Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Dorp 6, Ouderparticipatie 7
Het het zevende hoofdstuk van het zesde deel genaamd “Ouderparticipatie” uit de sekssoap “Dorp op hoge hakken” Reactie graag naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ze reden zwijgend naar huis. Merel zat naast Jeanette, die de auto bestuurde en Leo bevond zich met Adrie en Niels op de achterbank. De twee jongens werden afgezet en even later stopte Jeanette voor het huis van Merel en Leo.
“Bedankt voor de lift” zei Merel eenvoudig.
“Denk je dat het zo lukt?” zei de oudere vrouw met een bepaalde ondertoon.
“Ja het is goed… ik bel je nog wel, welterusten”
Bedremmeld liep Leo achter z’n moeder aan het flatgebouw binnen.

Ze sloot de deur van het flatje af en in de hal draaide ze zich naar haar zoon toe.
“Leo, ik weet wat je voelt” zei ze met een diepe zucht, “ik wil dat je het vergeet, dat van vanavond is niet gebeurd, jij hebt niets gezien en ik heb niets gezien”.
Leo keek z’n moeder verlegen aan.
“Ik ben bang dat ik het niet kan vergeten” zei hij zachtjes.
“Dat begrijp ik ook wel, maar ik wil niet dat dit een vervolg krijgt, snap je?”
“Maar mam… wat ik heb gezien… je was… je was geweldig…en ik heb je…” hakkelde hij.
“Leo” zei ze streng, “ik wil er niets meer over horen.”
Leo knikte en keek z’n moeder na die haar jas aan de kapstok hing. Hij wilde z’n armen om haar heen slaan, op de een of andere manier verlangde hij naar haar.
Merel draaide zich op haar hakken om en keek naar haar zoon.
“Het kan echt niet...” fluisterde ze nog net hoorbaar. Ze voelde best wel aan dat wat die avond was gebeurd zeer uitnodigend was geweest, zeker omdat Frank ook met zijn moeder had liggen spelen. Hoe geil ze ook nog was, ondanks de herhaaldelijke orgasmen die ze had gehad, vond ze dat het met Leo echt niet kon.
Ze kuste hem op de wang en trok hem tegen zich aan.
“Ga maar naar bed, rust maar lekker uit, je hebt het verdiend” zei ze een beetje guitig, “maar we hebben het er niet meer over, goed?”
Leo knikte, gaf Merel een kus en ging naar z’n kamer.
 

Caroline had ondertussen een negligé aangetrokken en ruimde de boel een beetje op. Frans lag op de bank in diepe slaap. Hij was volledig naakt. Ze dekte hem toe met een deken en nam hem bedachtzaam op. Wat kon die vent likken, hij was echt geweldig. Voor neuken was hij niet echt geschapen. Ze ging op het puntje van de zitting naast hem zitten en boog zich over hem heen.
“Frans” riep ze zacht terwijl ze aan z’n schouders schudde, “Frans wakker worden, je moet naar huis.”
Hij reageerde totaal niet en Caroline moest onwillekeurig denken aan eerder die avond, toen hij ook niet reageerde. Ze begon te lachen en nam de riem die in een hoek van de kamer lag op. Ze deed de halsband om z’n nek en gaf een stevige ruk.
“Kom Frans sta op” riep ze luid.
In een seconde stond hij op handen en knieën naast haar.
“Je moet eigenlijk naar huis, maar daar wacht ook niemand op je dus kom maar mee naar boven.”
Z’n lange tong kwam uit z’n mond en hij likte begerig z’n lippen. Boven gekomen legde Caroline een deken op de grond en wees hem daarop.
“Ga liggen, als ik je nodig heb dan roep ik je wel”. Die nacht riep ze hem drie keer en dan kroop hij op bed en likte haar helemaal gek. De laatste keer beloonde ze hem door met hem te negenenzestigen en hem in haar mond te laten klaarkomen terwijl ze zelf op z’n tong klaar kwam.
Toen ze de volgende ochtend wakker werd was hij verdwenen.

 

Die avond stond Bert opeens weer voor haar.
“Dag lieverd” zei Caroline terwijl ze opstond. Ze trok hem tegen zich aan en kuste hem eerst op z’n wang en toen op z’n mond. Hij had het goed onthouden, z’n tong zocht de hare en de heftigheid was dan ook enorm. Ze voelde z’n stijve paal tegen haar bovenbenen.
“Waar is je moeder?” vroeg ze nadat ze was bekomen van de erotische kus.
“Naar haar werk” zei hij.
“Heb je naar haar gekeken toen ze zich aankleedde?” vroeg ze samenzweerderig.
“Ja” knikte hij en z’n ogen glommen.
“Wat vond je leuk?”
“Alles” zei hij en stak ondertussen z’n hand uit naar haar borsten.
Ze liet hem begaan. Hij kneedde ze zacht.
“Vertel me wat je gezien hebt”
Hij zuchtte diep en kneep even stevig in haar borst, terwijl hij eigenlijk liever in z’n eigen pik had geknepen. Hij was zo hard en stond pijnlijk gezwollen in z’n broek.
“Ze was naakt en deed kousen aan die maakte ze vast”
“Aan een jarretelgordeltje of iets anders?”
“Zo’n klein dingetje” zei hij met een rood hoofd.
“Dat is een jarretelgordeltje, en wat voor kousen?”
“O gewone” zei hij nonchalant.
“Vind je dat geil staan?”
Hij knikte opgewonden. “Heb jij het ook aan?” vroeg hij en likte begerig z’n lippen.
“Nee, nu niet… zou je dat willen?”
“Jaaaaa” riep hij geestdriftig uit.
“Goed dan doe ik dat straks, en wat deed ze nog meer aan?”
“een broekje en een beha”
“Hm, vond je dat mooi?”
“Ja” zei hij met glinsterende oogjes.
“En toen, wat deed ze nog meer aan?”
“O gewoon een jurk en schoenen en toen ging ze weg.”
“Heeft je moeder gezien dat je naar haar keek?”
Bert keek haar verwonderd aan en schudde z’n hoofd.
“Vind je je moeder mooi?”
Hij knikte weer.
“Kom dan gaan we naar boven, zullen we samen onder de douche gaan?”
Ze kleedden zich uit, Bert kon z’n ogen niet van haar af houden en stapten onder de douche. Caroline zeepte hem met een heerlijk geurende douche-gel  in. Ze speelde met z’n pik en z’n ballen. Hij kreunde en kwam zonder meer klaar.
“Zo Bert, dat is al snel” zei Caroline in zichzelf lachend. 
Hij knikte bedremmeld.
“Je doet ook zo lekker”, zei hij.
“Kom dan droog ik je af en kan je vast op bed gaan zitten, ik kom zo”
Hij zat nieuwsgierig op haar te wachten. Caroline liep zich nog afdrogend, spiernaakt naar haar kledingkast. Ze gespte een gordeltje om en nam een nieuw paar nylons en trok ze aan. Berts pik stond alweer recht naar voren. De eikel glom in het licht. Caroline stapte in een paar open schoentjes en draaide zich naar de jongen op het bed toe.
“Wil je dat ik nog meer aan trek?” vroeg ze hees van geilheid.
Hij schudde z’n hoofd.
Ze ging bij hem op bed liggen.
“Wil je me likken?” vroeg ze hijgend.
Hij lag al tussen haar dijen en z’n tong ging al bijna geroutineerd aan het werk. Hij had sinds de laatste keer niet meer aan z’n pik gezeten. Hij had zichzelf niet meer afgerukt, vandaar dat hij daarnet zo snel was klaargekomen. Hij had alleen maar gedacht aan die heerlijke kut van Caroline. In gedachten had hij haar wel duizend keer gelikt.
“Kom dan zuig ik meteen aan je pik, soixsantneuf  heet dat, je weet wel wat dat betekent hè?”
“Negenenzestig” antwoordde hij terwijl hij zich zo draaide dat z’n pik bij haar mond kwam. Terwijl Caroline hem afzoog likte hij dat het een lieve lust was.
“Ga op je rug liggen, dan zal ik jou neuken” zei ze hijgend van geile lust.
Hij begreep het niet helemaal maar even later lag hij geholpen door haar op z’n rug met z’n pik recht omhoog.  Caroline schopte haar schoentjes uit en plaatste haar voeten aan weerszijden van hem. Ze liet zich door haar heupen zakken en manoeuvreerde z’n pik in haar natte sleuf. Hij zat diep in haar, toen ze op hem op en neer begon te wippen.
“Oh lekker” kermde de vrouw, “vind je het ook lekker?”
Hij knikte en legde z’n handen op haar bovenbenen en streelde haar kousen. Hij trilde van genot. De streling van het gladde, vochtige binnenste van haar kut langs z’n eikel maakte hem helemaal gek.
“Oei het brand” kermde hij.
Onderwijl kwam Caroline een beetje klaar, niet zo heftig maar wel lekker. Ze liet zich op hem neerzakken met z’n pik nog in haar. Hij bleef omhoog stoten terwijl zij stil op hem lag. Het gevoel in z’n pik veranderde van branderig naar geil genietend. Hij stootte lekker in haar door terwijl hij haar warme lijf streelde en bijna gesmoord werd door haar borsten die op z’n gezicht drukten.
Caroline liet zich van hem af rollen en liet hem teleurgesteld achter.
“Kom, vinger me nog even. Als je het lekker doet mag je weer lekker in me spuiten” beloofde ze hem, terwijl ze loom achterover lag. Ze trok haar kut open.
Bert zag het roze gladde binnenste van haar schaamlippen en de gefrommelde rozet van de ingang van haar schede. Er parelden een paar druppeltjes op. Hij streelde de gladde huid en stak z’n wijsvinger in de gerimpelde ingang.
“Nog één” mompelde de hete vrouw, “en nog één..”
Tot Berts verbazing zaten er vier vingers diep in haar kut, hij kon niet dieper omdat het werd tegen gehouden door z’n duim.
“Doe je duim er ook bij” hijgde Caroline.
Zonder aarzeling deed hij wat er van hem gevraagd werd en z’n hele hand zat in haar kut. Hij voelde de glibberige wanden eromheen sluiten. Hij pompte langzaam op en neer. Caroline bewerkte met haar spitse vinger haar kittelaar.
“Maak een vuist” kermde ze. Ze pakte z’n arm vast en duwde z’n vuist dieper in haar lustgrot. Onderwijl ging ze als een bezetene te keer met haar kittelaar. Ze perste de vuist naar buiten maar hield hem met haar hand op z’n plaats. Ze zwoegde alsof ze weeën had, het zweet brak haar aan alle kanten uit. Zoiets had ze nog nooit meergemaakt een volle vuist diep in haar kut.
“Oh… heerlijk… Oh ik kom klaar… oh jongentje toch hou je vast… ik ga klaarkomen.”
Haar sappen persten zich langs z’n pols naar buiten, stroomde langs haar billen en doorweekten het laken.
“Oh geweldig, wat heb jij me lekker laten klaarkomen” zei ze. Z’n vuist zat nog onwrikbaar in haar kut. Ze ontspande zich en een beetje angstig trok Bert z’n hand naar buiten. Hij staarde geobsedeerd naar z’n natte hand. Hij veegde ‘m af aan haar kousen.
“Mooie vent ben je” grapte Caroline, “trek ik speciaal nieuwe nylons voor je aan en dan veeg jij je handen er aan af.”
Verschrikt keek Bert haar aan.
“Geeft niks hoor… kom maar lekker bij me, dan mag je me neuken, vind je dat fijn?”
Hij ramde z’n pik al in haar. De kut was nog wijd maar de wanden sloten zich snel om z’n stijve. Hij wipte als een razende en spoot ook vrijwel onmiddellijk.
“Oh… oef… ik spuit…. Lekker in je… oh wat fijn…” kermde hij.
“Ja jongen, kom maar lekker… spuit je maar lekker in me leeg… Zou je dat ook bij je moeder willen?” Vroeg ze er haast onderdacht achteraan.
“Jaaaaaaa” zei hij terwijl hij een diep zucht slaakte en zich, na een laatste stoot, behaaglijk op haar warme lijf nestelde.
De dag na haar lekkere uitspatting met Bert, kwam de jongen voor z’n normale Franse les. Behoudens een intense zoenpartij wilde Caroline niet meer dan dat. Ze bleef nadat Bert teleurgesteld was vertrokken, ruim een uur wachten op Marga, maar ze kwam niet. 
Ze stond op en liep met zichzelf te overleggen wat ze zou doen. Ze had ongelooflijke behoefte aan een gesprek met haar buurvrouw. Ze wilde haar ervaringen met Frans aan haar vertellen en van haar horen wat ze er van zou vinden. Ze nam de telefoon op en drukte de nummers in. Voordat de toon over ging hing ze weer op. Ze liep naar de keukendeur, omdat ze verwachtte dat Marga daardoor logischerwijs binnen zou komen. En ja hoor op dat moment werd er aan de deur van de keuken gerammeld.en kwam Marga met een rood hoofd binnen getrippeld.
 “Hoe is het gegaan?”
Kort vertelde Caroline wat er dat weekend was gebeurd.
“Dus hij is een slaafje…” stelde Marga verwonderd vast.
“Hij doet alles voor je als je hem goed aanpakt…..”
“Dat proberen we uit… en met Bert….?”
“Geweldig… het is een lieve jongen…. ?”
“Hmm… ja ik denk dat het tijd wordt…”
Na nog een tijdje doorgepraat te hebben, ging Marga opgewonden naar huis. Caroline zuchtte diep, ze had eigenlijk  best wel zin in een lekkere pik tussen haar dijen. Haar gedachten werden gestoord doordat de deurbel ging. Ze keek op de klok. Het was al bijna middernacht. Voor de deur stond Merel.
“Oh Caroline... sorry dat ik zo laat nog aan de deur kom… mag ik binnenkomen?”
“Ja natuurlijk, het lijkt wel ouderavond”
Merel negeerde haar opmerking.
“Ik weet niet meer wat ik moet doen…” sprak ze gejaagd. Ze liep op en neer door de kamer.
 Caroline nam haar zwijgend op.
“Ik houd het niet meer uit, sinds ik hem gezien heb….”
“Waar heb je het nu weer over…?”
“Leo natuurlijk… ik heb hem met jou zien neuken…. En ohhhh…” verward stak ze haar gebalde vuisten in de lucht en liet ze hard op haar dijen neerkomen.
“Ik begrijp het al… Zit er niet mee schatje… kruip bij hem en beleef de nacht van je leven..”
“Dat zou ik wel willen… maar dat kan niet...” zei Merel gedecideerd.
“Jij vindt dat het niet kan…. Dan begrijp ik je opwinding niet…”
Merel bleef stil staan. Ze drukte haar kleine vuist tegen haar mond en beet nerveus op haar knokkels. Met een ruk draaide ze zich om. Haar ogen fonkelden van opgewondenheid.
“Je begrijpt het niet? Ik zie mijn eigen zoon met jou in bed… ik zie zijn gigantische mooie dikke pik, zijn vriendje neukt met mij, maar ik denk aan Leo die onbereikbaar ver voor me is...”
“Ach lieve schat ik doe het ook met mijn broer Kevin en met zijn vrouw Monique en je hebt toch gezien dat Frank het met Claudia deed en je weet dat Peter met Karin…”
“Ja dat weet ik wel...” snauwde Merel, “..maar dat betekent toch niet dat ik ook…”
“Je wil het graag… je begeerte naar hem is er…. Wil hij niet met jou..?”
“Jawel… dat wil hij graag… maar….”
“Kom ik breng je naar huis…” viel Caroline haar in de rede.
Gewillig, alsof ze dit verwachtte, liet ze zich door Caroline meevoeren en reden ze in het autootje van Merel naar haar flatje.
Binnengekomen stortte Caroline zich op de hete brunette. Ze stootte haar tong diep in haar mond en haar handen gleden tastend over haar lijf.
“Kom mee naar de slaapkamer...” hijgde Merel. Ze trok Caroline mee en liet al of niet bewust de deur half open. Ze vielen op het bed en de kledingstukken verdwenen de een na de ander. Caroline viel hongerig aan op het onderlijf en begon haar te beffen. Merel wurmde haar hoofd tussen de dijen van haar roodharige vriendin en vond onmiddellijk de openstaande scheur. Caroline liet haar pruim op de likkende mond zakken. Ze keek vanuit haar ooghoeken verwachtingsvol naar de deur. Ze stak haar vingers in de druipende grot en ging rechtop zitten. Bij de deur was geen beweging te zien. Caroline had eerlijk gezegd wel verwacht dat Leo zich zou vertonen.
Merel, die eigenlijk niet veel meer nodig had om tot een orgasme te komen, kwam gesmoord door de schaamlippen op haar mond loeiend klaar. Ze stootte met haar onderlijf en danste op het brede bed op en neer.
“Blijf rustig liggen…. Ik moet even naar het toilet...” zei Caroline. Ze liet Merel in een lichte roes achter en ze stapte linea recta naar de deur waar ze Leo verwachtte.
Ze liep in het donker naar de contouren van z’n bed. Het bedlampje ging aan en ze keek in de verraste  ogen van Inge. Ze toonde een brede glimlach toen zij haar daar naakt zag staan en haar eveneens verbaasde gezicht zag. Leo lag naast haar en was in diepe slaap, ze had haar hand om z’n lul geklemd.
“Zo... zo.. Inge...” fluisterde Caroline, “een nieuw vriendje? Je laat er ook geen gras over groeien”. 
“Wat doe jij nou weer hier?” fluisterde het meisje terug.
“Ik heb Merel thuis gebracht en toen… hebben we even gespeeld.”
“Ja dat is wel te zien…. Maar… wat kom je op deze kamer doen?”
“Eigenlijk kwam ik Leo halen, ik heb wel zin in een triootje, maar nu ben jij er, weet Merel eigenlijk wel dat je hier bent?”
“Merel? Is dat zijn moeder?”
“O jee, je kent haar nog helemaal niet”
“Nee ik was gaan stappen en kwam Leo tegen, van Nathalie had ik gehoord dat hij mee had gedaan aan een orgie en ik vond hem wel leuk, dus ben ik met hem mee naar huis gegaan.”
“Hoorde je ons niet thuis komen dan?”
“Jawel,  dus lag ik te wachten tot het licht uit zou gaan, want hij slaapt al een poosje, en dan zachtjes naar huis te gaan.”
Caroline knikte begrijpend.
“Je hebt zeker geen haast om naar huis te gaan?” ging ze op fluisterende toon verder.
“Nee, hoezo? Ze weten thuis waar ik ben, dus die maken zich niet ongerust.”
“Doe het licht uit en kom mee..”
Ze deden de deur achter zich dicht en stonden dicht bij elkaar in de hal. Caroline gaf het meisje een kus op haar oor.
“Wacht even tot ik weer aan de gang ben en kom er dan bij”
Inge knikte en Caroline ging de grote slaapkamer weer binnen.
“Zo daar ben ik weer… ben je lekker klaargekomen?” vroeg Caroline, terwijl ze op het bed klom en  boven op Merel kroop. 
“Hmm, ja heerlijk…” kroelde de andere vrouw.
“Ik heb een lekker jong poesje voor je…” lispelde Caroline in haar oor en ze wenkte Inge.
Ze kwam op het bed en vleide zich tegen de warme vrouwenlijven aan.
Merel keek naar het meisje. “Wie ben jij?” vroeg ze hakkelend.
“Stttt...” zei Caroline en ze legde haar vinger op de lippen van de brunette, “dat komt straks wel...”
Inge nam een borst van Merel in haar hand en likte zacht aan haar tepel. Caroline zocht de hand van Merel en drukte deze op het geschoren onderlijf van het knappe blondje. Werktuiglijk gleed haar middelvinger door de natte spleet en drong de schede binnen. Inge kreunde. Ze merkte dat Caroline van Merel af was gegaan en begerig legde ze haar hand op het onderlijf van deze mooie vrouw, die dus de moeder was van Leo. Ze ging al kussend van haar borsten over de gladde buik naar onderen en plaatste haar volle lippen op haar spleet en begon vol overgave cunnilingus met haar te bedrijven. Caroline gaf Merel geen gelegenheid om aan andere dingen te denken. Ze zette haar kut op haar mond en boog zich zelf voorover om het onder lijf van Inge te zoeken. Zo lagen de drie vrouwen elkaar te beffen en te vingeren. Caroline verbrak de cirkel en zorgde er voor dat Merel Inge ging likken. De brunette zat met haar kut op het likkende mondje van Inge en tongde zelf vol overgave het jonge meisjeskutje.
Op haar tenen ging Caroline naar de kamer van Leo en maakte hem wakker. Hij keek verwonderd om zich heen en schudde z’n hoofd. Hij zag Caroline naakt voor zich staan en plotseling was hij klaarwakker.
“Waar is Inge” vroeg hij.
“Stt… kom…” wenkte ze.
Leo zag het kontje van zijn moeder op en neer wippen op het gezicht van z’n vriendinnetje en hij kon zien dat ze haar kutje uitlikte.
Caroline gebaarde hem op het bed te gaan en achter z’n moeder te gaan zitten.
Hij aarzelde.
De roodharige vrouw boog zichzelf naar voren en streelde de billen van Merel. Met haar vingers trok ze haar schaamlippen uit elkaar. Het roze tongetje van Inge was nu goed te zien. Ze likte aan het knobbeltje. Caroline liet een vinger in de schede van Merel glijden. Ze was nat genoeg. Ze wenkte Leo opnieuw. In trance ging hij op het bed zitten. Hij nam achter Merel plaats en terwijl Caroline met een hand vingerde greep ze met haar andere hand z’n lul vast. Die was bij het zien van zoveel lekkers spontaan weer tot volle wasdom gekomen. Hij huiverde toen z’n eikel de gezwollen schaamlippen van z’n moeder passeerden en dan in haar drong.
Merel schokte, maar bleef met haar mond op het kutje. “Hmm… Caroline…. Wat lekker...” gromde ze vanuit het natte spleetje, “hmm waar heb je die lekkere dildo vandaan… Ohhh beter dan echt… ja stoot door, ga door...”
Caroline hield Leo tegen toen hij z’n handen op haar heupen wilde leggen, dan zou ze het kunnen merken.
Leo rolde met z’n ogen, hij neukte z’n moeder, ohhh... als ze er achter komt... ging het door z’n hoofd. Hij pompte stevig in en uit haar. Goh, wat een lekkere kut. 
“Ohh… o lekker, hmmmm ga door ja lekker met die tong… en lekker dik, die heerlijke pik… Hmm dat is genieten” kermde Merel.
Leo kon het niet meer houden, dit was te veel, zo’n heerlijk kutje waar z’n pik in gleed. Ook Merel kreeg een orgasme. Heel in de verte hoorde ze Leo.
“Oh mam… lekker ik spuit in je… occhhh… wat een geile kut heb je…”
Het duurde even tot het tot haar doordrong en toen kwam ze met een schok omhoog en keek achterom.
“Leo...” riep ze uit. De jongen zat met een verkrampt gezicht achter haar en z’n lijf schokte hevig. Merel keek hem met wijd open ogen aan. Onwillekeurig draaide ze met haar kontje en stootte haar billen tegen zijn lijf. Ze bracht een hand naar achteren en streelde z’n arm en z’n borst.
“Ohhhhhh….” kermde ze genietend, “ohhh hmmm jaaaaaaaa…”
Leo zag dat Merel niet boos werd, hij sloot z’n armen om haar middel en trok haar dichter tegen zich aan. Z’n lul bleef stijf in haar. Aangemoedigd door het achterwege blijven van een negatieve reactie begon hij langzaam opnieuw te pompen. Merel reageerde gelijk door z’n ritme over te nemen.
Inge had zich onopvallend onder Merel en haar zoon uit gewurmd. Ze keek, zittende op de rand van het bed, naar het schouwspel. Caroline kon ook haar blik maar moeilijk van het tweetal af krijgen, ze zag vertederd hoe Merel kronkelde van genot. Ze wenkte Inge, terwijl ze zelf haar kledingstukken van de vloer raapte. Op hun tenen verlieten ze de kamer en nadat ze zich hadden aangekleed verlieten ze de flat.
Ondertussen had Merel zich omgedraaid. Ze strekte uitnodigend haar armen uit en trok Leo tegen zich aan. “Steek ‘m er weer in lieverd…” fluisterde ze heet in z’n oor.
Leo zakte tussen haar dijen en z’n erectie gleed haar kut in.
“Oh jongen toch…. Wat lekker… hmmm hier heb ik zo naar verlangd” zei ze kermend van genot.
“Ik ook mam… oh wat ben je lekker… hmmmmm…” Z’n gekreun werd gesmoord toen Merel haar mond op de zijne perste en haar tong tastend in zijn mond liet ronddartelen.
Ze neukten de hele nacht in alle bedenkbare standjes.
“Oh… jongen… dit hadden we al veel eerder moeten doen…” kermde Merel vlak voor dat ze in de vroege ochtend in elkaars armen in slaap vielen.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen