Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Dorp 6, Ouderparticipatie 4

Hier hoofdstuk 4 van het deel Ouderparticipatie uit de Erotische familiesoap “Dorp op Hoge hakken”
Een vrouw van haar eigen leeftijd kwam het klaslokaal binnen. Het was de laatste van die avond. Caroline vond ouderavonden altijd onderhoudend en gezellig. Het was altijd leuk om te zien welke ouders bij haar leerlingen hoorden en in welke mate ze belangstelling hadden voor hun resultaten. Caroline met haar grote mate van mensenkennis had meteen in de gaten dat dit een andere vrouw was dan de moeders die ze eerder op de avond had gezien. De vonk sloeg als het ware gelijk over.

‘Ik weet dat Leo het goed doet op school, maar ik wil over iets anders met u praten, mag dat?’ begon de charmante brunette die zich had voorgesteld als Merel.
‘Natuurlijk dat kan altijd, als we dan toch niet zo heel formeel hoeven te doen dan stel ik voor dat we wat makkelijker gaan zitten in de lerarenkamer. M’n collega’s zijn al weg en alleen de conciërge is er nog’.
Merel ging in een van de makkelijke stoelen zitten terwijl Caroline de conciërge telefonisch vertelde dat hij kon gaan sluiten en naar huis kon gaan. Daarna nam ze tegenover Merel plaats en nam haar belangstellend op. De vrouw was lang en slank, ze droeg een fraaie pantalon en een colbertje met daaronder een blouse waarvan de bovenste knoopjes open stonden. Haar voeten werden gesierd met prachtige schoenen met een hoge hak. Ze had bruin kortgeknipt haar wat nonchalant haar fraaie gezicht omlijste.
‘Waar wilt u het over hebben?’ vroeg Caroline.
‘Het valt me niet mee hierover met u te praten’ begon de vrouw, haar stem klonk ontspannen het had een exotische klank.
‘Weet u’ ging ze verder, ‘Leo is de laatste weken zo anders, dan ik gewend ben en ik heb uiteindelijk van hem gehoord wat er aan de hand is’.
Caroline steunde met haar kin op haar hand en keek de vrouw belangstellend aan.
‘Leo is verliefd’, ging Merel verder.
‘Verliefd? Maar dat zijn alle jongelui van zijn leeftijd van tijd tot tijd’.
‘Hmm, dat is wel zo… maar Leo is verliefd op een volwassen vrouw, hij is… ja hoe moet ik het zeggen.. Helemaal hoteldebotel. Dat is allemaal nog niet zo erg maar ik ben bang dat z’n studie er onder gaat lijden. Heeft u nog niets aan hem gemerkt?’
‘Nee.. niet echt, nou ja… nu u het zegt, hij is misschien niet altijd bij de les, maar hij maakt z’n tentamens altijd goed.. dus eigenlijk merk ik niets vreemds aan hem’.
‘Is hij ook niet anders naar… eh.. naar u toe?’ vroeg Merel aarzelend.
‘Naar mij toe…. Hoe bedoelt u?’
Merel keer de onderwijzers bedachtzaam aan en toen verscheen er een brede glimlach.
‘Weet u, ik sta er al vijf jaar alleen voor, mijn man is ernstig ziek en is al die tijd opgenomen in een kliniek, ik bezoek hem nog wel. Eerst iedere dag toen een keer per week en nu kom ik nog maar sporadisch bij hem. Hij kent me niet meer, hij kent niemand meer. In de afgelopen vijf jaar zijn Leo en ik dichter bij elkaar gekomen, eigenlijk hebben we geen geheimen voor elkaar. Hij vertelde me een tijdje geleden dat hij u zo geweldig vond..’
‘Bedoelt u dat hij verliefd is op mij…’ viel Caroline haar half lachend in de rede.
‘Ja en ook nee. Ja hij vindt u een fantastische vrouw en nee hij is niet verliefd op u maar op een andere vrouw. Het is de moeder van een van z’n klasgenootjes. Hij heeft de naam van die vrouw niet genoemd maar het meisje heet Nathalie.’
‘Op Angelique…’ Caroline schaterde het haast uit.
‘Oh… u weet over wie ik het heb?’
‘Ja… oh.. neem me niet kwalijk dat ik moest lachen, maar ik ken haar heel goed. Hoe kent Leo haar eigenlijk?’
‘Dat wilde ik vertellen, maar ik vraag me af of u de juiste persoon bent om dat aan te vertellen, want ik wil niet dat iets van ons gesprek naar buiten komt, ook niet naar eh.. Angelique zei u?’
‘Hmm. Ja Angelique, maakt u zich maar geen zorgen, ik zal niet degene zijn die er met haar over praat, maar zij kan dit soort dingen goed hebben, ze zal zich gestreeld voelen’.
Merel keek wat wantrouwend naar Caroline en wilde opstaan.
‘U moet mij geloven, ik denk dat, juist omdat ik haar ken, ik u kan helpen, al weet ik op dit moment nog niet waarmee. Blijf nog even zitten’ zei Caroline.
Merel ontspande zich iets en leunde achterover in de stoel. Ze bewoog het been dat ze over de andere had geslagen op en neer.
‘Juist ik dacht wel dat u me zou kunnen helpen, want Leo vertelde me nog wat’. 
Caroline bekeek haar nieuwsgierig en leunde iets meer naar voren.
‘Hij is dus met dat meisje eh met Nathalie bij haar thuis geweest en die vrouw.. eh.. haar moeder… heeft hem verleid en eigenlijk onzedelijk betast… dat is toch strafbaar?’
Caroline moest in zichzelf glimlachen. Angelique zal hem zeker verleid hebben maar onzedelijk betast zeker niet, ze had hem gewoon verkracht (zie deel 4 Jeugd van tegenwoordig. Hfdst 3)
‘Hmm.. strafbaar? Ik denk het niet, tenminste niet na wat u met daarnet verteld heeft, hij is nu verliefd op haar, dus als er iets is gebeurd is dat zeker niet tegen z’n zin in gegaan.’
‘Ja.. goed, het gaat me eigenlijk ook niet over het feit dat het strafbaar is of niet, het gaat er om dat een volwassen vrouw een jonge knul verleid, ik vind dat zoiets niet kan.’
‘Misschien is dat zo, maar mag ik eens iets aan u vragen? Bent u soms jaloers op haar?’
Als door een insect gestoken sprong Merel op uit haar stoel. Met gebalde vuisten stond ze tegenover Caroline en haar prachtige bruine ogen schoten vuur.
‘Dit is te gek… wat denkt u wel’ zei ze fel, ‘ik vertrek… dit gesprek heeft geen zin..’
Met grote passen liep ze naar de deur.
‘Heeft ze ook met hem geneukt?’ riep Caroline haar na.
Met een ruk stond Merel stil en draaide zich langzaam om. Het huilen stond haar nader dan het lachen. Caroline was in een paar passen bij haar en sloeg haar arm om haar schouder. 
‘Ik weet best hoe je je voelt’ zei ze vertrouwelijk en liet daarbij bewust de beleefdheden achterwege.
Merel leek wat tegen te stribbelen maar liet zich toch gewillig mee terug nemen naar de zithoek en nam weer plaats in haar stoel.
‘Kijk Merel, ik heb zelf ook iets dergelijks meegemaakt. Ooit was ik een zeer verlegen meisje en er gebeurde van alles om me heen wat ik ook graag wilde, maar ik durfde niet. Ik durfde niet voor mijn wensen en gevoelens uit te komen en daardoor had niemand door wat er met me aan de hand was. Ik begrijp dat dit niet helemaal hetzelfde is als bij jou, maar ik hoop dat je aanvoelt dat ik je probeer te begrijpen en tracht dingen bespreekbaar te maken, waarvoor je zelf misschien uit zou willen komen’.
‘Wat denk je dan…. Er is toch niets met mij aan de hand…’ zei Merel zacht.
‘Jawel Merel, je komt hier met een verhaal over Leo, die helemaal gelukkig is, al denk je zelf dat hij er onder lijdt, maar in feite zie je nu, voor het eerst, dat Leo dingen doet, waar je eigenlijk zelf grote behoefte aan hebt’.
‘Wat… wat bedoel je..’ vroeg Merel.
‘Ik moest het proberen en je reactie was overduidelijk, toen ik vroeg of Leo met Angelique had geneukt. Ik kon aan je zien dat dat inderdaad zo is en ik denk dat jij de afgelopen jaren wat te kort gekomen ben. Sorry dat ik hierover zo direct ben, maar dat is denk ik beter, dan het maar een beetje aan te laten sudderen.’
‘Ik… ik heb helemaal geen behoefte aan een man… ik mis het helemaal niet’ zei Merel een beetje verontwaardigd.
‘Ook niet aan seks…?’ reageerde Caroline.
Merel keek zwijgend naar haar gemanicuurde nagels.
‘Je zegt niet veel Merel, moet ik je zwijgen maar als een bevestiging opvatten?’
Merel haalde haar schouders op en maar plotsklaps hief ze haar hoofd op en keek Caroline doordringend in de ogen.
‘Ja.. ik heb zin in seks….. maar mannen… althans de mannen die ik de afgelopen tijd heb gehad… die doen me niets… het is eigenlijk niet normaal. Hele fijne en eerlijke kerels kunnen me geen bevrediging geven, gewoon omdat ik niets voel als ik bij ze ben’ vertelde Merel openhartig.
Caroline raakte opgewonden. Ze stond op en ging naast Merel staan ze legde haar hand op haar schouder. Onmiddellijk legde Merel haar hand op de hare en keek smachtend op. Caroline slikte, haar mond werd droog. Deze vrouw wilde met haar en eigenlijk wilde zij het ook met haar. Ze boog langzaam naar voren en streelde met haar ander hand de wang van Merel, die haar gespannen zat aan te kijken.
‘Ik voel een spanning… die ik eigenlijk wel prettig vind’ fluisterde Caroline hees van geilheid.
Merel knikte.
‘Zullen we misschien maar naar mijn huis gaan?’
Alsof ze dit verwacht had, knikte Merel gretig en stond op.
Caroline snoof haar parfum op toen de andere vrouw vlak voor haar stond. Als vanzelf gleden hun lippen op elkaar en gingen ze op in een innige kus.
‘Ik wist het…’ fluisterde Merel licht hijgend, ‘de keren dat ik je gezien heb…. Wist ik dat je een hartstochtelijke vrouw was. Heimelijk heb ik naar je verlangd. Ik wist niet eens dat het kon… verliefd worden op een andere vrouw… maar blijkbaar wel.’
Caroline kuste haar op de wang.
‘Kom’ zei ze gedecideerd, ‘dit is geen plek voor hartstocht, ik woon alleen, laten we naar mijn huis gaan.’
Merel knikte en even later reed de brunette achter Caroline aan en parkeerde haar auto achter die van Caroline en stapte haastig uit. Binnen gekomen wierp de smoorverliefde vrouw zich in de armen van Caroline en zoog haar hete kus op. Hun tongen ontmoeten elkaar in beider mondholten maar ook daar buiten. Ze likten elkanders gezicht af tot ze beiden glommen van het speeksel. Caroline streelde de slanke heupen van Merel en gleed met haar strelende handen onder het colbertje over haar sterke rug om via haar licht vochtige oksels bij haar borsten te komen. Ze legde beide handen rond haar borsten en kneedde zacht in het stevige vlees.  Merel deed haar hoofd achterover, haar mond wijd open alsof ze het op een gillen zetten. Maar er kwam slechts een licht gekreun.
‘Kom..’ gebood Caroline zacht en ze duwde de vrouw voor zich uit de trap op.
Langzaam pelde Caroline de kleren van Merels lijf. Eerst het jasje, daarna de blouse gevolgd door de lichtblauwe beha en daarna de broek gevolgde door het eveneens lichtblauwe vlinderbroekje. Caroline nam haar keurend op. Haar borsten stonden recht en haar tepeltjes stonden er gezwollen bovenop. Onder haar vlakke buik was zorgvuldig kort gehouden schaamhaar te zien en de huidplooi die haar schaamlippen vormde was gezwollen en stond iets open. Caroline liet haar spitse vingers strelend over de gladde huid gaan. Haar ene hand omvatte haar borst en met haar duim streelde ze de harde tepel en met haar andere hand dwaalde ze over haar buik en streelde het schaamhaar om vervolgens zonder omwegen tussen haar dijen te glijden. Ze voelde de vochtige warmte en Merel slaakte een kreetje toen ze met haar vingers de schaamlippen spreidde en het gladde binnenste betastte. Ze gaf Merel een duwtje in de richting van het bed en een tel later lag de vrouw achterover met gespreide benen op het matras. 
Caroline voelde haar begeerte en liet geen tijd verloren gaan. Ze likte de schaamspleet en toucheerde de clitoris met haar tong.
‘aai aai’ jammerde Merel en ze spinde als een poesje toen Caroline haar tong in de schede stak en neukbewegingen maakte.
‘ik kom… oh heerlijk… ja ochhhh..’ een licht straaltje vocht maakte de lippen van Caroline nat toen Merel haar orgasme kreeg.
Caroline kroop op haar, onderweg haar buik en borsten kussend. Ze liet een spoor van speeksel achter en perste vervolgens haar lippen op de zich ontspannende mond van Merel.
De brunette ontwaakte uit haar roes en werd gelijk actief. Ze werkte zich op handen en knieën en stroopte de rok van Caroline omhoog over haar heupen. Ze aarzelde even en haakte toen haar vingers achter het elastiek van het transparante slipje en trok het naar beneden. Met een brede smile keek ze naar het gladde onderlijf.
‘Oh, wat ben je mooi… hmmm heerlijk..’ zuchtte ze.
Caroline keek  haar, onverwacht nieuwe, vriendin aan en maakte ondertussen de knoopjes van haar blouse los. Ze knikte haar bemoedigend toe.
Hierdoor aangemoedigd boog Merel zich naar voren en beroerde met haar lippen de weke onderbuik en zocht zich vervolgens een weg over de gladde huid in de richting van de pubis. Caroline spreidde haar benen en wachtte gespannen af.
‘Oh.. ja… oh heerlijk… ja oh… meteen op m’n kittelaar. Ja lik er over.. hmm je doet het goed..’ lispelde de lerares.
Merel kreeg gauw de smaak te pakken, ze likte de hele schaamspleet, porde met haar tong in de kutopening en blies haar koele adem uit over de klit.
‘Ohh ohh.. jemig wat lekker’ kermde Caroline. Ze nam het hoofd van de brunette tussen haar handen en perste haar bekken tegen haar likkende mond.
Merel kreeg het er benauwd van maar bleef doorlikken toen ze merkte dat haar activiteiten vrucht af begonnen te werpen.
‘Ja.. ohhh Merel…. Ik kom’ riep Caroline, nu steeds luider. Ze perste haar onderlijf in het gezicht van Merel en klemde haar dijen tegen haar oren. Even later ontspande Caroline zich en Merel maakte zich los uit haar houdgreep en strekte zich bovenop de andere vrouw uit.
Caroline keek naar het glimmende gezicht van haar nieuwe vriendin en begon te lachen.
‘Oh Merel je bent fantastisch, je hebt me heerlijk klaargemaakt. Kom laat met je gezicht droog maken.’
 

Bert luisterde met ingehouden adem aan de andere kant van de muur. Hij kon niet helemaal thuis brengen wat hij hoorde. Duidelijk was dat Caroline af en toe een kreet slaakte en hij hoorde ook een andere stem of stemmen, hij wist het niet zeker. Hij stond in de ouderlijke slaapkamer. Hij had die avond weer spulletjes van z’n moeder aangetrokken en zich afgerukt bij het lezen van de boekjes van z’n vader. Z’n ouders waren bij kennissen op bezoek en het zou wel niet zo lang meer duren of ze zouden thuis komen.  De boekjes had hij weer teruggelegd en toen hij de lingerie weer teruglegde op hun plaats had hij de geluiden uit het buurhuis gehoord. Daar hoorde hij Caroline weer. Ze gilde, kreunde. Er zou toch geen dief in het huis zijn of een moordenaar, vroeg hij zich bezorgd af. Hij drentelde naar zijn kamertje en schoot snel wat kleren aan. Hij liep via de achterdeur naar buiten en keek naar het huis van de buurvrouw. Aan de achterkant was het huis duister, geen lichtje te zien. Snel liep hij om het huis en zag dat op de bovenverdieping bij de buurvrouw licht brandde en dat de gordijnen niet helemaal gesloten waren. Hij kon natuurlijk niets zien maar er rijpte een plan bij hem. Hij ging het huis weer binnen en zocht een lange stok. Op z’n kamer haalde hij een spiegeltje van de muur en met plakband maakte hij de spiegel vast aan de stok. Hij haastte zich weer naar de slaapkamer van z’n ouders en maakte zonder een geluid te maken het raam open. Hij hield de stok met twee handen vast, toen hij hem naar buiten stak. De stok was lang genoeg en na even manoeuvreren kon hij via de spiegel in de slaapkamer van Caroline kijken. Z’n mond viel open van verbazing en hoewel hij nog geen halfuur geleden was klaargekomen zwol z’n pik tot maximale grote in z’n broek. Op het bed lagen twee vrouwen, een er van was Caroline en de andere vrouw kende hij vaag. De andere vrouw lag op haar rug, ze was helemaal naakt. Caroline zat op haar knieën tussen de benen van de vrouw en neukte haar met een grote lul die ze met riemen om haar onderlijf had gebonden. Caroline was ook helemaal bloot. Hij zag haar borsten heen en weer bungelen bij ieder stoot die ze maakte. De vrouw had haar mond open en streelde haar eigen borsten. Juist op dat moment strekte ze haar hand uit naar de borsten van de buurvrouw en begon het malse vlees te kneden en over de tepel te strelen. De vrouwen spraken tegen elkaar en Caroline knikte. Ze trok de pik uit de kut van de andere vrouw. Bert keek er met open mond naar. Oh wat was dat ding groot, zou die van hem ook zo groot worden? Vroeg hij zich af. Caroline maakte de bandjes los en gaf de roze knots aan de andere vrouw, die ‘m nu om bond. Bert maakte zich zorgen dat hij betrapt zou worden zo aan de voorzijde van het huis en met het risico dat z’n ouders thuis zouden komen. Maar hij moest er niet aan denken dat hij dit schouwspel abrupt zou moeten beëindigen..
De vrouw had de kunstlul nu om en Caroline ging op handen en knieën zitten en de vrouw achter haar. Hij kon nu prachtig en-profile zien hoe de volledige lengte van de pik in het lijf van Caroline verdween en er dan weer voor de helft uit kwam. Caroline kromde haar rug en trok ‘m dan weer rond en de vrouw pompte steeds heviger.
Op dat moment zag Bert de auto de straat in komen. Shit, z’n ouders kwamen thuis, hij moest maken dat hij weg kwam. Razendsnel trok hij het spionnetje naar binnen, deed het raam dicht en haastte zich naar z’n slaapkamer. Hij stopte stok en spiegel in z’n kast, trok z’n kleren uit en sprong in z’n bed. Hij deed alsof hij in diepe slaap was, toen z’n moeder een blik om de deur wierp om te kijken of alles in orde was. Wat was dat? Ze deed niet meteen de deur dicht, maar kwam naar binnen, ze kwam naar hem toe. Marga ging op de rand van het bed zitten en legde haar hand op z’n hoofd. Ze streelde door z’n haar en zuchtte diep. Toen stond ze weer op, bleef nog even naar hem kijken en verliet toe de kamer.
Bert had nog een enorme stijve lul. Hij stroopte z’n onderbroek naar beneden en sloot z’n hand om z’n dikke pik. Met de gedachte bij het schouwspel van die avond spoot het zaad naar buiten en besmeurde z’n lakens. Hij trok z’n broekje weer omhoog, draaide zich om en viel tevreden in slaap.

 

‘Ik had zo wel bij hem in bed willen kruipen..’ beëindigde Magda haar verhaal aan Caroline. Ze was wederom opgewonden bij haar binnengelopen en had haar verteld dat toen ze die avond daarvoor thuis kwam meteen had gezien dat hij weer in haar kast was geweest. De lade van de commode, die ze die avond bewust goed had gesloten, stond een beetje open en na een korte inspectie had ze vastgesteld welke lingerie hij had gebruikt. Ze was er opgewonden van geraakt en naar de kamer van haar zoon gegaan, die daar vredig lag te slapen. Oh, ze had hem zo wel af willen rukken of zelfs pijpen, maar ze had ook wel begrepen dat dit niet mogelijk was, als was het maar omdat haar man zo boven kon komen.
‘Oh opwindend…’ antwoordde Caroline. Ze was nog steeds in de wolken van de heerlijke avond met Merel en dan het verhaal van Marga er bij, had haar opwinding alleen maar doen toenemen.
‘Heb je nog plannen vandaag?’ vroeg Marga.
‘Nee, niet echt, maar we kunnen iemand uitnodigen en een lekker triootje doen vanavond..’
‘hmm.. dat lijkt me heerlijk… heb je iemand op het oog?’
‘nee niet direct… met wie zou jij graag willen?’
‘Eh… ja.. daar vraag je me wat…. Welke man, die jij kent…. Eh… heb ik nog niet gehad?’
‘Tja… eens kijken, Paul ken je en Peter, en Niels en Frank, ik zou het zo niet weten… weet je wat ik verzin wel wat… kom maar hierheen… lekker geil aangekleed….. dan zal je wel zien’
Met een soppend kruis was Marga naar huis gegaan en Caroline ging naar de telefoon. Even later stond ze tevreden in de keuken en maakte ze een lichte maaltijd.

 

‘Hallo Steven’ begroette Caroline haar broer hartelijk. 
‘Hai schatje…. Wat heb ik je een tijd niet gezien, veel te lang… Hmm.. je ziet er goed uit.’
‘Hoe is het met Koos en Marlies’ vroeg Caroline, doelend op haar moeder en haar stiefvader. 
Het is uitstekend met hen, ze houden zich de laatste tijd wat rustig, maar soms….  is het weer feest.’
Caroline grinnikte. Even dacht ze terug aan het moment dat ze door George en Lucinda op ‘het slechte pad’ waren gebracht (zie “dorp op hoge hakken”  deel 3 hfdst 5). De ouders van Niels hadden, nog ruim voordat Niels was geboren, er voor gezorgd dat Koos en Marlies leerden wat seks was. Haar eerst zo puriteinse ouders waren helemaal omgeturnd en hadden zich ontwikkeld tot groupies zonder remmingen. Ook hun beider kinderen  waren niets te kort gekomen. Ze mochten meedoen aan orgies en deelden nagenoeg iedere nacht het bed met Koos en Marlies.
‘Dus er is nog niet veel veranderd?’
‘Wel iets.. maar gisteravond heb ik nog heerlijk met mam geneukt, ze kan het nog steeds fantastisch. Dus je hebt een hete buurvrouw’ veranderde hij van onderwerp.
‘Oh ja…’ in het kort vertelde Caroline haar stiefbroer over Marga en ze vertelde er ook nog even snel bij over de orgies die weer in het dorp aan het beginnen waren.
‘Dus het is goed dat je terug gegaan bent, tenminste dat je uiteindelijk hier weer terechtgekomen bent.’ 
‘Oh zeer zeker, na alles wat we hebben meegemaakt.’ Zei de jonge vrouw verlegen.
‘Laten we het daar maar niet meer over hebben….. Ik wil alleen nog zeggen dat je Koos en Marlies te logeren moet vragen en met hen praten..’
‘Hmm hmm.. dat zal ik doen’ beloofde ze plechtig. Caroline schonk wat te drinken in en sloot de gordijnen. Ze draaide zich om en botste tegen Steven aan die geluidloos over het zachte tapijt naar haar was toegelopen. Hij sloeg z’n armen om haar middel en drukte haar stevig tegen zich aan.
‘Ik heb je gemist’ fluisterde hij in haar oor.
‘Ik jou ook’ antwoordde ze terwijl ze haar gezicht naar hem ophief en haar mond op de zijne perste. Ze dacht terug aan de vervelende periode nadat ze door de vrienden van hun ouders, Thomas en Simone het huis uit waren gezet. In feite was het de normaalste zaak van de wereld geweest. Zij was verliefd op hun zoon Bram en Steef was verliefd op hun dochter Magda. Toen het gesprek aan de orde kwam dat zij en Steven bij hen wilden komen wonen en voorstelden dat ook hun ouders in hun huis zouden komen wonen zodat ze met z’n achten een geweldige toekomst konden hebben, was het helemaal fout gegaan. Om een lang verhaal kort te maken, Thomas was in woede ontstoken  en had hen er uit gezet en medegedeeld hen nooit meer te willen zien. Daarna was er nog wat telefonisch contact, maar dat was meestal kort en de indruk werd gewekt dat het andere gezinnetje zich had afgekeerd van seks. Heimelijk wist Caroline wel dat dit niet het geval was. Ze had Bram en Magda nog een paar keer ontmoet en toen vertelden ze dat het weliswaar minder, maar in feite niet veel was veranderd en ze hadden ook iets verteld over Ton, een neef van hen die in dit dorp woonden. Hmm die moest ze eens opzoeken.
Steven opende haar jurk en speelde met haar borsten die verpakt waren in een beha met halve cups. 
‘Oh Steef, geef me je lul….. ik heb er echt zin in.’ Ze maakte de rits van z’n gulp open en tastte naar binnen. De pik was al aan het verstijven. Ze trok hem uit z’n broek en rukte er voorzichtig aan.
‘Oh… hij wordt al lekker stijf….’ kermde ze.
‘..en jij bent al lekker nat….’ gromde hij terug. Hij had z’n hand in haar slipje en kneedde haar schaamlippen en liet z’n middenvinger haar schede binnen gaan.
Steven duwde zijn zuster ruggelings over de armleuning van een ruime fauteuil, spreidde haar benen en perste z’n mond op haar kruis. Hij deed het stingslipje opzij en likte haar kittelaar.
‘Hmm hm.. ik stoor toch niet’ klonk de stem van Marga uit de deuropening.
‘Oh Steven hou even open, dan beginnen we opnieuw’. Caroline kwam overeind uit haar ongemakkelijke positie.
‘Steven dit is Marga’ stelde ze haar broer aan haar buurvrouw voor.
Gretig keek de vrouw naar de stijve worst die uit z’n broek naar voren stak.
‘Nou… zo te zien kunnen we meteen doorgaan’ zei ze terwijl ze z’n uitgestoken hand negeerde en haar hand om z’n pik sloot. Ze ging meteen door haar knieën en sloot haar lippen om de dikke eikel.
Caroline ging naast haar zitten en om de beurt namen ze de pik in hun mond.
‘Hu hu… niet zo hard, anders kom ik al voordat ik van jullie heb kunnen genieten. Laten we naar bed gaan.’ Stelde Steven kermend voor. De vrouwen lieten Steven los en kwamen overeind. Marga volgde Caroline en op de trap voelde ze de hand van Steven langs haar benen strijken en stoppen bij haar blote dijen.

 

Bert had z’n moeder na het avondeten goed in de gaten gehouden, nadat ze had aangekondigd dat ze die avond weg zou gaan.  Z’n vader had hierop verder niet gereageerd en zich weer opgesloten op z’n zolderkamertje. Toen moeder naar boven ging was hij kort na haar de trap opgeslopen en had hij zich in z’n kamertje achter de deur geposteerd. Hij zag haar in haar ondergoed de badkamer in gaan. Daarna hoorde hij de douche. Hè wat duurde dat toch lang, maar uiteindelijk kwam ze de badkamer weer uit. Hij keek haar na en zag haar deinende billen, slanke benen en haar rechte rug. Zoals gewoonlijk liet moeder de deur van haar slaapkamer wagenwijd open staan. Hij kon haar op dat moment niet zien maar hoorde aan de geluiden dat ze aan haar toilettafel zat en zich ongetwijfeld zat op te maken. Ze neuriede zachtjes en tenslotte hoorde hij hoe ze zich bespoot met dure parfum. Hij snoof de heerlijke geur op en z’n pik begon al langzaam te groeien. Hij hoorde dat ze de lade van de commode opentrok en toen verscheen ze in z’n gezichtsveld. Verbeelde hij het zich nou of keek ze even in z’n richting? Ze legde een hoopje textiel op het bed en nam er vervolgens een jarretelgordeltje van af. Ze deed het lichtblauwe geval om haar middel en maakte het met gracieuze bewegingen vast. Ze liep weer even weg en kwam terug met kousen in de verpakking.  Nadat ze deze uitgepakt had rolde ze een kous langs haar been omhoog en maakte deze vast aan de knopjes. Z’n pik stond nu knalhard ongemakkelijk in z’n broek en een spontaan orgasme kon niet uitblijven toen ze, nadat ze de tweede nylonkous had vastgemaakt, ze zich met haar gezicht naar hem toewendde en met haar hand haar onderlijf streelde. Hij wist het bijna zeker dat ze een vinger naar binnen stak. Ze stond licht te kreunen, zodat ze vermoedelijk niet kon horen dat hij een ingehouden kreet slaakte toen het sperma z’n onderbroek doorweekte. Moeder hield wel op met zichzelf te strelen en vervolgde de kleedpartij door een jurkje aan te trekken en de knopen aan de voorzijde dicht te knopen. Ze deed niet eens een slipje en een beha aan! Bert voelde zich vies, maar wilde eigenlijk niets missen, maar er was eigenlijk niet anders meer te zien dan dat ze schoenen met hoge hakken aan haar voeten deed en de slaapkamer verliet. Razendsnel liet Bert z’n broek zakken. Hij veegde z’n onderlijf droog met z’n onderbroek, trok een schone aan en hees zich weer in z’n overbroek. Hij sloop op z’n tenen naar beneden en zag nog net z’n moeder door de achterdeur het huis verlaten. Hij hoorde haar pinhakken klikken op de tegels. Hij wachtte tot ze het tuinpad had verlaten en snelde toen naar buiten achter haar aan. Verrek, ze gaat naar Caroline, dat is interessant, stelde de slimme jongen vast. Hij zag haar inderdaad de keukendeur binnen gaan. Een paar tellen later stond hij bij de deur en gluurde naar binnen. Hij probeerde de deur maar die was inmiddels op slot gedaan. Hij deed een paar passen terug, de gordijnen waren gesloten. Hij snelde naar de voorkant, ook daar kon hij niet naar binnen kijken. Hij slikte toen hij zijn eigen tuinpad weer opliep en het huis binnen ging. Hij stond voor de kast op z’n kamer en haalde het door hem gefabriceerde spionagemiddel tevoorschijn. Als vader maar niet naar beneden kwam, dat gebeurde nooit maar dan zal je net zien. Bert liep de trap naar de zolder op en stond te aarzelen voor de kamerdeur. Hij pakte een stuk waslijn, maakte een lus en sloeg deze om de deurkruk. Vervolgens trok hij de draad strak en bond deze vast aan de trapleuning. Zo nu kon vader hem in ieder geval niet verassen en hij zou wel een smoes verzinnen als het nodig was. Even later posteerde hij zich met z’n spiegel aan het raam van de slaapkamer van z’n ouders. Gelukkig stond het gordijn weer iets open, iets minder ver dan gisteren, maar hij kon prima naar binnen kijken. Hij zag precies dat Caroline binnen kwam en de jurk die al open stond van haar schouders liet glijden. Oh, ze zag er net zo uit als z’n moeder.  Hij zag dat ze haar armen naar achteren bracht en de sluiting van haar beha losmaken. Hmm... haar heerlijke tieten stonden rechtop. Bert staarde gebiologeerd naar z’n prachtige buurvrouw tot z’n aandacht door iets anders werd getrokken. Hij liet de stok met de spiegel bijna uit z’n handen vallen, met grote ogen zag hij z’n moeder en dat niet alleen, maar ook een man. De man had een stijve pik en de hand van moeder had hem stevig vast en rukte er aan. De man had van achteren z’n hand onder haar jurk. Bert voelde z’n pik jeuken. Moeder zakte door haar knieën en begon de broeksband van de man los te maken en onderwijl nam ze de grote lul van die man in haar mond. Bert had dat alleen nog maar gezien op de foto’s in de boekjes van z’n vader, maar nu zag hij nota bene z’n eigen moeder een man pijpen. Ze trok de broek en z’n slip over z’n heupen en bleef door pijpen. Caroline kwam er bij en nam het werkje van haar over. Z’n moeder ging recht staan en kuste de man op z’n mond terwijl ze de knopen van haar doorknoopjurk losmaakte en vervolgens van zich af liet glijden. Terwijl ze hem bleef zoenen sloeg ze smachtend een been om z’n bovenbeen en perste haar onderlijf tegen z’n heup. Ze stond tegen hem aan te rijen als een loopse teef. Ze zei wat tegen hem en samen liepen ze naar het bed, maar uit het gezichtsveld van Bert. Hij kon alleen het voeteneind zien en zag de voeten van de man en af en toe zag hij de voeten met de hakschoenen van z’n moeder door de lucht zweven. Nu zijn ze aan het neuken, dacht Bert, die natuurlijk teleurgesteld was dat het gordijn te ver was dichtgeschoven. Ondanks dat bleef hij kijken naar de pinhakken van z’n moeder en liet z’n fantasie de vrije loop. Caroline kwam nu op haar knieën op het voeteneind zitten. Hij zag alleen haar gebogen benen en haar ronde billen, maar hij kon niet zien wat ze verder deed.
Op dat moment hoorde hij z’n vader roepen. Hij schrok zich een ongeluk en de spiegel sloeg met een klap tegen het raam van de buurvrouw. Als de sodemieter trok hij de stok met spiegel naar binnen en sloot het raam. Hij zuchtte diep, nu kwam het er op aan. Haastig verstopte hij de stok en sloop op kousenvoeten de zoldertrap op.
‘Hé.. doe eens open..’ hoorde hij z’n vader roepen. Hij maakte de knoop aan de trapleuning los en onmiddellijk vloog de deur open.
‘Wat ben jij in Godsnaam aan het doen’ riep zijn vader verhit.
‘Ik.. eh.. ik ben aan het spelen…. Eh… ik wilde een tent bouwen…’ mompelde hij, nog half opgewonden van het schouwspel, waar daarnet naar had staan kijken.
‘Moet jij niet naar bed?’ zei z’n vader meer gebiedend dan vragend.
‘Hu… zo laat is het nog niet….’ mopperde hij.
‘Ja eh… schiet nu maar op…. Ik moet naar het toilet…’
Opgelucht ging de jongen z’n vader voor de trap af en liep direct naar z’n eigen kamer.

 

‘Oh.. ja…. Neuk…. Oh geweldig wat een lange en stijve lul heb je…’ kermde Marga. Steven had z’n dikke lat diep in haar en pompte haar met lange halen. Achter hem zat Caroline met z’n ballen te spelen en voelde af en toe aan z’n stijve schacht als hij ‘m naar buiten trok.
‘Ja ga door…. Ik ga komen….’ Kermde Marga opnieuw.
‘Hmm kom maar lekker…. Hmm lekker geil vrouwtje…’ gromde Steven.
Ze trok haar rug hol, haar buik trok samen en even lag ze stil. Toen kwam het, de bliksemschichten denderden door haar lijf van haar kleine teen tot haar kruin.
‘Oooeeeiiiiiii…’ krijste ze, ‘ ja…. Ooohhhhhhhh geweldig……. Aahhhhh…. Wat heerlijk, ja blijf door pompen….. jesis…. Wat een geweldige pik….. hmmmmm oooccchhhh…’ 
Steven bleef diep in haar zitten en bewoog alleen z’n schaambeen over haar klit, hij legde beide handen op haar billen en trok haar stevig teven zich aan. Toen Marga wat tot rust was gekomen begon hij weer rustig te pompen en trok even later z’n pik uit haar druipende gat en ging op z’n zij naast haar liggen. Caroline keek even op. Er bonkte iets tegen het raam, ze haalde haar schouders op en perste haar mond op de lichtbehaarde poes van haar buurvrouw en bedreef enige tellen cunnilingus met haar. Daarna boog ze zich over haar heen en nam de pik van haar broer tussen haar lippen. Zacht zoog ze er aan tot haar wangen hol trokken. Ze likte de hele stam, de ballen en daarna de diep paarsblauwe eikel.
Marga lag zichzelf te strelen en keek tevreden naar het stel naast haar. Ah. Wat was het lekker om seks met meerdere personen te bedrijven, dacht ze bij zichzelf, ze huiverde, niet van de kou, maar van genoegen.
‘Ah… zusje… dat doe je lekker….’ gromde Steven, ‘ kom laat me je neuken….’
Onmiddellijk ging Caroline op haar rug liggen en opende haar kut voor haar stiefbroer. Hij klom op haar en stootte toe.
‘Hij is je broer…’ stelde Marga vast.
Caroline knikte en lachte haar toe.
‘Hmm hm… hij kan lekker naaien hé….’ zei ze genietend tegen de licht verbaasde vrouw.
‘Ja dat kan hij zeker, antwoordde ze en streelde onderwijl z’n rug en z’n stevige billen. Steven steunde op z’n armen waarmee hij de benen van Caroline omhoog duwde. Marga streelde z’n biceps en de benen van Caroline. Ze sidderde.
‘Oh… ik wil ook weer genaaid worden..’ kreunde ze vulgair.
‘Ga op handen en knieën zitten, dan krijg je ‘m vanachteren..’ gromde Steven.
Marga gaf onmiddellijk gehoor aan z’n wens en draaide haar ronde billen naar hem toe. Steven bleef rustig doorneuken en kuste haar achterste en likte over haar anus.
‘Oeiii’ loeide Marga, ‘..wat doe je…. hmm… dat is lekker…’
‘Bereid je er maar vast op voor dat je ‘m zometeen daar binnen krijgt’ zei Steven.
‘Oh… nee… niet doen daar…’ kermde Marga vol afwachting van de dingen die komen zouden.
Caroline reikte haar een tube vaseline aan.
‘Hier smeer dit er maar vast op, dan glijd hij dadelijk heerlijk in je kontje’.
Vol spanning masseerde ze het glibberige goedje in en over haar achterste. Ze hoefde niet lang te wachten. Steven trok z’n doorweekte paal uit Carolines kut en duwde ‘m tegen het roze roosje. Met verbazingwekkend gemak schoof z’n eikel de sluitspier voorbij. Langzaam drukte hij door en begon te pompen. Haar darm trok strak om z’n erectie.
“oh.. je ben lekker nauw….’ kreunde hij, ‘.. ben je hier nog maagd?’
‘Hmm ja…. Het is lekker ga door… ohhhh…. Ja ja ook daar!’
Caroline had zich onder haar gewerkt en begon haar openstaande kut te likken. Ze draaide zich zo dat ook Marga haar zou kunnen likken. Ze deed het meteen, ze perste haar lippen op het gladde onderlijf en likte haar spleet.
Steven voelde dat het orgasme aan komen en deed er niet meer aan om het tegen te houden. Met een paar ferme stoten knalde hij z’n zaad in haar darmen.
‘Oh heerlijk…’ kermde Marga, toen ze merkte dat broer en zus tegelijkertijd klaar kwamen.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen