelfs nog meer dan Dancer. Ze konden zien dat juffrouw Judith probeerde om er zoveel mogelijk van door te slikken, maar het was gewoon veel te veel. Maar ze vonden het alle drie een heerlijk geil gezicht om al dat sperma uit haar mond te zien gutsen. Annie besefte dat het voor de film ook goed was. Dat was een vreemde gedachte, want ze wou toch niet dat de pornofilm uit zou komen? Toch?
Judith bewoog haar hoofd in een snel tempo naar voren en achteren toe, de stier afzuigend terwijl hij in haar mond en keel klaarkwam. Het enorme dier stond nog steeds bulkend over haar heen en dat geluid deed haar hevig sidderen van opwinding. De gedachte dat ze de afschrikwekkende stier had gepijpt en dat hij nu in haar mond klaarkwam werd de jonge vrouw haast teveel. Ze liet haar handen langs de schokkende stierenlul op en neer vliegen, de stier afrukkend en het sperma uit zijn reusachtige ballen melkend. Ze kon merken dat zijn zaadlozing eindelijk ten einde liep. Hoewel het sperma nog steeds met stralen tegelijk in haar mond en keel geloosd werd, kon ze nu het meeste doorslikken en stroomde er steeds minder zaad weer uit haar mond. Genietend deed ze zich tegoed aan het vele sperma, minstens zoveel genietend van de hevige zaadlozing van de stier als het dier zelf.
Amberly filmde het tafereeltje nog steeds van een afstand, hopend dat het daarvoor in de stal licht genoeg was. Ze dacht van wel, want ze kon zelf door de zoeker van de videocamera duidelijk zien hoe het melkwitte zaad uit de mond van haar juf gutste. Haar slipje was ondertussen drijfnat van haar verlangende sappen en graag had het meisje weer een handje in haar broekje gewerkt om zich te bevredigen, opgewonden als ze werd van het extreme schouwspel. Maar ze wist dat ze dan moeite zou hebben om te filmen en wist zich met moeite te beheersen.
?Oh, juf Judith! Wat veel! Oh, wat spuit hij veel sperma in uw mond!?, zuchtte Annie genietend, trillend op haar benen.
George giechelde naast haar en voegde er aan toe: ?Ja, hij spuit zich echt helemaal leeg in haar mond! Oh, wat geil! Wat heerlijk geil allemaal! Zuig hem helemaal leeg, juf! Oh, hij begint weer te stoten! Goed zo, stiertje! Neuk haar maar in haar mond terwijl je klaarkomt!?
Wendy deed er het zwijgen toe. Geheel sprakeloos keek ze toe hoe de machtige stier schokkend en stotend klaarkwam in de mond en keel van haar juf. Ze zag dat haar juf moeite had om de fel stotende stierenlul in haar mond te houden, zo onbeheerst bewoog het dier zich boven haar. Nog steeds droop er sperma tussen haar lippen door, zodat ze wist dat de stier de ene straal sperma na de andere in haar jufs mond loosde. Er leek maar geen einde te komen aan zijn hevige zaadlozing en het jonge meisje genoot van elk moment.
Ondanks Judiths druk pompende handen en stevig zuigende mond begon Hermans hoogtepunt eindelijk toch af te nemen. De jonge vrouw merkte hoe de eerst zo krachtige en dikke stralen langzaam in aantal afnamen en overgingen in kleine straaltjes. Het was voldoende om haar mond nog een paar keer te vullen en genietend slikte ze het overvloedige geil door. Uiteindelijk liet ze de stierenlul uit haar mond glijden.
?Oh ja! Wat ben je heerlijk klaargekomen!?, zuchtte de jonge vrouw, terwijl het ontzagwekkende dier haar gezicht en de voorkant van haar lichaam besproeide met zijn zaad. Haar pompende handen molken het laatste restje sperma uit de stierenballen. Met open mond en uitgestoken tong zat de jonge vrouw op haar knieen onder de fokstier, zijn zaad opvangend en doorslikkend. Ze keek daarbij met een half glimlachje geil in de camera, haar ogen schitterend en duidelijk genietend.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen