Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Paul 4
Ze zaten rond de kerstboom geschaard. Eronder lag een stapel pakjes. Genietend van koffie met een likeurtje werden de eerste pakjes open gemaakt tot alleen de pakjes die door Karla en Paul waren ingekocht er nog lagen.
“Zo... eerst nog wat inschenken..”, zei Karla en deelde de drankjes rond. Ook Lucinda kreeg een glas witte wijn.
Paul mocht het eerste van de resterende pakjes open maken. Hij keek quasi verbaasd naar het flesje in z'n handen.


“Wat is dit nou weer..!” riep hij.
Monique nam het uit z'n handen en las de tekst op de verpakking.
“Dat zijn druppels van de Spaanse vlieg... .” zei ze hees.
“Wat voor druppels...?” vroeg Lucinda.
“Als je hiervan wat in je glas doet en je drinkt het op.... word je seksueel opgewonden..”, lachte haar tante.
“Oh... dat gaan we uitproberen...  hoewel ik me afvraag wat ik er mee moet...”, zei Paul, “.....willen jullie allemaal?”
Allen knikten gretig. Hij deed in ieder glas het aantal druppels, zoals dat volgens de aangegeven dosering moest. Monique nam gelijk een flinke slok uit haar glas en de anderen volgden haar voorbeeld.
“Ik ben benieuwd of dit spul echt werkt..” zei Kevin.
Monique bukte zich voorover en gunde Paul een grandioze aanblik in haar decolleté.
“Ik geloof...  dat ik al wat voel”, zei ze, heen en weer schuivend op haar stoel.
“Ik krijg helemaal een eh... “ sprak haar man, over z'n broek wrijvend.
“Ach..... hou toch op met die flauwe kul.....” zei Karla, tegelijkertijd Monique een groot pak overhandigend, “hier...  maak maar open.”
Ze slaakte opgewonden gilletjes, toen ze de inhoud van het pak zag.
“oh...  wat leuk... moet je zien Kevin... “ zei Monique tegen haar man.
“Zo...  dat ziet er leuk uit...”, riepen ook de anderen enthousiast.
“Ik zou wel eens willen zien hoe dat staat... “, zei Paul.
“O....  hoor hem eens... “, zei zijn moeder, die probeerde de rem er voorlopig nog op te houden, “.....hij raakt al opgewonden van z'n druppeltjes. Laten we eerst nog wat andere pakjes openen...., hier Lucinda” Ze gaf een pak aan haar dochter en de inhoud gaf dezelfde reacties als daarnet.
Kevin en Paul openden ook hun pakjes en daar kwam voor ieder een sexy slip en massageolie uit.
“Ik heb een voorstel...”, zei Karla, “.....laten we ieder onze cadeaus aantrekken en onze kleren er weer over aantrekken. Dan kunnen we.... misschien later.... om de beurt onze aanwinst showen...”
De vrouwtjes vertrokken. Paul en Kevin bleven in de kamer en trokken hun slip aan, waarvan het leuke was, dat er een soort slurf was aangebreid waarin hun pikken zonder enig beletsel konden groeien.
Eigenlijk waren ze wat verlegen met de situatie. Ze zeiden niet veel tegen elkaar. Daarvoor kregen ze ook niet veel gelegenheid, want Karla kwam de kamer weer binnen. Enige tijd later gevolgd door de giechelende Lucinda en Monique.
“Het is een lief meisje... hoor Kevin”, zei de tante, “.......ze ziet er mooi en lief uit onder haar kleren.”
Kevin, wat vrij geworden door de drankjes zei: “Ik kan nog niet goed inschatten... wat er gaat plaatsvinden.... maar ik hoop....  dat ik in de gelegenheid kom om haar te bekijken. Trouwens..... deze jongen hier ziet er ook goed uit...... mag ik wel zeggen.”
Monique keek Paul aan met die geile blik in haar ogen die z'n zaad deed borrelen.
 “Ik heb wel een idee... wat er gaat gebeuren en kan dat maar met moeite afwachten...” zei Monique terwijl ze haar lippen likte, “Lieve Karla..... vertel eens... wat heb je voor ons in petto, die druppeltjes en de lingerie doen mij vermoeden..... dat het vanavond iets meer wordt dan een..... eh...  gewoon... gezellig kerstavondje...”
“We zullen wel zien....” zei Karla, geheimzinnig lachend, “.....er zijn nog meer pakjes... dus laten we er eerst nog maar eens één open maken...”
Paul opende het pakje met het pornokaartspel. Iedereen werd wild enthousiast en kaarten gingen van hand tot hand. Paul die de foto's op de kaarten al had gezien, nam de gelegenheid ten baat om de aanwezigen eens goed te observeren. Hij keek naar z'n tante. Haar borsten barstten bijna uit haar bloesje en door haar korte rokje kon hij haar slanke benen bewonderen met aan haar voeten witte pumps met hoge hakken en een open hiel en neus. Lucinda droeg een rood, kort jurkje waarin haar lichaamsvormen prachtig uit kwamen en verder had ze rode schoentjes met hoge hakjes. Z'n moeder droeg een doorzichtige, strakke, wijnrode cocktail jurk en eveneens wijnrode, open schoenen met spitse hoge hakken. Hij rilde van genot bij het idee dat hij deze vrouwen zo dadelijk naakt zou kunnen zien.
“Laten we gaan kaarten....” onderbrak Monique z'n gedachten.
“Dat lijkt me een leuk idee...” zei Karla, “.....de andere pakjes komen later wel aan de beurt.”
Kevin zocht de kaarten bijeen en begon ze te schudden.
“Misschien kunnen we wel... strippoker spelen.....” zei hij.
“Prima idee.....” zei Paul en ook Lucinda zat instemmend te knikken. De twee zusjes keken elkaar aan en stemden ook in.
De kaarten werden gedeeld. Paul had een goede kaart en hoopte onverbiddelijk toe te kunnen slaan en z'n tante in haar lingerie te zetten. Hij rekende echter buiten de waard en Kevin won ten koste van Karla.
Ze stond op en liet Paul helpen met de rits van haar jurk. Toen deze op de grond gleed hield iedereen even de adem in. Ze droeg een doorzichtig torselet met spaghettibandjes, aan de jarretelle waren dunne, vleeskleurige, nylons vastgemaakt. Het bijpassende stringslipje was zo doorzichtig dat haar schaamlippen duidelijk zichtbaar waren.
Niemand sprak een woord, de mannen vertoonden duidelijk moeite met hun erectie.
Karla ging weer zitten en het spel ging verder.
Kevin was zo afgeleid door de aanblik van zijn schoonzuster tegenover hem dat hij verloor en z'n schoenen en sokken moest uittrekken.
Paul overkwam in het volgende spel hetzelfde en beide keren werd gewonnen door Monique.
Lucinda won volgende spel ten koste van Monique die haar rokje liet zakken en vervolgens tergend langzaam haar blouse uittrok.
Paul's ogen puilden uit en het voorzaad sijpelde uit z'n pik bij het zien van z'n tante. De donkerblauwe beha had moeite het volle vlees binnen te houden en de tepels kwamen half boven de rand uit. Een klein slipje bedekte een jarretelgordeltje.
Hij kon zich even niet beheersen en streelde over haar lichtbruine nylons om haar benen.
Ze keek Paul liefdevol aan en glimlachte.
“Nog even geduld... lieverd...”, fluisterde ze hees terwijl ze weer naast hem ging zitten.
Zittend tussen z'n half naakte moeder en tante, deelde Paul opnieuw de kaarten. Lucinda, die nog geen spelletje verloren had, won opnieuw en liet Kevin z'n broek uittrekken. Zijn pik was behoorlijk gezwollen waardoor de slurf van z'n slipje rechtop stond.
“Oh.. kijk eens hoe geil hij is....” zei zijn vrouw met hese stem, “.....hij heeft een dikke pik gekregen....”
“Hoe zal dat nu komen....” zei Karla plagerig, “.....hij is natuurlijk opgewonden geraakt nu hij ons zonder bovenkleren ziet. Wat zal er gebeuren als hij z'n kleine nichtje zo ziet....?”
“..ik doe echt m'n best om haar uit de kleren te krijgen...., zei Kevin, “…maar als ze maar half zo goed in bed is..... als ze kaart... zullen we nog veel plezier aan haar beleven.....”
Vermoedelijk door deze woorden van haar apropos gebracht draaide ze even later op haar hoge hakjes rond en toonde haar lichtroze beha-tje, gordeltje, slipje en dunne nylons. Het beha-tje liet een deel van haar kleine borstjes vrij en haar stijve tepeltjes waren duidelijk zichtbaar.
De oh's en ah's waren niet van de lucht en Kevin streelde de billen van het meisje. Hij werd onmiddellijk door zijn vrouw tot de orde geroepen.
 “We gaan pas beginnen als iedereen naakt is..... mannetje.... dus houd je in.....”
Daarna ging het snel. Monique was het eerste naakt door twee keer achter elkaar te verliezen waardoor ze haar beha en slipje uit moest doen.
Ze werd even verlegen, omdat iedereen begerig naar haar naaktheid zat te kijken en van haar verwachtten dat ze met een voorstel zou komen waarmee de ban zou kunnen worden doorbroken.
“Paul en Kevin..... komen jullie eens hier voor ons staan.... Lucinda kom tussen ons in zitten....”, zei tante Monique.
De mannen namen de door haar gewenste positie in. Tante taste naar Paul's gulp.
“Lucinda en Karla.... als jullie je voorlopig met Kevin bezig houden.... dan ga ik eens kijken wat jullie Paultje in huis heeft....”
Terwijl moeder en dochter hun handen uitstrekten naar het gezwollen lid van Kevin, opende Monique Paul's gulp. Ze trok z’n in dun nylon verpakte pik te voorschijn, keek er goedkeurend naar en begon ‘m te strelen. Met vaardige handen masseerde ze de lul en ballen, zodat de pik nog dikker en harder en zo groot werd dat zelfs de slurf, die er als een condoom omheen zat, niet groot genoeg was om hem te bevatten. Hierdoor was het textiel los van z'n lichaam gekomen en kon tante z'n geschoren schaamstreek zien.
“Hmm.... heerlijk....”, kreunde ze, “.....je hebt je geschoren.... hoewel ik van behaarde mannen houd.... moet ik zeggen dat dit ook opwindend is....”
Ze streelde over z'n haarloze schaambeen, waardoor hij nog meer opgewonden raakte. Ze stond op en perste haar lijf tegen hem aan. Haar tong gleed diep in z'n mond. Hij streelde over haar naakte lichaam.
“Nog even wachten... schatje.... straks mag je mij verwennen... maar nu wil ik eerst jouw lichaam verkennen en liefkozen....”
Ze ging weer zitten en streelde z'n benen en heupen en drukte onverwacht haar lippen op z'n pik. Na een paar kusjes nam ze een groot deel van de lengte in haar mond. Door de stof van de slip heen bewerkte ze met haar tong z'n eikel.
“..Ik kan het niet meer uithouden...”, gromde ze en trok de slip en bovenbroek naar beneden.
“Hmm.... hij is mooi...”, kirde ze en likte met haar spitse tong de druppeltjes voorvocht van de eikel. Onmiddellijk daarna begon ze met ervaring te pijpen.
“Hier heb ik zo naar verlangd  lieve jongen... “ zei ze tussen een paar pijpbewegingen door.  “Van het moment dat ik je zag...  wilde ik met je naar bed...  hmm...  heerlijk...  zo'n geile jonge knul met zo'n heerlijke..... pik.”
Ze hapte de hele lengte in haar mond en Paul verbaasde zich er over dat ze niet moest kokhalzen, zo diep zat de paal in haar mond.
Een halve meter daarnaast had Kevin het zwaar te verduren. Ook hij was van al z'n kleren ontdaan en Lucinda zat als een bezetene aan z'n pik te zuigen terwijl haar moeder z'n ballen kneedde en een vinger in z'n aars had gestoken. Lucinda liet de pik uit haar mond glippen en hield 'm Karla voor die onmiddellijk fanatiek begon te zuigen.
Paul voelde het zaad door z'n pik stuwen. Monique kneep vaardig in de wortel van z'n pik.
“Nee.... lieverd.... nog niet klaarkomen..... ik wil dat je in m'n... kut.... spuit. Kom.... ga eens met je tantetje spelen....”
Ze ging achterover liggen en spreidde haar benen. Paul begon haar behaarde kut te beffen en al snel vond hij haar gevoelige klitje, maar richtte niet de volledige aandacht daarop. Ik likte haar hele kutspleet en stak af en toe z'n tong zo diep mogelijk in haar vagina. Monique trok haar kut zo wijd mogelijk open. Paul likte een tijdje door en kroop toen boven op haar en kuste haar mond.
“Nog niet met je pik naar binnen gaan hoor..... ik wil nog even wachten en kijken hoe ver je zusje is..... ....Het lijkt me heerlijk als zij door Kevin...... genaaid wordt en tegelijkertijd... jij door mij...”
Het neuken naast hen was al begonnen. Karla was op Kevin geklommen en had pardoes z'n pik in haar druipende kut gestoken. Lucinda zat met haar vingers in haar grotje de coïtus met interesse te bekijken.
“Oh mam wat zit hij er diep in…… oh wat mooi” kirde het meisje.
Paul's pik lag op de buik van z'n tante en ze fluisterde herhalend lieve woordjes in z’n oor.
“.....wat heb ik hier naar verlangd.... van het moment dat ik je zag wilde ik..... met je naar bed.... je bent zo'n lekkere geile knul.... Vertel eens..... ben je wel eens met je moeder en je zusje naar bed geweest.....?”
Voordat Paul iets kon zeggen  gaf Karla al antwoord.
“.... wat dacht jij nou... dat ik hier een beetje ging zitten geilen.... met de kinderen erbij.... zonder dat ik ze volledig op de hoogte had gebracht......” En hijgend doorneukend zei ze verder: “.....met Paul heb ik al menig verrukkelijk uurtje doorgebracht en... ohh... ohhh...  gisteren betrapte ik Paul met Lucinda. Ze hebben elkaar nog niet geneukt.... maar ze waren als gekken....ohh...ohh... wat een heerlijke paal heb je toch Kevin.... aan het beffen en pijpen..... Toen kreeg ik het idee.... omdat ik ook met jullie het bed wel eens deel.... hm... ja dieper.... oh ja dieper... een orgietje.... te organiseren en dat lijkt goed te lukken... ja.. zo lekker... diep....”
“jullie moeten straks alles over jullie ervaringen vertellen...  maar nu kunnen we beter over gaan tot actie... “
“Dat zeg je...... terwijl ik die verrukkelijke pik van je man..... hm ga door... ja goed zo.... in m'n kut heb.”
“Ik wil dat jij helpt.... terwijl Kevin je dochter neukt.... en ik die heerlijk pik van je zoon naar binnen krijg.....”
Karla stapte met tegenzin van de pik van haar zwager af en Lucinda ging naast haar tante zitten. Paul was tussen de benen van Monique gaan staan en Kevin deed hetzelfde bij Lucinda. Hun pikken waren hard en staken recht vooruit. Monique zoog Paul's worst tussen haar lippen en Lucinda volgde haar voorbeeld met de pik van Kevin. Uit haar ooghoeken hield Lucinda haar ervaren tante in de gaten en leerde op die manier nog een aantal leuke truckjes. Haar tong ging rond de eikel en ze likte aan het toompje tussen de stam en de eikel. Dan likte ze de volle lengte en zoog één voor één de ballen in haar mond.
Oom Kevin stond te kreunen en te steunen en draaide met z'n heupen. Ook Paul had het moeilijk met de behandeling, die z'n tante hem gaf.
“Doe nu precies hetzelfde als ik.... liefje....”, zei Monique tegen haar nichtje.
Ze ging wat onderuit zitten en liet Paul op z'n knieën tussen haar benen plaats te nemen en wel zo dat z'n pik in de richting van haar druipende kut wees. Kevin nam dezelfde positie in.
“Zo..... jongens en nu naar binnen met die lullen van jullie....!”
Paul liet zich dat geen tweede keer zeggen. Hij verlangde hevig naar de glinsterende flamoes van het vrouwtje voor hem.
Opgewonden stootte Kevin z'n puddingbuks in het natte poesje van het jonge meisje.
Beide vrouwen slaakten tegelijkertijd een kreet van genot toen hun kutwanden werden opgerekt door de harde stukken vlees.
Paul voelde de vagina als een handschoen om z'n pik knijpen. Hij zat er nog maar voor de helft in en trok iets terug om vervolgens de gehele lengte van z'n spuit naar binnen te stoten.
Monique slaakte, met gesloten ogen,  een kreet van genot .
“Oh..... eindelijk die jongenspik naar binnen..... kom jongen....... neuk je tante te pletter...... ik ben er zeker van dat je dat kan.....oh.... wat een heerlijke tampenloeris.... ach.... aiii wat heerlijk...”
Paul genoot van haar aansporingen en begon in hoog tempo in en uit de kut te stoten. Naast hem genoot z'n zusje van de stoten van Kevin. Karla had met een hand z'n ballen omvat en met haar andere hand streelde ze z'n anus. Monique sloot haar benen rond Paul’s heupen zodat haar kutje nog strakker aanvoelde en Paul genoot van de gladheid van haar nylons. Kevin veranderde van positie door de lange benen van Lucinda op z'n schouders te leggen waardoor hij haar enkels en voeten kon kussen en haar kutje strakker om z'n pik ging zitten. Paul kneedde ondertussen de massieve tieten van tante Monique en streelde de benen van z'n zusje.
“Hmm..... heerlijk.....”kermde hij geil, “..m'n pik in een heerlijke kut... en geile vrouwen rondom me...... met die super sexy nylons, kom eens hier Ma..... zodat ik ook jouw benen kan voelen.....hmmm heerlijk... Monique, wat een lekker geil wijf ben je, met zo'n heerlijke... strakke kut.... o ja ma.... laat ze voelen... ohhh geil!”
“Je bent zo'n lekker geil knulletje....” zei Karla en kuste haar zoon.
“Je mag je echt gelukkig prijzen..... oh.. ja stoot door Paul.... met zo'n geile knul bij je in huis...”, zei Monique hees van geilheid, “.......moet je zien.... hoe hij neukt en hoe hij weet te genieten...... van ons allemaal.... ik moet echt toegeven..... oh.. ik voel je zwellen... Paul......oh ja.... kom maar... spuit je tante maar vol....!”
Zonder verdere aankondiging ejaculeerde hij z'n sekspap in de pulserende kut van z'n tante. Ze keek hem met grote ogen aan en diep uit haar keel gorgelde hete kreten. Haar orgasme volgde onmiddellijk op die van hem met een hevigheid die hij nog niet eerder had meegemaakt. Ze spartelde wild met haar benen, kneep ze bij elkaar, zodat hij onwrikbaar in haar vastgeklemd zat.
“ohhhhh ..... ohhhhhh .... aaacchhh... ik kom..... ik kom.... klaar.... jaaaaaaa....Ohhh wat lekker.... o jongen toch....” Toen ze even later haar benen van elkaar haalde stroomde haar vocht, vermengd met sperma, over z'n pik en ballen, uit haar kut. Haar benen, de bank en de vloerbedekking waren doorweekt. Er vormde zich een grote plas onder haar billen.
“Nu weet ik hoe het komt dat... Lucinda... zo hevig klaar komt....” zei Paul, “....ze is erfelijk belast door haar tante....”
Onderwijl genoot Lucinda met gesloten ogen van de dikte van de pik die in en uit haar strakke kutje gleed. Ze had wel vaker geneukt, maar dat was met jongens uit haar klas geweest en die hadden maar een doel voor ogen, zo snel mogelijk klaar komen en wegwezen. Ze had een vluchtige ervaring gehad met een leraar van de Hotelschool. Een knappe man, waar ze alle mogelijke moeite voor gedaan had om hem te verleiden. Toen het uiteindelijk was gelukt en hij, door haar, zover was opgegeild dat hij haar wel moest neuken, was het op een enorme teleurstelling uitgelopen. Toen hij z'n broek liet zakken, zag ze dat hij maar een heel klein, weliswaar stijf, pikje had. Toen hij deze in haar kut stak voelde ze er bijna niets van en hij had zoveel haast en was zo zenuwachtig dat hij spoot voordat ze het gevoel had dat hij was begonnen. Dus ze was dan wel geen maagd meer, maar echte ervaring had ze op geen enkele manier.
Oom Kevin deed haar beseffen wat echt neuken was en nu de anderen waren opgehouden met hun neukpartij had ze echt het gevoel het middelpunt te zijn van genot. Door de dikke roede in haar vagina, Paul's handen, die onophoudelijk haar benen streelden, de handen van tante Monique, die loom haar borsten kneedden, voelde ze zich langzaam naar een hoogtepunt opgevoerd worden. Het kwam dan ook als een vulkaan, eerst rommelde het een beetje in haar lijf en toen, totaal onverwacht explodeerde ze.
“Aaaaaaiiii.... ohhhhh.... ooooch...hmmmm .... jaaaaa...ja.. Ik kooom... ja spuit... ohh oom Kevin.... spuit....... Ahhh heerlijk.... ohhh... wat een dikke lul...ja spuit.. spuit.... Ohhhh ik kom weer..... ohhh.... ja...dat is lekker.... oh Kevin.... wat heb je veel.... sap.. Ja, spuit me ... helemaal... vol... oh heerlijk....!!!!!”
Kevin had zich helemaal leeg geneukt. Z'n pik gleed verslapt uit de kut van het meisje en hij liet zich languit op de grond vallen.
“Is me dat neuken....”, zei hij verrukt, een siddering ging nog door z'n lijf van het nagenieten.
Karla omvatte de halfslappe pik en begon deze schoon te likken.
Paul had z'n pik nog in de heerlijke kut van z'n tante zitten. Loom bewoog hij hem heen een weer en kuste de volle lippen van Monique en speelde met haar dikke tieten.
“Jullie zijn nu allemaal wel klaargekomen..... maar ik.... wil ook wel wat....!”, zei Karla, ze zat nog steeds aan de pik van Kevin te zuigen en haar kut stak uitnodigend naar achteren. Paul's pik had wel iets van z'n stijfheid verloren, maar hij was best nog in staat om een tweede neukbeurt uit te voeren.
“Kom tante......dan kan je eens zien hoe het is als een jongen z'n moeder neukt......”
Hij knielde achter z'n moeder en bewerkte met een hand de glad geschoren schaamlippen. Hij deed ze iets van elkaar, haar clitoris kwam als een klein pikje naar buiten. Met z'n vinger streelde hij er over en Karla begon meteen te kreunen en een siddering joeg door haar lijf. Monique voegde zich bij hen en begon zijn pik te masseren. Met vaardige hand zorgde ze er voor dat deze weer prachtig stijf naar voren wees.
“Steek 'm er nu in.....” zei ze geil, “......ik wil nu wel eens echte incest meemaken....”
Geholpen door Monique bracht hij z'n pik voor de zalmroze opening en gleed over het labia en over het genotsknopje en duwde toen de eikel in de vagina. Even bleef hij stil zitten om van dat moment te genieten. Toen drukte hij langzaam door, tot hij er tot de wortel in zat.
Z'n moeder schudde met haar onderlijf en met de pik van oom Kevin in haar mond kreunde ze.
“jaaa.. heerlijk.... ga door... lekker diep zo.... oh... neuk me...”
Hij bewoog in en uit de gevoelige spleet van z'n moeder. De hand van Monique zat om z'n ballen en met haar andere hand masseerde ze haar eigen klitje.
Lucinda was weer bijgekomen en stond op om zich in het gewoel te mengen.
“Ga op de mond van Kevin zitten met je kutje.... hij heeft je vol gespoten..... dan kan hij het nu oplikken.....” zei Monique.
“Ja.... kom maar snel hier.....”, zei Kevin, die wel zin had in het lekkere kutje van z'n nichtje. Het was een kluwen van mensen. Moeder die haar zwager pijpte, een dochter die door haar oom gebeft werd en een zoon die z'n moeder neukte.
“Ik heb zo'n zin in een lul in m'n kut.....” smeekte Monique.
“....er ligt nog een pakje voor je onder de kerstboom..... maak dat maar open....” zei Paul hijgend.
Een kreetje van genot ontsnapte aan de lippen van tante Monique toen ze de langwerpige vibrator in haar hand hield. Ze voegde zich weer bij het gezelschap en rechtop op haar knieën zittend liet ze eerst de trillende kop over haar klitje gaan en stak hem toen voor meer dan de helft in haar kut. Voorlopig had ze wat te doen.
Karla liet de pik van haar zwager uit haar mond glippen en genoot van de stoten van haar jongetje en z'n bewerking van haar anus.
“Steek hem in m'n kontje lieverd....” zei ze opgewonden, “......dan kan je oom me in m'n kut neuken......”
Paul trok z'n roede terug en Karla spietste zich vast op Kevin. Toen ze goed in positie zat, drong Paul door in haar achteringang. Uitzinnig van genot werd de paring voortgezet. Karla klemde zich vast aan Lucinda en pelde een tietje uit haar beha en begon aan de tepel te sabbelen.
Lucinda die nog niet eerder door een vrouw, laat staan door haar moeder, op die manier was behandeld werd helemaal warm van binnen. Ze had echter nog niet het lef om ook haar moeder op die manier te strelen en te kussen. Ze merkte wel dat, de haar beffende Kevin, z'n handen had uitgestoken en de nog in het torselet verpakte borsten van haar moeder bewerkte. Ze drukte haar kutje dichter op z'n mond en genoot van z'n tong. Ze stond er versteld van dat die man met drie dingen tegelijk bezig kon zijn. Het gesabbel aan haar tepels gaf een gevoel dat helemaal door trok naar haar kutje. Haar tweede orgasme kwam dan ook weer net zo hevig als het voorgaande. Kevin, die nog probeerde al haar vocht in z'n mond te verwerken, kreeg daarvoor door de hoeveelheid, geen kans. Omdat slikken in de positie waarin hij zich bevond ook niet goed lukte, liet hij het maar gaan. Z'n gezicht, hals en borst raakten helemaal doorweekt.
Lucinda liet zich languit op de grond zakken en keek met bewondering naar haar moeder die door Kevin en Paul geneukt werd. Ze kon haar ogen niet van het tafereel afhouden, ook niet toen Monique met de vibrator nog in haar kut bij haar kwam zitten en haar begon te strelen.
Karla, helemaal in extase door de behandeling die ze onderging, voelde haar orgasme naderen en door de spasmen van haar kut in combinatie met haar kont, kwam Kevin als een gek klaar en kneep ze Paul's pik uit haar darmen. Hij deed geen moeite om hem terug te steken, maar zat verbijsterd naar het orgasme van z'n moeder en oom te kijken. Karla liet zich op Kevin vallen en likte het kutsap van Lucinda van z'n gezicht.
“Hmm.... heerlijk.....” kreunde ze, “......dat was nog eens een beurt.... jammer dat jij niet klaarkwam Paul.....”
“Mijn beurt komt nog wel...... kutjes en mondjes genoeg hier...” grapte hij.
“Wil je mij neuken Paul.....nu vind ik het goed...”, smeekte z'n zusje.
“Natuurlijk... maar wat graag.... geile meid... wacht even dan maak ik eerst m'n pik even schoon....”  zei hij weglopend. Toen hij even later weer in de kamer kwam lag Lucinda zichzelf te strelen op de vloer. Kevin was samen met z'n vrouw en schoonzuster op de bank gaan zitten om wat uit te rusten. Paul hielp Lucinda overeind en nam haar mee naar de andere bank. Voordat hij kon gaan zitten was ze op haar knieën gezakt en nam ze z'n stijve leuter in haar mond. Ze kneedde de gezwollen zak. Hij omvatte haar hoofd en pompte z'n pik in en uit haar mond. Hiermee moest hij echter snel ophouden want hij voelde z'n orgasme aankomen. Hij hapte naar adem en kwam weer tot rust.
“Kom zusje.... laten we nu voor onze familie een floorshow geven.....”
Hij legde een kussen op de eikenhouten salontafel en Lucinda ging daar ruggelings op liggen. Ze spreidde haar benen en Paul snoof de geur van haar verrukkelijke poesje op. Hij bedacht zich geen moment en liet z'n tong over het gevoelig vlees van haar kutje schieten. Ze reageerde op deze behandeling door haar benen om z'n hoofd te klemmen. De natte boorden van haar kousen maakten z'n wangen en oren nat.
“Tjeempie... wat ben je geil klaargekomen daarnet.... je bent door en door nat.... Nu... ga je het krijgen zusje...” sprak hij in extase, “.....nu gaat m'n lul je kutje vullen.....” 
Hij pompte z'n pik bij haar naar binnen
“...Oh.... wat een lekkere strakke kut....”
“Hmm.... ik voel je goed....” zei het meisje, “.....kom neuk door..... tot m'n sap tegen het plafond spuit.....oh... neuk.... neuk.... neuk...”
Inmiddels had Karla nog een pakje voor zichzelf en voor Kevin onder de kerstboom vandaan gehaald.
“Wat is dit voor een ding..?” vroeg hij verbaasd en toonde een harig apparaat aan z'n vrouw en schoonzuster.
“Dat is een geitenoog.... dat zie je toch wel....” zei Karla, “....kijk die doe je om je pik..... en door het gekriebel van het haar krijgt de vrouw een heerlijk gevoel.... en komt als een kanon klaar......”
Kevin, die nog met een halfstijve pik zat, keek haar verbaast aan.
“dat meen je toch niet..... dat zulke dingen in de handel zijn....”
“Natuurlijk wel..... kom hier dan doe ik hem om je lul.....”
Het ging wat moeilijk want ondanks het feit dat z'n pik niet in volle stijfheid stond, was het toch nog een behoorlijk homp vlees. Daar kwam bij dat de ring waarop de haren bevestigd zaten, behoorlijk stug was. Toen Karla hem goed en wel op z'n plaats had gekregen was, door het gewriemel z'n pik weer in optimale staat.
“Zo...... kijk maar eens..... of je je vrouw hiermee kan verwennen.....”
Karla haalde de dildo uit de verpakking en gaf en kreetje van verrassing. Ze nam de eikel van de kunstlul in haar mond en maakte hem goed nat om hem vervolgens, voor een deel in haar kut te rammen. Ze pompte hem op en neer en genoot van de uitsteeksels die alle delen van haar labia raakten.
Haar zwager had intussen z'n vrouw gepenetreerd en Monique draaide met haar kontje, vanwege het gekriebel van het harige hulpmiddel.
Paul lag ontspannen z'n zusje in de missionarisstand te neuken. Ze bewogen nauwelijks maar genoten des temeer van elkanders lichaam.
Binnen een paar minuten kwam Kevin voor de derde keer klaar. Hij stond gelijk op en liep naar de badkamer. Monique kroop naar haar zuster toe en bestudeerde de kunstpik die in en uit haar kut ging.
“Er zitten ook bandjes aan om hem aan te trekken.....” zei ze, “......zal ik jou eens naaien?... waar wil je 'm hebben....?”
Karla ging op haar knieën zitten, met haar gezicht in vlakbij haar parende kinderen. Monique nam haar op de hondjes manier.
Karla streelde Paul's gespierde billen met haar ene hand en de andere masseerde de tietjes van Lucinda. Met haar middelvinger ontmaagde ze z'n achteringang waardoor hij met een schok overeind kwam. Deze schok had tot gevolg dat haar vinger tot aan het tweede kootje in z'n anus was verdwenen en z'n orgasme niet meer te houden was. Met dikke stralen vulde hij de gleuf van z'n zusje, die blijkbaar al een paar keer zo hevig was klaar gekomen dat het nu maar een gering, op klaarkomen lijkend, effect bij haar teweegbracht.
Lucinda scheen nog lust te hebben. Nadat ze de lesbi-dildo uit de verpakking had gehaald stak ze het ene eind in haar kut en pijpte het andere eind.
“Zo krijg ik 'm niet meer overeind...” zei Paul, “..maar misschien helpen die druppels nog wat.... nog iemand..?”
“Natuurlijk schatje......” zei z'n tante, “......en schenk dan gelijk de glazen nog even vol...”
“Ik wil geen spelbreker zijn....” zei Karla van haar glas nippend, “..maar ik ga naar bed.... het zou me leuk lijken..... Kevin.... als je met me mee gaat.... Heb jij maar een lekker nachtje met de jongelui Monique.”
Zonder op antwoord te wachten liep ze samen met Kevin heupwiegend op haar hoge hakken de kamer uit.
“Gaan jullie met mij mee.... dan kunnen we nog wat met elkaar spelen.. neem die lekkere dildo van je mee Lucinda..... want ik krijg zin in zo'n dubbele penetratie.... net zoals je moeder daarnet had...”

Op de trap pakte Monique Paul speels bij z'n pik. De druppeltjes schenen te werken. Dat beloofde wat!

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen