Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Dorp 6, Ouderparticipatie 3
Hier hoofdstuk 3 van het het zesde deel genaamd ouderparticipatie, uit de geile familiesoap “Dorp op Hoge hakken” Veel leesgenot Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Bert liep door het huis. Z’n vader en moeder waren die avond naar een verjaardag van een tante. Tot voor kort ging hij altijd met z’n ouders mee, maar heel onverwacht toen hij tegenstribbelde om mee te gaan naar die saaie verjaardagen, kreeg hij toestemming om thuis te blijven. Eigenlijk was hij nooit alleen thuis. Z’n vader was, sinds hij vervroegd met pensioen was gegaan, altijd thuis. Dan zat hij wel op de zolderkamer, die hij als zijn eigen domein had ingericht. Wat hij daar altijd aan het doen was, daar had Bert geen flauw benul van. Hij ging de slaapkamer van z’n ouders binnen. Er stonden twee brede eenpersoons bedden die van elkaar gescheiden werden door een nachtkastje Bert liep naar de kledingkast en deed de schuifdeur open.

Hij snuffelde tussen het textiel, maar vond niets van zijn gading. Hij trok een lade van een commode open, ja dat was leuk. Hij nam een beha uit de lade en vouwde deze open. Hij hield het met kant afgezette geval voor zich en keek er geïnteresseerd naar. Daar zaten dus die tieten van z’n moeder in. Hij hield ‘m wat omhoog tegen de laatste stralen van het daglicht en zag dat hij dwars door het textiel heen kon kijken. Dus als zijn moeder die beha aan had kon je haar tieten er waarschijnlijk door heen zien. Bert kreeg een stijve bij de gedachte. Hij legde het terug en snuffelde verder. Wat was dat? Hij nam een opgevouwen lichtblauw nylon geval in z’n handen, hij keek er met gefronste wenkbrauwen naar. Toen hij het openvouwde vielen er vier bandjes uit. Hij herinnerde zich meteen die keer dat hij had gezien dat z’n moeder zich stond aan te kleden en haar kousen vast maakte. Hij hield het lingerie voor zich en keek naar zichzelf in de spiegel. Hij snoof de geur van z’n moeder op. Oh... wat rook dat lekker. Z’n pik zat strak in z’n broek. Hij werd steeds geiler. Hij legde de jarretelbody op het bed en in een paar tellen stond hij naakt. Hij keek naar zichzelf in de grote spiegelwand die de deuren van de linnenkast vormden. Z’n pik stond recht vooruit en er vertoonden zich al wat haartjes op z’n onderbuik. Hij nam het blauwe gevalletje weer op en wreef de gladde stof over z’n lichaam. Hij stapte er in en trok het om z’n heupen om even later de spaghettibandjes om z’n schouders te doen. Hij keek in de spiegel. Z’n pik stak onder de onderkant vandaan recht naar voren. Hij streelde zichzelf door de koele, gladde stof. Een rilling ging over z’n rug. Hij zocht verder in de lade en vond eigenlijk datgene wat hij, zonder het echt te beseffen, zocht. Op een hoopje lagen opgevouwen bruine nylonkousen. Hij nam ze op en genoot van de zachte stof. Zoals hij z’n moeder had zien doen, rolde hij de kousen op en stak z’n voet er in. Langzaam rolde hij het omhoog totdat het boord om z’n dijen zat. Haast geroutineerd streek hij het nylon glad om z’n benen en maakte het boord aan de jarretelknopjes vast. Toen hij beide kousen aan had en z’n benen tegen elkaar wreef voelde hij het sperma in z’n ballen borrelen. Hij liep wat heen en weer voor de spiegel. Hij zag nu bijna geen verschil tussen de kleur van zijn huid en de kleur van de kousen. Alleen het boord was iets donkerder. Hij nam z’n pik in z’n hand en rukte er langzaam aan terwijl hij naar zichzelf keek. Oh... wat was dit geil. Geiler dan hij ooit had meegemaakt. Onwillekeurig dacht hij aan z’n moeder die hij ook in kousen en een beha had gezien en dacht toen aan Caroline, de buurvrouw, en aan haar blote borsten, die hij had begluurd. Hij moest ophouden met rukken, ander zou hij veel te snel klaar komen en kon hij niet zo lang genieten van de heerlijk stof om z’n benen en lichaam.
Hij keek snel op z’n horloge, hij had nog tijd zat voordat z’n ouders weer thuis zouden komen. Hij sloop de zoldertrap op en stond aarzelend voor de kamer van z’n vader. Hij slikte toen hij de kruk naar beneden duwde. De deur ging open en hij keek naar binnen. Het was bijna donker, maar hij ontwaarde een keurig opgeruimde kamer met daarin een groot bureau en op een zijtafel een computer. Aan de andere kant stond een soort divanbank en een rechthoekige eikenhouten tafel en daar tegenover een grote stoel. Die meubels waren van z’n opa en oma geweest, herinnerde hij zich. Hij durfde het licht niet aan te doen omdat hij bang was dat iemand het van buiten zou zien en het aan z’n vader zou verraden. Hij zag achter het bureau een lage boekenkast. Zo vanaf de buitenkant interesseerde het hem niet zoveel. Z’n ogen waren, ondanks het feit dat het duister begon te worden, uitstekend. Op de plank achter de boeken zag hij een paar dunne tijdschriften liggen. Hij keek opgewonden naar de voorpagina van de bladen toen hij ze van achter de boeken had weggenomen. Hij bladerde ze snel door en zag dat wat hij in stilte verlangde, had gevonden. Hij koos twee boekjes die hem zo te zien het meest aanspraken en legde de andere terug. Op een holletje ging hij naar zijn eigen kamertje en strekte zich uit op z’n bed. Z’n pik stak knalhard tussen de jarretelbandjes omhoog. Hij sloot z’n vuist om de erectie en rukte er even aan om zich vervolgens te verdiepen in de fotostrips die in de boekjes te zien  waren. Hij ging helemaal op in het verhaal en z’n geilheid nam zienderogen toe. Zonder dat hij z’n pik aanraakte kwam hij spontaan klaar. Een krachtige fontein spoot omhoog en daalde neer op z’n benen. Geschrokken keek hij naar de doorzichtige druppels op de body en op de boorden van de kousen. Gehaast liep hij naar de badkamer en maakte zich zo goed en kwaad als dat mogelijk was weer schoon. Hij trok de lingerie uit en vouwde het op om het vervolgens weer terug te leggen op de plaats waar hij het gevonden had. Z’n lust was door het orgasme verdwenen, dus legde hij de boekjes ook maar weer terug waar hij ze gevonden had, wellicht kwam er wel weer een nieuwe kans om ook de andere in te zien. Hij trok de dekens over zich heen en viel onmiddellijk in slaap.
 

Met driftige pasjes kwam Marga de woonkamer van Caroline binnengespurt. De charmante onderwijzeres keek verstoord op van haar leeswerk en keek haar buurvrouw nieuwsgierig aan.
“Oh... ik weet niet hoe ik het moet zeggen… ik ben aan de ene kant boos maar aan de andere kant ook heel blij…”.
“Wat is er aan de hand?” vroeg Caroline.
“Oh... oh… het is wat…” zei Marga handenwringend.
“Nou kom op Marga, je maakt me nieuwsgierig, wat is er gebeurd?”
 “Hij… hij doet het… hij heeft het gedaan…” zei de vrouw opgewonden.
“Wie heeft wat gedaan?” riep Caroline ongeduldig uit.
“Hij heeft met zichzelf gespeeld…. Kijk maar…” Ze haalde de blauwe jarretelbody en de kousen uit een plastic tasje en legde het voor Caroline neer.
De roodharige vrouw keek haar buurvrouw met gefronste wenkbrauwen aan.
“Ik begrijp het nog steeds niet, wat heeft deze lingerie te maken met... ja met wie eigenlijk?”  
“Doe nou niet alsof je dom bent. Bert natuurlijk. Hij heeft zich afgerukt op… kijk zelf maar…” ze toonde de witte vegen op de jarretelbody en liet de hard geworden druppeltjes op de boorden van de nylonkousen.
“Ach, het ziet er naar uit dat een van je klanten heeft gemorst” zei Caroline naïef.
“Nee dit is niet van een klant, ik heb het met de hand gewassen en ik weet zeker dat dit niet onder de vlekken zat toen ik het in de kast legde”.
“Hmmm... dat lekkere geile ventje” droomde Caroline voor zich weg, “ik wist wel dat hij zo geil als boter was zoals hij mij heeft staan begluren”.
“Ja... en zoals hij naar mij kijkt als ik me sta aan te kleden”.
Caroline had ondertussen het textiel in haar handen genomen en snuffelde aan de toch niet zo kleine vlekken, waaraan duidelijk te zien was dat getracht was ze af te vegen. Vaag herkende ze de geur van sperma, maar dat kon natuurlijk ook verbeelding zijn. De vlek op het kousenboord was onweerlegbaar van sperma, ze wist dat wel als ze dacht hoe haar eigen kousen er soms uit zagen na een heerlijke neukpartij.
Ze keek geschrokken op de klok. Ze had helemaal niet meer aan de tijd gedacht en tegelijkertijd rijpte een plan in haar gedachten.
“Shit… ik moet weg. Ik heb een afspraak vanavond. Ik zou daar om halftien zijn en nu is het al zo laat.”
“Afspraak met een man?” vroeg Marga geamuseerd.
“Met meerdere mannen...” antwoordde Caroline, geheimzinnig glimlachend. “ Heb je soms zin om mee uit te gaan..?”
“Mee uit te gaan?”
“Ja, lekker veel lol maken...”
“Ja... eh... maar ik… eh m’n man zit thuis… ik kan toch niet zomaar…” hakkelde de slanke vrouw, die eerlijk gezegd wel zin had in een verzetje.
“Ach nu je man weer… die laat je wel vaker alleen toch…. Kom schiet op, ik ga me omkleden… en trek jij dit maar aan, wie weet kan je er nog lol mee beleven.”
Marga liet zich snel over halen en terwijl Caroline zich naar haar slaapkamer spoedde om zich te kleden voor het  beloofde avondje bij Viola en de anderen, trok ze genietend van de spanning de lingerie die door haar zoon was besmeurd aan. Als je er niet op lette zag je het nauwelijks.
“Dus je bent er nog?” zei Caroline toen ze in een wolk van parfum de kamer weer binnenkwam.
“Ja, ik zal even thuis gaan zeggen dat ik bij jou ben… eh… ik ben zo terug.”
Bert zat TV te kijken en haar man was boven op z’n kamer. Ze stormde het zolderkamertje binnen en zag nog net dat haar man een boekje onder het bureau weg stopte. Ze keek hem met gefronste wenkbrauwen aan.
“Ik ben nog even bij Caroline. Ga maar gerust naar bed. Ik weet niet of ik op tijd terug ben” zei ze gedecideerd.
“Hmm” mompelde haar man en rommelde quasi wat in een paar papieren op z’n bureau.

 

Even later reden de twee vrouwen in het autootje van Caroline de straat uit om niet zo lang daarna op de oprit van de bungalow van Viola te stoppen.
Viola ontving hen hartelijk en keek nieuwsgierig naar Marga. Nadat ze zich aan elkaar voorgesteld hadden zei de oudere vrouw: “kom binnen... hoe meer zielen hoe meer vreugde”.
In de woonkamer bevonden zich Niels en  z’n zusje Cilia, Frank en z’n moeder Claudia en Paul en z’n vrouw Leonie met hun dochter Inge en ook Peter was van de partij. Ze zaten in de zithoek met elkaar te praten en keken verrast op toen niet alleen Caroline maar ook Marga de kamer binnenkwam. Niels stond gelijk op en begroette zijn seksvriendin hartelijk en maakte kennis met de  vrouw en schonk hun een drankje in.
“Zo, zei Viola, “nu we er allemaal zijn, gaan we maar meteen beginnen. Ik heb een plan wat niet van mezelf is maar wat ik heb gezien in een videofilmpje van de “Familie Immerscharff”, het heet sekslawine.”
Marga keek verschrikt op, maar Caroline maande haar tot rust.
“Ik noem een naam of een paar namen en die beginnen daar op vloer, drie minuten later voegt zich de volgende   daarbij en dan steeds verder, met de bedoeling bij elkaar te blijven.”
Iedereen nam een afwachtende houding aan en de spanning nam toe toen Viola een schaal met gevouwen briefjes van tafel nam en daaraan nog een briefje toevoegde. Ze husselde het door elkaar en nam er een briefje uit en las de naam van Leonie voor.
De  platinablonde vrouw liep heupwiegend naar  het dikke vloerkleed voor de open haard en maakte danspasjes terwijl ze haar jurk open ritste en in een hoek wierp, waarna ze ging zitten en met haar vingers haar schaamlippen vaneen trok en zichzelf begon te masturberen.
Marga slikte, ze was wel iets gewend maar tot nu toe had ze seks met maximaal een persoon bedreven, meestal mannen en dan een paar dagen geleden met Caroline. Leonie had alleen maar een jurkje aan gehad en daaronder alleen maar een gordeltje en kousen. Ze zag dat de vrouw haar vingers in en uit haar natte spleet sopte.
“Peter en Cilia” zei Viola. Een jong meisje liep met de man naar Leonie. Cilia trok gehaast haar lange jurk los en liet deze op de vloer vallen. Ze ging op het gezicht van Leonie zitten en strekte haar armen uit naar Peter. Ze maakte z’n broek open en nam z’n pik in haar handen om er vervolgens haar lippen omheen te sluiten. Leonie lag te genieten van het malse kutje. Het meisje had ook geen slipje aan, noch een beha. Peter werkte zich uit z’n broek en schoenen terwijl het grietje lekker aan z’n pik sabbelde en nam vervolgens het vingerwerk van Leonie over en stak z’n vingers diep in haar vochtige kanaal.
“Paul en Caroline…” zei Viola.
Caroline zakte op haar knieën en boog zich over het onderlijf van Leonie. Ze likte aan de pompende vingers en begon vervolgens de kutspleet uit te likken. Paul ontdeed zich van z’n kleding en nam plaats achter Cilia, z’n nichtje.  Z’n half stijve pik gleed in de mond van Leonie, die hem vervolgens tussen de gezwollen schaamlippen van Cilia leidde. Paul stootte toe en zat gelijk tot aan z’n ballen in het druipende grotje van het meisje. Z’n handen bevoelden goedkeurend de nylons van het grietje en terwijl hij begon te pompen likte z’n vrouw aan z’n ballen en zoog ze een voor een in haar mond.
“Niels en Claudia…” zei Viola licht hijgend.
Claudia gebaarde Peter op z’n rug te gaan liggen, zodat Cilia hem kon blijven pijpen. Terwijl Peter zich omdraaide liet zij haar zwarte rokje zakken en knoopte haar transparante witte blouse open. Ze liet zich op de mond van Peter zakken om zich door hem te laten beffen. Niels had z’n stijve pik ontbloot en keek besluiteloos naar het ronde achterste van Caroline, wat nog bedekt was door haar jurkje, en de vochtige, rode mond van Claudia. De vrouw bewoog naar  voren en nam het initiatief om de pik van de jonge knul in haar mond te nemen. Niels schoof de jurk van Caroline over haar billen en zocht met z’n vingers haar spleet. Hij opende de lipjes van het roodharige vrouwtje en dreef z’n vingers in haar schede.
“Marga…” zei Viola onverstoorbaar.
De vrouw bleef stil zitten en keek gebiologeerd naar de kluwe mensen op het vloerkleed.
“Marga?” zei Viola nog een keer en gebaarde de vrouw naar de anderen toe te gaan.
Een hete scheut ging door haar lijf en sidderend van extase liep ze met knikkende knieën rechtstreeks naar Niels. Ze zag z’n ronde billen en zijn pik tussen de rode lippen van Claudia. Oh… zo’n jonge knul had ze nog nooit gehad. Buiten haar man, die al twintig jaar ouder dan zijzelf was, had ze op de club mannen die of van haar eigen leeftijd of ouder waren. Ze streelde z’n sterke rug en z’n billen. 
Niels keek op. “Doe je jurk uit...” zei hij zacht tegen haar, “...dan zal ik je neuken...” hij dacht er gelijk aan zijn vriend Frank voor te kunnen zijn, door weer een nieuwe vrouw  aan z’n degen te rijgen.
Aarzelend liet Marga haar jurk zakken, terwijl ze onophoudelijk naar de jonge knaap bleef kijken die haar net had beloofd dat hij haar zou neuken.
“Kruip onder Caroline...” moedigde Niels haar aan. 
Marga ging op haar rug liggen en wurmde haar hoofd tussen de dijen van haar buurvrouw. Ze zag de vingers van Niels de vochtige lippen verlaten. Ze stak haar tong uit en likte over het gevoelige knobbeltje. Ze liet toe dat haar benen van elkaar werden getrokken. Handen streelde haar kuiten en dijen en het lichaam van Niels werkte zich tussen haar benen. Z’n eikel toucheerde haar schaamhaar en opende haar schaamlippen. Met lichte druk schoof Niels z’n pik in haar. Hij steunde op z’n handen en op z’n tenen en ramde toen bij haar naar binnen en begon te pompen.
“Ohhhhh… wauw…” kermde Marga.
Caroline onderbrak de cunnilingus met Leonie en keek naar achteren om te zien wat zich daar afspeelde. Ze had wel gemerkt dat Marga haar kutje aan het likken was.
“Oh.. Marga” kermde ze, “is die lekkere neuker in je aan het pompen… geniet er maar lekker van...”
“Ja ja… oh, wat een lekker ding…” hijgde  Marga verrukt.
“Frank en Inge” zei Viola, die het zelf bijna niet meer kon houden en zich al had uitgekleed.
Frank liep naar z’n moeder, ging languit op z’n rug liggen en de geile vrouw sloot haar lippen om de stijve leuter van haar zoon. Inge trok langzaam haar rokje en T-shirt uit, streelde haar borsten, trok haar lichte nylonkousen recht en liet zich vervolgens met haar kutje op de mond van Frank zakken en voegde zich bij de mond van Claudia om samen met haar de dikke staaf van de jongen te pijpen.
Met haar vingers in haar kut liep Viola opgewonden om de slinger mensen heen. Ze zocht een plekje waar ook zij actief zou kunnen worden en liever nog, waar ze zelf geneukt of gelikt zou kunnen worden.
Paul zag zijn geile tante lopen, maar hij had het al veel te druk met het geile kutje van Cilia en de hete mond van z’n eigen vrouw waar z’n pik beurtelings in verdween.
Niels voelde de kut van Marga om z’n lid verstrakken. Aan de gesmoorde kreten van de vrouw te horen lag ze klaar te komen. Hij voelde de melkende beweging van haar vagina en beet in de billen van Caroline om z’n eigen kreten te onderdrukken en z’n orgasme uit te stellen. De roodharige vrouw slaakte een zachte kreet omdat ze gelijktijdig in haar bil en in haar schaamlip werd gebeten door het neukende stel achter haar.
“Kom maar hier Tante…” bood de geile Inge  Viola een oplossing.  Ze nam haar mond van de pik van Frank en ook zijn moeder liet de pik vrij. Viola stapte tussen de twee vrouwen in en liet zich plompverloren over de stijf gepijpte pik van Frank zakken.
“Oh heerlijk...” kermde ze, “...dit had ik nodig, oh wat een heerlijk paal… Zo ja lekker diep in me… ja neuk maar jongen… toe maar…. !”
Caroline vond het wel genoeg zo, met een door de cunnilingus van speeksel en kutgeil nat geworden gezicht en een pijnlijke schaamlip kwam ze overeind en wurmde zich tussen Niels en Leonie vandaan. Lachend keek ze naar Inge die met een verheerlijkt gezicht op de mond van Frank zat. Caroline boog zich over het meisje, dat ze inmiddels al zo goed kende, heen en drukte haar vochtige lippen op de hare.
“Wil je me voorzichtig beffen” fluisterde ze het bisex meisje in het oor.
“Ja graag..” kermde het meisje terug. Ze kwam overeind en liet zich door de roodharige vrouw meetrekken op het vloerkleed. Ze kwam boven op haar te liggen en begon neukbewegingen te maken tussen de gespreide dijen van Caroline.  
Marga was opgelucht dat Caroline van haar gezicht was gegaan, hoewel ze had genoten van de heerlijke sappige kut die ze had gelikt. Ze keek verlekkerd naar het krampachtig vertrokken gezicht van Niels. Ineens was ze weer de semi-professional.
“Rustig lieverdje, kom even op me liggen en rust even uit” fluisterde ze Niels toe.
Hij nam het advies maar al te graag aan liet zich op haar lijf zakken. Hij stootte z’n pik diep in haar en liet deze daar onbeweeglijk zitten. Marga sloeg geroutineerd haar benen om z’n heupen en hield de heerlijke stijve lul van haar minnaar op z’n plaats. Ze trok hem moederlijk tegen zich aan en overlaadde z’n wangen en mond met kleine kusjes.
“Oh..” kermde ze verrukt, “..wat ben je lekker, je hebt me al lekker laten klaarkomen. Hmmm je hebt een fijne lul en je kan heerlijk neuken… ohh. Lekker geil.” 
Niels lag genietend op het heerlijke lijf en keek opzij naar Caroline en z’n nichtje, wat tevens z’n vriendinnetje was. Inge speelde met de stevige tieten van Caroline en streelde haar lijf en benen en de volwassen vrouw deed hetzelfde met haar. Hun kutjes wreven tegen elkaar en ze hieven steeds hun lijven op om elkaars schaamlippen te openen en elkaars klitjes te raken.
“Oh lekker...” kermde het meisje.
Niels had weer nieuwe energie opgedaan en begon langzaam te pompen. Marga draaide met haar heupen en kreeg een nieuw orgasme. Haar kut greep de dikke jongenslul stevig vast.
Peter nam Cilia in z’n armen en dreef z’n stijf gepijpte erectie in de nat gebefte kut van het meisje. Gewillig nam ze de krachtige lul in haar op en met een verheerlijkte blik in haar ogen liet ze hem pompen.
Frank had ondertussen z’n moeder op handen en knieën gezet en pompte in en uit haar uitgestoken kut. Op de rug van Claudia lag Viola met haar benen wijd en Frank wisselde na een paar slagen van kut. 
“Oh.. ja jongen naai me..” kermde de senior onder de aanwezigen.
Paul en Leonie lagen elkaar te strelen en keken naar de orgie die zich voor hun ogen voltrok.
Niels voelde de kut om z’n pik verstrakken. Hij verhevigde z’n stoten en kwam schokkend klaar.
“Ohh oh… daar komt het..” kermde hij terwijl hij z’n rug kromde en krachtige de eerste stralen zaad in de pulserende kut slingerde.
“Oh ja jongen geeft het me.. spuit je geile sap in me.. toe maar, oei wat veel, ja meer.. meer oh heerlijk… ik kom ook ik blijf komen… oh wat zalig….” gromde Marga opgewonden
Niels liet zich uitgeput van haar afglijden en als een duveltje uit een doosje kwamen Caroline en Inge in actie. Alsof ze het afgesproken hadden wierpen ze zich als roofdieren op de pik van Niels en de romige kut van Marga. Het jonge meisje likte het zaad dat met een stroompje naar buiten kwam van de kut van Marga, terwijl Caroline het zaad van de pik van Niels likte.
Paul stond paraat achter Inge. Hij wilde niets liever dan Marga een neukbeurt geven. 
Inge zag haar vader staan. “Kom maar pap...” zei ze, “..steek “m er maar in”. Ze nam de pik van Paul in haar hand en leidde deze naar de dieprode opstaande kut van Marga.
“Oei...” kermde de vrouw toen ze voelde dat haar onderlijf weer werd gevuld. Ze probeerde te beseffen wat ze daarnet had gehoord. Ze keek van Paul naar Inge en weer terug.
“Is... is dat je dochter…” vroeg ze terwijl ze genoot van de stijve pik van Paul.
“hmm hmm” bevestigde hij.
“Ma… maar dat kan toch niet…” stelde ze licht hijgend vanwege haar toenemende opwinding.
“Moet je zien” gromde Paul. Hij trok z’n pik uit haar kut en penetreerde razendsnel z’n dochter.
Het meisje was maar wat blij dat ze een pik in haar kutje kreeg en keek haar vader verlekkerd aan.
“Oh... pap wat een lekker stijve heb je… ja neuk me lekker..” kermde ze.
Marga perste beide vuisten in haar lege kut en perste haar lippen op elkaar om het niet uit te schreeuwen van genot. Een nieuw orgasme denderde door haar lijf. Caroline zat lachend naast haar en speelde met haar tepels.
Paul wisselde en dreef z’n pik weer in de knijpende kut van Marga.
“Zo… zie je wel dat het kan..” zei Paul lachend.
“Ja.. ja… oh heel apart…” kermde Marga in extase.
Onzichtbaar voor Marga wenkte Caroline Frank.
Hij knikte begrijpend. Claudia strekte zich naast Marga uit en haar zoon kroop boven op haar en dreef z’n paal in haar.
“Oh mam.. wat lekker… je hebt zo’n fijne kut…” riep de jongen luid genoeg dat Marga het moest horen.
Verrast keek ze naar hen.
“Oh nee… o god… “ kermde ze, “jullie ook….”
Claudia knikte.
“Ja hoor deze jongen… eh... ik ben zijn moeder…..” zei ze eenvoudig.
Paul wenkte Frank. Ze wisselden.
“Oh geweldig..” kermde Marga toen ze de derde pik van die avond haar schede voelde vullen.
Viola trok Inge naar zich toe en nam het meisje in haar armen. Ze zoende haar en drukte haar lijf stevig tegen zich aan.
“Zullen wij ook eens gaan neuken?” stelde ze het meisje voor. Viola haalde tegelijkertijd uit een kastje dat binnen handbereik stond een voorbindpenis tevoorschijn. Geroutineerd bond ze het geval voor en nam plaatst tussen Inge”s slanke benen. Ze maakte het rubber een beetje nat met wat speeksel en perste de pik toen in het wachtende meisjeskutje.
“Oh tante Viola.. lekker… zo heb ik de eerste keer ook geneukt….”
“Oh… ja…. Het is ook lekker… kom speel met m’n tieten schatje….” gromde de hete vrouw.
Inge nam de malse melkklieren in beide handen en streek met haar duimen over de tepels, die snel opzwollen tot stevige spenen. Inge sloot haar lippen om een van de tepels en begon vergenoegd te sabbelen.
Frank was al behoorlijk opgewonden toen hij de kut van Marga binnen gleed. De neukpartij met Claudia en Viola had hem niet koud gelaten. Hij verhoogde het tempo.
“Oh.. mijn god… wat ben jij een hete vrouw…” kermde hij tegen Marga. Marga lag nu ook onophoudelijk klaar te komen. Ze wist van zichzelf dat ze makkelijk klaar kwam. Haar klanten vonden het fantastisch als het gebeurde en verlieten dan ook vaak als een macho het etablissement, ze hadden tenslotte een prostituee klaar laten komen. Haar kut lag nu onophoudelijk te trekken. Het hete gevoel werd vooral veroorzaakt vanwege het feit dat ouders in deze ruimte met hun kinderen seks bedreven. Haar eigen heimelijke wens was hier gewoon waarheid.
“Ja… jongen kom neuk je…. eh… neuk me lekker met die harde paal van je…. ja toe maar… kom maar lekker klaar…” hijgde ze.
Frank had geen verdere aanmoediging meer nodig en ramde in een hoog tempo z’n paal in en uit haar om vervolgens met kracht klaar te komen.
Peter pompte zich naar een orgasme toe. Hij trok vlak voor z’n zaadlozing z’n pik uit Cilia”s kut en spoot z’n zaad over de borsten van het meisje die vervolgens gretig de nawippende pik tussen haar lippen nam en het zaad gelukzalig doorslikte.

 

Enige tijd later zaten allen voldaan bij elkaar. Viola en Inge waren ook heerlijk klaar gekomen en Paul had z’n levenssap uitgesproeid over de lijven van Claudia, Marga en Caroline. 
“Jullie moeten weten dat Marga ook graag met haar zoon naar bed wil…” zei Caroline vermakelijk.
Marga kreeg een rood hoofd.
“Nee… nou niet echt… ik weet niet… dat kan toch niet…” hakkelde Marga verward.
“Je hebt toch gezien dat het kan…” zei Claudia. Ze nam de slappe worst van Frank in de hand en trok er even aan. Hij zat naast haar met aan zijn andere zijde Inge.
“Maar dat kan toch zomaar niet...” reageerde Marga nog steeds verward.
“Nee niet zo maar…” mengde Paul zich in het gesprek, “… het moet min of meer toevallig zijn en…. En dat is zeker zo belangrijk… hij moet het ook willen en begrijpen dat hij niet wordt gedwongen om het te doen. Dat geldt trouwens voor iedereen, gedwongen seks is niets.”
“Nou… dat is verkrachting…” zei Viola, die onwillekeurig terugdacht aan die avond waarop ze door Paul werd gedwongen zich uit te kleden en hij haar had willen neuken ( zie “dorp op hoge hakken 2” Lucinda hfdst 6). Oh, wat was ze toen bang geweest, maar toen ze de stijve pik van haar neef zag had ze er naar verlangd, maar ze had zich niet laten dwingen. Uiteindelijk had Lucinda, de zuster van Paul, haar overgehaald en was het er toch nog van gekomen. Ze had er nooit spijt van gehad. Ze was al bijna veertig toen ze voor de eerste keer seks had en daarna had ze de verloren tijd ruimschoots ingehaald. Goh hoeveel verschillende lullen zou ze al in zich hebben gehad?
“Natuurlijk is dat verkrachting” zei Caroline, de voormalig politievrouw “We zullen het op een of andere manier wel geregeld krijgen”.
“Denk je?” vroeg Marga, opeens opgewonden.
“Ach het kan wel…” zei Leonie, “wij hebben ook een zoon, maar ondanks het feit dat we er best nog wel een neukertje bij kunnen gebruiken, laten we Bjorn met rust”.
“Daar heb je best wel gelijk in, maar met Bert is het anders, ga eens staan Marga” zei Caroline.
Marga stond op en Caroline toonde de aanwezige de spermavlekken op het torselet van haar buurvrouw.
“Kijk... die zijn van haar zoon...”
“Nu begrijp ik het niet meer…” zei Cilia, die het eigenlijk maar gezwam vond, zij deed het tenslotte ook met haar broer en met haar oom en tantes, “heb je al met hem geneukt?” duidend op de vlekken. 
“Nee, hij heeft zich afgerukt terwijl hij dit aan had… kijk maar het zit ook op m’n kousen”. Hoewel dat wat moeilijker te zien was van de vlekken die er bij gekomen waren door Paul z’n spermadouche, begreep nu iedereen hoe het zat.
“Ik heb wel weer zin…” zei Niels. Z’n pik was alweer stijf, dat kwam ook wel omdat Viola hem de hele tijd had zitten strelen.
“Kom maar gauw...” zei Caroline terwijl ze op de rand van de eettafel ging zitten. Niels dreef z’n erectie in haar en ramde z’n tong in haar mond.
“Doen jullie het nog eens met elkaar..” fluisterde Marga hees van opwinding.
“Kom maar tussen ons in zitten” zei Paul en hij klopte op zitting van de driezits bank.
Claudia kwam naast haar zitten en Frank ging voor haar staan. De hete vrouw nam de pik van haar zoon in haar hand en sloot haar lippen om het halfslappe geval.
Paul ging aan de ander kant van Marga zitten en Inge boog zich over zijn lul.
“Oh ja pijpen… dat wil ik ook…” zei Marga en ze wenkte Peter. Ze hapte gretig de pik die ze nog niet had gehad, die avond in haar mond en begon te zuigen.
“Bedrijf jij dan maar een cunnilingus met mij...” zei Leonie lachend tegen Paul. Ze stapte op de bank en zette haar voeten aan weerszijden van hem en drukte haar geschoren onderlijf tegen z’n mond.
“Vind je ons geen leuk gezinnetje?” zei Leonie lachend tegen Marga.
Met de inmiddels alweer stijve pik in haar mond knikte de vrouw en likte aan de eikel.
Niels kreeg het druk, want Cilia en Viola hadden zich ook ruggelings op de tafel geplaatst en met zijn jeugdige ongedwongenheid vulde hij de drie kutjes om en om.
Even later vloeiden de sekssappen weer rijkelijk en kreeg Marga van de vierde man die avond een lading zaad, in haar mond deze keer, maar niet voordat Peter haar twee orgasmen had bezorgd toen hij haar neukte en allerlei opwindende dingen aan haar vertelde. Hij vertelde dat hij al vroeg de plaats van z’n vader in het bed van z’n moeder had ingenomen en dat op de dag van vandaag nog steeds deed.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen