Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Paul 3.

Paul begroette z'n zusje hartstochtelijk, gaf z'n oom een stevige hand en keek, na haar op beide wangen te hebben gekust, met stomme verbazing naar z'n tante. Hij kende haar als een dik, truttig mens, die altijd stomme aftandse kleren droeg.
De vrouw die nu voor hem stond was een totaal andere. Een sexy vrouw met een mooi slank lijf en grote borsten die tegen haar truitje duwden.

Ze was mooi opgemaakt, modern gekapt en haar nagels waren lang en rood. Toen ze was gaan zitten kon hij een blik werpen op haar slanke benen. Haar lederen rokje schoof wat omhoog zodat hij tot halverwege haar dijen kon kijken. Tante Monique merkte dat hij haar zat te bekijken, ze keek hem zo doordringend aan met een blik die het zaad in z'n ballen deed borrelen.
Hij liep snel de kamer uit en kon met moeite de dikke bult in z'n broek verbergen en ging naar boven, naar z'n kamer. Op de overloop kwam hij Lucinda tegen.
“Zo... zusje,....  hoe is het met jou.....?”
“Met mij?....  uitstekend!.... en met jou?.... neuk je nog steeds met Jacqueline?...”
Hij keek haar verbaast aan en stamelde: “...hoe... weet jij dat nou?...”
“Je denkt zeker dat je kleine zusje gek is...” zei ze, “....ik heb je vaak genoeg bij haar naar binnen zien gaan......, als jullie naar bed gingen maakten jullie zoveel herrie.... dat ik het wel moest horen. O.... ik heb vaak staan gluren.......... en gezien hoe ze je pik likte...  en jij haar neukte...   De afgelopen tijd kon ik de gedachten daaraan niet van me afzetten..... en had me dan ook voorgenomen je te vertellen dat ik het weet...”
Ze gingen naar z'n kamer en hij vertelde haar alles, behalve over de orgie en de daaruit voortvloeiende relatie met hun moeder.
“Wat een opwindend verhaal...” zei ze en wreef haar benen tegen elkaar.
“En jij...  ben jij nog steeds...  eh... maagd?” vroeg hij.
Lucinda kreeg een kleur als vuur en stotterde: “Jjja.. hhhoor...  ik ben een keurig meisje.....”
“Daar geloof ik niets van... volgens mij laat jij je door jan en alleman neuken..... anders had je me nooit gevraagd of ik het nog deed...  en had je niet zo'n kleur gekregen.”
Ze sloeg haar ogen neer en zei: “nee echt niet...  trouwens het gaat je ook niets aan... “ Ze stond op en liep de kamer uit.
Paul moest lachen en dacht bij zichzelf: die heeft de afgelopen maanden meer lul naar binnen gehad dan een dekhengst aan kutten krijgt in heel z'n leven.
Hij had haar vier maanden niet gezien, maar die hostess school had haar wel veranderd. Ze zag er beschaafd opgemaakt uit en het blonde krulhaar was keurig bijeengebonden. Ze had eigenlijk wel een lekker lijf. Hij had er nooit zo op gelet maar voor haar zestien jaar zag ze er toch zeer volwassen uit. Hij was benieuwd hoe ze er zonder kleren uit zou zien en kreeg al een visioen hoe het zou zijn om met haar naar bed te gaan. Hij haalde z'n pik uit z'n broek en rukte zich af bij de gedachte aan z'n zuster en tante.
's Avonds zaten ze gezellig zitten te kletsen en drinken, waarbij tante Monique hem regelmatig een blik gunde in haar decolleté en op haar kruis. Paul verdacht haar ervan dat ze het expres deed, maar genoot wel van de aanblik.
Tegen middernacht maakten ze zich op om naar bed te gaan. Paul moest weer naar z'n eigen bed en in de kamer naast hem sliepen oom en tante. Aan de andere kant van badkamer was de kamer van z'n moeder. Lucinda had de zolderkamer.
Paul kon moeilijk in slaap komen en besloot z'n dorst te lessen in de badkamer. Stilletjes opende hij de kamerdeur en ging de overloop op. De deur van de slaapkamer van Monique en Kevin stond half open. Nieuwsgierig keek hij naar binnen, maar zag en hoorde niets. Hij duwde deur iets verder open en liep op z'n tenen de kamer in. De dekens van het bed waren teruggeslagen. Hij legde z'n hand op het onderlaken, welke nog warm aanvoelde en liep terug. Daarbij stootte hij met z'n hand tegen een stoel, waardoor er iets zacht op de grond viel.
Hij raapte het op, bemerkte dat het een beha was en nam het ding tussen z'n vingers en voelde aan de stof, die bestond uit nylon en kant. Hij rook er aan en snoof de parfum van z'n tante op en legde toen het ding terug.
Zonder een geluid te maken keerde hij terug naar de overloop, daarbij niet vergetend de deur in dezelfde stand achter te laten zoals hij deze had aangetroffen en keek in de richting van de slaapkamer van z'n moeder. Door de kier onder de deur kwam een streepje licht. Hij legde z'n oor tegen de deur en vernam een geluid, wat hij niet thuis kon brengen maar hij meende oom en tante te horen.
Om te zien wat er binnen aan de hand was maakte hij de deur open. Voorzichtig gluurde hij door een kier naar binnen. In het spaarzame licht zag hij z'n moeder voorovergebogen op het bed zitten met haar nachthemd tot haar schouders opgeschoven. Meer kon hij niet zien, zonder de deur verder te openen, wat erg onvoorzichtig zou zijn. Hij kon zich echter niet bedwingen en duwde de deur een paar centimeter verder open en zag Oom Kevin naast het bed staan. Z'n grote lul gleed in en uit de kut van moeder. Op het bed zat tante Monique zichzelf te vingeren. Ze droeg een doorschijnend nachthemd waardoor haar tieten goed zichtbaar waren. Oei, wat waren die groot en stevig. Groter dan die van Karla.
Scheuten van geilheid gingen door Paul heen en hij wist niet goed wat hij moest doen en besloot verstandig te zijn en sloot de deur weer zachtjes.
“Dit moet Lucinda weten” mompelde hij en ging voorzichtig de zoldertrap op en opende haar kamerdeur.
Z’n zusje zat op haar knieën op de grond met haar gezicht tegen het vloerkleed aangedrukt. Ze was naakt en haar vingers bewogen tussen haar benen. Hij ging achter haar staan en legde z'n hand op haar mond. Ze schrok overeind. Hij hield z'n hand op haar mond en gebaarde haar stil te zijn en trok z'n hand terug.
“Wat doe jij hier” fluisterde ze nog niet bekomen van de schrik.
“Ik wilde je wat vertellen...  maar wat zit jij te doen?”
“Moet je zelf maar zien.....”, ze wees op een gat van zo'n 5 centimeter doorsnede in de vloer.
Paul keek door het gat in de slaapkamer van z'n moeder en zag hetzelfde tafereel als enige minuten daarvoor, alleen was Monique nu gedraaid zodat Kevin haar kon vingeren.
“Allemachtig... “ fluisterde hij “.....wat geil.... ik heb dit net al gezien.... door de deur..... is dit gat er allang....?”
“Hoe denk je anders dat ik jou met Jacqueline kon zien..... er zit ook zo'n gat boven jouw kamer en vanmiddag heb ik er een gemaakt boven de logeerkamer...... om naar oom en tante te kijken... “
“Jij smerige, kleine geile gluurster.....” fluisterde hij verontwaardigd.
“Ja..... laat nou maar...... ik bezorg toch niemand last.”
Paul keek opnieuw naar het schouwspel onder hem en weer overeind komend vroeg hij: “heb jij je soms door... eh door oom Kevin laten neuken..... in de tijd dat je bij hen woont..?”
“Nee man...  echt niet...  maar ik zou het best graag willen... zou jij niet iets met tante Monique willen?”
“Ja... die ziet er best..... lekker uit... “
Lucinda boog zich weer voorover en Paul keek naar haar naakte lichaam. Onbeschaamd begon ze weer haar kut te vingeren. Zijn hand ging naar haar omlaag hangende borstjes en streek met een vinger over de stijf staande tepeltjes. Lucinda kreunde geil.
“ja... ja.... ga door!” fluisterde ze.
Zonder haar blik van het tafereel af te wenden stak ze haar hand uit en begon z'n pik door de stof van z'n pyjama broek heen te kneden. Deze was door alle opwinding hard en stijf geworden.
“Oh... oh... geile meid..... kom hier dan steek ik hem in je kut..... het kan me niets schelen of je nu z'n zuster bent of niet......”
“Nee.... niet doen....” fluisterde ze, “....ik zal je pijpen en je mag in m'n mond klaarkomen maar ik wil niet dat je me.... eh.. neukt.”
“Oké.... mag ik wel je kut likken..?.”
Ze knikte en hij trok z'n pyjama uit en hield z'n pik voor de mond van z'n zusje.
“Hij is lekker groot...!” gromde ze en haar tong flitste over de eikel.
Hij boog zich over haar heen en spreidde haar slanke benen en begon haar lichtbehaarde kutje te likken. Even later lagen ze in de negenenzestig positie ineen gestrengeld en hadden geen aandacht meer voor het schouwspel in de kamer onder hen.
Lucinda kwam als eerste klaar.
Paul had veel meegemaakt maar hoe zij tot een orgasme kwam was onvoorstelbaar. Met grote golven spoten haar sappen tegen z'n gezicht en in z'n mond. Hij dacht eerst dat ze aan het urineren was totdat hij haar sappen direct uit haar vagina zag spuiten. Hij raakte er zo opgewonden van, dat hij z'n sperma in haar zuigende mond spoot. Ze slikte alles door en likte z'n pik en ballen helemaal schoon.
“O, nee Paul..... niet ook nog met je zuster...” Karla stond in de deuropening en het schijnsel van het maanlicht door het dakraam achter haar maakte haar nachthemd transparant zodat de contouren van haar lichaam zich grotesk aftekenden. Van schrik beet Lucinda in z'n slap wordende pik. Hij kon een kreet nog maar net onderdrukken maar voelde goed dat het vel beschadigd was.
Karla kwam de kamer binnen en deed de deur achter zich dicht. Ze was duidelijk boos, maar Paul zag aan de schittering in haar ogen dat ze opgewonden was.
“....Dit kan echt niet, jongens......” ging ze fluisterend verder.
“Waarom niet...  jij gaat toch ook met je zwager en je zuster naar bed..... waarom mogen wij dan geen lol maken.....” zei Paul.
“Hebben jullie dat gezien?” schrok ze.
Paul wees op het gat in de vloer.
Karla verschoot van woede.
“smerige voyeurs, dat jullie zijn... “ fluisterde ze. Ze keek door het gat en zag het, inmiddels, lege bed onder zich.
“Hou nou op...  met dat quasi boosaardige gedoe ma..... laten we gewoon open kaart spelen en Lucinda deelgenoot maken van onze avonturen.....”
Lucinda was stilletjes op haar bed gaan zitten. Ze deed geen enkele moeite om haar lichaam te bedekken. Karla keek hen aan en nam ook plaats op het bed.
“Liggen ze nog in jouw bed...  weten ze dat je hier bent..?” vroeg Paul.
“Nee..... ze zijn net...  naar hun eigen kamer gegaan maar ik had het gevoel dat er iets niet in orde was omdat ik dacht dat ik hier geluiden hoorde..... dus ging ik even kijken.”
“Hoe zit dat verder met dat geneuk met je..... zwager en zuster...?”, vroeg Paul weer.
“Ik zal er verder geen doekjes om winden...  als jullie je mond maar houden. Jaren geleden al...  ging ik met enige regelmaat met Kevin en Monique naar bed...  we hebben heel veel lol met elkaar gehad. Vanmiddag geilde hij me weer op en stelde voor om het nog eens te doen..... en terwijl jullie in de kamer zaten heeft hij mij in de keuken een beurt gegeven. Helaas was ik niet tot een orgasme gekomen..... en bleef opgewonden. Dus...  toen we ons daarnet gereed maakten om naar boven te gaan...  stelde ik een snel triootje voor. Wel...  jullie hebben kunnen zien hoe dat is afgelopen...  ik moet er bij zeggen dat ik het niet juist vind dat jullie mij begluren.”
Lucinda nam het woord, “dat komt door mij..... dit gat zit er al jaren en ik heb vaak gekeken hoe je met papa naar bed ging”. Ze vertelde verder over dat ze voor het eerst op haar knieën haar ouders zat te begluren. Want toen ze zich net van het gat wilde afwendden werd haar aandacht getrokken door wat moeder deed. Vader was al diep in slaap gevallen en moeder lag nog op haar rug. Ze streelde haar borsten en haar handen gleden toen naar haar dichtbehaarde poes. Ze spreidde haar benen en deed haar schaamlippen van elkaar. Met een vinger ging ze over het roze labia en schoof hem af en toe naar binnen. Ze zag de gelukzalige uitdrukking op het gezicht van haar moeder en voelde haar eigen kutje tintelen. Moeder ging nog even door tot ze verkrampte en haar lippen op elkaar perste. Met haar dijen tegen elkaar geperst draaide ze van links naar rechts over het matras. Haar ademhaling ging snel en toen ze weer tot zichzelf kwam zag het meisje haar ontspannen glimlachen, waarna ze zich omdraaide om te gaan slapen. Toen had Lucinda zelf ook een hand in haar broekje gestoken en haar kutje gekneed. Ze was op bed gaan liggen en deed het broekje uit en liet haar vingers over het haarloze spleetje glijden. Ze deed haar buitenste schaamlippen van elkaar en beroerde het gevoelige vlees. Er ging een schok door haar heen. Ze vond een heerlijk plekje, waarover ze bleef strelen. Met een vinger ging ze haar maagdelijke kutje binnen. Het was heerlijk, ze durfde echter niet te diep te gaan, maar dat was ook niet nodig want een vreemd gevoel, waardoor het leek of haar hele buik in brand stond, kwam over haar. Ze had moeite, niet te gaan gillen. Het vocht stroomde over haar vingers, haar lijf danste op en neer op het bed. Het leek net of het nooit op wilde houden. Op die manier had ze haar eerste seksuele ervaring. Die zette wel haar hele leven op z'n kop en ze verlangde hevig naar een dikke lul in haar kutje. Dat duurde echter nog een tijdje, maar ze ontwikkelde zich al snel tot, wat ze later noemden, een nymfomane. Ze liet jongens van school aan haar kutje voelen onder de voorwaarde dat ze met hun pikkies mocht spelen.
“Maar...  wat jullie met elkaar aan het doen waren...  is toch wel het toppunt... “ zei haar moeder, “broers en zusters doen zoiets niet met elkaar... “
“Ach mama, hou nou toch op....” zei Paul, “ik vind dat Lucinda er recht op heeft ook ons verhaal te horen.”
“Dat zei je net ook al, ik begin nieuwsgierig te worden. Vertel op mam,  wat is dat voor verhaal?” zei z'n zusje.
Aarzelend vertelde Karla over haar en Paul, daarbij vermijdend ook maar iets te zeggen over de orgie die ze samen hadden meegemaakt. Toen ze uitverteld was zat Lucinda haar met open mond aan te kijken.
“Oh, wat een geil stel zijn jullie, nu begrijp ik ook waarom je daarnet zei: - nee,. niet ook nog met je zuster..-” zei ze vol bewondering.
“En...  hoe geil ben jij dan wel...” vroeg Paul, “.....volgens mij ben jij allang geen maagd meer....”
“Nee...  natuurlijk niet...  maar hoe dat komt gaat jullie niets aan...  althans..... voorlopig niet en geil ben ik zeker..... ik lust er..... net als jullie..... wel pap van.” Ze vertelde verder hoe op een dag haar hete gevoel nog groter werd, toen ze ontdekte dat het meisje dat op haar en haar broer moest passen met haar broers pik speelde en hij haar kut en borsten mocht aanraken. Ze had gezien dat Jacqueline hen afrukte en voor het eerst in haar leven had Lucinda zaad uit een pik zien spuiten. Ze had zich ook uitgekleed en haar vingers pompten in en uit haar kut en streelden haar kleine tepeltjes en toen had Jacqueline Paul's lul in haar mond genomen en zijn hand op haar slipje gelegd en ze waren samen klaargekomen waardoor ook Lucinda tot een orgasme kwam, zonder haar ogen ook maar een moment van het tafereel af te houden. “Oh.. oh...” had ze gemompeld, “..kon ik maar eens die pik in m'n kutje krijgen....  oh.. wat zou dat heerlijk zijn...” Ze vertelde verder dat ze ontzettend geil was geworden en zich had voorgenomen zo spoedig mogelijk een van haar vriendjes van z'n zaad te verlossen door hem te pijpen, want dat had ze die avond voor het eerst gezien en ze wilde niets liever dan dit zelf ook uit te proberen.
Paul zei met een diepe zucht: “...ik heb best wel zin in een lekkere neukpartij met jullie samen....”
“Nee...  nu niet... “ zei z'n moeder resoluut, “.....ik moet toegeven dat ik ook wel wat vochtig geworden ben van dit alles..... maar ik ga naar bed.... alleen.... en jullie ook...”
“...dan nodigen we Oom Kevin en Tante Monique toch ook uit... en maken we er een geweldige nacht van......”  probeerde hij nog
Hoewel Karla hier best wel zin in had, hield ze voet bij stuk.
“...ik moet er over nadenken...  jullie merken het morgen wel...  neem zelf geen initiatieven meer in de richting van elkaar... of in de richting van jullie oom en tante... Laat het een verrassing worden, okay?” fluisterde ze haar kinderen toe.
Paul liep met z'n moeder zachtjes de trap af. Beneden kuste hij haar nog even vol op de mond en toen gingen ze naar hen eigen bed.
Paul streelde over z'n pijnlijke pik en mompelde grinnikend: “rotmeid... met die scherpe tanden van je... maar pijpen kan ze als de beste... “
Hij legde z'n oor tegen de muur die z'n kamer scheidde van die van z'n oom en tante, maar hoorde geen geluid. Vervolgens viel hij in een diepe slaap.
De volgende morgen kwamen ze laat uit bed. Tijdens het koffiedrinken zaten ze wat voor zich uit te staren en het leek er op dat iedereen zich katterig voelde.
Er werd afgesproken dat Kevin en Lucinda de laatste kerstboodschappen zouden gaan doen. Monique, die in de familie bekend stond vanwege haar geweldige kookkunsten, zou de voorbereidingen doen voor het kerstdiner. Paul ging met z'n moeder nog wat andere kerstinkopen doen.
Tijdens het autoritje naar de stad zei Karla tegen hem: “Luister... ik heb nog eens nagedacht over afgelopen nacht..... ik moet je zeggen dat ik er behoorlijk geil van geworden ben. Ik heb er niets over tegen je oom en tante gezegd... maar wel een plannetje bedacht om een zeer aparte kerstavond te beleven... “
“Vertel eens... wat ben je van plan?”
“Vanavond leggen we onder de kerstboom een aantal zeer speciale cadeaus...  dan zien we wel wat de reacties daarop zullen zijn. Ik ben er van overtuigd dat die cadeaus de nodige gevoelens zullen losmaken. Jij bent de enige aan wie ik het vertel...  en je moet je mond hierover dicht houden tegen de anderen...”
“Ik ben nieuwsgierig geworden... vertel door..... natuurlijk houd ik mijn mond dicht... “
“Weet je nog dat we het van de week hadden om samen lingerie uit te zoeken...? ....Wel... nu... dat gaan we nu samen doen... en niet alleen voor mezelf...  maar ook voor Lucinda en Monique, en dat... leggen we onder de kerstboom. Ik wil ook nog wat zien te vinden voor jou en Kevin.... terwijl ik dat doe moet jij ook nog wat dingetjes uitzoeken in de seksshop...”
“Klinkt goed mam...” zei Paul, “...maar wat zal ik dan gaan kopen..?”
“Dat moet je zelf maar bedenken... probeer iets te vinden voor vrouwen en voor mannen...  dus vijf leuke speeldingetjes... “
Inmiddels waren ze in de stad aangekomen, parkeerden de auto en liepen samen naar de lingeriewinkel. Paul voelde zich niet erg op z'n gemak daar binnen, maar gelukkig voor hem was er verder niemand in de zaak. Karla liep door naar achteren, ze wist waarschijnlijk precies waar ze moest zijn. Paul bleef wat treuzelen en bestudeerde de niemendalletjes die in allerlei kleuren en soorten tentoongesteld waren.
“Zo Paul...  ben je wat moois voor je vriendinnetje aan het uitzoeken...?”
Geschrokken draaide hij zich om en keek in de prachtige blauwe ogen van Anneke.
“Wat... wat doe jij hier...?” vroeg hij weer tot zichzelf komend.
“Ik werk hier. Je weet toch dat m'n moeder de eigenaar van deze winkel is en zo heeft ze er nog een in een andere stad.”
“Goh...  dat wist niet...  hoewel...  nu je het zegt...  kan ik me wel herinneren dat je hebt verteld over het verkopen van damesondergoed. Wist m'n moeder het dan wel..?”
“Ja, hoor... die is hier inmiddels vaste klant...”
Karla kwam op hen toelopen en begroette Anneke hartelijk. Nadat ze had uitgelegd wat de bedoeling was, hielp Anneke hen met het uitzoeken van de spulletjes. Paul had tot taak te keuren of het wel geschikt was. Na een uurtje gingen ze met drie pakken onder de arm de deur uit.
Bij het verlaten van de winkel hield Anneke Paul nog even tegen.
“Wanneer zie ik je weer eens..?” vroeg ze verleidelijk.
Hij beloofde haar zo snel mogelijk te komen opzoeken.
“Ik zie er naar uit....” zei het meisje met haar zwoele stem, daarbij likte ze, veelbelovend, met haar tong over haar felrode lippen.
Nadat de aankopen in de auto waren gelegd ging ieder een andere kant op.
Paul zag zich voor de moeilijke taak gesteld om wat leuke attributen te vinden. Gelukkig kende hij de eigenaar van de seksshop en even later stapte hij naar buiten met een keurig verpakte vibrator voor Monique, een geitenoog voor Kevin, een vijftig centimeter lange kunstlul met twee dikke koppen voor Lucinda en voor z'n moeder had hij een kunstlul gekozen, met diverse uitsteeksel eraan, die ook echt kon spuiten als je er op een bepaalde manier in kneep. Voor zichzelf had hij twee dingen aangeschaft: een spel kaarten met pornografische foto's erop en een flesje met seksstimulerende druppels.
Eenmaal weer in de auto vertelde Karla dat ze nu helemaal opgewonden was geraakt.
Paul legde z'n hand op haar knie en schoof die onder haar rokje en streelde over haar panty. Ze keek hem met een schuin oogje aan.
“ik moet nog even aan het idee wennen...  om ook buiten met kousen te lopen... “
“Het is jammer voor je...  anders had ik nu je kutje even kunnen vingeren...”
Ze lachte schalks terwijl hij haar venusheuvel kneedde. Ze legde haar hand op z'n gulp en kneep even in de dikte van z'n pik.
“Nog even geduld... “ zei ze, “....over een paar uurtjes heb ik dit hier weer in m'n mond...”
“Was het maar vast zover...” zuchtte hij.
Toen ze thuis kwamen was het avondeten al klaar en de tafel gedekt. Tante Monique had al gedoucht, en was gekleed voor de avond. Kevin stond nog onder de douche en Lucinda was ook al gereed voor de avond.
Even later gingen ze aan tafel en genoten van de kookkunsten van Monique.
Na het eten nam Paul een douche en hij schoor z'n hele schaamstreek kaal. Hij stond zich aan te kleden toen Lucinda z'n kamer binnen kwam.
“En...”, vroeg ze, “....zijn er nog plannen gemaakt.... ik heb vandaag niets meer gehoord en mama  zou een en ander...eh.. uitzoeken vandaag... “
“Ik zeg niets... geil zusje van me... houdt er maar rekening mee dat er iets gaat gebeuren vanavond dat nog lang in je herinnering zal blijven...”
Op dat moment verkrampte Lucinda en klapte dubbel. Ze perste haar benen tegen elkaar en drukte haar handen in haar liezen.
“Oh... oh.... ik kom klaar..... ohhhhhh...” kreunde ze.
“...hoe kan dat nou... er gebeurt helemaal niets...” lachte Paul.
“Oh...  ik ben de hele dag al zo opgewonden bij het idee...  dat ik klaarkwam toen jij zei...  dat... eh... er iets zou gaan gebeuren. Jeetje...  moet je kijken.....”
Ze trok haar rok omhoog en toonde haar doorweekte panty en bovenbenen. Ze rende de kamer uit om zich om te kleden.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen