Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Lucinda 1.
Haar moeder lag naakt en wijdbeens op bed naar haar man te kijken die zijn onderbroek uittrok en in bed stapte. Haar moeder pakte z'n pik vast en streelde.
Lucinda zag 'm groeien en het meisje raakte ze onder de indruk van de grootte. 
Vader stak een vinger in haar moeders poesje en schoof hiermee langzaam heen en weer tot ze nat was en ging vervolgens op haar moeder liggen en stak z'n stompe pik in het gat, wipte op en neer en kromde hij z'n rug en stootte met gegrom een laatste keer toe en liet zich op haar vallen. Even later rolde hij van haar en viel zwaar snurkend in slaap. Terwijl haar vader zo lag te stoten, zag Lucinda haar moeder verveeld naar het plafond kijken en kreeg ze de indruk dat ze het niet fijn vond.

Een paar dagen daarvoor had Lucinda in de slaapkamer van haar ouders gekreun en gesteun gehoord en haar nieuwsgierigheid was gewekt. Ze durfde echter niet zo maar naar binnen te lopen en bedacht het plan een gaatje in de houten vloer van haar zolderkamer te maken, zodat ze in hun kamer kon gluren. Op een dag toen ze alleen thuis was had ze een gat gemaakt boven de kamer van haar ouders en ook boven die van haar broer Paul, die een paar jaar ouder was dan zij.

Nu lag ze voor het eerst op haar knieën haar ouders te begluren en wilde zich net van het gat afwenden toen haar aandacht werd getrokken door wat moeder deed. Haar moeder lag op haar rug. Ze streelde haar borsten en haar handen gleden naar haar dichtbehaarde poes. Ze spreidde haar benen en deed haar schaamlippen van elkaar. Ze streelde over het roze labia en pompte eerst een en toen een tweede vinger naar binnen. Ze zag de gelukzalige uitdrukking op het gezicht van haar moeder en voelde haar eigen kutje tintelen. Moeder vingerde door tot ze verkrampte en met haar dijen tegen elkaar geperst van links naar rechts over het matras rolde. Haar ademhaling ging snel en ze glimlachte ontspannen, waarna ze zich omdraaide om te gaan slapen.
Lucinda had ondertussen een hand in haar broekje gestoken en kneedde haar kutje. Ze ging op bed liggen en deed het broekje uit en liet haar vingers over het haarloze spleetje glijden. Ze deed haar buitenste schaamlippen van elkaar en beroerde het gevoelige vlees. Er ging een schok door haar heen. Ze vond een heerlijk plekje, waarover ze bleef strelen. Met een vinger ging ze haar maagdelijke kutje binnen. Het was heerlijk, ze durfde echter niet te diep te gaan, maar dat was ook niet nodig want een vreemd gevoel, waardoor het leek of haar hele buik in brand stond, kwam over haar. Met moeite kon ze een gil onderdrukken. Het vocht stroomde over haar vingers, haar lijfje danste op en neer op het bed. Het leek net of het nooit op wilde houden.
Dit was haar eerste seksuele ervaring en die zette haar hele leven op z'n kop en ze verlangde hevig naar een dikke lul in haar kutje. Dat duurde echter nog een tijdje, maar ze ontwikkelde zich al snel tot, wat ze later noemden, een nymfomane. Ze liet jongens van school aan haar kutje voelen onder de voorwaarde dat ze met hun pikkies mocht spelen. 
Een paar weken na die eerste ervaring waren haar ouders uit en een meisje uit de buurt was in huis om wat op haar en haar broer te letten. Haar broer Paul ging op tijd naar bed en Lucinda volgde snel om door het kijkgat boven Paul's kamer te kijken. Ze zag Jacqueline binnen komen. 
“Zo mannetje... je zusje slaapt al. Wat doe jij altijd voor je gaat slapen...? Jezelf afrukken...?” hoorde het meisje haar zeggen.
Paul keek haar met grote ogen aan en overrompelt door haar vraag, knikte hij bevestigend.
“...Volgens mij heb jij een mooie pik... wil je hem niet aan mij laten zien..?”
Tot Lucinda's verbazing sloeg hij de dekens terug en toonde de jonge vrouw de tent die in z'n pyjamabroek werd gevormd. Jacqueline pakte 'm vast en kneep stevig in de stijve paal. Paul gromde en zij trok z'n broek naar beneden.
“Oh... wat een prachtige pik heb je...” zei ze met een schittering in haar ogen. 
Ze pakte hem weer vast en sjorde de voorhuid van z'n eikel waardoor deze rode kop zichtbaar werd. Ze bewoog het vel op en neer. Paul keek haar angstig aan en stootte een kreet uit en voor het eerst in haar leven zag Lucinda zaad uit een pik spuiten. De eerste straal kwam ook voor Jacqueline onverwacht en spetterde uiteen op haar wang. Onmiddellijk sloot ze haar mond rond z'n pik en met gesloten ogen slikte ze alles door.
“Je bent een lieve jongen....” zei ze terwijl ze het zaad van haar gezicht veegde en van haar vingers likte. “...Zou je mij... eh.. ook eh… willen zien..?”
Paul's pik was nog steeds hard.
“Ja… ja... graag…” stamelde hij zonder aarzelen.
Jacqueline was achttien jaar en goed gevormd en had altijd mooie kleren aan. Ze stond op, maakte haar rok los en liet het op de grond vallen. Daarna ontdeed ze zich van haar blouse en schopte ze haar schoenen uit. In haar onderjurk boog ze zich over Paul heen en kuste hem op z'n mond. Ze pakte z'n hand, legde die op haar borst en liet hem haar globes kneden. Ze trok haar onderjurk uit en in haar kousen, beha en slip gleed bij hem in bed en pakte z'n pik weer vast. 
Paul speelde met haar tieten.
“Hmmm geile jongen…. lekker… maak m’n beha los schatje. Hmm.. ja zuig lekker aan m’n tepels maak ze lekker groot en hard”.
Lucinda had zich ondertussen ook uitgekleed en haar vingers pompten in en uit haar kut en streelden haar kleine tepeltjes.
Jacqueline nam Paul's lul in haar mond en trok zijn hand op haar slipje, zodat hij haar pubis kon kneden. Paul schoof brutaal het broekje over haar billen om haar blote poesje aan te raken. Ze ging wijdbeens op haar rug liggen en opende haar kut voor hem. Ze toonde hem haar kittelaartje en liet hem een vinger in haar vagina steken. Toen leerde ze hem hoe hij met een vinger in haar kut, haar knopje met zijn duim kon bewerken. Paul leerde snel, met een hand bewerkte hij haar kutje en met de andere masseerde hij haar borsten. Zij trok aan zijn recht vooruitstaande pik. Toen kwam ze klaar, kreunend en steunend kromde ze haar mooie lijf. Het sap glinsterde op Paul's vingers. Jacqueline trok in extase harder aan z'n pik en voor de tweede keer kwam hij klaar. Z'n zaad spetterde op haar buik en droop van haar hand. Ze wreef het zaad als een crème over haar lichaam en likte daarna haar vingers af.
Ondertussen was Lucinda ook tot een orgasme gekomen zonder haar ogen ook maar een moment van het tafereel af te houden. 
“Oh.. oh...” mompelde ze, “..kon ik maar eens die pik in m'n kutje krijgen....  oh.. wat zou dat heerlijk zijn...”
Jacqueline stond zich aan te kleden.
“.. Paul... de volgende keer zal ik weer met je.. spelen... als jij mij belooft jezelf nooit meer af te rukken.... maar alles voor mij te bewaren...” , beloofde ze.
Lucinda was ontzettend geil geworden en nam zich voor zo spoedig mogelijk een van haar vriendjes van z'n zaad te verlossen door hem te pijpen, want dat had ze die avond voor het eerst gezien en ze wilde niets liever dan dit zelf ook uit te proberen. 
Hij was zeventien en Lucinda was net zestien geworden. Op de nieuwe fiets, die ze van haar ouders voor haar verjaardag had gekregen, kwam ze hem tegen.
“Hé... stuk....”, riep hij haar na. 
Lucinda draaide zich om en stopte naast hem.
“Wat bedoel je...?” vroeg ze quasi onschuldig. Ze wist best van zichzelf dat ze er goed uitzag met haar donkerblonde krullen om haar poppengezichtje, haar kersenmondje en hel blauwe ogen. Haar borstjes waren al aardig ontwikkeld en ze had een aardig figuurtje. 
“...Je bent toch een prachtig stuk....” vleide hij haar. 
Ze ging er verder niet op in maar vroeg: “...ik heb net een nieuwe fiets.... ga je mee een stukje fietsen...?”
Hij haalde z'n fiets op en samen reden ze in de richting van het nabij gelegen bos. 
Met hem had ze nog nooit wat gehad. Tot dat moment had ze alleen met haar klasgenootjes wat gerommeld, door de jongens aan haar kutje te laten voelen en zij bij hen met hun pikkies te spelen. Nog nooit had ze een spuitende pik in haar hand gehad, laat staan in haar mond. Ze wist dat deze knul haar altijd nakeek en was er van overtuigd dat hij heimelijk naar haar verlangde. Ze hoopte zoveel verleidingstechniek in huis te hebben, dat hij haar met z'n pik zou laten spelen. Door het bos fietsende babbelden ze vrolijk met elkaar en ze loodste hem naar een stil plekje dat ze kende van eerdere spelletjes. Daar in de buurt lag een fiets verscholen in het struikgewas. Lucinda beduidde hem stil te zijn.
“Laten we onze fietsen verstoppen.. en kijken van wie die fiets is...” fluisterde ze hem toe.
Ze slopen door het struikgewas en vonden wat ze zochten. Op 'haar' open plekje lagen een oudere jongen en meisje ineen gestrengeld. Ze kropen dichterbij en Lucinda herkende het meisje als de dochter van de notaris. De jongen had ze ook wel eens eerder gezien en woonde op een boerderij in een nabij gelegen dorp. 
Ze lagen echt te neuken en aan de bewegingen van die knul te zien stond hij op klaarkomen. Het meisje kreunde zachtjes en veerde in het ritme van de jongen mee. Toen z'n orgasme kwam plofte hij zwaar op haar neer en stootte hard toe. Zij gaf een klein gilletje en keek hem met glazige ogen aan. Hij trok z'n pik uit haar en stroopte er een vel vanaf.
“Wat is dat...?” fluisterde Lucinda tegen haar begeleider.
“Dat.. is een kapotje..”, zei hij hijgend, “....dat moet er voor zorgen dat er geen kinderen komen....”
Dus dat was nu een kapotje. Het meisje had al eens van haar moeder gehoord dat die dingen bestonden, maar er nog nooit een gezien. Ze keek naar de jongen naast haar en zag dat hij een rode kop van opwinding had. Ze begreep dat ze zo'n kans nooit meer zou krijgen en stak haar hand onder z'n lichaam en pakte z'n pik. Hij keek haar verschrikt aan toen ze het harde vlees begon te masseren. Ze gebaarde hem stil te zijn en terwijl ze bleef kneden keken ze toe hoe de twee oudere teenagers hun kleding weer in orde brachten en elkaar langdurig kusten en daarna door het struikgewas verdwenen.
“...Dat was geil...” zei hij hijgend.
“Mm.... mm.....” beaamde Lucinda terwijl ze hem omdraaide om beter bij z'n pik te kunnen.
“Wwat.. ga je doen...?” vroeg hij een beetje angstig en verlegen.
“Ik ga lekker bij je doen...” zei ze, z'n gulp openmakend.
Z'n pik was niet zo groot als die van haar vader maar wel hard en dik. Ze maakte z'n broek verder los en nam z'n lul haar handen. Dit was de grootste pik die ze ooit in haar hand had gehouden. Ze kneep zachtjes in de stam en bestudeerde het gezwollen ding aandachtig. Hij kreunde en keek haar met grote ogen aan.
“Oh... lekker...  oh dit is geil... wat doe je toch... dit heeft nog nooit iemand bij mij gedaan...” steunde hij.
“Blijf maar lekker liggen.... en laat mij m’n gang maar gaan.... het is voor mij ook de eerste keer.... ik wil het zaad in je ballen... uit je pik zien komen.... ben je wel eens klaargekomen...?”
Hij reageerde hier niet op. Lucinda concentreerde zich op z'n lul. 
“Zou ik er een kusje op durven geven?” mompelde ze en haar gedachten dwaalden af naar een paar dagen geleden toen ze haar broer met de oppas bezig had gezien. Jacqueline had hem geleerd haar kut te vingeren en te likken en aan Paul's pik gezogen. Lucinda was daar zo geil van geworden dat ze niet anders wilde, als hetzelfde te doen. Ze wist dat ze er spijt van zou krijgen als ze het niet deed en in een opwelling nam ze z'n eikel tussen haar lippen. 
Hij slaakte een kreet en trappelde met z'n benen.
“Oh... oh... wat doe je nou weer...? gromde hij.
Lucinda had goed gekeken hoe Jacqueline het bij Paul had gedaan en ging nu op dezelfde manier met haar lippen over de pik. Het was een sensatie toen ze de hele lengte in haar mond had. Ze voelde de eikel tegen haar keel en moest daardoor kokhalzen, maar herstelde zich snel en bewerkte met haar tong en lippen het harde vlees. Ze had moeite hem in bedwang te houden want hij lag zo te draaien en te wippen met z'n heupen dat z'n pik telkens uit haar mond dreigde te glippen. Ze voelde hete scheuten door haar onderlijf gaan. Ze begon haar kittelaartje te bewerken en bedacht dat hij dat wel kon doen. Z'n pik zwol op, waarop ze 'm uit haar mond liet glippen. Ze realiseerde zich dat ze de sensatie van zaad in haar mond had uitgesteld.
“Waarom hou je nou op...” kreunde hij, “..ik stond verdomme op het punt klaar te komen en nou hou je op....”
“Ik ga zo weer verder... “ stelde ze hem gerust, “...maar eerst wil ik dat je m'n kutje vingert.....”
Ze tilde haar rokje, met schotse ruiten, op, schoof haar broekje naar beneden, nam z'n hand en legde die op haar onderlijf. Hij kneep er hard in, te hard want Lucinda gilde het bijna uit van de pijn. Hoewel ze zelf ook onervaren was op dat gebied vroeg ze hem rustig aan te doen en toonde hem hoe hij haar kon verwennen zonder dat hij bij haar naar binnen ging.
Toen hij de slag te pakken had boog ze zich weer over z'n pik en nam hem weer in haar mond. Ze genoot van z'n strelingen en van de dikte van z'n pik tussen haar lippen. 
Hij deed het lekker en geile scheuten gingen door haar lichaam. Hij reageerde onmiddellijk toen ze hem begon te pijpen. Het zaad stond vermoedelijk tot de rand van z'n pik want een paar halen van haar mond waren voldoende om hem te laten exploderen. 
Lucinda zag sterretjes en werd helemaal duizelig van sensatie toen ze de hete golven zaad in haar mond voelde spetteren. De ene na de andere golf kwam haar mond binnen. Het was zo veel dat ze het niet binnen kon houden, het gulpte over haar lippen en droop over haar kin op z'n lichaam. Dit bracht haarzelf tot een daverend orgasme. Haar buik trok spastisch en het vocht stroomde over haar dijen. Ze duwde zijn hand weg en klemde haar benen hard tegen elkaar. Z'n pik was inmiddels uit haar mond gegleden.
Ze durfde het zaad niet door te slikken, omdat ze niet zeker wist of het kwaad kon. Toen ze wat tot rust gekomen was spuugde ze het uit en werd zich bewust van de zilte, wat bittere, smaak van het zaad. Eigenlijk best wel lekker. 
Hij keek bewonderend naar haar terwijl ze haar broekje omhoog trok en haar kleding verder in orde bracht. Met z'n zakdoek verwijderde hij het zaad, dat vermengd met speeksel op z'n buik terecht was gekomen. Hij verbrak zelf de stilte die was ontstaan na hun orgasme.
“...het was heerlijk.... te gek gewoon. Ik zou je nu wel willen neuken.... net als dat stel daarnet...kom... dan....”
Lucinda keek naar z'n pik, die nog steeds stijf was.
“...laten we afspreken morgen weer hierheen te gaan... dan zuig ik je weer af....” viel ze hem in de rede.
Ze vertrokken, van die afspraak is nooit iets terechtgekomen, want de volgende dag werd ze getroffen door datgene, dat tot haar grote irritatie iedere maand terug keerde. Ze zou op moeten gaan passen en had daarover die dag nog een langdurig gesprek met haar moeder. De pil bestond toen nog niet. Dit feit bracht nogal een ommekeer in haar seksuele leven te weeg. Niet dat ze niet meer met jongens speelde en zij de jongens met haar steeds groter wordende tietjes en kutje liet spelen. Dat ging gewoon door, maar de lust om een lul in haar kut te krijgen was minder geworden, door de angst zwanger te raken en een kind te krijgen. Het duurde dan ook een hele tijd voor ze werkelijk ontmaagd werd.
Het was een zwoele zomeravond. Ze had een eindexamenfeestje van de MMS. Lucinda was een vlotte leerling en deed toen ze net zestien geworden was examen.
Peter heette die knul en hij had, net als haar broer, eindexamen van het Gymnasium gedaan. Ze dansten en hadden de hele avond veel lol. Aan het eind van de avond bracht hij haar thuis. Dat was rondom de midden zestiger jaren nog heel gewoon. Achter op z'n brommertje reden ze in de richting van Lucinda's huis. Plotseling stopte hij.
“..m'n ouders zijn niet thuis... heb je misschien zin om met mij mee naar huis te gaan... nog wat te praten... of... eh.. moet je op een bepaalde tijd thuis zijn...” vroeg hij.
Lucinda had geen instructies van haar moeder meegekregen. Die was onlangs van haar vader gescheiden en vond het allemaal prima wat zij en haar broer Paul deden. Alleen moesten ze wel altijd vertellen waar ze naar toe gingen maar een tijdstip van thuiskomen werd nooit bepaald.
“Ik vind het best leuk om nog wat met je na te praten...” 
Ze keerden om en gingen naar zijn huis. Even later zaten ze bij het gedempte licht gezellig naast elkaar te babbelen. Hij had een paar biertjes gedronken en ook nu weer een flesje voor zichzelf ingeschonken. Lucinda nam een glaasje sherry. Ze dronk normaal nooit alcoholhoudende drank, dus na twee teugjes steeg de alcohol al aardig naar haar hoofd. 
Hij werd wat vrijer en sloeg z'n arm om haar schouders en begon haar, niet grote maar stevige, borsten te betasten. Heel voorzichtig maar al snel brutaler kusten ze elkaar en het duurde niet lang of ze lagen languit op de bank hevig te zoenen. Z'n pik drukte tegen haar dijbeen en ze werd steeds geiler. Z'n hand gleed in haar blouse en hij haalde haar borstjes uit de cups van haar beha. Teder liet hij zijn vingers over haar tepels gaan, waardoor hete rillingen door haar lichaam trokken. Ze spreidde haar benen en met zijn dijbeen tegen haar poesje lag ze tegen hem aan te rijen. Z'n hand gleed over haar been omhoog. 
Ze verlangde hevig naar z'n aanraking en gaf hem daarvoor de ruimte. Ze tilde haar rok en petticoat, die toen erg in de mode waren, op en toonde haar in glanzende nylons gehulde benen.
Hij tastte gretig toe en door haar slipje heen kneedde hij haar venusheuvel. 
Ze liet hem z'n gang gaan en draaide genietend met haar heupen en stootte met haar bekken tegen z'n hand.  Ze gleed voor een deel van hem af en kreeg zicht op de dikke bobbel in z'n broek. Peter kreunde hevig toen ze daar stevig in kneep.
“Maak ...alsjeblieft m'n broek los.... want ik houd het niet meer...” kreunde hij. 
Ze trok de ritssluiting naar beneden en maakte de broek los. Aan de manier waarop z'n pik in z'n onderbroek zat kon ze opmaken dat dit geen prettig gevoel kon geven. Ze deed het elastiek opzij en bevrijde z'n pik uit de benarde positie. Een zucht van verlichting en genot ging door hem heen. Ze trok het vel over de eikel op en neer en keek naar de gezwollen kop. Een paar druppeltjes vocht parelden uit het gaatje, wat ze met haar duim in de huid masseerde. Peter deed het pijpje van haar slipje opzij en stak z'n vinger voor een deel in haar vagina. Ervaren masseerde hij met z'n duim haar genotsknopje. 
“Dat is geil….,” kermde ze sidderend in z'n armen.
“Zullen we ons helemaal uitkleden....” stelde hij voor, “....dan kunnen we overal makkelijker bij....”
Even later stonden ze naakt tegenover elkaar.
“Kom hier... schatje...” zei hij, “...ik wil je.. neuken...”
Als jongens dat, tot dat moment, tegen haar zeiden, klapte ze volkomen in en werd totaal frigide. Deze knul gaf haar dat gevoel in het geheel niet. Ze nam toch maar het zekere voor het onzekere en zakte op haar knieën voor hem neer en nam z'n lange en dikke lul in haar mond. Hij was minder ervaren dan ze dacht. Hij schokte met z’n heupen alsof hij geëlektrocuteerd werd en uitte onverstaanbare klanken. Opgezweept door z'n reactie begon zij heviger te zuigen, doch kwam met een schok tot zichzelf toen ze hoorde wat hij kermend uitriep.
“...oh... oh wat heerlijk... dit... dit...heeft m'n... moeder nog nooit bij me... oh..oh.. gedaan....oh.. neee...”
Lucinda keek hem met stomme verbazing aan, z'n pik schrompelde ineen en hij sloeg z'n hand voor z'n mond van schrik.
“O... jé.. wat zeg ik nou.... Alsjeblieft vergeet wat ik heb gezegd.....” stotterde hij
“O.. nee...” zei ze resoluut, “...ik vind het juist prachtig als je met je moeder naar bed gaat.... en.. nu ik het weet.... kan je me maar beter vertellen hoe het zit.... Je kan er op vertrouwen... dat ik er met niemand over zal praten.... kom laten we gaan zitten... en vertel.”
Aarzelend vertelde hij dat z'n vader veel op zakenreis was en dat z'n moeder een vurig type was. Op een avond had ze hem betrapt terwijl hij aan het masturberen was. Ze had het werkje van hem overgenomen en hem meegenomen in haar bed. Daar had hij haar geneukt en dit had zich een paar keer herhaald.
“Je hoeft je hier niet verlegen over te voelen.... zolang je het zelf lekker vindt... moet je gewoon doorgaan... Misschien kan je je moeder vragen of ze je ook wil pijpen... en.... als je wilt kan je haar kut uitlikken....” zei Lucinda.
Hij was opgelucht dat ze het zo rustig opvatte en dat was te merken aan de reactie van z'n pik. Deze stond weer recht vooruit. Lucinda beschouwde het onderwerp als gesloten en ging doorgaan waar ze waren gebleven. Toen ze zich over z'n lul heen boog vroeg hij: “....bedoel je dat ik ook de kut van m'n... eh.. moeder kan likken..... zoals jij net aan m'n pik hebt gezogen...?”
Lucinda begreep dat hij van toeten noch blazen wist. Ze pakte hem beet en leerde hem haar kutje uit te likken.
Het was een slimme rakker en had snel door wat lekker was. Met z'n middelvinger porde hij in haar natte grotje en met z'n tong bewerkte hij haar labia en niet te vergeten haar kittelaar. Ze legde haar benen over z'n schouders en lag onderuitgezakt op de bank te genieten van z'n liefkozingen. Aan het diepe gerommel in haar lijf merkte ze dat ze op ontploffen stond. Ze wilde echter zo lang mogelijk genieten van dat heerlijke gevoel en probeerde steeds opnieuw haar orgasme uit te stellen. 
Hij legde haar genotsknopje bloot en likte over het harde boontje tot onverwacht haar sap naar buiten spoot.
“Allemachtig... wat krijgen we nou...?” zei hij verschrikt. 
Lucinda keek naar z'n gezicht, z'n mond was bedekt met haar vocht en de tinteling in z'n ogen was voor haar voldoende om de remmen los te laten. Als een vulkaan barstte haar kut open en perste een straal vocht naar buiten. Het gutste over z'n handen en droop langs haar bilnaad op de grond. Ze duwde hem weg en klemde haar dijen strak tegen elkaar om beter van het orgasme te genieten. Hij keek in stomme verbazing naar haar. Ze kon er echter ook niets aan doen dat ze zo hevig klaar kon komen. Hij wist zich geen raad en probeerde haar benen van elkaar te trekken om z'n paal naar binnen te schuiven. Op dat moment kwam ze tot het besef dat haar maagdelijkheid op het spel stond en dat ze gevaar liep zwanger gemaakt te worden. Tegen het eerste had ze geen enkel bezwaar maar het tweede wilde ze koste wat het kost voorkomen.
“Peter stop....” riep ze tegen hem, “....ik wil graag met je neuken.... maar dan wel met een condoom....”
“....met een condoom...?” zei hij haar verbaasd aankijkend, “.....m'n moeder is aan de pil.... dus met een condoom heb ik het nooit gedaan... ik vraag me af of we die wel in huis hebben...”
De anticonceptiepil begon in die jaren net wat meer in zwang te komen, maar Lucinda was nog niet zover. Ze wist echter zeker, dat het niet lang meer zou duren of ze zou er aan beginnen. 
“Ik vind het echt jammer... maar... zonder condoom wordt er niet geneukt.....” zei het meisje gedecideerd.
Hij krabde achter z'n oor en zag zich gesteld voor een dilemma.
“..Blijf rustig zitten... ik ben zo terug...” zei hij de kamer uitlopend. Even later keerde hij terug en toonde triomfantelijk het begeerde artikel. “..Ik dacht ineens... m'n vader zal ook wel eens buiten de pot kunnen piesen.... en jawel hoor... in z'n koffertje vond ik een pakje.... met er nog zoveel in dat hij deze... niet zal missen....”
Er schoot een kramp door haar lijf, nu zou het dan gaan gebeuren, ze zou geneukt worden. Voor het eerst in haar leven ze zou lul in haar kut krijgen. Peter had het gummi al om z'n lul gerold en keek met gretige ogen naar haar.
“Doe het alsjeblieft lekker... Peter...” zei ze, “....het is voor mij de eerste keer.... en die wil ik nooit meer vergeten..... dus doe me een plezier.... en wees lief voor me... en doe het goed....”
De macho in hem ontwaakte en alsof hij en volleerd ontmaagder was nam hij haar bij de hand en legde haar op het vloerkleed. Het leek er nog even op dat ze nog wilde weigeren, maar hij deed zo z'n best om lief voor haar te zijn. Dus liet ze hem z'n gang gaan. Hij deed een kussen onder haar billen en nam toen plaats tussen haar benen. 
Lucinda keek naar de dikke in rubber verpakte pik. Zoiets groots had ze nog niet eerder in haar kutje gehad. Meerdere keren had ze zich gemasturbeerd met de steel van haar haarborstel, dus een echte maagd was ze al niet meer. Ze was angstig maar ook verlangend naar die dikke pik.
Ze zuchtte diep toen z'n paal naar haar kutje toekwam en kreeg een heel plezierige tinteling toen het zaadopvangzakje over haar kittelaar streek. De stompe kop kwam tegen haar vaginaopening gleed voorzichtig naar binnen. Het was sensationeel zoals haar kutwanden z'n pik vastgrepen. Hij trok even terug om op hetzelfde moment weer zachtjes verder te drukken. Ze verwachtte de pijn, maar die kwam niet. Ze had van andere meisjes gehoord dat het even pijn zou doen als het vlies doorboort zou worden maar dat het daarna lekker zou zijn.
Z'n pik was helemaal binnen en stootte tegen haar baarmoederhals. Ze opende haar ogen en keek naar z'n gezicht vlak boven haar.
“Het is heerlijk....” zei ze, “...je doet het fantastisch... het doet helemaal geen pijn... Oh... ja... ga neuken.... laat me je pik voelen... oh... oh... jaa.... ga door....”
De volle lengte van z'n lul gleed in en uit haar kut en iedere keer als hij toestootte pakte haar strakke vagina z'n pik vast. Tijdens de hele coïtus, die niet lang duurde, bleef ze naar hem kijken. Z'n ogen draaiden weg en z'n lichaam verstijfde, met een kreet kwam hij klaar waarbij hij zo hard met z'n schaambeen tegen het hare aan stootte dat ze nog een orgasme bereikte. 
Ze lagen nog wat tegen elkaar aan te schokken en toen rolde hij van haar af. Samen keken ze naar het kapotje. Hoewel ze geen pijn had gehad, was het ding toch wat lichtroze gekleurd, hetgeen erop duidde dat ze iets gebloed had. Beiden waren zo trots als een pauw. Het was allemaal zo goed gelukt. Ze ruimden de kamer op en hij bracht haar naar huis. 
Lucinda was helemaal voldaan en gelukkig dat ze vrouw geworden was.
De volgende dag was haar poesje heel gevoelig en deed zelfs een beetje pijn, maar dat trok snel weg. Ze begon met de voorbereidingen op haar verhuizing. Ze zou gaan studeren en elders in het land bij familie gaan wonen. Voordat ze daar naar toe ging wilde ze echter aan de pil zijn.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen