Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Amberly in het park

Op de kostschool werden Timmy en Benno ondertussen schromelijk gemist en wel door Amberly. Het jonge, blonde meisje had al de hele week moeten denken aan wat er die opwindende vrijdagnacht tijdens de pyamafuif was gebeurd, hoewel ze zich er tegelijkertijd voor schaamde. Toen ze die zaterdagochtend na de pyamafuif wakker was geworden had ze nauwelijks kunnen geloven dat ze echt door een hond geneukt was. Sterker nog, Timmy had haar ontmaagd! Het had op dat moment een vreemde, maar opwindende droom geleken, iets wat haar niet echt was overkomen.
Ze had er niet met de andere meisjes over durven praten en merkte in de week erna al gauw dat zij hetzelfde moesten voelen. Wanneer ze elkaar spraken konden ze elkaar nauwelijks in de ogen kijken. Kim, Lisa, Melissa en zij trokken normaal gesproken vaak met elkaar op, maar nu leken ze elkaar juist te ontlopen. ?s Avonds in bed lag ze rusteloos onder haar lakens te woelen, denkend aan Timmy en aan hoe de hond haar had geneukt. Ze kon zijn grote, gezwollen hondelul dan bijna weer met tomeloze energie in haar kutje voelen raggen, om uiteindelijk te ontploffen in een explosie van heet sperma. De eerste nachten kon ze zich nog bedwingen, maar toen begon ze zich te vingeren, zachtjes kreunend om Lisa, die met haar een kamer deelde, niet wakker te maken. Ze kwam dan steeds verrassend snel klaar, hijgend en met de beelden van afgelopen vrijdag voor ogen.
Uiteindelijk kwam de weekend en was de school weer bijna helemaal verlaten. Toen ze ?s ochtends wakker werd merkte ze dat ze droop van het zweet, terwijl haar kutje verlangend geil lekte. Ze wist dat ze weer gedroom had van Timmy en opeens verlangde ze hevig naar de hond. Ze keek naar het bed naast haar en zag dat Lisa nog diep in slaap was, hoewel het al tien uur geweest was. Zachtjes gleed ze uit haar bed en kleedde zich snel aan. Ze probeerde niet te denken aan wat ze van plan was toen ze de kamer verliet en de gang doorliep. Al gauw stond ze buiten op het schoolplein en liep naar de hondehokken. Haar teleurstelling was groot toen ze zag dat Timmy?s hok leeg was. En toen ze in Benno?s hok keek, ging die teleurstelling over in een gevoel van wanhoop.
Er waren welliswaar nog meer meisjes die hun honden op school hielden, maar Amberly wist dat dat allemaal teefjes waren. Met nog steeds een wee gevoel in haar onderbuik ging ze terug de school in en naar haar kamer. Ze kon zich niet eens vingeren, want Lisa kon elk moment ook wakker worden. Met een zucht besloot het meisje om te gaan hardlopen. Dat was iets wat ze minstens eenmaal per week deed en ze had de laatste keer gemerkt dat het een heel goed middel was om haar gedachten af te leiden. Na afloop zou ze kunnen douchen en ongestoord kunnen masturberen.
Ze kleedde zich weer uit en trok nu een lichtblauwe korte broek en shirtje aan. Ze vond haar gymschoenen in haar kast en deed ze aan. Even later verliet ze haar kamer weer en liep de gang op. Buiten de school gekomen besloot ze om richting het dorp te lopen, naar het park daar. De paden daar waren perfekt om hard te lopen. Ze slingerden kris kras door het park, waardoor ze meerdere routes kon lopen en zelf de afstand kon bepalen die ze liep.
Ze zette zich in beweging, eerst rustig om op te warmen, maar al gauw het tempo versnellend. Ze liep met soepele tred en schijnbaar moeiteloos. Al gauw had ze het dorp bereikt, nog maar licht hijgend. Het was vrij druk op straat en ze genoot opeens van de blikken die de mannen op haar wierpen. Ze wist dat ze een mooie verschijning was met haar veertienjarige lenige en slanke lichaam en blonde koppie, maar het was haar eigenlijk nog niet eerder opgevallen dat mannen haar zichtbaar bewonderend bekeken. Ze zag regelmatig de jaloerse blikken van hun vrouw of vriendin en moest ongewild even glimlachen.
Ze bereikte het park en liep al gauw tussen de struiken en bomen. Hier was het veel rustiger dan in het dorp. Een paar mensen lieten hun hond uit en soms kwam ze een andere hardloper tegen die haar vriendelijk groette. Voor zo?n klein dorpje was het park opvallend groot en naarmate ze verder liep werd het steeds rustiger. Ze volgde een route die haar meerdere keren het park rond zou voeren. Langzaam begon ze te zweten en haar ademhaling versnelde zich. Toch verhoogde ze haar tempo juist, want dat zou haar conditie uiteindelijk verbeteren. Tenslotte zette ze een sprintje in, haar laatste adem gebruikend om een bankje helemaal achter in het park te bereiken.
Uitgeput en nahijgend plofte ze op het bankje neer om een paar minuten uit te rusten. Daarna zou ze terug naar de school lopen, in een rustiger tempo zodat ze langzaam zou afkoelen. Ze keek om zich heen. Het park lag aan de rand van het dorp en waar ze nu zat waren de struiken dicht en hoog. Ze wist dat er achter de dikke rij van struiken alleen maar weilanden lagen, met hier en daar een boerderij. Zo achteraf in het park was ze helemaal alleen en ze genoot van de rust. Het was alsof ze zich diep in een bos bevond.
Haar ademhaling kwam langzaam weer tot rust en opeens hoorde ze een gerucht achter zich, in de struiken. Ze schrok en draaide juist op tijd haar hoofd om om een grote hond uit de struiken te zien komen. Het dier kwam kwispelstaartend en met zijn tong uit zijn bek op haar af, zijn poten bemodderd en met grassprieten in zijn dichte vacht. Het dier was duidelijk een bastaard, een mengeling van rassen die Amberly niet thuis kon brengen. Maar hij had een vriendelijke snuit en leek haar geen moment agressief.
?Hee, hallo.?, begroette ze het dier toen hij zijn kop op haar blote dijen legde en met zijn vriendelijke hondeogen tegen haar opkeek. ?Waar kom jij zo opeens vandaan? Ben je helemaal alleen??
Terwijl ze hem achter zijn oren krabde, keek ze om zich heen op zoek naar zijn eigenaar. Ze zag echter niemand, terwijl ze ook niemand om de hond hoorde roepen. Ze vermoedde dat de hond van ??n van de boerderijen kwam waar de honden altijd los rondliepen. ?Ja, je bent een lieve jongen!?, glimlachte ze toen de hond haar dijen begon te likken. Er kwam een bedachtzame uitdrukking op haar gezichtje. ?Je bent toch een jongen??
Ze wierp een blik op de onderlijf van de grote hond en haar gezichtje lichtte meteen op. De uitstulping daar was al veelzeggend genoeg, maar de puntige eikel die naar buiten stak helemaal. Ze voelde opeens hoe een golf van opwinding haar overspoelde, terwijl haar mond onverwachts droog werd. Ze wierp een blik door het park, maar er was nog steeds niemand in zicht. Ze nam opeens een besluit en kwam overeind.
?Kom eens met me mee, lieverd!?, zei ze tegen de bastaardhond, hem bij zijn nekvel vastgrijpend om te voorkomen dat hij weer weg zou lopen. Gebukt liep ze naar de struiken, op zoek naar een opening. Die vond ze al gauw en ze ging samen met de hond de schemering in. De struiken stonden dicht opeen, maar hier leek een klein paadje te lopen, waarschijnlijk gemaakt door spelende kinderen. Ze volgde het paadje een stukje tot ze diep in het struikgewas een kleine open plek vond. Pas daar liet ze de hond los, terwijl ze onderzoekend om zich heen keek. Ze schatte dat het struikgewas hier twintig meter dik was en dat ze zich er ongeveer in het midden van bevond.
?Zo, hier kunnen we ongestoord onze gang gaan, lieverd!?, zei ze terwijl ze glimlachend op de hond neerkeek. Die zat rustig voor haar en keek met zijn goeiige hondeogen trouw tegen haar op. Amberly voelde zich nu toch wel een beetje zenuwachtig, zich afvragend of ze dit wel echt zou doen. Wat als ze straks betrapt zou worden? Maar ze moest opeens weer denken aan de droom die ze die nacht had gehad. Details wist ze niet meer, maar ze was in die droom wel door Timmy geneukt, dat wist ze zeker. Een golf van verlangen ging door haar heen en opeens kon het haar allemaal niets meer schelen.
Snel trok ze haar van het zweet vochtige shirtje uit en haar korte broek en slipje volgden al gauw. Ze trapte haar gympjes uit en stond poedelnaakt voor de grote hond. Die keek nog steeds naar haar op, bijna belangstellend. Amberly glimlachte even opgewonden naar hem en ging toen gehaast op haar handen en knieen voor hem op de grond zitten. ?Kom maar, lieverd! Kom op me!?, zei ze met een trillend stemmetje, terwijl ze over haar schouder naar de hond keek. ?Toe nou!?
De hond leek even niet te weten wat ze wou. Toen kwam hij overeind en liep naar haar toe, onderzoekend snuivend. Hij kon duidelijk de opwinding van het meisje ruiken en samen met haar uitnodigende houding was dat voldoende om hem in beweging te laten komen. Amberly trilde van opwinding toen ze zag hoe de hond achter haar kwam staan en zich op zijn achterpoten verhief. Hij bleek nog zwaarder te zijn dan ze had verwacht en ze moest zich schrap zetten toen hij haar lichaam met de zijn bedekte. Toen sloeg het dier zijn sterke voorpoten rond haar slanke lichaam en werd ze enigszins door hem ondersteund.
?Oh! Oh ja!?, hijgde het meisje, terwijl een ongekende golf van opwinding en verlangen haar overspoelde. ?Neuk me, jongen! Neuk me!?
Het dier wou niet liever. Opgehitst door zijn dierlijke lusten en instinkt begon hij als een wilde tegen haar op te rijden. Zijn stoten waren zo hard en onbeheerst dat het tengere meisje in zijn voorpoten naar voren en achteren werd geworpen. Ze kon voelen hoe zijn bekken haar billen hard ramde en verwachtte elke moment zijn hondelul in haar kutje te zullen voelen dringen. Dat moment liet echter nog even op zich wachten, want de hond had nog geen erektie.
Amberly besefte dat ook en snel stak ze een handje naar achteren, tussen haar dijen door die ze voor de hond gespreid hield. Ze wist haar vingers rond de uitstulping van zijn onderbuik te sluiten en meteen werden de stoten van de hond nog sneller toen hij haar in haar vuistje begon te neuken. De huid rond zijn hondelul schoof in een snel tempo op en neer, zijn pik stimulerend en prikkelend. Amberly voelde zijn hondelul groeien terwijl ze er zachtjes en ritmisch in kneep. Al gauw kon ze hem tussen haar dijen voelen stoten en snel verplaatste ze haar handje, haar vingers sluitend rond de ontblootte hondepik. Toen duurde het niet lang meer voor hij helemaal stijf en hard was.
Amberly kon het nauwelijks geloven. Ze had Timmy?s hondelul al groot en indrukwekkend gevonden, maar deze pik was zelfs nog groter en dikker. Ze kon hem niet eens helemaal met haar vingers omvatten! Ze liet haar hoofdje hangen en wierp een nieuwsgierige blik langs haar schokkende lijfje naar achteren. Haar ogen werden groot van ongeloof en ontzag toen ze de hondelul in haar vuistje en tussen haar dijen zag stoten. Hij was zelfs nog groter en dikker dan ze aanvankelijk had gedacht. Wanneer het dier naar voren stootte, kwam zijn puntige eikel tot bijna halverwege haar onderarm en ze zag dat hij net zo dik was als haar pols.
God, zo groot kan een hond toch niet zijn?
Maar dat was hij toch echt en opeens werd het jonge meisje bang. Die enorme hondelul zou ze nooit in haar nog bijna maagdelijke kutje kunnen hebben! Ze kon zich nog precies herinneren hoe wild Timmy haar had geneukt en aan de bewegingen van deze hond te merken was hij niet minder energiek en onstuimig. Duidelijk geagiteerd probeerde het dier uit alle macht de opening van haar kutje te vinden, haast dolgeworden door de warme druk van haar hand. Amberly raakte licht in paniek en probeerde onder de raggende hond vandaan te komen. Maar het dier hield haar moeiteloos in zijn sterke voorpoten gevangen en was duidelijk niet van plan om haar te laten gaan voor hij bevredigd was.
Snel liet het meisje zijn hondepik los en sloot haar dijen, de dierlijke roede er tussen vangend. Haar stevige, ronde dijen vormden een volmaakte vervanging voor haar kutje en ze voelde de hond een moment lang op zich verstijven. Toen begon hij weer te stoten, haar hijgend tussen haar dijen neukend. Enigszins gerustgesteld bleef Amberly naar haar dijen kijken, een opgewonden glimlachje rond haar lippen toen ze bij elke harde, wilde stoot van de hond zijn puntige eikel ver tussen haar benen vandaan zag komen. De puntige pikkekop braakte nu al het ene straaltje voorgeil na het andere uit en de huid van haar dijen begon al gauw vochtig te glimmen.
?Zo ja!?, moedigde ze het dier aan. ?Neuk me maar gewoon tussen mijn dijen, lieverd! Zo kun je ook lekker klaarkomen! Oh! Oh ja! Ik kan je pik langs mijn kutje voelen strijken! Oh ja! Dat is ook lekker!?
Golven van genot overspoelden haar, des te heviger door haar grote opwinding. Ze was welliswaar niet van plan om de hond haar te laten dekken, maar dat wou niet zeggen dat ze er niet van zou genieten. Ze ontspande haar dijen iets en voelde de hondelul meteen nog steviger langs haar kutje wrijven. Het was een heerlijke sensatie, veel heerlijker dan wanneer ze zichzelf streelde. Ze kon zien hoe de raggende hondepik door haar dun bosje schaamhaar ploegde. De haartjes plakten al gauw tegen haar venusheuvel door het voorzaad van de hond.
De grote bastaardhond bewoog zich steeds wilder op haar, als dolgeworden tegen haar oprijdend. Al gauw balanceerde het meisje op het randje van een hevig orgasme en haar lijfje spande zich onwillekeurig. De druk van haar dijen werd weer groter, tot pure verrukking van de neukende hond. Het dier versnelde zo mogelijk zijn tempo nog meer, luid hijgend en grommend en jankend van genot. Toen verstijfde hij op haar, onbeheerst schokkend met zijn onderlijf.
?Nee! Nee! Nog niet!?, riep het meisje uit, met grote ogen starend naar de hondelul die tussen haar dijen in schokte. ?Oh, ik kwam bijna ook klaar! Ga door! Ga nou door!?
De grote, zware ballen van de hond trokken zich al samen en opeens braakte de puntige eikel een ontzagwekkende lading sperma uit. De krachtige straal trof Amberly precies in haar gezichtje en in een mum van tijd droop het zaad van haar wangen, voorhoofd en kin. Het meisje schrok er zo van dat ze haar dijen wat spreidde. Meteen begon de grote hond weer te stoten, zoekend naar de vochtig warme druk die zo even nog zijn dierlijke geslacht had omsloten. Sperma spatte in het rond, Amberly?s tietjes, buik en dijen besmeurend. Het meisje was nog bezig om het zaad uit haar ogen te knipperen toen de puntige eikel de opening van haar openstaande kutje vond.
Amberly?s mond en ogen sperden zich open en ze slaakte een luid gilletje toen de grote hond zijn onderlijf naar voren wierp en zijn enorme geslacht tot ruim halverwege in haar kutje schoot. Het meisje had het gevoel alsof ze open gescheurd werd. Toen trok het dier zich een stuk uit haar terug, om meteen weer naar voren te stoten. Ze was drijfnat van opwinding en verlangen, een geluk voor haar, en de hondepik schoot nu tot aan de wortel in haar, tegelijkertijd een flinke straal sperma in haar buik lozend. Weer slaakte ze een gilletje, maar nu van genot en extase. Ze kromde haar rug en wierp zich naar achteren om nog meer van de onmenselijke pik in haar kutje te persen.
Weer verstijfde de hond op haar, maar ditmaal voor korte duur. Amberly?s kutje klemde zich strak rond zijn penis, de hond onmiddelijk ophitsend. Het dier schokte twee-, driemaal met zijn onderlijf en begon het jonge meisje onder zich toen als een wilde te neuken. Amberly?s genot, die door haar schrik enigszins weggeebd was, wakkerde meteen weer aan en kermend en kreunend van genot kwam het meisje onder de raggende hond klaar.
Terwijl haar orgasme door haar sidderende lijfje raasde voelde ze hoe de hond de ene lading sperma na de andere in haar kutje loosde. Ze stroomde er al gauw van over en het dikke, melkwitte zaad droop langs de binnenkant van haar dijen, duidelijk afstekend tegen haar door de zon gebruinde huid. Het meisje liet haar hoofdje weer hangen en keek met een verrukt gezichtje naar het vele sperma. Het hing met draden van de raggende hondepik, slierten vormend die al gauw braken zodat het zaad tussen haar gespreidde knieen op de grond spatte.
God! God, ik wordt echt door hem geneukt, ging het vol van verrukking door haar heen. Ik heb die enorme hondelul echt in mijn kutje zitten en ik vind het heerlijk!
De gedachte dat de grote, vreemde hond in haar kutje klaarkwam werd haar haast teveel, samen met de gedachte dat ze zich zomaar aan het dier had gegeven. Ze liet zich door hem dekken als het eerste het beste teefje en ontving zijn sperma met kreetjes van verrukking en genot. Ze kon zich nauwelijks voorstellen dat ze echt zoiets groots en diks als die hondelul in haar nauwe kutje had zitten, maar dat was toch echt zo. Ze kon voelen hoe ze bij elke stoot door hem opgevuld werd, waarbij haar kutje zich ver opensperde en zich stevig rond de hondepik sloot. Haar kutspieren knepen zich dan protesterend samen, het zaad uit de ballen van het dier melkend.
Eindelijk, na wat haar een eeuwigheid leek, kwam de zaadlozing van de hond tot een einde. Ze voelde hoe de eerst zo harde en dikke stralen in kracht afnamen, om uiteindelijk over te gaan in kleine straaltjes. Die hielden uiteindelijk ook op. Even kwam de hond op haar tot rust, luid hijgend van de enorme inspanning die hij zojuist geleverd had. Snel stak Amberly weer een hand tussen haar dijen en sloot haar vingers rond de knoop die zo groot en dik was als een tennisbal. Ze bleef hem stevig vasthouden, voorkomend dat de hond zich uit haar terug zou trekken.
Dat was het dier niet eens van plan. Zijn zaadlozing had hem nauwelijks kunnen bevredigen en de vochtig hete druk van Amberly?s kutje op zijn nog geheel stijve hondepik, samen met haar nog steeds ritmisch knijpende kutspieren, was voldoende om hem weer in beweging te zetten. Het meisje kirde het uit van genot en plezier toen het dier weer begon te stoten, eerst aarzelend maar al gauw weer net zo raggend als in het begin. Zijn gewicht drukte zwaar op haar en onder zijn harde, wilde stoten moest ze zich wel voorover laten zakken, tot ze op haar ellebogen onder de grote hond zat, haar kontje ver omhoog gestoken. De hond klemde zich alleen maar steviger aan haar vast, druk pompend met zijn onderlijf. Zijn enorme hondepik vloog in een razend tempo in en uit haar kutje en al gauw lag het jonge meisje geheel willoos van een verrukkelijke genot en extase onder het dier.
?Neuk me! Neuk me!?, wist ze tussen haar gekerm van genot door uit te brengen. ?Oh god, neuk me met die heerlijke hondepik van je!?
Het meisje voelde al weer een volgend orgasme naderen en spande onwillekeurig haar lijfje. De geluiden die de raggende hondelul in haar schede maakte maakten haar haast gek van opwinding en wellust. Haar kutje droop nog van het sperma en de pompende hondepik sopte er luid in, met natte, zuigende geluiden. Ze kon zich nauwelijks voorstellen dat de hond dit lang vol zou kunnen houden en bereidde zich geestelijk al voor op zijn volgende zaadlozing.
Die liet niet lang op zich wachten. Amberly voelde zijn raggende hondelul opzwellen in haar kutje. Ze had het gevoel alsof haar tintelende klitje verpletterd werd door de polsdikke hondelul en golven van genot overspoelden haar. Haar lijfje verstijfde toen ze overvallen werd door een hevig orgasme en ze kon maar net voorkomen dat ze haar genot luidkeels uitschreeuwde door hard op haar onderlip te bijten. Een gesmoord gekreun en gekerm kon ze echter niet binnenhouden toen de grote bastaardhond voor de tweede keer in korte tijd zijn hete sperma in haar schokkende lijfje begon te lozen.
Met dikke, krachtige stralen tegelijk spatte het zaad diep in haar buik, naar buiten geperst door de samentrekkende ballen van het dier. De hond vertraagde zijn stoten geen moment terwijl hij in haar kutje klaarkwam. Integendeel, het dier kromde zijn rug in opperste genot en begon nog feller en harder tegen haar op te rijden, haar op zijn typisch raggende manier dekkend. Weer droop het zaad met stromen tegelijk uit Amberly?s kutje, zich voegend bij het sperma dat al op de binnenkant van haar dijen kleefde.
?Oh! Oh!?, riep het meisje vol van verrukking uit. ?Je?je komt weer klaar! Je spuit je zaad weer in mijn geile kutje! Wat heerlijk! Wat verrukkelijk!?
Kronkelend van genot lag ze onder de raggende hond, wild met haar kontje bewegend om die heerlijke hondelul maar overal in haar kutje te kunnen voelen. Nu was ze juist blij dat die hondepik zo enorme groot en dik was, want hij leek haar van binnen wel overal te raken. Haar vaginale wanden werden gestimuleerd op een manier die ze nog nooit eerder had meegemaakt, ook niet toen Timmy haar had geneukt.
?Ja! Ja!?, riep ze uit bij elke straal zaad die de bastaardhond in haar kutje spoot. De hoeveelheid verraste haar volkomen. Aan niets was te merken dat het dier zojuist al een keertje in haar klaar was gekomen. De hond moest net zo?n enorme potentie hebben als Timmy en Benno, ging het door haar verrukte hoofje heen.
Ze wist zich iets onder het raggende dier op te richten en wierp een blik langs haar schokkende lijfje naar achteren. Ze kon haar kutje zien, druipend van het sperma en ver opengesperd om die enorme hondelul te kunnen bevatten. Die stootte met tomeloze energie in en uit haar kutje, de ene straal sperma na de andere in haar schede lozend. Ze vond het een heerlijk geil gezicht om al dat sperma uit haar kutje te zien druipen, vooral omdat het het zaad van een grote hond was.
Luid hijgend kwam het grote, sterke dier op haar tot rust. Zijn bekken ramde haar billen nog een paar keer hard, zodat ze onder hem schokte. Toen bleef hij roerloos over haar heen staan, haar nog steeds vastklemmend tussen zijn voorpoten. Amberly kon voelen hoe zijn nog steeds stijve hondepik diep in haar lijfje een paar straaltjes sperma uitbraakte, maar ze begreep dat zijn zaadlozing voorbij was. Zelf ook luid hijgend bleef ze willoos onder het dier zitten, samen met hem bijkomend van hun uitzinnige paring.
?Oh! Oh, dat was heerlijk!?, bracht ze uit, met haar wang tegen de grond gedrukt.
Ze voelde hoe de hond de greep rond haar slanke middel ontspande en draaide haar hoofdje zodanig dat ze kon zien hoe zijn hondepik langzaam uit haar kutje gleed. Ze huiverde van opwinding toen het enorme geslacht uiteindelijk uit haar schede floepte, gevolgd door een immense golf melkwit sperma. Het dier moest haar volledig vol hebben gespoten, want zijn zaad bleef secondenlang uit haar kutje gutsen. Genietend van de aanblik van al dat geil liet het jonge, geile meisje haar kutspieren ritmisch samentrekken, nog meer sperma naar buiten persend. De binnenkant van haar dijen zat er helemaal mee onder.
De hond gleed van haar af en Amberly kwam met een zeer tevreden gevoel overeind. Ze riep hem bij zich en begon hem vol liefde te strelen.
?Oh jee, ben je nu nog steeds stijf!?, riep ze verrast uit toen ze naar zijn onderlijf keek. ?Kom eens hier, jongen. Ga eens voor me liggen!?
Al gauw kreeg ze de grote, goedmoedige hond zover dat hij voor haar op de grond ging liggen en zich op zijn rug liet rollen. Glimlachend keek het meisje op hem neer, een opgewonden blik in haar ogen toen ze zijn grote, rode geslacht op zijn vlakke buik zag liggen. Hij was nog net zo groot en indrukwekkend als voor en tijdens zijn paring met haar. ?Jij bent echt niet te bevredigen, h???, zei ze, terwijl ze de hondelul in haar hand nam.
Zachtjes begon ze het dier af te trekken, haar vuistje rond zijn opgezwollen geslacht op en neer bewegend. Hij voelde heet en nat aan in haar handje, nog druipend van het sperma. Maar hij was vooral hard en stijf, bijna massief aanvoelend. Al gauw spoot het voorzaad weer met kleine straaltjes tegelijk uit de puntige eikel, haar vingers nog natter makend.
?Ben je echt altijd zo geil??, vroeg het meisje het dier. ?Volgens mij heb jij al in tijden niet kunnen neuken!?
Het voorzaad spatte in haar gezichtje toen ze zich over het onderlijf van de hond boog om zijn stijve hondepik op te kunnen happen. Het dier kromde onmiddelijk zijn rug toen ze haar lippen rond zijn puntige eikel sloot en zachtjes begon te zuigen, hem plagend met het puntje van haar tongetje. Toen hapte ze nog meer van de schokkende hondelul op en begon haar hoofdje op en neer te bewegen, het dier pijpend.
Zijn paring met het jonge meisje had de hond uiterst gevoelig gemaakt en de subtiele, prikkelende strelingen van haar lippen, mond en tong hadden al gauw effect op hem. Liggend op zijn rug begon hij met zijn onderlijf naar haar omhoog te stoten, daarbij kronkelend van genot. Amberly was er nauwelijks op bedacht geweest en ze schrok even toen de grote hondelul opeens ver haar mond en keeltje in schoot, waarbij de puntige eikel achter in haar keel een flinke lading voorzaad uitbraakte. Ze verslikte zich bijna en liet de hondepik snel uit haar mond glijden om het geil door te kunnen slikken. Toen hapte ze de dierlijke erektie weer op en begon haar hoofdje nu in een sneller tempo op en neer te bewegen.
Het was duidelijk dat de grote hond genoot van de pijpbeurt die hij kreeg. Zijn ademhaling versnelde zich tot hij luid hijgend voor het meisje lag. Zijn hondelul schokte in haar mond en keel, terwijl hij naar haar omhoog stootte, steeds meer voorzaad in haar mond lozend. Amberly genoot van het geil en verlangde al naar de zaadlozing van de hond. Ze wist dat die niet lang op zich zou laten wachten en begon haar hoofdje nog sneller op en neer te bewegen. Haar vuistje volgde de op- en neergaande beweging van haar lippen, pompend aan de grote, dikke hondepik en het geil uit de grote, zware ballen van de bastaardhond melkend.
Het meisje wist dat het dier uiteindelijk zijn sperma in haar mond en keel zou lozen en voelde een hevige opwinding. Weer drong het tot haar door waar ze zich bevond en wat ze aan het doen was. Ze was in het park van het dorp en was druk bezig om een hond oraal te bevredigen, terwijl het dier haar zojuist geneukt had! Als iemand haar ruim een week geleden verteld zou hebben dat ze dit zou doen, dan zou ze diegene voor volslagen krankzinnig hebben gehouden. Maar ze kon er nu alleen maar van genieten. Haar opwinding maakte haar helemaal ongeremd en over eventuele gevolgen kon ze niet meer nadenken. De gedachte dat ze betrapt zou kunnen worden wond haar eigenlijk alleen maar meer op.
Ze liet de sidderende hondelul uit haar mond glijden en likte hem een poosje van onder tot boven, genietend van het voorzaad dat daarbij warm op haar wang spatte. De dierlijke roede schokte in haar pompende hand, stijver dan ooit tevoren. Ze liet de grote hond haar in haar vuistje neuken, wetend dat het dier zichzelf zo moeiteloos naar een volgende zaadlozing zou stoten. Ze richtte zich op en keek met een opgewonden glimlachje op de hond neer. Het dier was helemaal in de ban van zijn eigen genot en enorme lusten. Kronkelend en wild schokkend met zijn onderlijf lag hij voor haar op zijn rug, zijn tong uit zijn bek en luid hijgend. Zijn ogen waren groot en starend.
?Kom klaar!?, fluisterde het meisje tegen hem, driftig pompend met haar vuistje. ?Kom klaar, lieverd! Ik wil je zaad proeven!?
Aan alles was te merken dat de grote bastaardhond zich op het randje van zijn volgende orgasme bevond en snel boog Amberly zich weer over hem heen en hapte zijn indrukwekkende hondelul op. Zo snel als ze kon begon ze haar hoofdje op en neer te bewegen, stevig zuigend op de haast massieve hondepik. Tegelijkertijd trok ze het dier met haar hand razendsnel af, terwijl ze haar andere hand tussen zijn achterpoten liet glijden om zijn grote, zware ballen te kunnen omvatten. De keien gaven nauwelijks mee toen ze er zachtjes en plagend in kneep. Het leek ongelooflijk, maar ze moesten nog steeds boordevol sperma zitten.
Een huivering van verrukte opwinding ging door haar heen toen ze voelde hoe de hond verstijfde, terwijl het dier tegelijkertijd een vreemd piepend geluid liet horen. Al zijn spieren leken zich te spannen toen de hond zijn rug kromde, sidderend van kop tot staart. Zelfs zijn toch al enorme hondelul leek nog stijver en dikker te worden, alsof het ook een spier was die zich spande.
Toen de eerste enorme straal sperma in haar mond spatte, was het meisje erop bedacht. Ze had precies op het juiste moment de hondelul zover uit haar mond laten glijden dat alleen de puntige, uiterst gevoelige eikel nog tussen haar lippen zat. Ze huiverde nogmaals toen de grote bastaardhond haar mond begon te vullen met de ene straal sperma na de andere. Het zaad droop al tussen haar lippen door voor ze kon beginnen te slikken en haar wangen bolden zich een moment lang op. Toen gleed het dikke geil door haar gulzige keeltje omlaag.
Het was veel meer dan ze verwacht had nadat de hond toch al twee keer in haar kutje was klaargekomen. Ze kon zijn ballen tussen haar vingers voelen samentrekken, haar steeds voorbereidend op de volgende lading sperma. Weer kromde de hond zijn rug, jankend van genot zijn zaad in haar mondje en keeltje lozend. Toen schokte zijn onderlijf omhoog en drong zijn hondepik tot bijna halverwege in Amberly?s mond. Het meisje voelde hoe zijn kloten zich voor de zoveelste maal samentrokken en voor ze kon reageren braakte de puntige eikel al diep in haar keeltje een volgende dikke, krachtige straal zaad uit.
Haar keelspieren trokken zich onwillekeurig samen, het vele sperma terug haar mondje in persend. Het droop opeens tussen haar lippen door en langs de hevig schokkende hondelul. Haar nog steeds druk pompende hand raakte ermee bedekt. Ze wist de hondepik een stuk naar buiten te laten glijden en kon het zaad dat in haar keeltje achterbleef snel doorslikken, net op tijd voor de volgende ejaculatie van de hond. Ze was nu meer bedacht op de felle stoten van de grote hond en deed zich verlekkerd tegoed aan zijn overvloedige zaad.
Eindelijk kwam de hond voor haar tot rust, luid hijgend en sidderend van kop tot staart. Zijn derde zaadlozing in korte tijd had het dier volledig uitgeput. Amberly bleef hem pijpen, het laatste restje sperma uit zijn ballen zuigend en melkend, en stelde verrast vast dat zijn hondelul nog geheel stijf en hard bleef. Langzaam liet ze de dierlijke roede uit haar mond glijden, maar bleef hem liefdevol met een hand aftrekken.
Met een ondeugend glimlachje rond haar lippen keek ze op de grote bastaardhond neer, haar hart wild kloppend van opwinding. ?Jeetje, je blijft gewoon stijf! Maar je bent wel moe, h?? Weet je wat, rust maar even lekker uit! Maar daarna moet je me weer verwennen, hoor!?
Haast dromerig bleef het mooie, jonge meisje de grote hond zachtjes aftrekken, denkend aan de heerlijke uren die ze nog met hem zou beleven.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen