Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Paul 1
“Wat ben je toch een lekkere geile knul” zei Jacqueline tegen haar buurjongen. Ze liet z'n stijve pik tussen haar lippen vandaan glippen. Paul keek naar het fantastische lijf van de geile jonge vrouw. Op een jarretelgordeltje na, waaraan haar nylons waren vastgemaakt en schoenen met spitse naaldhakken, was ze naakt. Z'n dikke lul stak in haar mond en het vrouwtje zat hem op haar knieën te likken en te pijpen en hij speelde met haar stijve tepels.

Ze gingen al een aantal jaren met elkaar met elkaar naar bed. Iedere kans grepen ze aan. Het was begonnen toen Paul twaalf jaar was en zij achttien. Zij was in die tijd de vaste oppas voor de familie en op een avond toen Jacqueline  het jonge meisje naar bed had gebracht, was ze naar Paul gegaan om hem in te stoppen. Ze was in een hele geile bui en had zich stellig voorgenomen dat ze klaar wilde komen op een harde pik. Dat het de lul van een knul die zes jonger dan zijzelf was deed niet ter zake. Op haar hakjes was ze de kamer binnen gestapt en Paul had haar van top tot teen opgenomen en begerig zijn lippen afgelikt. Ja hij had ook al heimelijke verlangens naar deze mooie jonge vrouw. Ze zakte neer op de rand van het bed en streelde over zijn haar.
“Zo mannetje.. je zusje slaapt al. Wat doe jij altijd voor je gaat slapen... jezelf afrukken...?” had ze gevraagd.
Paul had haar met grote ogen aangekeken en overrompelt door haar vraag, knikte hij bevestigend.
“Volgens mij heb jij een mooie pik... wil je hem niet aan mij laten zien..?”
Gebiologeerd had hij de dekens terug geslagen en de oppas de tent, die in z'n pyjamabroek werd gevormd, getoond. Jacqueline pakte 'm vast en kneep stevig in de stijve paal. Paul gromde en zij trok z'n broek naar beneden.
“Oh... wat een prachtige pik heb je...” zei ze met een schittering in haar ogen. Ze pakte hem weer vast en sjorde de voorhuid van z'n eikel waardoor deze rode kop zichtbaar werd. Ze bewoog het vel op en neer en Paul keek haar angstig aan en stootte een kreet uit toen zijn zaad uit zijn pik spoot. De eerste straal kwam ook voor Jacqueline onverwacht, zodat ze niet kon voorkomen dat hij tegen haar wang spoot. De volgende straal kreeg echter geen gelegenheid de ruimte in te spuiten, doordat ze haar mond rond z'n pik sloot en alles opving. Met gesloten ogen slikte ze alles door.
“Je bent een lieve jongen....” had ze gezegd nadat ze ook het zaad van haar gezicht had geveegd en van haar vingers had gelikt. “...Zou je mij... eh.. ook niet naakt willen zien..?”
Paul's pik was nog steeds hard en zonder aarzelen had hij laten merken dat hij dat bijzonder graag wilde. Jacqueline was achttien jaar en goed gevormd. Ze had altijd mooie kleren aan. Hoogst zelden droeg ze een lange broek. Ze ging staan, maakte haar rok los en liet het op de grond vallen. Daarna ontdeed ze zich van haar blouse en schopte ze haar schoenen uit. Ze stond nu in haar onderjurk voor hem. Ze wachtte even, boog zich over Paul heen en kuste hem op z'n mond. Daarna pakte ze z'n hand, legde die op haar borst en liet hem haar globes kneden. Ze trok haar onderjurk uit, panty’s bestonden toen nog niet, zodat ze kousen met jarretels aan had en een bijpassende beha en slip. Ze gleed bij hem in bed en pakte z'n pik weer vast. Paul speelde met haar tieten en ze liet hem haar beha losmaken. Ze leerde hem haar tepels te zuigen zodat deze groot en stijf werden. Zelf had ze Paul's lul in haar mond genomen en zijn hand op haar slipje gelegd zodat hij haar pubes kon kneden. Paul schoof brutaal het broekje over haar billen om haar blote poesje aan te raken en zij ging wijdbeens op haar rug liggen en opende haar kut voor hem. Ze toonde hem haar kittelaartje en liet hem een vinger in haar vagina steken. Toen leerde ze hem hoe hij met een vinger in haar kut, haar knopje met zijn duim kon bewerken. Paul leerde die avond snel, met een hand bewerkte hij haar kutje en met de andere masseerde hij haar borsten. Zij trok aan zijn recht vooruitstaande pik en toen ze klaarkwam, kromde ze haar mooie lijf en glinsterde haar sap op Paul's vingers. Jacqueline trok in extase harder aan z'n pik en voor de tweede keer kwam hij klaar. Z'n zaad spetterde op haar buik en droop van haar hand. Ze had het zaad als een crème over haar lichaam uitgesmeerd en daarna haar vingers afgelikt. Daarna had Jacqueline zich aangekleed
“.. Paul... de volgende keer zal ik weer met je.. spelen... als jij mij belooft jezelf nooit meer af te rukken...  maar alles voor mij te bewaren...” had ze gezegd. Dat was al weer zes jaar geleden. Jacqueline was inmiddels getrouwd en woonde samen met haar man in een mooie flat. Paul bezocht haar nog zeker eens per week, om dat te doen wat ze al die jaren al met elkaar gedaan hadden. Jacqueline droeg bij die bezoeken altijd pikante lingerie onder haar fraaie kleren. Als haar rok en blouse of haar jurk werd uitgetrokken, werd z'n lul altijd weer extra dik als hij haar voor zich zag in een doorzichtige beha-tje, dito slipje en jarretelgordeltje met die heerlijke nylonkousen en haar hoge hak schoentjes. Nylons, vonden ze beiden, niet alleen opwindend maar ook praktisch. Ze waren verzot op de gladde stof en er ging geen tijd verloren met het uittrekken van die vervelende panty’s. Tijdens de nachten die ze samen in bed doorbrachten bed bleven de nylons om haar benen en het is zelfs voorgekomen dat het geile vrouwtje ze onder de douche aanhield als ze daar na een geweldige neuk- en vrijpartij, samen onder gingen.
Nu was Paul weer bij Jacqueline gekomen. Haar man was naar zijn werk en ze hadden de hele middag voor zichzelf. Toen hij bij haar binnen kwam hadden ze elkaar innig gezoend. Het was al weer meer dan een week geleden dat ze elkaar gezien hadden.
Ze hadden even wat gedronken en Jacqueline was naast 'm gaan zitten. Ze haalde z'n lul uit z'n broek en speelde er even mee. Als snel nam ze 'm helemaal in haar mond en maakte hem dik en stijf. Hij liet zich daarbij ook niet onbetuigd en opende haar blouse om met haar fantastische tieten te spelen, die verpakt zaten in een pikante beha. Jacqueline wilde 'm naakt zien en kleedde hem snel uit.
Toen hij spiernaakt voor haar stond, nam ze onmiddellijk z'n dikke pik weer in haar mond. Hij hielp Jacqueline uit haar blouse. Ze liet z'n pik geen moment uit haar mond glippen tijdens die actie.
Ze stond op en kuste hem langdurig op z'n mond waarbij hun tongen zich met elkaar verstrengelden. Hij liet z'n handen over haar stevige kontje glijden en trok haar rokje iets omhoog en betastte haar bovenbenen. Hij gleed langs de jarretelle naar beneden en voelde aan de boorden van haar nylons en iets omhoog voelde hij door de dunne stof van haar slipje, haar vochtige schaamlippen. Hij deed het pijpje iets opzij en stak z'n vinger in het natte kutje.
“Het wordt hoog tijd om je pik in m’n grotje te voelen”  kreunde ze geil.
Hij maakte de rits van haar rokje los en schoof het omlaag. Het stukje textiel viel op haar voeten en ze stapte er uit. Bij die beweging schuurden de nylons langs elkaar. Het geluid daarvan wond hem op. Jacqueline hield z'n keiharde lul in haar hand en liet de dikke kop even in aanraking met haar nylon slipje komen. Een tinteling van genot ging door hem heen.
Even onderbrak hij het tongenspel en keek naar beneden. Haar hand klemde om z'n staaf en hij genoot bij het zien van haar rood gelakte nageltjes. Zij was niet in staat de gehele dikte van z'n lul te omvatten.
Paul had moeite om zich te beheersen. Hij voelde het zaad in z'n ballen borrelen. Hij wist zich echter in te houden en duwde haar in een stoel en ontdeed haar van haar slipje. Hierdoor was z'n lul uit haar hand geglipt wat enige ontspanning gaf. Op z'n knieën voor haar zittend spreidde hij haar benen maximaal. Tot z'n grote vreugde zag hij dat ze haar schaamlippen kaal geschoren had. Precies boven haar kutje resteerde nog een klein toefje haar. Het overige was lekker glad en zacht.
“Dat heb ik speciaal voor jou gedaan” zei ze “hoewel ik moet bekennen dat Rob, mijn man, hier ook wel van houdt.”
“Nou ik vind het ook prachtig” bekende hij en extra geil duwde hij z'n gezicht in het kutje.
Hij likte haar kutje en vergat daarbij haar gevoelige kittelaartje niet. Jacqueline kreunde en lag met haar heupen te draaien en hij voelde het vocht uit haar kut stromen. Aan het knijpen van haar kut, merkte hij dat ze op punt stond klaar te komen.
Snel stak hij z'n stijve lul in het pulserende gat. Jacqueline sloeg haar benen om z'n heupen en met golvende bewegingen begon hij haar te neuken. Hij pompte in en uit haar vochtige spleet en ze kwamen samen tot een heerlijk orgasme. Haar knijpende kut melkte z'n zaad naar buiten zodat hij diep in haar kut spoot. Golven van genot gingen door hen heen en uitgeput liet hij zich bovenop haar vallen.
Hij trok hij z'n inmiddels slap geworden lul uit haar druipende kut en Jacqueline nam 'm in haar mond en likte hem helemaal schoon. Hoewel hij er niet zo'n liefhebber van was, had ze hem geleerd van de smaak van zaad te genieten en in een soort van negenenzestig positie begon hij haar kut helemaal uit te likken, daarbij al het zaad en kutsap opslurpend.
Ze zaten tegen elkaar aan op de bank en dronken wat. Jacqueline speelde met z'n pik en ballen, waardoor z'n lul weer stijver werd. Hij kneedde met een hand haar tieten en met z'n andere hand streelde hij over haar benen.
Terwijl ze zaten te genieten zei Jacqueline met zachte stem:
“Ik moet je wat bekennen, Paul….. en ook wat vragen. Vorige week vertelde Rob me over een vriendin. Ik wist wel van haar bestaan, ze was er ook op onze trouwdag. Maar wat ik niet wist was dat Rob ook met haar naar bed ging. Wel, dat vertelde hij dus vorige week.
Het is een vrouw van tegen de veertig met een mooi figuurtje en Rob heeft eigenlijk altijd een soort platonische relatie met haar gehad, maar sinds een paar maanden gaat hij ook geregeld met haar naar bed.
Ik heb hem toen nog maar niet verteld dat ik met jou al jaren een seksrelatie heb.
Hij vertelde me dat hij het fijn zou vinden als die vrouw niet alleen zijn, maar onze gezamenlijk vriendin zou kunne zijn en stelde voor haar voor een avondje uit te nodigen.
Het leek mij een goed idee en afgelopen vrijdagavond kwam ze op bezoek en hebben we uitgebreid kennis met elkaar gemaakt.
Ze heet Jolanda en heeft een prachtig figuur, blond haar, mooie rode mond en prachtige blauwe ogen. Ze was wat aan de vroege kant, Rob was nog even een boodschap doen.
We begroetten elkaar vriendschappelijk en het was net of we elkaar al jaren kenden.
Jolanda sloeg, toen we in de kamer kwamen gelijk haar arm om me heen en beroerde m'n borsten. Ze zei dat ze het idee had dat we goede vriendinnen zouden kunnen worden. Ze gaf me een kus en dat deed ze zo geraffineerd dat binnen de kortste keren onze tongen in elkaars monden staken. Haar handen gleden over mijn lijf en, voor ik wist wat er gebeurde, zat zij met haar hand in m'n slipje. Ik werd er ontzettend geil van.
Rob kwam even later thuis en trof ons in deze innige omstrengeling aan. Hij keek wat verbaasd, maar Jolanda liep naar hem toe en zei: “ik wist niet dat jij zo'n lekker geil vrouwtje had, we maakten al een beetje kennis met elkaar en willen nu bewijzen hoe we met z'n drieën ook vrienden kunnen zijn.”
Terwijl ze dat zei maakte ze de broek van Rob open, haalde zijn lul te voorschijn, zakte op haar knieën voor hem en begon er aan te zuigen. Ze wenkte me en gebaarde dat ik er bij moest komen zitten om samen aan zijn pik en ballen te zuigen. Rob genoot met volle teugen van onze behandeling en Jolanda ging met een hand onder m'n rokje en streelde m'n dijen en billen. Ze pakte mijn hand en drukte die op haar borsten. Door de stof van haar blouse en haar beha heen voelde ik haar tepels zwellen. Jolanda liet de pik van Rob uit haar mond glippen en hield hem mij voor. Ik opende mijn mond en nam zijn pik dieper dan ooit in mijn keel.
Ze was achter me gaan zitten en maakte de knoopjes van mijn blouse los en streelde mijn stijve tepeltjes en met de andere hand speelde ze met de ballen van Rob.
Dit was te veel voor Rob en ik voelde zijn pik in mijn mond zwellen en het zaad tegen mijn keel spetteren. Ik bleef zuigen totdat hij helemaal leeg was. Ze drukte haar mond op de mijne en likte het sperma van mijn lippen.
Nadat we een glaasje gedronken hadden, begonnen we elkaar uit te kleden. Jolanda droeg, net als ik, mooie lingerie. Rob's pik werd vanzelf weer hard toe hij onze nylons, gordeltjes en naaldhakken zag en we neukten dat de stukken er af vlogen.
Ze is het hele weekend bij ons gebleven. We hebben samen ook nog lekker lesbisch gedaan en onze kutjes geschoren, zoals je hebt gezien.
Zondagmorgen was Rob volledig uitgeput en toen vertelde ik hen over onze relatie, waarna Jolanda voorstelde een gezellig avondje of weekend met z'n vieren te hebben, bij haar thuis.
Wat vind je daar van?”
Paul moest even slikken, hij had altijd al met een vrouw naar bed gewild die z'n moeder kon zijn, maar hij had nooit gedacht dat het nog eens zou lukken. Het idee maakte hem geil en z'n pik begon te steigeren.
“Dat lijkt me geweldig” zei hij “niet dat ik het bij jou niet lekker vind, maar zo'n orgie, daar droom je alleen maar van.”
“Nou dan laten we jou droom eens uitkomen” zei Jacqueline lachend, “denk je dat je het thuis, bij je ouders, voor elkaar kan krijgen dat je het weekend weg kan?”
“Dat lijkt me niet zo'n probleem” zei hij.
“Zorg dan dat je vrijdagavond om zeven uur bij ons bent, dan gaan we met z'n drieën naar Jolanda en dan kan je vooraf vast kennis maken met Rob. Je zult hem best aardig vinden, hoewel hij best vreemd opkeek dat ik stiekem met een jongere knul vrijde.”
“Jacqueline je bent heerlijk en je hebt me weer geil gemaakt…. Laten we het nog even doen!” gromde Paul.
Hij legde haar op de vloer en neukte haar terwijl Jacqueline op haar rug lag en hij, in haar vast geankerd, bovenop haar.
Klokslag 7 uur drukte Paul op de bel. Hij was zenuwachtig. Hij had een heet bad genomen en z'n ballen geschoren. Dat had hem een sensationeel gevoel gegeven.
Z'n moeder had niet veel gevraagd. Ze vond het waarschijnlijk allang goed dat hij er een weekend, met wat vrienden, op uittrok, zoals hij haar had wijsgemaakt. Ze was een paar jaar geleden gescheiden en Lucinda, z'n twee jaar jongere zusje studeerde en woonde elders in het land bij een oom en tante. Z'n moeder had sinds enige tijd een vriend. Daar kon ze nu het weekend mee uit. Eerst had ze vanwege Paul gezegd dat ze niet kon, maar nu hij toch weg ging......!
Jacqueline deed de deur open. Ze zag er verrukkelijk uit in de strakke jurk, waarin haar vormen zeer voordelig uitkwamen. Het groen ervan stond zeer goed bij haar kastanjebruine krullen, die ze nu opgebonden had tot een staartje. Haar perfect opgemaakte rode lippen drukten zich, als welkom, op z'n mond. Ze gingen de kamer binnen. 
Rob kwam overeind uit de stoel, waarop ze een paar dagen geleden nog zo heerlijk hadden gevrijd en keek Paul nieuwsgierig aan.
“Dus jij bent die knul die mijn vrouw zulke heerlijke momenten kan bezorgen!” zei hij vriendelijk.
Paul knikte verlegen en Rob gaf  'm een stevige hand en een klap op z'n schouder en vervolgde: “ik hoop dat we het goed met elkaar kunnen vinden, dit weekend is van belang voor de toekomst. Ik wil mijn vrouw best met iemand delen, maar die persoon moet haar wel waard zijn en naar wat ik van Jacqueline heb gehoord, is dat met jou geen probleem.”
Paul, die zo veel hartelijkheid niet had verwacht, antwoordde: “ik denk dat Jacqueline aan jou ook een goede keus heeft gedaan en ik hoop ook dat we veel plezier zullen beleven, samen.”
Jacqueline kwam lachend tussen hen in staan en omarmde 'haar' mannen.
“Jongens, zo te zien kunnen jullie het goed met elkaar vinden en ik hoop dat jullie, samen met mij veel fijne uren zullen hebben. Laten we nu snel gaan, want ik heb zin in jullie.”
Jolanda ontving hen hartelijk en ze toonde gelijk grote belangstelling voor Paul. Hij wilde haar een hand geven maar zij trok hem tegen zich aan en drukte haar volle mond op z'n lippen. Haar tong gleed langs z'n tanden en hij beantwoordde dit met zijn tong. Hij voelde door de satijnen stof van haar mantelpakje haar weelderige vormen en werd heet van genot. Maar de omhelzing was van korte duur en ze ging hen voor de kamer binnen. Daar waren de voorbereidingen voor een hete party getroffen. Op de banken en op de grond lagen kussens. Het vuur brandde fel en voor de open haard lag een dik kleed.
Jolanda schonk wat te drinken in en allen namen plaats op een bank.
“Zullen we nog wat drinken en  kletsen of hebben jullie misschien zin in een spelletje om in de stemming te komen” stelde het sexy vrouwtje voor
“ja… laten we strippoker spelen..” reageerde Jacqueline.
Even later zaten ze, met de kaarten in de hand, rond de glazen eetkamertafel.
Afgesproken werd dat degene die een spelletje verloor, iets uit moest trekken, wat door de winnaar werd bepaald.
Door de doorzichtige tafel heen zag Paul, Jolanda met haar voet in de broekspijp van Rob gaan en hierdoor afgeleid, verloor hij het eerste spelletje en liet Jacqueline hem z'n schoenen uittrekken.
Vervolgens won Rob en hij liet Jolanda haar jurk uitdoen.
De pikken zwollen bij het zien van haar heerlijke lijf dat geen grammetje vet te veel vertoonde. Haar grote borsten waren verpakt in een lichtblauwe doorschijnende beha. Het slipje en jarretelgordeltje waren van hetzelfde materiaal. Haar nylons waren lichtgrijs, bijna wit. Aan haar voeten had ze prachtige schoenen met een open hiel en fantastische naaldhakken.
“Zo, jij krijgt een dikke bult in je broek” zei Jolanda tegen Paul. Ze legde haar hand op z'n gulp en kneedde het harde vlees met haar volle hand.
“Hmm wat een lekkere pik, daar kunnen we veel plezier van hebben, Jacqueline!”
Paul streelde haar benen en met z'n andere hand omvatte hij haar linkerborst.
“Kom luitjes” riep Rob lachend, “neuken kunnen we straks nog volop doen, laten we nu gaan kaarten.”
Met tegenzin lieten ze elkaar los en zij ging weer zitten. De kaarten werden gedeeld en Paul was zo opgewonden dat hij weer verloor en Jacqueline hem z'n broek uit liet trekken. Het volgende spel had Paul geluk en Jacqueline's jurk gleed van haar lijf. Ze zag er verrukkelijk uit en droeg een lichtgroen doorzichtig torselet waar haar tepels boven uit kwamen. Daarbij droeg ze een bijpassend slipje en lichtbruine nylons waren aan de jarretels vastgemaakt. Zwarte hak schoenen met open neus maakte haar sexy outfit compleet.
Het spel ging verder en, de goed spelende, Jolanda liet Rob z'n overhemd uitdoen en even later moest Rob door Paul's toedoen zijn schoenen en sokken uittrekken. Jacqueline liet Jolanda haar beha afdoen. De grote borsten bleven recht op staan.
De mannen keken er gretig naar en Rob stak zijn hand uit, maar Jolanda zei bestraffend: “nee nog niet, eerst moet er iemand naakt zijn en die mag het eerste spel bepalen.”
Paul kwam al dicht bij het naakt zijn toen Jacqueline hem z'n overhemd uit liet trekken en hij nu alleen nog een slip droeg. De vrouwen hadden geluk want Rob zat ook nog in z'n slip. Het was nu een kwestie van nog een kledingstuk voor iedereen en dan kon het gegeil beginnen.
Paul had pech, of geluk, de meisjes stroopten z'n slip naar beneden en Jolanda hapte onmiddellijk z'n stijve pik in haar mond.
“Ho ho” eiste Paul met ingehouden lustgevoelens z'n recht op, “ik mag het spelletje bepalen.”
“Wat wil je dan graag?” zei Jolanda met volle mond.
“Gaan jullie op die lage tafel daar staan, zodat Rob en ik jullie slipjes kunnen uittrekken om jullie kutjes te inspecteren.”
De vrouwen liepen heupwiegend naar de salontafel en gingen erop staan. Paul liep naar Jolanda terwijl Rob zijn vrouw opeiste. Ze stonden met de ruggen tegen elkaar en de mannen lieten hun handen over hun lijf gaan. Paul's handen betastten de benen van Jolanda  en streelde ook de dijen van Jacqueline en eindigden bij Jolanda's slipje. Het kruisje was behoorlijk nat. Met nauwelijks in te houden begeerte trok hij langzaam het stukje textiel over haar dijen.
Gefascineerd staarde hij naar haar openstaande kut. Deze was zo glad als een biljartbal, de kittelaar stak als een klein pikje tussen de roze schaamlippen vandaan. Ze zakte iets door de knieën waardoor haar benen zich ook iets mee spreidden. De verrukkelijke kut ging hierdoor verder open. Hij bedacht zich geen moment en stak z'n tong in de dampende spleet, likte over het labia en sabbelde aan de kittelaar.
Blijkbaar was Jolanda erg gevoelig, want ze kwam ogenblikkelijk klaar.
“Oh, oh geile knul, fantastisch, jij kan er wat van, o,o,oh, heerlijk” kreunde ze.
Tot z'n verbazing gutste het vocht uit haar kut.
Rob had het slipje van Jacqueline uitgetrokken en zat met zijn gezicht tussen haar dijen. Jacqueline stak haar hand naar achteren om via de achterkant extra stimulans aan het orgasme van Jolanda te geven.
Door het likwerk van Rob begon ook Jacqueline met haar heupen te draaien, een beweging waarvan Paul wist dat ze op punt van klaarkomen stond. Het duurde dan ook niet lang of ze liet zich helemaal gaan en kwam gillend klaar.
“Zo dames” zei Paul, “willen jullie eerst even uitrusten of gaan we gelijk verder.”
“Wat wil je dat we nu gaan doen?” vroeg Jolanda, hiermee aangevende dat ze door wilde gaan.
“Gaan jullie naast elkaar op handen en knieën op de tafel zitten” zei hij, “maar dan zo dat ik een mond en een kont naast elkaar zie.”
De meisjes begrepen gelijk wat de bedoeling was en Rob bracht zijn pik in de kut van Jolanda terwijl Paul de gleuf van Jacqueline vulde.
Na een klein potje neuken trok Rob z'n pik terug en deed een stapje zijwaarts om de mond van zijn vrouw met pik te vullen. Deze begon meteen verwoed te pijpen. Onderwijl bleef hij Jolanda's kutje vingeren.
Paul had zin om die geile vrouw te neuken en trok z'n lul uit het kutje voor hem en stak 'm in de mond van Jolanda, die begon te zuigen als een bezetene. Daarna liep hij om de tafel heen en vulde de smachtende kut van Jolanda.
“Eindelijk” riep ze, “eindelijk die heerlijke jongenspik in m'n kut. Neuk door geile vent... oh.... neuk, neuk....!”
Hij voelde hoe heerlijk soepel dat kutje zich aan de dikte van z'n paal aanpaste en verhoogde het tempo. Naast hem stond Rob de mond van zijn vrouw te neuken. Hij raakte helemaal opgewonden van de oververhit rakende jongen naast hem en kon zich niet meer inhouden en spoot zijn geile vracht in de zuigende mond.
Paul pakte de neerhangende tieten van Jolanda met beide handen vast. Hij voelde hoe stijf de tepels waren. Ondertussen pompte z'n lul in en uit de kut.
Jacqueline slikte het sperma van haar man door en speelde met z'n ballen en slap wordende pik. Rob wilde even bijkomen en ging op de bank zitten met zijn lul in zijn hand.
Jacqueline wurmde zich onder het lijf van Jolanda en zoog de tepels in haar mond. Ondertussen schoof Paul's pik loom in en uit de soppende kut van Jolanda. Z'n handen gleden over de stevige billen van de vrouw en  hij duwde een vinger tegen haar poepgaatje. Tot z'n verbazing ging z'n vinger makkelijk naar binnen. Hij bleef vingeren en Jolanda begon wild met haar kont te stoten en ze kreunde geil. Jolanda pakte z'n zak en begon de ballen te kneden en zoog even later z'n ballen in haar mond. Hij kon zich niet meer beheersen en z'n stoten werden heviger. Het hoofd tussen z'n benen ging met het wilde ritme mee en het gekriebel van het haar zorgde er voor dat z'n orgasme in alle hevigheid losbarstte. Met ingehouden kreten schoot zijn sperma in de knijpende kut en na de eerste golf voelde hij dat Jacqueline z'n pik uit de knijpende kut trok en in haar mond nam om de rest van z'n geil op te zuigen.
Wat Paul nog niet gezien had was dat Jolanda met haar tong de kut van Jacqueline aan het bewerken was. Door zijn orgasme was Jolanda weer klaar gekomen en ze bracht Jacqueline ook weer op het hoogtepunt.
Jacqueline liet de pik uit haar mond glippen en perste haar mond op de lekkende kut van de andere vrouw en likte het zaad en kutsap op. Beide vrouwen kwamen hevig klaar en bleven uitgeput op elkaar liggen.
Pauls pik had niets van z'n stijfheid verloren en hij wreef z'n eikel langs de kousen van Jolanda. Een geile rilling ging door hem heen. Hij streelde ver de dijen van de rijpe vrouw en voelde dat deze, en ook de boorden van haar nylons waren doorweekt van het geil.
Wat later lagen ze gevieren voor de open haard en dronken een paar slokken. Rob had zijn hand op de natte spleet van Jolanda gelegd en speelde met de harde kittelaar terwijl zijn vrouw aan z'n eikel lag te sabbelen en af en toe de hele lengte van zijn, inmiddels weer stijf geworden, lul in haar mond nam. Paul had positie genomen bij het hoofd van Jolanda en speelde met haar grote, stevige borsten.
Een beetje opgegeild door het gevinger van haar vriend, draaide ze haar gezicht in de richting van, Paul's rechtopstaande pik en begon hem te pijpen. Hierdoor begon het spel weer van voren af aan en even later zaten de vrouwen vast gespietst op de pikken. De mannen lagen op hun rug en speelden met de op en neer wippende tieten van de, volop genietende, vrouwen.
“Oh, nu nog een pik in m'n kont en één in m'n mond en het feest is compleet” kreunde Jolanda, die Paul's pik in haar voelde zwellen. Na nog een paar keer op en neer gewipt te hebben stapte ze van z'n pik af en hapte deze in dezelfde beweging in haar mond. Ze zoog hevig en haar tanden schraapten over de gevoelige eikel. Vlak voor dat hij tot een orgasme zou komen kneep ze vakkundig in stam en liet de pik uit haar mond glippen. Hierdoor stelde ze zijn tweede orgasme uit en terwijl zij ging op handen en knieën op de kussen zitten, kreunde ze opgewonden:
“steek je pik in m'n kut en daarna in mijn kont.” 
Dat liet hij zich geen tweede keer zeggen en nam achter haar plaats en voerde z'n paal in één vloeiende beweging in haar natte grot. Meteen stak hij één vinger gevolgd door een tweede in haar aars. Met wat spuug maakte hij het gat lekker nat. Toen trok hij z'n pik uit de druipende kut en plaatste 'm voor het andere gat. Met enige druk gleed hij verbazend gemakkelijk naar binnen.
Jacqueline en Rob hadden hun activiteiten gestaakt en zaten met open mond en stijgende verbazing naar het neukende stel te kijken.
“Dit wil ik van dichterbij bekijken” zei Jacqueline en de daad bij het woord voegend kroop ze onder het lichaam van Jolanda, die daardoor de gelegenheid kreeg haar kutje een likbeurt te geven.
Vlak voor zich zag Jacqueline de lekkende kut en vlak daarboven de pik die in en uit de anus schoof. Z'n ballen kletsten bij die beweging steeds tegen de openstaande schaamlippen aan. Jacqueline stak haar tong uit en begon het stijve kittelaartje te likken, wat Jolanda veel genot opleverde.
Ondertussen had Rob zijn pik in de mond van Jolanda gestoken en vingerde het kutje van zijn echtgenote.
“Juist.... jongens.... jullie weten precies wat ik bedoel..... op deze manier zijn al.... oh.oh...  mijn gaten gevuld...” gromde Jolanda geil.
“Oh... oh... neuk door.... dieper.... geile knul..... dieper met die dikke pik van je...” gromde ze hees van geilheid en hapte vervolgens Rob 's pik weer in haar mond.
Ze begon hevig te sidderen en haar orgasme was zo hevig dat Paul zich niet meer kon beheersen en z'n pik leegde in het knijpende aarsgat.
Jacqueline sabbelde gulzig het vocht uit het kutje en vergat niet het zaad dat uit de kont lekte op te likken.
Uitgeput lieten ze zich opzij vallen, waardoor Rob zicht kreeg op de wijd open staande kut van zijn vrouw. Hij kroop boven op haar en stak zijn pik onmiddellijk naar binnen. Jacqueline sloeg haar benen om zijn heupen en nam zijn ritme gelijk over. Hun orgasme was hevig en uitgeput bleven ze liggen.
In de spiegel boven de open haard zag Jolanda zichzelf.
“Ik zie er niet meer uit” sprak ze, “ik ga me eerst eens even opknappen, ga je mee Jacqueline?”
 Beiden liepen de kamer uit naar de badkamer.
“Zo, wat vind je er van” zei Rob. Ze zaten ontspannen in de kussens en rookten een sigaret en namen een slok uit hun glas.
“Geweldig,” zei Paul “het is fantastisch om met meerdere vrouwen te vrijen. Ik denk dat ik ze straks nog maar een keer lekker neuk.”
“Dus je zou wel zin hebben in een groepsparty?” vroeg Rob.
“Hoe bedoel je, met een hele groep mannen en vrouwen en dan door elkaar heen met elkaar spelen?”
“Ja, zo iets, ik heb een vriend en die heeft sinds een paar weken een vriendin, zo geil als boter. Hij is afgelopen weekend met haar naar een parencentrum geweest en ze heeft daar de show gestolen. Ze is ongeveer van de leeftijd van Jolanda en ik denk dat ik mijn vriend wel zo ver krijg dat hij met haar een weekendje met ons doorbrengt.”
“Ik raak al behoorlijk opgewonden bij het idee” zei Paul, op z'n zwellende pik wijzend.
“Zullen we het aan de vrouwtjes voorstellen?” vroeg Rob.
“Dat lijkt me een goed plan”.
“Wat is een goed plan” kwam de stem van Jolanda.
Beide vrouwen waren weer nieuw opgemaakt, gekapt en verfrist binnen gekomen. Ze hadden schone nylons aangetrokken omdat degene die ze tijdens het vrijen hadden gedragen helemaal besmeurd waren van sperma en eigen vocht.
Ze vertelden hun over het plan en de beide geile vrouwen waren meteen voor. Dus beloofde Rob alles in het werk te zullen stellen om dat zo snel mogelijk geregeld te krijgen.
Jacqueline kwam op de bank zitten en Paul draaide zich zo dat hij met z'n achterhoofd op haar schoot kwam te liggen.
Z'n handen streelden haar benen en naast hen bewoog Rob z'n tong in de richting van het kale kutje van Jolanda.
“Kom, neuk me” zei Jacqueline en ze ging op de grond liggen.
Haar lippen zochten de pik van haar man en ze begon hem loom te pijpen. Paul nam positie tussen haar gespreide benen en moeiteloos gleed z'n stijve paal bij haar naar binnen. Hij zag de pik van Rob in de mond van Jacqueline steken. Plots fluisterde hij Jacqueline in haar oor: ik wil ook wel eens pik zuigen.:
 Ze nam de pik in haar hand en Paul draaide z'n hoofd zo dat het stijve stuk vlees makkelijk in z'n mond te nemen was. Hete scheuten gingen door hem heen toen de pik voor de helft in z'n mond stak. Hij begon verwoed te zuigen en te likken onderwijl z'n stoten in het kutje onder hem opvoerend.
Jacqueline raakte opgewonden van het gepijp voor haar ogen en beantwoordde de stoten met draaiende en stotende heupen.
Terwijl hij zo bezig was schrok Paul toen hij een hand rond z'n ballen voelde, die er stevig in kneep.
Er moest iemand anders in de kamer zijn, dacht hij, want geen van de anderen had de mogelijkheid om bij zijn zak te komen. Hij liet de pik uit z'n mond glippen en Jacqueline, die er niets van gemerkt had, nam het onmiddellijk van hem over.
Hij keek achterom en zag een jonge vrouw, iets ouder dan hijzelf, staan. Ze stond voorovergebogen en kneedde met een hand z'n ballen met haar andere hand beduidde ze niets te zeggen. Geamuseerd glimlachend nam het meisje hem op. Paul keek met verbazing naar haar en neukte onderwijl rustig door, en zag in haar de jongere uitgave van Jolanda. Een mooi blond kopje met prachtige blauwe ogen en felrode lippen.
Jolanda kreeg, hoewel ze lekker gebeft werd door Rob, het in de gaten, en zei: “Anneke….. wat doe jij hier ??”
Iedereen hield meteen op met hun bezigheden en alle ogen richtten zich nieuwsgierig op het meisje.
“Hallo..... vermaken jullie je...?” zei ze met omfloerste stem.
“Ja.... wij vermaken ons best........” antwoordde Jolanda “.......wat kom jij thuis doen...... je zou het weekend wegblijven?”
“Het was daar niet leuk, maar... hier gelukkig wel.”
Allen waren rechtop gaan zitten en namen het meisje van top tot teen op. Ze had een prachtig figuur goed zichtbaar door het rokje en t-shirt. Aan haar voeten had pumps met hoge hakken.
“Dit is Anneke mijn dochter … ze is een lekkere geile meid...” zei Jolanda moeizaam “...ik had het voor jullie, voorlopig verborgen willen houden, maar wij hebben samen al heel wat avontuurtjes beleefd, zelfs een beetje incest hebben we gepleegd. Als dat tenminste bestaat tussen moeder en dochter.”
“Dus je hebt er geen bezwaar tegen als ik een beetje meedoe?” vroeg Anneke.
“Dat laat ik aan mijn gasten over” antwoordde haar moeder.
Alsof het zo afgesproken was stonden de mannen op en namen het meisje tussen zich in. Paul omarmde haar en kuste haar vol op de mond, terwijl Rob achter haar ging staan en zijn armen om haar heen sloeg en haar volle globes met beide handen omvatte.
“Die zijn voorlopig wel even bezig...” zei Jolanda, “....laten wij ons dan samen maar vermaken...”
Ze voegde de daad bij het woord en kuste Jacqueline geil en streelde haar tieten.
Anneke liet zich van haar goede kant zien, nam de pikken in haar handen en begon deze af te rukken. Rob trok haar T-shirt over haar hoofd en ze begonnen aan haar tepeltjes te zuigen. Paul maakte ondertussen haar rokje los en het textiel fladderde op de grond. Met z'n hand beroerde hij haar dunne slipje en voelde hoe vochtig haar kut was. Hij deed het elastiek iets opzij en z'n vinger schoof tussen haar schaamlippen daarbij haar kittelaar even beroerend. Anneke gromde geil bij deze aanraking. Rob, die merkte hoe geil ze reageerde, stak van achteren z'n hand in haar slipje en kneedde haar billen. Anneke spreidde haar benen en z'n hand schoof nu achterlangs naar haar kutje. Het slipje werd naar beneden geschoven en ze vingerden om beurten haar natte grotje.
“Nu wil ik wel eens door twee mannen gelijk verwend worden...” kirde ze, “....maar eerst even pijpen.”
Ze zakte op haar knieën en hapte de pik van Rob in haar mond. Na een paar zuigbewegingen nam ze de andere pik tussen haar lippen.
“Mmm.... lekkere harde lullen hebben jullie... kom jongens... eentje in m'n kut en eentje in m'n kont....”
Paul ging liggen en Anneke liet zich over hem heen zakken en boog zich voorover. Rob nam achter haar plaats en stootte zijn pik tegen haar aars. Het zachte vlees week uiteen en de pik gleed naar binnen. Door het dunne wandje heen schoven de pikken tegen elkaar aan, hetgeen een geweldige sensatie gaf. Alle drie begonnen ze ritmisch te neuken. Anneke genoot met volle teugen van deze beurt en liet zich helemaal gaan.
De andere vrouwen waren opgehouden met hun activiteiten en keken bewonderend naar het trio.
Jacqueline kroop naar het stel en omvatte de ballen van haar man en met de andere hand de rechter tiet van Anneke. Deze stak een hand uit en kneep in de borst van Jacqueline.
“Oh.... geef me je kut....” kreunde ze hees.
 Jacqueline ging op handen en voeten staan en maakte daarmee een bruggetje. Ze duwde haar natte flamoes in het gezicht van het meisje en Paul likte haar kontje.
Jolanda kwam ook bij de kluwen mensen en bestudeerde de penetratie van haar dochter. Ze zoog aan de ballen van Rob en kneedde die van Paul. Met haar andere hand vingerde zichzelf tot ze kreunend klaarkwam. Rob werd het ook te veel en schoot zijn sperma in de darmen van het kronkelende meisje, waarna zijn pik met een plop uit de anus schoot, om meteen in Jolanda's mond te belanden en zij hem schoonlikte.
Jacqueline kreeg een dermate behandeling door de tongen van Anneke en Paul dat haar orgasme een ware waterval tot gevolg had. Uitgeput zakte ze op de grond.
Anneke en Paul wisselden van positie, zodat zij op haar rug kwam te liggen en hij tussen haar benen. Na enkele minuten kwamen ze tot een sinderend orgasme.
Dat weekend zou Paul nooit meer te vergeten. Ze brachten de resterende dagen met z'n vijven door en de zaterdagavond hadden de twee volwassen vrouwen het meisje in sexy kledij gestoken. De voorraad lingerie was onuitputtelijk. Nu ook gekleed in een gordeltje en nylons gaf Anneke het seksfestijn een extra dimensie.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen