Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Dorp 6, Ouderparticipatie 2
Hier het tweede hoofdstuk van het zesde deel van de erotische soap “Dorp op Hoge hakken”

De vrije zaterdag benutte Caroline door boodschappen te doen en het huis de wekelijkse schoonmaakbeurt te geven en die middag nestelde ze zich met een boek in de zon op het terras in de tuin.
Ze keek op uit haar boek, ze voelde dat ze werd bekeken. Zonder haar hoofd te draaien keek ze vanachter de glazen van haar zonnebril om zich heen en ontwaarde een gezicht in het slaapkamerraam van de buren. Intuïtief wist ze gelijk dat het Bert was. Ze zou hem eens wat laten zien.
Langzaam liet ze de schouderbandjes van het bovenstukje van haar bikini zakken. Ze schudde wat met haar lijf en de cups zakten zover naar beneden dat de bovenzijde van haar borsten volledig zichtbaar waren.

Alleen de tepels bleven nog bedekt. Ze merkte een beweging aan het raam, Bert viel bijna naar buiten toen hij met grote ogen naar de prachtige globes staarde. Caroline lachte ingehouden en haar bovenstukje gleed nog verder naar beneden zodat nu haar volle borsten volledig zichtbaar waren.
Bert klemde zijn hand om zijn stijve piemel. Hij keek begerig naar de buurvrouw, die hem zomaar een blik op haar blote tieten gunde. Hij stond er geen moment bij stil dat die vrouw expres voor hem haar bikini had laten zakken en hij dacht de stiekeme getuige te zijn van een zonnebadende vrouw. De buurvrouw stond onverwacht op en nu kreeg hij een frontale aanblik op de ronde vleesbollen met fier rechtopstaande tepels. Hij kneep hard in zijn pik om een zaadlozing te voorkomen. Goh wat een geil wijf, dacht hij. Hij was al zo opgewonden geraakt van de aanblik van haar borsten in haar bloesje en een paar dagen geleden was het helemaal erg geworden toen ze achter hem stond en haar borsten in z’n rug prikten. Hij had niet geweten hoe snel hij naar huis moest gaan en op zijn kamertje zijn broek uit te trekken zodat hij nog net het sperma in zijn hand kon opvangen. Hij meende iets achter zich te horen en keek snel achterom. Niemand te zien, nee dat kon ook eigenlijk niet, z’n vader zat op het zolderkamertje achter de computer en die kwam daar nooit eerder vandaan of het moest voor het eten zijn. Zijn moeder was ruim een uur geleden vertrokken. Ze had hem verteld dat ze ging winkelen, maar zo dom was Bert niet. Iemand kleedde zich niet zo aan zoals zijn moeder had gedaan, als je ging winkelen. Zoals hij wel vaker deed had hij stiekem staan gluren toen z’n moeder uit de badkamer kwam. Hij had haar naaktheid gezien toen ze het badlaken, wat ze om zich heen had geslagen, van zich af liet glijden en zich met bodylotion ging insmeren. Ze was lang bezig geweest met haar borsten, oh wat waren die groot. Hij keek nog eens naar beneden, Caroline had een parasol opengeklapt en zat nu in de schaduw ervan. Hij kon nog net één van haar borsten zien. Die van moeder waren groter, meende hij. Zijn moeder had nylonkousen aangetrokken. Ze had ze langzaam en zorgvuldig om haar benen gerold en terwijl ze dat deed had ze om en om een voet op de rand van het bed gezet zodat hij via een grote spiegel haar onderlijf kon zien. Het had wel geleken of er geen haartjes op haar poesje zaten, maar die aanblik was zo onduidelijk geweest, dat hij dat niet zeker wist. Vervolgens had moeder haar kousen vastgemaakt aan een wit, kanten gordeltje en had ze zich goedkeurend in de spiegel bekeken. Daarna trok ze een slipje en een beha aan. Door de beha leken haar borsten nog groter dan ze al waren. Oh hij was met een stijve pik in zijn broek snel achter zijn franse leerboek gaan zitten toen zijn moeder haar jurkje aantrok. Toen ze weg ging had ze hem even over z’n haar geaaid en had hij haar parfum opgesnoven. Nadat hij de huisdeur hoorde dichtslaan had hij zijn pik uit z’n broek gehaald en zich afgerukt.
Hij keek weer uit het raam en zag dat Caroline zich een weinig had omgedraaid en nu met haar gezicht verscholen in de schaduw naar hem toe zat. Hij keek naar haar slanke benen die iets gespreid op een voetenbankje lagen. Hij staarde naar haar venusheuvel. Het strakke broekje van de bikini liet duidelijk de bolling zien en als hij goed keek tekende de schaamlippen zich af. Oh wat geil, wat raakte hij daar opgewonden van. Hij trok nog steviger aan z’n stijve piemel en voelde het vocht in z’n onderlijf koken. Met ingehouden adem schoot hij het vocht uit de spleet in z’n eikel. Het heldere jongenssap droop van het muurtje onder het raam. Hij liet zich beschaamd op z’n knieën zakken en staarde verwonderd naar de natte vlek op het behang.
Caroline had de begerige blikken van Bert gezien en was zelf opgewonden geraakt toen ze zag dat zijn gezicht verkrampte en hij kennelijk klaar stond te komen. Daarna was het hoofd verdwenen. Jeminee, hoe zou het zijn die knul te pijpen, dacht ze opgewonden. Hij had vast een lekkere stijve pik. Ze schudde haar hoofd in een poging om die gedachte van zich af te zetten, maar dat lukte maar half. Ze nam snel een koele douche en ging daarna verveeld naar de televisie kijken. Ze was niet echt een uitgaanstype en als ze dan toch een café op zou zoeken, dan zou ze daar de jongelui van school kunnen tegenkomen en daar had ze geen zin in. Ze zat wat te dommelen voor de televisie en schrok op om tegen tien uur die avond de deurbel overging. Ze opende de deur op een kier en keek in het gezicht van de buurvrouw.
“Marga?” zei Caroline oprecht verwonderd.
“Ja ik zag nog licht branden en ik dacht….”
“Kom binnen” zei Caroline en ze maakte de deurketting los om vervolgens de rondborstige vrouw binnen te laten. Marga plofte vermoeid neer op de bank, hierdoor viel haar jurk open en werden haar stevige benen tot aan het kruis zichtbaar. Ze trok haar jurk wat recht maar niet voldoende om de boorden van haar kousen te bedekken.  Caroline vulde een paar glazen met wijn.
“Ik kom net thuis, ligt mijn man al in bed. Hij heeft er niets aan gedaan om voor Bert te zorgen, zodat die jongen zijn eigen eten heeft moeten klaarmaken. De keuken is een grote puinhoop. Ik had daar geen zin in en aangezien ik nog licht bij je zag branden dacht ik; laat ik eens bij Caroline op de borrel gaan.” zei Marga, terwijl ze een sigaret aanstak
“Was je vandaag niet thuis?”
“Nee... eh ik was eh… naar de stad…” hakkelde de vrouw, die normaal niet verlegen zat om een antwoord.
“En kom je dan nu pas thuis…” zei Caroline die het nu toch wel interessant begon te vinden. Ze keek nog eens naar de benen van de vrouw en hoe ze verder was gekleed om uit te gaan.
“Ja, ik was met een vriendin... eh… nog wat gaan eten..”
“O… prima… maar je ziet er uit alsof... ja... hoe moet ik het zeggen…”
“Alsof wat?” vloog Marga geïrriteerd op.
“Nou, sorry hoor, maar ik krijg de indruk dat je vreemd bent gegaan…” zei Caroline zacht.
“Hoezo…” reageerde Marga met een hoogrode kleur.
“Zoals je gekleed bent…” zei Caroline duidend op haar dunne nylonkousen en haar schoenen met hoge hakken.
Marga nam een forse trek aan haar sigaret en keek nadenkend naar het glas wijn. In één teug dronk ze het glas leeg en richtte haar blik op Caroline.
“Ach ik kan het jou ook best vertellen…” begon ze. “Kijk ik ben toentertijd zonder het te willen zwanger geworden en om die reden getrouwd. Ik was veel liever, net al jij, vrij gebleven zodat ik kon doen en laten wat ik zelf wil, snap je?”
“Hm, hm...” bevestigde Caroline, die belangstellend luisterde naar haar buurvrouw.
“Nu is het zo, dat mijn man veel ouder is dan ik, we schelen wel twintig jaar en hoe ik ook m’n best heb gedaan, lijkt het er op dat hij niet veel belangstelling voor me heeft. In bed kijkt hij niet naar me om. Maar ja, ik heb nog veel behoefte aan een man, dat begrijp je zeker wel?”
Caroline knikte instemmend.
“Na lange tijd kwam ik een vriendin tegen…” ging Marga verder, “die vertelde me dat ze af en toen in een club werkte en op die manier aan haar trekken kwam en nog een leuk zakcentje verdiende ook. Nu kom ik financieel niets te kort, maar echt breed hebben we het niet en dat gegeven samen met mijn behoefte aan seks maakte dat ik niet lang hoefde na te denken.”
“Bedoel je dat je in een seksclub werkt?” vroeg Caroline met stomme verbazing. Ze had alles verwacht maar dit zeker niet.
“Ja, maar het is een hele nette club, geen bordeel of zo…” reageerde Marga verdedigend, en toen Caroline zweeg ging ze verder. “Dus een paar keer per maand ga ik naar die club en na maximaal twee klanten houd ik het voor gezien.”
“Kom je net terug uit die club, ik bedoel heb je vandaag gewerkt?” vroeg Caroline oprecht geïnteresseerd.
Marga knikte en keek haar buurvrouw een beetje beschaamd aan.
“Ik had liever niet gehad dat je het te weten kwam, wat moet je wel van me denken..”
“Oh maak je daar maar niet druk over, ik vind het wel interessant en je hoeft je geen zorgen te maken dat ik je geheim verder zal vertellen…” zei Caroline samenzweerderig.
Marga slaakte een zucht, een beetje van opluchting omdat ze het vertrouwen van haar buurvrouw had gewonnen en ook een beetje van vermoeidheid.
“Heb je nog?” vroeg ze terwijl ze haar glas in de richting van Caroline hield.
“Natuurlijk…” zei Caroline terwijl ze opstond om de fles te halen, “... dus het is een leuke club en komen er ook leuke mannen?”
“Oh ja hoor, op zaterdag is het niet zo druk, over het algemeen een paar mannen die hun vrouw in de stad afzetten om te gaan winkelen en zeggen dat ze een terrasje pikken. Die komen dan binnen, nemen snel een drankje, maken een kort praatje en dan hup naar de kamer en dan zijn ze na een half uur a drie kwartier honderdvijfentwintig Euro armer..”
“Zo? En is dat geld allemaal voor jou...” vroeg Caroline nieuwsgierig.
“Nee, was dat maar waar… ik krijg vijftig procent, dus na twee keer heb ik vanmiddag dat bedrag verdiend, dat komt neer op ongeveer zevenhonderd netto per maand. Je kan veel meer verdienen, er zijn wel meisjes die met vijfduizend per maand naar huis gaan, maar die liggen de hele dag op hun rug.”
“Vijfduizend Euro?” zei Caroline verbaast, “maar dat betekent dat ze zo’n 80 klanten per maand hebben, dat is zo ongeveer 4 per dag, ach dat valt eigenlijk nog wel mee.”
“Ja als je het zo bekijkt wel… maar voor hen is het vaak afwerken, dus mannetje zo snel mogelijk laten klaarkomen en al weer uitkijken naar de volgende. Zij genieten er niet van, nou ik wel, althans meestal wel!”
“Kom je zelf ook klaar?” vroeg Caroline die de openhartigheid van Marga wel op prijs stelde.
“Niet altijd, ik probeer het wel zover te laten komen, maar vaak zijn die kerels al klaar voordat ik het echt lekker begin te vinden. Daar komt bij dat ik niet zo heftig klaarkom als ze in me zitten..”
“Oh hoe dan?” vroeg Caroline nieuwsgierig en leunde belangstellend naar haar antwoord naar voren.
Overdonderd door deze reactie bleef Marga stokstijf zitten. Caroline schonk haar glas nog eens bij en wachtte rustig af.
“Ja hoe dan…” begon Marga hakkelend, “eh ik fantaseer en ik wrijf mezelf” Er ontstond een lange stilte.   
“Je komt dus het lekkerst klaar als je jezelf masturbeert...” stelde Caroline vast.
“Ja dat is het...”zei Marga opgelucht.
“Maar dan kom je toch nooit aan je trekken bij die mannen?”
“Jawel, jawel..” haastte Marga zich te zeggen, “niet van het eh…”
“Neuken” hielp Caroline haar.
“Hm nee niet van het neuken… ze likken me ook graag… en dan.. denk ik aan van alles...”
“Waar dacht je de laatste keer aan?”
“Jeetje je dringt wel aan hè… nou… eerlijk gezegd… dacht ik aan jou…” zei Marga aarzelend.
“Aan mij??” vroeg Caroline oprecht verwondert.
“Ja… aan jou en Bert…”
“Dat begrijp ik niet...” zei Caroline haar hoofd schuddend.
“Ik fantaseerde dat jij met mijn zoon naar bed ging….”
“Hoe kom je daar nu bij. Hij nog zo jong…” zei Caroline, die het nu pas echt interessant begon te vinden.
“Ja ik kon er niets aan doen… ik dacht er aan… en het idee wond me mateloos op… Het was trouwens vanmiddag toen een van m’n klanten me lag te beffen. Ik kwam klaar als een bezetene, die man moet wel gedacht hebben...”
“Dus jij vindt het wel opwindend als jouw zoon met een vrouw naar bed gaat…” zei Caroline, nu zelf ook opgewonden en terug denkend aan die middag.
“Blijkbaar wel, ik merkte dat hij vreselijk opgewonden was toen hij gisteren bij jou vandaan kwam…en daardoor is mijn fantasie op hol geslagen..”
“Ach... het is ook een leuke knul… maar… ja… ik had eerlijk gezegd ook wel iets aan hem gemerkt. Ik heb hem echter met geen vinger aangeraakt. Daar komt bij, je zou het toch niets vinden als ik met jouw zoon naar bed ging?”
“Ik begrijp ook wel dat er niets is gebeurd…” zei Marga, de laatste vraag ontwijkend, “maar ik kon er niets aan doen dat ik daar aan moest denken. Daar komt nog bij dat hij regelmatig naar mij staat te gluren als ik me aan of uitkleed. Vanmiddag stond hij achter de deur te kijken toen ik dit aantrok…” ze wees op haar kousen.
“Nou, dan ben je niet de enige die hij begluurt…” zei Caroline lachend en ze vertelde wat er die middag was voorgevallen.
“Zo, zo, dat geile mannetje gluurt naar vrouwen…” zei Marga nadenkend, “…dat is toch niet gezond, of wel?”
“Ach, jongens van die leeftijd…” probeerde Caroline sussend.
“Hm ja, ik weet niet wat ik er van moet denken en wat het meest vervelend is, dat is dat ik er zelf opgewonden van raak…” zei Marga met een diepe zucht.
“Oh, jij ook al…” kreunde Caroline, “…nou, hij doet mij ook wel iets en ik heb hem expres wat geplaagd de afgelopen dagen en eerlijk gezegd werd ik daar best geil van...”
Marga stond op en rekte zich wat uit. Ze wankelende op haar hakken en viel tegen Caroline aan, die ook was opgestaan. Caroline ving haar op en zorgde er voor dat ze niet zou vallen.
“Ga je naar huis?” vroeg de roodharige vrouw.
“Ja, ik denk dat ik dat maar moet doen, anders…” zei de vrouw met een beetje dubbele tong van het paar glazen wijn. 
“Anders wat?” fluisterde Caroline geil en ze kuste daarbij haar buurvrouw zacht in haar nek.
Marga gaf zich onmiddellijk aan haar over en binnen een mum van tijd stonden de vrouwen elkaar te tongzoenen en elkaar te betasten. Caroline zakte door haar knieën en schoof de rok van Marga omhoog en zocht met haar lippen haar onderlijf. Ze deed het slipje opzij en staarde naar de gladgeschoren schaamlippen.
“Oh ja…” kermde Marga, “ja lik me klaar… bef me…” Ze was weer gaan zitten en spreidde haar benen wijd. Ze zag het bewegende hoofd van Caroline en genoot van haar tong. Een orgasme kon niet lang uitblijven, ze was zo opgewonden geraakt van het gesprek, dat ze op de bank al bijna klaar was gekomen. Ze kromde haar rug en stootte haar bekken tegen de mond van Caroline.
“Oh ik koooommmmmm, oh Caroline wat doe je het lekker… Oh zie je wel dat jij je laat neuken door Bert…” met hete golven overspoelde het orgasme haar terwijl ze ook uitriep wat ze fantaseerde.
Een paar minuten later lagen de vrouwen in bed en begon Marga Caroline te verwennen tot ook zij het uitgilde van genot en klaar kwam.
“Oh wat was dat lekker…” zuchtte Marga terwijl ze zich tegen het warme lijf van Caroline aandrukte.
“Dat was het zeker… en het leuke voor jou was, dat Bert er bij was. Zou jij je fantasie niet eens willen laten uitkomen?”
“Hm… misschien wel...” zei Marga dommelend.
 

Caroline nam Bert van top tot een op toen hij de uitspraak van de franse woordjes bij haar aan tafel oefende. Ze zat hem ongegeneerd op te nemen. Na die nacht dat z’n moeder bij haar was gebleven en Caroline op ongekende wijze de vrouwenliefde had bedreven, was het haar wel duidelijk geworden dat Marga er op kikte om met haar zoon te spelen. 
Caroline zuchtte diep. Voordat Bert bij haar was gekomen had ze zich in een wat gewaagde outfit gekleed. Een doorschijnende blouse, waarvan ze de bovenste knoopjes bewust had open gelaten, een strakke rok tot op de knie, maar met een split tot halverwege haar welgevormde dijen. Ze was die middag op school opgewonden geraakt van een paar jongens in haar klas die overduidelijk met een stijve pik in hun broek zaten. Eén van hen was Frank, die haar uitdagend had zitten aankijken terwijl hij over de bult in zijn broek wreef. Ze had het er warm van gekregen, maar was zich ook bewust van het feit dat het waarschijnlijk zo was dat Frank tegen zijn vrienden had gezegd dat hij de franse juf wel zover zou krijgen dat ze… Maar ze keek wel uit, ze zou er met Frank nog eens een hartig woordje over spreken, die heerlijke geile knul.
Ze rilde. Bert keek haar aan. Hij had best in de gaten dat Caroline anders was dan normaal. Ze gunde hem blikken in haar bloesje, die hij nog niet eerder had gehad. Oh, wat had die vrouw lekkere dikke tieten. Hij kon zijn aandacht maar slecht bij z’n woordjes houden en steeds gleed z’n blik naar het decolleté, waar de vleesmassa voor hem op een presenteerblaadje lag.
Caroline deed net of ze in een boek verdiept zat en keek met een schuin oog naar Bert, die nu toch wel heel ongegeneerd naar haar borsten zat te kijken. Ze schuifelde op de zitting van haar stoel. Haar slipje was nat, voelde ze.
“Hoever ben je?”
Bert schrok zich een ongeluk. “No.. nog een paar woordjes….  Da…. Dan kan je me overho… overhoren...” hakkelde hij en met een rood hoofd boog hij zich weer over z’n boek.
Caroline had medelijden met hem. Zou ze? Als ze het zou willen… dan had ze binnen één tel z’n pik in haar hand en spoot hij tegen de tafelpoot. Ze schudde langzaam haar hoofd en even later overhoorde ze hem. Hij maakte op alle fronten vorderingen.

 

“Zag je hoe ze reageerde...” zei Frank machoachtig tegen zijn vrienden Leo en Adrie. Ze stonden voor de school en babbelden nog na over de docente Frans.
“Het is een lekker geil wijf…” zei Adrie, “…. Maar die zit niet op ons te wachten.”
“Ha… moet je opletten jongen...” zei Frank, “… ik neuk haar nog voor het Kerstmis is..” Omdat hij het met Caroline zo had afgesproken, vertelde hij er maar niet bij dat hij al menig keer met haar tussen de lakens had gelegen.
“Het lijkt me lekker met dat rooie wijf...” zei Leo, die ondanks zijn achttien jaar nog nooit een vrouw of meisje had aangeraakt.
“Ja dat lijkt mij ook… hmmm zo’n lekker rooie pruim… heerlijk om in te bijten...”zei Adrie en hij wreef nog eens over z’n stijve staander in zijn broek.
“Zo mannen… We hebben het over neuken zeker!” voegde Niels zich bij het gezelschap. “Ik hoorde van Nathalie dat jullie mevrouw Caroline hebben zitten opgeilen..” Nathalie was een meisje dat bij de jongens in de klas zat. Ze wat een reuze opwindend slank Indo-meisje. Ook zij was aanwezig geweest op de avond dat er een orgie was een maand geleden. Ze was een zogezegd stil watertje. Ze liet zich neuken door wie ze daar maar voor uit koos en dwong de jongen vervolgens hierover te zwijgen, omdat ze hun anders zou aangeven wegens verkrachting. Op die manier hield ze haar andere leven geheim. Degenen die haar tijdens die orgie hadden bezig gezien hadden wel gemerkt hoe biseks het meisje was. Ze had zich meer met vrouwen dan met mannen bezig gehouden.
“Heeft Nathalie dat aan jou verteld?” riep  Leo uit. “Zij durft nog niet eens naar haar eigen tieten te kijken”.
Geamuseerd keken Frank en Niels hem aan en zuchtten toen maar eens diep, toen op dat moment Nathalie in hun richting kwam lopen.
“Wat gaan jullie doen?” vroeg ze.
“Oh... niets bijzonders...” antwoordde Frank voor het hele groep.
“Zullen we wat gaan drinken…” stelde het meisje voor.
Met name Adrie en Leo keken haar vreemd aan.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen