Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Paul 2
Paul was na dat weekend volkomen uitgeput thuis gekomen. Zeker wist hij het niet meer, maar hij dacht zeker wel 20 keer te zijn klaargekomen.
Z'n moeder keek hem wel wat vreemd aan maar vroeg en zei verder niets.
Die week en het weekend daarop bleef het rustig. Ook geen bezoek aan Jacqueline, zoals hij gewend was. Hij begon echter wel weer zin te krijgen in een potje seks.
Z'n sekssappen begonnen nog meer te borrelen toen z'n moeder hem vertelde dat ze het weekend uitging en zondagavond laat pas thuis komen. Hierdoor zag hij zijn kans schoon om, zonder smoesjes te verzinnen, dat weekend weer met z'n nieuwe vrienden in omstrengeling door te brengen. Een telefoontje aan Jacqueline was voldoende om uitgenodigd te worden. Ze spraken af vrijdagavond rond acht uur bij haar thuis.

Op het afgesproken tijdstip begroetten ze elkaar hevig met een innige kus.
“We gaan meteen naar Jolanda's huis........” zei ze “....Rob is daar al en als het goed is...... is de party al in volle gang.”
“Waarom hebben we daar dan niet afgesproken” vroeg hij met verbazing.
“Toen je belde wist ik dat nog niet en ik wilde je ook niet thuis bellen..... stel je voor dat je moeder er achter komt....” zei Jacqueline geheimzinnig lachend. “....kom nou maar dan gaan we.”

Even later werd de deur door Anneke opengedaan. Ze was alleen gekleed in lingerie en schoenen met naaldhakken.
“Kom snel binnen luitjes... want het is koud buiten en ik heb bijna niets aan.... jullie zijn de laatsten. Het feest is al in volle gang en jullie kunnen echt niet in je kleren naar binnen...” zei ze gehaast “....dus kleed je maar snel uit.... jullie mogen overigens.. alleen maar naar binnen met een blinddoek om. Jacqueline... jij laat je meteen in de stemming brengen door de eerste man die je tegenkomt en Paul..... voor jou geldt hetzelfde met de eerste de beste vrouw... O... ja...  nog iets... jullie mogen absoluut niet praten.... de anderen zijn gevraagd ook niets te zeggen....oké?.”
Ze waren snel uit hun kleren en met z'n speer recht vooruit keek Paul naar Jacqueline, die er zeer begeerlijk uitzag in een bodystocking en kousen. Ze kregen een masker over hun ogen en aan de hand van Anneke gingen ze naar binnen.
Het was doodstil en Paul merkte dat Jacqueline al tegen iemand was opgelopen en een tel later voelde hij een stevige vrouwenborst tegen z'n hand. Anneke liet hem los en de hand van de eigenaresse van de borst tastte langs z'n lichaam. De vrouw drukte haar lichaam tegen hem aan en ze streelde z'n lijf.
Hij snoof een geur op van parfum die hem vaag bekend voorkwam. Z'n handen gingen op verkenning uit. Hij voelde een stevig vrouwenlijf en tastte naar de massieve borsten. De vrouw bracht haar mond op z'n lippen. Hij opende z'n mond en begon een sensueel spel met de tong van deze onbekende vrouw. De vrouw pakte z'n pik beet en een geile zucht ontsnapte aan haar lippen.
Z'n handen gleden verder over het lijf van de vrouw en hij stuitte op een jarretelgordeltje en nadat hij had vastgesteld dat ze ook nylons droeg, drukte hij z'n hand op haar kut die geheel kaal en ontzettend nat was. Z'n vinger gleed naar binnen. De vrouw bewoog naar beneden en nam z’n pik in haar mond. Het was werkelijk sensationeel, zoiets in het volslagen donker mee te maken. Hij kreunde geil toen ze z'n pik diep in haar keel nam en z'n ballen kneedde. Ze trok 'm naar de grond en duwde hem op z'n rug en spietste zich op hem vast. Haar bewegingen waren grandioos en de pulserende schede bracht 'm op de rand van een orgasme. Blijkbaar had ze dat in de gaten, pauzeerde even, liet zich op hem vallen en draaide zich op haar rug, hem meenemend. Z'n pik bleef bij deze beweging in de kut zitten. Hij verbeterde z'n positie en tastte naar haar hoofd en voelde dat ze ook een masker op had.
Ze sloeg benen rond z'n heupen en nam het ritme van z'n neukbewegingen over. Paul werd heet en kwam tot een spontaan orgasme. Het vrouwtje kreunde wild toen ze de eerste druppels zaad naar binnen voelde spetteren en wild onder hem draaiend kwam ze eveneens klaar.
Paul lag na te hijgen op het soepele lijf en kwam tot het besef dat er om hen heen een kakofonie van geluid was. Hij wilde wat te zeggen, maar hier kreeg de kans niet doordat er een hand over z'n mond gelegd werd. “Nog even niets zeggen... zo meteen mogen jullie elkaar zien.. “ fluisterde Jolanda hen toe. ” Als... eh.. jullie genoten hebben en..... nog wel een keer met elkaar willen naaien.... kus elkaar dan op de mond. Als... jullie daarmee klaar zijn..... zullen we de blinddoeken afnemen en..... kunnen jullie elkaar bekijken....”
Z'n pik zat nog stijf in de kut van de vrouw en hij voelde haar kutje knijpen. Ze perste haar mond op zijn lippen en hij beantwoordde haar kus geil.
Toen werden hun maskers losgemaakt.
“Ja nu !” zei Rob en de maskers werden weggetrokken.
Ze keken met hete, geile, nieuwsgierige ogen naar elkaar.
Het was Paul die het eerst reageerde en verbaasd uitriep: “mama... jij...”, gevolgd door haar kreet: “Paultje.....”
De geile blik in de ogen van z'n moeder veranderde in verontwaardigd en hij dacht nu gaat het fout.
“Rustig Karla... nu niet boos worden” zei Jolanda, die het in de gaten had.
“ja.. ja maar….” protesteerde Karla
“ Karla.. mag ik je er aan herinneren dat jullie net samen heerlijk hebben geneukt... het komt meer voor dat moeders met hun zoon naar bed gaan...  neem mezelf…… ik zelf doe het geregeld met m'n dochter en dat weet je, en we hebben veel pret samen...”
Karla, Paul's moeder, kon geen woorden vinden en Paul was ook met stomheid geslagen. Hij was behoorlijk geschrokken maar had het geweldig gevonden. Een droom was werkelijkheid geworden.
“... hier kan een hoop gedonder van komen.... ik vind dat het niet kan en dat we dit moeten vergeten....” hervond Karla haar spraak.
“Maar Mama.... dit kan ik echt niet vergeten, het was veel te lekker..... je hebt me altijd geleerd de dingen die leuk zijn of lekker gewoon te doen” zei Paul, “en ik zit nu nog steeds in je....eh.. in je….. en jij ligt er nog steeds in m'n... eh... pik te knijpen... laten we er toch van genieten.... van mij hoef je geen moeilijkheden te verwachten.....”
“... van ons ook niet....” zeiden Rob en Jolanda in koor.
“Oh Paul ik geneer me zo voor je... dat je je moeder zo….. zo aantreft”  fluisterde Karla bedeesd, “en van jullie… van jullie had ik dit niet verwacht..” zei ze verontwaardigd tegen de overige aanwezigen.
“Maar aan de andere kant….. hoewel ik wel aan het idee moet wennen.....” ging de geile vrouw verder, terwijl ze nog steeds met haar benen rond de heupen van haar zoon geslagen onder hem lag en z’n stijve lul in haar voelde, “heb ik erg uitgekeken naar een lekker weekend met z'n allen...... en ach….. ook met jou Paul.... kan het alleen maar lekkerder worden...”
“Zie je nou wel... dat het mee kan vallen...” zei Jacqueline, voelend dat het ijs ging breken. “...Je wist weliswaar niet dat ik eh.... je zoon neukte ....... maar het idee dat ik met een jonge knul naar bed ging wond je vanmiddag enorm op ......enne... het idee dat die jonge knul vanavond met jou naar bed zou gaan nog veel meer....”
“... laten we ophouden met praten.... maar gewoon lekker geil doen.... ik weet nu tenminste van wie ik m'n geilheid heb geërfd.....” kermde Paul heet.
Hij begon gelijk weer neukbewegingen te maken in de kut van z'n moeder en zij begon mee te bewegen.
“Oh jongen toch… wat kan je het lekker.. hmm wat heb je een heerlijke stijve..... oh jongetje…. laten we even een ander standje proberen... “ 
Met tegenzin trok hij z'n pik uit haar.
“Ik heb je helemaal nog niet goed bekeken.... alleen nog maar gevoeld...” zei ze hees van geilheid “....laat me je eens even goed bekijken.....”
Hij ging voor haar staan terwijl z'n moeder op de leuning van een bank ging zitten. Ze namen elkaar van top tot teen op.
“...Hmmm.... een mooie grote pik heb je.... en wat een dikke ballen..... en zo mooi glad geschoren.... oh... je hebt zo'n mooi lijf...”
“...Jij ziet er ook verrekt goed uit voor je veertig jaar... lekkere grote borsten en ze staan zo stevig rechtop...” zei hij. Haar tepels waren rood en gezwollen. Hij begon ermee te spelen. 
“... Je ziet er zo lekker geil uit... zoals je bent opgemaakt heb ik je nog nooit had gezien..... en die sexy kleding....”.
Hij streelde over het donkerblauwe gordeltje en de dunne doorzichtige, vleeskleurige, nylons.  Ze had slanke,  welgevormde benen en mooie blauwe schoenen met naaldhakken aan haar voeten.
Karla kon haar ogen niet van hem afhouden en bekeek z'n gespierde jongenslijf met belangstelling. Ze gingen op de bank zitten en ze nam z'n pik tussen haar vingers. Hij bleef haar tepels masseren en omvatte haar volle borsten.
“Ja laten we even zo blijven zitten…. even uitrusten..” zei Karla hem een kus gevend.
Samen keken ze naar de orgie die gaande was.
Jacqueline en Anneke lagen elkaar te beffen en leken te zijn vergeten dat er nog andere personen in de kamer waren.
Jolanda zat in haar favoriete standje met de pik van Bert, de vriend van Karla, in haar kut en die van Rob in haar kont.
“Ben jij al eens eh… van achteren… eh…. in je kont geneukt” fluisterde hij z'n moeder in het oor.
“Jawel....” zei ze opgewonden “.....en ik verlang er naar om.. eh.... weer op die manier gepakt te worden.... kom.... zullen we ons weer in de strijd werpen.....?”
Ze kwam overeind en liep in de richting van de twee beffende meisjes.
“Kom jongen..... neuk me....” zei ze geil tegen haar zoon.
Ze ging op handen en knieën zitten en samen met Jacqueline begon ze de kut van Anneke te likken. Hij nam achter haar plaats en stak z'n dikke lat in haar kut.
Karla's hoofd schoot in haar nek toen ze de dikte van haar zoon bij haar naar binnen voelde gaan. Ze gromde geil.
 “O...oh.. en dit.... dit heb ik al die tijd in huis gehad en niets mee gedaan.... o... oh..... heerlijk..... neuk.... neuk door geile jongen..... We zullen veel plezier hebben samen. .... dat verzeker ik je....”
Hij raakte opgewonden door haar geile kreten en verhevigde z'n stoten.
“Niet klaar komen hoor....” riep ze, “.....ik wil dat je me in m'n kont neukt..... kijk zo.....”
Ze stak een vinger diep in het rectum van Anneke.
Paul maakte haar anus met wat speeksel nat en bracht toen z'n pik voor het roze roosje. Z'n pik was nat van het kutsap en gleed soepel naar binnen. Haar kontje kneep samen, waardoor hij bijna begon te spuiten.
Jacqueline schoof onder het lichaam van Karla en likte haar wijd openstaande kut. De kracht van z'n stoten nam toe en opgehitst door de kreten van Jolanda, Bert en Rob die aan het klaarkomen waren, liet hij z'n sperma ook de vrije loop. Dikke, hete stralen vulden de darmen van z'n moeder, die ook helemaal uit haar dak ging door de combinatie neuken en likken.

Paul was in een klein half uurtje twee keer tot een orgasme gekomen en Karla ook en was net als de anderen wat vermoeid.
In de badkamer knapte hij zich wat op, en verzorgde de hygiëne van z’n pik en kwam weer terug in de kamer, bracht die weer een beetje op orde en schonk zich een drankje in.
Ook de anderen hadden zich opgefrist en kwamen druppelsgewijs weer terug.
Jolanda ging aan de ene en Karla aan de andere kant van Paul op de bank zitten.
“Goh lui... wat was dat spannend....” zei Jacqueline in het algemeen en vervolgde tegen Paul en z'n moeder: “....Toen ik van Rob hoorde dat een ander stel met ons mee zou gaan doen vond ik dat prima. Gelukkig bracht Bert ons woensdagavond nog even een bezoek en vertelde wie zijn vriendin was. Ik kreeg bijna een rolling toen ik hoorde dat het m'n vroegere buurvrouw was en dat niet alleen.... ze was ook nog de moeder van m'n neukvriendje.
Ik heb het toen maar meteen verteld en we stonden voor de keus.... of we nodigden jou niet uit Paul.... of Karla en Bert niet...... of... we moesten er iets op zien te vinden....
Gelukkig belde je mij op, Paul, en aangezien we net daarvoor hadden besloten 's middags om drie uur te beginnen kreeg ik een ingeving en nodigde ik jou om acht uur pas uit.
Je moeder zou dan alvast in de stemming gebracht worden en het idee dat ze geblinddoekt met een jonge knul zou kunnen vrijen wond haar zo op dat ze...  voordat jij kwam Paul... een aantal keren hevig klaarkwam...  maar...  zo zei ze...  ze wilde het lekkerste voor jou bewaren. Nou dat heb je gemerkt...”
“Nou... zeg dat wel...  het was lekker met haar..”, zei Paul en streelde over Karla's borsten en zij kuste teder z'n vingers.
“...Om het verhaal helemaal af te maken... iedereen was dus in het complot betrokken behalve jullie tweeën. Ik hing tegen haar het smoesje op..... dat die jongen van de trein moest worden gehaald.... zodat ze zou geloven dat hij van ver zou komen.....  Anneke en Jolanda regelden dat iedereen met een doek voor de ogen op jouw komst moest wachten. Toen jij arriveerde..... deed iedereen zogenaamd een masker voor....... in werkelijkheid hadden alleen jullie er maar een om..... wij hebben met ingehouden adem gekeken naar jullie seksspel...  Ik moet zeggen dat het zeer opwindend was. De rest weten jullie inmiddels.”
“Ik moet bekennen dat ik heb genoten van dit heerlijk lijf en ik weet zeker dat ik er nog meer van zal genieten...  maar ik moet wel zeggen dat jullie met vuur gespeeld hebben..... er had van alles fout kunnen gaan... “ zei Karla.
“Dat risico hebben we best durven nemen...” zei Bert. “....We wisten hoe geil jullie alle twee waren en vonden het eigenlijk best een leuk idee om een moeder met haar zoon te zien naaien. Trouwens Karla... vorige week heb je nog genoten van die man die het met z'n dochter deed...   toen zei je nog tegen me...  dat het eigenlijk helemaal niet gek was...  om met familie onder elkaar te seksen..... als er maar voor gezorgd wordt dat daar geen nageslacht van komt.....”
“Ja... dat is zo...  ik heb er ook helemaal geen problemen meer mee...”, zei Karla. “....Ik begin trouwens weer opgewonden te raken..... kom Rob laat me weer eens wat leven in de pik van je blazen.....”
Karla nam op haar knieën voor Rob plaats. Ze nam z'n half slappe lul in haar mond en begon hem met hernieuwde energie te pijpen. Jolanda pakte Paul's lul en begon die ook te likken. Bert werd door Anneke gepijpt en Jacqueline had plaats genomen tussen de benen van Karla en begon haar kutje uit te likken.
Paul streelde over de benen van Anneke, die ook op de bank had plaats genomen, en over die van haar moeder. Jolanda liet z'n pik los en nestelde zich tegen hem aan.
“Morgen komt er nog een stelletje... “ fluisterde ze, “....het is een kennisje van mij en ze neemt haar vriend en haar broer mee....”
“Ik verheug me er nu al op...” zei hij intussen kijkend naar z'n moeder die door de wild stotende Rob in haar kutje geneukt werd en zelf de kut van Jacqueline aan het bewerken was.
“Rijgen jullie mij eens aan het spit....” vroeg Anneke. Ze ging over de leuning van de bank liggen en nam de leuter van Bert in haar mond. Paul nam achter haar plaats en stak z'n pik naar binnen. Eerst in haar kut en even later zat hij in haar aars.

De zaterdag werd vrij rustig doorgebracht en er werden wat boodschappen gedaan en Anneke en Jolanda gingen naar hun werk.
's Avonds arriveerden Yvonne, haar vriend Erik en haar broer Harry.
Yvonne was eind twintig, een mooie meid met zwart kortgeknipt haar. Haar broer leek veel op haar en was ongeveer even oud. Hij schroefde gelijk Anneke op zijn lul terwijl Erik avances tot Karla maakte, die zich dat liet welgevallen.
“Als jullie….. de vijf vrouwen op de vloer gaan liggen” zei Paul regelend, “dan zullen wij jullie eens lekker verwennen..”
De geile vrouwtjes strekten zich uit op de kussen op de vloer. De aanblik van deze rij vrouwen was zeer opwindend. Karla lag met haar benen opgetrokken en iets gespreid. Yvonne naast haar met haar benen plat op de grond. Vijf paar benen, omhuld door nylons en vier middeltjes waarom jarretelgordeltjes zaten. Jacqueline droeg deze keer een torseletje.
Paul kroop tussen de benen van Yvonne en begon haar kutje te likken. Ze had een dikke vacht haar op haar kut.
 Z'n moeder kreeg de pik van Harry in haar mond en hij begon ook haar kutje te likken in de negenenzestig positie.
Aan de andere kant speelde Erik met de borsten van Jacqueline en hield Rob zich bezig met Anneke.
Jolanda tenslotte werd uitgelikt door Bert.
Even later wisselden ze van partner en Harry begon zonder scrupules de kut van zijn zusje te likken.
De vrouwen werden heerlijk verwend en Karla en Anneke kwamen gillend klaar.
“Zo nu zijn wij aan de beurt” riep Paul en de mannen gingen op hun rug liggen.
Karla spietste zich op haar zoon en daarnaast nam Yvonne de dikke pik van haar broer in haar mond om zich even later ook op hem vast te pinnen.
“Oh, geil”.... kreunde Karla, “.....ik raak altijd opgewonden van familieseks....”
“Dat vinden wij ook opwindend...  vrijende familie...  net als wij..” zei Yvonne.
Ze keek verbaast op toen ze hoorde dat Karla en Paul elkaar de vorige avond pas op seksueel gebied hadden ontmoet.
“Wij doen het al zeker tien jaar samen en buiten party’s als deze laat ik me nooit door een ander naaien…” zei het vrouwtje op en neer wippend. “Onze ouders leven in het buitenland. En wij bewonen samen hun boerderij  en we leven daar alsof we getrouwd zijn” lachte ze genietend van de pik in haar kutje.
“Jij ben ook niet erg sociaal... “ zei Harry opeens tegen Paul, “.....volgens mij heb je vanavond nog niemand anders dan je moeder geneukt..... mag ik ook eens...?”
“Kom hier lieve jongen... “ reageerde Karla, “....steek je pik in m'n mond..... terwijl ik lekker door blijf neuken en jij..... Yvonne.... kan je kutje eens lekker uit laten likken door Paul.....”
Yvonne drukte haar behaarde poes op Paul's mond en Harry ging tussen de twee vrouwen in staan met z'n pik beurtelings in de mond van Karla of van z'n zusje.
De anderen waren elders in de kamer bezig met hun seksspelletjes.
Jacqueline en Jolanda waren weer lekker lesbisch bezig.
Anneke had de pikken van Erik, Bert en Rob respectievelijk in haar kut, kont en mond. Allen genoten letterlijk en figuurlijk volmondig.

Paul en Karla kwamen s zondagsavonds leeg en uitgeput thuis en kropen in het grote bed en zonder nog tot actie over te gaan vielen ze in een droomloze slaap. De weken daarop gebeurde er niet veel bijzonders. Karla ging soms met Bert uit en Paul sliep 's nacht bij haar en een keertje kwam het tot een geil triootje
Het liep tegen kerstmis en Paul's zusje Lucinda zou de volgende dag met vakantie thuis komen en daarbij zouden oom Kevin en tante Monique, bij wie ze op kamers woonde ook een weekje komen logeren. Hij zag de bui al hangen, van seks zou wel niet veel meer komen, nu alles weer normaal zou moeten gaan thuis.
Karla merkte dat Paul wat gedeprimeerd werd en besloot hem die laatste avond extra te verwennen.
Hij kwam 's middags laat thuis van de universiteit, waar hij studeerde, en Karla had de tafel sfeervol gedekt en zelf zag ze er betoverend uit. Ze was naar de kapper geweest, had d'r haar kort laten knippen en het donkerblonde haar was nu doorweven met lichtblonde plukken. Ze droeg een donkerblauwe strakke rok en een blouse in dezelfde kleur, er doorheen was haar eveneens donkerblauwe beha te zien.
Ze begroette hem met een geile kus op de mond.
“Ik vond dat we het ons maar gezellig moesten maken voor de, voorlopig, laatste avond die we ongestoord kunnen doorbrengen.”
“hmm… nou.. dat is je dan aardig gelukt….” antwoordde Paul z’n moeder met hete ogen opnemend. Z’n pik begon al te zwellen.
Ze gingen aan tafel en babbelden over van alles en nog wat en dronken vooral veel wijn. Na afloop ruimde Paul de tafel af en terwijl Karla toilet ging maken trok hij een fles wijn open en even later zaten ze samen op de bank.
“Lieve schat ik weet dat ik je niet in de stemming hoef te brengen, want voor een potje lekkere seks ben je altijd wel in, maar ik heb een geile video gehuurd en het lijkt me heerlijk om samen naar wat lekkers kijken”
“Ja leuk... zet maar gauw aan... ik ben benieuwd” zei hij opgewonden.
Even later zaten ze dicht tegen elkaar naar het scherm te staren, waarop een jonge knul met een kennis van zijn ouders naar bed ging waardoor hij de smaak te pakken kreeg en even later met z'n zuster en nog later met z'n moeder naaide. De video eindigde met een onvoorstelbare orgie.
Aangestoken door de beelden haalde Karla z'n lul uit z'n broek en begon deze te masseren.
Hij maakte haar blouse los en streelde haar borsten en haalde de stevige bollen uit de cups en bewerkte de tepels tot ze stijf waren.
“ik wil je ballen strelen, maar kan daar niet goed bij… lieve schat…  trek je broek, sokken en schoenen uit zodat ik vrij spel krijg..” fluisterde ze heet.
Toen z’n onderlijf naakt was boog ze voorover en zoog de dikke pik in haar mond en begon te pijpen.
Paul trok haar blouse uit en ritste haar rok los. Ze hielp met het uittrekken van haar rok en hij kreunde bij het zien van haar zwarte nylonkousen.
“Oh mam… oh wat zie je er lekker uit, laat me eens even van dat lekkere gladde genieten.”
Ze ging voor hem staan en hij streelde het nylon. Hij betastte haar kuiten en knieholten en vervolgens haar enkels en daarna terug naar haar dijen.
“Oh, wat wordt ik hier geil van” kreunde hij en drukte z'n gezicht tegen de kousenboorden.
Ze spreidde haar benen iets en Paul drukte z'n gezicht tegen het doorzichtige slipje. Hij snoof de geur van haar kut op.
“Ik wist niet dat dit je zo opwond...” zei ze zelf hees van opwinding, “...totdat ik eergisteren Jacqueline tegenkwam.... en met haar een langdurig gesprek heb gehad. Ze vertelde me dat je al lange tijd met haar naar bed gaat...... dat je een fantastische minnaar bent en een liefhebber van lingerie...... en dat zij altijd nylons draagt. Ik houd zelf wel van mooi ondergoed...  maar nylons... draag ik eigenlijk nooit...”
“Maar...  tijdens die seksparty had je ze wel aan...”, zei hij.
“Ja dat klopt... ik had tijdens een eerdere orgie gezien dat veel vrouwen lingerie droegen en dat mannen er opgewonden van raakten...  Dus vond ik...  dat ik een setje moest kopen...  met extra kousen erbij...  Nu ik weet dat jij er zo'n liefhebber bent...  zal ik het ook wat vaker dragen...  Misschien is het een goed idee om samen wat leuks uit te zoeken.....”
“Ja... dat lijkt me ontzettend leuk...” zei hij, “...maar denk je niet dat ze in de winkel gek zullen kijken als jij eh..... met een jonge knul.... lingerie komt uitzoeken?”
“Wat kan ons dat nou schelen.... ik heb trouwens een winkel ontdekt... waar dat geen probleem hoeft te zijn..... kom... lief zoontje...  laten we verder gaan..!”
Hij vulde haar mond en dan weer haar vagina. Hij neukte in haar mond en likte haar kutje.
Karla zoog stevig aan z’n pik en z'n sperma schoot in haar keel. Ze slikte zonder te morsen het witte goedje door en likte zijn pik helemaal schoon.
Het werd een heerlijke geile nacht en deden  bijna geen oog dicht.

Toen Lucinda met oom Kevin en tante Monique de dag erop arriveerden waren ze ondanks die orgie, weer redelijk gerecupereerd en zagen ze er nog redelijk uit.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen