Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

De hengst Deel 2

?Zo blijven liggen, hoor!?, maande ze de grote hengst, terwijl ze dichter bij hem kwam staan. Zich steunend op zijn brede borst schoof ze een been over hem heen, zodat ze schrijlings over hem heen kwam staan, met haar gezicht naar zijn onderlichaam. Gelukkig was Rocky rank gebouwd. Ze deed een stapje naar achteren, tot haar ronde billen tegen zijn borstkas drukten. Toen boog ze zich wat voorover en nam de indrukwekkende hengstenlul weer in beide handen.
?Oh god, wat ben je toch groot!?, bracht ze ongewild uit. ?Ik hoop maar dat ik je in mijn geile kut kan krijgen!?
Ze hief de machtige erektie op. Hij was zo enorm lang dat de ronde, bolle eikel al tussen haar gespreidde dijen zat. Ze rilde van opwinding en verlangen toen ze de appelgrote pikkekop even later tegen haar al drijfnatte kut drukte. Haar kutlippen stonden al smachtend open en de stompe punt drong er tussen. Ze kreunde het uit toen ze onmiddelijk de druk in haar schede voelde toenemen. Met beide handen vlak onder de eikel rond de paardepik geklemd duwde ze haar heupen naar voren toe, tegelijkertijd de harde, gladde knop naar zich toe trekkend, dieper haar kut in.
?Oh! Oh god!?, kermde de jonge vrouw.
Haar kut werd onmogelijk ver open geforceerd om die reusachtige eikel door te laten. Ze kon voelen hoe haar kutspieren zich protesterend samenknepen, de eikel bijna weer naar buiten duwend. Ze deed haar uiterste best om zich te ontspannen, maar dat bleek welhaast onmogelijk te zijn. Toch wist ze de eikel steeds verder haar geile kut in te persen. ?Oooohhh! Nog een stukje! Nog een klein stukje!?
Maar dat kleine stukje bleek bijna teveel te zijn. Het was de dikke rand aan de onderkant van de eikel die voorkwam dat de gehele pikkekop in haar kut drong. Haar kutlippen stulpten er overheen, maar de opgezwollen rand leek gewoon te dik voor haar te zijn. Gefrustreerd duwde de jonge vrouw haar heupen nog steviger naar voren toe, naar de nu licht schokkende hengstenlul.
De hengst had tot dan toe roerloos onder haar gelegen, zich ongetwijfeld afvragend wat de mooie, jonge vrouw toch allemaal met hem deed. Maar nu voelde het dier hoe Judiths hete, vochtige kut zich steeds strakker rond zijn gevoelige eikel klemde en moest hij daar wel op reageren.
Juffrouw Judith deed nog steeds verwoedde pogingen om de geweldige eikel van de hengst in haar kut te werken toen het dier opeens luid brieste en onder haar begon te bokken. Ze had even het gevoel alsof ze van de grond werd getild en toen zat de appelgrote eikel opeens helemaal in haar schede. Haar ogen en mond sperden zich open en ze liet een hartstochtelijk gekerm horen. Dit had de jonge vrouw nog nooit meegemaakt. Ze werd volledig door de reusachtige hengstenpik opgevuld, meer dan Timmy?s hondelul ooit had kunnen doen. Haar kut klemde zich er strak omheen, hem een moment lang gevangen houdend. Toen bokte de hengst nogmaals, moeizaam naar haar omhoog stotend. Zijn enorme lul drong nog dieper in haar kut, tot de eikel ver in haar buik zat. Weer kermde de jonge vrouw, nu omdat de bolle eikel een flinke lading warm voorzaad in haar kut loosde.
?OH! OH GOD!?, riep Judith uit, terwijl ze op het enorme geslachtsorgaan van de hengst gespietst zat. ?Je? je zit in me! Oh god! Je zit helemaal in me!?
Niet alleen zat de hengst in haar, het grote dier begon haar nu zelfs te neuken. Met moeizame, zwoegende bewegingen van zijn brede onderlichaam stootte het dier naar haar omhoog, zijn dierlijke erektie steeds weer zo diep als maar mogelijk was in haar kut stotend. Met grote ogen van ongeloof staarde Judith langs haar sidderende, trillende lichaam omlaag, naar de onmenselijk grote en dikke hengstenlul die als een machtige, onstuitbare zuiger in en uit haar kut stootte. De paardelul was zo onmogelijk stijf dat hij nauwelijks doorboog bij het binnendringen.
?NEUK ME! NEUK ME!?, riep Judith luidkeels uit, geen moment denkend aan de plek waar ze zich bevond. Ze begon met het grote dier mee te bewegen, zich op en neer bewegend op zijn monstrueuze penis. Golven van genot trokken meteen door haar lichaam. Het was ongelooflijk. Bij de minst geringste beweging voelde ze de hengstenlul al langs haar stijf opgezwollen klit wrijven, haar prikkelend op een manier die ze nog nooit had meegemaakt. Ze begon met haar heupen te draaien om dat gevoel nog meer te versterken. Een luid, hartstochtelijk gekreun ontsnapte aan haar halfgeopende mond.
De grote hengst was het duidelijk niet gewend om in deze liggende houding te neuken. Maar dat weerhield hem er niet van om steeds harder naar de jonge, mooie vrouw omhoog te stoten. Als Judith al de illusie had gehad dat zij het initiatief had in deze beestachtige neukbeurt, dan vervloog die nu toch. Ze voelde de reusachtige hengstenlul met lange halen in en uit haar kut stoten en kon daar alleen maar op reageren door zelf met het grote, sterke dier mee te bewegen, zichzelf keer op keer op zijn buitensporig grote pik spietsend.
?IK KOM! IK KOM KLAAR!?
Ze werd totaal overvallen door haar eigen hoogtepunt en verstijfde op de bokkende hengst. Haar heupen schokten als vanzelf naar voren en achteren toe terwijl ze knallend klaarkwam, haar genot luidkeels uitschreeuwend. Het duurde even voor ze zich weer enigszins onder controle had. Toen begon ze zich weer op de stotende paardelul op en neer te bewegen, sneller dan in het begin. Ze hoorde de hengst achter zich briezen en kon aan het schokken van zijn pik merken dat het grote dier zich ook op het randje van zijn orgasme bevond. Zijn machtige spieren spanden en ontspanden zich beurtelings toen ook hij zijn tempo versnelde, zijn brede onderlichaam op en neer werpend.
Judith kermde het uit toen ze onverwachts door een nieuw orgasme overvallen werd. Die was zo mogelijk nog heviger dan haar eerste hoogtepunt. Toch bleef ze zich op en neer bewegen. Haar kutspieren klemden zich rond de machtige hengstenlul, hem melkend zodat het voorzaad met straaltjes tegelijk in haar kut spatte. Ze zag hoe het geil uit haar kut en langs de stotende paardelul omlaag droop. Alleen al bij de aanblik van die enorme, massieve penis sloeg haar hart op hol. Ze kon er maar niet over uit dat ze echt een hengst aan het neuken was. Hoewel het er steeds meer op begon te lijken dat de hengst haar neukte, in plaats van andersom.
?OH! OH GOD!?, riep de mooie, jonge vrouw uit, helemaal wild van extase. Het was alsof ze maar bl??f klaarkomen, een sensatie die ze maar al te goed kende van de keren dat ze zich door Timmy had laten neuken. ?KOM KLAAR! KOM ALSJEBLIEFT KLAAR! OOOOHHHJAAAAHHH?IK WIL JE GEIL IN MIJN KUT VOELEN SPUITEN! TOE NOU! TOE NOU!?
De grote hengst deed zijn best. Bokkend onder haar dreef hij zijn enorme geslachtsorgaan keer op keer in en uit haar kut, in een tempo die onvoorstelbaar was voor een zo groot dier. Zijn stoten werden ook steeds harder, want het dier probeerde verwoed om zijn reusachtige pik in zijn geheel in de nauwe kut van de mooie, jonge vrouw te drijven. Judith kermde het elke keer luidkeels uit wanneer zijn onmenselijk grote eikel diep in haar buik tegen haar baarmoederopening stootte. Bij elke harde stoot van de hengst voelde ze hoe ze een beetje opgestild werd zodat ze op haar tenen over hem heen kwam staan.
?Toe nou! Kom nu klaar!?, smeekte de jonge lerares het grote dier. Bijtend op haar onderlip zette ze zich een moment lang schrap. Toen begon ze zich in een razendsnel tempo op en neer te bewegen, als een onstuimige amazone de gigantische hengstenlul berijdend. Met haar voortdurend samentrekkende kutspieren dreef ze het grote, edele dier onverbiddelijk over het randje.
Het was alsof haar hart op hol sloeg toen ze de hengst achter zich eerst luid hoorde briesen en daarna hinniken. Het dier verstijfde opeens onder haar, al zijn machtige spieren strakgespannen en opbollend onder zijn gitzwarte vacht. Juffrouw Judith bleef hem echter als een dolzinnige berijden, zichzelf keer op keer op zijn paal spietsend. Ze voelde de hengstenlul diep in zich schokken, alsof het ook een enorme spier was die zich ritmisch spande en ontspande. Tot haar verbazing, maar vooral verrukking zwol de dierlijke roede nog verder in haar schede op, haar kut op een verrukkelijke manier openrekkend.
Met een hevige schok wierp de hengst zijn brede onderlichaam naar haar omhoog en een moment lang voelde Judith hoe ze van de grond werd getild, enkel nog balancerend op de machtige paardelul. Ze moest snel achter zich naar de borst van het dier grijpen om zich in evenwicht te houden. Toen zakte ze weer terug op de grond en gleed de ellenlange paardelul een flink stuk uit haar kut. Luid briesend stootte de hengst weer omhoog.
Met grote, donkere ogen van wellust staarde juffrouw Judith langs haar lichaam omlaag, naar de massieve hengstenpik die ongelooflijk ver in haar kut gedrongen was. Toen zag ze de ballen van de hengst, onder bij de wortel van de paardelul en zwaar tussen de achterbenen van het dier hangend. Ze kon opeens duidelijk zien hoe de enorme kloten zich samentrokken. Voor ze goed wel besefte wat dat betekende, spoot het sperma al met een ongelooflijke straal diep in haar kut.
?OOOOOHHHHGGGGOOOOODDDD!!!?, riep de jonge, mooie vrouw uit toen de gitzwarte hengst zijn hete sperma diep in haar buik begon te pompen. Dit had ze nog nooit meegemaakt. Het was alsof de onmenselijk grote en bolle eikel in haar kut ontploft was in een explosie van sperma en pure genot. Eenmaal ejaculeerde de hengst in haar kut, toen voor de tweede keer en daarna nog eens. Haar kut kon al dat sperma niet bevatten en met een dikke stroom gutste het naar buiten en droop langs de dikke, massieve hengstenlul omlaag, tot het zelfs over zijn ballen stroomde.
Hevig sidderend en schokkend lag de grote hengst onder haar, terwijl hij zijn zaad met stralen tegelijk in haar kut spoot. Het dier was duidelijk niet meer in staat om haar te neuken, maar dat gaf niet. Judith bleef op zijn klaarkomende pik op en neer wippen, zijn zaadlozing op die manier steeds weer aanwakkerend. De jonge vrouw ontving elke dikke, krachtige straal sperma met een luid en hoog gilletje. Ze boog zich iets voorover zodat ze haar beide handen rond de van het sperma druipende hengstenlul kon slaan. Terwijl ze de boomstam bleef berijden, begon ze het dier met twee handen stevig af te rukken, haar best doend om echt elk druppeltje geil uit de ballen van het grote dier te melken.
?Oh ja! Oh god, ja!?, kermde ze uit toen ze weer voelde hoe een enorme straal heet sperma in haar al druipende kut spatte. ?Je komt in me klaar! Je komt echt in me klaar! Oh, wat geil! Wat heerlijk geil!?
Een golf van opwinding ging door haar heen toen het pas goed tot haar doordrong wat er allemaal gebeurde. Ze had de hengst gepijpt, had hem afgezogen en afgetrokken tot hij zijn zaad in haar mond had gespoten. En dat zaad had ze met mondenvol tegelijk doorgeslikt. En toen had ze hem geneukt, had ze zijn geweldige pik bereden tot ze zelf verrukkelijk klaar was gekomen. En nu kwam ook de hengst klaar, voor de tweede maal. En ditmaal loosde het dier zijn overvloedige geil in haar hunkerende kut!
Het was allemaal zo geil en pervers dat het haar duizelde. Ze kon nu heel goed het enthousiasme begrijpen van Annie en George toen de twee meisjes hadden verhaald ove hoe ze zich met de hengst op Kirrin-eiland hadden vermaakt. Ze kon er nauwelijks over uit dat de twee jonge meisjes, veertien en vijftien jaar oud, met een echte hengst hadden geneukt. Uit hun verhalen had ze kunnen opmaken dat die hengst een minstens even grote pik moest hebben gehad als dit dier. En ze wist hoeveel moeite het haar had gekost om deze enorme hengstenpik in haar kut te krijgen!
Ze voelde hoe de stralen sperma elkaar nu in een minder snel tempo opvolgenden, terwijl ze ook in kracht afnamen. Ze vertraagde haar op- en neergaande beweging, tot ze de hengst traag en zinnelijk bereed. Met haar handen bleef ze het grote dier liefdevol aftrekken, genietend van de laatste straaltjes sperma die diep in haar kut spatten. Die straaltjes gingen al snel over in een bijna constante stroom. Het zaad bleef uit haar kut gutsen en haar vingers dropen er van toen ze het geil langs de ellenlange hengstenpik uitsmeerde. De enorme roede glom in het zonlicht en zag er des te massiever uit met de dikke aders die zich nu duidelijk aftekenden.
?Oh, mijn god!?, bracht Judith hijgend uit. ?Je?je blijft maar stijf! Geile dekhengst! Je wilt nog een keertje, h???
De grote hengst lag roerloos onder haar terwijl ze zich op zijn ellenlange pik op en neer bleef bewegen, heerlijk langzaam en zinnelijk. Inderdaad slonk de erectie van de hengst geen moment. De jonge vrouw wist hem moeiteloos met haar handen en kut stijf en dik te houden. Ze had eigenlijk het gevoel alsof de paardepik nooit meer slap zou worden. In ieder geval genoot ze van deze trage neukbeurt. Ditmaal had ze inderdaad het initiatief en onderging de hengst lijdzaam wat ze allemaal met hem deed. Langzaam bewoog ze zich op zijn enorme erektie op en neer, waarbij ze haar kutspieren ritmisch in de reusachtige roede liet knijpen. Ze genoot er vooral van om de hengstenlul zover uit haar kut te laten glijden tot alleen de harde, gladde eikel nog in haar zat. Ze bewoog zich dan een paar maal snel op en neer, enkel de gevoelige eikel strelend met haar kut. Daarna liet ze zich weer zakken zodat de paardelul zover als maar kon in haar schede drong. Daarna begon het spelletje weer van voren af aan.
?Je vindt dit lekker, h???, vroeg Judith toen de hengst onder haar schokte en zijn paardepik een flinke lading voorzaad in haar kut loosde. ?Oh ja! Ik vind het ook zalig! Oh! Oh! Gaat het je niet snel genoeg, jongen? Oh god, ja! Neuk me! Neuk me met die heerlijke paardepik!?
Haar heupen schokten wild naar voren en achteren toen de hengst weer onder haar begon te bokken, met moeizame, maar stevige stoten zijn ellenlange pik in en uit haar kut drijvend. Judith was drijfnat van haar eigen liefdessappen en natuurlijk van het vele sperma en voorzaad van de hengst, zodat de paardepik verrassend makkelijk in en uit haar schede gleed.
De jonge vrouw voelde de stemming van de hengst moeiteloos aan en versnelde het tempo van haar eigen op- en neergaande beweging. Hijgend en kreunend bereed ze de enorme hengstenlul, met gesloten ogen genietend van de gevoelens die haar begonnen te overstromen. Zweet parelde op haar mooie lichaam en ze voelde de zon op haar huid branden, ondanks het bladerendak dat de idyllische open plek grotendeels overdekte.
Opeens drong het weer tot haar door waar ze zich bevond en wat ze daar aan het doen was. Enigszins geschrokken opende ze haar ogen en keek om zich heen. Haar ergste vrees werd opeens waarheid toen ze recht in een lieftallig gezichtje keek, een lieftallig gezichtje dat ze nog herkende ook!
?Wendy!?, riep ze hevig geschrokken uit. Het jonge, blonde meisje stond aan de rand van de open plek en keek met grote ogen naar wat zich daar in het midden afspeelde. Naast haar op de grond zat een grote herdershond en Judith wist onmiddelijk dat dat Benno was. ?Oh god!?
Maar het ergste was nog dat ze merkte dat ze helemaal niet meer kon stoppen. Zelfs terwijl ze wist dat ??n van haar eigen leerlingen haar had betrapt bleef ze zich op en neer bewegen, bleef ze de bokkende hengst berijden. Ze kermde het zelfs uit toen de enorme hengstenlul onverwachts stevig langs haar gezwollen klit streek en een heerlijke golf van genot door haar lichaam spoelde. En terwijl ze kreunde van genot en haar heupen sensueel naar voren en achteren bewoog, keek ze het veertienjarige blonde meisje met een haast wanhopige blik aan.
Wat er toen gebeurde verrastte de jonge vrouw waarschijnlijk net zozeer als het meisje zelf. Zonder iets te zeggen liep Wendy op haar en de hengst af en knielde naast het bizarre liefdespaartje neer. Met grote ogen en halfopen mond staarde ze een poosje naar de geweldige hengstenlul die in een stevig tempo in en uit de kut van haar juf gleed.
?Jeetje, wat is hij groot!?, bracht ze uit, zichtbaar onder de indruk. En ze stak haar beide handen uit om de enorme roede te omvatten, zich geen moment storend aan het sperma dat er nog steeds vanaf droop. Judith voelde een golf van opwinding en vooral opluchting door zich heen gaan toen ze de blik in de ogen van het jonge meisje herkende. Ze wist niet hoe lang Wendy al had staan toekijken, maar wat ze had gezien had het meisje duidelijk opgewonden. Nu keek ze met grote en donkere ogen van verlangen naar de reusachtige paardelul, terwijl ze haar handen er langs op en neer liet gaan. ?Hij is zo dik! Ik kan mijn handen er niet eens omheen slaan!?
Maar dat weerhield het geile meisje er niet van om de hengst stevig af te trekken. Het had onmiddelijk effect op het grote dier. Tot dan toe werd alleen de bovenste twintig tot dertig centimeter van zijn geweldige pik door Judiths kut gestimuleerd, maar nu werd ook het blootliggende deel van zijn penis gestreeld. Het was niet alsof hij opeens helemaal in een kut zat, maar het was voldoende om hem nog verder op te hitsen dan hij al was. Het sterke, edele dier spande al zijn spieren en begon nog harder en sneller naar de jonge vrouw boven hem te stoten, met een luid gebries zijn genot kenbaar makend.
?Oh! Hij neukt je! Hij neukt je echt!?, riep het blonde meisje blij uit. ?Ik dacht al dat hij dat deed, maar nu zie ik het duidelijk! Oh, wat geil!?
Judith kon haar oren nauwelijks geloven, kon nauwelijks geloven dat dit mooie, jonge meisje dit echt zei en deed. Ze zou zoiets zeker verwacht hebben van Annie en George en misschien ook wel van Kim, Amberley, Lisa of Melissa. Maar niet van dit meisje. Ze had Wendy leren kennen als een verlegen meisje, als het stilste meisje van de klas. En nu gebruikte ze woorden en deed ze dingen die totaal niet bij haar pasten. Om de een of andere reden maakte dat het juist des te opwindender.
?Ja! Ja! Trek hem af, Wendy!?, moedigde ze haar jonge, mooie leerling aan. ?Oh! Oh ja! Dat doe je goed, liefje! Dat doe je geweldig! Kijk hem eens tekeer gaan! Oh! Oh god! Ik kom klaar! Ik kom weer klaar!?
Ze wist niet hoe vaak ze al klaar was gekomen die middag. Ze was de tel gewoon kwijt geraakt. Ze wist alleen dat het heerlijk was, ??n van de vele heerlijke dingen die haar de laatste week was overkomen. Terwijl ze klaar kwam, bleef Wendy de hengst met snelle op- en neergaande bewegingen van haar handen aftrekken. Ze draaide de geweldige roede daarbij iets in het rond, daarbij Judith onbewust nog meer prikkelend doordat de hengstenlul hierdoor nog vaker langs haar op springen staande klit streek.
De grote hengst schokte wild onder haar en brieste weer luid. Juffrouw Judith wist onmiddelijk wat dat betekende. Het verbaasde haar niet echt dat Rocky al zo snel weer op het punt van klaarkomen stond. Het dier was nu al twee keer in korte tijd klaargekomen en zijn pik, hoe enorm ook, moest wel overgevoelig zijn. Ondanks haar eigen orgasme dat nog steeds door haar lichaam raasde begon de jonge vrouw zich nog sneller op en neer te bewegen, proberend om het grote dier zo over het randje te voeren.
?Hij?hij gaat komen, Wendy! Oh god, hij gaat zijn geil weer in mijn kut spuiten! Sneller, meisje! Sneller! Ruk hem af!?
Het jonge meisje werd duidelijk aangestoken door Judiths genotzuchtige woorden en hartstochtelijke gekerm en gekreun. Met een verbeten uitdrukking op haar lieftallig gezichtje begon ze aan de gigantische hengstenlul te pompen alsof haar leven er vanaf hing. Haar handen vlogen langs de ellenlange, spekgladde roede op en neer, hem melkend met ritmisch knijpende vingers. Het meisje had nauwelijks sexuele ervaring, op de gebeurtenissen van die afgelopen maandag na, maar instinctief deed ze de juiste dingen. En juffrouw Judith deed de rest. De mooie, jonge vrouw hijgde luid terwijl ze zich zo snel als maar kon op de enorme, wild schokkende hengstenlul op en neer bewoog. Haar kut kneep net zo ritmisch in de massieve paardelul als Wendy?s vingers en gezamelijk brachten ze Rocky onverwachts snel naar een derde hoogtepunt.
Wendy schrok zichtbaar toen het grote dier opeens luid hinnikte. Het geluid vulde de open plek en ze huiverde even toen ze er onmiskenbaar genot in kon horen. Met een hevige schok wierp de hengst zijn machtige onderlichaam omhoog en Wendy?s ogen sperden zich even open toen ze zag hoe diep zijn reusachtige paardepik daarbij in juffrouw Judiths kut drong. Het edele dier lag bijna met spartelende benen onder de mooie, jonge vrouw. In andere omstandigheden zou dat een lachwekkend gezicht zijn geweest, maar nu wond haar dat alleen maar op.
?OH! OH GOD!?, gilde haar juf opeens uit en Wendy hief haar ogen naar haar op. Juffrouw Judith zat met open mond en gesloten ogen op de machtige hengstenlul en haar beeldschone gezicht straalde genot en verrukking uit. Wendy kon zich niet herinneren ooit eerder zo?n mooie vrouw gezien te hebben. ?HIJ KOMT! HIJ KOMT IN ME KLAAR!?
Wendy keek snel weer omlaag, juist op tijd om een geweldige lading sperma uit de kut van haar juf te zien komen. Het geil stroomde langs de hengstenlul omlaag, over haar nog steeds pompende handen heen. Het voelde heet en dik aan, precies zoals ze verwacht had van het sperma van een hengst. Haar hart leek op hol te slaan toen de hengst weer begon te bokken, luid briesend zijn paardepik in en uit de kut van de vrouw stotend. Ze wist dat het grote dier bij elke stoot een volgende lading heet zaad in juffrouw Judiths buik moest lozen, want het melkwitte, dikke geil bleef maar uit haar kut gutsen, tot de hengstenlul er helemaal mee onder zat.
?OH! OH GOD, JA!?, gilde Judith, elke keer wanneer de hengst in haar ejaculeerde. Ze kon het niet geloven. De hengst was al tweemaal klaargekomen, maar het dier loosde net zoveel sperma als de eerste keer dat hij klaar was gekomen. Met trillende spieren, terwijl haar benen het onder haar dreigden te begeven, bewoog ze zich zo snel mogelijk op de hengstenlul op en neer, zelf net zo hevig klaarkomend als het grote dier. Rocky wist nauwelijks meer hoe hij het had en lag hevig schokkend onder de jonge vrouw, haar met onregelmatige stoten neukend terwijl hij in haar klaarkwam.
Wendy zag het aankomen en probeerde haar juf nog te waarschuwen. Maar voor ze haar mond kon openen schoot de paardepik al uit haar kut. Ze kon hem in haar handen voelen opveren, als een reusachtige spier die zich spande. Haar ogen sperden zich open toen ze zag hoe enorm groot de eikel was. De pikkekop was glad en strak en glom van het vele sperma. Het jonge meisje slaakte een verrukt kreetje toen een enorme straal sperma uit het opengesperde pisgaatje spoot, bijna recht omhoog. Het zaad regende met dikke klodders neer op het brede onderlichaam van de hengst en op juffrouw Judiths blote dijen. Ook voelde ze het heet op haar armen spatten.
Judith keek met grote, donkere ogen neer op de reusachtige hengstenlul die vervaarlijk heen en weer zwaaide in Wendy?s nog steeds pompende handen. Ze zag de verrukking op het lieftallige gezichtje van het jonge meisje en kon duidelijk zien hoe geil ze was. Toch verraste de volgende stap van het meisje haar volledig.
Wendy zou later niet kunnen zeggen wat haar ertoe had gebracht. Ze wist alleen dat ze bloedgeil was. Opeens merkte ze dat ze zich naar de enorme hengstenlul toe boog, terwijl ze de reusachtige erektie tegelijkertijd naar zich toetrok. Juist op dat moment ejaculeerde de hengst weer en opeens zat haar gezichtje helemaal onder het sperma. Ze liet zich er niet door afschrikken en knipperend met haar ogen boog ze zich over de hengstenpik heen, haar mondje al opengesperd.
Judith huiverde van opwinding en verrukte geilheid toen ze zag hoe haar leerlingetje haar lippen rond de enorme eikel sloot. Ze kon duidelijk zien hoe Wendy?s wangen opbolden en wist dat Rocky een hete lading sperma in haar mond en keel had geloosd. Even later gutste het geil tussen de lippen van het meisje door, langs de al helemaal besmeurde hengstenlul.
?Oh ja! Drink zijn zaad, Wendy!?, hijgde ze toen ze het meisje zag slikken. ?Oh, wat geil! Wat heerlijk geil!?
Wendy stond versteld van de afmetingen van de enorme eikel. Ze kon zich nog precies herinneren hoe de pik van de hardloper in haar mond had aangevoeld, maar vergeleken met deze gigantische paardelul leek dat nu wel een sprietje. Ze had haar mond ver opengesperd, maar zelfs dat was niet voldoende om de gehele eikel te kunnen ophappen. Ze voelde de paardepik in haar handen schokken en huiverde verrukt toen het grote dier weer een geweldige lading zaad in haar mond loosde. Ditmaal was ze er beter op bedacht en wist ze het grootste deel door te slikken. Toch bleef het sperma uit haar mond stromen. Het hing met slierten van haar kin en ze kon het in haar hals voelen stromen, haar dunne shirtje besmeurend. Kietelend zocht het sperma zich een weg omlaag, tussen haar kleine, ronde borstjes door en langs haar buik.
?Pijp hem, meisje!?, moedigde juffrouw Judith het jonge meisje aan. ?Dat vindt hij heerlijk! Zo ja! Goed zo, schatje!?
Wendy liet haar hoofdje in een snel tempo en met korte rukjes op en neer gaan, de enorme eikel strelende met haar lippen terwijl ze er stevig op zoog. Tegelijkertijd bleef ze het dier aftrekken, met beide handen aan zijn enorme penis pompend. Het grote dier schokte hevig, terwijl hij zijn laatste lading sperma in de mond en keel van het jonge meisje spoot en weer vulde zijn gehinnik de open plek. Wendy sidderde van opwinding toen de hengst zijn onderlichaam onverwachts fel omhoog wierp en zijn eikel opeens helemaal in haar mondje zat. Zuigend en slikkend verwerkte ze zijn zaad en werd daarvoor beloond met nog een paar kleine straaltjes geil.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen