Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Dorp 6, Ouderparticipatie 5
Hier (speciaal voor Rinus, David en Naomi) het 5e hoofdstuk van het zesde deel genaamde “Ouderparticipatie” uit de geile sekssoap “Dorp op hoge hakken” Laat ons maar weten wat jullie er van vinden : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bert kon bijna niet wachten. Hij zou die avond weer naar Caroline gaan. Hij had haar niet meer van dichtbij meegemaakt na die twee keer dat hij haar seksueel bezig had gezien. Die avond dat hij had gezien dat z’n moeder met de buurvrouw en een man bezig was had hij, nadat hij z’n vader had bevrijdt, zichzelf twee maal afgetrokken. Hij was klaarwakker geweest toen hij z’n moeder de trap op hoorde stommelen. Met ingehouden adem lag hij te wachten of ze nog even naar hem zou komen kijken. Het gebeurde inderdaad. Ze kwam binnen en boog zich over hem heen om hem toe te dekken. Hij rook haar parfum. Hij snoof het op en was eigenlijk beschaamd over het feit dat hij haar had staan begluren. Ze drukte nog een kus op z’n voorhoofd en ging toen naar haar eigen kamer. Zou Vader ook naar haar gluren als ze zich ging uitkleden, vroeg hij zich af.
Moeder stond in de keuken de afwas te doen. Ze neuriede zacht. Hij liep heen en weer.
“Wat loop je toch zenuwachtig heen en weer, is er iets?” vroeg ze met een schittering in haar ogen.

“Nee niets…”
Ze droogde haar handen af en liep naar haar zoon. Ze sloeg haar arm om z’n schouder en trok hem tegen zich aan en knuffelde hem. Bert probeerde zich los te trekken, maar ze hield hem stevig vast. Hij voelde de warmte van z’n moeder. Z’n wang drukte tegen de zijkant van haar borst. Hij kreeg het er warm van en worstelde zich opgewonden los.
“Gaat het niet goed met je Franse les?” probeerde ze nog.
“Ja best…. Ik ga naar Caroline, tot straks…” hij had gezien dat het een voor zevenen was, dus tijd.
Hij zag Caroline al door het achterraam in de kamer zitten. Z’n pikkie zwol al weer op in z’n broek. Oh, nu kwam hij bij de vrouw die hij had zien vrijen met een andere vrouw en met een man en, niet in de laatste plaats, met z’n moeder erbij.
“Hallo Bert, je ben zoals gewoonlijk, mooi op tijd, zullen we maar gelijk beginnen?”  
Onder de lamp boven de tafel spreidde hij z’n boek en z’n schrift uit. Caroline boog zich over hem heen en wierp een snelle blik op het schrift. De hitte sloeg van Bert af toen hij haar borsten in z’n rug voelde prikken. Die borsten die hij nu al een paar keer bloot had gezien, die borsten waaraan hij had gezien dat een andere vrouw likte. Z’n pik stond knalhard in z’n broek. 
“Zijn jouw borsten net zo groot als die van mijn moeder?” vroeg hij naïef. Het floepte er uit omdat hij al zo vaak had gefantaseerd dat het zo zou kunnen gaan.
Caroline keek hem met open mond aan, maar vermande zich ogenblikkelijk.
“Heb jij de borsten van je moeder dan wel eens gezien?” vroeg ze rustig.
“Ja hoor...” zei hij met dichtgeknepen stem.
“Ik weet het niet… maar er is maar een manier om daar achter te komen..”
Bert keek haar bijna brutaal, maar meer nieuwsgierig aan.
“Zou je ze willen zien?” vroeg Caroline licht opgewonden over het feit dat ze nu bijna zeker wist dat het zou gaan gebeuren. Ze had er zelf meerdere keren over nagedacht hoe ze de jongen zou verleiden, ze wist dat het makkelijk zou gaan, maar dat hij zelf het initiatief zou nemen had ze niet verwacht.
Ze keek hem afwachtend aan.
Hij knikte gretig. Z’n grote blauwe ogen keken haar bijna smachtend aan.
“Wel… dan doen we dat, maar op de voorwaarde dat jij ook wat laat zien...” zei ze hitsig. Ze liep tegelijkertijd naar het raam en schoof de gordijnen dicht, aan de voorkant waren ze al gesloten. Terwijl ze terug liep knoopte ze langzaam haar blouse open en toen ze vlak voor hem stond trok ze de panden van elkaar.
Met droge mond keek Bert naar de twee globes die verpakt in een transparante beha aan hem getoond werden. Caroline legde haar handen onder haar borsten en tilde ze een beetje op en schudde ze heen en weer voor z’n ogen.
Bert begon te kreunen. Z’n pik stond zo jeukerig hard in z’n broek, dat het pijn deed.
“Wat is er…. Krijg je een stijve…” zei Caroline plagerig.
Bert had een rood hoofd en probeerde het iets gemakkelijker te krijgen door op de stoel heen en weer te schuiven.
“Wil je er niet aankomen?” vroeg ze.
Bert knikte, ja dat wilde hij wel.
“Nou kom dan… pak ze maar.. Ze zijn helemaal voor jou...” zei ze. Ze stond zo heet als een stoomlocomotief. 
Aarzelend hief hij z’n handen op en duwde z’n handpalmen tegen haar tepels en sloot z’n vingers om het stevige vlees. Ze trok niet terug, nee integendeel ze duwde haar borsten steviger tegen z’n handen.
“Knijp maar… Maar niet te hard hoor… een beetje kneden en strelen… dat is lekker…. Vind jij het ook lekker?”
“Oh... ja… fijn...” kreunde hij.
“en… zijn ze groter dan die van je moeder..? vroeg Caroline geamuseerd.
“dat weet ik nog niet…” antwoordde hij slim.
“Oh meneer wil ze bloot zien natuurlijk” lachte Caroline. Ze maakte de sluiting op haar rug los en liet langzaam de bandjes langs haar armen naar beneden zakken.
“Trek ‘m maar weg...” zei ze nu hees van opwinding.
Bert voelde dat het dunne nylon, waarvan de beha was gemaakt, ontspande. Hij trok z’n handen terug en de cups gleden van haar borsten. Door de beweging van haar armen gleden de bandjes nu helemaal naar beneden. Hij staarde met grote ogen naar de blote bollen. Ze waren nu heel dichtbij en hij mocht ze aanraken. Hij zag meteen dat die van z’n moeder stukken groter waren dan deze, maar die van Caroline stonden stevig rechtop en die van moeder hingen een beetje als ze niet ondersteund werden door een beha.
“Nu… vind je ze mooi?” vroeg de roodharige vrouw.
Bert knikte. Z’n mond was zo droog dat hij geen woord kon uitbrengen. Caroline ging op een stoel zitten zodat ze recht tegenover Bert zat. De jongen staarde nog steeds vol bewondering naar haar borsten. Hij had daarnet even het gevoel dat dit de werkelijkheid was maar inmiddels was hij weer teruggekeerd in de roes, de droom, waarin hij verkeerde toen hij de eerste vraag stelde en hij het eigenlijk vanzelfsprekend vond dat ze hem haar borsten toonde.
Hij strekte z’n handen weer  uit en nam de nu blote vleesbollen in beide handen. Hij kneedde ze zacht.
“Hier, streel over de tepels” instrueerde Caroline hem. Ze leerde hem hoe hij voorzichtig de tepels tussen duim en wijsvinger kon rollen. Hij merkte dat ze daarvan harder werden, net als z’n eigen pik. Caroline had haar wikkelrok open getrokken en toonde haar dijen. Bert z’n aandacht werd meteen daar naar toe getrokken. Hij zag de boorden van haar kousen.
“Speel je wel eens met jezelf?” vroeg Caroline zacht aan hem.
Bert keek verstoord op, wat vroeg ze nou? Met zichzelf spelen? Nee hij neukte altijd... tenminste in z’n fantasieën.
“Wil je je broek niet uitrekken?” vroeg Caroline toen ze geen antwoord kreeg.
Bert aarzelde, maar toen voelde hij de handen van de vrouw op z’n dijen, die strelend naar z’n gulp op weg gingen.
Caroline volgde door de stof van z’n jeans de contouren van zijn stijve paal en kreunde goedkeurend.
“Kom Bert, trek ‘m uit voor me… dan kan ik met je spelen… heeft al eens iemand met je ding gespeeld?” fluisterde Caroline heet, terwijl ze hem in z’n mooie ogen keek.
In trance ging hij staan en maakte de bovenste knoop los en de rits van z’n gulp. De rest deed Caroline. Ze trok de broek en z’n onderbroek over z’n heupen. De stijve pik priemde recht naar voren onder z’n T-shirt vandaan. Caroline legde haar hand er onder en nam de pik en z’n ballen in haar hand.
“hmm hij is mooi” complimenteerde ze hem, “ben ik de eerste die hem aanraakt?” vroeg ze nog een keer.
Bert knikte verlegen. Het was niet helemaal waar, naast z’n moeder toen ze hem nog waste, had hij ook al eens met een vriendje experimenten uitgevoerd. Dan hadden ze hun pikjes tegen elkaar aangeduwd en elkaar gestreeld om vervolgens ieder aan hun pik te rukken en klaar te komen.
Hij hield z’n adem in toen de vingers onder z’n zak kriebelden en haar duim zich om z’n pik sloot en ze langzaam het vel op en neer haalde. Hij piepte en in een oogwenk spoot z’n zaad naar buiten. Caroline had hier half en half op gerekend en haar andere hand tussen zichzelf en de kop van z’n pik gehouden. Het vocht spetterde dan ook tegen haar hand. Ze boog zich ogenblikkelijk naar voren en nam het eikeltje tussen haar lippen waardoor ze de rest in haar mond opving.
Bert stond op en trappelde met z’n voeten op de vloer, want het klaarkomen was één ding, maar de lippen om z’n lul, dat was heel wat anders. Hij piepte en kreunde “oh…oh wat doe je nu…. Oh niet doen ik… oooh… ohhhh” 
Caroline keek hem lachend aan maar haalde wel haar mond van de pik. Heerlijk eigenlijk zo’n jongenslulletje, dacht ze en ze realiseerde zich daarbij dat ze nog nooit met zo’n jonge knul had gespeeld.
Bert kwam weer tot rust en ze trok hem tegen zich aan met z’n gezicht tussen haar borsten. Ze streelde geruststellend over z’n hoofd en hij bleef even rustig tegen haar aan hangen. Hij steunde met een hand op haar knie. Hij voelde het nylon. Onwillekeurig begon hij aarzelend te strelen. Hm lekker glad. Plots maakte de werkelijkheid plaats voor z’n droom. Met een ruk kwam hij overeind en staarde naar de vrouw daar vlak bij hem, met blote borsten en haar rok helemaal open zodat hij haar blote dijen kon zien. Ze keek hem vriendelijk aan.
“Goh... dat was snel...” hoorde hij haar zeggen.
Hij knikte en likte z’n lippen af bij het zien van zoveel lekkers. Dit was geen boekje! Dit was echt. Hij gromde en nam nu bruut de borsten in z’n handen. Hij viel er op aan als een roofdier op z’n prooi.
Caroline raakte overweldigd, maar liet hem even begaan. Ze wist wel raad met dit soort aanvallen. Ze tastte tussen z’n benen en nam z’n iets verslapte pik in haar hand. Ze kneep er stevig in.
“auw…” riep Bert en hij kwam gefrustreerd overeind.
“Oh sorry... deed ik je pijn...” vroeg Caroline quasi onnozel.
Hij haalde z’n schouders op en keek naar beneden, naar de strelende hand om z’n wat verschrompelde pikkie.
“Kom... dan gaan we naar boven...” stelde Caroline voor, terwijl ze opstond.
Bert schudde zijn hoofd. Nee naar boven wilde hij niet, stel je voor dat iemand hem zou zien.
Caroline keek hem met opgetrokken wenkbrauwen aan.
“Nou dan niet… wil je liever naar huis?”
Bert zweeg, hij staarde nog steeds naar de hand die z’n lul vast hield. Hij werd weer stijf. Caroline zag dit als teken dat hij nog door wilde gaan en rukte zacht aan z’n lul.
“Zal ik me nog verder uitkleden?” vroeg ze zacht.
Bert fleurde helemaal op. Hij knikte heftig.
“Trek jij dan ook je kleren uit” zei ze terwijl ze de knoop van haar rok losmaakte en deze over haar blouse op de grond wierp.
Bert kon er niet toe komen om te bewegen. Caroline stond met licht gespreide benen voor hem. Door het transparante witte slipje heen zag hij de contouren van haar kut. Gebiologeerd keek hij er naar. Langzaam haakte Caroline haar duimen achter het elastiek en op de meest verleidelijke manier trok ze het niemendalletje over haar heupen. Ze ging zitten, trok haar nylons geroutineerd glad en spreidde haar dijen. Bert keek nu recht in haar kale kut. Hij zag wat druppeltjes op het binnenste parelen. Hij zag de spitse nagels van haar vingers die de schaamlippen verder open trokken zodat het roze binnenste helemaal zichtbaar werd. Ze wenkte hem. Hij deed een stap naar voren en struikelde over z’n broek, die nog op z’n enkels hing. Caroline kon hem nog net opvangen, waarbij ze niet kon voorkomen dat hij wat ongelukkig met z’n buik op haar knie terechtkwam. Hij kreunde zacht.
“Heb je je pijn gedaan” vroeg ze bezorgd.
Hij schudde z’n hoofd. Hij moest even op adem komen omdat de lucht door de val uit z’n middenrif was geperst. Caroline spreidde haar benen zodat hij ertussen kon gaan zitten. Met z’n blote buik drukte hij tegen haar kut. Ze sloeg haar benen om z’n rug en drukte hem steviger tegen haar aan. Ze was zelf zo geil, zo enorm geil, ze wilde klaarkomen en snel ook. Ze rijde met haar kut tegen z’n buik. Ze voelde de spanning in haar onderlijf toenemen. Bert kwam overeind. Ze nam z’n hand en drukte die op haar vochtige spleet.
“Vinger me… streel me…. Steek je vinger in me...” kermde ze heet.
Bert porde wat. Hij vond het maar wat, dat hij hier met een vrouw mocht spelen. Z’n opwinding nam al weer zienderogen toe.
“Hier, hier… zo moet je doen...” instrueerde zijn hete buurvrouw hem weer. Ze toonde hem haar genotknobbeltje en de toegang tot haar schede. Hij streelde er over en stak z’n wijsvinger voor de helft in haar kut. Hij voelde de vochtige warmte.
“Als je zo door blijft gaan... kom ik klaar en dan heb je het verdiend dat jij je pik hierin mag steken…” kreunde ze vulgair.
Bert vingerde alsof z’n leven er van af hing. 
“Je mag ook likken hoor… als je durft…” kermde ze. Ze zat al tegen een orgasme aan en keek opgewonden naar de knul die zo onvermoeibaar met haar bezig was.
Durven? Dat had ze nou niet moeten zeggen. Op de foto’s in de boekjes van vader had hij in eerste instantie met afgrijzen, maar later met toenemende opwinding, gezien dat aan kutten gelikt werd. Dus?
Weliswaar aarzelend bracht hij z’n gezicht naar haar kruis. Hij voelde de hitte er af slaan. Op de knobbel waar hij net met z’n vingers had gestreeld bracht hij nu z’n lippen. Hij knabbelde aan de harde boon die uit de huidplooi stak. 
“Oh ja… lekker… doe het met je tong...” kermde Caroline heet.
Hij likte aan het knobbeltje en aangemoedigd door haar kreten likte hij de hele spleet en stak zelfs z’n tong een stukje in haar schede. Caroline schokte en schudde op de stoel. Ze klemde haar benen om de schouders van de knaap en pompte onophoudelijk haar onderlijf tegen z’n gezicht. Toen kwam het, al haar opgekropte verlangens naar hem kwamen naar buiten. Ongegeneerd gilde ze het uit van genot en overspoelde zijn gezicht met haar sappen.
Bert bleef doorlikken. Hij was diep onder de indruk van al het vocht dat uit haar kut spoot en eigenlijk vond hij het ook wel een beetje vies, maar hij slobberde het op omdat hij er alles aan wilde doen om het Caroline naar de zin te maken zodat hij haar mocht neuken, zoals ze had beloofd.
De vrouw ontspande zich. Ze liet haar benen langzaam zakken totdat ze met haar hakken de vloer raakte. Ze nam het hoofd van Bert in beide handen en trok zijn mond van haar onderlijf. Ze moest lachen toen ze z’n van vocht glimmende gezicht zag. Ze raapte haar slipje van de vloer en veegde z’n mond en wangen droog.
“Oh Bert… je bent geweldig” zei ze tegen hem.
Trots keek hij haar aan en liet onwillekeurig z’n blik over haar slanke lichaam gaan. 
“Kom... we gaan het echt lekker doen… in bed..”
Hij schudde weer z’n hoofd. Hij keek haar een beetje angstig aan.
“Waarom niet?” ze wilde nu wel eens weten wat er aan haar bed mankeerde.
Hij haalde z’n schouders op en hij wendde z’n blik naar de boorden van haar nylons.
“Bert, kijk me eens aan” zei ze een beetje streng, “waarom wil je niet naar boven?”
Hij zuchtte diep. Hij was geen prater. “Dan zien ze me...” lispelde hij.
“Ik doe de gordijnen dicht…” 
“Nee dan zien ze me nog...”
“Wie ziet je dan?”
Bert zweeg en keek afwezig langs haar heen.
“Bert... heb jij al eens wat gezien in mijn slaapkamer...” vroeg ze nu vriendelijk. Ze kreeg wel door dat hij dit niet zomaar zei.
Hij knikte.
“Wat heb je gezien?”
Hij hief z’n gezichtje naar haar op. “Jou en… en een vrouw…” zei hij, hij wilde maar verzwijgen dat hij ook z’n moeder had gezien.
“Je hebt mij en een andere vrouw gezien? Maar dat kan toch helemaal niet, je woont naast me en niet tegenover me en vanaf de straat kan je niet in mijn kamer kijken.”
Bert zuchtte diep. Nu moest hij een geheim prijs geven, wat hij liever niet deed. Hij zuchtte nog eens en toen kwam als een waterval het hele verhaal er uit. Van de spiegel, over de vrouw, over de man en tenslotte aarzelend ook over z’n moeder.
“Zo… jij bent een smerige gluurder” zei Caroline hardop lachend. Ze vertelde hem dat ze had gezien dat hij naar haar had gekeken toen ze in de tuin lag en dat ze expres haar borsten had ontbloot. Omdat hij had verzwegen dat hij ook naar z’n moeder gluurde, liet ze maar achterwege dat ook z’n moeder wist dat hij hen bekeek.
“Maar mamma en jij…?” vroeg hij opeens.
“Ja… je moeder en ik zijn een soort vriendinnen en dan spelen we wel eens met elkaar, net zoals jij en ik nu”
“Ma ma… maar ze heeft ook… ze heeft het ook met een man gedaan…” hakkelde hij.
“Ja Bert, dat is zo… je moeder is een hartstochtelijke vrouw, ze wilde graag met die andere man en hij met haar... en toen ging het eigenlijk vanzelf. Begrijp je dat?”
Hij haalde z’n schouders op.
“Vergeet het maar even… kom ik ga naar boven, dan zal ik er voor zorgen dat de gordijnen goed gesloten zijn en ik zal ook het rolgordijn laten zakken, dan kan echt niemand naar binnen kijken, je mag het zelf gaan controleren als je wilt, en je moet weten…. Als je voor de eerste keer… eh je weet wel… dan is het in bed het fijnste...” zei ze een beetje verlegen geworden van de reactie van de jongen.
Bert knikte en Caroline heupwiegde op haar hakschoenen de kamer uit en ging naar boven.
Een paar tellen later riep ze hem van boven.
“Kom maar… de kust is veilig..”
Bert had nog steeds de broek op z’n enkels en een T-shirt aan. Hij trok de broek op, hield deze ter hoogte van zijn middel vast en ging de trap op. Hij keek keurend naar het raam, daardoor kon je echt niets meer zien, en vervolgens naar Caroline die zich op het bed had uitgestrekt en hem verlangend aankeek.
“Ach malle jongen…” zei ze en ze kwam van het bed, “..heb je nu nog steeds je kleren aan… kom trek uit.”
Door haar geholpen stond hij even later spiernaakt voor haar. Ze nam hem bij de hand en bracht hem naar het bed.
“Ga liggen… dan zal ik jou nog eens likken...” zei ze terwijl ze de inmiddels verslapte lul tussen haar vingers nam. Ze boog zich over hem heen en nam smakkend het pikkie tussen haar lippen. Ze pompte geroutineerd op en neer en ervoer het opwindende gevoel van een pik de opzwelt in je mond.
“Zo nu is hij mooi stijf…. Kom nu maar in me…” fluisterde ze heet. Ze ging op haar rug liggen, spreidde haar licht opgetrokken benen en strekte haar armen verlangend naar hem uit.
Hij wilde niets anders dan z’n pik in haar steken. Hij wilde neuken, net als die mensen in de boekjes. Hij ging tussen haar benen liggen, kwam toen even overeind om op z’n knieën naar haar toe te schuifelen. Hij bleef stil zitten en legde z’n handen op haar beide dijen. Hij streelde het nylon van haar knieën tot het boord en richtte toen z’n aandacht op haar onderlijf. Hij ging op haar liggen. Caroline bracht haar hand tussen hun lichamen en leidde z’n pik naar haar wachtende kut. Zonder enige belemmering gleed hij in haar. Ze voelde er niet veel van, haar kut was te nat en wijd.
“Ga maar bewegen...” fluisterde ze hem toe.
Hij begreep haar niet helemaal. Tenslotte had hij de stellen op de foto’s niet zien bewegen, dat kon natuurlijk ook niet. Hij draaide wat heen en weer en uiteindelijk pompte hij instinctmatig z’n kont op en neer. Hij voelde haar schaambeen tegen zich aandrukken en haar kutwanden zich langzaam om z’n lul sluiten. Hij lag met z’n hoofd tussen haar borsten en z’n handen rustten op haar schouders.
De opwinding bij Caroline nam weer toe. Ze voelde hoe het magere onderlijf van de jongen tegen haar schaambeen drukken waardoor haar kittelaar werd geactiveerd. Hierdoor verkrampte haar schede die zich nu bijna volledig om de pompende pik sloot.
“Oh.. Bert…. Je bent een volleerd neukertje… pomp lekker… op me…. Hm... Je mag in me spuiten hoor…” kermde ze, “... je hoeft niet bang te zijn dat er kindjes van komen...” grapte ze er achteraan.
Bert hoorde haar maar half, hij hoorde alleen maar dat hij in haar mocht spuiten en dat wilde hij. Oh. Het was heerlijk, hij neukte. Hij neukte echt. Met een heuse vrouw. Hij rukte niet aan z’n pik, nee, hij neukte. Z’n ritme verhoogde van seconde tot seconde en toen kwam hij klaar. Hij spoot geluidloos diep in haar. Caroline voelde hem schokken. Ze stootte haar bekken tegen hem aan en trachtte nog om een orgasme te krijgen, maar dat ebde weg toen Bert stil op haar neer viel en uitgeput bleef liggen. Ze sloot moederlijk haar armen om z’n warme lijf en drukte hem tegen zich aan.
Haar blik werd getrokken naar de kier in de deur van de slaapkamer. Ze zag het verkrampte gezicht van Marga, de moeder van de jongen, die zich vervolgens omwendde en zacht de trap afdaalde.
 

Marga, was ongerust en tegelijkertijd opgewonden geworden. Bert, die normaal na een half uurtje, hooguit drie kwartier weer terug was van Caroline, was na anderhalf uur nog niet thuis. Ze was de tuin in gelopen en had over de schutting naar het huis van Caroline gekeken. Ze zag dat de gordijnen gesloten waren. Toch nog wat ongerust was ze het tuinpad opgelopen en merkte dat de achterdeur niet was afgesloten. Ze deed haar schoenen uit en op kousenvoeten liep ze door de keuken naar de woonkamer. Waarom ze zo zacht deed wist ze zelf niet. In de woonkamer brandde een paar schemerlampjes. Ze zag de rok en de blouse van Caroline naast de tafel liggen en daarnaast haar beha en slipje. Ze nam het slipje op en zag de donkere vlekken van het vocht erop. Ze rook er aan, nee niets bijzonders. Het boek en het schrift van Bert lagen opgeslagen op tafel. Ze ging de trap op. De slaapkamerdeur stond op een kier en er viel een streepje licht naar buiten.  Hoewel, na wat ze beneden had gezien, ze het al wel verwachtte, schrok ze geweldig toen ze door de kier naar binnen gluurde. Daar lag haar zoon tussen de benen van haar buurvrouw en z’n kont wipte op en neer. 
O, God… hij neukt… Caroline heeft hem zo ver gekregen…. En nu ligt hij met haar te neuken. Haar buik krampte samen. Ze rukte haar rok omhoog en bracht haar hand in haar panty en slipje en vingerde haar druipnatte kut. Ze zag de jongen schokken en wist zeker dat hij klaar lag te komen. Oh... was zij dat maar zelf. De hete sappen verlieten haar liefdesgrot en doorweekten haar slip en panty. Ze zag nog net dat Caroline haar tevreden lachend aankeek, toen ze zich omdraaide en half opgewonden en opgelucht de woning weer verliet.
Het duurde nog een klein uur, voordat Bert thuis kwam met z’n boek onder z’n arm. Hij wilde meteen doorlopen naar z’n slaapkamer. Maar ze riep hem terug.
“Wat ben je laat, is er wat bijzonders?” vroeg ze met dichtgeknepen stem. Dit was haar zoon, die ze nog geen uur geleden had zien neuken. Ze was eigelijk best trots op hem, maar ook bezorgd.
“Oh nee niets aan de hand” zei hij zo nonchalant mogelijk terwijl hij voelde dat z’n hoofd rood werd. Hij had net geneukt met dezelfde vrouw als waar z’n moeder mee had liggen seksen.
“Waarom ben je dan zo laat?” vroeg ze nog eens. Hoewel ze zich meteen toen ze thuis kwam had verschoond voelde ze haar dijen tegen elkaar aan plakken.
“Oh gewoon…” antwoordde hij nietszeggend.
“Hoe bedoel je gewoon… Waren je lessen moeilijk of was er wat anders?”
“We hebben wat zitten praten” jokte hij.
Marga glimlachte.
“Zo… praten dus… nou goed…”
“Ik ga naar bed” zei Bert vlug. Hij was opgelucht omdat het er op leek dat z’n moeder niets in de gaten had en niet verder door zou gaan vragen. Hij draaide zich om en liep de kamer uit.
“Vergeet niet die rode strepen van je gezicht te wassen” hoorde hij z’n moeder hem naroepen. Hij bleef even stokstijf staan, ze had hem door, verdorie die moeders toch! Hij draaide zich om en keek Marga met open mond aan.
Ze glimlachte naar hem en knikte hem bemoedigend toe, dat hij z’n gang kon gaan. Hij wist nu zeker dat ze z’n geheim had ontdekt. Bert zuchtte diep en verliet de kamer.

 

Even nadat Bert de kamer had verlaten en ze hoorde dat hij in de badkamer was sprong Marga op en spoedde zich naar de buurvrouw. De achterdeur was nog niet op slot en ze stormde het huis binnen. Caroline zat volledig gekleed op de bank en keek naar de TV. Marga had zich voorgenomen in woede uit te barsten, maar toen ze Caroline zo rustig zag zitten ebde haar woede weg. Caroline nam haar zwijgend op en Marga zakte neer in een stoel. Ze zaten enige tijd zwijgend bij elkaar, allen de geluiden van een actualiteitenrubriek op de TV waren te horen.
“Vind je het erg?” begon Caroline.
Marga zuchtte diep.
“Ik weet het niet, toen ik jullie zag was ik opgewonden, toen ik wegliep woest, toen Bert thuis kwam was ik boos en opgewonden tegelijk en nu… nu weet ik het niet..” 
Caroline zweeg. Ze begreep dat Marga het er moeilijk mee had.
“Weet je wat het is…” ging Marga verder, zonder op haar buurvrouw te letten, “hij is mijn zoon en zo verlegen...”
“Het is misschien een schrale troost voor je... maar jouw zoon begon zelf...” zei Caroline aarzelend.
“Wat? Wat zeg je?”
In het kort vertelde ze aan Marga wat de jongen had gevraagd en wat hij haar had verteld.
“Dus hij heeft gezien dat Steven en ik... en wij… in bed lagen...” concludeerde ze.
“Ja… hij heeft gezien dat je hem pijpte en hij kon tot in detail vertellen dat je benen in de lucht wipten, hij kon niet goed zien dat Steven in je zat, maar voor hem was het genoeg om z’n fantasie op gang te laten komen..”
Marga beet op haar lippen. Ze knikte begrijpend. Ze realiseerde zich dat Bert in een grote strijd moest verkeren. Hij had haar gezien met een andere man en dat was natuurlijk niet niets voor hem. Ze zag nu ook in waarom hij zo afwijzend was als ze hem trachtte te knuffelen.
“Er moet snel wat gebeuren... anders gaat het fout...” zei ze gejaagd.
“Hoe bedoel je?”
“Dat weet ik nog niet, maar… we moeten een plannetje maken.”
Marga bleef die avond tot ver in de kleine uurtjes met Caroline zitten praten en toen ging ze voldaan naar huis.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen