Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Dorp 7 Karin & Zn 1
Deze laatste 2 deeltjes van de cyclus “Dorp op Hoge Hakken” gaan ver terug in de tijd en geven een beeld van de in diverse hoofdstukken genoemde Karin en haar zoon Peter. Reactie naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor de zoveelste keer was John op zakenreis. Karin zat verveeld voor zich uit te staren. Ze zuchtte diep. Er moest verandering in haar leven komen. Haar man had een fantastische baan en een meer dan uitstekend salaris, ze had in feite alles wat haar hartje begeerde. Maar ze miste de romantiek in haar leven. Als jonge vrouw van zevenendertig had ze beter verdiend dan braaf thuis te zitten en te wachten tot haar man na weken weer thuis kwam.

Ze had er al eens over gedacht om een baantje te nemen. Gewoon een baantje om iets te doen te hebben. Dat kon nu makkelijk. Haar zoon Peter was bijna zeventien, dus voor hem hoefde ze de hele dag niet thuis te zitten. Hij zat in het voorlaatste jaar van het Gymnasium en zou na z’n examen wel een vervolgopleiding gaan volgen. Ze nam het besluit om er maar eens werk van te maken om een baantje te vinden, al was het maar voor een paar uur per dag.
Ze stond op en rekte zich katachtig uit. Haar slanke welgevormde lijf spande zich en het truitje had moeite om haar borsten er niet uit te laten barsten. Ze streelde haar heupen en liet onwillekeurig haar handen over haar buik dwalen tot ze de rondingen van borsten omvatten. Ze streelde door de stof van het dunne truitje en de beha haar tepels. Die waren heel gevoelig, ze zwollen op als rijpe druiven. Karin sidderde, een scheut van intense begeerte ging door haar lijf. Oh, wat was ze geil. Ze wilde maar een ding en dat wat een dikke lul in haar kut. Ze zuchtte weer diep en streek weer over haar buik. Ze trok haar rok op en haar vingers gleden over haar broekje. Ze beroerde haar onderlijf en de vlammen sloegen haar bijna uit. Ze wankelde op haar slanke benen en sloeg een hand voor haar mond om het niet uit te gillen. Langzaam ebde het orgasme weg, maar niet het hete gevoel. Ze liep naar de keuken en dronk snel een paar glazen water. Door de deur die de keuken met de hal van het appartement verbond zag ze dat haar zoon nog op was omdat het licht onder de kier van de deur vandaan kwam. Wederom schoot er een hete scheut door haar lijf. Ze schudde haar hoofd langzaam hen en weer. Nee, dat kon echt niet, verwierp ze haar gedachte, nee ze kon echt niet met haar zoon. Oh wat was ze geil!
Ze schokte op door de gedachten die door haar hoofd gingen. Ze wist heel goed wat incest was. Haar vader, die al vroeg weduwnaar was geworden en waarmee ze alleen in een huis woonde, had haar op haar zestiende verjaardag bij zich in bed genomen. Zij had medelijden met hem en zich gewillig aan z’n strelingen onderworpen. Hij was een eenvoudige man en had zich een paar dagen na die eerste keer niet meer kunnen bedwingen en was bij haar binnengedrongen. Hij had haar diep en lang geneukt en z’n zaad bij haar naar binnen gespoten. Dat had zich week in week uit herhaald, ze had hem op een zeker moment zelfs verleid en daar was hij maar wat gretig op in gegaan. Ze had er nog van genoten ook. Hij was zo lief voor haar geweest en het gemis van een moeder maakte dat ze veel liefde tekort was gekomen. In die maanden maakte haar vader daar veel van goed. Haar menstruatie bleef uit en enige maanden later was ze moeder van een dochter. Evelien (zie dorp 3 George) was heel klein, veel te klein voor een normaal mens. De artsen verklaarden dat Evelien een klein mensje was, in de volksmond ook wel Lilliputter genoemd. Angstvallig hadden haar vader en zijzelf verzwegen dat hij ook de vader van z’n kleinkind was. De vader was gewoon onbekend, daar lieten ze het bij, maar toen was ze John tegen gekomen en hij wilde niets van het kleintje weten. Er kwam een praktische oplossing uit de lucht vallen. Haar vader leerde een vrouw kennen, die helemaal in de wolken was van het kleine meisje. Ze wilde het graag verzorgen en opvoeden. Evelien was nu eenentwintig en had een baan als secretaresse bij een inrichting gevonden. Ze woonde daar intern en eens per maand zocht Karin haar op.
De hitte sloeg bij haar nog aan alle kanten uit. Peter zou haar nooit zwanger kunnen maken. Eigenlijk was hij een ongelukje, want John had liever geen kinderen gehad en Karin vond twee kinderen ook wel genoeg en had zich een tijdje na de bevalling laten steriliseren.
Het licht in de kamer van Peter ging uit en Karin besloot ook maar naar bed te gaan. Ze deed de lichten uit en ging tenslotte nog even bij haar zoon kijken.
Met grote schrikogen keek hij haar aan, toen hij haar in de deuropening zag staan en haar had horen zuchten. In het spaarzame licht van het bedlampje zat hij in een seksboekje te lezen, met z’n vuist om z’n stijve pik.
“Jongen toch...” fluisterde Karin terwijl de hete scheuten nu onophoudelijk door haar lijf denderden.
Peter trachtte z’n naaktheid te bedekken maar hij had z’n dekens helemaal naar het voeteneind getrapt en kon niets anders doen dan het boekje over z’n erectie heen leggen.
In trance liep Karin naar hem toe.
“Wat lees je daar…” fluisterde ze hees van geilheid.
Ze boog zich voorover en bekeek de cover van het boekje. Ze keek hem vragend aan.
“Oh mam…” zei hij gegeneerd.
“Ach dat geeft toch niet, laat me eens kijken…”
Hij keek haar niet begrijpend aan. Hij had niet verwacht dat z’n moeder nog op z’n kamer zou komen, maar nu ze er wel was en hem had betrapt, verwachtte hij dat ze tegen hem uit zou varen.
Ze nam het boekje van hem over en keek naar de opengeslagen pagina waar hij als laatste naar gekeken had.
“Vind je dat leuk?” vroeg ze zacht en toonde hem de bladzijde waarop een half ontklede vrouw en een naakte man de coïtus bedreven.
Aarzelend knikte hij.
Karin bladerde door het boekje en keek naar de foto’s van copulerende stellen. Ze staarde naar een foto van een man met z’n erectie in z’n hand en ging op de rand van het bed zitten.
“Dat lijkt wel wat op wat jij net aan het doen was…” fluisterde ze met schorre stem.
Peter zweeg. Hij bedekte met z’n handen, z’n inmiddels verschrompelde pik.
“Zullen samen kijken…” zei Karin nu met zwoele stem.
Ze wachtte niet op z’n antwoord, schoof wat dichter naar hem toe en hield het boekje tussen hen in.
Hij durfde bijna niet te kijken en hoopte maar dat dit snel voorbij zou gaan.
“Ze wilde niets liever dan die knoert in haar kutje…” las Karin hardop het bijschrift van een fotoverhaal voor. “Ik zal even van voor af aan beginnen…” vervolgde ze en las vervolgens het hele verhaal hardop aan hem voor en wees hem op de foto’s.
Het wond Peter op en z’n handen konden z’n zwellende pik niet meer bedekt houden. Terwijl ze rustig bleef voorlezen, legde Karin een hand op z’n onderbuik en raakte quasi per ongeluk z’n pik met haar vingertoppen aan.
“Je wordt geil hè...” zei ze op dezelfde voorleestoon.
Ze sloot haar hand om de dikke pik en streelde er zacht over. Ze schoof de voorhuid over de eikel en weer terug. Langzaam verhoogde ze het tempo.
“Oh mam… wat doe je nou?” kreunde Peter. Een fontein ontsnapte aan z’n pik en de druppels daalden neer op z’n buik en op de hand van Karin. De volgende eruptie was krachtiger en daalde voor een deel neer op haar rok. 
Geboeid keek Karin naar het orgasme van haar zoon en naar het zaad dat van haar hand droop.
“Oh Peter… wat veel… oh jij zit vol…” kermde Karin. Ze realiseerde zich dat hiermee haar eigen geilheid niet was verdwenen, nee dat was alleen maar erger geworden. Bruusk stond ze op en nam een handdoek bij de wastafel weg en veegde haar handen en vervolgens de buik van haar zoon schoon.
“Dat was weer eens leuk om je voor te lezen voor het slapen gaan…” zei ze verward. Ze drukte een kus op z’n gloeiende wangen en verliet de kamer.
Peter lag geheel ontredderd naar de gesloten deur te staren. Hij realiseerde zich nog niet dat dit echt gebeurd was.
 

Karin was ondersteboven, ze had er geen spijt van maar ze merkte wel dat er iets was veranderd. Aan het ontbijt had Peter haar nauwelijks aangekeken terwijl zij trachtte zo gewoon mogelijk te doen. Hij had haar een vluchtige kus op haar wang gedrukt toen hij weg ging om naar school te gaan.
Ze ging de deur uit en hoopte daarmee de schunnige gedachten die door haar hoofd speelden kwijt te raken. Ze bracht haar rok naar de stomerij. Het leek wel of de man haar grijnzend aankeek toen hij de vlekken op haar rok bestudeerde. Ze haastte zich de winkel uit en in de slijterij werd ze geholpen door een vriendelijke vrouw. Ze was van Indonesische afkomst met een exotische uitstraling.
“Feestje?” vroeg de vrouw vriendelijk, wijzend op de doos wijn en de flessen gedistilleerd die op de toonbank stonden.
“Nee zo maar, aanvulling” antwoordde Karin kort.
“Ik kan het wel komen bezorgen hoor” zei de exotische vrouw.
“O, nou dat zou fijn zijn. Wanneer komt u dan?”
Ze spraken af voor die middag en nog verwarder dan ze al was ging Karin verder winkelen. Haar aandacht werd getrokken door een briefje op het raam van een damesmodezaak. ‘Representatieve dame gevraagd voor halve dagen’ stond er op. Karin ging naar binnen en kwam in gesprek met een vrouw iets ouder dan zijzelf. 
“.. Dat zou mooi zijn als u mij kunt komen helpen” zei de vrouw, die zich had voorgesteld als Viola. Ze maakten een afspraak voor de volgende dag om nog een gesprek te hebben met de eigenaar. Karin dacht nog als ze ‘representatief zijn’ vragen dan had deze vrouw er wel wat beter uit kunnen zien. Ze droeg een aftandse jurk en haar donkerblonde haar was op een stijf knotje bijeengebonden. Karin vond het maar geen gezicht.
Nadat ze de andere boodschappen in haar autootje had gelegd reed ze voldaan terug naar huis. Ze deed wat huishoudelijk werk en terwijl ze het bed van haar zoon opmaakte, herinnerde ze zich het boekje. Ze zocht onder het kussen en de matras en vond het uiteindelijk open en bloot op z’n bureau. Hij maakte er al geen geheim meer van. Ze nam het boekje op en ging op de rand van het bed zitten en bekeek de foto’s nog eens goed, las de contactadvertenties en de verhaaltjes. Ze raakte steeds meer opgewonden en begon met zichzelf te spelen. Ze schoof haar slipje over haar heupen en streelde haar gezwollen schaamlippen en kittelaar. Ze steunde en kreunde en liet zich achterover op het bed vallen. Ze spreidde haar schaamlippen en stak eerst twee en vervolgens vier vingers in haar kut. Hmmm heerlijk oh was het maar een lul droomde ze en schrok op toen de deurbel ging.
Ze trok razendsnel haar rok naar beneden en schopte in de haast haar slipje onder het bed. Hmm lekker zo te lopen zonder slipje. Ze opende de deur en keek in het lachende gezicht van Angelique, de vrouw uit de slijterij. “O… oh kom je zelf…” hakkelde Karin verrast.
“Ja dat had ik toch gezegd…” antwoordde Angelique energiek.
“Ja… ja dat zal wel… dan heb ik het verkeerd begrepen… ik dacht dat je daar een mannetje voor had… kom binnen.”
Ze nam de koopwaar over van de vrouw en bracht het naar de keuken. Angelique volgde haar met nog een paar flessen.
“Zo dank je wel… eh… wil je soms iets drinken?”
“Graag...” antwoordde het donkere vrouwtje eenvoudig.
“Ga maar vast naar de kamer dan kom ik met de drankjes…”
Het vrouwtje draaide zich op en liep parmantig op haar hakjes de woonkamer binnen. Ze keek rond naar de moderne inrichting.
“Je woont hier mooi…” riep ze naar Karin, “en ook zo prachtig ingericht”
“Dank je” zei Karin terwijl ze met twee glaasjes sherry de kamer binnen kwam, “ga toch zitten.”
Angelique nam plaats in een van de ruime fauteuilles en sloeg haar slanke benen over elkaar.
“Jullie hebben de slijterij nog niet zo lang. Is het wel?” begon Karin het gesprek.
“Een paar maanden, Theo, mijn man kon de zaak over nemen van de vorige eigenaar en we vonden het wel prettig om in dit dorp te komen wonen..”
“Wat is er nu prettig aan dit dorp, er valt hier niet veel te beleven.”
“Dat denk je maar…. Wij hebben het goed naar onze zin…. Er is een leuk sociaal leven” zei het vrouwtje geheimzinnig lachend.
“O? Daar heb ik anders nog nooit iets van gemerkt” antwoordde Karin een beetje verbaast. Ze had het idee dat de mensen erg op zichzelf waren. Er was een hotel en een café en dat was het wel zo’n beetje.
“Misschien ontdek je het zelf wel een keer” zei Angelique nog steeds geheimzinnig.
Karin fronste haar wenkbrauwen en keek het donkere vrouw nieuwsgierig aan.
“Woon je hier alleen?” bracht Angelique het op een ander onderwerp.
“Met m’n zoon en m’n man, maar m’n man is veel op reis, volgende week komt hij weer thuis, dan is hij vier weken weggeweest.”
“Goh, dat is ook eenzaam en dan ook nog zonder man... eh ik bedoel altijd alleen naar bed.”
Angelique raakt de gevoelige snaar bij  Karin. De donkerblonde vrouw zuchtte diep en het leek er op dat haar gedachten afdwaalden. Dat was ook zo. Ze dacht aan Peter, haar zoon en z’n grote stijve lul, de lul die ze die avond daarvoor had gestreeld en had zien spuiten.
“Ah... ik zie het al…. Je komt seks te kort…” zei Angelique bijna fluisterend.
Karin schoof ongemakkelijk in haar stoel heen en weer. Ze voelde haar dijen tegen elkaar aan plakken. Uit haar ooghoeken keek ze naar de exotische schoonheid die haar van top tot teen zat op te nemen terwijl ze een teug uit haar glas nam.
“Ach het valt wel mee….” Probeerde Karin.
“Ik denk helemaal niet dat het meevalt” zei Angelique, “Theo was vroeger barkeeper op een cruiseschip en ook veel van huis. Ik vond er helemaal niets aan”
“Hmm… ach ik red me wel..”
“Ja echt?”
Karin haalde haar schouders op en keek in de donkere, amandelvormige ogen van de andere vrouw.
Angelique knikte haar toe en Karin zuchtte diep.
Het vrouwtje stond op uit haar stoel.
“Zo bedankt voor de sherry, ik moest maar weer eens gaan.”
“o ga je nu al… het is juist zo gezellig… eh ik bedoel ik vind het leuk om met je te praten…”
Angelique glimlachte. “Je moet eens uitkijken naar wat vertier. Ik bedoel niet altijd hier thuis blijven zitten. Ik wil je wel eens meenemen naar… ja ik denk wel dat je er geschikt voor bent.”
“Geschikt? Waarvoor?”
Het kleine vrouwtje keek omhoog naar Karin’s gezicht.
“Laat ik het zo zeggen, ik denk dat je heel trouw bent aan je man, maar dat er diep in je het verlangen naar anderen, naar iets anders zit.”
“Hoe… hoe kom je daar nu bij...” hakkelde Karin.
De donkere schoonheid keek haar zwijgend aan.
“Misschien heb je wel een beetje gelijk” zei Karin aarzelend terwijl ze naar haar gemanicuurde nagels keek.
“Dat weet ik nu wel zeker…” zei Angelique terwijl ze langzaam dichterbij kwam.
Karin bekeek haar nieuwsgierig.
“Je bent mooi…” fleemde Angelique, “je bent een mooie vrouw en je verlangt naar liefde.” Ze legde een hand op haar arm en streelde over de fijne stof van de blouse. Haar andere hand ging naar haar lendenen en met een kort rukje trok ze Karin tegen zich aan. Ze snoof haar geur op.
“Je ruikt lekker…” fluisterde ze. Haar lippen plukten aan de stof van de voorzijde van de blouse.
Karin was als versteend. Ze vond dit opwindend en gek tegelijk. Ze voelde de lippen van de andere vrouw op haar borsten en haar handen streelden haar rug en cirkelden naar haar billen. De borsten van Angelique prikten tegen haar buik. Oh wat gebeurde er. Ze kuste haar in haar hals. Hete opwinding maakte haar helemaal week en ze liet toe dat Angelique haar borsten streelde en de knoopjes van haar blouse begon los te maken. Het kleine vrouwtje perste haar gezicht in de vallei tussen haar borsten en snoof en maakte smakkende geluidjes toen ze het weke vlees tussen haar lippen zoog. Zonder schroom kneedde ze de onderkanten van de stevige borsten en streelde over haar tepels door de stof van de beha heen. Met gesloten ogen genoot Karin van haar aanrakingen. De weelderige krullen kriebelden haar wangen en kin en onwillekeurig drukte ze kleine kusjes op het zachte haar. Angelique hief haar gezicht op en zocht haar lippen. De kus was intens, zo intens had ze het nog nooit meegemaakt. Haar tong gleed tussen haar lippen en zocht zich een weg tussen haar tanden. Karin beantwoordde de heftige tongkus en het leek wel een eeuwigheid te duren.
“Heb je het al eens eerder met een vrouw gedaan?” fluisterde Angelique in haar oor terwijl ze met haar spitse tongetje haar oorschelp likte.
“Nee” fluisterde Karin terug en deed bij haar hetzelfde.
Angelique schoof de blouse van haar schouders en Karin maakte zelf de knoopjes aan haar polsen los. Het kledingstuk gleed naar beneden en de beha werd geroutineerd losgemaakt. Angelique wierp zich op de vleesbollen en sabbelde aan de gezwollen tepels.
“Oh... oh… wat lekker…. Oh ik houd het niet meer uit…” kermde Karin.
Angelique had de rits van haar rok al naar beneden getrokken en maakte de haakjes los. De rok zakte naar beneden en zonder gêne zocht Angelique haar onderlijf.
“Oh je hebt niet eens en slipje aan…” kermde ze, toen ze met haar vingers door het stugge schaamhaar gleed. Haar vinger vond de vochtige ingang van haar schede en gleed gemakkelijk naar binnen. Met haar duim bewerkte ze de  harde kittelaar.
“Ga zitten…” gebood ze, “dan kan ik er beter bij.
Gehoorzaam zakte Karin op de bank en spreidde haar benen. Het vrouwtje ging op haar knieën voor haar zitten en streelde het gladde nylon om haar benen. Ze perste haar gezicht in het kruis en snoof luidruchtig toen ze aan de cunnilingus begon.
“Oh ja… oh lik me…” gilde Karin. “Oh god ik kom klaar… Oh wat lekker… oh… aaaaiieeee… iiiieeeeeee…”
“Wow… jij had het nodig” zei Angelique. Haar lippen glinsterden van het kutsap.
“Zal ik nu bij jou….?” fluisterde Karin geil.
“Hmm hmmm… graag...”
“We moeten wel opschieten, want over een half uurtje komt Peter thuis…”
Angelique stroopte haar rok omhoog en deed het dunne slipje opzij. Ze toonde haar gladgeschoren kutje.
“Oh mooi…” kermde Karin.
Angelique ging languit op de bank liggen en spreidde haar benen wijd. Aarzelend likte Karin over de onbehaarde schaamlippen. Angelique nam haar hoofd in beide handen en stootte haar onderlijf op de mond van Karin.
“Ja, ja… ja, ja… lik hmmm… wat ben jij lekker…. Wat een lekker geil vrouwtje… Oh ja lik… oh… geil…” kermde ze.
Toen ze beiden weer aangekleed waren en naar de deur liepen spraken ze af elkaar gauw weer te zien.
Karin knikte en sloot de deur achter haar. Wat had ze gedaan? Ze had met een wildvreemde vrouw gevreeën. Ze had zich laten likken en ze had zelf gelikt. Nog nooit eerder had ze het met een andere vrouw gedaan. In feite nog nooit met een ander, dan met haar eigen man, oh ja en natuurlijk met haar Vader. Vertwijfeld drukte ze haar hand voor haar mond. Gisteren had ze het ook nog met haar zoon gedaan, dan wel niet echt, maar seks is seks. Wat was er toch met haar aan de hand? Ze ging naar de keuken en zette water voor de thee op. Peter zou weldra thuis komen en ze was gewend even thee met hem te drinken voordat hij zich op zijn huiswerk stortte. Ze was dan wel lekker klaargekomen, twee keer zelfs, eerst toen ze zichzelf had gestreeld en dan daarnet op de mond van Angelique, maar ze had nog steeds dat branderige gevoel in haar onderlijf. Misschien was het maar het beste dat ze een douche nam.
Peter kwam op dat moment de deur binnen. Hij keek haar aan. “Wat zie jij er uit!” zei hij.
“Hoezo?” vroeg ze verschrikt terwijl ze een snelle blik op haar kleding wierp.
“Je haar zit helemaal in de war…”
“Oh… eh ik heb zitten slapen…” jokte ze.
“Slapen? Sinds wanneer slaap jij ‘s middags?”
“Ik heb vannacht slecht geslapen, ik denk dat daarvan kwam” zei ze zacht. Ze keek hem daarbij van opzij aan.
Peter kreeg een kleur en draaide zich om.
“Ik breng even m’n tas naar m’n kamer… Is de thee al klaar?” zei hij verward.
“Bijna”
Een paar tellen later was hij weer terug. “Is dit van jou?” Tussen duim en wijsvinger toonde hij haar slipje.
Nu kreeg Karin het benauwd. Ze had geen tijd meer gehad haar slipje van z’n kamer weg te halen.
“Oh.. eh…. Ja….. dat zal wel…..” hakkelde ze.
Hij keek haar vragend aan.
“Ik zal er niet om heen draaien… Ik ruimde je kamer op en vond dat boekje weer… Het was zo… hoe moet ik het noemen… zo eh zo apart gisteravond… ik kon me niet beheersen…”
“Hmm… ja dat zal wel…” zei hij zacht.
“Wat… ik hoorde je niet…” vroeg Karin.
“Dat ik het ook wel apart vond. Ik kon de hele dag aan niets anders denken.”
Karin probeerde te peilen of hij er met afschuw of met plezier aan had teruggedacht. Ze schatte, aan z’n gezicht te zien en op de manier waarop hij haar slipje tussen z’n vingers stond te strelen, dat hij het fijn gevonden had. “Wat vond je er van?” probeerde ze.
“Gek… je bent m’n moeder… Dus is het gek.”
“Je hebt gelijk… maar vond je het niet leuk?”
Hij haalde z’n schouders op. “Ik moest aan Evelien denken, ik denk niet dat het goed is dat vaders met dochters en moeders met… eh met hun zoon naar bed gaan…” zei hij vrij.
Karin liep op hem af en bleef vlak voor hem staan. “Dat van Evelien had niet mogen gebeuren, toch ben ik blij dat ze er is. Een tweede Evelien kan er niet komen, dat is wat mij betreft onmogelijk. Peter ik ben nog een redelijk jonge vrouw en merk dat ik niet zo lang zonder man kan, niet zolang als je vader nu weg is.”
“Wat heeft dat met mij te maken? Daar kan ik toch niets aan doen?”
“Het heeft niets met jouw te maken, maar als ik dan zie… dat eh… dat jij met dezelfde gevoelens zit… Zoals ik je gisteravond zag… dan… oh wat is dit moeilijk…” zuchtte ze diep.
Peter ging aan de tafel zitten en speelde met de asbak. Karin wankelde op haar kittige hakschoentjes naar de keuken en kwam even later met de thee terug.
“Begrijp ik het goed…” begon hij, “… dat je eh… dat je het weer zou doen…?”
“Met jou? Ja dat zou kunnen…. Je bent een volwassen man… dus…” de hitte sloeg van haar af. Ze had het idee dat ze stond te dampen als een paard dat net een wedstrijd had gelopen.
“Ik vond het fijn ma… Nog nooit had iemand dat bij me gedaan, maar ik blijf me afvragen…”
“Of het goed is…” vulde ze hem aan. “Ja dat kan ik me voorstellen.”
Ze nipten zwijgend van hun thee.
“Dus als ik je daarnet goed heb begrepen had nog nooit iemand eh… dat bij je gedaan? Heb je dan nog nooit met meisjes…”
“Nee…” antwoordde hij zacht, “oh… mam… en het was zo lekker...” kreunde hij vervolgens.
In een seconde stond Karin naast hem en drukte z’n gezicht tegen haar weelderige boezem.
“Kom” zei ze.
Gewillig stond hij op en liep achter haar aan naar de slaapkamer.
“Kleed je uit” zei ze hijgend terwijl ze zelf begon de knoopjes van haar blouse los te maken. Toen zij haar rok liet zakken trok Peter z’n T-shirt over z’n hoofd en schopte gehaast z’n schoenen uit. Z’n broek, onderbroek en sokken volgden en hij was naakt nog voordat Karin haar beha kon losmaken. 
Peter nam haar van top tot teen op en deed een paar stappen in haar richting. 
Karin graaide naar z’n recht vooruit staande pik. “Kom in bed” hijgde ze. Ze liet zich op het bed zakken en ging achterover liggen.
“Kom bij me… en steek ‘m in me… oh jongen kom…”
Peter kroop op het bed en ze trok hem op zich. Ze verschoof haar benen zodat hij er tussen kwam te liggen.
“Duw ‘m naar binnen… kom maar...” kreunde ze.
Peter porde en duwde. Hij voelde haar schaamhaar tegen z’n eikel en bezweek bijna van het heerlijke gevoel.
“Wacht ik zal je helpen…” ze pakte z’n pik vast en leidde deze naar de ingang van haar kloppende schede. “Duw ‘m er in, ja… goed zo…. ja helemaal, ohhh ik voel je, ja….. ohhhh heerlijk” kermde ze.
“Oh mama… wat lekker voelt dat aan…” kreunde de jongen.
“Oh… Ja heerlijk… ga bewegen… schuif ‘m in en uit… zo ja…. Pomp op en neer… oh fantastisch… Ja oh ik kom… ik ga klaarkomen, ja stoot door ja dieper… sneller…… oh mijn god…. Daar komt het… ohhhhhhh wat lekker… Aiiiiieeee…” gilde ze in extase.
“Oh wat gebeurt er, oh wat fijn, oh mam, wat doe je. Ook ik houd het niet meer, ochhhhh ik kom. Ik spuit…”
“Ja… Ja spuit me vol… toe maar…” ze klemde haar benen om z’n heupen en danste met hem mee op het matras.
Peter spoot z’n zaad bij haar naar binnen en bleef doorpompen. Door de veelheid van z’n zaad en de sappen die haar kut produceerde, raakte hij het contact met haar een beetje kwijt. Ondanks dat bleef hij vol energie in haar stoten.
“Oh… ja oh… heerlijk…” kermde Karin geil, “oh ja neuk door… Oh ik kom al weer…oh geile knul… Oh ja neuk… Neuk… neuk… Neeeeuuuuuukkkkkkk…” ze spartelde onder hem, ze sloeg armen en benen om z’n hete lijf en overlaadde z’n gezicht met kusjes, terwijl ze alweer klaar kwam.
De onervaren jongeman werd helemaal gek van z’n moeder die onder hem lag te spartelen en van de geile woorden die over haar lippen kwamen. Het kwijl stroomde uit z’n mondhoeken en hij pompte in een tempo dat niet te evenaren leek. 
Karin kwam na haar tweede orgasme bij haar zoon wat tot rust. Ze keek hem met hete ogen aan en maakte contact met zijn aanvankelijk gesloten ogen. Z’n tempo ging omlaag tot hij uiteindelijk stil op haar bleef liggen.
“Oh Peter… wat was dat goed… oh wat fijn… dat had ik nodig. Vond jij het ook fijn?”
“jaaaaaa” kreunde hij, “dit was geweldig… Oh… ik voel je… je knijpt om m’n eh…”
“Om je lul… ja lekker ik voel ‘m nog diep in m’n kutje… Oh pomp nog even… Zo ja langzaam… met lange halen in en uit… Zo ja… Oh heerlijk… ga door zo...”
Alsof hij nog nooit iets anders had gedaan karnde hij in en uit de malse kut.
“Zullen even iets anders proberen?” fluisterde Karin heet.
Peter keek haar vragend aan.
“Ga op je rug liggen…” instrueerde ze hem
Hij trok met tegenzin z’n pik uit haar druipende kut en deed wat ze hem gevraagd had.
“Je bent nog niet helemaal uitgekleed” zei hij zacht, wijzend op haar beha.
Ze haakte het kledingstuk los en wierp het van zich af.
Hij stak beide handen uit naar haar borsten en onderwijl maakte Karin de knoopjes van de jarretels van haar kousen los.
“Dat hoeft niet hoor…” zei hij heet naar haar glanzende nylons kijkend.
Karin klom lachend boven op hem en manoeuvreerde z’n paal in haar natte spleet. Ze pompte op en neer en Peter speelde met haar borsten en tepels.
“Ahhh lekker” kermde hij, “harder…. Oh ja ik kom alweer….”
“Oh… jongen toch… wat lekker dat je alweer spuit… oh ik laat je niet meer los… Je blijft lekker bij me in bed… oh wat geil”

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen