Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Lucinda 2
Lucinda was op haar kamer haar koffers aan het pakken. Haar moeder zou haar die middag wegbrengen naar haar zuster Monique en man Kevin. Ze hadden aangeboden dat ze bij hen kon komen wonen. Dat kwam mooi uit omdat ze in de stad, waar zij niet ver vanaf woonden, zou gaan studeren. Tante Monique was een paar jaar jonger dan haar moeder, zo achter in de dertig en oom Kevin was begin veertig. Ze hadden geen kinderen en hun huis was groot genoeg voor hun drieën.
Als laatste legde ze het nieuwe ondergoed, dat haar moeder voor haar had gekocht, in een koffer en ze keek rond of ze niets vergeten was. Uit de radio schalde “Johnny Reggae”, de tophit van die dagen en daarnaast lag haar kostbaarste schat, die ze zeker niet mocht vergeten, de pil.
Het was heel makkelijk gegaan bij de huisarts. Hij was een jonge man die zonder iets te vragen het recept had uitgeschreven. Hij had haar nog wel even onderzocht en toen hij vaststelde dat ze geen maagd meer was zei hij alleen maar dat het hem geen probleem leek. 
Ze deed het doosje met strips in haar handtas, ze had voor een half jaar voldoende en ging naar de huiskamer.
Haar moeder en Paul zaten al te wachten.
“Zo.. ben je eindelijk gepakt...” plaagde haar broer haar, “...dan zal ik je bagage in de auto leggen.”
Vanaf het moment dat ze hem bezig had gezien met Jacqueline had ze hem met heel andere ogen bekeken. Hoewel hij haar broer was, verlangde ze hevig naar z'n pik. Sinds het verhaal van Peter, die haar min of meer ontmaagd had, over seks met z'n moeder, was haar verlangen groter geworden. Het maakte, naar haar mening, niets uit aan wie de lul die je laat genieten toebehoort.
Ze nam afscheid van Paul en bij z'n omhelzing voelde ze de druk van z'n pik tegen haar buik. Ze kreeg het er warm van.
Onderweg, ze moesten minstens 2 uur rijden, zat haar moeder gezellig tegen haar te kletsen en  vertelde dat ze een vriend had. Bert heette hij, ze had hem ontmoet bij het bedrijf waar ze als secretaresse was gaan werken na de scheiding. Hij werkte daar als hoofd van de afdeling Public Relations. Ze had haar moeder nog nooit zo openhartig meegemaakt. Ze vertelde: “.. Ik ga geregeld met hem naar bed.... en eindelijk voelde ik.. wat echte seks is. Je vader heeft me dat nooit kunnen bieden... voor mij was dat de reden van hem te gaan scheiden.” 
Lucinda had, in tegenstelling tot Paul, nog steeds een goed contact met haar vader. Hij was in de woning naast z'n bedrijf gaan wonen en liet zich verzorgen door z'n ongehuwde zuster, haar lieve tante Viola. De openhartigheid van haar moeder verwonderde haar dan ook. Seks was een onderwerp wat thuis niet zo vaak besproken werd. Niet dat het onbespreekbaar was, dat niet. Maar echt iets vertellen over je seksuele ervaringen was nog niet eerder voorgekomen.
Het bleef maar in Lucinda's hoofd spelen. Tot ze de oprit van haar nieuwe woning, dat was gelegen achter het hotel dat haar tante runde, op reden.
Tante Monique en Oom Kevin ontvingen hen hartelijk en nadat ze gegeten hadden toonde Monique haar haar kamer. Lucinda voelde zich gelijk thuis in de grote kamer met een eigen douche, toilet en wastafel. Monique hielp haar met het uitpakken van haar koffers en na een uurtje gingen ze naar de living. Karla, Lucinda's moeder deed vreemd en zag er verhit uit, toen ze de kamer binnen kwam. Lucinda maakte haar attent op de openstaande rits van haar rok, die ze verward dicht ritste. Ondanks dat Lucinda best wel wist waar de mosterd verkrijgbaar was, was ze nog te naïef dat om er verder iets achter te zoeken.
Het was heel gezellig om bij haar oom een tante te wonen. Kevin liet vaak merken dat hij haar aantrekkelijk vond, hetgeen ze maar al te graag als een compliment opvatte. 
Het viel Lucinda op dat haar oom en tante op de gekste tijden met elkaar in bed doken en er echt geen geheim van maakten dat ze de meest wilde spelletjes met elkaar speelden. Monique was een aantrekkelijke vrouw. Ze had weelderige vormen, grote stevige borsten, een smalle taille, een mooie ronde kont en prachtige slanke benen. Ze kleedde zich met smaak. Slechts zelden droeg ze een broek, meestal een rokje met een truitje of een mooie blouse of een jurkje en altijd kort en strak.
Lucinda's opleiding aan de Hotelschool was heel leuk, ze kon het geleerde meteen in de praktijk brengen in het hotel waar Monique de scepter zwaaide, hoewel daar niet veel van terecht kwam de eerste tijd. In haar groep zaten allemaal leuke meiden, van dezelfde leeftijd of iets ouder. Helaas zaten er geen echt leuke jongens op de opleiding en daarom ging de aandacht van de meisjes uit naar de leraren.
Eén ervan was zeer opvallend. Het was een leuke sportieve jonge man. Halflang blond haar en helblauwe ogen, brede schouders en smalle heupen. Alle meisjes waren gek op hem.
Lucinda nam zich voor hem te verleiden, zodat hij de eerste was die z'n zaad rechtstreeks in haar kut mocht spuiten. Het was echter niet eenvoudig want de schooluniformen waren best modieus, doch niet geschikt om verleidelijke poses mee aan te nemen. Het moest dus echt van haar vrouwelijke intuïtie komen. Ze hield zich wat afzijdig van de pogingen die haar vriendinnen in het werk stelden om hetzelfde te bereiken. Hij genoot merkbaar van de toenadering door de dames maar hij bezweek niet, noch gaf hij iemand speciale aandacht. Zoals het altijd gaat met dat soort dingen, ging het ook nu onverwacht. Lucinda was nagebleven om haar aantekeningen uit te werken toen hij plotseling tegenover haar stond.
“Hallo Lucinda... nog aan het werk...”.
Ze keek hem aan en in een flits ging het door haar heen, het was nu of nooit. Ze toonde hem haar meest verleidelijke glimlach.
“...inderdaad meneer.... ik zit met het probleem hoe je om moet gaan met.... eh... contactuele eigenschappen als degene met wie je contact zoekt.... zelf helemaal niet laat merken een contact op prijs te stellen.....” flapte ze er intuïtief uit.
Hij keek haar strak aan en met zachte stem vroeg hij: “...wat bedoel je daarmee...?”
Ze werd brutaler: “....het gaat er niet om wat ik er mee bedoel... maar wie... Het gaat namelijk om u...”
“Om mij...? ...stel ik dan geen prijs op contact.....?” zei hij lachend.
“Nee... dat doet u niet.... ik zou u zo graag wat persoonlijker leren kennen en u doet net of ik niet besta.....”
Hij wilde protesteren, maar ze was hem voor: 
“....kunnen we niet eens samen uitgaan en eens gezellig babbelen om elkaar beter te leren kennen.....”
“Nee Lucinda.... hoe graag ik ook zou willen..... daar kan ik echt niet aan beginnen. Nu ben jij het en morgen een ander.... Ik moet echt aan m'n reputatie denken....” zei hij bot.
Ze dacht er ineens aan dat Kevin en Monique die dag uit waren en pas heel laat zouden thuis komen. 
“Als ik nou niets zeg...  tegen wie dan ook... en we niet naar een publieke ruimte gaan... maar... gewoon naar mijn huis...  dan... hoeft toch niemand het te weten te komen... “
Ze zag hem zweten en er ontstond een langdurige stilte. 
“Zeg dan meteen dat je even thuis afgezet wilt worden, kom dan breng ik je even....” zei hij z’n lippen aflikkend.
Er ging een hete scheut door haar onderlijf en in haar hoofd galmden z'n woorden nog na. Het was gelukt, althans het begin was gemaakt. Ze pakte snel haar spullen in en liep naast hem naar z'n auto. Onderweg spraken ze bijna niet met elkaar. 
“...zo we zijn er...” zei hij, toen ze voor de deur stonden.
“Kom op.... doe niet zo flauw.... ga even mee naar binnen... er is niemand thuis.....”
Hij keek snel rond en toen hij niets bijzonders ontdekte stapte hij uit en liep mee naar het huis. Het hotel van tante Monique bevond zich wat verderop in de straat en het was heel goed mogelijk dat Monique daar was, als zij en Kevin al terug waren tenminste.
Lucinda bracht haar opleiding in de praktijk en schonk hem een drankje in. Daarna sloot ze de gordijnen en ging met hem op de bank zitten. 
Hij vertelde dat hij niet getrouwd was en dat er niemand op hem wachtte. 
Ze deed haar uniformjasje uit en maakte de bovenste knoopjes van haar blouse los. Hij gluurde in het ontstane decolleté en ze draaide zo, dat hij een beter zicht kreeg op de bovenzijde van haar borsten. 
Hij kreeg in de gaten dat ze naar hem zat te kijken terwijl hij zo zat te gluren en draaide z'n hoofd af.
“..Je mag rustig kijken... hoor... als je wilt mag je ook meer zien....” Ze zag hoe verward hij was en ze pakte onverwacht z'n hand en drukte die op haar borst.
Hij tastte gretig toe en toen wist ze dat ze gewonnen had. Ze liet hem z'n gang gaan en keek toe hoe hij met beide handen haar stevige borsten masseerde. Ze drukte zich steviger tegen hem aan en hun monden ontmoetten elkaar. Hij exploreerde met zijn tong haar mond en zij beantwoordde de kus door hetzelfde bij hem te doen. Hij kreunde hevig en liet zich helemaal gaan. Opgewonden ging hij met z'n hand onder haar rok en streelde haar dijen. Ze spreidde gewillig haar benen, zodat hij haar venusheuvel kon aanraken. Ze had er spijt van dat ze niet even de tijd had genomen haar panty uit te trekken. Dan had hij haar zonder moeilijkheden kunnen vingeren. Ze liet hem z'n gang gaan en legde haar hand op z'n gulp. Z'n pik voelde nog niet stijf aan. 
“Kleed je uit..... nu we toch zo ver zijn gegaan..... wil ik je naakt zien ook... “ zei hij, alvorens ze zijn pik beter kon voelen. Voordat hij spijt zou krijgen gaf Lucinda onmiddellijk gevolg aan zijn verzoek. Binnen luttele seconden stond ze spiernaakt voor hem.
Het vocht liep uit z'n mondhoek. Hij streelde haar onderbuik en stak z'n middelvinger in haar kutje toen ze haar lipjes van elkaar trok. Met gesloten ogen genoot ze van z'n strelingen, maar niet voor lang want hij had blijkbaar haast.
“Ik wil je neuken...” gromde hij en knoopte z'n broek los. Hij liet hem tegelijk met z'n onderbroek zakken.”Ik ben zo geil als een beer..... kom ga liggen...  dan steek ik 'm in dat sappige kutje van je.....”
Lucinda ging op de vloer liggen en spreidde haar benen. Hij kwam naar haar toe en ze pakte z'n pik vast. Ze kon haar teleurstelling maar nauwelijks onderdrukken toen ze het ding in haar hand voelde. Z'n pikje was niet groter dan die van haar klasgenootjes toen ze nog op de lagere school zat. Allemachtig, dacht ze, wat een afgang.
“Voorzichtig... niet knijpen... je maakt me klaar...” kreunde hij terwijl ze niets anders deed dan het geval in haar hand houden. 
Hij klom op haar en leidde z'n pikkie naar haar kut. Het voelde prettig aan toen hij er mee over haar labia gleed, maar bij hem blijkbaar ook, want hij kwam klaar, voordat hij bij haar naar binnen was gegaan. Ondanks het feit dat z'n pik niet groot was, had hij wel een enorme zaadproductie. Z'n room werd helemaal uitgespreid over haar onderbuik in haar schaamhaar. 
Zich min of meer verontschuldigend, trok hij z'n broek op en rende het huis uit, Lucinda verbouwereerd, op haar rug liggend achterlatend. 
Ze schudde haar hoofd en probeerde te begrijpen wat er was gebeurd. Ze kon het niet vatten, wat een ongelooflijke klootzak, wat een asbak, om haar zo achter te laten. Ze voelde zich misbruikt en realiseerde zich ineens wat haar moeder had meegemaakt als haar vader haar volspoot en zich vervolgens omdraaide om te gaan slapen. Maar haar moeder werd in ieder geval nog volgespoten, dat had deze klootviool nog niet eens voor elkaar gekregen. Volkomen gedesillusioneerd zocht ze haar kleren bij elkaar, ging onder de douche en kroop in bed. Ze wilde dit voorval maar zo snel mogelijk vergeten. 
De volgende dag op school, deed hij net of er niets gebeurd was, hij had gelijk, er was ook niets gebeurd.
Kort daarop kreeg ze een totaal andere ervaring. Zoals wel vaker gebeurde had haar school het verzoek gekregen een party voor een bedrijf te organiseren en uit te voeren. Dit was natuurlijk een goede praktijkoefening. Het feestje verliep perfect en de directiesecretaresse, die uiteindelijk verantwoordelijk was voor de organisatie, nodigde hen na afloop nog even uit een borreltje met haar te drinken. Petra was midden veertig en zag er goed uit. Door haar drukke werkzaamheden en haar ambitie, was ze er nooit toe gekomen een man te vinden. Petra vond Lucinda wel aardig en ze zaten gezellig te kletsen terwijl iedereen geleidelijk aan weg ging en ze opeens nog alleen in de bar waren.
“O, jé....” zei Lucinda, “...iedereen is al weg.... ik moet ook maar gaan....”
“Als je geen haast hebt.... dan kan je nog wel met mij meegaan om wat te eten....”
Lucinda had thuis gezegd dat ze haar wel thuis zouden zien komen en geen tijd afgesproken en ze vond Petra wel aardig, dus stemde toe.
“Vind je het erg... als we bij mij thuis wat eten..? ...of... ga je liever naar een restaurant....”
“Oh nee prima, ik wil wel met je mee, wat zou me kunnen overkomen...” grapte het meisje.
Petra woonde in een duur dakappartement in de binnenstad. Het was zeer modern ingericht en alles was perfect op z'n plaats gezet. Ze dronken een paar glaasjes wijn. Lucinda was nog steeds niet gewend aan drank en kreeg al snel de hoogte. 
“Heb je al een vriendje? vroeg Petra
“nee nog niet…”
“Ga je wel eens met jongens naar bed?”
“Hmmm…”
“Zoo ja dus enne….  heb je het al eens met een vrouw gedaan?” 
Lucinda was gelijk nuchter en keek haar ongelovig aan.
“Ik ben niet lesbisch... “ zei ze bits.
“...Maar liefje... daarvoor hoef je toch ook niet lesbisch te zijn.... Vrouwen kunnen elkaar op een heerlijke manier verwennen.... daar kunnen mannen nog een puntje aan zuigen...” zei Petra gniffelend. “Maar.. als je liever met mannen omgaat...  die soms zo egoïstisch zijn dat ze je laten zitten op het moment dat je aan je orgasme toe bent...  dan moet je dat natuurlijk zelf weten....”
Zonder het te weten raakte ze precies de gevoelige snaar bij Lucinda die juist zo'n teleurstellende ervaring had opgedaan. De ervaren vrouw zag haar reactie en pakte haar hand.
“Kom...” zei ze “.....dan zal ik je laten voelen hoe het is om met een vrouw de liefde te bedrijven...”
Als in trance liep Lucinda mee naar de slaapkamer. Petra kleedde haar uit en toen het meisje naakt voor haar stond, streelde ze met haar zachte handen haar lichaam, daarbij zorgvuldig haar kutje vermijdend.
“Je hebt een prachtig lijf... “ zei ze schor, “....je bent gebouwd om de liefde te bedrijven....”
Met gesloten ogen stond Lucinda van de strelingen te genieten en drukte haar lichaam stevig tegen de strelende handen aan.
“Ga op het bed liggen...  en laat mij m'n gang maar gaan.... ik beloof je.... dat je een ervaring zult krijgen die je nooit meer vergeet....” 
Lucinda ging languit op het grote tweepersoons bed liggen en op een hele speciale manier wist Petra precies haar gevoelige plekjes te vinden zodat haar huid begon te tintelen. Hete rillingen schoten over haar lijf toen haar tong haar clitoris likte. Door de schok perste ze haar onderlijf tegen haar mond. Lucinda was nog niet zo vaak gebeft, maar die keren waren niets vergeleken bij wat ze nu voelde. De hete vrouw likte haar hele labia en af en toe beroerde ze plagend het gevoelige klitje. Ze stak een vinger in haar vagina en voegde er onmiddellijk een tweede bij. Langzaam pompte ze haar vingers in en uit en met haar lippen knabbelde ze aan haar kittelaar. 
De ene sensatie na de andere schoot door het lijf van het jonge meisje. Lichtflitsen gingen door haar hoofd en haar bloed stroomde met geweld door haar aderen. Toen gebeurde het; de krampen in haar onderbuik werden zo hevig dat ze haar orgasme niet meer uit kon stellen. Als een vulkaan barstte ze los en liet haar sappen de vrije loop. Petra keek haar ontsteld aan en haar gezicht was helemaal nat van haar sappen. Lucinda klapte dubbel en genoot van het sensationele gevoel van dit orgasme.  Ze kwam weer tot zichzelf toen Petra zich over haar heen buigend, bezorgd vroeg: “Lucinda... liefje wat gebeurt er met je...?”
Het meisje keek haar aan en lachte tegen haar en ook zij begon gerustgesteld te lachen.
“Ik dacht even dat je er in zou blijven... “ zei ze zich ontspannend. Ze kroop tegen haar aan en nam haar in haar armen.
“Het was fantastisch....” zei Lucinda, “...je had gelijk... je kan me beter verwennen... dan welke man tot nu toe heeft gedaan... Ik dacht echt dat ik zou.... ontploffen. Deze ervaring zal ik nooit meer vergeten....”
Ze streelde over de zijden jurk. De lichaamsvormen die ze door jurk heen voelde maakten haar nieuwsgierig.
 “Is het je bedoeling om alleen mij te verwennen, of wil je dat ik het ook probeer bij jou” zei Lucinda plagend.
“Je hebt gelijk schatje....” antwoordde ze, “...kom help me met uitkleden....”
Ze stonden op en Lucinda maakte de knoopjes van haar jurk los. Petra drukte haar mond op die van het meisje die daarmee voor het eerst de sensatie door een andere vrouw gekust te worden ervoer. Heel subtiel tastte Petra met haar tong Lucinda's mondholte af. Lucinda maakte de sluiting van de jurk los en trok het van haar schouders. Ze maakte zich los van haar omhelzing en deed een stapje terug om haar te bekijken.
“Oh.... wat zie je er mooi uit....” zei Lucinda bewonderend naar haar goed gevormde lichaam kijkend, “....en wat een mooie lingerie draag je.... dat is toch alleen leuk voor mannen... ”
“Ik heb toch niet gezegd dat ik niet met mannen naar bed ga.” antwoordde ze. “.Je moet nooit op één paard wedden, dat is dom, mannen kunnen je een hele hoop plezier geven.... maar... vrouwen net zo goed...” Ze haakte haar beha los en toonde haar prachtige grote, stevige borsten met diep roze tepelhoven en  harde knoppen. Lucinda streelde het warme vlees en nam de tepels tussen duim en vinger. Ze stroopte het dunne slipje naar beneden en tastte naar haar onderlijf.
Petra begon hevig te kreunen en ging op bed liggen en opende haar armen. Lucinda kroop boven op haar en genoot van de warmte van haar lichaam en de gladheid van haar huid. 
“Ja oh Lucinda wat ben je heerlijk. Wil je mij likken? Alsjeblieft” smeekte Petra. “Ja daar oh lieverd… ja lik m’n kutje...”
“Hmmm lekker..” gromde het meisje met haar mond op kut van de oudere vrouw, “.. je hebt je helemaal kaal geschoren….” 
“Oh ja schatje…. Dat is lekker….. ja…. iedere week scheer ik m'n poesje.... vanwege de hygiëne... maar ook om de sensatie..... zou jij ook niet een kaal kutje willen..?” 
“Ik heb nog niet zo'n dikke haarbos..... dus echt nodig vind ik 't niet... misschien later...” 
“Oh prima lieverdje ja lik oh… ik kom… ohhhhhhh geweldig oh wat kom ik fijn klaar ja lik door oh oh oh” gaf Petra zich over aan Lucinda's likkende tong.
Ze lagen nog een tijdje tegen elkaar aan en kleedden zich toen weer aan. Petra bracht haar naar huis.
“Zie ik je gauw weer?” vroeg Petra toen ze voor de deur stonden.
“Ik zou wel willen maar het is kerstvakantie en de kerstdagen en de jaarwisseling ga ik met oom Kevin en tante Monique naar m’n moeder, maar ik bel je zo gauw mogelijk” zei het meisje en hoopte dat het alvast voorbij was, want ze was er zeker van dat deze vrouw veel verrassingen voor haar in petto zou hebben.
Ze ging het huis binnen en gelijk naar haar kamer. Ze passeerde de slaapkamer van haar oom en tante. De slaapkamerdeur stond half open en het meisje kon zo naar binnen kijken. Ze zag haar tante op en neer wippen op de pik van haar oom. Monique droeg een doorschijnend nachthemd en Kevin kneedde daar doorheen haar tieten. Lucinda bleef in het donker gefascineerd naar het stel kijken en werd vochtig tussen haar dijen. De twee maakten zo'n lawaai dat het zeker ook in haar eigen slaapkamer te horen zou zijn. Even schoot het door haar heen, dat ze het expres deden om haar uit te dagen, maar ze verwierp die gedachte op hetzelfde moment en ging stilletjes naar haar eigen kamer.
Op haar laatste schooldag, voor de kerstvakantie, waren er een paar lessen uitgevallen zodat Lucinda vroeger dan gewoonlijk thuiskwam. Toen ze de deur opende kwam er een jongen naar buiten, die ze nooit eerder had gezien. Hij zag er nogal verhit uit en keek haar verschrikt aan, groette kort en haastte zich om weg te komen. Binnen trof  Lucinda tante Monique aan, die er ook al zo opgewonden uitzag en haar rok recht trok.
“Zo... jij bent vroeg... “ zei ze bits.
“Wie was dat.....” zei het meisje zonder op haar opmerking in te gaan.
Verward antwoordde ze: “o.... dat was een jongen die net een paar boodschappen heeft bezorgd...  Ik had hem binnengelaten om te betalen... “
Lucinda had er zo haar eigen gedachten over, volgens haar ging haar lieve tante vreemd, met jonge knullen nog wel! Waarschijnlijk merkte Monique aan Lucinda's reactie dat ze niets van haar verhaal geloofde. Ze draaide zich woest om en trippelde op haar hakschoentjes de woonkamer in. 
Lucinda ging naar haar kamer om zich te verkleden en voegde haar even later bij haar, waarna ze samen een kopje thee dronken. Beiden deden net of er niets gebeurd was en spraken over school en de vakantie die voor de deur stond en wat voor kleren we zouden meenemen als ze over een paar dagen naar Lucinda's moeder zouden vertrekken.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen