Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Dorp 6, Ouderparticipatie 8 (slot)

 “Hoe zit dat met jou?” vroeg Marga aan Frans.
Haar man zat achter z’n bureau op het zolderkamertje en keek z’n vrouw meewarig aan. Hij was niet gewend een gesprek te voeren en zeker niet met z’n eigen vrouw. Hij kuchte.
“Ach…. Laat ik het zo zeggen… jij hebt jouw pleziertjes en ik de mijne.”
“Nou ja… daar heb ik ook geen problemen mee, maar ik denk dat we samen ook pleziertjes kunnen hebben” reageerde ze haar man strak aankijkend. Ze had de stoute schoenen aangetrokken en was naar het kamertje van haar man gegaan nadat Bert naar bed was gegaan. Hij had vreemd gekeken en was rustig achterover in z’n stoel gaan zitten toen ze hem vertelde wat ze van Caroline had gehoord. Ze verzweeg er niets bij. Frans had rustig zitten luisteren met z’n ogen strak gericht op z’n onberispelijk opgeruimde bureaublad.

“Dat zou kunnen ja, maar je moet niet denken dat ik me altijd als een hondje wil laten behandelen” zei hij zonder op te kijken.
“Ik begrijp het niet. Ben je nu graag een slaafje of… Ja, hoe zit dat nu eigenlijk?”
Er verscheen een glimlach op z’n gezicht.
“Niet dat ik nu erg veel zin heb om je over mijn vermeende seksuele escapades te vertellen, ik vraag jou tenslotte ook niet waar jij zo opgetut heen gaat, wil ik je zeggen dat het met de buurvrouw de eerste keer is geweest dat ik het buiten de deur heb gedaan. Ze kwam hier aan de deur en zag er zo lekker uit dat ik er van schrok. Ze ging weer weg, maar ik was wel opgewonden geraakt. Dus na verloop van tijd ben ik naar haar toe gegaan. Nou ja, de rest weet je, dat heeft ze je waarschijnlijk in geuren en kleuren verteld. Ze heeft me trouwens ook verteld dat jij vaak bij haar in bed ligt, dat valt me trouwens van je mee, ik dacht dat je met andere mannen op stap was.”
Boven aan de trap zat Bert met gespitste oren te luisteren. Dus z’n vader was bij Caroline geweest en dat niet alleen, z’n moeder ook, maar dat wist hij al, dat had hij zelf gezien. Wat was er in vredesnaam aan de hand.
“Maak je maar geen illusie, ja ik heb nachtenlang met Caroline gevrijd,” ging Marga verder, “maar niet allen met haar. Nee, er waren ook andere mannen, sinds jij niet meer zo in mij geïnteresseerd bent”.
Frans slikte en knikte vervolgens. “Hm… ja dat dacht ik ook wel… en eerlijk gezegd vind ik dat ook niet zo erg. Ik ben eerder blij voor je dat je toch nog aan je trekken komt en eerlijk… ik had van mezelf niet gedacht dat ik het nog zou kunnen, maar dat wijf maakte me helemaal dol en dan die andere vrouwen en dat grietje… ik wist niet wat me overkwam”.
“Denk je dat dit wijf je ook helemaal dol kan maken” fleemde Marga, “denk je dat dit voldoende is om je bij me in bed te krijgen? Of moet ik je een riem om doen.” Ze trok haar jurk tot boven haar middel omhoog en toonde haar fraai gevormde benen.
Frans stond op uit z’n stoel en nam z’n vrouw in z’n armen en trok haar tegen zich aan. Marga voelde de harde paal tegen haar dij aan drukken. Ze bracht ogenblikkelijk haar hand er naar toe en kneep er stevig in.
“Oh Frans wat is tie hard, hm wat is het lang geleden, kom mee naar bed…” kreunde ze.
Maar Frans duwde haar met haar achterste tegen het bureau, zodat ze half op het blad kwam te zitten. Wild snuivend bracht hij z’n beide handen tussen haar dijen, streelde haar bovenbenen en bracht vervolgens een vinger langs het elastiekje van haar dunne slipje en dreef deze in haar soppende kut.
“Oh God… wat lekker… Oh ja, ga door….”
Frans vingerde haar wild en zakte langzaam door z’n knieën.
Bert zat met ingehouden adem voor de deur. Wat hij hoorde speelde zich allemaal achter de deur, die een klein kiertje open stond, af. Jammer genoeg kon hij niet zien wat er gebeurde. Maar het geluid was genoeg om z’n pik tot maximale grote in z’n pyjamabroek te laten groeien.
“Oh… wat doe je nou? Hmm heerlijk… ja  lik me… Oh Frans houdt nooit meer op… oh wat heerlijk” kermde Marga toen Frans z’n tong in haar lustkanaal liet kronkelen. Nee, Caroline had niets te veel gezegd, wat kon hij lekker likken zeg!
Marga ging achterover op het bureau liggen. Ze spreidde haar benen wijd zodat haar hele schaamstreek ter beschikking van haar man kwam. Ze had het idee dat z’n tong haar hele schede vulde, zo lekker was hij aan het likken. Haar orgasme verraste hem. Het vocht sproeide in z’n gezicht. Even hield hij op, om zich vervolgens met hernieuwd elan op haar kut te werpen. Marga bleef bewegingloos op haar rug liggen. Haar spieren ontspanden zich en ze liet haar benen zakken tot haar voeten op z’n rug bleven rusten.
Frans likte nog door, maar haar kut was gevoelloos geworden na het overweldigende orgasme. Moeizaam kwam hij overeind en bekeek liefdevol z’n echtgenote die lag bij te komen. Hij streelde haar benen en huiverde.
“Hm ben je lekker klaargekomen?” vroeg hij zacht, toen ze haar ogen weer open deed.
“Oh lieverd… het was geweldig…. Wat kan jij likken… hmmm lekker… Kom dan zal ik jou eens verwennen of wil je liever gelijk neuken”
Zoals gewoonlijk keek Frans haar besluiteloos aan. Marga kwam overeind en gleed van het bureau. Ze zakte op haar knieën. Met beide handen streelde ze over z’n broek en kwam bij z’n gulp. Ze voelde dat hij nog steeds een harde pik had. Begerig maakte ze z’n broek los en liet ‘m op z’n enkels zakken. Ze trok z’n slip naar beneden en z’n erectie knalde tegen haar lippen.  Ze nam de lul in haar hand en liet haar ogen over het massieve stuk vlees glijden. Met haar vingers volgde ze de bobbels en strakgespannen aderen. Ze trok de voorhuid naar achteren, een dikke eikel kwam tevoorschijn. Ze bracht haar lippen op de dikke kop en drukte er tedere kusjes op. Langzaam opende ze haar lippen en de eikel gleed in haar mond. Ze sloot haar lippen om de kop en zoog haar wangen hol.
“Oei… oei…” kermde hij. Het sperma werd uit z’n ballen naar de top van de eikel gezogen.
“Ah…. Oh… wat geil… de buurvrouw zuigt lekker, maar jij… occhhhhh…” het zaad kletterde tegen haar huig. Begerig slikte ze het door om vervolgens de hele pik in haar mond te nemen en neukbewegingen te maken.
Bert volgde wat er achter de deur gebeurde met ingespannen adem. Z’n pik stond hard in z’n broek, maar hij wilde z’n zaad bewaren voor Caroline. Hij had met zichzelf afgesproken alleen nog bij haar klaar te komen en tot op heden had hij zich hieraan kunnen houden. 
Hij sloop naar beneden en ging naar de badkamer om te wachten tot z’n moeder naar beneden kwam en hij haar reactie kon peilen. Dus z’n vader had met Caroline in bed gelegen of ze had hem tenminste gepijpt, dacht hij met een vleug van jaloezie. Hij hoorde z’n moeder de trap af komen en langs de deur van de badkamer gaan. Op dat moment deed hij de deur open.  Hij zag  haar van achteren, de zoom van haar jurk zat tussen een jarretel, waardoor hij haar ene been helemaal kon zien. Hij keek begerig naar het kousenboord. Marga draaide zich langzaam om. Met een verrukte blik in haar ogen staarde ze haar zoontje aan.
“Ik dacht dat jij al sliep” zei ze terwijl ze d’r haar met een hand in orde bracht en haar jurk glad streek.
“Ik moest naar het toilet” loog hij.
Dronken van begeerte nam ze hem van top tot teen op. Ze schudde haar hoofd en zuchtte diep.
“Ga maar naar bed, ik ga nog even naar Caroline, papa is boven.”
“Goed mam” zei hij gehoorzaam en ging z’n kamertje binnen.
 

Marga maakte haar make-up in orde en haastte zich vervolgens naar het buurhuis. Ze wilde zo snel mogelijk vertellen dat het tussen haar en Frans weer helemaal in orde was. Via de achterdeur ging ze naar binnen.
In de matig verlichte woonkamer zag ze Caroline op de bank. Ze lag in innige omstrengeling met een jonge knul. Haar jurk was aan de voorzijde open en haar slipje lag aan haar voeten. De jongen, die Marga niet kende, was helemaal naakt. Z’n forse pik stak rechtop omhoog uit z’n onderbuik.
“Hé … je komt precies op tijd, ik had je al verwacht” zei Caroline.
“Hallo, wie is dat?”
“Dit is Bjorn, de zoon van Paul en Leonie. Ik liep hem op school tegen het lijf en hij vertelde me dat hij alles wist, dat z’n ouders aan orgies meededen en dat ik dat ook deed. Toen zei hij dat hij met me naar bed wilde, anders zou hij alles op school vertellen. Ja, wat moet je dan? Wie kan zo’n heerlijk knul zoiets weigeren, is het niet?” zei Caroline half lachend.
“Zo en nu kan hij gelijk aan een orgie meedoen, die kleine chanteur” sprak Marga die haar ogen niet van de stijve pik af kon houden. “Zeg Caroline…” ging ze verder, “heette jouw ex ook niet Bjorn?”
“Hm ja, wel toevallig hè…” zuchtte ze.
Bjorn keek onbewogen naar Marga en liet z’n hand op de plaats waar hij hem had; tussen de dijen van Caroline. Marga liep door tot ze voor hen stond en boog zich voorover om haar buurvrouw een welkomstkus te geven. Ze hield zich in.
“Er zit sperma op je wang” zei ze verrukt.
“Hm, ja hij is al klaargekomen... voor de eerste keer bij een vrouw” zei Caroline guitig en ze gaf een rukje aan z’n stijve staander, “tenminste… dat beweerde hij…” 
“Oh… en dan nog een lekker stijve lul… Die wil ik in m’n kut. Heb je al geneukt? Of heeft ze je alleen nog gepijpt” richtte Marga zich tot de jongen, die haar begerig zat op te nemen. 
Ze trok haar jurk omhoog en toonde hem haar onderlijf. Ze had haar doorweekte slipje maar thuis gelaten. Als een adder schoot z’n hand naar voren en omvatte haar lichtbehaarde onderlijf. Z’n middelvinger schoot meteen haar drijfnatte kut in.
“Oh… die kan er wat van” kermde Marga, “vind je het lekker… twee kutten in je handen?”
Bjorn, die tot dat moment nog geen woord had gesproken, knikte.
“Ja, lekker geil” bromde hij.
Marga sloot haar hand om z’n pik en rukte er stevig aan. 
“Hmm mooie stijve lul heb je, ik ga je neuken… heb je al eens geneukt?” vroeg ze nog eens.
“Nee, nog nooit” zei hij met ingehouden adem.
“Dan gaat het nu gebeuren.” Marga liet zich schrijlings over hem heen zakken. Ze nam de pik in haar hand en leidde hem tussen haar druipende schaamlippen. Ze zakte op hem neer.
“Zo… die zit lekker diep, voel je het?” gromde ze en begon wat heen en weer te bewegen.
“Ohhh…” kermde Bjorn, “ja… lekker… hmmmm ohhhh…. Ik neuk…” Hij begon z’n heupen omhoog te stoten.
“Neuken jullie maar even lekker, dan schenk ik wat te drinken in” zei Caroline lachend terwijl ze opstond. Haar jurk wapperde open toen ze de keuken binnen kwam. Verrast keek ze in het gezicht van Bert. Hij was net de deur binnengekomen en bezig deze zonder een geluid te maken achter zich te sluiten. Een grimas vertoonde zich op z’n gezicht en liet vervolgens verrukt z’n blik over haar lijf glijden. 
“Hallo” fluisterde ze, “wat kom jij hier doen?”
Hij haalde z’n schouders op en stak z’n handen uit naar haar borsten die boven haar beha uitstaken.
Ze liet hem begaan en boog zich naar hem toe.
“Je weet toch dat je moeder hier is hè?” fluisterde ze in z’n oor.
Hij knikte.
“Kwam je ons begluren? dacht je dat wij gingen vrijen?” vroeg ze lachend door.
“Ja… dat hoopte ik tenminste, ze heeft net met m’n vader gevrijd”
“Wat?” riep Caroline met ingehouden verrukking uit.
Hij keek in haar groene ogen en knikte met een brede smile op z’n gezicht. Hij liet een hand strelend op z’n plaatst en verplaatste de andere naar haar kut.
“Ik wil je neuken” zei hij ongegeneerd.
“Kom eens mee” fluisterde ze en trok hem aan een arm met zich mee. Bij de deuropening bleef ze staan en leunde tegen de deurpost.
“Blijf achter me staan” fluisterde ze, “kijk….”
Bert zag ogenblikkelijk z’n moeder op en neer bewegen met een verrukte blik in haar ogen. Hij kon niet zien met wie ze aan het neuken was, maar wel de stijve rechte lul die in en uit haar kut gleed.
Caroline tastte naar achteren en vond meteen de dikke bobbel in de broek van haar neukvriendje.
“Vind je het geil?” fluisterde ze naar achteren.
Hij drukte z’n pik tegen haar achterste en maakte onderwijl z’n broek los.
“Ik wil je neuken” zei hij opnieuw.
“Hier, waar je moeder bij is?” fluisterde Caroline, terwijl haar kut samentrok van opwinding.
“Anders spuit ik in m’n broek en dat wil ik niet, ik wil bij jou klaarkomen” zei hij.
Caroline fronste haar wenkbrauwen. Goh wat was die jongen volwassen.
Bert trok haar jurk van achteren omhoog en stootte met z’n inmiddels ontblote pik tegen haar ronde billen.
“Steek ‘m er in” fluisterde ze heet.
Die aanmoediging had Bert niet nodig. Hij duwde op haar onderrug  zodat ze iets door haar knieën zakte en haar dijen nog meer vaneen gingen. Haar openstaande, gezwollen kut, kwam hierdoor precies ter hoogte van z’n pik en hij gleed naar binnen.
Marga pompte op en neer op de stijve paal. Ze had meteen in de gaten wat er in de deuropening gebeurde. Ze ontwaarde nog net het gezicht van haar zoon in de schaduw van de hal en zag hoe hij z’n heupen heen en weer bewoog. Haar kut trok samen. Verrukt voelde ze de pik diep in zich dringen en dan weer bijna geheel uit haar glijden om dan vervolgens weer tot aan de wortel in haar te komen. De lul in haar kut zwol op en ze bleef stil op hem zitten in een poging  zijn orgasme te voorkomen. Maar de onervaren jongen knalde z’n zaad naar buiten en vulde haar hele kut.
Over de rug van Caroline heen keek Bert recht in de ogen van z’n moeder. Hij geneerde zich helemaal niet. Hij pompte stevig door. Z’n moeder gaf hem zelfs een knipoog en bleef vervolgens stil zitten. Toen verkrampte haar gezicht en merkte hij dat ze volgespoten werd en zelf ook een klein orgasme kreeg.
Marga stapte meteen van Bjorn af en liet de jongen versuft achter. Terwijl ze haar jurk van zich af trok en over de leuning van een stoel wierp stapte ze op haar neukende zoon af. Caroline zag haar aankomen en deed een stap naar voren waardoor de pik van de verraste Bert uit haar kut glipte. Marga nam de jongen in haar armen en trok hem tegen haar naakte lijf. Ze liet zich op de vloer zakken en trok haar zoon met zich mee. Ze ging languit op haar rug liggen en had niet eens in de gaten dat Caroline nog snel het zaad dat uit haar kut droop met een tissue afveegde. Ze trok Bert op zich tussen haar gespreide benen. Z’n pik gleed met groot gemak haar glibberige kut binnen. Hij begon meteen te wippen. Marga drukte kusjes op z’n oor en zocht met haar lippen zijn mond. Bert wendde z’n hoofd af toen ze hem op zijn mond trachtte te kussen. Hij bleef met afgewend gezicht op haar liggen. Marga sloot haar benen om z’n heupen en trok hem dichter tegen zich aan. Hij voelde haar stevige, grote borsten tegen z’n schouders. Een hand bracht hij naar het heerlijke malse vlees en begon haar borst zacht te strelen tot de tepel keihard werd. Met z’n andere hand zocht hij haar bovenbeen. Hij speelde met het knopje van haar jarretelle en streelde het koele nylon van haar kous. Zwijgend neukte hij door en voelde geleidelijk hoe haar kut zich om z’n pik begon te verstrakken. Marga verbrak de stilte door zacht te gaan kreunen.
“hmmm ja jongen lekker… hmmmm die heerlijke pik… ohhhh wat fijn… Vind jij het ook fijn?”
Bert verhevigde z’n stoten. Hij vond het geil dat ze dat aan hem vroeg, en hij vond het heerlijk boven op haar te liggen en haar warmte te voelen. Hij draaide z’n hoofd naar haar toe en keek haar van opzij aan. Hij zag haar ogen wegdraaien en haar mond vertrekken.
“Ja,” fluisterde hij, “ik  vind het heerlijk…”
“Oh God ik kom…. Oh Bert… heerlijk… ja neuk me… Neuk je moeder, ohh oh.. ochhhh” kreunde ze.
Haar kut verkrampte om z’n pik en haar vochtige kutwand streelde al z’n gevoeligheden.
“Oh mama, daar komt het, ik ga spuiten oh oh oh oh….. jaaaaaaaaaaaaa!” kermde hij.
“Ja lekkere vent, spuit maar, spuit maar diep in me… zo ja heerlijk… ochhhh wat veel!” 
Bert stootte hard bij haar naar binnen. Golven zaad overspoelden haar toch al volgespoten kut. Het sperma perste zich een weg langs z’n stotende pik naar buiten en droop over haar billen op het vloerkleed. Marga slaakte een zucht van verrukking.  Ze sloeg haar armen om Bert heen en trok hem stevig tegen zich aan. Er welden tranen op in haar ogen. Bert voelde het warme oogvocht over z’n hand stromen. Hij keek haar verrast aan.
“Wat is er mam?” vroeg hij zacht.
“Het is niks jongen… ik ben zo gelukkig….. Oh je hebt het zo fijn voor me gemaakt..”
Gerustgesteld nestelde hij zich weer tegen haar aan en bleef rustig liggen met z’n nog steeds stijve pik nog in haar.
Caroline had op een afstand staan kijken naar moeder en zoon. Het had haar niet onberoerd gelaten. Ze had haar vingers diep in haar natte gleuf gestoken en stond nog na te genieten van haar orgasme. Bjorn stond naast de bank en bracht z’n kleding weer in orde.
“Denk je dat mijn moeder dit ook met mij zal doen?” vroeg hij met droge mond.
Caroline ging naast hem staan en sloeg haar arm moederlijk om z’n schouder.
“Ik denk dat ze dat wel zal willen, alleen moet je wachten tot zij het wil, tot zij vindt dat het moment daar is. Ik weet dat het moeilijk is om nu nog te wachten, maar het is denk ik het beste, vind je niet?”
Bjorn zuchtte.
“Kan jij niet iets voor me doen?” vroeg hij haast smekend.
Caroline glimlachte.
“Ik zal zien wat ik voor je kan doen, als jij mij belooft dat je met niemand zal praten over wat je hier vanavond heb gezien en meegemaakt.”
Hij knikte heftig en likte z’n lippen af.
“Goed, ik moet nu naar huis… bedankt… eh bedankt voor vanavond..”
“Ik hoop dat je het fijn vond” zei ze en gaf hem een stevige zoen op z’n mond. Ze bracht hem naar de voordeur en liet hem nog even aan haar borsten en kutje voelen en sloot daarna de deur achter hem.
Bert lag alweer te bewegen. Hij pompte z’n pik in en uit de malse kut van zijn moeder. Brutaal speelde hij met haar borsten en streelde haar tepels. Caroline kwam naast hen zitten. Ze had haar jurk uit gedaan en ook haar beha lag op de vloer. Ze streelde de bewegende billen van de jongen en tastte naar z’n balletjes.
Marga stak haar hand uit naar haar buurvrouw en streelde haar tepels.
“Fijn hè” fluisterde ze.
Caroline knikte.
“Zullen we eens wat anders proberen, of wil je zo lekker doorgaan?” zei de roodharige vrouw tegen Bert. Hij keek op en stopte z’n beweging. Hij keek in de zwoele ogen van z’n moeder.
“Haal ‘m er maar uit lieverd, dadelijk mag je er weer in?”
Bert kwam overeind, z’n pik floepte uit de kut. Hij glom van het vocht en het sperma. 
“Ga op je rug liggen” zei Marga. 
Hij deed wat ze vroeg. Z’n pik stond stijf omhoog. Marga schuifelde naar hem toe tot ze met haar gezicht ter hoogte van z’n pik kwam. Ze draaide zich op haar zijde en hapte de natte paal tussen haar lippen.
“Oh mam wat lekker” kermde Bert, “hmmm ja lekker pijpen…”
Marga hield even verrast op. Zo die jongen had al een heel vocabulaire als het om seks ging. Ze verhevigde het zuigen tot haar wangen hol stonden. Caroline ging tussen de benen van Marga liggen en begon haar kut uit te slobberen. Ze had een doos tissues bij de hand om de overdaad aan sperma en kutvocht op te deppen. Het was te veel om allemaal door te slikken. Bert steunde op z’n ellebogen en keek naar de twee vrouwen. Een geile scheut ging door z’n jeugdige lijf. Hij kwam ophoog en liet z’n moeder teleurgesteld achter.
“Wat ga je doen lieverd” zei ze, “wil je niet meer dat ik je pijp?”
Bert keek verrukt naar de vier benen die daar zo min of meer naast elkaar lagen. Caroline keek naar hem en begreep wat hij wilde.  Ze ging vlak naast Marga op haar rug liggen. Bert legde z’n hand op de dij van z’n moeder en z’n andere op die van Caroline. Hij streelde de lichtbruine nylons van z’n moeder en de antracietkleurige kousen van de andere vrouw. Er ging een rilling door hem heen. Hij streelde tot hun enkels, verwisselde van been en ging dan strelend over hun andere benen omhoog tot de boorden.
“Vind je nylons lekker?” vroeg z’n moeder.
Hij knikte.
“Ik weet het jongen” fluisterde ze hees van geilheid, “ik weet dat je mijn kousen hebt aangehad en dat je toen geil bent klaargekomen.”
Bert keek haar verrast aan en verhevigde z’n strelingen.
“Ja geniet er maar van oh jongen ik ben zo geil, als we samen zijn mag je er altijd aan voelen, dan mag je m’n benen strelen en als je dat lief doet dan gaan we lekker neuken. Kom alsjeblieft op me liggen en neuk me weer… ik heb zo’n zin in je lekkere pik”.
“Neuk mij mama… kom op me zitten, dan kan ik met je tieten spelen en aan je nylons voelen.”
Hij ging op z’n rug liggen en Marga spietste zich op hem. Ze pompte op en neer. Haar kut stond lekker strak en nu voelde ze z’n pik goed in en uit haar glijden.
 “Zo… als jij zo graag een triootje wilt dan zal je het krijgen ook” lachte Caroline. Ze liet haar kut op het gezicht van de jongen zakken. Bert stootte z’n paal diep in de knijpende kut en wreef met z’n neus door de schaamspleet van Caroline. Hij was helemaal door het dolle heen. Toen hij op punt stond klaar te komen stapte Marga van hem af en nam de pik in haar mond. Afwisselend met Caroline zoog ze aan de kloppende paal. Toen hij spoot kwam z’n kwak recht in het gezicht van z’n moeder, die, gek geworden van opwinding, het sperma over haar gezicht en borsten uitwreef waarna ze zich over gaf aan de tong van Caroline die het allemaal weer oplikte.

 

“Kom jongen lik met nog eens lekker” kermde Marga. Ze lag met Bert in bed. Zo gauw ze de kans hadden lagen ze in elkanders armen. De brede zitbank in de woonkamer zat al onder de spermavlekken maar er was niemand die er op lette. Toen Frans, haar man, na de opleving, weer in z’n oude patroon verviel en ze herhaaldelijk er bij hem op aangedrongen om haar te neuken maar er geen beweging in hem te krijgen leek, had ze hem verbannen naar de zolderkamer. Hiermee was, ongewild, de weg vrijgekomen voor Bert die nu al een aantal nachten achter elkaar bij haar in bed had doorgebracht. Bert nestelde zich tussen haar dijen en likte haar op de gevoelige plekjes die ze hem had aangewezen en waarvan hij had gemerkt dat ze soms volslagen waanzinnig werd als hij haar daar aanraakte. Kreunend kwam Marga tot een orgasme en liet zich slap achterover in het hoofdkussen vallen.
“Kom maar bij me liggen lieverd” zei ze terwijl ze hem in haar armen nam en hij z’n gezicht in haar borsten nestelde. “Ben je nieuwsgierig naar morgen?” vroeg ze hem, terwijl de gedachte eraan een scheut van genot door haar onderlijf deed gaan.
“Ja, wat gaat er gebeuren?”
“Ik weet het niet, maar ik denk dat je het wel lekker zult vinden, zo’n heerlijke orgie.”
“Wie zijn er dan allemaal?”
“Caroline heeft het geregeld, het is bij een kennis van haar thuis, ik weet niet precies wie er komen maar Caroline en haar kennis zijn er zeker bij en de als ik denk aan de orgie die ik eerder heb meegemaakt zullen er wel meer zijn.”
“Oh, ik word geil” kermde hij.
“Kom dan zuig ik je nog even.”

 

Hiermee is Ouderparticipatie ten einde. Het volgende, zevende en laatste deel in de serie Dorp op hoge hakken bestaat uit 2 hoofdstukken die nog even terug gaan in de tijd en betrekking hebben op Karin en Peter, die in de “Dorp” cyclus  regelmatig worden genoemd.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen