Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Dorp 6, Ouderparticipatie 1

Hier het eerste hoofdstuk van het zesde deel uit de geile soap “Dorp op hoge hakken” wat we hebben genoemd “Ouderparticipatie”. Hoewel de hoofdstukken prima op zichzelf kunnen staan, raden wij aan, om de onderlinge (familie)verhoudingen goed te kunnen onderscheiden, de voorgaande delen ook te lezen.
Wij vernemen graag juliie reacties; Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Caroline pakte haar boeken bij elkaar en deed ze in haar grote tas. Daarna ruimde ze haar bureau op en keek nog even keurend het lokaal rond. Vervolgens wierp ze een blik naar buiten. Het was nog goed weer zo de laatste dagen van september, dus kon ze nog even van de zon genieten. Heupwiegend liep ze op haar platte schoenen de lange gang van de school door op weg naar de uitgang. Het schooljaar was al weer ruim een maand oud en tot op dat moment had ze het prima naar haar zin op de school waar ze sinds het nieuwe schooljaar was begonnen als lerares Frans. Ze had best wel moeten wennen aan de jonge kinderen op school, ‘de brugwuppen’ zoals ze werden genoemd, had ze nog niet eerder in de klas gehad. Het meeste was ze te spreken over de vierde en vijfde klassers. Die gedroegen zich weliswaar nog behoorlijk puberaal, maar daar kon ze prima mee overweg. Ze had het idee dat de jongelui haar ook wel zagen zitten. Van een aantal van hen wist ze het wel zeker. Grinnikend haalde ze haar fiets uit de fietsenstalling. Ze dacht aan Niels en Frank, twee stevige jongens, die ze al beter had leren kennen voordat ze op school was begonnen en niet te vergeten Nathalie en Cilia, het zusje van Niels, en Inge die het nichtje van Niels was en een beetje verkering met hem had. Frank en Cilia waren een eenheid, die hoorden echt bij elkaar en deden ook alles samen. Toevallig hadden alle vijf Frans in hun pakket, dus kreeg ze hen wekelijks te zien.
Thuisgekomen zette Caroline haar fiets in het schuurtje en opende de achterdeur van haar knusse huisje, waar ze alleen woonde.
“Caroline ben je thuis?” hoorde ze haar buurvrouw roepen.
“Ja ik kom net thuis” antwoordde de roodharige vrouw. Hé dat  nieuwsgierige mens. Ze had een paar keer met haar gesproken. Ze was iets ouder dan zijzelf, ze dacht ergens achter in de dertig en ongelooflijk nieuwsgierig. Ze had altijd vragen.
“Heb je zin in thee?” vroeg de buurvrouw opnieuw.
“Eh ja dat is goed” zei Caroline aarzelend. Eigenlijk had ze nog een hele berg correctiewerk te doen, maar dat kon ook wel even wachten en een kopje thee lustte ze eigenlijk wel.
“Kom je dan hierheen, ik zit heerlijk buiten.”
Caroline liet via het brandgangetje achter de tuin naar de poort van de buren en opende deze. Marga lag in haar bikini op een tuinstoel en liet ze zonnestralen nog even los op haar toch al redelijk gebruinde lichaam. Het viel Caroline onmiddellijk op hoe slank Marga eigenlijk was. Ze had eerder het idee gekregen dat ze een rubens-figuur moest hebben, maar het viel haar reusachtig mee. Ze had wel een weelderige boezem die dan ook overvloedig uit de cups van het bovenstukje uitpuilde.
“Ik heb al voor je ingeschonken…” zei Marga terwijl Caroline in een van de tuinstoelen neerplofte. “Drukke dag gehad?”
“Het viel wel mee, maar het is nooit leuk om te werken als het zulk mooi weer is” antwoordde Caroline, terwijl ze de split in haar kuitlange rok wat open trok om haar benen ook nog een glimpje zon te laten opvangen. Ze moest vanwege haar pigment altijd oppassen in de zon omdat haar blanke huis snel verbrandde.
“Zeg… ik wilde je eigenlijk wat vragen, eh… geef je ook privé les?”
“Nee, eigenlijk niet… hoezo?”
“Nou… eh… een tijdje geleden zag ik nogal wat jongelui bij je naar binnen gaan… Dus ik dacht…”
“Oh… dat… ja… dat zijn eigelijk een paar kennisjes van me… Ze zitten toevallig ook bij mij op school, maar privé-les, nee dat doe ik eigenlijk niet…” hakkelde ze met een blos op haar wangen.
“Nou dat is jammer...” zei de donkerharige vrouw, haar ondertussen aandachtig opnemend. “Wat zien die meisjes er tegenwoordig uit hè… met die laag uitgesneden truitjes en die korte rokjes met split.”
Caroline keek haar niet begrijpend aan. Dat was nou typisch Marga. Ze sprong van de hak op de tak en bleef maar vragen stellen.
“Dat valt toch wel mee… jij hebt geen dochter, is het niet?”
“Nee...” zei Marga glimlachend, “ik heb allen maar Bert en daar wou ik nou net over hebben. Weet je Bert gaat volgend jaar naar de HAVO, maar dan moet hij al een beetje Frans geleerd hebben, eh... je geeft toch Frans op school? Nou ik dacht dat jij hem misschien zou kunnen helpen.”
Caroline slaakte een zucht van verlichting. Ze dacht dat dit nieuwsgierige mens er misschien toch achter was gekomen dat ze met die jongelui naar bed was geweest en heerlijk met hen had gevrijd (lees de Jeugd van tegenw…..).
“Oh… nou dat wil ik wel, als hij wil kan hij vanavond om zeven uur langskomen, dat zal ik kijken hoever hij al is en wat we nog moeten doen” haastte ze zich te zeggen en sprong op nadat ze de laatste slok thee naar binnen had gewerkt.
“Wat… ga je nu al weer weg?” vroeg Marga teleurgesteld.
“Ja ik moet echt gaan… ik heb nog een hoop te doen. Het is niet alleen werken op school hè, de jongelui hebben ook nog zoiets als schoolonderzoeken en die moet ik vandaag nog nakijken, dus ik ga maar gauw.”
Terwijl Caroline het tuinpad afliep zag ze niet de branderige blik in de ogen van haar buurvrouw en ook niet dat die vrouw haar hand om haar kruisje klemde om een klein orgasme op te vangen.
 

Bert was er om klokslag zeven uur en kwam via de keukendeur binnen. Caroline had hem een paar keer gezien, een jongen met een wat slungelige uitstraling. Ze had het grootste gedeelte van het correctiewerk al klaar, nog één klas en ze was er weer doorheen. Ze ging met Bert aan de eettafel zitten en boog zich naar hem toe. Ze merkte dat hij begerig in haar half open bloesje staarde en daar ongetwijfeld haar borsten uit haar beha moest zien puilen. Ze genoot van het moment en kwam nog dichter naar hem toe. Ze voelde de hitte van hem afslaan en wist vrijwel zeker dat de jongen een stijve kreeg. Ze liep de eerste bladzijden van het schoolboek met hem door en merkte op dat hij van de franse taal nog niet veel wist.
“Bonne...” eindigde ze haar onderzoekje, “neem de eerste vier bladzijden goed in je op en leer de woordjes, dan kom je morgenavond terug, weer om zeven uur en dan zal ik je overhoren, va?”
Hij knikte, nam het boek  van de tafel en stond op. Caroline keek onbeschaamd naar z’n gulp en ontwaarde een stevige bult.
“A demain…” zei ze glimlachend. Ja hoor, ze had hem een stijve bezorgd.
Tien minuten later, Caroline was verdiept in het laatste correctiewerk, werd er op het achterraam geklopt en Marga vroeg of ze binnen mocht komen.
Ze ging op de stoel zitten waar even daarvoor haar zoon had gezeten.
“en?” vroeg ze.
“Heeft hij het je zelf niet verteld?”
“Nee, hij is meteen met het boek onder z’n arm naar boven gerend en naar z’n kamer gegaan. Ik hoorde hem iets zeggen dat hij moest leren voor morgen?”
“Ja dat klopt..” zei Caroline in zichzelf glimlachend. Hij was waarschijnlijk naar boven gerend om vervolgens als een bezetene aan z’n piemel te gaan liggen rukken. Arm kereltje.
Marga boog zich naar voren en legde vertrouwelijk haar hand op de arm van Caroline.
“Denk je dat hij het zal leren?” vroeg ze en gunde  Caroline een blik in haar openstaande bloesje. Ze zag de kanten beha en de vlezige bollen erboven uit puilen. Voordat ze antwoordde moest Caroline even slikken. Goh, wat een grote tieten had die vrouw.  Ze kon haar blik er bijna niet vanaf wenden.
“Ach.. het is nog te vroeg om daar iets over te zeggen, maar Frans is niet zo heel erg moeilijk.”
“Nee, dat vind ik ook, ik weet heel goed wat negenenzestig in het Frans is” antwoordde de vrouw dubbelzinnig.
“Oh… en is je man ook zo goed in Frans” reageerde Caroline gevat.
“Mijn man… nee die weet daar niets van, alleen zijn naam is maar zo en speelt liever met z’n computertje” zei Marga en de frustratie droop van haar af.
“Zo, het klinkt alsof je een probleem hebt?”
“Ach een probleem? Het is niet zo dat het een probleem is, ik vermaak me wel, alleen…” en daar kwam het hele verhaal er uit. Marga vertelde dat ze met Frans, haar man, was getrouwd  omdat ze zwanger van hem was geraakt. Ze had veel liever vrij willen blijven. Het viel niet mee als je al bijna dertig bent en je hebt voorgenomen vrijgezel te blijven, een slippertje te maken en vervolgens aan een vent te blijven hangen. Frans was een aardige vent, maar veel te oud en geen knip voor z’n neus waard. Ze scheelden bijna twintig jaar. Hij was goed voor haar, niet in bed dat was waardeloos, maar verder zorgde hij goed voor haar. Bert was een fijne knul, die altijd maar al te graag in een goed blaadje bij z’n moeder wilde komen en alles voor haar deed, wat ze hem vroeg.
“Ja het is een goede jongen, maar hij zit altijd maar thuis, heeft bijna geen vrienden… hoe moet dat nou als hij volgend jaar naar een andere school moet?” eindigde Marga haar relaas.
“De jongens op die leeftijd zijn zo” probeerde Caroline haar gerust te stellen.
“Misschien wel, ach misschien valt het ook allemaal wel mee, bedankt dat je even met me heb willen praten, vanmiddag was het zo kort” zei ze terwijl ze opstond, “en ook bedankt dat je Bert wil helpen, doei…”
Met stomme verbazing bleef Caroline naar de deuropening staren, waardoor de vuurvrouw inmiddels was vertrokken. Wat moest ze hier nu mee?

 

De volgende dag kwam Bert weer en deze keer maakte Caroline het nog moeilijker voor hem. Ze ging achter hem staan en keek samen met hem naar de opgaven die hij had gemaakt. Ze drukt haar borsten tegen z’n schouder. Eerst trachtte hij ze te ontwijken door snel naar voren te buigen als hij de vleesbollen maar even tegen zich aan voelde, maar al snel bleef hij zitten en gaf zelfs een beetje tegendruk als ze langs hem heen schuurden. Opgewonden, met een dikke bult in z’n broek snelde hij na afloop naar huis. Die gaat weer rukken, dacht Caroline.
Bert was nog niet de deur uit of Caroline kreeg onverwacht bezoek. Niels en zijn nichtje Inge stonden voor de deur. Het jonge meisje kwam vertellen dat ze aan de pil was en dat haar nu niets meer kon gebeuren. Caroline lachte.
“en nu willen jullie natuurlijk met elkaar naar bed..” zei ze alsof het de gewoonste zaak van de wereld was.
“Hm.. hm.. “ zei Niels overtuigend knikkend, “maar ik hoop dat jij ook mee doet…”
“Kom dan maar snel lieverdjes” zei Caroline. Ze hijgde al van opwinding, die al erg was geworden toen Bert bij haar was maar nu hand over hand toenam door de jongen en het meisje die nu bij haar op de bank aan elkaar zaten te frunniken.  Caroline had enige maanden geleden Niels ingewijd op het gebied van seks. Ze had hem verleid en op een ongelooflijke manier de liefde met hem bedreven. Daarna was van het een het ander gekomen, wat uiteindelijk was ontaard in een grandioze groepsorgie.
Ze ging de jongelui voor naar haar slaapkamer en wees hun het bed.
“Ga je gang.. ik kijk voorlopig naar jullie en als het me te veel wordt dan kruip ik er wel bij” zei ze hitsig. 
Niels schopte z’n schoenen uit en trok zijn spijkerbroek naar beneden. Inge aarzelde met het losknopen van haar lange broek en keek nieuwsgierig naar de stijve pik van haar vriendje die onder zijn T-shirt vandaan naar voren stak. Ze maakte de knoopjes van haar blouse los en liet ze van zich afglijden. Parmantig staken haar borstjes in het push-up behaatje naar voren. Niels keek er begerig naar, terwijl hij z’n hand masserend over z’n pik liet gaan. Het meisje maakte ze riempjes van haar hakschoentjes los en liet vervolgens razendsnel haar broek zakken en stapte weer in haar schoenen. Niels staarde verrukt naar haar dunne nylons en het jarretelgordeltje en stond in een oogwenk tegen haar aangedrukt en perste z’n mond op de hare.
 Ze lieten zich al zoenend op het bed zakken en zonder het voorspel lang voort te zetten ging Niels op haar liggen en dreef z’n erectie langs het pijpje van het stringslipje in haar drijfnatte kutje. Hij begon te groot genoegen van Inge hard te pompen. Het meisje keek verliefd naar hem op toen hij boven haar uit torende en met zijn armen haar benen in de richting van haar schouders duwde.
Caroline stond met haar volle hand haar venusheuvel te kneden en trok haar jurk open om vervolgens haar hand in haar slipje te steken. Ze stond zich opgewonden te vingeren terwijl Niels steeds harder begon te stoten.
Oh, ze wilde ook wel weer een lul in haar kut, nu ze weer aan het werk was, had ze zich geen tijd meer gegund voor seks en ze was, schandalig genoeg, al ze opgewonden geraakt door Bert, die met een stijve pik in z’n broek naar huis was gerend. Ze liet haar jurk, gevolgd door haar beha en slipje, op de vloer vallen. Ze ging op de rand van het bed zitten, met een hand op haar kut en haar andere hand strelend over de bewegende billen van de jongen.
“oh ja lekker…. Streel me… oh Inge wat heb je een lekker strak kutje” kermde Niels.
“Ja en jij hebt een lekkere stijve lul.. oh wat zit je diep in me… spuit me vol… ik wil je zaad voelen, je hete geile sperma wil ik diep in me…. oh geil…. Naai me…” kermde het meisje in extase.
Caroline kon het niet meer uithouden. Ze ging tegen het cohabiterende stel aan liggen en zocht met haar lippen de borsten van het jonge meisje. Ze kuste het stevige vlees en trok het behaatje iets naar beneden zodat haar tepels zichtbaar werden. Ze begon te zuigen tot de tepel hard rechtop stond en zo gevoelig werd, dat Inge begon te sidderen van genot en haar schede zich steeds vaster om de erectie van Niels greep.
“Óh ik kom… ik houd het niet meer uit…” gromde hij. Hij kromde zijn rug en stootte hard toe en knalde zijn zaad, waarin nog nooit eerder sperma was geweest, bij haar naar binnen.
“oh ik voel het..” gilde Inge, “ja spuit me vol.. oh wat lekker.. heerlijk gewoon, oh wat veel.. oh Niels wat spuit jij me lekker vol..”
“Sssttt..” zei Caroline met haar wijsvinger voor haar uitdagende lippen, “.. denk aan de buren.” Ze was als de dood dat Marga zou merken wat er bij haar in huis gebeurde en de huizen waren toch al zo gehorig.
Voldaan liet Niels zich op Inge zakken en nam haar in z’n armen en kuste haar hele gezicht.
“Zo jongens, dat was me nog eens een neukpartijtje, ik denk dat ik zelf ook ben klaargekomen..” Caroline toonde haar van het vocht glinsterende vingers die ze net uit haar kut had getrokken.
“Het was ook heerlijk… oh ik voel z’n zaad m’n buik in lopen..” zei Inge met een diepe zucht van voldoening.
Niels liet zich van het blondje af rollen en ging tussen haar en Caroline in liggen. Gretig pakte de onderwijzeres de verslapte pik van de jongen. Hij was kleddernat van het sperma en het kutvocht. Opgewonden likte ze haar hand af en nam vervolgens de pik in haar mond en likte hem schoon. Met kleine schokje kwam de pik alweer overeind.
“Oh je kan alweer…” hijgde Caroline, toen de pik rechtop stond.
“Ja en ik heb er ook weer zin in…”zei Niels zo trots als een pauw. Hij wilde niets liever dan zijn vriend Frank de loef af steken. Frank had verkering met zijn zuster, Cilia, en hij neukte haar als een beest, daar was Niels meerdere keren getuige van geweest. Maar Frank hield het niet alleen bij zijn vriendinnetje, hij stak z’n pik in iedere gewillige kut die maar bij hem in de buurt kwam en daarmee was hij Niels  steeds voor geweest. Tot het moment dat Niels zijn record evenaarde en zij allebei konden zeggen dat ze tien verschillende vrouwen een hun pik hadden geregen. Niels wilde echter nog een record breken of deze minimaal evenaren. Frank was op een avond zeven keer klaargekomen en Niels was blijven steken op vijf keer, daarna kon hij “m echt niet meer overeind krijgen. Daarom was hij zo trots op het feit dat hij vijf minuten geleden had gespoten en nu alweer een dikke lul had, gereed voor een nieuwe neukpartij.
“Ja ga op me zitten” kermde hij toen Caroline haar been over hem heen tilde en z’n stijve staak in haar glibberige gat manoeuvreerde.
 “Oh wat is hij lekker stijf..”gromde ze heet terwijl de volle lengte van zijn lul in haar spleet gleed. Ze bleef even op hem zitten en liet het heerlijke gevoel van die dikke pik diep in haar kut op zich inwerken.
“hm wat zit je lekker diep” zei ze met ingehouden adem. Ze trok haar buik in om hem nog beter te kunnen voelen.
Niels begon onrustig te worden. De kut kneep in zijn paal en dat heerlijke gevoel maakte dat hij een orgasme voelde naderen. Hij stootte omhoog en begon haar langzaam te neuken.
Caroline draaide geroutineerd met haar heupen zodat ze de stijve staak in alle uithoeken van haar schede voelde bewegen. Ze kermde zacht toen een orgasme haar overspoelde en ging met z’n beweging mee om de paal diep in haar te houden.
Voor Niels was er geen houden meer aan en, bekeken door de grote ogen van Inge, schoot hij de tweede lading van die avond. De pulserende kut voelde zo heerlijk aan en de prachtige vrouw die hem met haar prachtige groenen ogen begerig aankeek deed z’n sperma naar buiten knallen. Amechtig bleef hij met gesloten ogen liggen.
“Blijven jullie vannacht bij mij?” vroeg Caroline, toe ze wat bijgekomen waren en naast elkaar lagen.
Inge keek naar Niels.
“Ik  denk dat het beter is dat ik naar huis ga, mijn vader rekent er op dat ik thuis kom slapen en hij zal wel op me zitten wachten” zei het jonge grietje bedeesd, terwijl ze haar nylons recht trok.
“Ik had het wel lekker gevonden om bij je te blijven, maar voor mij geld hetzelfde, Tante Viola zal ook op me wachten tot ik thuis kom.”
Caroline moest onwillekeurig lachen.
“Ga dan maar gauw naar huis..”zei ze, “want de juf wil niet de naam krijgen dat ze huiselijk besognes in de weg staat.”
Grinnikend gingen de jongelui zich in de badkamer opknappen en nadat ze zich aangekleed hadden vertrokken ze stilletjes om Caroline, die inmiddels in slaap was gevallen, niet wakker te maken.

 

Inge en Niels fietsten voldaan naar huis. Als een galante heer bracht Niels Inge naar huis en ze kusten elkaar ten afscheid bij het schuurtje achter het huis.
“Wil je me hier nog neuken of ga je nog mee naar binnen” vroeg Inge, eigenlijk bedoeld als grapje.
“Dan ga ik mee naar binnen, want ik heb alweer een ontzettende stijve pik en als ik er aan denk wat je onder je kleren draagt dan kan ik het bijna niet meer houden.”
Inge maakte de achterdeur open en keek verwonderd in de woonkamer waar het licht nog brandde maar waar niemand te zien was.
“Wacht hier even, dan ga ik even boven kijken of er iemand is. Het is pas halftwaalf  en ik heb nog nooit meegemaakt dat mijn ouders dan al naar bed zijn.”
Op haar tenen ging Inge de trap op. Op de bovenste trede bleef ze staan luisteren. De kamerdeur van Bjorn, haar broertje van twaalf, was dicht en haar eigen kamerdeur stond half open. De deur van de kamer van haar ouders, waarin ze al diverse nachten had doorgebracht stond helemaal open. Inge keek naar binnen, het bed was leeg, daarna duwde ze de deur van haar eigen kamer open. Ze zag het gezicht van haar moeder boven het dekbed uitkomen. Haar ogen stonden verlekkerd en aan de beweging onder het dekbed te zien was wel duidelijk hoe dat kwam.
“Hallo lieverdje ben je daar eindelijk” fluisterde Leonie, “we hebben lang op je gewacht, we wilden je verrassen, maar zijn alvast een beetje begonnen.”
“Wie?” vroeg Inge zonder een geluid te maken.
“Papa..!”
“Niels is beneden..” maakte Inge weer de woorden met haar mond.
“Niels?” vroeg Leonie om een bevestiging.
Inge knikte en zag dat het gezicht van haar moeder helemaal begon te glimmen. Ze deed het dekbed opzij en Paul, die haar lag te beffen, werd zichtbaar en nu was ook te zien dat Leonie zijn lul in haar hand had.
“Hoor je dat Paul, ons neefje zit beneden. Hij heeft vast wel zin om met ons mee te doen. Ik ga hem halen.” Leonie stapte uit bed en trok haar nylon nachthemd recht.
“Kom…” zei ze tegen Inge en ze wenkte Paul, “dan gaan we naar ons bed, daar is het minder gehorig dan hier en je weet maar nooit of Bjorn ons kan horen.
Paul stapte uit het bed, z’n lul stak recht onder z’n T-shirt vandaan. Hij sloeg z’n arm om de smalle schouders van z’n dochter en trok haar met zich mee. Inge liet zich gewillig meevoeren. Terwijl vader en dochter naar de ouderslaapkamer liepen ging Leonie naar beneden en stapte kordaat op Niels af, die het zich gemakkelijk had gemaakt in de woonkamer. Hij keek begerig naar zijn favoriete Tante. Het doorschijnende nachthemd liet niets aan zijn verbeelding over. Haar tepels priemden door de dunne stof en een wit jarretelgordeltje was duidelijk zichtbaar.  
“Hallo lekkere vent… ik heb je lang niet gezien” fleemde de hete vrouw, ze schudde haar platinablonde haar in model, “en wat veel erger is, ik heb je lang niet gevoeld, kom, ga mee naar boven.”
Niels slikte. Hij dacht terug aan die twee avonden, kort na elkaar, waarop hij Tante Leonie in al haar glorie had mogen zien en dat niet alleen, hij had ook met haar geneukt. Z’n geile Tante had er voor gezorgd dat hij met zijn eigen zusje, Cilia,  had geneukt. Aanvankelijk wilden ze het beiden niet, maar toen ze elkaar met anderen hadden bezig gezien, tijdens een hete orgie, was het bijna vanzelfsprekend geworden dat ze het ook met elkaar deden. Hij wilde maar al te graag weer met deze hete vrouw naar bed.
Leonie liep achter hem aan de trap op en bracht haar hand tussen z’n benen.
“Hmm lekkere harde pik,” fluisterde ze, toen ze de dikke bobbel in z’n broek voelde, “oh wat heb ik zin in je” voegde ze er hijgend aan toe.
Inge lag op het bed met de lul van Paul, die glom van haar speeksel, te spelen. Ze had hem al even gepijpt en keek naar haar moeder die met Niels binnen kwam. Leonie deed de deur achter zich dicht en zakte op haar knieën voor Niels neer. In een oogwenk had ze z’n broek los en wees z’n pik trillend als een snaar naar haar. Ze sloot haar lippen om het harde vlees en likte aan de dikke eikel en knabbelde aan de kloppende stam. Opgewonden begon ze hem hard af te zuigen, zo hard, wist ze uit ervaring, dat de jongen snel klaar moest komen, maar zijn orgasme bleef uit, hoezeer hij ook verheerlijkt stond te kreunen en te steunen.
De volwassen vrouw kwam na een tijdje overeind en drukte haar stevige borsten tegen Niels aan. Hij had ondertussen z’n bovenlijf ook ontbloot en voelde het zachte nylon tegen z’n huid schuren en haar harde tepels in z’n borst prikken. Leonie bracht haar lippen op zijn mond en gaf hem een hartstochtelijke tongzoen om even later aan zijn oor te knabbelen.
“Ben je vanavond al klaargekomen?” fluisterde ze, nieuwsgierig naar zijn antwoord, in zijn oor.
Niels knikte.
“Bij Inge?” vroeg ze opnieuw terwijl ze met haar vingers door zijn haar kroelde.
Hij knikte opnieuw.
“Was het lekker?” Leonie was opgelucht dat hij al eerder was klaargekomen en zij het klaarpijpen nog niet had verleerd.
Hij knikte nu heftig.
“Oh jongen toch…” zei ze heet. Ze klemde haar hand om z’n erectie en kneep er stevig in, “kom op het bed, dan gaan we lekker neuken..” Ze trok hem aan z’n lul naar het bed en ging naast haar man liggen. Ze spreidde haar benen en toonde hem haar gladgeschoren onderlijf. De schaamlippen stonden iets open en op het roze binnenste parelde wat vocht.
“Kom nu in me” zei ze hees terwijl ze uitnodigend haar armen naar hem uitstrekte. Niels kwam op het bed en kroop tussen de uitnodigend geopende dijen van tante Leonie. Een siddering ging door hem heen toen hij naar het fluwelen onderlijf keek. Oh wat was dit een mooie vrouw, wat had ze een prachtige gladde huid en heerlijke gladde schaamlippen. Hij duwde met z’n eikel tegen haar grotje en geroutineerd schoof hij in haar. Hij ging op haar liggen en genoot van de zachte stof van haar nachthemd. Leonie sloot haar benen om z’n heupen en bewoog met hem mee. Ze keek naar Inge die geïnteresseerd de coïtus van haar moeder volgde. Met haar vuist om de knots van haar vader geklemd zag ze het van geilheid vertrokken gezicht van haar moeder. Haar opwinding nam toe en dat werd versterkt door Paul die haar borsten kneedde. Snel ontdeed ze zich van haar bovenkleding en Paul knikte goedkeurend.
“Oh meisje wat zie je er lekker uit, je bent al goed getraind door je moeder..” kermde hij en streelde haar slanke nylonbenen om vervolgens met een volle hand haar pubis te omvatten.
“Zo te voelen ben je lekker nat” zei hij terwijl hij het kruisje van haar slipje opzij deed.  Hij ging met een vinger over haar gladgeschoren schaamlipjes en schoof toen als vanzelf haar vochtige spleetje binnen. Met een vinger in haar kutje, bewerkte hij met z’n duim haar klitje.
“Oh ja Pap.. lekker.. ga door.. oh vinger me…. Ik kom al… oh wat doe je lekker met me... oh.. aaaahhhh..”
“Sta je zo heet..”zei Paul gnuivend.
“Jaaa… ik kan wel honderd keer klaarkomen… oh blijf met je vingers in me… ohhh ik kom… oh wat doe je lekker met me, oh ja… aaaaahhhhh, hhhhmmmm, jaaaaaa!” Ze klemde haar dijen tegen elkaar en kromp in elkaar. Paul moest zijn best doen zijn hand tussen haar dijen vandaan te trekken, wilde hij er voor zorgen niet geblesseerd te raken.
Niels pompte hard in en uit en voerde het tempo op toen hij zag dat Inge stond klaar te komen. Oh wat een geil gezicht was dat. Toen Inge op het bed stapte zag hij hoe nat haar dijen waren.
“Ja neuk me… Spuit me vol..” kermde Leonie. Ze probeerde het tempo van de jongen te volgen en stootte haar bekken tegen z’n onderlijf en trachtte z’n harde stoten op te vangen.
“Ja lekker, neuk me met die harde pik van je, oh heerlijke knul stoot, neuk, ram, naai me jaa…” kreunde ze heet.
Niels keek in de geil glanzende ogen van z’n tante en alleen door die aanblik al voelde hij het zaad in z’n ballen borrelen. Maar na de drie orgasmen die hij eerder die avond had gehad, kwam hij nog steeds niet klaar.
Leonie voelde de dikke kop in haar uitzetten en daarna weer normaal worden. Ze zuchtte; ze had al getracht hem leeg te zuigen, wat niet was gelukt en nu lag hij haar te naaien en hij kwam maar steeds niet klaar.
“Lekker Niels… lekker diep in me.. ik voel je dikke lul goed” begon ze hem met geile woordjes nog verder op te winden. “Ja  steek “m er diep in…. Voel je m’n nylons… Voel je die gladde kousen langs je heupen. Dat vind je lekker hé, die geile nylonkousen, die hete gladde nylons. Oh, ja voel er maar lekker aan, en dan in me spuiten, oh… ik voel dat je gaat komen. Lekker hé met die geile gladde nylons om je heupen, ja spuit maar….”
Wat sprak die vrouw geil, wat wist ze goed wat hij lekker vond. Hij had het nooit aan iemand laten merken, maar deze vrouw wist precies de juiste prikkels bij hem los te maken. Ze begreep ze fetischistische gedachten. Hij kromde zijn rug en liet de vierde lading zaad van die avond de vrije loop.
“Oh geile tante” kermde hij wild schokkend in extase, “oh wat ben je lekker geil… wat praat je geil tegen me… oh hier heb je m’n zaad… dat wil je toch zo graag..”
“Ja jongen spuit maar lekker in me…. spuit je heerlijke jongenspap maar diep in je tante..” kermde Leonie, die ook lag klaar te komen.
Onderwijl draaide Paul z’n dochter op haar  rug en ging tussen haar benen zitten. Hij streek met z’n dikke eikel over Inges gladde schaamlippen, terwijl ze keken naar het stel naast hen die voluit hun orgasme bereikten. Zijn pik begon te trillen toen hij die twee tegen elkaar hoorde kermen. Z’n eikel drong het kutmondje binnen en langzaam schoof hij “m verder naar binnen.
“Ja Pap... steek “m er in... oh doe het met me… Oh ik ben zo geil…”zuchtte het meisje, toen de lul van haar vader in haar gleed.
Paul stond op knappen. Hij pompte een paar keer langzaam op en neer in de goed geoliede kut van het jonge meisje en stootte toen hard toe.
“Oh lekker vrouwtje…” begon hij te kermen, toen z’n pik zich met zaad begon te vullen, “oh wat een lekker nauw kutje… hier… hier komt het ohhhhh….”
Hij stootte hard toe, toen de dikke klodders zaad z’n eikel verlieten en het strakke meisjeskutje vulde.
Op dat moment ging de telefoon op het nachtkastje. Leonie, die alweer een beetje bijgekomen was van het heerlijke orgasme, nam op.
“oh hallo, ja die is hier… Wat hij hier doet? … hij heeft me net geneukt… Ja… ja het was lekker. Of hij nog zaad over heeft? Ik denk het wel…. Hm hm, ja hij doet er lekker lang over… ach laat hem hier toch blijven. Het is zo gezellig. Nee Viola ik wil niet dat je hierheen komt. Ja goed… hm hm ja die zijn er ook… wat? Naast je? Ja het is wat met die jongelui, nou dat is toch leuk. Oh misschien wel, Ja Paul… ja met Inge…. Waarom niet? Ach ze vindt het zelf nog het lekkerste… Ja morgenavond… Ik denk het wel….. Ja hoor, hij komt naar huis… wat? Ja zo snel mogelijk…. Houdoe..”
Tante Viola wil dat je naar huis komt” zei Leonie lachend tegen Niels
Hij liet zich vermoeid in de kussens vallen en zuchtte diep.
“Hé kom op... ze is eenzaam. In de kamer naast haar is het een lawaai van jewelste, daar liggen Frank en Cilia te neuken. Ik denk dat Viola heel veel zin heeft…”
Schoorvoetend liet Niels zich van het bed af rollen en liep naar de badkamer. Toen hij daarvan terug kwam lag Paul half te dutten tussen zijn twee vrouwen in.
“Viola heeft ons voor morgenavond uitgenodigd… voor een kleine orgie.. Dus pep je goed op dan doen we het morgen weer lekker met elkaar, want ik wil de eerste zijn om het met jou te doen… goed?” zei Leonie tegen Niels toen hij zich stond aan te kleden.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen