Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Paul 5
De feestdagen waren weer voorbij. Voor Paul begon het studentenleven weer en hij had het druk met de voorbereiding van z'n tentamens. Lucinda was weer met Kevin en Monique naar huis gegaan om ook weer haar studie op te pakken. Paul sliep weer bij z'n moeder en hij was er zeker van dat Lucinda het echtelijk bed met hun oom en tante deelde. Hij kon z'n hoofd niet goed bij z'n studieboeken houden en z'n gedachten dwaalden weer af naar die heerlijke kerstdagen. Voor een groot deel waren die gevuld geweest met seks.
Lucinda had de smaak behoorlijk te pakken gekregen en zich ontwikkeld tot een nymfomane van formaat. Ze liet geen gelegenheid voorbij gaan haar kutje te vullen, hetzij met hard vlees, hetzij met een ander hard voorwerp. Het cadeau dat hij voor haar had gekocht was een succesnummer geworden. Ze had hiermee met tante Monique menig lesbisch uurtje doorgebracht.
Na de kerstdagen hadden ze tussen de kerstpost een briefje van Yvonne, het meisje dat samen met haar broer en vriend op de orgie bij Jolanda was geweest, gevonden. Het was een uitnodiging voor Karla en Paul voor een oudejaarsfeest bij hun thuis. Karla had aan de anderen gevraagd  of ze ook zin hadden in een party, die naar alle waarschijnlijkheid wel zou ontaarden in een grootse orgie. Iedereen, hoewel nog uitgeput van de kerstdagen, had wel zin in een geil feestje. Karla vroeg Yvonne telefonisch of het goed was dat de anderen meekwamen en uiteraard had zij hier geen enkel bezwaar tegen. Om negen uur 's avonds werden ze verwacht.
Toen ze oudejaarsavond tegen halftien aankwamen, was het er al een drukte van belang. Het erf en de, naar de hoeve voerende weg stond vol met geparkeerde auto's. Het feest vond plaats in het, niet meer in gebruik zijnde, stalgedeelte van de boerderij. Op de plaats, waar normaal de koeien stonden waren tafeltjes en stoelen geplaatst en de ruimte in het midden werd gebruikt als dansvloer. Alle bekenden waren aanwezig. Jolanda stoeide met een paar mannen en haar dochter, Anneke, kwam op Paul af om hem hartelijk te begroeten. Jacqueline en haar man Rob kwamen ook gelijk naar hem toe en de familie werd aan hen voorgesteld. Er waren nog meer bekenden. Het dorp waarin ze woonden was niet groot en lag bijna tegen het dorp waar Yvonne en Harry woonden, aan. Iedereen kende elkaar op de een of andere manier. Er was een variëteit aan mensen zoals de plaatselijke bakker, de fietsenmaker, beiden met hun vrouw en de dochter van de notaris. Ook een aantal jongens en meisjes, vroegere klasgenoten op de middelbare school, waren aanwezig. De oudst aanwezige was een losgeslagen weduwe van achter in de vijftig en de jongste en knaap van zo'n jaar of vijftien. Lucinda leek het jongste meisje.
Na middenacht begon het feest pas goed. Op de hilt, boven de stallen, lagen een paar stellen te geilen en toen de bakkersvrouw, die behoorlijk aangeschoten was, Harry op de dansvloer begon uit te kleden en zichzelf ook liet uitkleden, was het begin van een orgie een feit. Het genot kende geen grenzen toen  Paul  z'n pik weer eens in het smachtende kutje van Jacqueline kon steken. Er waren ongeveer 40 vrouwen en Paul was er zeker van dat hij met iedere vrouw wel even geneukt had, hetzij in haar kut, hetzij in haar mond
Het hoogtepunt van de nacht kwam toe die jonge knul, die met een neef en nicht waar hij logeerde was mee gekomen, met de oudere weduwe begon te paren. Beiden lagen midden op de dansvloer. De anderen stonden eromheen en aangemoedigd door hun genotskreten werden beiden opgestuwd tot een neukpartij zoals ze niet vaak meer zullen meemaken en anderen niet vaak meer zullen zien. Eerst pijpte ze hem helemaal stijf en liet ze hem haar kut uitlikken en toen trok ze hem boven op haar en sloeg haar kousenbenen om z'n heupen. Voor een vrouw van die leeftijd, maakte ze bewegingen die een jong meisje niet eens voor elkaar zou kunnen krijgen. Hun orgasme stak veel omstanders aan en het gespetter van neuksappen was dan ook enorm.
Terwijl hij naar de vrieskou buiten zat te kijken ging er nog een rilling van genot door hem heen. Met de bakkersvrouw, een lekker sexy vrouwtje, was een afspraak gemaakt. Hij zou samen met z'n moeder bij hen op bezoek te gaan om, zo zei ze, “..een paar dingen te regelen...”
Zaterdagavond was het zover en werden ze gastvrij binnen gelaten door Nathalie, de bakkersvrouw. Haar man David begroette hen eveneens hartelijk. Nadat de glaasjes waren gevuld, praatten ze nog wat na over de jaarwisselingorgie.
“Ik was verrast dat daar zoveel bekende mensen waren.. .” zei Nathalie “.. Zelf zijn we daar terechtgekomen via kennissen hier uit het dorp.... waarmee we wel eens aan partnerruil doen.... De vrouw van die kennissen heeft een seksuele relatie met Harry en Yvonne en iedereen die maar een beetje aan groepsseks of iets dergelijks deed werd uitgenodigd... een soort mond tot mond relatie... Ik was aangenaam verrast.... eh... te zien dat jij met je zoon.. eh... neukt...” richtte Nathalie het woord tot Karla.
“Ik heb pas geleden met David over incest gesproken. Jullie moeten weten.... dat ik voor mijn huwelijk een langdurige seksuele relatie met mijn broer heb gehad. Af en toe komt hij nog wel eens langs..... en hebben we heerlijke momenten met z'n drieën.... Wel onze zoon... George.... is zestien jaar en heeft een geweldig lichaam.... Ik zou best met hem naar bed willen. We weten alleen niet hoe we dat aan moeten pakken.... en toen ik jullie zag.... kreeg ik een idee....”
“Hè, toen je ons zag kreeg je een idee” vroeg Karla verbaast.
“Ja ik had gedacht eh… als jij eh..... hem verleid Karla, en de juiste truckjes leert...... en introduceert in een trio met Paul... dan kan je hem vertellen..... eh... dat het...  eh... niet verkeerd is om met z'n moeder naar bed te gaan. Als hij dan zover is.... bedenk ik wel iets om hem zover te krijgen dat hij z'n pik in me steekt. Wat vind je van dit idee....?”
Karla keek wat beduusd
“...ik moet zeggen dat je van aanpakken houdt....” zei ze aarzelend, “…. maar hoe zou ik dat kunnen regelen.... ik ken hem niet eens....”
“Ook daar heb ik aan gedacht. Wij hebben wij een bakkerij en.... als ik George de bestellingen bij je laat bezorgen..... leer je hem vanzelf beter kennen.... en kan je op een bepaald moment.... eh... toeslaan. Hij is zo geil als een beer..... ik zie aan z'n lakens dat hij zich iedere avond afrukt.... en ik denk dat het aan jou wel is toevertrouwd hem zover te krijgen......”
Karla knikte gerustgesteld.
“Ik denk dat het wel zal lukken..... wat jou.... Paul...?” zei Karla ineens vol zelfvertrouwen.
“Het idee om leermeester op het gebied van vrije seks te worden spreekt me wel aan.... ik krijg er nu al zin in......” antwoordde Paul.
“O... ja.....” zei Nathalie, “....laat eens voelen.... hmmm... je hebt een stijve.... laat eens zien...?”
Ze haalde z'n pik uit z'n broek en kneedde deze stevig. Even later zat Karla aan David's pik te zuigen en neukte Paul Nathalie in diverse standjes.
George bezorgde de eerste bestelling en Karla kreeg gelijk een prettig gevoel. Ze vroeg hem even binnen om te betalen en kreeg de indruk dat het niet lang zou duren of ze had hem in bed. Hij nam haar op van top tot teen en likte z'n lippen er bij af. Ze vroeg hem of hij wat wilde drinken, maar hij bedankte door te zeggen dat hij het druk had met bezorgen en vertrok.
Karla belde Nathalie om na te vragen of dat klopte en de moeder van George vertelde dat het inderdaad druk was, dus spraken ze af dat hij alleen bij haar bezorgde als het rustig was en ook als laatste. Een week later kwam George wederom een bestelling bezorgen. Een uurtje voor z'n komst had Nathalie telefonisch z'n komst aangekondigd. Karla liet hem binnen.
“Wil je nu wat drinken?” vroeg ze hem lief.
“een pilsje graag”
“goed… ga toch zitten”
Ze kwam terug met de drankjes en nam tegenover hem plaats, ze sloeg haar benen over elkaar en een deel van haar bovenbeen werd zichtbaar. George's ogen werden, voor een moment naar deze aangename aanblik getrokken, doch hij herstelde zich onmiddellijk door verlegen de kamer rond te kijken.
“Wel prettig dat ik met je moeder heb kunnen regelen dat m'n bestellingen bezorgd worden.... en het is dubbel prettig dat... eh... zo'n aardige jongen dat doet....”
George kreeg een kop als vuur en draaide onbehaaglijk heen en weer. Hij dronk in één teug z'n glas leeg en vulde weer bij uit het halve liter flesje.
“Ik word anders wel gek van dat bezorgen.... eerst deed m'n vader het altijd zelf.... sinds vorige week moet ik het ineens gaan doen....”
“Bedoel je.... dat je nog nooit eerder.. bestellingen heb rondgebracht...? Heb je het dan zo druk met je huiswerk.... of.... houd je... eh.... je liever bezig met de meisjes....”
Wham, meteen kreeg hij weer een rode kop.
“..ja.. inderdaad....” stotterde hij.
“Wat inderdaad......... nooit bestellingen rondgebracht.... druk met huiswerk.... of met de.. meisjes..?”
“Ja... ik heb best wel eens eerder bestellingen rondgebracht..... met huiswerk heb ik nooit problemen... en meisjes...  interesseren me niet...” zei hij een beetje nijdig.
“Bedoel je... dat je nog nooit.... eh.. een meisje hebt gehad..... en dat je nog nooit hebt gevrijd..? ...dat geloof ik niet.... zo'n knappe jongen als jij... moet meisjes bij de vleet kunnen krijgen....”
“Toch is het zo.....” zei hij verlegen, “....ik heb wel eens een vriendinnetje.... maar.... meestal niet voor lang..... en nu heb ik besloten voorlopig niet meer naar meisjes om te kijken...”
“Hoe kom het dan..? ...dat je nooit voor... langere tijd een vriendinnetje hebt...?”
“Nou zeg.... u hoeft toch zeker niet alles te weten...!”
“Aha..... ik weet al waar de schoen wringt..... ik denk dat je steeds wordt afgewezen door die meisjes...... omdat je pogingen onderneemt..... om met ze naar bed te gaan....”
Aan z'n reactie merkte ze dat ze op het goede spoor zat, dus vervolgde ze: “...Ik wil me er niet mee bemoeien hoor..... maar ik weet hoe meisjes... van jouw leeftijd reageren..... ik heb tenslotte zelf een dochter die zo oud is als jij..... heeft ze niet samen met jouw op school gezeten...?”
“Ja... ik ken Lucinda van de lagere school ..... ik heb haar al een tijd niet meer gezien....”
“Dat kan kloppen.... ze studeert buiten de stad en woont daar bij m'n zuster. Maar om door te gaan..... lieve jongen..... meisjes willen graag.... hoe noem je dat.... eh... veroverd worden en het duurt altijd een poosje voordat ze zover zijn..... dat ze ook met je naar bed willen. Meisjes die dat wel meteen doen zijn over het algemeen niet de allerbeste.... en die ben jij dus nog niet tegen gekomen. Het valt echt niet mee om het meteen goed te doen.... maar ik kan dus concluderen.... dat je nog steeds... maagd bent.... en er naar snakt om.... met een meisje naar bed te gaan.... klopt dat..?”
George keek haar aan met een blik van 'waar bemoei je je mee' en gaf geen antwoord op haar vraag.
“....kunt u nu afrekenen...... dan ga ik weer...” zei hij moeizaam.
“Natuurlijk, jongen...” zei ze teleurgesteld en rekende met hem af “....als ik je ergens mee kan helpen..... het maakt niet uit hoe.... kom dan maar gerust langs....”
Hij treuzelde nog even bij het weg gaan en draaide zich opeens om.
“Ik vind het prettig om met u te praten... en u mag rustig weten.... dat ik niets liever zou doen dan... met een meisje naar bed te gaan...”
Deze plotselinge wending had Karla niet verwacht
“....je vindt het misschien gek.... maar ik sta hier op dit moment te snakken naar een man… “ zei hees van geilheid, “…Ik ben dan wel.. ouder dan je moeder maar....”
Ze kon haar zin niet afmaken. George wierp zich op haar, drukte z'n mond op de hare en vergreep zich aan haar borsten. Toen ze zich enigszins herstelt had van deze overmeestering maakte ze zich los van z’n mond.
“Ho... hou op... George.... niet op deze manier....” zei ze hijgend.
Hij liet haar los en wilde wegrennen, maar ze hield hem vast aan z'n T-shirt.
“Hier blijven kereltje..... als je weg loopt... geef ik je zonder pardon aan bij de politie.... vanwege aanranding en wat zou je denken van de gevolgen... als ik dit... aan je ouders vertel...?”
Hij keek haar geschrokken aan.
“...u zit me op te winden en zegt zelf dat u met me naar bed wilt.... en als ik daar aan toe geef wilt u me beschuldigen van aanranding... is het waar of niet....” zei hij verontwaardigd.
“Kom... ga nog even zitten...”
Ze nam naast hem plaats op de bank en hield z'n handen vast.
“Kijk George.... zo gaat het nu fout als je met een meisje naar bed wilt... dit pikken ze niet en ik ook niet... Je moet nog veel leren en ik wil je graag wat bijbrengen.. Maar wel op de manier waarop het.. prettig is... zowel voor jou als voor mij... begrijp je dat..?”
Hij keek haar met grote verwonderde ogen aan.
“Meent u dat werkelijk.... ik bedoel dat u me wilt leren hoe ik moet vrijen... en dat u zelfs met me.... eh.. naar bed wilt....”
“Over dit soort dingen maak ik geen grapjes... dit zijn serieuze zaken.... en... hou op met u tegen me te zeggen of mevrouw.... voor jou ben ik Karla en gewoon je.... goed?”
“Ja.... dat is goed... eh.. Karla... neem me niet kwalijk dat ik me net zo liet gaan....”
“Daar praten we niet meer over.... maar ik zie dat je een behoorlijke bult in je broek hebt... zal ik eens kijken of ik daar iets aan kan doen..? Laten we beginnen met vrijen zoals het hoort.... laat mij eerst maar even m'n gang gaan.... dan merk je vanzelf wel wat de bedoeling is....”
Ze sloeg haar arm rond zijn schouders en begon z'n gezicht met kleine kusjes te overdekken en als vanzelf beroerde ze zijn lippen en gleed haar tong in z'n mond. Het leek er even op dat hij hiervan schrok, maar toen begon hij haar kussen te beantwoorden. Ze pakte z'n hand en legde die op haar borsten en George begon deze stevig te kneden.
“Zachtjes.... zachtjes... lieverd..” zei ze, “.....op die manier knijp je ze tot pap.... je moet ze zacht strelen.... kom.... steek je hand in m'n blouse..... dan kan je ze beter voelen...”
Ze maakte een paar knoopjes van haar blouse los en toonde hem haar kanten beha. Ze legde z'n hand op de globes die boven het kant uitstaken. Ze leerde hem te strelen en liet hem met z'n hand haar beha in gaan en wees hem hoe hij zacht met haar tepels om kon gaan. Hij bleek een goede leerling, want even later had Karla zich achterover laten vallen en genoot ze kreunend van z'n strelingen. Het split in haar rok viel open en haar blote dijen werden zichtbaar.
“Hmm....mag ik je daar ook strelen...?”....”, gromde hij, wijzend op haar onderlichaam.
Karla kwam overeind.
“Nog even wachten... ik zal eerst jou eens helpen...” Ze maakte z'n broek open en haalde de harde pik te voorschijn. Met vaardige hand, trok ze een paar keer aan de harde staaf en dat was voldoende om de op scherp staande pik te doen exploderen. Dikke klodders zaad spetterden tegen haar hand en over haar kleren. Hij gromde als een beer en stootte hyena-achtige geluiden uit. Z'n hele lijf schudde en hij bleef maar spuiten.
“George toch.... wat heb jij een zaad in je ballen... kijk eens.... ik zit helemaal onder....”
Hij keek haar geschrokken aan.
“Sorry..” zei hij nog nahijgend, “...ik kon er niets aan doen... het was ook zo lekker....”
“Het geeft niets lieverd.... dit heeft zeker nog nooit iemand bij je gedaan...”
“Mmm..dat klopt.. dit is de eerste keer dat iemand anders aan m'n pik zit.. behalve dan m'n moeder toen ze me vroeger in bad deed.”
“Misschien zou je moeder ook nu wel weer aan je pik willen zitten... hij is zo mooi... en kijk eens hij is nog niet eens slap geworden...”
George keek haar met grote ogen aan.
“Hoe bedoelt u... dat m'n moeder aan m'n pik zou willen zitten...?” vroeg hij ontzet.
“Nou... het zou toch best kunnen... dat ze eens met zo'n mooie pik zou willen spelen.... en zo gek is het niet.... dat moeders met hun zoon spelen...”
Hij bleef haar verbaasd aankijken.
“wilt u soms zeggen.... dat u dit ook bij uw zoon doet...”
“Dat heb ik niet gezegd.... daar hebben we het later wel over... Dit was de eerste les... want we moeten nu ophouden.... Paul komt over tien minuten thuis. Als je wilt... kan je vanavond nog wel een uurtje komen.... Paul is dan toch niet thuis.....”
“O... ja... graag... hoe laat moet ik dan hier zijn...?”
“Als je na achten komt.... is het prima...” zei ze.
George deed met moeite z'n nog steeds stijve pik weer in z'n broek en vertrok.
Karla waste haar handen en verwijderde zo goed en kwaad als het mogelijk was de vlekken uit haar rok en blouse.  
Toen Paul thuis kwam vertelde ze wat voorgevallen was die middag. Ze smeedden een plan voor die avond.
Klokslag acht uur stond George weer voor de deur. Karla nam hem mee naar binnen en kuste hem langdurig op z'n mond. Z'n pik zwol tegen haar buik.
“Kom....laten we geen tijd verliezen.... en naar de slaapkamer gaan...”
Ze liep voor hem uit op de trap, waardoor hij een prachtige aanblik kreeg op haar welgevormde benen.
“Nu wil ik je eerst eens helemaal naakt zien...” 
Ze maakte z'n broek los en hielp met het uittrekken van z'n schoenen en sokken.
“Je ziet er prachtig uit George.... je hebt een mooi lichaam en kijk eens..... je pik gaat helemaal overeind staan....” zei ze, toen hij naakt voor haar stond.
Ze zat op de rand van het bed en nam hem van top tot teen op. Ze nam de dikke lul in haar hand, trok hem wat dichter naar zich toe en nam de pik in haar mond en zoog even aan de eikel. Hij begon gelijk te schokken, maar Karla had hier op gerekend en kneep hard in de wortel van de neukstaaf.
“Nog even wachten met spuiten.... jongen... ik wil genieten.... maar jij natuurlijk ook...”
Ze likte langs de stam en kietelde met haar tong de ballen. George was tot zichzelf gekomen en stond te genieten van hetgeen hem overkwam. Na een tijdje liet Karla de pik los en overdekte het jongenslijf met haar kussen. 
“je wilt mij zeker ook wel naakt zien.... of niet....?” fluisterde ze in z’n oor.
Hij knikte gretig en nam gniffelend plaats op de rand van het bed.
Karla stond op haar rok gleed naar de grond en hij keek naar het doorzichtige slipje. Hij streelde haar bovenbenen en keek haar aan met een blik van mag ik je kutje aanraken.
Ze spreidde haar benen en subtiel gleden z'n vingers over het dunne nylon van haar broekje en beroerde, daar doorheen zachtjes haar kutlippen.
Een hete siddering ging door haar heen. Ze kreunde en haar lichaam schudde traag heen en weer. Genietend van de aanrakingen van de jongen, maakte ze zelf de knoopjes van haar blouse los en liet het doorzichtige geval naast haar rok op de grond vallen.
Hij zat haar met open mond te bekijken.
“Je bent mooi..” zei hij. Z'n handen gleden over haar bovenbenen en toen over haar vlakke buik naar de nog in de beha verpakte borsten, waar hij al eerder kennis mee had gemaakt.
“Bevalt het je...?” vroeg ze. “...Vertel eens wat je het mooiste vindt...”
“Alles is mooi aan je.... ik heb nog nooit een naakte vrouw gezien .....”
“Zullen we dan de rest maar uittrekken...?”
Ze bracht haar handen achter haar rug en maakte de sluiting van haar beha los.
“...trek nu maar heel voorzichtig de beha weg....”
Hij nam de stof tussen z'n vingers en ontblote haar formidabele borsten. Hij zuchtte diep en z'n oerinstinct kwam weer even boven. Hij drukte z'n mond op de tepels en begon er met geweld aan te zuigen.
“Kalm aan... rustig..... hoe liever je doet.... hoe lekkerder het is...”
Hij kwam weer tot bezinning en sabbelde om beurten aan haar tepels tot ze stijf en hard stonden recht op de enorme globes.
“Kom schatje... dan kan je me helpen met het uittrekken van m'n kousen...”
Z'n gezicht sprak boekdelen.
“Jje... mmag.... ze ook wel.... aanhouden.... wat mij betreft...!” stotterde hij verlegen.
Ze lachte en kuste hem vol op de mond.
“....je bent een echte lieverd... maar waarom zou ik ze aanhouden...?”
Hij kreeg een kop als vuur en keek naar de vloer.
“Ik plaag je maar wat.... Ik weet dat mannen gek zijn op lingerie..... mijn zoon Paul is er ook zo gek op. Dus denk ik dat jij er ook wel op kikt.... heb ik gelijk?”
Hij knikte en legde z'n handen op de boorden van haar kousen en streelde deze en tastte toen naar het gordeltje, hij slikte.
“Ik zou graag willen dat je... eh.. je nylons en jarretelgordeltje aanhoudt....”
“Waarom..?” plaagde ze hem verder.
“Ik vind het geil staan... en ik heb altijd gedroomd van een vrouw die ze aanheeft. Het zou zonde zijn... nu je ze toch aan hebt.... ze uit te trekken.....”
“Je hebt gelijk hoor... schatje.... ik was ook niet van plan om ze uit te doen. Ik beloof je... dat ik zoveel mogelijk zal zorgen nylons te dragen als je bij me komt.... dan hoef je alleen maar m'n rok op te tillen en je pik in me steken. Trouwens we laten wel veel tijd verloren gaan met dat geklets, het is de hoogste tijd voor de volgende les.....” Ze trok haar slipje uit en toonde haar kale kutje. Ze leerde hem hoe hij haar moest vingeren en likken.
“...nu is het grote moment aangebroken... jongen... je gaat voor het eerst in je leven neuken....” zei ze met van spanning dichtgeknepen keel. Ze ging op haar rug op bed liggen en spreidde haar benen maximaal, met haar handen hield ze haar enkels vast.
“Kom nu...steek die heerlijke paal bij me naar binnen..”
George kroop op haar en ze leidde z'n pik in haar kut.
“Hmm.. lekker.. oh.. oh... m'n pik zit in je kut... oh...oh.. ik neuk.. oh.. ik neuk...grr... geil...o..oh.. wat lekker” kreunde hij van genot.
Ze liet hem langzaam in haar bewegen en maakte zelf loom draaiende bewegingen met haar heupen.
“Oh.. ja... beweeg dat geile lijf.... oh.. oh.. wat lekker ach..ahhh.. ik voel m'n sperma borrelen...” Z'n bewegingen werden heftiger en ongecontroleerder.
Karla probeerde z'n ritme bij te houden, wat haar maar nauwelijks lukte. Toen begon hij te ejaculeren, dikke klodders jongenssperma drongen diep haar buik binnen. “oh... aaaai.... oh... grrr... oh... ik spuit.... jaaaa... oh... ik kom.....o... wat geil..... “
“Ja.. ja... spuit.... ohh... spuit je paal leeg.... oh...oh... jaaa... ik kom ooook..... oh geile neuker..... oh... ahhh.. geil mannetje..... oh... goed zo.... je hebt me klaar gemaakt.... oh heerlijk.....”
Ze lagen na te schokken en na te hijgen toen er een stem klonk.
“Zo Ma.... dat ziet er goed uit..... vertel eens wat heb je daar voor een neukvriendje...?”
George keek geschrokken om en zag Paul volkomen naakt in de deuropening staan. Een hand om z'n lul bewoog langzaam op en neer. Hoewel hij alleen Paul maar zag, kon het onmogelijk zijn hand zijn, want hij stond met z'n handen in z'n zij.
“Paul... wat is dit nu...” sprak z'n moeder quasi verschrikt, “...en wie heb je daar bij je?”
“Mag ik even voorstellen.... dit is Leonie... m'n vriendin.” antwoordde Paul.
Het meisje stapte langs Paul de slaapkamer binnen. Karla herkende haar als een van de meisje die op de oudejaarsorgie was geweest. Heupwiegend liep ze op haar hoge hakken naar het bed en stak haar hand uit.
“Ik had misschien een beter moment kunnen uitkiezen... om kennis te maken... maar nu weten we gelijk hoe de zaken er voor staan....”
Karla beantwoordde de handdruk en ook George, die inmiddels van haar afgerold was gaf haar een hand. Vanwege de situatie was z'n pik ineengeschrompeld tot een beetje vel en hij voelde zich best verlegen met de situatie. Er was echter iets, wat hij niet zo goed met elkaar in verband kon brengen, zo slim was hij wel. Waarom was Paul naakt de kamer binnen gekomen en was Leonie nog geheel gekleed. Hij kreeg snel antwoord op z'n gedachten.
Paul vertelde dat hij naar de neukpartij van George en z'n moeder had staan kijken samen met Leonie. Hij was zo geil geworden dat hij zich in het seksgewoel wilde mengen. Leonie, die dat prima vond, wilde hem eerst even pijpen en had hem helemaal uitgekleed. Zelf was ze niet aan uitkleden toegekomen.
Karla lachte naar George.
“..Kijk dit is nu m'n lieve zoontje.... en je hebt al begrepen dat hij met ons mee gaat doen.... Daar kijk je van op hé.... ik had je toch al een beetje laten merken dat moeders het wel eens met hun zoon doen.... en soms vaders met hun dochter... Ga jij met je vader naar bed.. Leonie..?”
“Nee... niet met m'n vader.... maar wel.. af en toe eens.... met m'n broer... of... met de man van m'n zuster. M'n broer neukt trouwens af en toe wel eens met m'n moeder.”
“Zo... nu hoor je het eens van een ander jongetje... en trouwens... je zal het nu ook mee maken.... kijk Paul heeft nog een verschrikkelijke dikke lul.... die nodig gepijpt en geneukt moet worden. Kijk jij maar eens even toe hoe een moeder met haar zoon neukt.... en als je weer zover bent..... dan doe je maar lekker mee..... let voorlopig goed op hoe Paul het doet.... daar kan je nog wel iets van leren...”
Karla nam Paul's pik tussen haar lippen en begon hem te pijpen. Even later namen ze de hondjesstand in en neukte hij haar dat het een lieve lust was.
Leonie was ook niet van steen en had haar rok omhoog getrokken en begon haar kutje te vingeren. George keek gefascineerd toe en z'n pik kwam weer tot leven. Karla draaide zich naar hem toe en nam hem in haar mond terwijl Paul rustig doorneukte. Even later lagen de jongens met hun ballen tegen elkaar en hun benen gekruist langs rug en buik en zoog Karla twee pikken tegelijk af.
Leonie vond het welletjes worden en deed haar truitje en rok uit en stapte naakt op het bed. Zonder zich te generen begon ze de kut van Karla uit te likken. Ze genoot van de smaak van het kutsap en het sperma van George. Het werd nog laat die avond en George leerde veel bij. Ook van Leonie die hij in alle standen, die maar te bedenken waren neukte. Paul en Leonie waren in ieder geval van één ding overtuigd, aan seks zouden ze nooit iets te kort komen met zo'n geile familie en zo veel geile vrienden.
De volgende dag belde Nathalie naar Karla en vroeg hoe het gegaan was.
“Oh.. Nathalie.. het is zo'n fijne knul... hij heeft genoten en wij trouwens ook.. Hij heeft mij en een vriendin van Paul helemaal sufgeneukt... en zelf was hij onverzadigbaar...”
“Fantastisch... laten we dan ook niet langer wachten..”  stelde Nathalie voor, “.. zullen we maar gelijk het aankomend weekend een party te organiseren...?”
“Dat is een goed idee... “
Die zaterdagavond werden Karla, Leonie en Paul hartelijk ontvangen in de gezellige huiskamer van het bakkersgezin. Het leek wel een verjaardag. Naast David, Nathalie en George waren meneer van Someren, de eigenaar van een aannemersbedrijf, en zijn vrouw en de eigenaar van de slijterij Theo Timmerman en zijn vrouw in de kamer.
De Van Somerens liepen tegen de vijftig en zagen er beiden heel goed uit. Hans had wel iets last van een buikje, wat het gevolg was van de vele borrels die hij dronk als hij weer met succes een bouwcontract had afgesloten. Zijn vrouw Jeanette daarentegen, was een lange, slanke, uiterst chique vrouw. Op haar hoge hakken stak ze ruim boven haar man uit. Ze was perfect gekleed in een, duur uitziend, mantelpakje en haar gepermanente, blonde haar vertoonde wat grijze plekken.
De Timmermannen waren beiden begin veertig. Theo was een gezette joviale kerel en zijn vrouw Angelique was een klein, Indonesisch vrouwtje met een weelderige bos donkere krullen die de fijne trekken van haar gezicht omlijnden. Ze droeg een amberkleurige jurk, die haar slanke lichaamsbouw perfect tot uiting bracht.
Blij verrast begroetten ze elkaar enthousiast.
Na verloop van tijd ging Karla met George een kijkje in de bakkerij nemen. Aldaar was het heerlijk warm en ze kusten elkaar langdurig. Zijn handen dwaalden over haar lichaam en onder haar rok voelde hij haar natte spleet. Hij liet Karla voorover buigen over de werkbank en schoof haar rok omhoog en deed haar slipje naar beneden en stak z'n pik in haar kut.
Inmiddels was in de kamer ook al het een en ander begonnen. Theo en Leonie zaten hevig te vrijen op de bank.
Jeanette kroop bij Paul op schoot en haar tong stak diep in z’n mond. David en Angelique stonden tegen een muur met elkaar te vozen en Nathalie hing aan de nek van Hans. Hij had haar met z'n sterke armen van de vloer getild en ze sloeg haar benen om z'n heupen. Er was afgesproken dat ze elkaar een beetje zouden opvrijen om dan met korte tussenpozen paar voor paar naar de bakkerij te gaan. Nathalie en David zouden met hun partners gezamenlijk als laatste gaan.  Leonie en Theo verlieten als eersten de kamer en in de bakkerij ruilden ze van partner. Leonie kleedde George verder uit en pijpte zijn pik tot maximale grote. Karla haalde de pik van Theo tevoorschijn en na een paar pijpbewegingen nam ze weer dezelfde positie, als ze even daarvoor met George had gehad en liet zich lekker van achterlangs neuken. De langbenige Jeanette ging daarna met Paul naar binnen. Jeanette nam het werk van Leonie over en begon vaardig de lange jongenslul te pijpen. George begon zich een beetje zorgen te maken
“Zo... meteen komen m'n ouders binnen.... wat moeten die dan van ons denken?.. dit kan uit de hand lopen”
“Wel nee...”, stelde Paul hem gerust, “....die kennen deze bakkerij al... en zullen heus niet hierheen komen.... Leonie en ik gaan wel terug... om hen tegen te houden... veel plezier verder...”
In de woonkamer was men net van plan om ook naar de bakkerij te gaan.
“..ik denk dat het nu wel het goede moment is om te gaan....” zei Paul
De situatie binnen was onveranderd. Nathalie stapte, zenuwachtig, met grote passen op haar zoon af en nam zijn pik over van Jeanette, die dit gewillig toeliet. Ze begon stevig te zuigen.
“..wwat.. krijgen.. we nou..” stamelde George “…oh.. mam... oh.. lekker.. oh ik kom al... ahhh.. oh.. sorry mam... oh wat lekker...” Met dikke golven spoot hij z'n sperma in de mond van z'n moeder. Nathalie pakte z'n hand en duwde die op haar kruis. George begon haar als vanzelf te vingeren en zij streelde z’n nog steeds stijve pik.
Paul nam Jeanette in z'n armen en maakte het jasje van haar mantelpakje los. Daaronder droeg ze niets anders dan een donkerblauwe, doorzichtige beha. Paul was al naakt. Genietend nam zij z'n stijve paal in haar handen en streelde het harde vlees. Hij maakte haar rok los en schoof deze over haar slanke heupen. David maakte zich verdienstelijk door de kleren van haar over te nemen en in het kantoortje te leggen omdat ze anders onder het meel zouden komen. Paul kreunde en streelde de dunne, gladde nylons van Jeanette. Ze bukte zich en gaf kleine kusjes op z'n pik en hapte ‘m vervolgens bijna totaal in haar mond. Nathalie had zich uitgestrekt op de werkbank en George had z'n pik in haar natte gleuf gestoten.
“Dat is de zoveelste incest hier in het dorp..”  mompelde Paul en stootte z'n pik steviger in de mond van de vrouw voor hem.
De drankjes kwamen tevoorschijn en, wat veel leuker was: Hans liet een stellage van het plafond naar beneden zakken, wat leek op een breed éénpersoons bed. Het was aan stevige riemen opgehangen en werd aan een katrol naar beneden gelaten. De kleine Angelique stapte op het matras, ging op haar rug liggen en liet haar benen over de rand bengelen. David nam tussen haar benen plaats en stak z'n pik in haar kutje. Leonie ging, geholpen door Karla, aan het andere eind liggen en legde haar benen over gynaecologensteunen. Hierdoor had Hans een mooi uitzicht op haar kutje en kon hij haar perfect neuken. Door het bed aan de riemen wat heen en weer te schommelen konden de mannen stil blijven staan en schoven hun pikken in en uit de gleuven. Karla, die door Theo van achteren geneukt werd, bewerkte de kittelaar van Leonie met haar tong en vingers en het jonge meisje kwam in volle hevigheid klaar en een paar rukjes aan de pik van Hans waren voldoende om hem tot spuiten te brengen. Tijdens z'n orgasme trok hij z'n pik uit het kutje en ejaculeerde over haar buik. Karla smeerde het zaad uit over de stevige buik van het meisje en zoog het restant uit de verslappende pik. Aan de andere kant had Angelique haar benen om de heupen van David geslagen. Door met haar naaldhakken in z'n achterste te prikken, spoorde ze hem aan tot een hoger tempo en even later kwamen ze beiden tot een hevig orgasme.
De seksschommel was leeg en Paul liep er met Jeanette naar toe. Ze wilde erop gaan liggen, maar Paul hield haar tegen en klom er zelf op.
“Trek je slipje uit, lekker geil vrouwtje....” zei hij hees van geilheid, “...en kom dan lekker op m'n pik zitten...”
“M'n kut is nog een beetje droog...” zei ze, en bedoelde dat ze graag had dat die nog even goed nat gelikt werd. Ze stapte uit haar slipje en deed haar beha af. Haar grote borsten hingen slechts een klein beetje. De tepelhoven waren zo groot als schoteltjes en recht op de globes stonden grote dikke tepels. Ze klom op de schommel en drukte haar behaarde kut op Paul's gezicht.
Hij trok de schaamlippen uit elkaar en begon cunnilingus met haar. Hij ging over haar kittelaar en ze schoot overeind. Rechtop zittend genoot ze van het gelik en toen z'n tong haar vagina binnen drong, stootte geile kreetjes uit. Ze nam de positie in die Paul had bedoeld en hurkte boven hem en liet zich over z'n pik zakken. Voorzichtig wipte ze op en neer en de pik gleed in en uit haar kut. Met haar vingers, met spitse roodgelakte nagels, bewerkte ze haar kittelaar en de zware ballen. Paul voelde het sap in z'n pik omhoog komen, maar hield het nog even in omdat hij op een andere manier in haar klaar wilde komen.
“Houdt even op..” zei hij en stapte van het matras af  “…ga op je knieën op de rand zitten”. Hij liet het bed zakken zodat hij staande haar kut kon vullen en neukte die heerlijke volwassen vrouw in hoog tempo. Hij streelde over haar gladde nylons en kneedde haar dikke tieten totdat hij klaarkwam als een orkaan en haar ook een orgasme bezorgde. Ze gilde van genot en haar hete lijf schokte heen en weer en danste op en neer op het bed. Uitgeput lieten ze zich op elkaar vallen. Hij kwam weer wat bij toen hij z'n moeder hoorde.
“.....misschien kunnen jullie even ruimte maken.... want hier is een jongen die de wens heeft uitgesproken door vijf vrouwen tegelijkertijd te worden verwend...”
George strekte zich uit op het bed. Hij was al twee keer bij z'n moeder klaargekomen. De eerste keer in haar mond en later diep in haar kut. Zelf was Nathalie ook goed aan haar trekken gekomen. De opwinding van het neuken met haar zoon, had haar drie keer doen klaar komen. Karla trok haar jurk uit en stond, net als Jeanette en Angelique, alleen nog met nylons en een jarretelgordeltje aan naast Nathalie. George had de dag van z'n leven. Angelique nam z'n pik in haar mond en wisselde steeds af met Leonie, die aan de andere zijde van het bed stond. Jeanette ging met haar kut op z'n gezicht zittent en George likte en zoog dat het een lieve lust was. Karla en z'n moeder masseerden z'n borst en de jongen vingerde hun kutjes.
Paul stond achter Angelique en bekeek haar ronde billen. Ze had haar dijen tegen elkaar geperst wat, volgens hem, twee dingen kon betekenen, of ze moest nodig naar het toilet of ze was geil. Hij ging er maar vanuit dat ze geil was en streelde haar lichtbruine billen en tussen haar benen. Ze spreidde haar benen om hem de gelegenheid te geven haar kutje te bewerken. Ze tastte naar achteren en pakte z'n pik. Ze masseerde het vlees waardoor deze weer groeide tot maximale stijfheid. Ondertussen gleed de pik van George in en uit haar mond.
Paul zakte door z'n knieën en stootte de kop van z'n erecte lid tussen haar schaamlippen. Hij ging er mee over het labia en gleed toen als vanzelf het zuigende kutje binnen. Traag begon hij heen en weer te schuiven en ze nam het ritme over. Dit vrouwtje kon er wat van. Paul had haar regelmatig in het dorp zien lopen en had ook wel eens drank in hun slijterij gekocht. Hij had er echter geen idee van gehad dat achter dit keurige nette vrouwtje, zo'n bronstig neukdier school. Dit keer was hij wel in een heel speciaal gezelschap beland.
De andere mannen, die goede vrienden van elkaar waren, hadden er geen enkel probleem mee dat de vrouwen zich met de jongens bemoeiden. Op de vloer lagen ze elkaar te pijpen. David had de pik van Theo in z'n mond, Theo zoog aan die van Hans en Hans, op zijn beurt weer aan die van David. Mooi stel vond Paul. Hij dacht weer terug aan de ene keer dat hij gepijpt had, toen hij Anneke voor het eerst ontmoette. Het idee wond hem op en hij trok z'n lul uit het sappige kutje en  wrong zich tussen de vrouwen door.
“.. als jij mij nu eens gaat pijpen..... dan neem ik dit werk van je over....” fluisterde hij tegen Angelique.
Alsof het de gewoonste zaak van de wereld was, draaide het vrouwtje zich om, zakte door haar knieën en begon hem op een verrukkelijke manier te pijpen. Paul keek naar de dikke pik en naar Leonie die met gesloten ogen aan de ballen van de jongen lag te sabbelen. Hij nam de volle lengte van George's lul in z'n mond en begon te zuigen.
“...word je nu ook al een pikkenzuiger....?”, fluisterde Karla geamuseerd in z’n oor.
Hij knikte en zocht tastend naar de kut van z'n moeder. Daar vond hij ook de hand van George en samen vingerden ze haar. Z'n andere hand legde hij op het been van Jeanette, die nog steeds met haar kut op het gezicht van George zat. Hij streelde haar enkels en kuiten, onderwijl stevig doorzuigend aan de pik. Die zwol op en Paul ervoer voor het eerst in z'n leven het spuiten van een pik in z'n mond. Met hevige schokken kwam George klaar. Paul slikte het witte goedje door en verwachtte een tweede lading, maar de pik werd uit z'n mond getrokken door Leonie die de rest eruit zoog.
“Wat gaan we nou krijgen.....” zei ze met pretlichtjes in haar ogen terwijl ze het spul doorslikte “….deze jongen wilde door de vrouwen verwend worden.... en dan ga jij z'n pik leegzuigen...”
“Ham.. gweeft niks Pwaul..”, zei George tussen de schaamlippen van Jeanette vandaan, “… het was wheerlijk...... oh... lekkere sappige kut... luitjes ik genwiet van alles wat er gebweurt.... laten we maar lekker doen.... waar we zin in hebben... ham..ham..”
Paul grinnikte en concentreerde zich op het zuigende mondje rond z'n lul. Hij pakte haar weelderige haarbos vast en stootte z'n pik diep in haar keel. Ze vond het allemaal prachtig. Paul liet hielp haar rechtop en kuste haar langdurig op de mond. Hand in hand verplaatsten ze zich in de richting van een stapel meelzakken. Angelique nam er op plaats en spreidde haar fraaie benen. Paul zag haar wijd openstaande kutje en drukte z'n lippen op het zalmroze labia en begon haar te beffen. Ze kwam kronkelend klaar en op dat moment stak hij z'n pik in haar trekkende kut en neukte even stevig door. Haar vagina was glad en strak en hij vulde naar tot in alle uithoeken. Ze legde een been op z'n schouder en sloeg de andere om z'n heupen.
“Hmm... wat ben je een verrukkelijk vrouwtje....” hijgde hij en keek in haar donkere, amandelvormige ogen en zag wat voor geil vuur daar uit straalde.
“...Je neukt fantastisch met me ... ja..ja.. ... oh.. geil.... allemachtig... wat een dikke lul....” stamelde zij. Ze liet haar been van z'n schouder glijden en sloeg deze om z'n heupen. Hierdoor werd haar kutje nog strakker.
“... oh... aach.... ik...neuk... een.... een.... bankschroef...oh lekker strak... ahhhh lekker neuken.....”
“Zo vermaak jij je kerel....” zei haar man Theo. Hij sloeg Paul daarbij joviaal op z'n schouder. “...Het is een heerlijk geil vrouwtje....” vervolgde hij, “.....ze is werkelijk voor alles in.... Heb je haar al in haar kontje genaaid....?”
“Nee, nog niet” zei Paul onvermoeid doorneukend onderwijl het gladde nylon van Angelique’s kousen strelend.
“Dat kan ik je echt aanraden....” zei Theo en hield z'n pik voor haar mond en automatisch opende ze haar lippen en begon te zuigen.
“...wals hwet vanwavond nwiets wowrdt om mwe te swodemieterwen... dwan kwom je twoch gwewoon een kweewrtje langs.... en nweem dan vwooral die pwachtige vwiendin van je mee.....” zei ze al pijpend.
Zonder verder nog een woord te zeggen neukten en pijpten ze verder tot Paul z'n pik uit haar kut trok en z'n mannensap op haar buik en op de wang van Theo terechtkwam. De bakkerij was gevuld met geil gehijg en gekreun.
“Zullen we er een eind aan maken...” stelde Hans voor nadat de rust was weergekeerd, “...enne.. jullie bedankt.. David en Nathalie.. en natuurlijk jij ook George... het was fantastisch... voor een herhaling vatbaar. Heeft er soms nog iemand belangstelling om... eh... met een andere partner... dan waar je mee gekomen bent naar huis te gaan...?”
Paul keek Leonie en z'n moeder aan. Leonie knikte en Karla haalde haar schouders op, daarmee aangevende dat ze alles goed vond.
Nathalie wilde liever bij haar man en zoon wilde blijven en dat was te begrijpen. Theo had z'n arm al om Karla heen geslagen en samen verlieten ze de ruimte. Hans en Leonie waren ook tot overeenstemming gekomen. Omdat het de gewoonte bleek te zijn dat men altijd naar het huis van de vrouw ging, werd in overleg met Jeanette afgesproken dat zij naar het huis van Hans zouden gaan. Paul was zo'n geluksvogel. Hij vertrok met Angelique en Jeanette naar de slijterij en in het hemelbed begon gegeil begon weer van voren af aan en er werd heel wat gevergd van hun libido en Paul's potentie.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen