Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Bram en Magda 7 (slot)
Dit is het zevende en laatste hoofdstuk uit het vierde deel van de erotische soap "Dorp op Hoge hakken - Verder", dat speciaal gaat over Bram en en zijn zuster Magda. Wij wensen jullie, geile levers en lezeressen veel lees genot en wij vinden het leuk dat genot te delen. Contact ons Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
De orgie was nu een feit. Machteld hield het hoofd van de jongeman stevig tussen haar dijen geklemd en lag achterover te genieten van zijn tong die haar spleet en haar liezen likte.
“Oh ja…” kermde ze toen hij over haar klit likte en haar zoveelste orgasme z’n intrede deed, “... heerlijk...  nu wil ik jou...  ik wil je zien en voelen….”

Bram gaf nog een stevige lik over de behaarde poes en kwam overeind. Hij wilde niets liever dan z’n inmiddels dikke pik uit z’n omknelling te verlossen.
Vermoeid maar voldaan kwam Machteld overeind en keek begerig naar de bobbel in de short van Bram. Hij had inmiddels zijn broek al laten zakken en duwde zijn bekken in de richting van de oudere vrouw.
“Hm…” kreunde ze, “..hij is stijf. Ze legde haar vlakke hand op de bobbel en streelde er over. Nieuwsgierig pakte ze met beide handen het elastiek vast en trok het textiel met een ruk naar beneden. De pik sprong naar voren. De dikke eikel glansde paars blauw in het gedempte licht en de aders lagen als koorden op de dikke paal. Hm… wat rook hij lekker fris, wat een lekkere knul, wat een pik. Wat was ze lekker klaar gekomen. Ze was zo opgewonden geraakt van de tong van die jongen en van haar man die zo geil met haar zuster aan het neuken was. Oh ze wilde die pik van Bram in haar kut...  Er moest nu iets in haar kut. Eerst even pijpen...  En dan... dan wilde ze door deze jongen geneukt worden... op de vloer... Ja daar moest hij haar naaien, lekker plat op haar en naakt... ze moesten beiden ongekleed zijn. Met haar mond om z’n pik stroopte ze, om haar gedachten te ordenen, haar slipje naar beneden en maakte ze haar rok los. Even later was ze bloot en met een hand op z’n lul maakte ze zijn overhemd los en schoof het van z’n lijf. Zo nu was hij naakt en zij ook. Nu zou ze geneukt worden door de jongen uit haar dromen. Ze wilde ook de lul van die andere man in haar hebben, wie waren deze mensen eigenlijk? Ze zat hier in haar nakie bij mensen die ze totaal niet kende. Daar zat nog steeds die vrouw naast haar. Ze streelde haar kut. Oei, die was helemaal kaal, mooi gezicht is dat. Gek eigenlijk, ze keek zomaar in de kut van een vrouw die ze een kwartier geleden nog nooit gezien had en haar zuster zat daar een stukje verderop met de pik van een man in haar mond. Ook die man was haar volkomen onbekend. Nu wilde ze geneukt worden. Ze kwam van de bank en liet zich op haar rug op het zachte kleed op de vloer zakken. Ze stekte haar amen uit en Bram nam plaats tussen haar benen en liet zich op haar zakken. Ze voelde z’n eikel tegen haar schaamlippen. Behendig schoof hij z’n erectie in haar druipnatte flamoes.
“Oh ja...  oh schuif ‘m er lekker in...  ja diep...  Ah   heerlijk... wat een lekkere dikke heb je, oh... ja pomp... pomp...  Och... fantastisch...” fluisterde ze in extase.
Ze keek naar rechts in de ogen van haar man, die nog steeds door Ingrid werd geneukt. Ja, hij hield ‘m wel stijf, hij kon zo lekker neuken en als hij dan in haar gespoten had - vooropgesteld dat hij niet eerst ‘vreemd’ was gegaan - dan bleef hij gewoon doorneuken en verloor z’n lul niets van zijn stijfheid. Hm, lekker zoals haar zuster daar zat met de pik van haar man in haar kutje en de dikke stijve van die vreemde man in haar mond.
Frans gaf haar een knipoog en strekte z’n arm naar haar uit. Ze legde de hand van haar uitgestrekte arm in zijn hand. Heerlijk idee om ieder geneukt te worden terwijl ze daar hand in hand lagen. Ze kneep stevig in z’n hand toen Bram met lange halen begon te stoten. Ze keek de jongen in z’n mooie ogen en zag aan hem dat hij op het punt stond klaar te komen.
“Ja spuit maar” fluisterde ze, “spuit maar rustig in me. Ik ben al jaren geleden gesteriliseerd, dus er komt niets van...” Bram voerde het tempo op en kermend spoot hij zich in haar leeg. “Oh heerlijk, och. Ik voel je zaad, hm wat veel. Oh, jongen toch wat kan jij lekker eh... lekker neuken” hijgde ze.
Achter de bar waren Henk, Magda en Laura overeind gekomen. Ze hadden zich daar verscholen met het idee niet direct massaal de nieuwe mensen met hun orgie te overdonderen, maar vooral om niets van hetgeen zich af zou gaan spelen te missen. De meisjes stonden over de bar geleund en Henk stond wat naar achteren tussen hen in en streelde hun kontjes onder hun wijde rokjes.
“Zo dat was geil” fluisterde Magda, “hete oom en tante heb jij hoor.”
“Ja zeg dat wel… maar dat wist ik ook wel…” zei Laura, “Toen ik een keer bij hen logeerde, inmiddels een jaar of vier misschien wel vijf geleden, heb ik ze een keertje zien neuken.”
“O ja?”
“Hm, hm, ja een geil gezicht was dat. Ze lagen op hun zijde op de bank, hij achter haar met z’n pik in haar kut. Voordat m’n tante haar rok er overheen trok kon ik net lang genoeg kijken. Hij had een grote, dat weet ik nog wel.” 
“En hebben ze jou ook gezien?”
“Dat zeg ik toch, toen ik binnen kwam trok m’n tante haar rok naar beneden.”
“En... hoe reageerden ze?” bleef Magda nieuwsgierig doorvragen.
“Dat weet ik eigenlijk niet meer. Ze bleven gewoon zitten, denk ik. Ik was zo onder de indruk van de dikke staaf van ome Frans dat ik eerlijk gezegd niet meer weet wat er daarna gebeurde.”
“Moet je kijken hoe je moeder mijn vader zit te pijpen,” fluisterde Magda,  “dat had je gisteren niet gedacht, of wel soms?”
Laura glimlachte. Nee dat had ze nooit gedacht. Ze had trouwens nooit bedacht kunnen krijgen dat zij en haar moeder en haar vriendje ooit met elkaar zouden vrijen. Het had altijd wel door haar hoofd gespeeld dat Henk en haar moeder iets met elkaar zouden krijgen. Dat gevoel was alleen maar sterker geworden toen ze haar moeder met die dildo op bed had zien liggen (zie Bram&Magda1). Gek eigenlijk dat ze dat vermoedde en eigenlijk was dus ook totaal niet verrast geweest toen Henk het haar gisteren had verteld. Nee, eerlijk gezegd was ze er tomeloos geil van geworden en niet, zoals ze van zichzelf had verwacht, de minste vlaag van jalousie had gevoeld.
“Ga je lekker?” vroeg Magda, zich tot Henk wendend.
“Vind je het niets dan...” antwoordde hij, stevig in haar billen knijpend.
“Eerlijk gezegd begin ik meer zin te krijgen in een dikke lul..." zei ze, naar achteren tastend en de dikke bobbel in z’n broek vast pakkend.
“Hm, ja lekker...” kermde hij, “maar hoe moet het nou verder? Gaan we naar hen toe?”
“Nee nog niet, we gaan hen dadelijk verrassen. Pas op, zakken, ze komt overeind en dadelijk ziet ze ons nog!”
Bram was van Machteld afgerold en langzaam kwam ze omhoog. Op handen en knieën bewoog ze in de richting van het trio en boog zich over het gezicht van haar man. Ze kuste hem langdurig op de mond. “Dit bevalt je wel zeker” fluisterde ze. Ze ging met haar hand over z’n borst naar z’n buik en kriebelde door z’n schaamhaar. 
Steeds als Ingrid naar beneden zakte kwamen haar krulletjes ook tegen haar hand. Ze trok snel haar hand weg. 
“Nee, ga door” zei Ingrid tegen haar zuster, “dat is lekker als je met je vingers over m’n klitje gaat”.
Machteld keek haar met open mond aan, maar werd afgeleid door een speekseldraad die haar lippen verbond met de eikel van de andere man. Oei, wat een knoert. Frans had niet bepaald achteraan gestaan bij het uitdelen van lullen, maar deze was groot, zeker zo groot als de lul van de jongen die haar zojuist geneukt had. Ingrid bewoog de paal in haar richting en begerig nam ze ‘m tussen haar lippen. Wat een heerlijke kloppende paal. Natuurlijk had ze wel vaker gepijpt. Heel vaak zelfs, want pijpen vond ze gewoonweg het einde. Eigenlijk nog wel lekkerder dan neuken. Zuigen is een heel natuurlijke reflex. Dat is een van de dingen die je meteen vanaf je geboorte kan. Het neuken kwam pas veel later. Zou dat de reden zijn dat ze pijpen lekkerder vond dan al het andere? Ze begon heftig te zuigen en uit haar ooghoeken zag ze Frans met grote belangstelling naar haar kijken.
Simone had zich van de bank laten glijden en was onopvallend naar de orgie gekropen. Ze ging op haar rug liggen en staarde onbeschaamd naar het harige onderlijf van Machteld. Ze zag vocht parelen op de krulletjes en het zaad van haar zoon tussen de wijd uitstaande schaamlippen verschijnen. Ze stak haar hand uit en veegde de eerste klodder zaad weg en streek tegelijkertijd over de clitoris.
“Ai, wat is dat...” kermde Machteld met volle mond. Ze wenste onder geen beding die harde staaf uit haar mond te nemen en begon nog steviger te zuigen toen haar klit weer werd beroemd.
Simone wurmde haar hoofd tussen de benen van de naakte vrouw en perste haar lippen op haar openstaande liefdesgrot. Het zaad van haar zoon kwam, vermengd met het sap van de vrouw, met stralen uit de kut stromen. Ze slikte het dapper door en begon enthousiast de hele spleet schoon te likken. Ze knabbelde met haar lippen aan het harde knobbeltje boven in de harige spleet.
Machteld voelde de dikke knoert in haar mond uitzetten en de eerste straal sperma spoot tegen haar tong, onmiddellijk gevolgd door een onophoudelijke golf. De grote hoeveelheid zaad zocht zich langs haar mondhoeken een weg naar buiten, stroomde over haar kin en druppelde op haar massieve borsten.
Ze nam even de spuitende pik uit haar mond om ook nog wat zaad door te slikken en sloot vervolgens haar lippen weer om de kloppende staaf. Ze zoog de laatste resten uit hem en gaf zich toen over aan haar zoveelste orgasme van de avond, die nog maar zo kort geleden begonnen was.
Ingrid liet de erectie van Frans uit haar onderlijf glijden en strekte zich uit op het vloerkleed. Haar spieren waren verkrampt en ze deed even een paar oefeningen om haar spieren te strekken. Ze trok daarbij haar kousen recht en keurde ze gewoontegetrouw even of er geen ladders in gekomen waren.
Vermoeid liet Thomas zich naast haar zakken en stekte zich ook uit en zag dat Machteld gulzig de pik van haar eigen man in haar mond nam en realiseerde zich dat deze onbekende vrouw nu al, in nog geen uur tijd, de derde pik voor haar rekening nam.
 

“Ja neuk me” kermde Magda, “ram die stijve lat van je in me” Het drietal achter bar kon het niet meer houden. Ze waren naar de dichtstbijzijnde bank geslopen en Henk had onbeheerst z’n paal van achteren in de onbeschermde kut van zijn nicht geramd. Magda had het niet nodig gevonden een slipje aan te trekken. Dat deed ze trouwens zelden, hoewel ze genoeg van die niemendalletjes had. Nee sinds de tijd dat ze regelmatig aan orgies mee deed vond ze dat maar overbodig. Ze was er al zo jong mee begonnen (zie dorp op hoge hakken deel 2 Lucinda) maar het was heerlijk geweest toen ze met haar twee jaar oudere broer voor de eerste keer had geneukt. Omdat ze nogal buitenaf in hun dorp woonden waren ze als broer en zus op elkaar aangewezen. Toen ze op een zeker moment hun ouders hadden zien vrijen had Magda aan Bram gevraagd of hij ook zo’n ‘ding’ had en hij had hem trots aan haar getoond. Ze had er met afgrijzen naar gekeken en er niet aan durven komen, ondanks het feit dat Bram haar had aangeboden ‘m vast te pakken. Die avond had ze in haar eigen bed met haar kutje gespeeld en zelfs haar vinger iets naar binnen geduwd. Toen op een avond hun ouders niet thuis waren en een wat ouder buurmeisje beneden in de kamer zat om op hen te letten, was Bram haar kamer binnen geslopen. Hij had een paar boekjes bij zich met foto’s van neukende en pijpende stellen. Er stonden ook verhaaltjes in die ze samen gretig lazen. Bram had zijn pyjamabroek laten zakken en met zijn lul zitten spelen. “Ik kan dat ook” had hij gezegd wijzend op een spuitende pik op een van de foto's. Vervolgens had hij hard aan z'n pik liggen rukken en was het sperma er uit gekomen. Gefascineerd had Magda er naar gekeken en zich afgevraagd of  zij dat ook zou kunnen. Bram beweerde dat ook meisjes konden spuiten en liet haar d’r nachthemdje omhoog trekken en haar onderbroekje uitdoen. Hij was met zijn vingers over haar spleetje gegaan en had ook haar schaamlipjes wat open getrokken en was over haar maagdelijke klitje gaan strijken totdat ze haar eerste orgasme bereikte. Ze hadden blijkbaar nogal veel lawaai gemaakt want ze hoorden het buurmeisje op de trap en Bram kon nog net zijn eigen kamer bereiken en in zijn bed springen voordat ze bij hen was. Magda was verkrampt, diep onder de dekens weg gekropen toen de vrouw om haar kamerdeur keek. Maar het vuur was in haar opgelaaid en toen de vrouw weer naar beneden was gegaan, was ze naar Bram toegegaan en gesteld dat nu hij aan haar had gezeten zij nu ook aan hem wilde zitten. Haar broer had het bed open geslagen en haar zijn blote piemel getoond. Aarzelend had ze zijn pik tussen haar duim en wijsvinger genomen en er in geknepen. Ze had er net zolang mee gespeeld tot hij hard en stijf was. 
“Zullen we neuken, net als in die boekjes en net als papa en mama?” had hij gevraagd. Ze was op het bed gaan liggen en met haar ogen stijf dichtgeknepen had ze gevoeld dat Bram op haar was gaan liggen en haar benen uit elkaar deed en toen had ze zijn piemel in haar gevoeld. Hij was heel makkelijk in haar gegleden maar eigenlijk was het niet meer geweest dan zijn eikel. Hij was zo opgewonden geweest dat hij meteen had gespoten. Ze had het zaad haar maagdelijke kutje in voelen lopen. Een paar dagen later hadden ze echt geneukt. Hij had zijn pik diep in haar gestoken en het had nu ook een beetje pijn gedaan. Vanaf dat moment waren ze dagelijks bij elkaar in bed te vinden en had zij hem gepijpt en hij haar gelikt, totdat ze op een zekere avond door een jong meisje -Lucinda genaamd - werden betrapt. Ze hadden verwacht gestraft of aan hun ouders verraden te worden maar het tegendeel bleek waar. De jonge vrouw had zich uitgekleed en Bram had haar mogen neuken. Het was door die Lucinda gekomen dat ze bij hun vader en moeder in bed kwamen. Oh, wat was ze zenuwachting geweest en wat was het fijn geweest toen haar vader bij haar binnen drong en Bram boven op haar moeder lag en z’n sperma in haar schoot.
Vanaf dat moment waren ze van de ene orgie in de andere terechtgekomen en had ze nooit meer slipjes gedragen als ze maar even dacht dat ze zou gaan neuken.
De pik van Henk kamde door haar hete grot. Magda keek naar haar broer aan het andere eind van de zolder en voelde haar buik samen trekken. Ze kwam klaar, zo heftig als ze in lange tijd niet was klaargekomen met een pik in haar kut.
Machteld zoog nog steeds aan de pik van haar man en de vrouw onder haar lag nog steeds aan haar kutje te likken. Frans gebaarde haar op te houden met zuigen.
“Ik wil nog niet klaar komen” fluisterde hij.
Ze nam haar mond van z’n pik en ging recht op zitten.
“Hmmpff...” kermde Simone toen de vrouw op haar gezicht ging zitten en haar de adem benam.
Machteld kwam geamuseerd overeind en met een benauwd gezicht wurmde Simone zich onder haar vandaan.
“Zo...” zei ze bazig, zich half richtend tot haar zuster en half tot Simone “nu wil ik wel eens weten wie mij heeft gelikt en wie eh... ”
“En wie die anderen zijn die je hebben geneukt en wie je hebt gepijpt” vulde Simone aan. Ze stak haar hand uit en stelde zich voor.
“En hij daar...  dat is m’n man” zei ze wijzend op Thomas, “en die jongen die je daarnet heeft geneukt, dat is...”
“Bram...” zei Bram eveneens haar hand schuddend.
Machteld zat nog steeds op haar knieën en nam het stel in haar op. Ook Frans kwam omhoog en keek rond. Ze zaten beiden boordevol vragen.
“Hoe kom jij hier terecht... ” vroeg Frans aan z’n schoonzuster.
“Dat is een lang verhaal, maar eigenlijk...” begon Ingrid.
“Kijk daar... ” riep Frans uit en wees in de richting van Magda, die nog steeds lag klaar te komen met de lul van Henk in haar. De man was door het dolle been toen hij de jonge vrouw zag en was in een paar passen bij haar. Hij keek naar Henk en naar de coïtus van hun beiden en staarde toen verrast in het gezicht van z’n nichtje die half achter de bank zat te kijken naar hetgeen zich afspeelde.
“Krijg nou wat, Laura…” zei hij verbaasd en vervolgens riep hij naar z’n vrouw, “Laura is ook hier!”
De spiernaakte Machteld voegde zich bij hem en keek ook met grote verwondering naar haar nichtje en met nog grotere opwinding naar de lul van Henk die zich onophoudelijk in en uit de kut van het andere meisje bewoog. De overige vier voegden zich nu ook bij hen en in het kort werd de situatie uitgelegd.
Frans, die z’n nichtje toch altijd een lekker ding had gevonden, deed een stap in haar richting. Laura zakte voor hem op haar knieën en nam zijn dikke spuit in haar hand en sloot vervolgens haar lippen om z’n eikel.
“Moet je zien... ” mompelde Machteld, “eerst de moeder en nu de dochter”.
“Ja... en dat kan nog een keer...” zei Simone.
Machteld keek haar aan.
“Dit is mijn dochter...  en Bram… is mijn zoon” legde Simone uit.
Machteld knikte, alsof ze het begreep en het de normaalste zaak van de wereld was.
Ondertussen had Henk z’n pik uit de trekkende kut van Magda getrokken en was met z’n speer recht vooruit naast Machteld gaan staan. Hij porde z’n eikel tegen haar heup en streelde over haar rug en over haar borsten.
Magda wenkte haar broer en nam z’n pik in haar mond en begon gretig te zuigen, maar hield haar ogen gericht op de nieuwe vrouw en op Henk. Ze zuchtte diep en hapte de pik van haar broer nog dieper in haar mond. Als er nieuwe mensen kwamen was het altijd hetzelfde. Ze vielen van de ene verbazing in de andere. Dat was ook met die Lucinda, dat meisje waar ze de eerste seksuele ervaringen mee hadden gehad. Het bleek dat dit meisje het ook met haar broer en haar moeder deed en met de oom en tante, Kevin en Monique, waarbij ze in huis woonde, hier in het dorp. Die oom was een fijne vent. Oh wat had ze Kevin geneukt en gepijpt. Zo jong als ze toen ook was had ze die volwassen kerel helemaal tot razernij gebracht en hem keer op keer laten klaarkomen, terwijl hij alle moeite deed om zijn zaadlozingen in te houden. Toen waren zij verrast en verbaasd geweest. Later toen Paul - de broer van die Lucinda - orgies op zijn camping organiseerde was ze van de ene in de andere verbazing gevallen. De burgemeester, de notaris en ga zomaar door, allemaal deden ze mee de bakker en de bloemist, het was eigenlijk te gek voor woorden. Zelfs toen Paul vanwege incest met zijn zuster werd veroordeeld gingen de orgies binnen en buiten de families gewoon door. Haar ouders waren toen wel erg geschrokken toen dat gebeurde met Paul en ze hadden nog meer discretie betracht. Uiteindelijk bleek de aangever van de incest een gefrustreerde tante van Paul en Lucinda te zijn en door een wonder was ook die vrouw een vast onderdeel van de orgies geworden. Magda had gezien hoe een truttig oud wijf kon opbloeien tot een moderne, wellustige vrouw. Zij en haar broer hadden menig nachtje bij haar doorgebracht en van slapen was dan niet veel gekomen. Oh wat kon tante Viola lekker vrijen, maar ook met haar had het een tijdje geduurd voordat ze van al haar verbazing bekomen was. En toen later op die trouwerij van Lucinda met George, de zoon van een bakker en het gelijktijdige huwelijk van Paul met de dochter van de notaris hadden zij en Bram volop genoten. Terwijl de volwassenen van het diner genoten waren zij onder de tafel gekropen en Bram had de rokken van de vrouwen omhoog geschoven of was er onder gekropen en had alle kutjes gelikt. En zij had de broeken van de mannen geopend en hun lullen er uit gehaald en ze allemaal gepijpt. Er was niemand geweest die iets gezegd had, zodat ze langdurig hun gang hadden kunnen gaan en daarna was er een geweldige orgie begonnen. Het was de eerste keer geweest dat ze later niet meer had kunnen vertellen hoeveel lullen ze in haar kut had gehad. Ja een geweldige tijd. Jammer dat ze nooit meer iets van die mensen hadden gehoord.
“Kom zusje...” deed Bram haar uit haar gedachten ontwaken, “kleedje eens uit, dan zal ik ‘m eens lekker diep in je rammen…”
Ze deed haar rokje uit en daarna haar doorkijk blouse en haar halve behaatje en ging onderuit gezakt op de bank zitten. Bram schoof z’n dikke pik in haar en begon te stoten.
Frans nam z'n nichtje op. Hij zag z’n pik in en uit de mond van het meisje schuiven. Hij huiverde. Oh zijn bloedeigen nichtje, zo’n lekker jong vrouwtje. Hij had veel vrouwtjes gehad, maar die waren allemaal ouder geweest dan dit meisje dat aan z 'n pik zat te zuigen. En kijk eens, zijn vrouw was al met de vierde lul van die avond bezig. Hij keek nog eens rond. Nee meer lullen waren er ook niet. Ze had ze nu allemaal gehad. Ze stond Henk af te rukken, terwijl hij aan haar tepels knabbelde.
Frans trok Laura aan een arm omhoog en drukte haar tegen zich aan. Het meisje hief haar gezicht naar hem op en bood haar vochtige rode mond aan voor een geile kus. Ze legde een arm om zijn nek en hield met haar andere hand z’n pik vast en stak haar tong diep in z’n mond. Gretig zoog hij de geile kus op en streelde haar rug, lendenen en heupen. Hij trok haar rokje omhoog en omvatte met beide handen haar ronde billen. Hij voelde de stringslip tussen haar billen en verrast gleed z’n hand over haar jarretelgordeltje. Hij kermde luid toen Laura in z’n pik kneep die zwaar opzette omdat hij geiler werd van wat hij voelde. Hij maakte de sluiting van haar rokje los en liet het op haar voeten zakken. Hij keek naar onderen en kreunde opnieuw.
“Oh wat zie je er lekker uit” zei hij, “heerlijk dat een jong meisje nylons draagt en zo'n geil gordeltje”
“Ja vind je het mooi” zei het meisje terwijl ze uit haar rok stapte en een pirouette voor hem maakte. 
“Hm ja, en met die schoenen met die geile naaldhakken, ja, je ziet er zeer opwindend uit.”
“Dat kan ik wel zien ome Frans,” zei ze en pakte z’n dikke pik weer vast, “wil je me nu neuken?”
“Het is niet te geloven” reageerde Machteld, die hoorde wat haar nichtje tegen haar echtgenoot zei, “ik had nooit gedacht dat mijn nichtje zoiets tegen mijn man zou zeggen..”
Laura wierp haar een veelbetekenende glimlach toe en haar tante ging weer verder met het rukken aan de pik van Henk.
Het meisje ging naast Magda op de bank zitten en  spreidde haar benen om haar oom toegang tot haar genotsgrot te verschaffen. Ondertussen maakte ze de knoopjes van haar blouse los en toonde hem haar rechtop staande borsten.
Frans snoof en brieste toen hij z’n erectie voor meer dan de helft in het nauwe meisjeskutje ramde. Laura sloeg haar benen rond z’n heupen en wipte wat met haar kontje op en neer om hem dieper in haar te krijgen.
“Ja... ja ome Frans... neuk me... ” hijgde ze. Ze speelde met een hand met haar tepels en met de andere hand streek ze ever de tepel van haar oom. Ze had inmiddels geleerd dat ook mannen gevoelige tepels hadden en nogal heftig reageerden als je die streelde. Het miste z’n uitwerking niet. Frans begon steeds harder te pompen. Hij streek met beide handen over de benen van het jonge meisje en daarna over het uitgestoken been van Magda, waarvan de voet langs z’n buik streek. Hij werd helemaal wild van dat gladde nylon, net als bij z’n schoonzuster, een poosje terug. Ongelooflijk wat een geil stel was dit. Zijn vrouw was inmiddels op de vloer gaan liggen en Henk zat op z’n knieën tussen haar benen en schoof z’n lid in haar behaarde poes. Zijn schoonzuster lag in de negenenzestig positie met Simone. De beide vrouwen likten gretig aan elkaars kutjes. Frans keek nog eens goed en zag dat Simone een glad geschoren kut had en bij nadere beschouwing zag hij dat Magda ook geen haartje op haar pubis had.
Thomas ging tussen Magda en Laura op de bank staan en duwde z’n halfharde paal in de mond van z’n dochter.
Machteld lag uitgestrekt op de vloer en had haar benen hoog opgetrokken en de volgende jonge knul zat haar met z’n harde knoert te neuken. Af en toe floepte z’n pik uit haar kut en gleed over haar schaamlippen en tegen haar klitje aan. Hm heerlijk, wat een lekker gevoel. Wat was het toch fijn met die jongens. Hoe kwam het toch dat ze zich zo tot jonge mannen aangetrokken voelde. Frans was prima in bed. Moet je zien, het lijkt wel een jonge vent zoals hij daar met Laura zat te neuken. Maar toch, zo’n knoertharde jongenspaal was niet te versmaden. Oei, daar ging hij weer over haar klit. Ze tastte naar z’n pik en kneep er zacht in. Henk bewoog z’n pik in de hand van de vrouw om 'm vervolgens weer in haar natte spleet te schuiven. Hij keek naar het zevental op de banken. Een geile scheut ging door hem been. Dit was toch wel het geilste wat hij ooit had meegemaakt. Met zoveel mensen was hij nog nooit bij elkaar geweest om te geilen. Oh die meiden zaten daar met pikken in hun kutjes en aan de dikke lul van ome Thomas te zuigen en tante Simone bedreef weer de vrouwenliefde met zijn aanstaande schoonmoeder. Het leek er wel op dat Simone een beetje lesbisch was en dat ze Ingrid behoorlijk had ingewijd. Hoewel, ze hadden ook graag een dikke pik in hun kutjes of monden. Henk ging op het hete lijf van Machteld liggen en stootte z’n erectie met veel kracht dieper en dieper in haar grot.
“Oh... daar komt het..” kermde hij.
“Ja... ja... spuit in me... kom maar lekker in me klaar... toe maar jongen...” moedigde Machteld hem met hese stem aan.
Grommend stootte hij z’n pik in haar en bij iedere stoot slingerde bij een lading zaad in de gretige en pulserende kut van Machteld. Hij bleef nog even op haar liggen om bij te komen en rolde toen van haar af.
Zijn plaats werd onmiddellijk ingenomen door Thomas. Z’n lul was weer heerlijk stijf gezogen door de twee jonge vrouwen en nu wilde hij ook wel eens met die nieuwe vrouw naaien. Hij ramde z’n pik door de klodders zaad van z’n neefje heen in de romige kut en begon te pompen. Hm, wat een heerlijke geoliede kut had die vrouw. Hij ragde in en uit en voelde dat de kutwanden zich herstelden en zich heerlijk om z’n massieve paal heen sloten. Met haar armen om z’n rug en haar benen om z’n heupen geslagen zat ze stevig aan hem vast en liet zich naar haar zoveelste orgasme leiden. Dit was in ruim een uur tijd de derde lul in haar kut en ja hoor, daar kwam ook voor de derde keer zaad naar binnen.
Thomas was zo opgewonden dat hij geen enkele moeite deed om z’n orgasme uit te stellen en knalde z’n sperma diep in haar.
“Ja oom... ga door...  Goh, wat heb je een heerlijke dikke lul. Oh neuk me lekker... ga door...” gilde Laura in extase.
Frans ging helemaal uit z’n dak. Bram had zich inmiddels bij z’n moeder en Ingrid gevoegd en vulde daar om en om kutjes en monden en als zodanig had Frans vrij toegang tot de gladgeschoren kut van Magda. Hij wilde het liefst dat meisje ook neuken, maar Laura lag zo heerlijk klaar te komen dat hij de pik in haar hield en met z’n vingers in en uit de geile kut van Magda pompte.
“Kom met je pik in me... ” probeerde Magda hem te verleiden.
“Even wachten schatje...  Dan krijg je hem zo en zal ik je lekker vol spuiten.”
“Ja... dat wil ik...  Die heerlijke paal van je in me en je hete zaad voelen...” gromde Magda beet.
“Oh... ooohhh...  Ik kom...” gilde Laura, “oh ome Frans, wat laat je me heerlijk klaarkomen ga door...  Diep.. dieeeper...  Ja heerlijk...  Ohhhh ja daar komt het.” Ze spartelde en danste op en neer. Ze kneep haar dijen samen en duwde met haar knieën tegen de borst van Frans. Z’n pik werd in haar samentrekkende kut gemangeld tot ze hem er uit perste, gevolgd door een golf kutsap. Hij bedacht zich geen moment en ramde z’n erectie in de wijd open staande kut van Magda.
“Ja.. geile vent...  Ja neuk me...” gilde die, “spuit in me...  Maak me kaar...  Oh oh, ooohh oobbhh oohhhh daar kom ik al...  Ja, oh heeeeerlijk... ”
“Oh hm ja...  lekker vrouwtje… hmm... Wat een lekker sappig kutje... Hier komt het sausje...  Ja… ja… hmmpppffff...” kermde Frans en knalde z’n lading in haar trekkende spleet.

 

Het zaad droop langs haar benen toen Machteld naar de badkamer liep. In het grote bad zaten de meisjes en Henk al bij te komen en ook Thomas en Frans maakten aanstalten om in het warme water te stappen. Ze veegde met een handdoek de klodders weg en gleed in bad en ging tussen Thomas en Henk zitten.
Met verwarde haren en doorgelopen make-up kwamen nu ook Ingrid en Simone binnen. Ze schopten hun naaldhakken van hun voeten en stapten met hun nylons nog aan in het bad.
“Die kunnen wel een sopje gebruiken” lichtte Simone grinnikend toe.
Met z’n tong op z’n knieën kwam ook Bram binnen en liet zich met een plons in het bad zakken.
“Die twee...  dat is een mooi koppel...” zuchtte hij diep, “die weten een man helemaal leeg te maken in vijf minuten tijd ben ik twee keer klaargekomen eerst bij Simone en toen was Ingrid zo teleurgesteld dat ze er alles aan deed om ook…..”  
“Ja... en hij kreeg het voor elkaar..” viel Ingrid hem trots in de rede, “ach... arme jongen... was het zo erg”?” grapte ze erachteraan.
“Zeg lui...  Geweldig... wat een prachtige ontvangst hier in jullie geweldige huis…” zei Frans.
“Geen probleem” zei Thomas, “Ik hoop jullie nog vaak te mogen ontvangen”. Hij greep achter zich en pakte een fles champagne en glazen en toen hij ze gevuld had zei hij: “een toost op zo’n geweldig stel als jullie, op jou Ingrid en op je lieftallige dochter. Ik denk dat we nog veel van jullie zullen horen.”
“Proost..” zei Ingrid haar glas tegen de andere glazen tikkend, “... ik denk zeker dat we nog wel vaak van elkaar horen.”

 

Het volgende en vijfde deel in de serie dorp op hoge hakken is genaamd “de jeugd van tegenwoordig”

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen