Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

De hengst Deel 1

Het was woensdag en juffrouw Judith had net haar laatste les van die dag gegeven. Ze zat in haar kantoortje een aantal proefwerken na te kijken, maar kon haar aandacht er geen moment bij houden. Steeds weer moest ze denken aan wat George en Annie haar de maandag ervoor verteld hadden. Kim, Amberly, Melissa en Lisa waren meisjes die ook in haar klas zaten en ze kende hen dan ook goed. De gedachte aan de jonge, mooie meisjes die vrijdagnacht met hun zessen een waar orgie hadden beleefd met de twee honden deed haar hart sneller kloppen en haar kut nat worden. Ze vond het jammer dat ze het had gemist.
Met een zucht legde ze de proefwerken opzij. Zo kreeg ze haar werk nooit af. Ze moest zich zien te ontspannen. Even dacht ze eraan om naar de kennels te gaan en Timmy of Benno te halen. Maar dat was toch te riskant, zo midden op de dag. Jammer vond ze het wel. Ze had graag Benno eens geprobeerd. Volgens de meisjes had hij een zelfs nog grotere hondelul dan Timmy. En een grote pik was nu net wat ze nodig had.
Opeens schoot haar te binnen wat Annie en George haar hadden verteld over hun belevenissen op Kirrin-eiland. Ze voelde zich meteen helemaal warm worden en reikte met een trillende hand naar het telefoonboek dat naast de telefoon lag. Snel bladerde ze er doorheen, naar het gedeelte waarin alle bedrijven in de omgeving stonden vermeld. Al gauw had ze gevonden wat ze zocht. Er waren maar liefst drie maneges in de omgeving van het dorp en ??n daarvan lag zelfs op loopafstand van de school. Nu ze er over nadacht kon ze zich herinneren er wel eens langs gereden te zijn.
Ze had een besluit genomen en stond op. Even later had ze de school achter zich gelaten en volgde ze dezelfde weg die Wendy twee dagen daarvoor ook gevolgd had. Het was een warme, zonnige dag zodat ze geen jas nodig had. Haar dunne, luchtige zomerjurkje was voldoende. Ditmaal droeg ze wel een beha en dat was maar goed ook. Anders waren haar van opwinding al geheel stijve tepels duidelijk zichtbaar geweest.
Nog geen kwartier later liep ze het erf van een boerderij op. Op een bord langs de weg stond vermeld dat het een manege was en dat men paarden per uur kon huren. Nieuwsgierig keek juffrouw Judith om zich heen. De boerderij was omringd door weilanden waarin paarden liepen te grazen. Haar oog viel al snel op een rank, gitzwart paard en ze liep naar het hek om hem beter te kunnen bekijken. Hoopvol liet ze haar blik langs het grote dier gaan. Een blik tussen de achterbenen van het paard was voldoende om vast te stellen dat het dier een hengst was.
?Kan ik u helpen??, klonk een vriendelijke stem achter haar. Judith draaide zich enigszins geschrokken om en zag een jongeman achter zich staan. Ze voelde haar gezicht een beetje kleuren en kon alleen maar hopen dat hij niet gezien had waar ze naar had staan kijken.
?Tsja, ik wil graag een paard huren voor een paar uur.?
?Dan bent u hier op het juiste adres.?, glimlachte de jongeman. ?Heeft u al een paard in gedachten??
?Ja, dit paard.?, antwoordde ze, wijzend op de zwarte hengst.
Het gezicht van de man ging wat bedenkelijk staan. ?Weet u het zeker? Rocky is een hengst en kan soms wat nukkig zijn. Niet iedereen kan met hem overweg.?
?Hij is precies wat ik zoek.?, zei juffrouw Judith naar waarheid. Ze voelde haar gezicht onmiddelijk nog meer kleuren. Ze had het gevoel alsof de jongeman dwars door haar heen keek en precies wist waarvoor ze Rocky wou huren. Ze wou echter niet terugkrabbelen. ?Maak je maar geen zorgen. Ik heb al vaak genoeg paardgereden.? Dat klopte, maar de laatste keer dat ze op een paard had gezeten was toch zeker al tien jaar geleden. Maar dat hoefde hij niet te weten.
De jongeman haalde zijn schouders op. ?Ok?, u zult het zelf het beste weten. Ik ga een zadel voor u halen en zal u helpen met optuigen.?
Hij verdween in een schuur of stal en kwam even later terug met een leren zadel en een hoofdstel. Samen hadden ze Rocky al gauw opgetuigd.
?Als u dat pad volgt dan komt u vanzelf op een ruiterpad dat het bos in voert. Het is daar heel mooi rijden.?, raadde de jongeman haar aan terwijl ze Rocky besteeg. Hij maakte het hek voor haar open en juffrouw Judith gaf de hengst de sporen. Het dier zette zich gehoorzaam in beweging en liet zich makkelijk door de teugels leiden. Judith liet hem het pad volgen dat de jongeman haar had gewezen en had al gauw de boerderij achter zich gelaten.
Ze genoot van de rit. Het was een genot om de grote hengst onder zich en tussen haar benen te voelen bewegen. Zijn machtige spieren rolden onder zijn huid en leken de binnenkant van haar benen te strelen. Ze drukte haar hielen weer in de flanken van de hengst om hem tot een galop aan te sporen. Prompt versnelde het dier zijn pas. Judith paste zich moeiteloos aan zijn bewegingen aan. Ze schoof over de zadel naar voren en achteren en voelde opeens een golf van genot door haar lichaam gaan, wat een kreuntje aan haar halfgeopende lippen ontlokte. Ze besefte opeens dat er niets anders tussen haar kut en het leren zadel zat dan haar dunne slipje.
Ze hield de hengst niet in, maar liet hem galopperen terwijl ze zelf meer naar voren en achteren begon te bewegen. Ze voelde haar tepels opzwellen, terwijl een heerlijke gloed zich door haar onderlichaam verspreidde. Hijgend en regelmatig kreunend zat ze op de hengst en ze wist dat ze op deze manier vanzelf klaar zou komen. Ze kon zich dit niet van vroeger herinneren. Maar toen had ze altijd een rijbroek gedragen, terwijl ze ook nooit zo opgewonden was geweest als ze nu was.
?Ho jongen!?, riep ze, terwijl ze zachtjes de teugels spande. De hengst hield onmiddelijk in en juffrouw Judith voelde haar genot wegebben. Ze had op het randje van een hevig orgasme gebalanceerd, maar dit was niet de manier waarop ze klaar wou komen.
Ze hadden ondertussen het bos bereikt en volgden een smal ruiterpad. Zonder het te weten passeerden ze de open plek waar Wendy twee dagen daarvoor zoveel had meegemaakt. Het was stil in het bos en juffrouw Judith genoot van de rust. Alleen Rocky?s hoefslagen en af en toe een luid gebries doorbraken de stilte. Eindelijk hield juffrouw Judith het niet meer uit en ze hield de hengst in tot hij stilstond.
Ze gleed van het grote dier en nam zijn teugels in een hand. Na een blik om zich heen verliet ze het ruiterpad. Ze leidde de grote hengst tussen de bomen en dichte struiken door verder van het pad vandaan. Het laatste wat ze wou was betrapt worden door een andere ruiter. Ze liep zeker tien minuten met een gewillige Rocky aan haar hand door het bos toen ze vond dat ze ver genoeg van het ruiterpad verwijderd was. Toen liep ze nog even te zoeken naar de juiste plek, terwijl haar opwinding zo groot was dat ze het nauwelijks meer hield.
Ze hoorde het eerder dan dat ze het zag. Het geluid van zacht klaterend water leidde haar naar de open plek. Ze was er meteen verliefd op. De open plek was vrij groot, maar geheel omringd door dicht struikgewas en hoge bomen. Het dichte bladerdak filterde het licht en gaf de open plek een sprookjesachtig aanzien. Die indruk werd nog versterkt door het stroompje water dat aan ??n kant de open plek op kwam en hem aan de andere kant weer verliet. Het stroompje had een klein bosmeertje gevormd aan de rand van de open plek. Het zachte geklater werd veroorzaakt door een klein watervalletje waarmee het water zich in het meertje stortte.
Juffrouw Judith leidde Rocky naar het midden van de open plek, waar een enkele boom stond. Ze bond zijn teugels aan een tak. ?Wacht jij hier maar, jongen. Ik ben zo terug.?
Ze verliet de open plek weer en baande zich een weg door het struikgewas. Het kostte haar een kwartier, maar toen was ze er zeker van dat de open plek ver verwijderd was van andere paden. Ze zocht haar weg terug naar de open plek en Rocky. Het edele dier stond rustig van het groene gras te grazen.
Judith kwam naast hem staan en streelde teder zijn snuit toen hij zijn kop naar haar hief. ?Rustig maar, jongen.?, fluisterde ze hem geruststellend toe. ?Je gaat de tijd van je leven beleven.? Ze liet haar beide handen langs zijn lichaam dwalen, langs zijn schouder, schoft en flank. Terwijl ze zich naar achteren bewoog, zakte ze langzaam door haar benen tot ze op haar knieen naast de hengst zat, ter hoogte van zijn flank.
De jonge vrouw voelde haar hart op hol slaan toen ze naar het onderlichaam van de hengst keek. Net als bij een hond had de onderbuik een langwerpige schacht waar de penis van het dier veilig in opgeborgen zat. Maar de grote, stompe eikel was al duidelijk zichtbaar, voor meer dan de helft naar buiten stekend. Juffrouw Judith had nog nooit zo?n enorme eikel gezien. Daar moest ze zelf even om glimlachen, want de enige andere eikel die ze ooit in het echt had gezien was die van Timmy. Rocky?s eikel zag er ook heel anders uit, meer als de eikel van een man. Hij was groot en rond, met een pisgaatje dat er uit zag als een mondje.
Haar handen trilden toen ze die hief en rond de immens grote eikel sloot. Een hevige siddering trok door het grote lichaam van de hengst en het dier brieste luid, als om zijn goedkeuring te kennen te geven. Zijn enorme eikel voelde heet aan in Judiths handen terwijl ze de pikkekop stimulerend begon te strelen.
?Oh ja!?, hijgde ze toen ze de knop tussen haar vingers voelde verharden. ?Wordt maar lekker stijf, jongen!?
De hengst begon onrustig met zijn hoeven door het gras te schrapen. Toch bleef hij gewillig naast haar staan, alsof hij niets wou missen van wat de jonge vrouw met hem deed. Opgewonden zag Judith hoe zijn eikel verder uit het beschermende hoesje gleed, snel gevolgd door nog meer van zijn lul. Ze verplaatste haar handen iets, zodat ze de hengst echt kon aftrekken. Haar handen pompten stevig aan de hengstenpik die nu al zeker dertig centimeter lang was. Maar hij was nog lang niet helemaal stijf en Judith wist dat hij nog veel groter zou worden.
?God, hoe groot ben jij wel niet??, vroeg ze zich hardop af terwijl ze toekeek hoe de hengstenlul in haar pompende, strelende handen groeide. Ze voelde hoe haar vingers steeds verder geopend werden, tot ze de enorme vleesboom zelfs met twee handen maar net kon omvatten. ?Mijn god, je bent echt enorm!?
De ellenlange hengstenlul hing aanvankelijk in een slappe boog in haar handen, maar nu hij verstijfde ging hij steeds rechter staan, schuin naar voren wijzend. Judith kon voelen hoe hij steeds massiever werd, tot het echt een boomstam leek. Maar wel een boomstam die sidderde en schokte in haar handen. Met trage bewegingen bleef ze de hengst aftrekken, met grote ogen van ongeloof starend naar zijn gigantische pik. Ze dacht dat hij nu wel helemaal stijf was en stond versteld van zijn afmetingen. Van immense eikel tot reusachtige ballen mat hij zeker wel ??n meter. En zelfs op zijn smalste punt, vlak boven de eikel, was hij nog dikker dan haar bovenarm.
De enorme knuppel schokte in haar beide handen en opeens braakte de appelgrote eikel een flinke lading voorzaad uit. Het geil spatte op haar blote dijen en knieen en deed haar onverwachts hevig sidderen. Ze voelde zich geiler dan ooit bij de gedachte van wat ze met de hengst zou gaan doen. Toch nam ze de tijd om op te staan en snel haar zomerjurkje uit te trekken. Ze wou niet dat die besmeurd zou raken met het geil van de hengst. Ze liet het kledingstuk achter haar in het gras vallen en reikte achter haar rug om haar beha los te haken. Haar stevige borsten veerden bevrijd op en haar stijve tepels priemden uitdagend naar voren. Ze liet haar beha op haar jurkje vallen. Haar slipje volgde snel.
Geheel naakt knielde ze weer naast de grote hengst en sloeg haar handen rond zijn heen en weer zwaaiende erektie. Terwijl ze weer stevig begon te pompen, richtte ze de vleesboom op. Een hevige siddering trok door het grote paardelichaam toen ze haar lippen rond de stompe punt van zijn eikel sloot en met haar tong plagend tegen de opening van het pisgaatje duwde. Ze proefde meteen zijn voorzaad en huiverde opgewonden. Het smaakte net zo sterk en zinneprikkelend als Timmy?s geil.
Terwijl ze haar handen stevig rond de hengstenpik sloot, opende ze haar mond nog verder. Ze moest haar kaken ver opensperren, maar toen had ze de gehele eikel van de hengst in haar mond zitten. Zachtjes begon ze te zuigen, terwijl ze haar hoofd naar voren en achteren bewoog. De monstrueuze eikel was zo groot en dik dat haar tong in de verdrukking kwam. Toch wist ze de pikkekop te likken, genietend van het gevoel dat haar dat gaf. De eikel was nu keihard en de huid strakgespannen. Ze moest even kokhalzen toen een onverwachts grote lading voorzaad opeens uit het opengesperde pisgaatje gutste, recht haar keel in. Moeizaam slikkend verwerkte ze het geil.
God, ik pijp een hengst, ging het door haar heen. Ik zuig een hengst af!
Ze had haar keelspieren nu beter onder controle en liet ze ritmisch rond de spekgladde eikel knijpen. Dat had al gauw effect op de grote hengst. Een hevige siddering deed zijn grote, indrukwekkende lichaam een moment lang onbeheerst schokken. Toen brieste het dier luid en wierp zijn machtige onderlichaam onverwachts fel naar voren toe. Judith schrok even toen de hengstenlul daarbij diep in haar keel drong. Maar ze had al gauw door dat ze de enorme stam nu makkelijker kon verwerken en liet de reusachtige eikel diep in haar keel zitten, tot de hengst zich zelf uit haar mond terugtrok.
Weer stootte het dier naar haar toe en weer drong zijn immense eikel diep in haar keel, ditmaal een enorme lading voorzaad uitbrakend. Het dunne geil spoelde haar mond in en gutste tussen haar lippen door zodat het langs haar kin droop. Maar een groot deel verdween ook door Judiths gulzige keel. Het duizelde de mooie, jonge vrouw. Het was duidelijk dat de grote hengst steeds meer in de ban raakte van haar mond en handen. Het dier stootte nu doelbewust en genotzuchtig naar haar toe, haar neukend in haar mond en keel. De gedachte dat zij dat bij hem los bracht, enkel en alleen door haar handen en mond te gebruiken, wond haar mateloos op.
Juffrouw Judith begon haar hoofd nu in een snel tempo naar voren en achteren te bewegen, op de maat van de moeizame stoten van de hengst. De rustgevende open plek in het bos werd gevuld met haar zuigende en smakkende geluiden en met het regelmatige gebries en gehinnik van de hengst. De jonge vrouw bleef de hengst aftrekken terwijl ze hem pijpte, haar handen langs de volledige, ongelooflijke lengte van zijn paardepik op en neer bewegend. Ze had gedacht dat de hengstenpik al helemaal stijf was, maar nu merkte ze dat ze zich had vergist. Hij leek nog harder te worden en daarbij ook dikker en langer. De geweldige eikel vulde haar mond volledig, drukkend tegen haar gehemelte, de binnenkant van haar kiezen en haar tong.
Rocky leek te sidderen van hoofd tot staart terwijl hij zijn harde massa vlees in en uit de mond en keel van de jonge vrouw dreef. Het grote dier zakte bij elke machtige stoot een stukje door zijn achterbenen, waarbij zijn ellenlange erektie bijna horizontaal kwam te staan. Zijn stoten werden steeds harder en onbeheerster en met een schok van opwinding en wellust drong het tot Judith door dat de hengst zichzelf onverbiddelijk naar een zaadlozing aan het neuken was. Ze moest zich nauwgezet met het dier mee bewegen om te voorkomen dat hij zijn enorme geslachtsorgaan nog dieper in haar keel zou drijven. Met haar beide handen stevig rond de stormram van de hengst begon ze haar hoofd steeds sneller naar voren en achteren te bewegen, feilloos aanvoelend dat het grote dier zijn hoogtepunt naderde.
Die kwam toch nog onverwachts snel, de jonge vrouw totaal overdonderend. De hengstenlul schokte omhoog in haar handen, zich spannend als een spier. Tegelijkertijd zwol de reusachtige eikel in haar mond op, haar kaken een moment lang nog meer uiteen persend. Even had ze de sensatie dat ze het sperma door de op en neer zwaaiende vleesboom kon voelen jagen. Toen spoot het zaad met een ongelooflijke straal haar mond en keel in.
Juffrouw Judith kreeg niet eens de tijd om te slikken. Haar mond werd in een fraktie van een seconde gevuld met het hete, dikke geil, zodat haar wangen een moment lang flink opbolden. Toen spatte het sperma tussen haar lippen door, de trillende paardelul, enorm opgezwollen ballen en machtige onderlichaam van de hengst besproeiend. Het dikke, melkwitte geil gutste langs haar kin en in haar hals, terwijl het ook met klodders op haar volle, vooruitstekende tieten en blote dijen spatte. En dat was nog maar het begin.
Luid briesend en hinnikend ejaculeerde de hengst nogmaals en toen nog een keer. En steeds weer spatte het zaad tussen Judiths lippen door, waarbij ze nauwelijks de kans kreeg ook maar iets van het geil door te slikken. Het sperma werd diep haar keel in gestuwd, maar haar keelspieren persten het slijmerige geil weer terug haar mond in, tot die overstroomde en het zaad naar buiten gutste.
Na de eerste drie ladingen sperma namen de stralen echter in kracht af, terwijl de hoeveelheid ook minder werd. Toen kon de mooie, jonge vrouw eindelijk van het overvloedige geil genieten. Met mondenvol tegelijk verdween het zaad door haar gulzige keel, net zo snel als het in haar mond werd gespoten. Pas toen Rocky opnieuw begon te stoten, droop het zaad weer tussen haar lippen door, nu met een gestage stroom. Haar borsten werden er steeds meer mee bedekt, tot ze bijna helemaal glommen van het geil.
Met schokkende bewegingen van zijn indrukwekkende onderlichaam pompte de hengst zijn sperma in de mond en keel van de vrouw onder zich, zijn machtige spieren gespannen en trillend. Sidderingen trokken door zijn enorme erektie, terwijl hij de ene lading sperma na de andere in haar mond spoot. Judith stak haar handen uit naar de reusachtige ballen van het dier. Ze stond verbaasd over hoe ver ze haar armen moest strekken voor ze de zware keien in haar handen had. Ze kneep stevig in de onmenselijk grote kloten van de hengst, huiverend toen ze hen onder de druk van haar vingers voelde samentrekken. Bijna meteen spatte er weer een enorme lading sperma in haar mond en keel en smaakvol slikte ze er zoveel mogelijk van door.
Met een luide bries wierp Rocky zijn machtige onderlichaam voor een laatste keer naar voren toe. Judith voelde zijn indrukwekkende eikel tot in haar keel dringen. Ditmaal spatte er geen straal heet zaad uit het opengesperde pisgaatje, maar droop het sperma met een constante stroom naar buiten. Ze begreep dat Rocky?s zaadlozing ten einde liep. Zuigend en slikkend verwerkte ze de laatste stroom sperma, genietend van elke druppel.
Kermend van verlangen en opwinding liet de jonge vrouw de paardelul uit haar mond glijden. Ze hield hem met beide handen voor haar gezicht en liet haar tong langs de bolle eikel geen, het zaad er vanaf likkend. Tot haar verbazing en verrukking slonk de machtige erektie geen moment. Schokkend en sidderend stond de reusachtige tamp voor haar gezicht te zwaaien, als een enorme spier. Ze likte er zoveel mogelijk sperma vanaf, terwijl ze hem van eikel tot zware ballen streelde.
Even later keek ze langs haar lichaam omlaag, met de schokkende vleesboom nog in haar handen. Haar ogen werden groot toen ze al dat sperma zag. Haar tieten zaten er helemaal mee onder en ook haar dijen. Ze kon het geil nog steeds van haar kin voelen druipen en langs haar wangen.
?God, hier was je aan toe, grote jongen!?, zuchtte ze diep onder de indruk. ?Ik kan niet wachten tot je al dat zaad in mijn geile kut spuit!?
Maar hoe moest ze dat aanpakken? Ze herinnerde zich de verhalen van George en Annie, maar de meisjes hadden niet precies verteld hoe ze de hengst op Kirrin-eiland hadden geneukt. Ze overwoog om gebogen naast Rocky te gaan staan en zijn kolossale penis van achteren in haar kut te leiden. Maar toen herinnerde ze zich zijn felle, harde stoten toen ze hem had gepijpt. Het dier kon haar op die manier wel openscheuren! Ze besloot dat het het beste was om zelf het initiatief te houden.
Trillend van opwinding kwam ze overeind en maakte de teugels los waarmee de hengst nog steeds aan de eenzame boom vastgebonden was. Ze leidde hem wat verder naar het midden van de open plek, waarbij het grote dier haar gewillig volgde. Rocky schudde een paar maal wild met zijn hoofd, alsof hij niet kon bevatten wat hem zojuist overkomen was.
?Kom maar, jongen.?, suste Judith het grote dier, terwijl ze de teugels met zachte drang omlaag trok. Rocky boog aanvankelijk alleen zijn hoofd omlaag, maar toen zakte het grote dier door zijn voorbenen en daarna zijn achterbenen. ?Goed zo! En nu op je rug!?
Het kostte wat geduw en getrek, maar toen rolde Rocky zich als een gehoorzame hond op zijn rug. Juffrouw Judith keek even glimlachend op hem neer. Het grote dier lag met zijn vier benen in de lucht gestoken op zijn rug voor haar in het gras. Zijn onmenselijk grote en dikke hengstenpik lag plat op zijn vlakke buik, als een groot, stomp wapen. Hij zag er nog nat uit en de dikke aders tekenden zich duidelijk af onder de gitzwarte huid. Judith voelde een ongekende opwinding bij de aanblik van dat enorme geslachtsorgaan.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen