Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Annie, George en de dekhengst

Eindelijk schakelde Nick de camera uit en kwam met een duizelend gevoel overeind. Hij keek even op Judith neer die met gesloten ogen nog steeds op de hooibaal lag. Ze had beide handen tussen haar dijen zitten en streelde haar nog steeds sperma lekkende kut. Het was duidelijk dat de jonge, mooie vrouw mateloos had genoten van haar neukbeurt met de hond en weer prees hij zich gelukkig met deze gewillige vrouw en meisjes.
Met de camera in de hand liep hij naar de drie meisjes. Wendy zat nog geheel naakt op een hooibaal, maar Annie en George waren nog gekleed, hoewel George?s korte broek en slipje rond haar dijen hingen.
?Kleed jullie uit.?, beval hij de twee jonge meisjes. ?Dan heeft Kevin een verrassing voor jullie.?
Annie en George waren nu zo opgewonden dat ze hem meteen gehoorzaamden. George had haar korte broek en slipje al gauw uitgetrokken en haar shirtje volgde snel. Annie maakte de riem rond haar middel los en trok haar zomerjurkje over haar hoofd uit. Ze stroopte haar slipje langs haar heupen omlaag en stapte eruit toen hij rond haar enkels viel. Net zo naakt als haar nichtje stond ze even later voor de man en keek hem vol verwachting aan.
Nick kon het nauwelijks geloven. De twee jonge meisjes waren echt nieuwsgierig naar wat hij met hen van plan was en keken daar vol van verwachting naar uit! Hij had nog nooit zulke geile, gewillige meisjes meegemaakt. Nu al wist hij dat ze er een geweldige show van zouden maken.
Kevin had ondertussen zijn nog bijna helemaal stijve lul in zijn broek terug gestopt. Grijnzend keek hij naar de twee mooie, naakte meisjes, hun ranke lijfjes wellustig bewonderend. ?Reken maar dat ik een verrassing voor jullie heb! Kom maar mee!?
Annie en George volgden de man naar het weilandje waarin de paarden zich bevonden. Nick volgde hen met de camera en even later kwamen Bruce, Wendy en juffrouw Judith ook hun kant op. Kevin opende het hek en sloot hem daarna weer achter de meisjes en Nick. Toen klakte hij met zijn tong.
Op dat geluid hief ??n van de paarden zijn hoofd, brieste luid en kwam zijn kant op. Het was een rank, gitzwart dier en zowel juffrouw Judith als Wendy moest meteen denken aan Rocky. Glimlachend streelde Kevin het hoofd van het paard.
?Dit is Dancer.?, vertelde hij de meisjes. ?Dancer hoort hier eigenlijk niet op de kinderboerderij thuis. Zie je, Dancer is een mannetje.? Hij lachte en vervolgde: ?Maar dat hebben jullie blijkbaar al gezien!? Hij had de nieuwsgierige blikken van de meisjes gezien waarmee ze naar de onderlichaam van de hengst hadden gekeken. ?Ja, Dancer is een echte dekhengst! Hij heeft al heel wat merries bevrucht! Hij is van een vriend van me die denkt dat ik ??n van de merries hier wil laten dekken! Ik vraag me af wat hij ervan zou zeggen als hij wist dat Dancer in plaats daarvan jullie twee meisjes gaat dekken!?
Daar moesten de drie mannen allemaal hartelijk om lachen. Nick had ondertussen voor de zekerheid de band in de camera vervangen door een lege. Hij wou niet het risico lopen dat hij de film moest vervangen terwijl de twee meisjes met Dancer bezig waren.
?Ga jullie gang maar!?, vertelde hij de meisjes. ?Maak er maar een mooie show van! Ik weet zeker dat jullie me niet zullen teleurstellen!?
Annie en George keken elkaar even aan, opeens toch wel een beetje onwennig. Ze waren zich bewust van de drie toekijkende mannen en van hun eigen naaktheid. Maar hun opwinding had toch nog steeds de overhand.
Ditmaal werd er geen gebruik gemaakt van de lampen. Blijkbaar vond Nick dat het zo licht genoeg was. Maar Bruce had wel de aan de stang gemonteerde microfoon bij zich welke hij weer aan Kevin gaf. Annie was zich zeer bewust van de camera die op haar gericht werd toen ze langzaam naar Dancer liep. Het grote edele dier wachtte haar rustig af. Annie moest onwillekeurig glimlachen terwijl ze hem bekeek. Het dier leek verdacht veel op de gitzwarte hengst waar zij en George zich tijdens de zomervakantie zo mee hadden vermaakt op Kirrin-eiland.
?Hoi, grote jongen!?, zei ze, terwijl ze zachtjes en geruststellend zijn grote kop begon te strelen. George kwam naast haar staan en volgde haar voorbeeld. Ook haar was de gelijkenis opgevallen en alleen al het strelen van het grote dier was voldoende om haar op te winden, terwijl ze een hevig verlangen begon te voelen.
Annie liep langzaam langs de hengst, terwijl ze haar handen liefkozend langs zijn flank liet gaan. George deed precies hetzelfde aan de andere kant van de hengst. Even later knielde het blonde meisje ter hoogte van Dancers onderlichaam in het gras, glimlachend naar haar nichtje toen die tegenover haar knielde.
?Laten we hem lekker stijf maken!?, stelde ze voor. ?Dan kunnen we hem samen pijpen!?
George glimlachte naar haar terug en richtte haar blik toen op Dancers onderlichaam. ?Oh, wat een grote eikel! En hij is nog niet eens stijf!?
Annie keek nu ook naar de uitstulping tussen Dancers achterbenen. Ze zag meteen dat haar nichtje gelijk had. Dancers eikel, het enige deel van zijn hengstenlul dat op dat moment naar buiten stak, was enorm! Ze kon zich nauwelijks voorstellen hoe groot hij zou zijn als het dier een erektie had. Ze stak haar handen uit en omvatte de grote pikkekop. Ze hoorde Dancer meteen boven zich briesen, terwijl er een lichte siddering door zijn onderlichaam trok. Hoe groot zijn eikel ook was, hij was nog steeds zeer gevoelig. Zachtjes begon ze de hete eikel te strelen en al gauw voelde ze hem groeien in haar handen.
?Zo ja!?, moedigde George haar aan. ?Hij wordt al stijf! Oh, kijk hem eens groeien!?
Het zwartharige meisje wierp alle schroom van zich af en hief haar handen. Voorzichtig omvatte ze de grote, zware ballen van de hengst en begon ze zachtjes te masseren. Terwijl ze dat deed keek ze gefascineerd toe hoe de enorme hengstenlul langzaam naar buiten leek te glijden, groeiend in Annie?s liefkozende handen. De paardelul werd niet alleen snel langer, maar ook dikker.
?Hhhmm, hij wordt al lekker hard!?, zei Annie, opgewonden glimlachend terwijl ze met beide handen de eikel bleef strelen. Ze kon hem steeds groter voelen worden en al gauw was hij zo enorm gegroeid dat ze haar vingers er niet eens meer helemaal omheen kon slaan. ?Jeetje, hij wordt wel erg groot, hoor! Ik hoop maar dat ik hem straks in mijn kutje kan krijgen!?
Het was niet eens gespeeld. Onbewust vergeleek ze Dancers hengstenlul met die van de hengst op Kirrin-eiland. Hij was nog niet eens helemaal stijf, maar nu al was hij langer en dikker. Vooral de enorme eikel baarde haar een beetje zorgen. Hij lag nu hard en glad in haar strelende handen, zo groot als een flinke appel. Ze schatte dat hij ongeveer anderhalve keer zo groot en dik was als Benno?s knoop en ze wist nog hoeveel moeite het de hond die afgelopen dondermiddag had gekost om hem in haar kutje te persen.
?We kunnen het toch altijd proberen!?, vond George, terwijl ze haar handen verplaatste zodat ze haar vingers rond de licht sidderende hengstenlul kon slaan. Annie verplaatste haar handen nu ook en gezamelijk begonnen ze Dancer af te trekken, tot hoor- en zichtbare genot van de grote hengst. Sidderingen trokken door zijn grote, sterke lichaam en het dier liet regelmatig een luid gebries horen.
Het duurde nu niet lang meer voor de meisjes de gigantische hengstenlul zo hard en stijf hadden gekregen als maar mogelijk was. Annie keek naar de licht schokkende paardelul met ogen die groot waren van ontzag. Hij was echt veel groter dan ze verwacht had. Zeker vijfenzestig centimeter en misschien zelfs wel zeventig. En hij was dik, dikker nog dan haar bovenarm. Ze voelde een siddering van opwinding door zich heengaan alleen al bij de aanblik van die enorme, reusachtige paardepenis.
Nick was met de camera naast George neergeknield en had gefilmd hoe de twee jonge meisjes Dancer moeiteloos een erektie bezorgden. Ze hadden dat zonder enige schroom, maar met zichtbare opwinding gedaan en hij kon zich niet aan de indruk onttrekken dat het voor hen niet de eerste keer was. Nu keek hij door de zoeker van de camera naar de licht zwaaiende hengstenlul en hij kon alleen maar diep onder de indruk zijn. Hij wist dat hengsten een grote penis hadden, maar dat die zo reusachtig kon zijn had hij nooit durven verwachten. Hij nam zich voor om Kevin na afloop een extra bonus te geven. Dancer was precies wat deze al bijzondere film nodig had.
De meisjes trokken de hengst nog steeds af, maar nu zag hij hoe ze zijn enorme erektie omhoog tilden, tot hij haast horizontaal onder zijn vlakke buik hing. Hij begreep meteen hun bedoeling en schoof iets naar achteren toe om de meisjes beter in beeld te krijgen. Zijn hart leek op hol te slaan toen hij zag hoe Annie zich naar de gigantische paardelul boog, haar mondje al verlangend geopend. Ze schoof haar lippen rond de stompe, bolle eikel en probeerde hem verder haar mond in te duwen. Hij zag meteen dat het haar de meeste moeite kostte, hoewel ze haar mond ver opensperde.
Annie klemde haar vingers vlak onder de enorme eikel rond de hengstenpik en probeerde uit alle macht haar kaken nog verder van elkaar te werken terwijl ze de eikel naar binnen perste. De enorme eikel was hard en glad en gaf geen moment mee. Haar lippen duwden stevig tegen de brede, onderste rand van de pikkekop, maar wilden er maar niet overheen schuiven. Uiteindelijk begon ze haar hoofdje naar voren en achteren te bewegen, met haar lippen de gladde, gevoelige eikel strelend, in een poging om haar kaakspieren aan de geweldige omvang ervan te laten wennen.
Voorzaad stroomde al rijkelijk in haar mond. Ze moest haar mond zover openen dat ze moeite had om te slikken en het meeste geil droop weer uit haar mondhoeken, langs haar kin en in haar hals. Maar de eikel werd er wel steeds gladder van en ook van haar speeksel. Ze voelde de hengstenlul schokken in haar handen, terwijl Dancer weer een luid briesend geluid liet horen. Langzaam leken haar kaakspieren zich iets te ontspannen en opeens had ze de eikel van de hengst helemaal in haar mondje zitten.
?Oh, het is je gelukt!?, riep George ongewild uit. Ze had vol spanning toegekeken hoe haar nichtje de reusachtige eikel probeerde op te happen en was nu net zo blij als het blonde meisje dat het haar gelukt was. ?Ja, pijp hem, Annie! Laat hem lekker genieten!? Terwijl Annie vol wellust op de monsterlijke eikel zoog, bleef het zwartharige meisje de hengst met beide handen aftrekken. Ze was Nick en de camera helemaal vergeten, net als de anderen die vol opwinding zaten toe te kijken. Ze had alleen maar oog voor Annie en Dancer.
Nu ze Dancers eikel helemaal in haar mond had zitten kon Annie de hengst pas goed afzuigen. Ze bewoog haar hoofd met korte rukjes naar voren en achteren toe, terwijl ze stevig op zijn keiharde eikel zoog en sabbelde. Ze kon nauwelijks meer dan de reusachtige pikkekop ophappen, maar dat was blijkbaar voldoende voor het grote dier. Dancer begon al gauw te schokken met zijn brede onderlichaam en toen doelbewust naar haar toe te stoten. Weer brieste hij, terwijl er een onbeheerste siddering door zijn sterke lichaam trok. Op hetzelfde moment braakte zijn hengstenlul een flinke lading voorzaad uit. Het spatte uit het opengesperde pisgaatje en recht in haar keel.
Het meisje probeerde verwoed te slikken, maar Dancers hengstenlul was gewoon te groot voor haar en het geil teveel. Ze liet de schokkende penis uit haar mond glijden, slikte het voorzaad met smaak door en keek haar nichtje glimlachend aan.
?Nu jij, George!?
Haar nichtje liet zich dat geen tweede keer zeggen. Ze verplaatste haar beide handen richting de eikel en richtte het gevaarte als een stomp wapen op haar gezichtje. Op dat moment stootte Dancer weer naar voren en schuin naar beneden toe en sproeide het dier een flinke lading voorzaad in het gezichtje van het meisje. Die schrok daar geen moment van terug, maar stak haar tongetje juist uit om zoveel mogelijk van het geil op te kunnen vangen. Ze slikte het met zichtbare smaak door en hapte toen de stompe punt van de enorme eikel op.
Ook zij had alle moeite om die reusachtige pikkekop in haar mond te nemen, maar uiteindelijk lukte het haar. Met overvolle mond bleef ze onder de hengst zitten, terwijl het dier als reaktie op de warme, vochtige druk rond zijn gevoelige eikel naar haar toe begon te stoten. Aanvankelijk waren zijn stoten haast aarzelend, alsof het grote dier moest wennen aan de voor hem toch wel enigszins vreemde houding. Maar zijn instinkt nam het al snel over en al gauw begon hij doelbewuster naar het meisje onder hem te stoten.
Nick filmde vol opwinding hoe de grote hengst het jonge, mooie meisje in haar mond neukte. Het was een uiterst geil gezicht, vooral doordat George zelf nauwelijks bewoog. Ze zoog alleen maar, wat duidelijk te horen was, en liet Dancer al het werk doen. Hij stond er even verbaasd over dat het meisje die reusachtige eikel uiteindelijk toch met vrij veel gemak had kunnen ophappen. Weer vermoedde hij dat de meisjes dit soort dingen al eerder hadden gedaan, wat hem niet eens veel verbaasde. Ze hadden zich volgens Bruce zo makkelijk en vanzelfsprekend aan de twee honden gegeven, dat het voor hen maar een kleine stap geweest moest zijn om zich ook aan een hengst te geven.
Bruce had welliswaar al op de film gezien hoe Annie en George door een hond waren geneukt, maar dit was toch ook nieuw voor hem. Net als Nick stond hij versteld van de afmetingen van de hengstenlul en ook hij verbaasde zich erover hoe vaardig en enthousiast de twee jonge tienermeisjes de hengstenpik bewerkten. Terwijl George stevig op de enorme eikel zoog, trokken de meisjes de hengst gezamelijk af, met handen die in een snel tempo langs de schokkende en stotende hengstenlul op en neer bewogen. Door hun slanke handen en vingers zag de reusachtige paardelul er juist des te groter en dikker uit.
George genoot volop van de grote hengstenlul die gestaag in en uit haar mond stootte. Ze verbaasde zich er een beetje over hoe gevoelig de hengst was ondanks de enorme afmetingen van zijn pik. Het dier leek de lichtste prikkeling van haar tongetje te voelen en reageerde daar vol dierlijke lust en extase op. Ze kon hem steeds vaker horen briesen, een geluid dat haar mateloos opwond omdat ze wist dat het uit pure genot voortkwam. Het meisje begon als vanzelf met haar hoofd naar voren en achteren te bewegen, vol wellust de grote hengst pijpend.
Annie giechelde en zei: ?Oh, dat vindt hij heerlijk, George! Volgens mij gaat hij al gauw klaarkomen!?
George liet de paardelul langzaam uit haar mond glijden en keek haar nichtje glunderend aan. ?Dat denk ik ook! Moet je hem tekeer zien gaan!? Hoewel ze Dancer niet meer pijpte, bleven zij en Annie hem aftrekken en als reaktie op hun strelende handen wierp het grote dier zijn onderlichaam steeds onbeheerster naar voren en achteren toe, met zijn machtige hengstenlul tussen hen in stotend. Zijn pik vloog daarbij vervaarlijk op en neer en het opengesperde pisgaatje in de enorme eikel braakte daarbij het ene straaltje voorzaad na de andere uit. De jonge meisjes werden met zijn warme geil besproeid, zodat hun gebruinde huid al gauw begon te glimmen in het heldere zonlicht.
?Kom maar, paardje!?, moedigde Annie het dier aan. ?Kom maar lekker klaar!?
Als antwoord hinnikte de grote hengst zo luid dat de meisjes er even van schrokken. Zijn onderlichaam kwam met een schok naar voren toe, waarbij zijn machtige spieren opbolden onder zijn gitzwarte vacht. Toen bewoog hij zijn onderlichaam weer naar achteren toe om meteen nogmaals onverwachts fel naar voren te stoten.
Snel boog Annie zich naar de wild stotende hengstenlul toe en hapte de reusachtige eikel op. Terwijl Dancer haar in haar mond begon te neuken, bewoog zij haar hoofd zo snel als ze maar kon naar voren en achteren toe, stevig zuigend. Ze voelde hoe de hengstenlul zich in haar pompende handen spande, als een reusachtige spier. Duidelijk overmand door een hevige genot begon Dancer met zijn hoeven in het gras te stampen, zijn naam eer aan doend.
?Ja! Ja! Hij gaat klaarkomen, Annie!?, riep George enthousiast uit, zelf ook driftig met haar handen aan de schokkende, stotende hengstenlul pompend. De grote aders waren dik opgezwollen en leken onder haar vingers te pulseren. Ook zij voelde hoe de gigantische roede nog stijver en massiever werd, alsof hij opgepompt werd. Weer liet het dier een luid gehinnik horen, terwijl hij opeens tussen hen in verstijfde. Zijn hengstenlul veerde tussen de handen van de meisjes omhoog en de enorme eikel schoot daarbij bijna uit Annie?s mond.
Annie?s ogen sperden zich open toen een enorme lading heet sperma haar mond en keel in spoelde. Ze kreeg niet eens de tijd om te slikken. Even bolden haar wangen ver op en toen leek het zaad tussen haar lippen door te spuiten. Het sperma regende in het groene gras en spatte tegen George?s lijfje. Het meisje kirde het uit toen ze het hete zaad op haar al verhitte huid voelde sproeien. Meteen bracht ze haar mond naar de wild schokkende hengstenpik en begon te likken, zoveel mogelijk van het door Annie gemorste sperma doorslikkend.
Nogmaals ejaculeerde de hengst en weer werd Annie totaal overvallen door de enorme hoeveelheid. Het zaad spatte nogmaals tussen haar lippen vandaan, met dikke klodders op haar vooruit gestoken borstjes ploffend. Haar tietjes schudden onder het geweld en waren meteen bedekt met een flinke laag melkwit, dik geil waar haar stijve tepeltjes als kleine eilandjes uit omhoog staken. Haar keel vulde zich met het slijmerige geil en ze kreeg moeite om te ademen. Ze kon niets anders doen dan de hengstenlul uit haar mond laten glijden.
Nick was met de camera weer naast George neergeknield en filmde van dichtbij hoe de hengst klaarkwam. De eerste explosie van zaad was zo hevig geweest dat het sperma bijna in de lens van de camera was gespat. Nu zag hij de enorme eikel uit Annie?s mond glijden. Meteen schokte de hengstenlul omhoog en braakte een ontzagwekkende straal sperma uit. Hij kon het zaad in het gras horen regenen. Hij zag hoe George haar gezichtje snel voor de eikel bracht, haar mond opengesperd en haar tongetje uitgestoken. Hij hield haar gezichtje in beeld, huiverend van pure opwinding toen Dancer voor de vierde keer ejaculeerd en zijn sperma recht in de mond van het meisje spoot.
George had veel verwacht, maar dit toch niet. In een mum van tijd waren haar mond en keel helemaal gevuld met het sperma van de hengst. Snel sloot ze haar mond, met haar ogen knipperend toen het zaad opeens recht in haar gezichtje spoot. Haar wangen dropen meteen van het geil, evenals haar voorhoofd en kin. Haar gitzwarte haar raakte doordrenkt van het vele sperma en plakte nat tegen haar schedel. Met een haast gelukzalige glimlachje op haar gezichtje slikte het meisje het vele sperma door.
Annie had ondertussen haar keeltje vrijgemaakt van het zaad en boog zich nu op haar beurt met open mond naar de nog steeds stotende hengstenlul toe. De paardepik schokte onbeheerst omhoog, een volgende enorme straal zaad uitbrakend. Het sperma spatte in haar gezichtje en droop er met dikke stromen langs. Ze stak snel haar tongetje uit om er maar zoveel mogelijk van op te kunnen vangen. Toen wist ze haar vingers rond de paardelul te klemmen en de onwillige roede naar zich toe te trekken, haar lippen rond de stompe punt van de eikel sluitend. Meteen spoelde het sperma haar mond in en gulzig begon ze ervan te drinken, waarbij het zaad van haar kin droop.
De twee opgewonden en geile meisjes waren nu niet meer te houden. Om de beurt hapten ze de reusachtige eikel op om zich tegoed te kunnen doen aan het overvloedige sperma. Ze bleven Dancer daarbij in een snel tempo aftrekkend in een ultieme poging om al zijn sperma uit zijn enorme ballen te melken. De dekhengst gaf zijn zaad met liefde prijs. Schokkend met zijn onderlichaam stond hij tussen de twee jonge, mooie meisjes in, keer op keer ejaculerend. Het grote, edele dier had in zijn nog jonge leven al talloze merries gedekt, maar de gevoelens die hem nu overspoelden waren ongekend voor hem, hoewel niet minder heerlijk.
Nick filmde alles nauwgezet, hoewel zijn handen trilden van opwinding. Vol ontzag keek hij toe hoe Dancer zijn zaad loosde in de gezichtjes van de twee jonge, verrukkelijke meisjes. Hij wist opeens niet meer zeker of hij wel een foto van juffrouw Judith en Timmy zou gebruiken voor de voorkant van de hoes van de videofilm. Een foto van Annie en George die ondergespoten werden door de hengst zou misschien nog beter zijn, bedacht hij. Hij stond er niet te lang bij stil. Welke foto hij ook zou gebruiken, hij wist dat het altijd goed zou zijn.
De zaadlozing van de grote hengst miste zijn uitwerking ook niet op de twee andere mannen. Kevin had het te druk met de microfoon, maar Bruce kon gewoon zijn gang gaan. Hij was nu al twee keer klaargekomen die opwindende zaterdagochtend, maar dat leek hem maar nauwelijks te hebben bevredigd. Zijn penis was al weer helemaal stijf en hard, op een bijna pijnlijke manier drukkend tegen de binnenkant van zijn broek. Snel maakte hij die open en schoof hem samen met zijn onderbroek omlaag. Zijn stijve erektie veerde bevrijd op, indrukwekkend groot voor een man, maar haast nietig vergeleken met de monsterlijke hengstenlul van Dancer.
Ditmaal was Wendy zijn slachtoffer. Het jonge meisje stond tegen het hek geleund, vol belangstelling en opwinding toekijkend hoe Annie en George zich tegoed deden aan Dancers overvloedige sperma. Ze schrok even toen ze Bruce?s handen opeens rond haar heupen voelde, maar keek toen met een uitnodigend glimlachje over haar schouder naar de man. Ze was op dat moment zo geil en verlangde zo naar een lul, dat ze helemaal vergat in welke positie de man haar en de anderen had gebracht. Ze kreunde zachtjes van genot en plezier toen Bruce van achteren zijn pik in haar hunkerende kutje schoof en haar in een snel tempo begon te neuken.
Dancers zaadlozing liep eindelijk ten einde. De enorme eikel braakte nu in een snel tempo kleine straaltjes sperma uit, de gezichtjes van de beide meisjes besproeiend. Om de beurt namen Annie en George de reusachtige pikkekop in hun mond om er het zaad uit te zuigen. Ze konden nu veel beter slikken en hele mondenvol van het geil verdwenen door hun gulzige keeltjes. Annie bedacht zich dat ze die ochtend uit pure zenuwen nauwelijks had ontbeten. Met een opgewonden glimlachje vroeg ze zich af hoe voedzaam het sperma van de hengst was.
De grote hengst schokte voor een laatste maal onbeheerst met zijn onderlichaam naar voren toe, zijn enorme hengstenlul diep in George?s mond persend. Het meisje voelde zijn geslacht in haar handen schokken, maar niet meer dan een klein stroompje sperma sijpelde uit het opengesperde pisgaatje. Langzaam, met een uiterst tevreden gevoel, liet ze de paardepik uit haar mond glijden en bleef hem samen met haar nichtje met een dromerige blik aftrekken. Ze was zich plotseling zeer bewust van Nick en de camera en besefte opeens hoe zij en Annie eruit moesten zien, druipend van het zaad van de hengst. Ze voelde haar gezichtje kleuren van schaamte. Dit beeld zou later door talloze mensen gezien worden, mensen die haar en Annie heel misschien herkenden. Maar ondanks haar schaamte voelde ze ook nog steeds een hevige opwinding en een nauwelijks te blussen verlangen naar die geweldige hengstenlul. Annie?s stem bracht haar weer terug tot de werkelijkheid.
?Dat was leuk!?, glimlachte het jonge, blonde meisje. ?God, wat een zaad heeft die hengst in zijn ballen, zeg! Oh, ik wil hem neuken, George! Ik wil die grote hengstenlul in mijn kutje hebben!?
George wist meteen dat haar nichtje het geen moment speelde. Het blonde meisje was net zo geil als zij en in zo?n bui was ze echt voor alles in, iets wat ze de afgelopen zomer al talloze malen had mogen meemaken. Als Annie al dacht aan Nick en de camera dan kon haar dat niets meer schelen. ?Ik hoop maar dat je hem in je kutje kunt krijgen!?, lachte George, haar ongemak van zich afzettend. ?Hij is zo enorm!?
Annie leek zich daar nauwelijks zorgen om te maken.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen