Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Paul 6
Het moest een keer fout gaan. Zowel Karla als Paul waren er bang voor geweest. Hoe het precies bekend geworden was niet duidelijk. Vermoedelijk was Tante Viola, de zuster van Karla's ex-man, die ook in het dorp woont, achter de orgies en incest gekomen. Ze had hiervan melding gemaakt aan haar broer, die als gerenommeerd industrieel in de nabij gelegen stad woonde. Aangezien hij er nogal bekrompen normen op na hield, wat ook de reden van de echtscheiding tussen hem en Karla was, was hij zonder pardon naar de politie gestapt. Omdat Paul volwassen was kwam Karla er met een waarschuwing van de rechter vanaf.
Bewezen werd echter dat Paul met Lucinda incest had gepleegd en hoewel Lucinda in de besloten zitting verklaarde volkomen uit vrije wil te hebben gehandeld werd hij veroordeeld tot een gevangenisstraf van 12 maanden waarvan 9 onvoorwaardelijk. Lucinda werd voor de tijd dat ze nog geen 18 jaar was uit huis geplaatst, maar, ze moesten eens weten, ze mocht blijven wonen bij haar oom en tante.
Hoewel de gevangenis op zich geen lolletje is had Paul nu voldoende tijd om me volledig op z'n studie te werpen. Tot z'n stomme verbazing kwam hij daar Bert, de vroegere vriend van z'n moeder, tegen. Die had de grote fout gemaakt zich in te laten met een paar souteneurs, die zich hadden beziggehouden met vrouwenhandel en in z'n onschuld was hij hier zelf middenin geraakt. Hij werd schuldig bevonden aan het medeplegen van een stafbaar feit en gestraft met een gevangenisstraf van 18 maanden waarvan 12 onvoorwaardelijk. Tijdens hun regelmatige gesprekken  ontstond het idee om samen een seksclub te beginnen, exclusief voor paren. Paul had, als student industrieel ontwerper, al plannen klaar voor de inrichting van het fictieve pand. Bert zelf was van huis uit Public Relations medewerker en had al plannen klaar om de zaak commercieel te maken. Tijdens een van haar veelvuldige bezoeken van Karla maakte Paul haar de plannen bekend. Zij raakte gelijk enthousiast en zou proberen een geschikte locatie te vinden.

Vanwege strafverkorting mocht Paul de strafinrichting na bijna zes maanden verlaten. Thuis gekomen trof hij de huiskamer vol met vrouwen aan. Karla had gedacht dat hij wel wat te kort gekomen zou zijn. Ze had zes goede vriendinnen uitgenodigd. Vanzelfsprekend was Leonie aanwezig, maar ook Angelique en Jeanette en tot z'n grote vreugde ook Jacqueline, Jolanda en Anneke. Het werd een geweldige dag. De vrouwtjes kleedden hem uit en verwenden hem, maar ook elkaar, op tal van heerlijke manieren. Op het enorme bed van Karla waren de zeven vrouwen om en om gaan liggen en begon Paul een marathon door hun 14 gaten te vullen. Hij ging van mond naar kut en van kut naar mond en tenslotte besproeide hij hen met z'n sperma, door tussen hen in te gaan staan op het moment van z'n orgasme en er voor te zorgen dat iedereen wel een paar druppeltjes kreeg. Na deze fantastische ontvangst bracht hij de nacht door tussen z'n moeder en vriendin.

De volgende dag vertelde Karla: “Ik heb contact gehad met Yvonne... ze voelde er wel iets voor om hun boerderij te laten verbouwen tot parenclub..... Ze vragen zich alleen af.... of... eh... hier ooit toestemming voor gegeven wordt.... De boerderij is echter zeer gunstig gelegen..  niemand zal er... op wat voor manier dan ook.... last van ondervinden...”
“Fantastisch....”, riep Paul enthousiast, “......maar ik heb eigenlijk geen plan om er een.... parenclub van te maken..... Het idee dat Bert en ik hebben ontwikkeld is meer een sekscamping... De boerderij..... hebben we nodig om orgies.... en andere feestjes te organiseren. We hebben verder alles goed op een rijtje staan.... Vandaag ga ik praten met Harry en Yvonne.... en daarna met Hans, want die kan me helpen met de verbouwing.. en andere zaken zoals.. het verkrijgen van vergunningen.. enzo....”
Die middag had hij een langdurig gesprek met Harry en z'n zuster. De boerderij zou hun eigendom blijven en ze wilden er ook blijven wonen en als pacht een deel van de opbrengst. Als de boerderij verbouwd zou worden zou er genoeg ruimte zijn voor 2 woningen zodat Paul met Leonie en eventueel z'n moeder er ook zouden kunnen wonen. 
Afgesproken werd verder dat Leonie en Paul de exploitatie op zich namen, Harry en Yvonne de organisatie van de party’s en Karla zou als gastvrouw optreden. In het stalgedeelte zou de recreatiezaal worden ingericht alsmede een kampwinkel waar, naast voeding, Theo kon zorgen voor de drankverkoop en Jolanda voor lingerie-verkoop of zelfs -verhuur.
Het bargedeelte zou verzorgd worden door zowel Karla als Angelique en tevens was al afgesproken dat Claudia, de dochter van Hans en Jeanette, ook zou meewerken aan de receptie en de bar. Bert zou voor klanten of beter gezegd leden zorgen. Het moest een besloten club worden waar naturisme de boventoon voerde en seks als ontspanning een belangrijke tweede plaats zou innemen.
De plannen waren goed. Hans was direct enthousiast en hij zou er voor zorgen dat de vergunningen er kwamen en dat de bouw werd uitgevoerd. Hij kende de burgemeester goed en wist zeker dat deze de camping zou bezoeken met z'n vrouw.
Het duurde ondanks alle voorspoed nog een jaar voordat met de aanleg en bouw kon worden begonnen. Maar toen ging het snel. De financiën vormden geen probleem. Bij wijze van lidmaatschapkaart werden aandelen verkocht, welke als broodjes over de toonbank gingen. Het aantal leden, of aandeelhouders was al boven de 100 uitgegroeid. Bert had de public relations goed ter hand genomen, zelfs internationaal, want er waren een aantal plaatsen door inwoners uit andere landen gereserveerd.
De camping had 60 staanplaatsen en de boerderij en een bijgebouw boden nog eens plaats aan 10 appartementen. Gemiddeld konden zo'n 150 gasten tegelijk aanwezig zijn. Het complex was ideaal gelegen. De gebouwen werden aan de ene kant door een boomgaard aan het oog onttrokken en aan de andere kant door een tot het complex behorend klein bos. De omtrek van de weilanden was aangeplant met grote bomen tussen bestaande braamstruiken en ander struikgewas. Tevens was rondom een brede sloot gegraven. Alleen vanuit de lucht was de camping te zien. Daarom was in het reglement ook opgenomen dat bloot lopen uitsluitend in de gebouwen, tenten en caravans en onder de bomen mocht plaatsvinden of als het donker was. In het bos waren een aantal bomen gerooid en elders op het complex geplant. De staanplaatsen onder de bomen in het bos en in de boomgaard waren het meest favoriet.
Het reglement was simpel. Ieder lid moest 18 jaar of ouder zijn. Alleen leden werden toegelaten. Na het bereiken van 200 leden werden alleen introducés toegelaten als ze door minstens 10 leden werden geïntroduceerd.

Eindelijk was het dan zover. In de vroege zomer werd de club geopend. Aan alle leden waren uitnodigingen gezonden en 60 procent nam de uitnodiging aan. Met verder nog een gering aantal genodigden zouden op de openingsavond zo'n tachtig personen aanwezig zijn. Zoals Hans al voorspeldt had was de burgemeester bereid om de openingsceremonie te verrichten.
Op die bewuste dag ging de receptie om acht uur 's morgens open. De laatste gasten kwamen tegen de avond aan, waarna de poort werd gesloten. Iedereen was bezig met het opzetten van de tenten en de caravans en alle appartementen waren vol.
Voor die avond hadden Harry en Yvonne een grootse orgie georganiseerd. Tevens was er een uitgebreid koud buffet en drank in overvloed. 
Paul was samen met z'n moeder op verkenning uitgegaan en ze maakten kennis met een aantal gasten. Ze waren het er over eens dat het allemaal zeer gemotiveerde mensen waren, variërend in leeftijd vanaf 18 tot midden 60 jaar, die allen hadden uitgekeken naar dit moment.
Om tien uur die avond opende de burgemeester met een korte toespraak de camping. Alle gasten waren in het voormalige stalgedeelte aanwezig. Voordat ze zover waren was het een drukte van belang geweest in de wasruimten. Er was zelfs al spontaan een kleine orgie ontstaan toen een paar oude bekenden elkaar na jaren weer tegen kwamen en elkaar wel zeer onstuimig begroetten, hetwelk weer z'n uitwerking had op de andere aanwezigen. 
Nu zat iedereen in avondkleding in afwachting wat er verder gebeuren zou.
Harry nam het woord en vertelde in het kort iets over het buffet en ook dat als straks de party in alle hevigheid zou losbarsten het niet de bedoeling was om iemand teleur te stellen door toenadering te weigeren. Daarna richtte hij zich tot de burgemeester en z'n mooie vrouw.
“Burgemeester... u heeft weliswaar de camping officieel geopend.... maar het is de bedoeling u... met uw vrouw... in de vorm van sneeuwbal seks.... de orgie begint.... Als iedereen iets te drinken en te eten heeft genomen.. zou het leuk zijn als u wilt beginnen...”
Hij leidde z'n vrouw naar een podium midden in de zaal en begon haar hevig te tongzoenen. Zij maakte z'n broek open en haalde z'n pik te voorschijn en begon daar wellustig op te zuigen. De muziek hield even op en dat was voor hen het sein om een nieuwe partner te zoeken. Hij nam Karla in z'n armen en zij trok Paul het podium op. Karla ging gelijk daar door waar zijn vrouw was opgehouden en pijpte de stijve pik van de edelachtbare en Paul ritste de avondjurk van zijn partner open. Hierdoor werden haar in een sexy beha verpakte borsten zichtbaar. Hij duwde z'n gezicht tussen de heerlijke globes en genoot van de heerlijke geur van het zachte vlees. Intussen had ze z'n pik uit z'n broek gehaald en masseerde deze stevig tot de muziek ophield.
“....ik wil straks de heerlijk pik van je in m'n kutje hebben.... dus bewaar wat voor me....” zei ze tegen Paul toen ze elkaar loslieten.
Hij knikte en ging op zoek naar een nieuwe partner. Vlak bij zat een slank blondje en hij liep op haar toe. Ze zag hem aankomen en opende haar mond die zich precies op pik-hoogte bevond. Hij liep zo z'n pik haar mond in. Ze begon gelijk stevig te zuigen en hij graaide naar haar borsten die niet al te groot waren maar wel heerlijk stevig. 
Een man die bij haar aan tafel zat tilde haar rok op en begon haar kutje te masseren.
Een sneeuwbal-orgie was leuk bedacht, maar het was begrijpelijk dat niemand rustig aan de kant zou blijven zitten terwijl er om hen heen gepijpt, gelikt en gegeild werd. Binnen de kortste keren was de vloer bezaaid met kledingstukken en werd er geneukt dat het een lieve lust was. Er waren een paar meisjes belast met het verzamelen van kleding om deze netjes in de garderobe te hangen maar deze konden maar met moeite de grijpende handen en likkende tongen ontwijken.
Paul had nog nooit zo'n massale orgie meegemaakt en keek verbaasd rond terwijl het blondje nog steeds z'n pik pijpte. Ze had onderwijl zelf al een pik van achteren in haar kutje gekregen en was even opgehouden met pijpen om haar jurk uit te trekken. Daaronder was ze volkomen naakt. 
“...laat je even lekker neuken.... ik kom straks terug bij je....” fluisterde Paul in haar oor.
Ondanks de aanwezigheid van bijna uitsluitend vrouwelijk bedienend personeel waren de mannen in de meerderheid. Het was niet de bedoeling geweest alleenstaande mannen te weren. Ze zouden alleen ontmoedigd kunnen worden door hun lidmaatschapsgeld dat vijf keer zo hoog lag als dat van een stel van beiderlei kunne. Alleenstaande vrouwen daarentegen werden aangemoedigd door van hen een aanzienlijk lagere contributie  te vragen.
Paul kleedde zich verder uit en liep door de zaal. Z'n moeder werd bijna verpletterd onder het gewicht van een dikke Duitser, die de partner was van het blondje dat hem net had gepijpt.
In een hoek van de zaal was Jolanda het probleem van het mannenoverschot aan het oplossen door zich door drie mannen tegelijk te laten verwennen. Ze zat op handen en knieën en een jonge knul had z'n pik in haar mond. Achter haar zat een wat oudere man met z'n pik in haar anus terwijl onder haar Harry z'n pik in en uit haar kut pompte. 
Daar vlak naast was het fragiele lijfje van Angelique op en neer aan het pompen op de pik van de oudste aanwezige man. Hij was 67 en met z'n 65 jarige vrouw waren ze de oudsten op de ledenlijst. Paul kuste even het hijgende mondje van Angelique en liep verder en zag nog net hoe een jonge vent z'n zaad loosde in de mond van Oma, zoals de oudere vrouw werd genoemd. Ze zat met haar rug naar Paul toe en was nog volledig gekleed. Terwijl de man in haar mond ejaculeerde streelde Paul haar grijze gepermanente haar. Vanuit haar ooghoeken keek ze hem aan terwijl ze de laatste druppels uit pik zoog en pakte z'n pik vast en begon deze stevig te masseren.
“Hmmm... lekker jongens...Jullie verwennen me wel...” zei ze, “....ik heb al drie ladingen in m'n mond gehad... kom hier met die grote paal van je.”
“Ja...geweldig....” zei Paul, “... hier ruk en zuig maar even... maar... als u het niet erg vindt wil ik u eens lekker verwennen....uw kutje likken en dan lekker neuken....”
Paul merkte aan haar vaardige hand, dat geen kerel z'n orgasme bij haar lang in zou kunnen houden omdat ze zo geraffineerd masseerde. Hij duwde haar hand weg en trok haar omhoog uit de stoel.
“Kom....” zei hij, “....dan zoeken we een wat comfortabeler plekje op....” 
Hand in hand liepen ze door de zaal, steeds over parende lijven of benen stappend. Hij zette haar tegen een van de steunbalken en drukte z'n mond op die van haar. Hoewel hij in het geheel geen gerontofiel was vond hij het heerlijk zo bezig te zijn met een vrouw die meer dan veertig jaar ouder was dan hijzelf.
De voorkant van haar jurk stond open. Paul kneedde de massieve bollen in de dunne cups van haar beha. Ze had minstens cup maat D en hij werd opgewonden van het deinende vlees in z'n handen en drukte z'n gezicht in de gleuf die de twee tieten scheidde. Hij maakte de ceintuur van haar jurk los en schoof het textiel van haar schouders. De jurk gleed op de grond en bleef op haar voeten, die in schoenen met hoge hakken waren gestoken, rusten. Hij deed een pas achteruit om haar te bekijken.Haar rubensfiguur was naast de reusachtige beha, nog bedekt door een frivool slipje, een jarretelgordel en gladde doorzichtige nylons. Ze stak haar hand uit naar z'n pik maar hij liet zich op z'n knieën zakken en stak z'n neus in haar vochtige kruis en snoof, naast een lichte parfum, de muskusachtige geur van haar kut op. 
In ernstige mate opgewonden en trok hij het slipje naar beneden. Met open mond en ogen als schoteltjes keek hij naar het onderlichaam van de vrouw, die Olga heette.
“Olga..... wat een prachtige kut heb je....” stootte hij uit. 
Voor z'n ogen openbaarde zich een diep roze gleuf waar de binnenste schaamlippen opgerold tegen elkaar aankleefden en als een bruin pikje naar buiten staken. De kittelaar was duidelijk zichtbaar en lag als een bruine boon boven de bruine lippen. De buitenkant van haar kut was zorgvuldig kaalgeschoren. Op haar onderbuik lag nog een dun matje van grijsblond haar. Hij likte over de boon. Er ging een schok door haar heen en ze wankelde op haar stevige welgevormde benen. Ze hield zich, om niet te vallen, stevig vast aan de paal waartegen ze stond. 
Ze trok met beide handen haar schaamlippen uit elkaar en er kwam een straaltje vocht uit haar schede dat druppelde over z'n kin precies op z'n eikel. 
Hij raakte helemaal buiten zinnen van deze vrouw en stootte z'n tong diep in haar vagina om daarna in een wild ritme de hele gleuf te likken en dan weer toe te stoten. 
Olga's knieën knikten en ze hijgde wild en haar orgasme kwam net zo wild en onstuimig als ze gelikt werd. Haar kreet overstemde het gehijg en gekreun van de andere mensen om hen heen en iedereen keek op en zag dat ze haar bekken tegen z'n gezicht aan perste en haar lichaam in een wilde passie kronkelde. Haar benen begaven het en met haar rug tegen de paal gleed ze wijdbeens op de grond. 
Paul zakte met haar mee en bleef doorlikken tot er geen druppel vocht meer uit haar kut kwam.
“Oh.... jongen wat geweldig... oh... wat heb jij me een fantastisch orgasme bezorgd....”, zei ze. 
“....Ik heb al heel wat meegemaakt... en ben al met net zoveel mannen naar bed geweest als er dagen in het jaar zitten.... ik ben vaak klaargekomen..... maar dit.... dit was werkelijk het einde....”
“...Ik ben blij dat je het fijn vond... Olga...”, zei hij, “.....ik wil je graag neuken.... maar misschien wil je me eerst nog een beetje pijpen.... ik heb niet zo aan mezelf gedacht... en.. zoals je ziet is hij wat slap geworden....”
“Natuurlijk... lieve jongen... kom hier.... ga liggen dan zal oma je eens lekker verwennen....”
Hij ging op z'n rug liggen.
“...me niet in je mond laten spuiten hoor...! ...ik wil nog lekker met je neuken.....”
Zo boog zich over z'n pik en toonde het geheim waarmee zo mannen zo snel tot een orgasme bracht met haar mond. Met een hand ging ze snel en vaardig op en neer over z'n pik en met haar andere hand nam ze haast onopvallend haar kunstgebit uit haar mond en toen gleden haar lippen over z'n pik. 
Hoewel hij echt geen kleine lul had verdween deze moeiteloos in haar mond. Een sensationeel gevoel kwam over hem toen ze met haar mond begon te neuken. Haar tandvlees gleed langs z'n staander en haar lippen gaven daar nog een extra streling aan. Z'n lichaam kromde zich en nadat ze een paar keer op en neer gegaan was over z'n pik, pakte hij haar hoofd beet en hield haar stil. Hij voelde het zaad in z'n ballen koken en kon maar met moeite een zaadlozing onderdrukken. Ze tilde haar hoofd op en even onopvallend als ze deze uit haar mond had genomen deed ze de plaatjes weer op hun plaats. 
“...is hij zo stijf genoeg..?” vroeg ze lachend.
“...ga op deze tafel liggen.... dan zal ik je neuken... tot we er bij neervallen...”
Ze ging liggen en stak haar benen in de lucht. 
Paul had het meubilair zelf ontworpen en de tafels waren voor de doorsnee man precies op pik-hoogte als men stond en de stoelen precies op hoogte als men op de knieën zat. 
Hij keek naar het fraaie speelgoed en gleed met z'n pik plagend over haar vulva. Toen stak hij toe, de eikel gleed naar binnen en tergend langzaam drukte hij door totdat de hele lengte in haar zat. Langzaam trok hij terug om daarna het hele ritueel weer te herhalen. Zo bleef hij een tijdje door pompen. Olga draaide met haar stevige kont en sloeg haar benen rond z'n heupen. Haar hoofd hing over de tafelrand en af en toe richtte ze deze op om in een spiegel, die overal aan het plafond waren bevestigd naar de paring te kijken. 
De burgemeester kwam hun richting uit. Aan z'n pik hingen nog een paar slierten zaad. Olga nam het halfslappe geval tussen haar rode lippen.
De hoogwaardigheidsbekleder gaf Paul een tik op z’n schouder.
“....jongen.... je hebt het goed voor elkaar hier.... ik hoop dat ik hier nog veel zal...oh.. oh.. kunnen.. oh... komen... o.. wat lekker kan dat vrouwtje pijpen oh.. ohhh..”
Z'n pik zwol in de mond van de bijna bejaarde vrouw .
“...ik ben al drie keer klaargekomen vanavond... en oh.. ik dacht oh.. hmmm..lekker... dat ik 'm niet meer overeind zou krijgen.... maar hij is weer oh....heerlijk.... helemaal paraat.”
Hij trok zich met moeite terug en draaide zich om en ging op zoek naar een ander vrouwtje.
Na dit intermezzo, neukte Paul stevig door en voelde z'n orgasme aankomen. 
“..iiieeee. oooh. jjaaaa... hier komt het.. de sluizen gaan open....” 
Hij ejaculeerde alles wat hij had in de trekkende kut. 
Olga lag met haar billen te dansen op de tafel en genoot op een geweldige manier.
“... jaa... ahhh... jaa spuit je zaad... oh heerlijke knul.....lekkere geile dekhengst van me... Ohhh er komt geen eind aan.... ahhh.... ja lekker...” 
Haar eigen orgasme was niet zo hevig als ze eerder had, maar ze de wanden van haar vagina pulseerden z'n verslappende pik en knepen er alles uit wat er in zat. Paul liet zich boven op haar vallen en bleef even zo liggen.
“..oh.. laat me even overeind komen...  m'n rug is niet al te best meer....” kreunde de oudere vrouw.
Paul gleed van haar af en hielp haar overeind. Daarna liepen ze naar een sofa en ploften neer.
“...Zo even bijkomen...” zei ze, ondertussen z'n pik strelend. “hmm.. is nog mooi...hmmm...”
De intensiteit van de orgie was iets afgenomen, maar op een aantal plaatsen was men nog stevig bezig. Naast hen lag een stel in een hevige omstrengeling, de vrouw op haar rug met haar benen om de heupen van de man heen geslagen. Af en toe stootte hij toe maar verder bewogen ze nauwelijks. Op het podium lag een kluwen van zo'n twintig personen. De onverzadigbare Karla, had in iedere hand een pik. Jeanette lag op haar rug aan een pik te zuigen terwijl de dikke Duitser op z'n knieën tussen haar opgetrokken benen zat en haar langzaam met z'n stompe dikke staander neukte. Jolanda lag in de negenenzestig positie met Nathalie die op haar beurt door een jonge knul op z'n hondjes geneukt werd. Andere gasten waren ook op een dergelijke manier met elkaar bezig. Er steeg een gejuich op vanuit de mensenmassa toe de man van Olga tot een orgasme kwam en hij de vrouwtjes die hem hadden verwend met z'n sperma besproeide.
Heupwiegend kwam Claudia, de dochter van Hans en Jeanette naar Paul toe. Net als de andere meisjes die bedienden was ze gekleed in een doorschijnende bodystocking en zwarte nylons. Ze droeg een serveersters kapje en om haar middel een wit schortje.
“Zo....Paultje....” zei ze, “.....even rustpauze.... ik had me voorgenomen om eens even met jou te praten.... want tenslotte heb je nog wat van mij tegoed....”
“Ik van jou tegoed...? Hoezo....”
“...Je herinnert je vast nog wel die avond.... dat je bij ons thuis was om wat zaken door te praten.... Ik kwam de kamer binnen.... waar jij samen met m'n vader m'n moeder neukte.... jij wilde mij ook bij jullie orgie betrekken........”
“Ja... dat herinner ik me nog heel goed.... Je weigerde in alle toonaarden en dat terwijl ik wist dat je niet vies was van seks...”
“Nee... dat ben ik ook niet... anders zou ik er natuurlijk nooit in toegestemd hebben om hier te gaan werken. Maar.. op dat moment was ik ongesteld... en ik houd er niet zo van het te doen op die momenten... Daarna ben ik je steeds misgelopen. Misschien kunnen we nu de schade inhalen....”
“Hmm.... kom hier schatje..”, zei hij en trok haar naar zich toe en kuste haar op haar volle mond. 
Op haar hoge hakken was ze net zo groot als Paul en dat ze niet verlegen was merkte hij toen ze z'n pik stevig in haar hand nam. Ze perste haar lijf tegen hem aan en hij voelde haar tepels door de nylon stof tegen z'n borst prikken. Hij streelde haar slanke lichaam en voelde de spieren van haar stevige kontje zich spannen. Het stevige vlees knedend, liet hij een hand tussen haar benen glijden en voelde de sluiting van de bodystocking. Met een ruk trok hij de drukknopjes los. Ze spreidde haar benen iets meer, zodat hij de gelegenheid kreeg haar neuk-gleuf beter te verkennen. Deze was bedekt met een dikke bos stug haar. Hij opende haar schaamlippen, vingerde haar kittelaar en gleed toen met z'n middelvinger haar schede in. Die was fluweelzacht en vochtig. Met gemak voegde hij een tweede, derde en vierde vinger bij de eerste en met z'n duim bewerkte hij haar genotsknopje. Ze kronkelde en steunde onder deze aanraking. Haar tong drong diep in z'n mond en hij verhevigde z'n strelingen. Haar kreten werden door z'n mond gesmoord toen ze haar orgasme liet gaan. Ze klemde haar benen tegen elkaar waardoor z'n hand bijna werd verpletterd onder de druk van haar dijen.Ze zakte op haar knieën voor hem neer en bewonderde z'n lul. Haar tong gleed over de eikel en onverwacht hapte ze de hele lengte in haar mond. Ze pijpte op een voortreffelijke manier en zorgde er voor dat z'n pik zo hard als staal werd. Ze duwde hem ruggelings op de bank en liet zich over hem heen zakken. Langzaam wipte ze op en neer en hij genoot van haar strakke kutje en de streling van het nylon langs z'n benen. Hij keek in haar mooie blauwe ogen en zag daarin haar intense genot. 
Z'n gezichtsveld werd belemmerd doordat een natte kut op z'n mond gedrukt werd. Hij proefde de zilte smaak van sperma gemengd met vrouwensap. Terwijl Claudia door bleef neuken stak Paul z'n tong diep in de onbekende kut en likte de kittelaar. De vrouw sidderde en aan de kleine kreetjes te horen hadden beide vrouwen hun monden op elkaar gedrukt. Paul voelde nagels aan z'n lul krabben en bemerkte hierdoor dat het kittelaartje van Claudia door de vrouw werd bewerkt. Claudia volgde het voorbeeld van de vrouw door ook met haar vingers het knopje van de vrouw te bewerken. Paul likte over de spitse roodgelakte nageltjes en ze stak haar wijsvinger even in z'n mond om vervolgens weer door te gaan met haar activiteiten. Hij hoorde de vrouw kreetjes slaken.
 “Ja... ja.. gehe durch... ach.. das fühlt gut an... gehe durch... ja über mein Kitzler... ah..ja.. mach mich fertig....”  
Het Duitse blondje zat dus op z'n mond. Beide vrouwen dansten nu op z'n pik en mond. Claudia stapte onverwacht van hem af en nam in dezelfde beweging z'n pik in haar mond. De Duitse wisselde met haar af en omvatte z'n ballen en z'n pik stak diep tussen haar rode lippen.
“..Ach... was... ein schöne Schwanz zum blasen...” zei ze terwijl ze de pik weer in Claudia's mond stak. 
Paul keek gefascineerd toe hoe beide vrouwen om en om de sappen in z'n ballen aan de kook brachten totdat hij het niet meer kon inhouden. Beide vrouwen hielden de trillende en schokkende neukstaaf stevig vast. De eerste straal, die met kracht naar buiten schoot, probeerde de Duitse in haar mond op te vangen, maar ze was net te laat, zodat haar wang en kin de kwak op vingen.  Claudia nam de pulserende pik in haar mond en ving de rest van het sperma op. Ze zoog het naar binnen en slikte het hele spul door en likte vervolgens het sperma van het gezicht van de andere vrouw en deponeerde het met haar tong in haar mond. De Duitse pijpte haar tong en slikte met een glazige blik in haar ogen het spul door.
Ze bleven nog even op de bank liggen, maar na verloop van tijd stond Claudia op om zich weer aan haar bedienende taak te wijden. Ze deed geen moeite om haar kleding weer in orde te brengen, dat was ook niet nodig want na een paar meter hield een man haar tegen en met z'n sterke armen tilde hij haar op en legde haar op een tafel. Ze sloeg haar donkere benen om de heupen van de man. 
Paul's blik dwaalde naar de vrouw naast hem die hem aandachtig lag op te nemen. Ze vertelde dat ze in Duitsland al jaren aan partnerruil deden en dat ze wel eens wat anders wilden. Via een advertentie in hun favoriete seksblad waren ze in contact met de camping gekomen. Ze hadden een grote caravan op het terrein staan en ze vroeg of hij deze wilde zien. Paul was wel geïnteresseerd en samen liepen ze richting uitgang. In de zaal werd hier en daar nog behoorlijk gevrijd, maar over het algemeen werd er uitgerust voor de volgende ronde. Ze liep nog even naar haar man, die tussen een paar mannen en vrouwen lag uit te rusten, en fluisterde hem wat in z'n oor. Hij keek in Paul's richting en knikte en vervolgens liepen ze naakt de buitenlucht in. Op het grasveld lag een stel te neuken en uit een tent stegen genotkreten en gekreun op. Ze opende de caravan en liet hem voorgaan. In het spaarzame licht zaten een jongen van een jaar of 15 en een iets ouder meisje op een bed
“...Ich weis das dieses verboten ist... aber est sind unsere kinder.. und wier haben viel spass mit einander.... Schau mahl.... sind sie nicht schön....”
Paul kreeg het idee dat ze met een verkooppraatje bezig was, ze trok hem naar het bed en hij bekeek het meisje aandachtig. Ze had lang blond krullend haar en was volkomen naakt. Haar stevige borsten staken fier vooruit en kleine blonde krulhaartjes bedekten haar pubis. Ze had een slank meisjeslichaam, maar toch volgroeid. Haar broer was eveneens naakt en z'n piemel lag halfslap op z'n bovenbeen. Beiden keken naar Paul en ook hun moeder trachtte de reactie van z'n gezicht te lezen. Hij stond in dubio. De twijfel was duidelijk van z'n gezicht te lezen. Het meisje kwam langzaam overeind en strekte zich katachtig uit en keek Paul met haar groene ogen aan. Ze strekte haar handen naar hem uit en streelde z'n borst en gleden toen naar beneden.
“Nein...” riep hij uit en deed een stap naar achteren. 
De drie keken hem geschrokken aan.
“...warte mahl... ich will das du mit deinen Bruder... eh.. fickt und deinen Mutter und ich sollen zuschauen... und vielleicht später auch teilnehmen...” zei hij glimlachend in zijn beste Duits en zich omdraaiend naar de vrouw vervolgde hij, “… Vielleicht haben sie noch schöne... glatte... Strumpfen und ein Halter vur deinen Tochter.... das ist so heis bei das ficken...” 
Ze lachten ontspannen, de vrouw knikte en liep naar een kast en wenkte hem om een assortiment lingerie te tonen. Hij nam een lichtblauw gordeltje uit de kast en gaf dat aan het meisje en haar moeder haalde een paar nieuwe nylons uit de verpakking en reikte die het meisje aan.  Zelf deed ze ook een jarretelgordeltje om haar middel en rolde witte kousen omhoog. Haar dochter had intussen haar lichtbruine nylons aan de jarretelles vastgemaakt en ging languit liggen. Haar broertje begon haar voeten te kussen en sabbelde aan haar tenen en ging kussend en strelend naar boven. Hij duwde zijn gezicht in haar kruis, nam hij haar borsten in z'n handen en begon deze te strelen. Het meisje draaide met haar heupen en stootte haar kruis steviger tegen de mond van haar broer aan.
Op de rand van het bed kon Paul het allemaal goed bekijken. De vrouw ging achter hem zitten en sloeg haar benen om hem heen en drukte haar onderlijf stevig tegen z'n achterste aan. Paul streelde haar benen en bleef naar de kinderen op het bed kijkend. De jongen hield op met beffen en haar lijfje kussend kwam hij bij haar tietjes. Hij nam om en om de tepeltjes in z'n mond tot ze stijf werden. Paul onderdrukte de neiging de heerlijke stevige borstjes te strelen. De stevige borsten van hun moeder prikten in z'n rug, ze pakte z'n pik en rukte er zachtjes aan. 
Het meisje masseerde de pik van haar broer tot hij recht vooruit stond. Het was een mooie rechte paal en voor een jongen van zijn leeftijd, met zo'n twintig centimeter ook behoorlijk lang. De eikel liep heel spits toe. Het meisje duwde haar broer op z'n rug en met haar kontje naar Paul gericht nam ze de pik van haar broer in haar mond en begon er wellustig aan te zuigen. Paul strekte z'n hand uit naar het glanzende roze kutje, maar hun moeder was ‘m voor. Ze stak een vinger in de vagina van haar dochter en met haar duim bewerkte ze de kittelaar terwijl ze met haar andere hand het rukken aan z'n pik verhevigde. Op dat moment werd met veel rumoer de deur van de caravan geopend en de dikke Duitser stapte naar binnen met Lucinda in z’n kielzog, Ze vloog op Paul af en kuste hem vol op z'n mond.
“..Hoe.. kom jij nou hier...?” vroeg hij verbaasd.
“We zijn een half uurtje geleden aangekomen... Monique en Kevin zijn bij de anderen...  ik ben gelijk op zoek gegaan naar jou.... Niemand wist echter waar je was.... tot ik deze meneer... hier tegen het lijf liep... Hij wist waar je was en nam me mee hierheen. Onderweg heb ik nog wel even van z'n pik mogen genieten..... moet je kijken... wat een knoert....”
Paul zag de enorme knuppel onder de dikke buik vandaan naar voren steken. Hij had al heel wat pikken gezien, maar een van deze afmetingen nog nooit. Deze was zeker dertig centimeter lang en zo dik als een stevige mannenpols. Nu begreep hij pas goed waarom z'n moeder zo verlekkert had liggen kijken toe ze bijna door deze gigant verpletterd werd in de zaal.
Lucinda nam de knuppel in haar hand en keek naar de andere aanwezigen. Paul legde in het kort uit wat de situatie was en merkte op dat de caravan nu wel wat klein werd voor zo'n groot gezelschap. 
“Laten we naar mijn huis in het hoofdgebouw te gaan,” stelde hij voor, “ maar even wachten zodat ik eerst nog wat zaken kan regelen om de kinderen daar onopvallend te krijgen. Ik ben zo weer terug”.
Deze laatsten waren ondertussen met hun activiteiten gestopt en staarden naar Lucinda, die aan de pik van hun vader stond te rukken.
Paul verliet de caravan. Aan z'n geile brein waren weer allerlei plannetjes voor de rest van de avond ontsproten.
Hij liep op z'n gemak terug naar het hoofdgebouw en realiseerde zich dat hij niet eens de namen van de Duitsers kende. Nou ja, dat maakte ook niet zo heel veel uit, als ze maar lol hadden met elkaar.
Hij ging de zaal binnen waar de orgie in volle omvang werd voortgezet. In het middenpunt stond z'n tante, die was gekleed in een zwarte leren beha met openingen waardoor haar tepels staken, hooggehakte zwarte leren lieslaarzen en zwarte netkousen en een zwart leren jarretelgordeltje. Haar blonde haar had ze strak achterover gekamd en in een staartje achter op haar hoofd bijeen gebonden.Op de rand van het podium stonden zo'n tien mannen en Monique liep steeds heen en weer de een na de andere pik in haar mond nemend. Zoals ze liep en er uit zag leek ze wel op een SS-kampbewaakster die haar gevangen de les leest.
Hij liep snel de andere kant op en vond Karla die met een andere vrouw op de bank zat te praten.
“Ik moet je even spreken...” zei hij tegen haar, “.....kom je zo even naar het kantoortje... en wil je Leonie ook even opzoeken en meenemen...”
Ze verontschuldigde zich tegenover de vrouw en liep met hem mee, onderweg Leonie uit de armen van een man die toch lag te slapen meenemend. In het kort vertelde hij hun over de Duitsers en ontvouwde z'n plan. 
“Ik wil in het woonhuis een kleine orgie houden het lijkt me leuk als jullie meedoen als jij er tenminste bezwaar tegen hebt Leonie, het is tenslotte ook jouw huis”. 
“Nou met die dikke Duitser wil ik wel..” zei Karla's met glinsterende ogen.
“Hmm ja joh prima… lekker geil..“ zei Leonie.
Daarna zocht hij Harry op die toevallig net met z'n zuster stond te praten en legde hen uit dat hij zich met een paar gasten wilde afzonderen en vroeg of Harry en Yvonne de zaak verder in de gaten wilden houden, hetgeen ze geen probleem vonden. Daarna sprak hij nog met een paar mensen in de zaal en haastte zich vervolgens naar de caravan.
“Het is geregeld...” zei hij binnenstappend. 
De anderen zaten nog rustig met elkaar te praten en stonden onmiddellijk op. Paul ging met Lucinda naar buiten om de weg te verkennen. Het was rustig, iedereen was in de zaal of in hun eigen omgeving. Hij wenkte ze en het zestal legde snel de kleine vijftig meter naar de achterkant van het gebouw af en gingen naar binnen. 
Karla was er al en keek begerig naar de grote pik van de Duitser.
“Ga allemaal even zitten... er komen nog een paar mensen...” zei Paul.
Hij liep naar de hal en kwam even later binnen met Olga en haar man.
Iedereen stelde zich aan elkaar voor. De dikke Duitser heette Ulrich, z'n vrouw Chantal en hun zoon en dochter Alain en Brigitte. Olga's man luisterde naar de naam Jan.
Paul omarmde Brigitte en kuste haar hevig. Lucinda wierp zich samen met haar moeder op Ulrich en Chantal, die van geboorte een Française was, ontfermde zich over Jan. 
Alain stapte op Olga af en keek verbaasd naar haar bijzonder uitziende kut en likte en pijpte haar klitje.
Brigitte was een lief meisje. Ze deed het boord van haar nylons om Paul's pik en streelde z'n dikke lul door de gladde stof. Hij speelde met haar borsten en haar tepels groeiden dik en stijf recht overeind. Ze kreunde zachtjes.
“bums mich... bitte..” smeekte ze zacht.
Paul legde haar op het dikke tapijt en ging tussen haar benen liggen. Haar kut was nat en z'n lul gleed als vanzelf bij haar naar binnen. 
Haar broer zat op z'n knieën de flamoes van Olga uit te likken en z'n pik hing binnen bereik van Brigitte. Ze verplaatste zich een beetje zodat haar hoofd tussen de benen van Alain kwam en nam z'n pik in haar mond. Paul zag de kont van de jongen en begon, terwijl hij lekker doorneukte in het strakke kutje, z'n anus te likken. Z'n tong stootte tegen de roos en hij kreunde luid. Toen concentreerde hij zich weer op het meisje onder zich en verhevigde z'n stoten. 
Er werd een vinger in z'n aars gestoken en omkijkend zag hij het verheerlijkte gezicht van Lucinda, die haar kut op de mond van Ulrich had gezet en zich liet uitlikken. Ze maakte haar vinger nat door hem even in de mond van Ulrich te steken en toen gleed haar vinger een stuk Paul's anus binnen. Ze pompte hem op en neer in zijn neukritme. 
Karla, zat achter Lucinda op de stierenlul van Ulrich vast gespietst. Paul kon, jammer genoeg, haar gezicht niet zien, maar wist zeker dat ze helemaal in extase was.
Brigitte liet de pik van haar broer uit haar mond glippen en stootte kleine kreetjes uit.
“ahhh jjjaa ich komme “ kermde ze en kwam met een hard knijpende kut klaar. 
Paul trok z'n pik terug en stond op. Lucinda nam hem onmiddellijk in haar mond, maar dat weerhield hem er niet van om de anderen van de rest van z'n plan op de hoogte te brengen.
“....even luisteren mensen.... Toen ik Jan en Olga zag en later Alain en Brigitte.... leek het mij een leuk idee.. Jan met Brigitte.. en Olga met Alain.. te laten neuken... terwijl wij ze daar mee helpen of toekijken.... Dus.. ik zou willen vragen... even te stoppen en toe te kijken...”
“Ja goed idee…. “ zei Karla “..als ik deze pik maar in m’n kutje houd.”
Olga ging naast het Duitse meisje op de grond liggen en spreidde haar benen. Jan trok z'n pik uit de mond van Chantal en ging tussen de benen van haar dochter liggen. Alain schoof z'n pik voor de kut van de oude vrouw en gleed langzaam naar binnen. De wanden van de kut van Brigitte werden opgerekt door Jan's pik en ze begonnen te bewegen. Het was een prachtig gezicht deze neukende stellen te zien die een leeftijdsverschil van zo'n 50 jaar hadden. Alain trok z'n pik terug en ging op z'n rug liggen en Olga spietste zich op hem vast en begon, alsof ze paard reed, te wippen. 
Jan had een potentie als een jonge kerel. Met een kreet vulde hij het malse kutje met z’n sekspap. Z'n vrouw geilde de jonge knul zo op dat hij z'n zaad bij haar naar binnen spoot.
Paul voelde dat z'n pik nog steeds in de mond van z'n zusje stak en dat een orgasme niet ver meer was. 
Karla en Ulrich waren rechtop gaan staan. Zij had één van haar fraaie benen op een stoel gezet en de dikkerd neukte haar staande van achteren. 
Olga stapte van Alain af en Chantal nam gelijk haar plaats in en neukte de nog steeds dikke lul van haar zoon. Jan likte het zaad uit het kutje voor hem en Paul's zaad begon te koken. Het kwam uit z'n tenen, hield het nog even in en liet toen de sluizen open en spoot met volle kracht tegen de huig van z'n zusje. Ze schrok er van maar herstelde zich snel en slikte het hete spul door.
Iedereen was verzadigd en ze babbelden nog wat na. 
“Heb je nog veel seksavonturen beleefd...?  vroeg Paul aan Lucinda.
“Ik zal je het verhaal vertellen... en nog veel meer...en houd je vast.. want het gaat er heet aan toe....” antwoordde ze veelbetekenend.

Het tweede deel in de serie dorp op hoge hakken is “Lucinda”

 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen