Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Dorp 5, de jeugd 3

Hier het derde hoofdstuk van het vijfde deel van de never ending erotische soap “Dorp op Hoge Hakken”. Reacties graag: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Inge zat voor zich uit te staren op haar badlaken. Niels was al uren daarvoor vertrokken. Ze had met haar vriendinnen, die nieuwsgierig hadden gevraagd naar de reden van het vroegtijdige vertrek van Niels, zitten praten en de tranen liepen over haar wangen.
Iedereen was het er over eens dat Niels zich kinderachtig gedragen had. Aan de andere kant begrepen ze ook wel dat hij teleurgesteld was over het gedrag van Inge. Maar ze gaven Inge groot gelijk dat ze hem niet z’n gang had laten gaan.

Cilia, het zusje van Niels schaamde zich een beetje en zei dat ze hem mores zou leren.
“Nee” had Inge haastig gezegd, “je bemoeit je er niet mee. Dit is een zaak tussen Niels en mij en ik wil niet dat je er ook maar een woord met wie dan ook over spreekt.”
Nathalie zat naast haar en had haar arm om haar heen geslagen en bood op die manier een beetje troost. Cilia had intussen alweer een vriendje gevonden en ze rolde stoeiend met hem over het gras waarbij ze elkaar op alle plaatsen betastten waar dat maar mogelijk was.
“Ga je mee” zei Nathalie.
“Waarheen?” vroeg Inge opkijkend.
“Wil je hier nog blijven dan?” zei het donkere meisje zacht, “laten we naar mijn huis gaan” 
“Goed” antwoordde Inge haar vriendin aandachtig aankijkend.
Ze meldden aan de anderen dat ze vertrokken en spraken af de volgende dag weer op dezelfde plek te zijn. De twee meisjes fietsten naar het huis waar Nathalie alleen met haar moeder Angelique woonde. Haar vader was een aantal jaren daarvoor met de noorderzon vertrokken, maar had al het bezit, bestaande uit een goedlopende drankhandel en nog wat onroerend goed waaronder het woonhuis aan zijn vrouw gelaten. Angelique leefde er goed van en had totaal geen zorgen. Ze lag te zonnen in de tuin toen de meisjes thuiskwamen.
“Zo, jullie zijn al weer vroeg terug...” zei ze enigszins teleurgesteld. Ze had er op gerekend de hele dag voor zichzelf te hebben en lag te wachten op een van haar vrienden om daar een lekkere middag mee te hebben.
“Het was niet zo gezellig... we zijn boven...” antwoordde Nathalie in het voorbijgaan.
Met gefronste wenkbrauwen keek ze haar dochter en haar vriendin na die via de openslaande deuren het huis binnen gingen. Ze slaakte een diepe zucht. Nathalie was haar enig kind en het was onzeker dat haar echtgenoot haar had verwekt. Ze dacht even aan de orgies die zij en haar man voor de geboorte van Nathalie bezochten. Een rilling ging over haar rug en hoewel ze nu de vijftig snel begon te naderen had ze daar eigenlijk wel weer zin in. Ach, waar was die tijd gebleven dacht ze weemoedig. Ze kon absoluut niet zonder seks en vanaf het moment dat haar man was vertrokken had ze dan ook regelmatig mannen op bezoek die met haar het bed deelden. Ze had er uitgebreid met haar dochter over gesproken en het meisje had haar schouders opgehaald en gezegd dat ze zich dat wel kon voorstellen. Ze had er in ieder geval geen problemen mee.
Dat kon ook niet anders, want Nathalie was met hetzelfde sop overgoten als haar moeder. Menig keer had ze een condoom om een pik van een jongen gerold en had zich door hem laten neuken. Na afloop van zo’n heftige vrijpartij had ze de jongens gechanteerd door te zeggen: “als je hier met iemand ook maar een woord over rept, dan geef ik je aan vanwege verkrachting”. Vandaar dat haar geheim ook werkelijk een geheim was gebleven.
Ze ging op het bed zitten met Inge naast haar. Ze had een CD opgezet en even luisterden ze naar de muziek.
“Ik denk dat ik me door Niels had laten neuken…” begon het donkere meisje het gesprek. 
Inge keek haar van opzij aan. Ze was helemaal niet verbaasd over dat feit. Ze was niet achterlijk wist heus wel dat haar vriendin het wel eens met jongens deed. “Ik wilde het niet” zei Inge zacht, “ik vind het eng”. 
Nathalie lachte. “Eng... kom nou, het is lekker. Hm zo’n heerlijke pik in je... echt het is fantastisch.”
“Ja echt?” vroeg Inge verrast over zoveel openheid van haar vriendin. Normaal had ze het er nooit over. Ze praatte altijd honderd uit over allerlei onderwerpen, maar zo gauw het op seks of jongens aankwam luisterde ze alleen maar en deed zelf het zwijgen toe.
Nathalie schoof naar haar toe en sloeg haar armen om het blondje heen. Ze streelde haar schouders en haar buik.
“Zullen we eens net doen alsof...” fluisterde het donkere meisje zacht en streelde even over de borsten van Inge.
“Zeg... ik ben geen pot” reageerde ze afwerend.
“Nee natuurlijk niet, ik ook niet. Maar ik kan je toch eens laten voelen hoe het is om met een jongen... te vrijen”.
Inge keek haar niet begrijpend aan en ervoer nu hoe het is als een meisje je borsten kneedde. Nathalie, die zich niet liet weerhouden, had met beide handen haar borsten omvat en kneedde zacht het soepele vlees.
Een diepe zucht ontsnapte aan het meisje en ze gaf zich gewillig over aan haar strelende handen. Ze voelde de borsten van Nathalie tegen haar rug drukken en ze huiverde bij het heerlijke gevoel. 
“Zullen we ons uitkleden?” stelde Nathalie voor, zelf maakte ze haar bloesje al open en stapte uit haar short. In een pikante beha en een string toonde ze zich aan haar vriendin die aarzelend haar T-shirt omhoog en over haar hoofd trok en haar blote borsten toonde.
Nathalie bracht onmiddellijk haar armen naar achteren en maakte de sluiting van haar beha los. Ze duwde Inge achterover op het bed en duwde haar borsten tegen die van haar vriendin aan. Ze zorgde er voor dat hun tepels tegen elkaar aan kwamen en het duurde dan ook niet lang of hun beider tepels stonden rechtop. Het donkere meisje was gewiekst genoeg om niet meteen tot het uiterste te gaan en, hoe graag ze ook wilde, niet gelijk haar mond op die van Inge te persen. Ze begon met het losmaken van de sluiting van het korte spijkerbroekje dat Inge droeg en even later schoof ze het van haar ronde billen.
Inge moest gaan staan om het strakke broekje los te krijgen en Nathalie duwde wederom haar harde borsten tegen die van haar aan. Hun handen gleden over elkanders rug en ze omarmden elkaar alle twee hijgend van opwinding. Hun slipjes zakten op hun enkels en Nathalie streelde brutaal door het schaamhaar van haar vriendin. Inge sidderde bij die aanraking en deed aarzelend hetzelfde bij haar.
“Laten we op bed gaan liggen...” fluisterde Nathalie. “Ga jij maar liggen dan zal ik het lekker voor je maken” ging het meisje geroutineerd verder.
Inge strekte zich uit op het matras en Nathalie kroop boven op haar. Ze duwde haar knie tussen de dijen van haar vriendin en drukte vervolgens haar bovenbeen tegen haar onderlijf. Inge kronkelde op het matras toen Nathalie haar schaamlippen met haar dijen begon te masseren. Ze rijde tegen het meisje op en zocht onwillekeurig zelf de lippen van Nathalie op, die gretig haar mond op die van haar perste. Ook Nathalie vond genot toen ze met haar kutje over de dijen van Inge schoof. De twee meisjes bleven zo een tijdje tegen elkaar aanrijen, tot Nathalie langzaam naar beneden schoof en om en om de tepeltjes van Inge in haar mond nam en daar lustig op begon te zuigen. Vervolgens ging ze verder naar beneden en kuste de weke buik en een spoor van speeksel achterlatend belandde ze bij het gevoelige klitje. Ze trok met haar vingers voorzichtig de schaamlippen uiteen en ontblote haar clitoris. Haar tong flitste er overheen. Inge had het wel willen uitgillen van genot maar kreunde ingehouden om de moeder van Nathalie niet te alarmeren.
 

Angelique lag nog steeds op het zonnebed in de tuin toen haar vriend zich bij haar voegde. 
“Hallo Peter, fijn dat je er bent” zei ze en ze strekte beide armen naar hem uit.
“Dag lieve schat van me” zei de jongere man en drukte zijn mond op die van haar.
“Hmm... lekker lieveling...” kermde Angelique heet, “gaart het goed met je? En hoe is het met je moeder?”
“Prima hoor...” antwoordde hij, “ik heb echt zin in je…”
“Zo zeg, kan het niet wat romantischer?” grinnikte Angelique, “maar eh… ik ben bang dat er vanmiddag niets van terechtkomt” vervolgde ze en liet duidelijk haar teleurstelling in haar stem doorklinken.
“Waarom niet?”
“Nathalie is thuis... ze is boven met een vriendin, met Inge, je weet wel, de dochter van Paul en Leonie”.
“Oh, dat is jammer..” zei hij teleurgesteld en dacht even na, “maar als ze boven zijn” ging hij al snel opgetogen verder, “dan kunnen wij toch wel in de kamer...”
“Ja natuurlijk...  Maar dan is het niet zo lekker als in bed”.
“En als we nu eens heel zachtjes naar boven gaan?”
“Nee, dat vind ik niets, kom laten we het maar voorzichtig in de kamer proberen, want ik heb eigenlijk ook wel zin in die lekker pik van je... kom mee”.
Ze liepen de riante woonkamer binnen en bij de eettafel bleef Angelique staan om even later door haar knieën te zakken om de pik van Peter uit z’n broek te vissen. Ze begon onmiddellijk begerig aan z’n halfharde pik te zuigen tot hij recht overeind stond. Ze ging staan en perste haar lichaam tegen hem aan en kuste hem om z’n mond. Hun tongen cirkelden om elkaar en Angelique greep weer naar de stijve paal en rukte er stevig aan.
“Ga op tafel zitten, dan zal ik je lekker likken...”
De oudere vrouw voldeed gelijk aan zijn verzoek en met haar oren gespitst of ze niets op de trap hoorde deed ze het lapje van haar bikinibroekje opzij en toonde hem haar geschoren kut. Gretig viel Peter er op aan en begon te likken en te zuigen dat het een lieve lust was. Hij had al zo vaak met deze vrouw in bed gelegen. Hij wist echt niet hoeveel keer, maar iedere keer wist ze hem weer uitzinnig van geilheid te maken. Vanaf het moment dat hij, tijdens een orgie, voor het eerst met haar neukte was hij gek op dit Indonesische vrouwtje geweest. Hij was inmiddels midden in de dertig en nooit getrouwd, aan de ene kant niet omdat hij het uitstekend naar zijn zin had bij Karin, zijn alleenstaande moeder waar hij nog steeds bij in huis woonde en aan de andere kant niet omdat Angelique, die geweldige vriendin van zijn moeder en ook van hem, zo'n aantrekkingskracht op hem uitoefende dat hij er niet aan dacht om met een andere vrouw te trouwen. Ja neuken wel. Hij had best nog wel een paar kennisjes waar hij regelmatig het bed mee deelde, maar trouwen was toch wel iets anders.
Hij kwam overeind en stak opgewonden z’n lul in de glibberige kut van het mooie slanke vrouwtje. Ze was niets veranderd sinds hij zo’n jaar of zestien zeventien geleden z’n pik voor het eerst in haar had gestoken.
Hij neukte haar met lange halen en de vrouw toucheerde met haar vingers haar kittelaar, terwijl ze languit achterover op de tafel lag. Ze klemde haar benen om z’n heupen en liet hem lekker diep in haar doordringen.

 

Ondertussen lag haar dochter Inge te beffen. Ze likte haar hele spleet en probeerde haar tong zo diep mogelijk in haar vagina te krijgen afgewisseld met haar vingers.
“Oh… Nathalie… wat lekker... hm ik zou nu wel lul willen…” kermde Inge opgewonden, “ja, ja… hm, ik wil neuken...”
“Wacht even...” zei het donkere meisje, “dan zal ik wat halen om je te neuken, blijf liggen, ik ben zo terug”. Ze deed geluidloos de kamerdeur open en liep de overloop op om vervolgens behoedzaam de slaapkamerdeur van haar moeder te openen. Ze liep naar het nachtkastje en viste er twee dingen uit die ze tegen zich aandrukte om vervolgens snel rechtsomkeert te maken. Boven aan de trap hield ze plotseling stil. Ze luisterde en haar ogen begonnen te glinsteren. Ze ging snel haar kamertje binnen en drukte haar wijsvinger op haar lippen om Inge te beduiden echt stil te zijn. “Heb jij wel eens mensen zien neuken...” fluisterde Nathalie haar toe.
Inge knikte. Ja, ze had haar vader en moeder zo vaak bezig gezien dat ze het eigenlijk normaal was gaan vinden tot het moment dat jongens het met haar wilden doen. Toen was ze plotseling met andere ogen gaan kijken of eigenlijk wilde ze helemaal niet meer kijken.
“Kom mee, zachtjes... m'n moeder ligt beneden te neuken,  kom dan gaan we even kijken” fluisterde Nathalie, die wel vaker naar haar moeder had staan gluren als ze met een van haar vrienden in bed lag. Nieuwsgierig en nog steeds opgewonden ging Inge stapje voor stapje met Nathalie mee de trap af tot ze via een raampje tussen de woonkamer en de vestibule, waarin ze zich bevonden, konden zien wat er binnen gebeurde.
“Het is Peter...” fluisterde Inge verbaasd, die daar de vriend van haar vader met de moeder van haar vriendin zag neuken.
“ssstttt...” gebaarde Nathalie.

 

Peter voelde dat hij klaar ging komen en verhevigde z’n stoten. Hij tastte naar de stevige ronde bollen die nog verpakt zaten in het kleine bovenstukje van de bikini.
Angelique vingerde haar kilt en voelde nu ook dat de lul van Peter begon uit te zetten. Ze keek hem in de ogen en zag z’n verhitte en geconcentreerde blik. Ze kwam klaar en met haar kaken op elkaar geperst om geen geluid te maken kwam haar lijf los van de tafel. Op het moment dat Peter z’n zaad in haar loste zag ze uit haar ooghoeken de gezichten van de twee meisjes gereflecteerd worden door de grote spiegel aan de wand. Het was maar even maar voor haar lang genoeg om er zeker van te zijn dat de meisjes stonden te gluren. Toen ze nog een keer keek waren ze verdwenen.

 

“Zou ze ons gezien hebben..” zei Inge angstig.
“Nee, ik denk het... en anders, wat maakt het uit...” antwoordde Nathalie toen ze naast elkaar op het bed zaten.
“Ik vind het wel eng hoor...” zei het blondje, die haar T-shirt al in haar handen had en aanstalten maakte het over haar hoofd aan te trekken.
“Wat ga jij nou doen?” vroeg Nathalie verbaast.
“Zo meteen komt je moeder boven... ” zei Inge zenuwachtig, “..en als ze ons zo vindt..”
“Ach, maak je niet druk...” probeerde Nathalie haar gerust te stellen, “m'n moeder komt heus niet... ga maar lekker liggen dan zal ik je neuken kijk...” Ze toonde haar een glimmende dildo en een voorbindpenis die op een echte lul leek. 
Nieuwsgierig staarde Inge naar de gigantische knots in de kleine handen van haar vriendin. 
“Zo kan je hem pijpen” zei ze, en ze nam de rubber eikel tussen haar lippen en begon te sabbelen en te likken.
“Wil je ook proberen?” Nathalie hield de dikke kop voor de lippen van de blondine. Aarzelend stak ze haar hand uit en nam het ding over. Ze zag de dikke aderen en de ballen en streelde vervolgens teder over de eikel. Ze zuchtte diep van verlangen.
“Toe dan...” knikte Nathalie haar bemoedigend toe.
Inge likte langs de stam en over de eikel en nam toen, net zoals ze even daarvoor haar vriendin had zien doen, de eikel in haar mond en begon er aan te sabbelen, zoals een baby aan een speen zuigt. Met haar blik strak op de pijpende Inge gericht nestelde Nathalie zich op het bed met haar rug tegen de muur. Ze spreidde haar gespierde benen en maakte met wat spuug op haar vingers haar kutje nat. Ze nam de zilverkleurige dildo en bracht de spitse punt voor haar kutingang en duwde hem langzaam naar binnen. Toen hij er voor meer dan de helft in zat begon ze hem been en weer te schuiven, 'm steeds iets dieper duwend als ze hem naar binnen schoof.
Inge hoorde haar vriendin hijgen en keek gebiologeerd naar de glimmende staaf die in en uit haar lichaam schoof. Ze zag hoe het hitsige meisje met haar ogen rolde en begon te kreunen en te steunen. Even later trok Nathalie voldaan de dildo uit haar kutje en toonde aan Inge hoe nat ze was. Het vocht droop van het geval af.
“Wil jij hem?” fluisterde ze. Inge knikte.
“Ga liggen... dan zal ik het bij je doen...”
Inge, die door de opwinding niet meer dacht aan de moeder van Nathalie, strekte zich uit op het brede eenpersoons bed. Nathalie bracht de vochtige punt tussen haar schaamlippen en begon de gladde staaf naar binnen te duwen. Zonder obstakels te voelen ging het ding tot meer dan de helft in haar.
“Je bent al geen maagd meer” lachte Nathalie.
Inge hoorde haar wel maar geageerde er niet op. Ze vond het veel te lekker met die staaf in haar kutje. Natuurlijk was ze geen maagd meer. Met haar vingers had ze al tijden geleden stukje bij beetje haar maagdenvlies vernield en die keer met de steel van de badborstel, die was er toen diep in gegaan, maar dat was lang niet zo lekker als nu.
“Hier doe het zelf even...” fluisterde Nathalie en duwde haar hand op het handvat van de dildo. Zelf bond ze de voorbindpenis met de riempjes om haar lijf. Ze keek naar zichzelf in de spiegel. Oh, was ze maar een jongen geweest, dacht ze terwijl ze en profile naar de recht vooruitstaande pik keek die nu uit haar onderlijf stak. Ze stapte op het bed en nam de dildo weer van Inge over en begon te pompen. Ze hield de dikke kop weer voor haar mond en aarzelend opende Inge haar lippen en verzwolg de rubberen staaf. Nathalie trok met een plop de dildo uit de kut en nam plaats tussen haar benen. Inge kreeg geen tijd om te protesteren want de plaats van de zilveren staaf werd al in genomen door de veel grotere en dikkere rubberen pik.
Nathalie had geen moeite om bij haar binnen te dringen. Ze liet zich op haar vriendin vallen en begon te neuken.
“Zo, hoe voelt dat... een pik in je kut” hijgde ze.
“Oh, heerlijk... ga door, ja neuk me... oh ga door... ik kom al klaar!” kermde Inge ingehouden.

 

Angelique en Peter hadden hun kleding weer in orde gemaakt en zaten in de tuin wat te drinken. 
“Je moet gauw terug komen hoor, dan kunnen we lekker in bed...” fleemde Angelique. Ze was nog steeds geil. Ze was wel lekker klaargekomen maar net niet goed genoeg om de brand in haar lijf te blussen. Ze dacht nog even aan de twee meisjes, ze wist vrijwel zeker dat ze naakt de trap op vluchtten. Wat zouden die twee aan het doen zijn? Flitste het door haar hoofd.
“Waarom blijf je niet?” zei ze onverwacht.
“Kan dat?” reageerde Peter verbaast.
“Tuurlijk... dan blijf je lekker bij me slapen, dan hebben we de hele nacht... en dan maak ik het heel lekker voor je... je weet wel…” trachtte ze hem nog meer te verleiden.
“Hmm… ja... daar heb ik wel zin in...” zei hij. Hij wist hoe verleidelijk ze er kon uitzien en hoe heet hun nachten vaak waren geweest, en nu beloofde ze hem weer een dergelijke geile nacht. Je moest wel achterlijk zijn als je daar niet op in zou gaan.
“Goed...” riep Angelique verheugd, “weetje wat, schenk jij voor jezelf nog wat in, dan ga ik even onder de douche en me aankleden want het begint al wat frisser te worden.”
Peter keek haar na. Wat had deze vrouw een mooi lijf, zoals ze daar heupwiegend weg liep.

 

Nadat Inge was klaargekomen draaiden de meisjes de rollen om. Nathalie lag op haar rug en Inge tussen haar gespreide benen, de rubber voorbindpenis karnde in en uit haar kutje.
“Oh Inge, wat kan jij lekker neuken..” kermde ze
“Dat denk ik ook...” klonk de stem van Angelique uit de deuropening. “Goh, wat zijn jullie lekker bezig zeg”.
Inge schrok geweldig en ook Nathalie had wel door het bed willen zakken en weg willen kruipen. 
“Niet ophouden nu...” zei Angelique lachend, “ik vind het wel leuk, wat jullie doen”.
Ze had al even aan de deur staan luisteren en de onmiskenbare geluidjes gehoord. Ze had snel haar bikini uitgetrokken en was toen spiernaakt de kamer binnen gestapt. Ze snelde naar het bed toe en ging op de rand zitten. Ze streelde het blonde meisje over haar rug en kneep zacht in haar ronde billen.
“Ga door...” moedigde ze haar aan.
Inge keek haar angstig aan. Wat moest ze hier nou van denken? Ze bleef stil liggen en realiseerde zich ineens dat Angelique niet gekleed was en nog veel gekker; de vrouw zat haar te strelen. Ze was helemaal niet boos.
“Me... mevrouw...” hakkelde ze, “wat doet u...”
“Ga door… ” zei Angelique weer, “ga lekker door meisje... neuk Nathalie.”
Nathalie, die wat meer door de wol was geverfd, zag aan haar moeder dat ze het meende. Een hete scheut ging door haar lijf en ze voelde de kunstlul in haar kut zitten. Het donkere meisje begon te bewegen en kreeg het op die manier gedaan dat ook Inge weer begon te pompen. Opgehitst door haar eigen geilheid, de aanwezigheid van de volwassen vrouw die haar streelde en het kronkelende lichaam van haar vriendin, begon ze steeds heftiger te pompen.
Nathalie bleef naar haar moeder kijken, naar haar lijf, haar handen die over de rug van Inge dwaalden en het opgewonden vuur in haar ogen.
Angelique bewoog haar handen mee met de op en neer bewegende billen van Inge en kneedde haar heupen en lenden en gleden naar de ronde borsten van het neukende meisje. Ze legde beide handen eromheen en masseerde het malse vlees. Ze zag haar dochter naar haar kijken.
“Jij wilt zeker ook..?” fluisterde ze.
Nathalie knikte.
De volwassen vrouw liet een borst van het blonde meisje los en legde haar hand rond de harde, stevig gespierde borst van haar dochter.
“Oh mama... wat doe je lekker...” kermde Nathalie hitsig.
“Oh mevrouw... wat doet u nu... ” kreunde Inge bijna gelijkertijd.
Angelique had haar hand verplaatst naar het onderlijf van het blondje en haar vingers tussen de riempjes van de voorbindpenis gewurmd en vingerde nu het natte kutje van de blondine. 
“Wil je mij niet even neuken?” vroeg de vrouw aan Inge.
“Ja... ja natuurlijk” hakkelde ze. Ze trok de pik uit het druipende gat en toonde het forse gevaarte aan de vrouw. Angelique kende dat ding natuurlijk als de beste. Ze had er veel vrouwen mee verwend en was er zelf ook vaak door in de zevende hemel gebracht. Ze ging op handen en knieën op het bed zitten en gebaarde Inge dat ze achter haar moest gaan zitten en de pik in haar kut moest steken.
Inge keek met grote bewondering naar de openstaande kut van de volwassen vrouw. Ze zag de kale schaamlippen. Met haar hand om de rubberen pik bracht ze hem voor de kutopening en met gemak gleed het hele gevaarte diep naar binnen.
Angelique stootte haar billen naar achteren en ving de stoten van het jonge meisje op. Ze realiseerde zich opeens dat Peter nog braaf in de tuin zat te wachten. Hij moest eens weten wat zich hier afspeelde. Een brede lach kwam om haar mond en de gedachten die door haar hoofd speelden maakten haar nog heter dan ze al was en het orgasme kwam dan ook als een vulkaan.
“Meiden, dat was heerlijk... dat moeten we dadelijk nog maar eens dunnetjes over doen, wat jullie?” 
Nathalie knikte gretig en wat aarzelend volgde Inge haar voorbeeld.
“Goed...” zei Angelique, “ik ga even onder de douche en me aankleden. Ik stel voor dat jullie daarna even gaan douchen. Ik zal je moeder bellen Inge, dat je hier blijft. Dat begrijpt ze wel, gaan jullie maar vast in mijn bed, dan kom ik straks weer bij jullie.”

 

Peter keek begerig naar Angelique toen ze op haar hakschoentjes naar hem toe kwam lopen. Ze droeg een strak mouwloos jurkje waar haar lichaamsvormen perfect in uit kwamen. Hij loerde even naar de open tenen van haar schoenen en zag dat ze zich aan haar belofte had gehouden. Z’n pik zwol alweer in z’n broek.
“Hmm... wat zie je er lekker uit en wat ruik je lekker. Ik dacht al, wat blijft ze lang weg. Maar het resultaat is de moeite van het wachten waard. Zijn de meisjes er nog?”
“Daar zullen we geen last meer van hebben...” zei de vrouw geheimzinnig lachend, toen ze zich over hem heen boog en een zoen op zijn mond drukte.
Peter streelde nonchalant met z’n hand over de kuiten van het sexy vrouwtje en gleed via haar knieholten naar haar dijen.
“Oh... ik krijg steeds meer zin in je” kermde hij toen hij haar blote bovenbenen betastte. 
Angelique ging rechtop staan en keek hem met glinsterende ogen aan. “Als jij nu even de boel opruimt dan zal ik een de ramen en deuren sluiten, we willen tenslotte geen pottenkijkers en dan gaan we naar het speciale kamertje...” zei ze met een stem die zwoel van geilheid klonk.
Peter liep achter haar de trap op en streelde onophoudelijk haar benen. Stilletjes gingen ze nog een verdieping hoger en Angelique ontsloot haar privé kamertje. In die ruimte liet ze niemand toe als ze er zelf niet bij was. Zelfs Nathalie was er nog nooit geweest.
Peter kende het al en kon half voorspellen wat er zou gaan gebeuren.
“Kleed je uit, kanjer...” gebood Angelique hem. 
Binnen enkele seconden stond hij naakt voor haar. 
“Kom hier voor het kruis staan... ik ga je vastbinden..”
Midden in de kleine ruimte stond een andreaskruis met aan de einden leren riemen voor de polsen en voor de enkels. Aan de wand hingen diverse attributen, zoals leren riemen en zachte touwen om iemand mee vast te binden. Verder bevond zich een smalle, met leer beklede bank in het kamertje. Peter deed wat ze vroeg en binnen een paar tellen waren de riemen om zijn polsen en enkels vastgemaakt.
Angelique deed een paar passen achterwaarts en bekeek het resultaat. De gespierde man stond daar hulpeloos. Z’n pik hing nog wat troosteloos tussen z’n benen. Ze nam een zwarte doek uit een kastje en bond deze over z’n ogen en vervolgens deed ze een doek voor z’n mond om hem te beletten geluid te maken. Tevreden bekeek ze hem en streelde met haar weelderige haardos z’n borst en z’n pik. Ze ging er mee door totdat de pik zich begon op te richten, sloot vervolgens haar koele hand eromheen en begon hem loom af te rukken. Toen hij, gesmoord door de doek voor z’n mond, begon te kreunen en te steunen sloot ze haar lippen om de dikke eikel en zoog er aan tot ze voelde dat hij op het punt stond klaar te komen. Op dat moment liet ze hem los.

 

Nathalie en Inge lagen, in afwachting van de dingen die gebeuren gingen, elkaar afwezig te strelen in het grote bed. Ze hadden elkaar onder de douche met zeep gevingerd en waren daar mee doorgegaan tot ze beiden waren klaargekomen. Vol spanning hielden ze de deur in de gaten. Ze hadden wel allerlei geluiden gehoord buiten de kamer, die ze niet echt thuis hadden kunnen brengen. Wel hadden ze gemerkt dat iemand, en wie kon dat anders zijn dan Angelique, de trappen op was gekomen.
De prachtige vrouw kwam de kamer binnen en keek tevreden naar de twee jonge meisjes in haar bed. “Moeten jullie elkaar niet vingeren en likken...” zei ze lachend. Ze reikte met haar armen naar haar hals en maakte de sluiting van haar jurkje los en liet het van zich af glijden.
Met ingehouden adem keken de meisjes naar de volwassen vrouw die daar alleen met nylonkousen en een gordeltje aan voor hen stond.
Ze nam tussen hen in plaats op het bed en ging op haar knieën zitten. Ze legde haar hand op hun onderlijven en duwde zowel bij haar dochter als hij het blonde meisje een vinger naar binnen. Met haar duim ging ze over de klitjes.
“Kus elkaar...” zei ze heet.
De meisjes kronkelden over het bed en likten elkanders tongen. Inge nam brutaal de neerhangende borsten van de volwassen vrouw in haar hand en begon deze te strelen.
Angelique knikte haar goedkeurend toe en vroeg haar dochter hetzelfde bij haar te doen.
“Oh mam... wat zie je er geil uit...” zei het meisje wulps tegen haar moeder. Ze streelde haar benen en raakte haar borsten aan en volkomen onverwacht omvatte ze de pubis van haar moeder en liet een vinger in haar vochtige hol verdwijnen.
“Oh... jullie zijn lekker geil” kermde de vrouw heet en kwam met een schok omhoog toen een tweede vinger haar kutmond passeerde. Ze voelde de kutjes van de meisjes strak om haar vinger trekken, een teken dat ze heet genoeg waren om snel klaar te komen. Ze trok haar vingers uit de natte grotjes, wipte nog even op de hand van haar dochter en zei toen: “kom mee... ik heb een verrassing voor jullie..”
Ze stapte van het bed en wenkte de meisjes haar te volgen. Naakt liepen de twee achter de volwassen vrouw de gang op en volgden haar nieuwsgierig de zoldertrap op. 
Voor de deur van het kamertje hield Angelique stil en draaide zich naar de meisjes toe. Ze legde haar vingers op haar lippen. “Niets zeggen, niet laten merken dat jullie er zijn. Hij weet van niets. Dus ook voor hem is het een verrassing”.
Het klamme zweet brak Inge uit. ‘Hij weet van niets?’ dus er is een man achter die deur, ging het door haar hoofd.
Angelique zwaaide de deur open en gebiologeerd staarden de meisjes naar Peter, die daar vastgebonden stond en vooral naar z’n pik, die nog steeds recht vooruit stond.
Hij probeerde iets te zeggen, maar alleen wat onverstaanbaar gemompel was hoorhaar.
Nog een keer met haar vingers op haar lippen ging Angelique met haar rug naar Peter toe staan. Ze boog zich lichtjes voorover en tussen haar benen doorkijkend liep ze naar achteren en parkeerde z’n pik in haar natte kut. Ze begon te bewegen en de twee meisjes die ieder aan een kant van haar waren gaan staan zagen de dikke lul in en uit de kut van de vrouw schuiven.
Peter draaide met z’n hoofd heen en weer en stootte z’n heupen naar voren. Angelique deed een paar passen naar voren en de erectie floepten uit haar kut.
Peter gromde teleurgesteld maar hield daar mee op toen Angelique haar lippen om z’n fallus sloot en begon te zuigen. Ondertussen wenkte ze Inge.
Met kloppend hart nam Inge op haar knieën naast haar plaats. Angelique nam haar lippen van de pik en knikte Inge bemoedigend toe. Aarzelend opende het blondje haar mond en sloot haar lippen om de eikel. Ze schoof wat naar voren en had de helft van z’n pik in haar mond. Haar hand sloot zich om het buiten haar mond stekende deel van de lul en ze begon hem al pijpend af te rukken. Uit haar ooghoeken zag ze Angelique goedkeurend knikken en ook haar dochter wenken.
Nathalie stond klaar te komen. De geile sappen vloeiden rijkelijk uit haar kutje. Dit was te veel opwinding voor haar. Ze klemde haar kaken op elkaar om geen geluid voort te brengen en toen ze zag dat haar vriendin de pik uit haar mond nam viel ze er gretig op aan en hapte het hele gevaarte voor driekwart op. Ze onderdrukte een kokhalsing en begon geroutineerd te zuigen.
Achter haar perste Angelique haar mond op de lippen van de blondine en trok haar mee op de vloer op het zachte dierenvel. Ze trok het meisje boven op zich, zoende haar hevig en pompte haar vingers in haar kut. Inge, aangemoedigd door de volwassen vrouw, streelde haar been en stak toen haar vinger in de gladgeschoren kut van de hete vrouw.
Nathalie zat op een onwezenlijke manier aan de pik van Peter te zuigen. Hij kon zich niet meer inhouden, en waarom zou hij ook, hij was tenslotte al genoeg geplaagd. Met kracht schoot hij de dikke stralen in de zuigende mond van het meisje, die het hoestend en proestend probeerde te verwerken.
Ondertussen had Angelique zich omgedraaid en haar kut op de mond van het meisje gezet en haar gezicht op het heerlijk meisjeskutje geduwd. Ze hield even op om te zien wat er gebeurde en gebaarde haar dochter de doek van z’n ogen te nemen.
Peter keek verrast naar het tafereel dat zich voor hem afspeelde. Hij herkende Inge, wiens fragiele lijfje bijna geplet werd door Angelique, eerst niet en staarde vol bewondering naar het naakte lijf van Nathalie. Z’n pik begon alweer te steigeren. Oh, hij moest dat meisje neuken, hoe vaak had hij daar de laatste tijd niet aan gedacht. Hij had het ook gezien als een onbereikbaar verlangen. Maar nu stond ze naakt voor hem en aan de druppeltjes sperma op haar kin kon hij wel zien dat ze hem daarnet had gepijpt. Hij rukte aan z’n boeien.
“Neuk hem, net zoals ik daarnet gedaan heb” instrueerde Angelique haar dochter, terwijl ze weer aanviel op het malse vlees van het meisje onder haar.
Inge genoot van de vette pruim. Ze lebberde de hele spleet af, ramde haar tong in de pulserende grot en knabbelde aan het harde boontje onder aan haar buik. Ze voelde dat ze ging klaarkomen. Het idee dat ze daarnet gepijpt had, aan een echte lul had gezogen en dat ze hem misschien nog wel in haar kutje zou krijgen wond haar mateloos op.
Nathalie had ondertussen de positie ingenomen, zoals ze dat even daarvoor haar moeder had zien doen. Ze manoeuvreerde zich naar achteren en voelde de dikke kop tegen haar schaamlippen. Ze realiseerde zich dat ze nog nooit een blanke sabel in zich had gehad, maar altijd met condoom had gevrijd. Ze gebruikte de pil wel, maar voor alle veiligheid had ze altijd condooms bij zich en gebruikte ze ook. Angelique was, nadat Inge was klaargekomen, met gekruiste benen op de vloer gaan zitten en zag de twijfel van haar dochter. Ze reikte naar achteren, pakte een condoom, scheurde de verpakking open en reikte Nathalie het rubbertje aan.
Razendsnel rolde ze het geval om de erectie en ging opnieuw in positie staan en maakte contact met de kloppende eikel. Ze was nat genoeg om ‘m een eindje in haar te krijgen en toen begon ze te bewegen. Peter keek verrukt naar het naakte lichaam van de dochter van z’n beste vrienden, dat uitgestrekt op de vloer lag na te hijgen van haar orgasme. Hoe was het toch mogelijk dat na zoveel jaren ook de kinderen van de mensen die aan partnerruil, groepsseks en dergelijke deden, nu ook van de partij waren. Het moest in de genen zitten, dat kon niet anders. Hij ramde z’n staaf diep in het donkere meisje dat voorover gebukt voor hem stond. Hij rukte weer aan in boeien.
“Zullen we hem maar los laten meiden?” zei Angelique.
“Ja... ik zal je helpen” zei Inge gretig. Ze kon haar ogen niet van de pik afhouden die in haar vriendin pompte. Oh dat wilde ze ook, maar niet zo, nee ze wilde het in bed, lekker geil. Hij boven op haar en lekker in haar pompen, net zoals Nathalie die middag bij haar had gedaan net de voorbindpenis. Voldaan wreef Peter z’n polsen en pakte het meisje bij haar heupen. Inge maakte de doek voor zijn mond los en hij trok het blondje tegen zich aan en perste z’n mond op de hare.
“Zal ik jou eens even neuken?” gromde hij geil.
“Ja... maar dan in bed...” fluisterde ze zwoel.
“Nou, kom dan maar mee” zei Angelique en ze gingen snel de trap af.
“Ga liggen lieverd” zei Angelique toen ze in haar slaapkamer waren aangekomen.
Inge strekte zich met kloppend hart uit op het bed en Peter nam plaats tussen haar benen. Inge controleerde of het condoom er nog om zat en strekte toen haar amen naar hem uit om hem te ontvangen. De lul van Peter gleed gelijk diep in haar en hij begon te bewegen.
Naast haar waren moeder en dochter zich bepaald niet aan het vervelen. Nathalie was boven op haar moeder gekropen en kronkelde met haar atletisch gebouwde lijf over het lichaam van haar moeder. 
Ze neukte! Ze neukte voor het eerst in haar leven met een pik van vlees en bloed in haar. Inge bewoog haar hele lijf en genoot van het dikke vlees. De lul was dan wel niet zo groot als de kunstpenis die ze die middag in haar kutje had gehad maar wel tien keer zo lekker. Ze bleef onophoudelijk klaarkomen. Peter kwam kreunend en steunend klaar en trek zich terug.
Op dat moment hoorde Inge het welbekende geluid van de brommer van Niels, die blijkhaar voorbij het huis kwam.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen