Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Dorp 5, de jeugd 2
Hoofdstuk 2 van het 5e deel van geile soapserie Dorp op Hoge hakken.
Viola keek vreemd op toen Niels al vroeg in de middag thuis kwam. “Ik dacht dat jij in het zwembad was” zei ze vreemd opgewonden en ook een beetje beschuldigend dat het bij haar inwonende achterneefje al zo vroeg thuis kwam.
“Dat was ik ook… eh kunnen we een beetje op tijd eten want ik ga vanavond nog even weg”.
“O, waar ga je heen dan?” vroeg tante Viola haar rokje gladstrijkend.
“Ik heb afgesproken met een paar vrienden” loog hij.
De vrouw, die over het midden van de vijftig was streek een paar haren glad van haar jeugdige kapsel. “Als Cilia op tijd is kunnen we vroeg eten, wat mij betreft”.
“Hallo Niels” zei een stem uit de deuropening.

“Oh, hallo Oom Paul” begroette hij de broer van z’n overleden moeder.
“Jongen, wat maakt die brommer van jouw een herrie” zei Paul, die maar wat gelukkig was met dat feit, want daardoor had Niels hem juist niet met Tante Viola in bed kunnen betrappen. Ze waren nog niet eens goed en wel begonnen of Viola was verschikt van het bed gesprongen en de slaapkamer uitgerend.
“Nou, dat valt best mee” zei Niels, die er verder niets achter zocht dat z’n oom in huis was. Hij was nu eenmaal de neef van Viola en kwam regelmatig op bezoek.
“Is Tante Leonie er niet?” vroeg Niels nieuwsgierig naar de deur kijkend.
Paul en Leonie waren de ouders van Inge, het meisje dat hij die ochtend had bevoeld en in feite was Inge dus z’n nichtje, maar daar letten ze beide niet zo op.
“Nee Leonie is er niet” zei Paul grinnikend, want hij wist wel dat Niels nooit z’n ogen af kon houden van z’n mooie vrouw.
“Hmm nou ik ga douchen...  Als we daarna kunnen eten dan kan ik op tijd weg”.
“Ja hoor jongen het is al goed” bromde Tante Viola
Terwijl ze hoorden dat Niels in de zijvleugel onder de douche ging, sloeg Paul z’n armen om het lichaam van zijn tante en omvatte haar borsten.
“Paul niet doen…” fluisterde de oudere vrouw, “stel je voor dat hij ons zo ziet.”
“Ik kan je nog rustig even neuken…” fluisterde Paul terug, “je hebt je slipje al niet meer aan, dus er is maar weinig wat me in de weg kan staan”.
“Nou vlug dan, steek ‘m er dan maar gauw in” hijgde de vrouw.
“Pijp me even Viola, hier...”
Ze draaide zich om en ging door haar knieën en nam de paal van haar neef tussen haar lippen en begon wellustig te zuigen, onderwijl luisterde ze goed of de douche nog aan stond. Ze werd toch wel een beetje zenuwachtig, het kon tenslotte ook gebeuren dat haar pleegdochter thuis kwam en die had niet zo’n brommer als haar broer. “Kom mee naar de keuken” zei ze tegen Paul en trok ‘m aan z’n pik mee naar de ruimte aan de achterkant van bungalow. Ze trok haar strakke rokje omhoog en ging op het aanrecht zitten en spreidde haar benen.
“Kom... kom nu maar gauw... steek ‘m er in...” hijgde ze.
Paul stootte z’n eikel tussen de haarloze schaamlippen van z’n tante en begon te bewegen. Met lange halen neukte hij zichzelf naar het hoogtepunt. Hoewel hij goed geoefend was in het steeds opnieuw uitstellen van z’n orgasme, zodat ook de vrouwen aan hun trekken konden komen, ging bij nu in een ruk door naar z’n ejaculatie. Met harde stoten deponeerde hij z’n zaad diep in haar en trok zich vervolgens terug. Hij veegde de klodders zaad van z’n penis en overhandigde Viola ook een paar tissues om haar onderlijf schoon te maken.
“Nou het was weer niet veel bijzonders” zei de oude vrouw met een gespeelde grimas. 
“Niet boos zijn…” zei Paul lachend, “ik maak het snel goed met je. Je weet dat ik het kan…” 
Viola lachte alweer. Ja ze wist dat hij het kon en dat hij het heel goed kon.
 

Veel te vroeg zat Niels al weer op z’n brommer en tufte in de richting van het doodlopende straatje. Gelukkig kwam bij onderweg nog een vriend tegen zodat hij daar nog even een praatje me kon maken en met hem kon afspreken voor een alibi te zorgen, voor als dat nodig was. Dat deden ze wel vaker voor elkaar, zodat de jongen volstrekt niet verbaasd was, maar alleen vreemd opkeek toen Niels niet wilde vertellen waar hij heen ging. Paul keek op z’n horloge, een erfstuk van z’n vader. Het was tegen halfacht.
“Hé ik ga, ik zie je morgen” riep hij boven het geknetter van de brommer uit en tufte weg.
“Zo, je bent mooi op tijd” zei Caroline. Ze stond in de deuropening en keek met glinsterende ogen naar de knappe jongen die z’n brommer stalde.
“Ik wist eerlijk gezegd niet hoe laat ik mocht komen, we hadden geen tijd afgesproken” zei hij, haar met open mond van top tot teen opnemend.
“Je bent altijd op tijd als je bij me komt” sprak de bloedmooie vrouw met zwoele stem.
Een wilde scheut ging door z’n onderlijf en z’n pik begon te groeien. Wat zag ze er heerlijk uit. Ze droeg een lange zeegroene jurk en een kort mouwloos vestje bedekte haar schouders. Haar vormen kwamen er prachtig in uit.
Ze liet hem voorgaan en toen hij haar passeerde rook hij de verrukkelijke frisse geur van haar parfum en kon hij het niet nalaten een blik te werpen op de aanzet van haar borsten, wat duidelijk zichtbaar was in de laag uitgesneden voorzijde van de jurk.
Hij wilde doorlopen maar ze hield hem tegen.
“Krijg ik geen zoen als groet” zei ze zwoel.
Zonder zijn antwoord af te wachten duwde ze haar lichaam tegen hem aan en pakte hem bij z’n bovenarmen en drukte een vochtige kus op z’n beide wangen. Haar borsten prikten tegen hem aan en hij ervoer de stevigheid ervan door z’n shirt heen.
Het duurde maar kort, maar voor Niels leek het wel een eeuwigheid. Toen ze hem los liet bleef hij even met gesloten ogen tegen de muur in de gang geleund staan.
Geamuseerd keek Caroline hem aan en trok hem aan z’n hand mee de woonkamer in. Ze had de lamellen gesloten zodat er een halfduistere sfeer in de kleine woonkamer heerste. Links en rechts brandden een paar kaarsjes en op de eettafel stonden glazen en heerlijke hapjes.
“Ik zal je even laten zien waar alles staat, zodat je jezelf wat te drinken kan inschenken als je dat wilt en zodat je jezelf zo snel mogelijk thuis, of beter gezegd op je gemak, voelt als je bij me bent”.
Niels had het al snel gezien en maakte op haar aanwijzing een fles champagne open. Hij schonk twee glazen vol en gaf er een aan Caroline. Hun vingers raakten elkaar even en het was als of er vonken over sprongen. Caroline keek hem diep in z’n ogen.
“Je bent werkelijk precies je vader, die mooie ogen, dat haar, die krachtige kin en die zwoele lippen.” 
“Het lijkt wel of je verliefd op hem geweest ben” zei Niels met half verstikte stem.
“Verliefd is niet het juiste... eh… hoe moet ik dat zeggen...  Laten we eerst gaan zitten…” Ze nam hem mee naar het bankstel en ging op de bank zitten en Niels in een stoel die er haaks op stond vlak bij haar. Ze sloeg haar benen over elkaar en het split in de lange rok viel open. Caroline deed niet de geringste moeite om haar benen te bedekken. Niels staarde naar haar knie en dijbeen en daar vandaan volgde hij haar hele been en zag de open schoen met een bandje om haar enkel en zag nu pas hoe hoog de naaldhak was. 
“Weet je…” zei ze nadat ze een slok van de champagne had genomen, “je vader en ik... Ja hoe moet ik dat nu zeggen... je vader en ik… of nee, laat ik anders beginnen. Je ouders en ik waren hele goede vrienden. Het was met name je moeder die mij een heel nieuw leven heeft gegeven…”.
Niels keek even aandachtig naar haar, om tot zich te laten doordringen wat ze zei maar hij werd volkomen afgeleid door het prachtige lange been dat op en neer bewoog en van de spitse naaldhak die steeds rakelings langs z’n been bewoog.
“Een, een nieuw leven…” hakkelde hij.
“Ja dat kan je wel zo stellen. Toen ik bij hen kwam logeren was ik een meisje van zestien jaar. Ik had een broer, maar verder wist ik niets van jongens. Het interesseerde me trouwens ook niets...” Ze sloeg onderwijl haar been over het andere zodat het gevaar voor beschadiging door de puntige hak werd afgewend maar de afleiding voor Niels groter werd omdat het split in de jurk nog verder open viel. Hij kon nu in een blik haar lange been zien en raakte nog meer opgewonden dan hij al was.
“Je moeder heeft me geleerd…” ging ze verder, “dat jongens anders dan meisjes zijn en dat ze geïnteresseerd zijn in vrouwen, zeker als vrouwen er mooi uit zien. Ik was toen een spichtig mager meisje met onverzorgd haar en afgekloven nagels en liep altijd in flodderkleding, nou als ik nu terug kijk… dan zag ik er niet uit en kan ik me voorstellen dat jongens niet naar me omkeken. Je moeder nam me mee naar de kapper en kocht kleding voor me, echt mooie kleren en leerde me hoe ik moest opmaken zodat het mooi maar niet hoerig was Ze leerde me m’n nagels verzorgen.” Caroline toonde hem haar lange, zorgvuldig gevijlde roodgelakte nagels, door haar gespreide vingers in zijn richting te houden.
“En toen...” zuchtte ze diep, “toen je vader...” ze zweeg lang. Niels keek haar aan en kreeg al een vermoeden.
“Wat… wat dee… deed mijn vader toe toen…” stotterde hij van ingehouden spanning. 
Caroline glimlachte, enerzijds bij de herinnering en anderzijds om de jongen zo vlak naast haar. “Hij heeft me geleerd wat echte liefde is...” zei ze met een diepe zucht.
“I… is hij, hij... met eh...  met je...” hakkelde Niels verlegen.
“Ja hij is met me naar bed geweest...  Hij was de eerste man die... eh... die het met me gedaan heeft…” zei de roodharige vrouw terwijl ze onder haar lange wimpers door naar de jongen keek.
Niels die de hele tijd op het puntje van de stoel had gezeten liet zich achterover vallen en staarde haar met open mond aan. De vrouw, waar hij best wat meer mee zou willen dan een praatje, was vroeger door zijn eigen vader ontmaagd. Zijn eigen vader had met haar geneukt! Het duurde lang voordat het allemaal tot hem doordrong en de roodharige vrouw benutte de stilte door haar glas leeg te drinken en het lege glas met uitgestrekte arm voor z’n neus te houden.
In trance stond hij op en nam het glas uit haar hand en nam ook z’n eigen glas op en dronk het in één teug leeg en liep naar de tafel waar de fles champagne op het ijs stond. Hij vulde de glazen, dronk het zijne voor de helft leeg en vulde het weer bij en liep vervolgens naar haar terug. De erectie, die hij al had, was alleen maar toegenomen en werd nog groter toen Caroline het vestje uittrok en met blote schouders naar hem zat te kijken.
“Dus... dus mijn vader...  heeft je... eh... Waarom vertel je me dit allemaal?” 
Ze glimlachte. “Ik weet het niet...  ik had het idee dat ik het je moest vertellen...  Gewoon omdat ik wil dat we geen geheimen voor elkaar hebben en ik wil niet dat je het later van een ander zou moeten horen. Als er tenminste nog iemand is die het zou kunnen vertellen…”.
Niels keek haar begrijpend aan. Ja daar zat natuurlijk wel wat in. 
“Ik zie dat je het begrijpt. Daar ben ik blij om. Misschien heb je gemerkt dat ik er best wel moeite me had om het je te vertellen, maar anders was het verhaal niet compleet. Vanmiddag kon ik het echt niet vertellen, maar aangezien ik je toen heb beloofd het vanavond te doen vond ik het dan ook nodig het maar direct te doen.” 
Ze was een echte schooljuf, Niels moest er inwendig om lachen, maar hij realiseerde zich er meteen bij dat haar verrukkelijke en verleidelijke glimlach die ochtenden niet direct voor hem bestemd waren, maar dat dit kwam omdat ze zijn ouders kende. Hij hoopte eerlijk gezegd dat hij zich vergiste.
Ze boog zich voorover en pakte z’n hand en keek hem diep in de ogen. “Zullen we aan die tafel gaan en een klein hapje eten en nog wat drinken? Dan kan jij me over jezelf vertellen”. Ze liep heupwiegend voor hem uit en nam plaats aan de tafel. Tegenover haar stond het andere bord en hij ging daar bij zitten. Terwijl ze een fles rode wijn van de tafel pakte en met een kurkentrekker voor hem neerzette voelde hij haar voet tegen de zijne. Hij dacht er niet aan z’n voet terug te trekken en terwijl hij de fles ontkurkte nam de druk tegen z’n voet toe. Caroline steunde met haar kin op de bovenzijde van haar hand en observeerde hem terwijl ze de druk tegen z’n voet opvoerde. Ze sloeg haar benen over elkaar maar liet haar voet tegen zijn schoen en wreef met haar andere voet langs z’n been. Hij keek naar haar, kleine zweetdruppeltjes parelden op z’n voorhoofd en met een knal trok hij de kurk uit de fles en schonk de glazen vol. 
“Ho, ho niet te vol... dadelijk word ik nog dronken...” zei ze weer met omfloerste stem. “Hoe is het jou Niels?” vroeg ze terwijl ze een toastje met een salade besmeerde, “ de meisjes zullen wel om je heen fladderen of niet soms?”
Hij glimlachte, wat was dat nu weer voor een vraag van die heerlijke vrouw tegenover hem die met haar voet plagerig over z’n been zat te strelen? Hij moest uitkijken, want dadelijk kreeg hij nog een spontane zaadlozing in z’n broek. “Oh ja... ach het valt wel mee…” zei hij schaapachtig.
“Heb je iemand speciaals...  Een vriendinnetje bedoel ik?” vreeg Caroline schalks.
“Eh ja... dat wil zeggen... er is wel een meisje... maar dat wordt niks”.
“Oh…”
“Ze is eigenlijk een nichtje van me, maar wel een leuke meid”.
“Ah Inge natuurlijk... de dochter van Paul”.
“O, die ken je ook al” constateerde Niels.
Caroline zweeg. Ze vond dat het er nu maar van moest komen. Ze was ontzettend geil geworden, die middag was het al begonnen. Ze had zich onder douche gevingerd maar dat had geen opluchting gegeven en nu stroomde het vocht haar slipje in. Ze had het idee dat de hele stoel doorweekt zou zijn. Ze verhoogde de druk op z’n voet en z’n been nog even en stond toen met een ruk op, liep naar de stereotoren en zette hem aan.
“Wil je met me dansen?” vroeg ze en ze wist dat de geilheid van haar afstraalde. Ze gaf de jongen geen kans om antwoord te geven en rukte hem als het ware van z’n stoel en trok hem tegen zich aan. Ze had de CD al klaargezet en voorlopig zou deze muziek nog wel voortduren. Ze voelde z’n erectie tegen baar bovenbeen drukken en zelf perste ze haar borsten tegen z’n gespierde lijf. 
“Oh Niels…” kermde ze terwijl ze haar armen om z’n nek sloeg en hem tegen zich aandrukte. Ze voelde z’n handen onwennig over haar rug dwalen en over haar blote huid strelen. Ze drukte haar lippen op z’n oor en een tel later perste ze haar lippen op z’n mond en gaf hem de zoen van z’n leven. Haar tong boorde zich tussen z’n tanden door en maakte contact met de zijne.
Niels hijgde en zocht benauwd naar adem, maar hij wilde dit fijne, dit geweldige, niet voorbij laten gaan. Hij merkte hoe haar hand zich tussen hun lichamen in wurmde en zich om z’n stijve pik sloot.
Hijgend trok de volwassen vrouw haar mond van zijn mond en zakte naar beneden. Ze maakte z’n broek los en gejaagd trok ze de strakke jeans en z’n onderbroek over z’n dijen naar beneden.
“Oh… prachtig…” kermde ze toen de keiharde paal naar voren sprong. Ze sloot haar volle hand om de fallus en bewoog even de voorhuid over de eikel heen en weer. Met gesloten ogen hapte ze toe. Het warme vlees lag kloppend op haar tong en de paal zette nog verder uit. Ze wist wat er ging komen en begon hard te zuigen.
Niels stond te trillen op z’n benen. Ze knieën begaven het welhaast toen de prachtige vrouw haar rode lippen rond z’n pik sloot. Kermend en kreunend kwam z’n zaad vrij. Wild stootte hij z’n lul in de zuigende mond van de hete vrouw en Caroline ving gelukzalig het hete zaad in haar keel op en slikte het onmiddellijk door en bleef zuigen en likken aan die geweldige vleesstaaf. Ze wilde de ban niet doorbreken en wurmde zich uit de bovenzijde van haar jurk en toen ze overeind kwam zakte het textiel op haar voeten. Ze bleef aan z’n lul rukken, terwijl ze haar lippen op zijn mond perste en hem geil kuste.
Niels was helemaal door het dolle been. Z’n handen gleden over haar blote rug en naar haar flanken en een seconde later omsloten z’n volle handen haar naakte vleesbollen en voelde hij de harde tepels tegen z’n handpalm rollen.
“Ja, ja speel met me... speel met m’n tieten... pak me bij m’n kut…” kreunde ze vulgair.
Niels, die ‘s morgens nog geoefend had liet een borst los en ging met z’n hand rechtstreeks naar haar kruis. Hij voelde haar natte slipje en duwde het dunne geval opzij en vond haar blote kutje. Zonder er verder bij na te denken dreef hij een vinger in de druipnatte grot.
“Ja… ja lekker... ga over m’n klitje... oh... ik kom!”  kermde Caroline in extase en kwam half en half klaar. “O Niels... neuk me... steek je heerlijke pik in me… kom...” Ze ging ruggelings op het vloerkleed liggen en spreidde haar benen wijd om de pik van de jongen in haar toe te laten.
Niels, die nog nooit geneukt had, volgde de natuur en liet zich boven op haar vallen en geholpen door de ervaren vrouw dreef hij z’n erectie in haar natte kut en begon onmiddellijk als een wilde te pompen. Hij had last van het slipje, het elastiek van het pijpje schuurde tegen de schacht van z’n pik en hij had trouwens ook last van de kleren die bij nog aan had. De broek op z’n knieën, z’n schoenen en z’n shirt. Maar hij bleef doorgaan, tot groot genoegen van Caroline.
“Ja, ja…” kermde ze met opeen geperste lippen. Ze sloeg haar benen rond z’n heupen en haar armen om z’n nek en ging aan hem hangen terwijl het meest geweldige orgasme wat ze ooit had gehad door haar lijf daverde, “oh.. Niels... oh jongen toch... oh… aaaiiieee... ik koomm... ja… ja… ja... ochhh…” kermde ze in extase.
Hij bleef op haar liggen en karnde rustig in en uit haar trekkende kut en zij streelde hem door z’n haar en overlaadde z’n gezicht met kusjes. Het pijpje van het slipje begon nu toch echt pijnlijk te worden en met een diep zucht trok bij zich uit haar terug en stroopte het niemendalletje langs haar slanke benen tot het aan een enkel bleef hangen. Niels zat op z’n knieën tussen haar opgetrokken, gespreide benen en keek met open mond naar de naakte vrouw onder hem. Haar ronde borsten met stijve tepels, haar vlakke buik en haar haarloze onderlichaam met druppeltjes vocht parelend op haar openstaande schaamlippen. Het roze binnenste knipoogde naar hem. Wat was ze mooi!!!!
“Blijf zo liggen...” zei hij terwijl hij opstond om z’n broek en schoenen uit te trekken. Hij torende boven haar uit met z’n stijve pik recht vooruit en toen hij het shirt over z’n hoofd trok sloot haar koele hand zich om z’n pik.
“Hij is mooi” fluisterde ze terwijl ze met glinsterende ogen naar de blauwpaarse eikel keek.
“Jij bent ook mooi…” zei hij schor terwijl hij haar opnieuw van top tot teen bekeek. Hij zakte weer op z’n knieën en streelde haar benen, dijen, knieën, kuiten, enkels en weer terug. “Lekker zacht en glad…” fluisterde hij hees.
“Hm… hm...” zei ze terwijl ze aan de boorden haar nylons glad trok.
“Kom... kom weer in me...  en neuk me...  Of wil je het liever in bed?” zei ze haar amen naar hem uitstrekkend.
Hij dook al weer op haar en dreef z’n paal weer in haar en begon op het langzame ritme van de muziek die uit de boxen kwam in haar te pompen totdat als vanzelf z’n sperma naar boven borrelde en in haar kut kletterde. “Oh lekker... je hete zaad in m’n kut...” kermde de vrouw en vol overgave trok ze hem tegen zich aan en perste haar tong in z’n mond totdat bij niet meer bewoog en slap op haar lag.
Ze streelde hem over z’n gespierde rug en billen en ook Niels kwam weer wat tot zichzelf en bewoog z’n vingers door haar opwindend rode haar. Hij keek naar haar gezicht. Ze was mooi. Een mooiere vrouw had hij nog nooit gezien. Terwijl tante Leonie, de moeder van Inge, waar hij heimelijk verliefd op was, ook een hele mooie vrouw was.
“Het was lekker...”  fluisterde ze, “je kan het goed, weet je zeker dat het jouw eerste keer was?”
“Ja echt...” antwoordde de jongen, die voelde dat hij zich moest verdedigen, “en jij… hoeveel mannen heb jij al gehad?”
“Oh, best wel een paar, maar die waren allemaal ouder, met jou was het gewoon ontzettend lekker, met je lekkere jonge, harde paal” zei ze zacht. Ze bewoog haar heupen en voelde z’n pik nog in haar zitten.
“Kom mee, dan gaan we naar bed...  ik wil nog lekker met je spelen...” ze voelde z’n pik zwellen toen ze dat zei.
Niels kwam overeind en trok z’n nog immer stijve lul uit haar kut. Een stroompje zaad vermengd met haar sappen droop uit haar spleet. Caroline viste haar slipje van haar enkel en veegde haar onderkant af en ontfermde zich toen over zijn druipende paal. Eerst veegde ze het laagje kutsap en sperma er met het slipje vanaf en likte de restanten er vanaf totdat de pik glinsterend van haar speeksel rechtop stond. 
“Kom mee” zei ze wederom, maar nu gejaagder, “dan gaan we in bed verder…”.
Ze liep voor hem uit en hij bekeek haar glanzende benen en haar ronde billen. 
In de slaapkamer lag het bed al opengeslagen op hen te wachten. Caroline ging op haar knieën aan het voeteneinde op het bed zitten en gebaarde Niels te gaan liggen. Ze boog zich over z’n pik en nam hem tussen haar lippen. “Zo,” fluisterde ze hees, “dan krijg je nu je eerste Franse les van mij. Het heet soixante-neuf”. Ze voegde de daad bij het woord en ging op z’n gezicht zitten terwijl zij stevig aan z’n pik bleef zuigen.
Niels had nog nooit een kut van zo dichtbij gezien, laat staan gelikt. Hij zag haar onderlijf op zich afkomen en wist niet goed wat hij moest doen. Ze perste haar kut op z’n lippen en neus. Hij kreeg het er benauwd van en begon zwaar te kreunen en te steunen.
“Lik me, lik m’n spleet” kermde Caroline hartstochtelijk met de heerlijke stijve paal tussen haar lippen. Een paal die al twee keer gespoten had en nog niets van z’n stijfheid had verloren. Ze hapte weer toe en tilde inwendig lachend haar billen iets op.
Opgelucht haalde Niels adem en probeerde haar gladde schaamlippen te likken. Hij vond het eigenlijk wel een beetje raar, zomaar met zijn tong in het onderlijf van iemand… Maar zij deed het ook bij hem en hoe!
Het smaakte een beetje zilt en het rook typisch. Hij had er geen erg in dat hij z’n eigen sperma proefde, dat nog bij kleine beetjes uit de vagina druppelde. Hij stak z’n tong verder uit en likte opnieuw.
Caroline kwam overeind en ging op het matras zitten met haar schouders tegen het hoofdeinde en ze spreidde haar benen wijd uit elkaar.
“Kom…” zei ze “dan kan je me zo likken”.
Niels ging tussen haar benen liggen. Z’n stijve pik boorde zich in het matras. Hij zag haar rode nagels die haar buitenste schaamlippen vaneen trokken waardoor het roze binnenste van haar kut als een opgeklapte lotusbloem zich voor hem openbaarde.
“Lik me...” kermde ze opnieuw en ze duwde haar onderlijf iets meer in zijn richting.
Niels overwon z’n aanvankelijke gêne en perste z’n mond op het weke vlees. Hij sabbelde en likte dat het een lieve lust was. Hij boorde z’n tong in haar vagina en trachtte ze diep mogelijk te komen.
“Ja... ja...” kermde Caroline, zich wellustig heen en weer draaiend, “ga door... hmm ja… kom, ga over m’n klit... hier..” Ze wees hem het harde bobbeltje boven haar kutingang en Niels ging onmiddellijk tot de aanval over. 
“Niet zo hard...” kermde Caroline en geschrokken begon hij haar liefkozend te likken.
“Ja, ja... zo… oh… als je zo doorgaat…”  
Uit de kut van de vrouw sproeide wat warm vocht in het gezicht van Niels. Geschrokken trok hij zich even terug. Hij had sterk de indruk dat Caroline hem in het gezicht pieste. Toen hij zag dat het vocht uit de vagina kwam vermande hij zich en duwde z’n gezicht opnieuw in de inmiddels druipende spleet.
“Oh Niels... wat doe je lekker... ik kom...  ik kommm...  ik komm…” gilde ze nu. Ze tilde haar onderlijf van het bed en danste op en neer in een wilde dans om de geile scheuten die door haar hele lichaam schoten van zich af te schudden. Haar borsten dansten op en neer en haar tepels stonden op knappen van stijfheid. De hete sappen verlieten nu stootsgewijs haar kut en doordrenkten niet alleen het gezicht van Niels, die probeerde het allemaal in z’n mond op te vangen, maar ook het laken en matras.
“Oh heerlijk” fluisterde ze toen ze wat tot zichzelf gekomen was. “Je hebt me alweer klaar laten komen. Nu staan we gelijk en dat moeten we zo houden. Ik zal je nu neuken. Ga op je rug liggen.”
Niels draaide zich om en z’n stijve pik wees recht naar het plafond. Met haar gezicht naar hem toe ging ze schrijlings op hem zitten en manoeuvreerde het harde vlees tussen haar schaamlippen en liet zich voldaan op hem zakken. Hij zat meteen diep in haar en Caroline begon rustig op en neer te wippen. Hij tastte naar haar borsten en kneedde ze in het tempo van haar gewip. De harde tepels rolden in z’n handpalmen. Hij ging met z’n handen via haar borsten naar haar hals en trok haar naar zich toe en zoende haar heftig op haar mond en onderwijl pompte hij z’n lange lid onophoudelijk in haar glibberige spleet. Via haar rug en flanken gleden z’n handen over haar heupen om vervolgens over de gladde dijen haar benen te strelen. Hij vond het best wel geil dat ze niet helemaal naakt was maar haar nylonkousen en een jarretelgordel aan had gehouden. 
“Oh lekker...  Wat heb je een heerlijke paal” kermde ze heet “laten we even een ander standje doen”. Ze stapte ze van hem af en ging voorovergebogen op haar knieën zitten. Ze stak haar billen omhoog en haar hand kwam tussen haar benen door om z’n lul op te vangen en die haar vochtige grot in te geleiden.
Niels begreep eerst niet wat ze bedoelde maar even later zat hij tot aan het heft in haar en begon te pompen. Caroline bewerkte met haar vingers haar clitoris en hijgde heet.
“Oh Niels ik kom weer... ga door en kom gelijk met me ja, ja neuk me oh...  Pomp...  Oh, kom je ook?”
“Ja, ja...  hmm Caroline...  wat heb je een lekkere kut...” gromde hij nu ook vulgair. Hij stootte nu met geweld in en uit haar en hij voelde haar vagina als een natte handschoen om zijn pik sluiten om ‘m vervolgens weer los te laten. Daar kwam het weer, hij pakte haar bij haar heupen en stootte hard toe. Bij iedere stoot deponeerde hij een golf zaad in haar pulserende kut.
Uitgeput en voldaan lagen ze tegen elkaar aan en genoten van elkanders lichaam.
“Je kan zeker niet bij me blijven vannacht” vroeg Caroline hoopvol.
“Nee jammer genoeg niet, Tante Viola wil altijd dat ik om twaalf uur thuis ben en ik heb haar niet gevraagd of het later mocht worden”.
“We hebben dus nog even tijd” zei Caroline na een blik op het wekkertje. Het was net kwart voor tien. Niels volgde haar blik. Goed twee uur was hij bij haar, waarvan ze het eerste uur alleen maar gekletst hadden en hij dus in ruim een uur drie keer was klaargekomen.
Ze stapte van het bed en maakte de riempjes van haar schoenen los en stapte er uit om vervolgens haar nylons los te maken en ze verleidelijk langs haar benen naar beneden te rollen en uit te trekken.
“Kom je mee onder de douche?” vroeg ze met haar verleidelijke lach.
Niels liep met haar mee naar de badkamer en een tel later stroomde het water over hun lijf.
Caroline nam een handvol douchegel en zeepte hem in. Ze speelde met z’n halfslappe piemel en masseerde z’n billen. Haar, door de gel, gladde vinger gleed moeiteloos z’n achteringang in.
Niels stootte een kreetje van verassing uit en boog zich vervolgens wat naar voren om haar beter toegang tot z’n anus te verlenen. Caroline pompte een beetje op en neer en trok toen haar vinger er uit.
“Dat vind je lekker hè...” fluisterde ze hem toe.
“Ja... best wel...” antwoordde hij.
“De volgende keer zal ik je daar eens wat beter rnasseren. Hier, wil je mij nu inzepen” zei ze terwijl ze hem de tube gel aanreikte.
Niels besteedde veel aandacht aan haar borsten en vervolgens aan haar kut.
“Scheer je altijd je kut?” vroeg hij met een keel dichtgeknepen van geilheid, toen hij de gladde schaamlippen inzeepte.
“Niet altijd, vandaag heb ik het speciaal voor jou gedaan. Vind je het mooi?” zei ze met haar zwoele stem. 
“Ja heel mooi...” zei hij terwijl hij haar gleuf bleef bewerken.
“Wil je ook geschoren worden...  Je ballen en dit hier…” vroeg ze terwijl ze hem door z’n schaamhaam streek. “Oh.. ja... ik denk het wel...”
“Dan bewaren we dat ook voor de volgende keer” sprak ze geil terwijl ze de zeepresten van zich afspoelde.
“Ik hoop dat je gauw weer komt” zei ze terwijl ze met haar rug tegen de muur in de gang leunde en haar amen om z’n nek had geslagen. Ze hadden net een lange zoen achter de rug. Caroline had haar jurk weer aangetrokken en Niels wist dat ze er verder niets onder droeg. Hij streek over haar dijen en trok de jurk iets omhoog, zodat hij via het split haar kutje kon bereiken. Hij kon het niet nalaten nog een keer een vinger in haar kut te duwen gevolgd door nog een tweede.
Toen hij op het brommertje naar huis reed rook hij onophoudelijk aan z’n vingers. Hm...  wat een heerlijke vrouw!

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen