Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Dorp 6, Ouderparticipatie 6

Je gaat het 6e hoofdstuk van “Ouderparticipatie” uit het 6e deel van de sekssoap “Dorp op Hoge hakken” lezen. Speciaal R en I willen we wijzen op het feit dat het tussen buren heel goed kan gaan, zelfs als hondje.

Caroline zuchtte diep. Ze had deze situatie nu eenmaal veroorzaakt, nu werd van haar verwacht dat ze het ook tot een goed einde zou brengen. Marga was haar komen zeggen dat het eerste deel van hun plan was gelukt. Ze zou samen met Bert een weekend naar haar zuster gaan en daar blijven logeren. Dus Frans, de buurman, was het weekend alleen thuis.

Hij was wel verwonderd geweest dat het niet de bedoeling was dat hij meeging, maar had zich er snel bij neergelegd.
Caroline streek haar jurk glad en bekeek zich nog eens in de spiegel. Ze knikte goedkeurend en een tel later had ze op de bel bij buurman gedrukt. Het duurde even, maar toen ging de deur een klein stukje open. Hij keek verwonderd naar zijn buurvrouw, deed de deur nu helemaal open en hij liet openlijk z’n blik over de prachtige vrouw dwalen.
“Hallo... we zien elkaar niet zoveel...” begon Caroline, “..maar….”
“Ja, ja, u bent de buurvrouw, ik weet het wel...” viel hij haar met bronzen stem in de rede.
“Mag ik binnen komen...” vroeg Caroline.
Z’n ogen schitterden een moment. “Wat kan ik voor u doen?” vroeg hij zonder aanstalten te maken de vrouw binnen te laten.
“Ik wil met u praten” zei ze eenvoudig.
“Daar heb ik nu even geen tijd voor, kom morgenavond maar...” zei hij en deed de deur voor de neus van de volkomen verbouwereerde Caroline dicht.
Wat een eikel, dacht ze terwijl ze met loodzware benen terug naar haar voordeur liep. Ze schonk zich met trillende handen een groot glas whisky in en ging zitten. Ze was zo zeker van zichzelf geweest. Het is een peulenschilletje had ze tegen Marga gezegd. Tja, wat moest ze nu? Ze had zich van deze avond heel iets anders voorgesteld dan alleen thuis te zitten. Ze nam de telefoon op.
“Ha Merel met Caroline...” sprak ze in de hoorn.
“Ja goed, dank je… heb je iets te doen vanavond?”
“Hm... Leo is thuis…. Dan breng je die toch mee...”
“Heeft hij geen zin in? …. Dan zeg je toch tegen hem dat Angelique ook hier is…” waagde Caroline te zeggen, maar het plan rijpte ineens in haar hoofd. 
“Ik weet nog niet... gezellig wat kletsen… misschien een spelletje doen….” 
“Ik zou het jammer vinden… als je… als jullie nu niet kunnen komen… Ja goed, nou misschien tot straks…” beëindigde ze het gesprek. Na nog een paar telefoontjes ging ze gespannen af zitten wachten. Die lul, dacht ze nog aan de afwijzing door de buurman, had hij de kans, greep hij hem niet.
 

Angelique en haar dochter Nathalie waren de eersten.
“Is er nog niemand?” vroeg het exotische vrouwtje rondkijkend.
“Wie had je dan verwacht?” repliceerde Caroline.
“Nou ik begreep dat het er weer wild aan toe zou gaan vanavond” lachte Angelique.
Frank en Claudia kwamen binnen.
“Heb je Jeanette maar thuis gelaten?” stelde Caroline vast toen ze zag dat de moeder van Claudia er niet was.
“Zij haalt de jongens oph…” riep Nathalie vanuit de woonkamer.
“Ja…” beaamde Frank “ze haalt Niels, Adrie en Leo op. Dat heeft Nathalie nog even snel geregeld.”
“O, dan zal Merel wel met hun meekomen…” reageerde Caroline verheugd.
“Merel? Wie is Merel…” vroeg Angelique terwijl ze haar handen al over het lijf van Frank liet dwalen.
“De moeder van Leo…” antwoordde haar dochter, “komt zij ook mee, maar dat… die weet toch van niets?”
“Nee, niet van ons…. Maar ze is wel een liefhebber…” Caroline vertelde kort over haar avontuurtje met de brunette.
Een half uurtje later was iedereen binnen. Ook Peter was gewaarschuwd en omdat Karin, zijn moeder, die avond moest werken was hij alleen gekomen.
Merel kwam inderdaad mee, ze keek verwonderd naar het gezelschap en maakte gereserveerd kennis met Angelique. Het donkere vrouwtje wist niet dat Merel zo’n probleem had met het feit dat ze met haar zoon naar bed was geweest. Ze vond haar reactie maar wat vreemd. De drankjes werden ingeschonken en Angelique was al met Adrie naar de bovenverdieping geglipt. Caroline stond tussen Claudia en Frank in.
“Ik wil dat het ijs zo snel mogelijk gebroken wordt, dus als jullie nu eens met elkaar… dan lijkt het mij een goed idee om Merel eens op een ander manier kennis maakt met Leo…” zei ze samenzweerderig.
Merel wist echter niet waar ze moest kijken toen ze in de achterkamer, in het spaarzame licht van een schemerlampje, Nathalie door haar knieën zag gaan en het er op leek dat ze de lul van Niels uit z’n broek haalde om er vervolgens aan te gaan zuigen.
Leo zag het ook. Hij zat met een rood hoofd tegenover z’n moeder. Wat zou ze wel denken. Hij was dan wel eerlijk tegen haar geweest en ze was niet boos op hem geworden toen hij haar had verteld dat hij met een vrouw naar bed was geweest, maar dit was voor hem ook nieuw. Caroline ging op de leuning van zijn stoel zitten. Haar jurkje schoof omhoog en haar blote dijen waren zichtbaar. Hij slikte.
“Ben je een beetje geil?” vroeg de onderwijzeres aan haar leerling.
Hij staarde naar haar mooie rechte benen en zag, voordat ze zich over hem heen boog om hem te kussen, dat Peter naast z’n moeder ging zitten.
“Hallo” zei Peter.
Merel knikte gereserveerd en nam de man van top tot teen op. Hm, hij zag er wel lekker uit, maar het was weer een man, een als zo velen.  Uit haar ooghoeken zag ze Caroline en Leo opstaan en de kamer uitlopen.
“Je zoon hè…”  zei Peter, die haar blik volgde.
Merel knikte en slaakte een diepe zucht.
“Mijn moeder zal straks wel komen” ging Peter verder.
“Je moeder?” Merel keek hem verbaast aan.
“Ja… ze is nog aan het werk, ze werkt in dat hotel/café, weet je wel”.
Merel knikte, ja dat kende ze wel het was het enige hotel in het dorp, het werd door een vrouw gerund, Monique dacht ze dat ze heette.  Ze had er wel eens een man opgepikt.
“Maar je moeder eh… hoe moet ik het zeggen. Doet je moeder ook mee aan dat?” Ze knikte in de richting van Niels en Nathalie, die nu openlijk aan het vrijen waren.
“Oh ja hoor… ze vindt dit geweldig.”
“Ja maar… jij bent toch ook hier… eh ik bedoel… dan zie je toch wat ze doet…” zei ze wat verward.
“O, maar dat geeft toch niet, ze kan tenslotte ook zien wat ik doe” zei hij geheimzinnig glimlachend. Met de bovenkant van z’n vingers streelde hij haar bovenarm en hij boog dichter naar haar toe. Bijna automatisch weerde ze hem af en boog zich om hem heen omdat ze aan haar andere zijde een gerucht hoorde. Ze keek er met stijgende verbazing naar.
Claudia zat onderuitgezakt in een fauteuil, haar jurk tot haar middel opgetrokken en het bovenstuk open geknoopt. Hierdoor waren haar lange benen zichtbaar en haar borsten die opgehouden werden door een halve beha, zodat de tepels geheel zichtbaar waren. Ze streelde er met haar vingers over. Maar dat was niet direct wat Merels aandacht trok. Ze zag een jonge knul, die met z’n hoofd tussen de benen van de rijpe vrouw zat en haar overduidelijk aan het likken was.
“Wat vind je daarvan?” zei Peter besmuikt lachend.
Merel slikte.
“Claudia vindt het fijn als ze door haar zoon wordt gelikt, zie je wel”.
Merel keek verschrikt op.
“Be... be… bedoel je… da… dat hij… ha… haar zoon is…” hakkelde ze.
Peter knikte.
“Dit wil ik niet…” zei ze gedecideerd, “ik wil hier weg…” ze stond op en zonder de anderen nog een blik waardig te gunnen liep ze de kamer uit. Peter snelde achter haar aan.
“Wat is er… waarom ga je nu weg?” vroeg hij in een poging haar tegen te houden.
Merel rukte zich los en keek de man met een donkere blik aan. Peter ging voor haar staan en blokkeerde de weg naar de voordeur. Zuchtend leunde Merel tegen de muur in het smalle gangetje en nam een afwachtende houding aan. Peter keek haar met een zijdelingse blik op zo’n guitige manier aan dat er een aarzelende lach op Merels gezicht verscheen.

 

Leo ging samen met Caroline de slaapkamer binnen. Op het bed lagen Adrie en Angelique.
“Oh hij heeft ‘m er al in…” zei Caroline met zwoele stem. Ze werd altijd extra heet als ze weer een nieuwe partner had.
Angelique had er inderdaad geen gras over later groeien. Haar immer jeukende kut had een beurt nodig en ze wist dat deze jongen die haar kon geven, dat had hij al eerder bewezen. Ze was nog volledig gekleed. Haar rok was opgetrokken en haar slipje opzij gedaan en de broek van Adrie hing op z’n knieën. Hij had zonder pardon en zonder voorspel z’n harde paal in haar geramd en neukte nu of z’n leven er vanaf hing.
Caroline streelde over de gulp van Leo. 
“Hmm, hij is al lekker stijf…” zei ze begerig. Ze trok hem tegen zich aan en zoende hem vol op de mond. Haar tong gleed naar binnen en zocht de zijne.
Hij liet z’n handen verkennend over haar lichaam dwalen. Hij voelde haar stevige lijf, kneedde haar billen en volgde door de stof van haar jurk heen, de bandjes van haar jarretelgordel.
“Denk je dat je moeder het leuk vindt… Dat ze het naar haar zin heeft..?”
Een blos vloog over het gezicht van de jonge knul.
“Ik... ik weet het niet…” zei hij aarzelend. Hij staarde peinzend over haar schouder naar het bed, waar zijn vriend de vrouw van zijn leven lag te neuken. Na die ene keer dat hij met haar en haar dochter naar bed was geweest, had hij haar niet meer uit z’n gedachten kunnen krijgen. Hij was stapeldol op haar maar had niet het lef gehad weer bij haar langs te gaan. Dit was de eerste keer na die orgie dat hij haar weer zag en in feite vond hij het maar niets dat ze nu met Adrie lag te neuken. Hij wilde haar voor zichzelf. Hij wilde bij haar wonen en de hele dag met haar in bed liggen, haar strelen, haar kussen, haar likken, haar neuken. Ja, dat had hij zich in z’n dromen voorgenomen of beter gezegd ingebeeld. Hij zag de begeerte in haar ogen en de manier waarop ze naar Adrie keek. Hij wist dat ze er niet zo over dacht als hij. Aan de andere kant had hij op school altijd begeerte gevoeld voor de vrouw, die nu tegen hem aan stond en aan z’n gulp zat te friemelen. Dit was zijn kans om het met haar te doen. Hij had vaak gefantaseerd hoe ze er onder haar kleren uit zou zien. Caroline kneep in z’n erectie waardoor hij ontwaakte uit z’n overpeinzingen.
Begerig trok hij haar jurkje omhoog en tastte naar haar billen. Hij kneedde het malse vlees terwijl hij z’n onderlijf tegen haar hand stootte.
“Hmm.. je hebt er zin in hè?” fluisterde ze heet.
“Oh Juf…. Ja..” kermde hij.
Caroline moest lachen.
“Kom dan maar gauw… dan zal de Juf jouw eens lekker verwennen…” zei ze terwijl ze door haar knieën zakte en geroutineerd z’n broek open maakte. Z’n korte maar zeer dikke pik sprong de ruimte in. Caroline, die al heel wat pikken had gezien, gromde goedkeurend.
“Hmm wat een heerlijke dikke pik heb jij jongen…. Die moet maar snel bij mij naar binnen. Ze voelde aan de trillingen van z’n pik dat het niet lang meer zou duren of hij zou klaarkomen. Als ze hem in haar mond zou nemen dan was het al zover. Dus liet ze z’n pik los en trok het jurkje uit.
“Kleed je ook uit… ik wil je naakt” zei ze met van begeerte trillende stem. Onderwijl liet ze de jurk op de vloer dwarrelen en haakte ze de voorsluiting van haar beha los. Leo trok z’n kleren uit maar hield z’n blik gericht op het prachtige blanke lijf van zijn lerares op school.
Caroline stroopte het slipje langs haar lange benen en liep naar het bed.
Ze keek naar het andere stel. Adrie lag te kreunen als een zwaarbeladen wagen. Z’n stoten werden trager maar intenser. Ze zag dat Leo nu ook naakt was en ging naast Angelique op het bed liggen. Ze strekte haar armen naar hem uit.
“Kom maar jongen…. Kom maar tussen mijn benen..” kermde ze.
Leo stapte op het bed en zag de openstaande schaamlippen van de prachtige vrouw.  Hij likte z’n lippen en dook met z’n mond op haar uitnodigende kutje af en begon cunnilingus met haar te bedrijven.

 

Zo trof Merel haar zoon aan. Peter had haar weten over te halen te blijven. Als reden had hij aangevoerd dat ze geen vervoer had en dat ze toch nog even zou moeten wachten voordat ze naar huis gebracht zou worden. De charmante Jeanette had zich met het gesprek bemoeid. Ontspannen had ze tegen de andere muur in de gang aangeleund en geamuseerd het gesprek tussen haar en Peter gevolgd. Ze had hem een wenk gegeven dat hij zich moest terug trekken.
“Ik hoorde van Caroline… dat jullie samen lekker hebben gespeeld…” zei de oudere vrouw zacht.
Merel keek haar verbaast aan.
“Dus jij houd wel van vrouwen…” ging Jeanette verder. 
Merel reageerde niet, maar nam de andere vrouw nieuwsgierig op.
“Ik heb ook liever een vrouw… Hoewel ik moet zeggen dat de jongens die hier nu zijn me wel aantrekken, jouw niet?”
Onwillekeurig knikte Merel.
Hierdoor aangemoedigd legde Jeanette familiair haar hand op de arm van Merel. Ze stribbelde niet tegen, ook niet toen ze haar zonder dwang naar het kleine keukentje leidde. 
“Zo... hier zal niemand ons lastig vallen...” zei ze zacht.
Gewillig liet Merel zich omarmen en opgewonden als ze ondanks alles toch was, beantwoordde ze gretig de hete zoen van de oudere vrouw.
Jeanette tongde haar heftig en zocht naar de borsten van Merel. Ze kneedde deze aanvankelijk aarzelend en toen heviger. Ook Merel liet zich niet onbetuigd. Ze streelde haar rug en liet haar handen onder haar oksels door gaan om beide handen om haar borsten te sluiten.
“Oh Merel… je bent een fijne vrouw...” kermde Jeanette heet, maar oprecht.
“Ik vind het ook fijn bij jou…” fluisterde Merel.
Jeanette maakte de knopen van de blouse van Merel los en trok de rits van haar jurk naar beneden. Het kledingstuk gleed naar de vloer. Jeanette keek bedenkelijk naar de panty die Merel aan had.
“Vind je dit niet makkelijker...” zei ze wijzend op haar sexy torselet, die aan de bovenzijde haar borsten ondersteunde maar volledig bloot liet en aan de onderzijde haar nylons ophield.
Door de panty heen zag Jeanette een klein slipje dat maar ternauwernood de schaamstreek van Merel bedekte. Ze zakte door haar knieën en scheurde de panty in het kruis open. Ze deed het slipje opzij en ging met haar wijsvinger over haar kittelaar. Merel slaakte een klein kreetje en gaf de oudere vrouw de ruimte door geleund tegen de keukendeur haar benen wijd te spreiden.
Geamuseerd lachend stak Jeanette een vinger in haar kut. De lusttunnel was vochtig en ze stak er een tweede en derde vinger bij. Met haar duim ging ze over het klitje. Merel steunde en kreunde en haar opgekropte verlangens kwamen er in een keer uit.

 

“Oh Jeanette wat heerlijk…. Hmmm je hebt me lekker klaargemaakt.” Ze bracht onderwijl haar hand tussen de benen van Jeanette en kneedde haar schaamlippen met haar volle hand. Geroutineerd rolde ze het kittelaartje tussen duim en wijsvinger.
Jeanette kermde en perste haar lippen op haar mond, wederom speelden hun tongen met elkaar. De gevoelige vrouw, die altijd snel en veel orgasmen kon krijgen, kwam ook nu snel klaar. Haar vocht droop over Merels hand.
“Lekker schatje… je bent fantastisch” complimenteerde ze Merel. “Zou je nu niet zin hebben in iets hards… iets warms…” fleemde ze.
Wederom kwam de aarzeling bij Merel, maar ook het verlangen.
Zonder verder op antwoord te wachten deed Jeanette de keukendeur open en duwde Merel voor zich uit door de gang de trap op. De slaapkamerdeur stond open en in één blik zag ze haar zoon met z’n mond op de kut van Caroline en zag ze dat Adrie lag klaar te komen in de kut van Angelique. Hij steunde en kreunde en het exotische vrouwtje slaakte kleine kreetjes van genoegen.
Jeanette zag de stijve pik van Leo tussen z’n benen staan. Zonder aarzeling pakte ze het ding vast en begon er aan te trekken. De jongen schoot omhoog en keek achterom. Met grote ogen zag hij z’n halfnaakte moeder. Hij staarde naar haar borsten en naar haar benen. Hij zag de stukgetrokken panty. Merel stond zenuwachtig van de ene voet op de andere te wippen. Ze had haar lippen stijf op elkaar geperst. Gebiologeerd keek ze naar de hand van Jeanette die de pik van haar zoon masseerde en naar de hand van de jongen waarvan de vingers diep in de kut van Caroline zaten. Haar ogen bleven gefocust op die twee dingen. Ze zag niet dat Adrie van Angelique afrolde en samen met het vrouwtje naar haar lag te kijken. Ze zag niet de blik van verstandhouding die Jeannete met Angelique wisselde. Ze knipperde even met haar ogen toen de hand om de pik van haar zoon wisselde en vervolgens zag ze niet dat Jeanette zich over de besmeurde lul van Adrie boog en daaraan begon te sabbelen. Ze zag Leo zich weer buigen over het onderlijf van Caroline en ze zag zijn tong die over de kittelaar ging. Ze zag de lichtbruine hand die de stevige erectie van haar zoon masseerde. Ze zag er een hand bijkomen die z’n ballen kneedde.
Leo was geschrokken toen hij z’n moeder daar halfnaakt naar hem zag staren. Zij sloeg een arm rond haar borsten en hield een hand voor haar onderlijf. De hand om z’n pik deed een scheut van genot door hem heen gaan. Hoewel hij zich schaamde voor zijn moeder bleef zijn pik stijf. De kut waarin hij z’n vingers had gestoken begon te trekken. Hij keek naar het gladgeschoren onderlijf en begon weer te likken. Hij hoorde Caroline kermen.
“Oh jongen toch… wat lekker… ik ben al gekomen…. Ik wil je pik…. Kom!”
Hij lette niet meer op z’n moeder en kroop op het warme lijf van z’n begeerlijk schooljuf. De hand om z’n lul leidde hem naar binnen. Hij rekte de kutwanden op en gleed volledig in haar. 
“Ja lekker…” kermde Caroline heet in z’n oor, “hmm neuk me jongen…. Ja stoot… ram ‘m er in..”
Leo pompte hard op en neer, hij voelde het orgasme wat hij al een paar keer met moeite had uitgesteld, eerst vanwege de hand van Caroline en later vanwege de handen van de andere twee vrouwen, kwam stormachtig naar boven. Hij kwam in een draaikolk, de kamer draaide om hem heen toen hij z’n zaad bij haar naar binnen schoot.
Met droge mond keek Merel naar haar zoon, die daar lag te neuken als een volwassen vent. Nog nooit eerder had ze andere mensen seks zien bedrijven en nu was ze er getuige van dat haar eigen zoon een vrouw lag te neuken en in haar klaar kwam. Ze voelde hoe twee handen zich rond haar blote borsten sloten en deze begonnen te kneden. De borsten van Angelique priemden in haar rug. Onwillekeurig duwde ze haar lijf tegen het vrouwenlijf achter haar en liet genietend haar handen het heerlijke masserende werk doen.
Ze zag Leo van Caroline afrollen en dat z’n druipende lul haar kousen besmeurden. Hete scheuten gingen door haar lijf. Gegeneerd wende ze haar blik af en draaide zich om. Angelique knikte haar bemoedigend toe, maar Merel liep langs haar heen en ging de trap af.
Jeanette overlegde met zichzelf. Ze had zich net vastgepind op de door haar alweer stijf gepijpte pik van Adrie. Hij zat zo lekker in haar en ze genoot van de lange lul van de viriele jongen diep in haar. Eigenlijk had ze achter Merel aan moeten gaan, maar het gevoel diep in haar buik deed haar besluiten lekker door te wippen.
Op de trap leunde Merel even tegen de leuning. Ze zuchtte diep, haar onderlijf stond in brand. Op haar hakschoenen liep ze verder. Ze voelde het vocht zich over haar liezen verspreiden en natte plekken op haar gescheurde panty maken. Ze liep verder en ging de woonkamer binnen. Peter zat op de bank en het leek alsof hij op haar wachtte. Hij sprong onmiddellijk overeind en liep op haar af. Vlak voor haar hield hij z’n pas in.
Zo op het eerste oog was er in de kamer niets meer te zien. Ze nam de man die tegenover haar stond met een snelle blik van top tot teen op. Hij was naakt. Hij had een sterk gespierd lijf en z’n pik hing halfslap over z’n ballen. Ze dacht aan de pik van haar zoon en stak haar hand uit naar die hangende lul. Ze voelde ‘m verstijven in haar hand. Lekker gevoel was dat. De pik begon te kloppen en wipte op tussen haar vingers. Ze haalde langzaam het vel op en neer over de brandweerhelm, waar z’n eikel sterk op leek.
Peter ademde zwaar. Deze prachtige vrouw had z’n lul vast en nu zou hij haar gaan neuken. Hij ging tegen haar aan staan en porde met z’n gigant tegen haar buik. Hij sloeg een arm om haar hals met tilde met z’n andere hand haar been op. Haar kut kwam precies op pikhoogte. Ze deed zelf het slipje opzij en in een beweging gleed hij in haar. 
“Oh… lekker…” kermde ze.
“Zo… dit is heel wat anders dan een uurtje geleden…” gromde Peter.
“Ja…” beaamde ze, “maar het is me het wachten wel waard. Oh naai me… ja heerlijk met die grote paal van je” kermde ze vulgair.
Van achter de eettafel aan de andere kant van de kamer keken vier paar ogen naar de heerlijke vrouw die daar door Peter genaaid werd. Toen iedereen uit de kamer was weggegaan waren ze bij elkaar gekropen. Claudia had zich op Niels gestort en zich op hem vastgepind en het jonge meisje had de pik van Frank in haar mond genomen, tot ze merkten dat er aan de andere kant van de kamer iets bijzonders gebeurde. Ze keken onafgebroken en zagen nu dat Merel op haar rug op de solide salontafel ging liggen en Peter haar benen over z’n schouders legde en z’n pik in haar ramde.

 

Net op het moment dat Caroline de trap af kwam ging de bel. Dat zal Karin wel zijn, dacht ze. Ze trok de deur open en zag tot haar stomme verbazing de buurman staan. Hij keek met open mond naar het naakte lijf van z’n buurvrouw. Caroline herstelde zich snel.
“Hallo buurman…. Heeft u zich bedacht?” en voor hij er erg in had trok ze hem aan z’n arm de gang in  en deed de deur achter hem dicht. Ze trok de verbouwereerde man de kamer duwde hem in een stoel en begon z’n broek open te maken.
Hij protesteerde niet echt maar stribbelde een beetje tegen. Behendig maakte z’n broek los en viste z’n pik op. Hij was al aan het verstijven en groeide helemaal toen ze ‘m in haar hand en vervolgens in haar mond nam. Hij keek naar de hand om z’n pik en het hoofd dat op en neer over z’n erectie danste. Hij keek naar het stel dat op de tafel, op nog geen meter van hem af, lag te neuken.  Z’n toch al niet zo overtuigende tegenstand verdween als sneeuw voor de zon. Hij nam haar hoofd in beide handen en stootte z’n pik in haar keel. Caroline kokhalsde toen de dikke eikel tegen haar huig stootte. Ze trok haar mond krachtig terug en zoog stevig aan z’n eikel. Z’n zaad kwam vrijwel onmiddellijk daarna en vulde haar mond. Het droop langs haar mondhoeken over haar kin en druppelde op de zitting van de fauteuil. Ze slikte de rest door en terwijl ze haar gezicht afveegde keek ze haar buurman aan.
“Buurman… wat kwam u doen?” vroeg ze quasi serieus.
“Eh… ik hoorde wat en wilde….” begon hij.
“Ja ja.. je hoorde wat..” viel Caroline hem in de rede, “… je wilde mij neuken hé…. Nou dat komt goed uit… dat wilde ik daarnet ook met jou.”
“En neuken zal je…” Claudia kwam in haar lingerie op hem aflopen met in haar kielzog Nathalie die haar jurkje rechttrok.
“Ik wil hem…” zei het meisje gedecideerd. Ze kwam op de oude man af.
“Zo… nu ben jij al klaargekomen… dus kan je fijn mijn kutje likken” fluisterde heet in z’n oor, toen ze zich op de leuning van de stoel zette. “Vooruit… die stoel uit en op je knieën” gebood ze hem. Ze trok het jurkje omhoog en toonde hem haar blote kutje.
Frans likkebaardde bij het zien van haar nauwelijks behaarde poesje. Aarzelend stak hij z’n hand uit en legde die op het boord van haar nylonkous, met z’n duim streelde hij haar schaamhaartjes. Toen hij merkte dat het meisje hem liet begaan gleed z’n hand op haar kutje en kneedde hij deze waarbij z’n middelvinger tussen de schaamlipjes gleed.  Nathalie trok haar jurkje over het hoofd en toonde hem haar bijna volwassen borstjes. Ze trok z’n hoofd er naar toe en hij begon gretig om en om aan de tepeltjes te zuigen.
Caroline spoelde haar mond met wat wijn en draaide zich om. Achter haar stond Niels aan z’n pik te trekken en Frank stond naast hem. Caroline nam het handwerk van Niels over en sloot even later haar lippen om z’n pik.
“Kom Caroline… ik wil je neuken…. Ik ben al genoeg gepijpt…” zei hij. Caroline ging ruggelings op de bank liggen en ontving de jongen tussen haar dijen.
Frank liep om z’n moeder heen, die stond te kijken hoe de oude man en het jonge meisje bezig waren. Nathalie had de verslapte pik in haar hand genomen en trachtte er nieuw leven in te krijgen. Smekend keek ze naar Claudia, die haar onmiddellijk begreep. Ze ging op haar knieën zitten en nam het slappe geval van het meisje over.
Frank keek toe. Hij zag de pik van Peter onophoudelijk de kut van Merel in en uit glijden. Met geloken ogen keek Merel naar hem en loom strekte ze haar hand naar hem uit. Frank liep op haar toe en ze nam z’n stijve pik in haar hand. Hij was, net als Niels, nog niet klaargekomen hoewel hij stevig was gepijpt en heftig had liggen neuken met beide vrouwen. Hij zakte door z’n knieën en hield z’n eikel voor haar vochtige lippen. Nog nooit had Merel het met twee mannen tegelijk gedaan, ze was eigenlijk heel monogaam ingesteld. Maar er was snel een knop bij haar omgegaan toen ze die avond getuige werd van een orgie op het bed op de bovenverdieping. Ze hield niet van pijpen, tenminste niet bij een vreemde. Vroeger had ze haar man vaak met haar mond klaargemaakt, maar sinds hij er niet meer was had ze eigenlijk niet meer gepijpt. De mannen die ze wel eens meenam hadden soms wel eens aangedrongen door hun pik voor haar mond te houden, maar dat had ze altijd consequent geweigerd en in plaats van ze te pijpen had ze een condoom om hun erectie gerold en zich door hen laten neuken tot ze klaar kwamen. Zelf had ze er nooit veel plezier aan beleefd en had eigenlijk een beetje haar bekomst van mannen. Maar deze Peter, neukte haar nu al een klein half uur, zonder zelf klaar te komen. Zij had inmiddels al een paar orgasmen gehad. Een heerlijk voldaan gevoel deed haar lijf tintelen en toen de jonge knul met z’n enorme stijve lul op haar afkwam wilde ze eigenlijk maar een ding; hem pijpen.
Frank voelde de lippen om z’n stijve stok sluiten. Haar tong cirkelde rond de eikel en porde in de uitgang van de pisbuis. Ze begon hard te zuigen omdat ze weer op het punt stond klaar te komen. Met de pik in haar mond stimuleerde ze met beiden handen haar kittelaar en voelde aan de kleddernatte pik die in en uit haar kut gleed. Peter vond het nu ook welletjes. Hij had z’n orgasme al diverse keren uitgesteld, maar nu liet hij z’n zaad de vrije loop. Na z’n eerste ejaculaties trok hij de spuitende pik uit haar kut en deponeerde de rest op haar bovenbeen. Hij smeerde de witte klodders uit over het gladde nylon van haar panty. Frank stond al naast hem om het neukwerk van hem over te nemen. Peter wisselde met hem van plaats. Huiverig nam Merel z’n pik in haar mond. Ze proefde het zaad en haar eigen kutsap. Een rilling van afschuw ging over haar rug, maar ze vermande zich snel toen haar kut weer gevuld werd met de heerlijke lul van Frank.
“Is hij weer stijf Claudia” vroeg Nathalie ongeduldig. Ze vond het gefriemel van de oude man aan haar kutje wel lekker maar het was nu tijd om geneukt te worden, hoewel likken ook wel lekker was.
Claudia toonde haar de nog niet volledig stijve pik van Frans.
“Okay, je moet me nu likken…” zei ze tegen Frans en duwde z’n hand weg.
Hij bleef bewegingloos zitten.
“Je hoort me niet zeker?” zei het meisje nu iets strenger.
Frans reageerde niet.
“Claudia, houdt eens op met pijpen” gebood Nathalie en gaf daarbij een tikje op haar hoofd.
De vrouw hield op en ging rechtop op haar knieën zitten met haar handen op haar bovenbenen.
“Ga eens uit de stoel..” trachtte het jonge grietje de man in beweging te krijgen.
Hij bleef stokstijf zitten. Nathalie sprong van de stoelleuning en keek nadenkend naar oude man.
“Goed.. je wilt niet luisteren…. Dan zal ik je leren luisteren….!” Sprak ze gedecideerd.
Claudia bestudeerde haar nieuwsgierig.
Nathalie trok het jurkje over haar hoofd en ging pal voor Frans staan. Hij likte z’n lippen, maar deed verder niets.  Het meisje spreidde haar benen en trok haar schaamlippen vaneen. Met haar bovenarmen drukte ze haar borsten tegen elkaar. Ze zag er zinneprikkelend uit, maar Frans bleef nog steeds stokstijf zitten. Aan het licht wippen van z’n pik was te zien dat het hem niet helemaal onberoerd liet. Nathalie streelde haar gezwollen kittelaar. Ze schopte haar open hakschoentjes van haar voeten en stapte op de zitting van de fauteuil en haar voeten aan weerszijden van hem. Ze drukte haar onderlijf tegen z’n gezicht en voelde z’n adem tegen haar buik. Gewaagd stapte ze op de brede leuning van de stoel en liet haar poesje op z’n mond zakken. Frans bleef met half open mond stilletjes tegen haar vochtige kutje aan zitten.
“Likken… schiet op… lik me…” riep ze.
Frans bleef onbeweeglijk zitten. 
Nathalie pakte z’n hoofd beet en drukte z’n mond stevig op haar geslachtsorgaan.
“Likken…. Ouwe lul…. Schiet op likken en snel” riep ze nu sardonisch streng, “vooruit haal die tong uit je bek en slobber m’n kut uit” ging ze vulgair verder.
Langzaam kwam Frans in beweging en opeens kronkelde z’n tong zich over het paarlemoer gladde binnenste van haar schaamlippen en bewoog zich in haar lustkanaal. Hij was ineens helemaal actief en begon haar hartstochtelijk te beffen.
“Ja… dat is een goed begin… ga door ouwe zak… likken over m’n klit…. Ja daar…. Hmm steek die geile hete tong van je in m’n kut” krijste het meisje ordinair. De aanwezigen in de kamer waren stil gevallen en keken met stomme verbazing naar Nathalie, die ze zo helemaal niet kenden. Het doorgaans poeslieve meisje, die nog geen vlieg kwaad kon doen, schreeuwde tegen de man, vernederde hem door aan z’n oren te trekken en boven op z’n hoofd te slaan. Ze zette haar lange spitse nagels in z’n rug en door z’n overhemd heen trok ze krassen in de huid.
Hij kermde gesmoord door de schaamlippen die z’n mond en neus bedekten en hem bijna de adem benamen. Ze danste op z’n gezicht. Zo’n orgasme had ze nog nooit gehad. Hij porde en boorde met z’n tong en bereikte alle gevoelige plekjes van haar pubis. Zijn handen gleden strelend langs haar benen en vervolgens tastend langs de jarretelles via haar gevoelige flanken over haar harde buik naar haar borsten. Daar bleven ze rusten en streelden de tepels totdat deze tot barstens toe opzwollen. De hete sappen van het meisje dropen over z’n gezicht, via de kin en doorweekten z’n overhemd. Nathalie verloor de controle over zichzelf en zakte langzaam in elkaar. Peter was in één stap bij haar en kon haar nog net opvangen. In katzwijm lag ze in z’n armen. Niels en Caroline maakte snel plaats op de bank, waar hij haar neervlijde.  Merel, die als verpleegster in het ziekenhuis werkte, kwam overeind van de tafel de beide lullen ploften uit respectievelijk haar mond en kut, en ze haastte zich naar het jonge meisje. Op dat moment kwam Nathalie weer bij zinnen.
“Ongelooflijk..” was het eerste wat ze zei. Ze keek om de bezorgde Merel heen naar de man die haar zo’n geweldig orgasme had bezorgd. Frans zat stoïcijns in de stoel en veinsde geen aandacht te hebben voor hetgeen zich in de kamer afspeelde. Z’n armen lagen eenvoudig in z’n schoot en als z’n gezicht niet zo nat was geweest en er zich geen natte plekken op z’n overhemd aftekenden, was aan hem niet te zien dat er zich zojuist iets aparts had afgespeeld.
Caroline nam haar buurman ook eens op. Marga had niets verteld over zijn zekere vorm van sadomasochisme, misschien wist ze er ook wel helemaal niets van. Dit bood wel perspectieven. Ze ging voor hem staan.
“Sta op” gebood ze.
Hij bleef onbeweeglijk zitten.
“Godverdomme…. Sta op!” Caroline werd woedend op die abnormale vent, die haar enige uren geleden ook al de deur had gewezen.
Van onder z’n wimpers keek hij naar het gezicht van z’n buurvrouw, maar bewoog niet.
“Als ik zeg dat je op moet staan…. Dan sta je op, klootzak die je bent…. Hoor je me?” tierde ze.
Hij bleef haar aankijken met wat droevige, trouwe hondenogen.
“Goed lul….. als jij een hond wil zijn….. dan zal je een hond worden…” ze draaide zich oprecht kwaad op haar hakken om en kwam even later terug met een leren halsband en een riem.  Zonder hem een blik waardig te gunnen, gespte ze de halsband om z’n nek en klikte de riem er aan vast. Ze gaf een korte ruk aan de riem.
“Kom…” zei ze, “kom staan…. Goedzo”
Onmiddellijk was Frans in beweging gekomen en stond recht.
“Je kleren uit… schiet op” zei ze gebiedend.
Hij bleef aarzelend, met z’n armen strak langs z’n lichaam staan.
Caroline haalde uit, met een ferme pets kwam het uiteinde van de riem op de schouder van de man terecht. Meer aansporing had hij op dat moment niet nodig en in een oogwenk had hij zich van z’n kleding ontdaan.
“Op je knieën” zei ze en hield dreigend de riem omhoog.
Ze was nog niet uitgesproken en hij zat op handen en knieën. Caroline ging in de fauteuil zitten en trok hem met de riem naar zich toe.
“Likken…. En vlug een beetje” zei ze weer dreigend.
Hij viel aan op haar kut en ook nu ervoer Caroline de kronkelende tong, die haar binnen de kortste keren helemaal dol maakte. Claudia ging achter de man zitten en kneedde z’n ballen en z’n pik. Langzaam begon de pik te groeien totdat die kwispelend recht vooruit stak.
“ohh…. Ohhhhh mijn god….. oh hmmmmmm… ochhhh….” Kermde Caroline en haar kutsap sproeide in het gezicht van die geweldige likker voor haar.
Claudia nam de riem van Caroline over en ging voorovergebogen voor hem zitten.
“Neuk me” gebood ze en trok aan de riem, “steek die pik in me.
Hij klom op haar zoals een hond dat zou doen en grommend gleed z’n pik in haar kut. Hij bleef even stil zitten om aan het gevoel te wennen, maar dat duurde Claudia te lang.
“Neuken… schiet op…. Beweeg die heerlijke pik van je….” riep ze en ze gaf nog een ruk aan de riem.
Hijgend begon hij te pompen, z’n tong hing uit z’n mond. Hij sloeg z’n armen om haar lijf en trok haar stevig tegen zich aan. Met z’n vingers toucheerde hij geroutineerd haar kittelaar.
“Ohhh jééééé oh wat lekker…… ohhhhhhh, ga door ik kom ik kkkoooooooommmmmmmm..” gilde de vrouw heet.
Frans gromde en piepte en verhoogde z’n tempo. Hij kwam klaar tegelijkertijd met Claudia.
“Shit…” zei Caroline oprecht. Ze was weer bij zin gekomen en keek met bewondering naar haar buurman. Had Marga het nu zo mis, het kon toch niet waar zijn dat ze met zoiets in bed lag, met zoiets ontzettend geils en dat ze niet in de gaten had  hoe fantastisch hij je kon klaar maken. Oh.. deze man kon in z’n eentje wel tien vrouwen tegelijk verwennen, en zijn eigen vrouw reageerde haar seksuele frustratie bij andere mannen af en bij haar. Hoe is het mogelijk.
Frans, die nu al twee keer in korte tijd was klaargekomen, toonde geen spoor van vermoeidheid.  Hij loerde begerig naar Merel, die angstig werd bij de gedachte dat hij haar dadelijk zou bespringen. Maar hij kreeg geen kans. Jeanette en Angelique waren op het geluid afgekomen. Angelique nam de riem van Claudia over en na de gebruikelijke aandrang begon Frans te beffen. Jeanette kroop tussen z’n benen en nam z’n druipende pik in haar mond.
“Ik moet klaarkomen..” piepte Frank. Hij stond voorovergebogen met de kloppende pik in z’n hand. Merel spreidde haar benen. Ze was bij Nathalie op de bank blijven zitten toen het meisje weer bijgekomen was.
“Oh heerlijk… die stijve paal…..” kermde ze toen Frank in haar gleed.
“Vind je het lekker ma….” fluisterde Leo in haar oor. Hij was net binnengekomen, nadat hij z’n tweede orgasme had ondergaan bij Angelique. Hij keek ondertussen naar de vreemde man met een riem om z’n hals, die nu ongetwijfeld, zijn zaad uit de kut van Angelique aan het slobberen was.
Licht geschrokken keek Merel naar haar zoon en naar zijn pik die half verslapt tussen z’n benen hing.
“Ja jongen… het is lekker…” kreunde ze.
Frank schoot z’n zaad in haar. Angelique kwam joelend klaar onder de tong van Frans en Niels kwam klaar in de kut van Jeanette, die wijdbeens op haar rug aan de pik van Frans lag te zuigen. Niels stak voordat hij zelf klaarkwam, z’n vinger in de anus van de man voor hem. Hij loeide het uit en schoot voor de derde keer z’n sperma naar buiten, in de gretige mond van Jeanette dit keer.
Vermoeid keerde iedereen huiswaarts. Alleen Frans bleef bij Caroline. Ze had naast het bed een paar dekens neergelegd waarop de man kon liggen. Toen ze in de vroege ochtend weer zin kreeg hoefde ze maar een ruk aan de riem te geven en Frans kroop gewillig bij haar.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen