Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Lucinda 3
Karla, de moeder van Lucinda en Paul, haar broer, ontvingen hen hartelijk toen ze eindelijk bij haar ouderlijk huis arriveerden. Paul keek verlekkerd naar z'n tante en nam ook z'n zuster met interesse op.
Diezelfde middag raakten Paul en Lucinda op de bovenverdieping met elkaar aan de praat. Hij begon haar een beetje te plagen en ook zij was een beetje balorig. 
Plotsklaps flapte ze uit: “...hoe is het eigenlijk met Jacqueline..... ga je daar nog wel eens mee naar bed....?”

Hij schrok zich rot en vroeg: “wat weet jij daarvan...?” 
Ze vertelde hem dat ze vroeger had gezien dat hij met hun oppas geilde of beter gezegd dat Jacqueline met hem geile spelletjes deed. 
Haar broer nam haar mee naar z'n kamer en zonder er doekjes om te winden vertelde hij haar dat hij nog wel eens met haar naar bed ging, ondanks het feit dat ze inmiddels getrouwd was. 
“Ik ben blij dat je zo openhartig tegen me bent.....”
“Ik vind dat het nu ook wel kan... tenslotte ben je ook wat ouder geworden...” zei hij en bracht haar in verlegenheid door te vragen of ze al eens met knullen naar bed was geweest. Verward ontkende ze dat ten stelligste en verdween met een rode kop naar haar eigen kamer.
Even later vertrok ze om een vriendin te bezoeken. Toen ze weer thuis kwam kreeg ze de opwindende schrik van haar leven. Door een zijraam zag ze haar moeder voorover gebogen staan en dat niet alleen, ome Kevin neukte haar van achteren. 
Dus het was toch waar...  ze had het al gedacht... die dag dat haar moeder haar had weggebracht.... Ze had met haar tante haar kamer ingeruimd en toen was... moeder alleen met Kevin in de kamer was gebleven. Nu had ze het bewijs voor ogen, anders had ze het nooit willen geloven. 
's Avonds kreeg ze helemaal de kriebels. Ze had die middag nog snel een gat boven de kamer, waar Kevin en Monique zouden slapen, gemaakt om hen te begluren. Ze was iets eerder dan de rest naar haar kamer gegaan en had zich boven het kijkgat geïnstalleerd. Ze kwamen binnen en kleedden zich uit. Wat een prachtig lijf had haar tante toch. Lucinda was best wel wat jaloers op de grote borsten en die dikke bos haar op haar schaamstreek. Ze gingen in bed liggen lezen en ineens stond Kevin op en liep naar de deur even later gevolgd door Monique. Lucinda keek verbaasd naar het lege bed en het licht werd gedoofd. 
Wat zouden die nu gaan doen..? Ze gluurde eerst in de kamer van haar broer, maar die lag al te slapen en daarna in de kamer van haar moeder. 
Wat gaan we nu beleven... die laten er geen gras over groeien. 
Haar moeder zat op handen en knieën op het bed met de pik van oom Kevin in haar mond. Achter haar zat Monique de kut van Karla te vingeren, terwijl ze met haar andere hand haar eigen kutje aan het bewerken was. Allemachtig wat een geil gezicht was dat, haar eigen moeder met haar zuster en haar zwager te zien seksen. Lucinda's sap stroomde uit haar poesje en met beide handen bewerkte ze haar hete grot. Tante liet zich achterover op het bed vallen en begon met beide handen haar klit te bewerken. 
“Oh...  wat een geil mens was dat toch.....” kreunde ze. 
Plotseling werd er een hand op haar mond gelegd. Zich ongelukkig geschrokken keek ze Paul in het gezicht.
“Stil... “ fluisterde hij, “....wat ben jij aan het doen...?”
Lucinda wees hem op het gat in de vloer. 
Hij keek nu ook naar het tafereel.
“Ik heb net stiekem door de deur gegluurd,” zei hij “en al iets gezien en ik dacht ik ga naar boven om jou te vertellen over het gegeil in huis. Zijn onze oom en tante altijd zo heet bezig...  geil zusje van me... ga je soms ook al met hen naar bed...?  
“Helaas niet... “ antwoordde ze zich vooroverbuigend. In de kamer onder haar neukte Kevin Karla op z'n hondjes en hij vingerde z’n vrouw in haar natte kut. 
Terwijl ze zo zat pakte Paul de borsten van zijn zusje en streelde haar tepels en even later haar kutje. Ze wilde niet laten merken dat ze van z’n strelingen genoot en bleef onafgebroken door het gat kijken zonder bewust iets waar te nemen. Ze kermde van genot toen Paul z'n paal uit zijn pyjamabroek haalde voor haar gezicht hield. Ze aarzelde even, maar omvatte toen de stijve leuter van haar broer en keek er begerig naar. 
Zou het dan toch nog gaan gebeuren, dacht ze bij zichzelf, zal ik dan toch nog een lul in m'n kut voelen spuiten, de lul van haar broer nog wel. Die gedachten wonden haar op.
“Ik wil je neuken... “ gromde Paul.
“Nee Paul... ” reageerde ze geschrokken, “maar eh…  ik wil je best pijpen...  maar neuken... niet...  je mag wel m'n kutje likken... “ voegde ze er snel aan toe.
Ze ging op haar rug liggen en Paul bracht z’n pik in haar mond en in de negenenzestig positie begon hij haar kutje te likken. Lucinda genoot van z'n tong en van het harde stuk vlees tussen haar lippen. Ze had de pik van haar broer in haar mond!  Ze realiseerde zich dat dit absoluut niet kon, maar de hardheid van z'n pik en het uitkomen van haar heimelijke droom, deed haar steeds harder aan de genotsknots zuigen. De pik begon uit te zetten, z'n hete sekspap spoot tegen haar huig en ook zelf kwam ze in alle hevigheid klaar.
 Door de opwinding en hun vrijwel gelijktijdig orgasme waren ze zo in elkaar opgegaan dat ze niet hoorden dat de deur open ging. Lucinda schrok enorm toen ze de stem van haar moeder hoorde. Van schrik beet ze Paul in z'n lul. Hij slaakte een gesmoorde kreet en trok z'n pik uit haar mond. Ze keek in het boze gezicht van haar moeder en verwonderde zich er over dat Paul in het geheel niet bang was. Na wat heen en weer geargumenteer tussen haar moeder en haar broer werd het haar duidelijk hoe de vork in de steel zat. 
“Lucinda... je moet niet schrikken... Paul en ik delen al enige tijd het bed, we hebben al aardig wat keren met elkaar geneukt..... vraag me niet hoe dat zo gekomen is...  maar...  het is nu eenmaal zo.....” vertelde haar moeder aarzelend.
Paul zat trots te grijnzen en het drong langzaam tot het meisje door dat er heel wat gebeurt was sinds ze het huis had verlaten. 
“o.... wat geil...  jullie samen..? Ik zou ook wel met jullie naar bed willen..... met jullie beiden, net zoals jij...  met je zuster en je zwager...  mam.....” reageerde ze spontaan.
Paul was het daar meteen mee eens maar Karla was de verstandigste.
“...onder geen enkele voorwaarde..... wat denken jullie wel!” riep ze uit.
Paul protesteerde heftig maar Karla vervolgde: “... ieder gaat naar z'n eigen bed.. en... geen gedonder meer met elkaar..... Ik moet er over nadenken...  morgen zien we eh... wel eh... wel verder...” Ze lieten Lucinda met geile fantasieën achter. 
Het geile meisje vingerde zichzelf nog een keer en kwam tot een orgasme, maar dat was niets vergeleken met het orgasme dat ze zo graag wilde, namelijk met een spuitende lul in haar kut. De woorden van haar moeder galmden nog na. “...Ik zal wel zien of ik iets kan bedenken..” had ze gezegd. Haar onderbuik gloeide nog steeds van geilheid, ondanks het feit dat haar broer haar zo lekker had laten klaarkomen. Ze had op één dag ook zoveel indrukken opgedaan. Ze had haar moeder met haar oom zien neuken, daarna haar moeder nog eens met haar oom en tante om vervolgens zelf door haar broer gebeft te worden en ze z'n sperma in haar mond had opgevangen. Ze realiseerde zich dat ze daarna niet meer haar tanden had gepoetst of haar mond gespoeld. Ze proefde nog steeds de pittige smaak van Paul's sap. Uiteindelijk viel ze met haar dijen stevig tegen elkaar geklemd, om de hete scheuten wat tegen te gaan, toch nog in slaap.
De volgende dag bleef het geile gevoel haar plagen. Ze had boodschappen gedaan en die avond zouden ze kerstpresentjes aan elkaar uitdelen. Het zou dus gezellig worden. Paul was de hele middag met z'n moeder op pad. Tijdens het avondeten probeerde Lucinda een reactie bij hem los te krijgen of moeder nog wat had kunnen verzinnen. Of hij merkte het niet of hij wilde het niet laten merken, maar reageren deed hij in het geheel niet. Na het eten ging Paul zich kleden voor de avond. Lucinda zocht hem na verloop van tijd op.
“...gaat er nog wat gebeuren vanavond...  of...  heeft moeder niets gezegd.....” vroeg ze opgewonden.
“....sorry...  klein pijpstertje van me... ik mag je niets vertellen... het is een verrassing...... maar..... eh.. bereid je maar voor op een hele leuke avond... “ antwoordde hij grinnikend
Het hete gevoel dat ze de hele dag al had gehad werd als een brand door haar hele lijf.  Al haar spieren spanden zich na de woorden van Paul.  Die waren voldoende om een volledige orgasme bij haar teweeg te brengen. Paul keek verschrikt toen ze heet kreunend in elkaar zakte.
“Lucinda.... wat is er aan de hand...” vroeg hij bezorgd. 
Ze tilde haar rokje op en toonde hem haar natte kruis.
“Jij... klein... geil... zusje van me...” zei hij.  Hij wilde haar omhelzen maar op dat moment stak Karla haar hoofd om de deur.
“Wat zijn jullie aan het doen...?” vroeg ze.
Paul vertelde haar in het kort wat er gebeurd was en ze moest verschrikkelijk lachen.
Nadat Lucinda zich had verschoond zat de familie rond de kerstboom en onder het genot van een likeurtje maakten ze hun cadeautjes open. Op een gegeven moment maakte Paul een klein pakje open en keek verbaasd naar de inhoud. Monique griste het uit z’n handen.
 “Dit... dit... zijn... seksstimulerende druppeltjes.... heb jij die nodig jongetje...?” zei ze met trillende stem.
Karla greep onmiddellijk in.
“...die heeft hij niet alleen nodig...  maar..... ik denk... wij allemaal...  wie durft het aan?”
De situatie werd duidelijk toen ze allemaal een paar druppeltjes in hun glas hadden gekregen en de volgende pakjes werden uitgedeeld. Lucinda werd verrast met een prachtig lingeriesetje en zij niet alleen. Ook haar tante en moeder werden daarmee verrast. De mannen kregen een seksslipje.
Kevin zat over z'n gulp te wrijven en een dikke bult in z'n broek werd zichtbaar. 
“Laten we allemaal onze nieuwe spulletjes passen...  en eens kijken hoe dat staat... “  zei hij opstaand. 
“Daar komt niets van in... “ zei Karla, “....ik denk dat het beter is als wij boven de lingerie aantrekken en daarna gewoon gekleed weer terug komen....”
Lucinda ging met Monique en Karla mee. De twee vrouwen kleedden zich spiernaakt uit en toen het meisje geen aanstalten maakte hun voorbeeld te volgen, maar ademloos naar hun volwassen lijven stond te kijken, zei tante: “...je bent toch zeker niet verlegen...  kom kleed je uit... dan helpen wij je wel met aankleden... “
Lucinda kleedde zich uit en geroutineerd trok haar moeder een torselet en een klein slipje en dunne nylonkousen aan en haar tante een donkerblauwe beha, slipje en gordeltje en eveneens dunne gladde nylons.
Lucinda deed een roze jarretelgordeltje om en rolde naadnylons omhoog en maakte die vast. 
Ze trokken hun sexy jurkjes weer aan en gingen weer naar de woonkamer waar de mannen ongeduldig zaten te wachten. 
Even later speelden ze strippoker, met kaarten die ook uit de cadeautjes te voorschijn waren gekomen, en de kledingstukken verdwenen als sneeuw voor de zon. Lucinda trok haar jurkje uit en draaide verleidelijk rond. Kevin omarmde haar begerig en streelde haar kontje en kutje. Het hete sap maakte haar slipje nat. Monique nam Paul in haar armen en Lucinda en haar moeder ontfermden zich over Kevin. Hij droeg een slipje  waaraan een slurf was gemaakt waar z'n pik in kon groeien. Karla nam de stijve lul met de dunne stof en al in haar mond en hield hem haar dochter voor.
“.....hier schatje... zuig maar eens lekker aan de dikke pik van je oom....”
Lucinda trok het slipje over z'n heupen en nam het harde vlees in haar mond en sabbelde en likte terwijl haar moeder z'n ballen kneedde en z’n anus bewerkte. Kevin ging languit op de vloer liggen en Karla plaatste haar voeten aan weerskanten van z’n lijf en liet zich langzaam zakken en pinde zich op hem vast en begon te pompen. 
Lucinda trok haar slipje uit en ramde haar vingers in haar kut, ondertussen keek ze hoe Karla haar oom aan het neuken was. Het was een prachtige ervaring van zo dichtbij een pik in en uit een kut te zien glijden. Ze zag hoe z'n lul steeds natter werd van het kutsap. Lucinda's poesje begon te veranderen in een waterval, temeer omdat ze een stukje verderop Paul boven op haar tante zag liggen. Hij had z'n pik nog niet bij haar naar binnen geschoven, zij lag over z'n neukpaal te strelen terwijl ze lagen te babbelen.
“lief nichtje van me... kom hier naast me zitten en jij Kevin...  ga jij voor haar staan....” zei Monique tegen Lucinda en tegen haar moeder vervolgde ze “Kijk Karla.... nu kan je eens zien hoe jouw kinderen door hun oom en tante worden geneukt..... Lucinda liefje.... volg mijn voorbeeld.... doe hetzelfde met Kevin... als ik met Paul doe.....”
Ze nam Paul's pik in haar mond en begon te zuigen. Lucinda hapte de dikke pik van haar oom diep in haar mond en begon te pijpen. Het was een lekkere lul, telkens voelde ze 'm zwellen. Ze tastte naar z'n ballen. Deze voelden zwaar en hard aan en zaten vast en zeker boordevol zaad, wat ze maar al te graag in haar kutje wilde krijgen. Een klein orgasme was het gevolg van die gedachte. Het meisje had het gevoel dat ze aan een stuk door aan het klaarkomen was. Ze had geen aandacht meer voor de omgeving en ging op in het zuigen aan die heerlijke staaf. Tante Monique tikte lachend op haar schouder en liet zien dat haar broer z'n eikel al tegen haar schaamlippen duwde. Lucinda liet zich achterover zakken en haar oom bracht z'n paal in dezelfde positie.
Paul stootte toe en Kevin deed bij haar hetzelfde. Z'n dikke pik rekte haar nauwe kutje op en toen hij langzaam doordrukte en tot aan de wortel in haar zat, was ze helemaal gevuld. Haar vagina kneep om z'n pik en probeerde hem vast te houden, maar hij begon te pompen. Langzaam trok hij voor de helft terug en ging daarna weer hard naar binnen. Hij legde haar benen over z'n schouder en begon stevig door te neuken. 
De vulkaan in haar onderlichaam begon weer te ontbranden en ze raakte helemaal buiten zinnen. Diverse handen gleden over haar lijf en benen. Lichtflitsen schoten door haar hoofd en haar orgasme barstte in alle hevigheid los. Dit was te veel voor Kevin, waardoor de volgende sensatie nog een orgasme teweegbracht. Z'n hete zaad ketste tegen haar baarmoeder, de ene na de andere lading vulde haar neukgrotje.
Eindelijk voelde ze dan sperma in haar kutje spuiten. Ze had het al zo vaak proberen te simuleren door de kop van de douche te draaien en vervolgens het water met kracht in haar poesje te spuiten, maar nee dit was echt, dit was fantastisch. 
De hete room droop langs z'n verslappende pik naar buiten en vormde samen met haar vocht een grote plas onder haar kontje. Voldaan liet ze zich achterover vallen, waardoor de pik uit haar gleed. Ze sloot haar ogen en merkte dat het geneuk naast haar ook was opgehouden. Haar broer had z'n vrachtje diep in tante gespoten en lag nu boven op haar uit te hijgen.
Karla smeekte om lul en wilde graag door Paul en Kevin tegelijk geneukt worden. Als een hotdog namen beide mannen haar respectievelijk in haar aars en kut. Monique ging er naast zitten en kneedde om beurten de zware zakken van de mannen terwijl ze met haar andere hand haar kut bewerkte. Lucinda kroop naar hen toe.
“Ga op de mond van m’n man zitten… laat je lekker beffen...” gebood tante gebood haar.
Ze liet zich door Kevin uitlikken en volkomen geil lag ze even later languit op haar rug en drong haar broer met zijn stijve lul bij haar binnen en neukte ze met hem en genoot van z'n stijve paal, terwijl de anderen genietend toekeken. 
Karla en Kevin verlieten de woonkamer. Monique zat loom op een bank en pompte een dildo in en uit haar kut. Uit de laatste cadeautjes kwam voor Lucinda nog een lange rubberen pik tevoorschijn. Met haar tante en haar broer ging ze naar de slaapkamer. Ze stak de ene kant van het rubber in haar eigen kutje en de andere kant in de grot van haar tante. Monique sloeg haar armen om het meisje heen en hun tieten drukten tegen elkaar en ze cirkelde met haar tong rond in Lucinda's mond. De gedachten van het meisje gingen even terug naar haar eerste lesbische ervaring met Petra, maar dit was anders. Paul ging achter Monique liggen en stak z'n pik in haar achterste en begon haar loom te neuken. Het was geil allemaal en gedurende de verdere kerstdagen vertelde iedereen zijn of haar sekservaringen. Zo kwam Lucinda er achter dat Paul en haar moeder al diverse geile groepsorgies hadden bijgewoond en dat haar moeder zich door jan en alleman had laten naaien in een zogenaamde parenclub. Ook Monique en Kevin hadden ervaringen met anderen. Ze deden vaak aan partnerruil en bekenden dat ze bewust openlijk met elkaar hadden gegeild om het meisje zover te krijgen dat ze met hen mee ging doen. Gelukkig hadden ze nu hun zin gekregen.
De daarop volgende dagen werden voornamelijk in bed doorgebracht. Ze leerden allerlei nieuwe dingen van elkaar en hun geilheid werd nog groter toen een uitnodiging werd ontvangen voor een oudejaarsparty bij kennissen van Karla. Ze vertelde dat feestjes bij Harry en z'n zuster Yvonne altijd ontaardden in orgies die hun weerga niet kenden.
Opgedoft en supergeil kwamen ze aan bij de boerderij waar Yvonne met haar broer woonde. Het was druk en iedereen stond gezellig met elkaar te kletsen. Lucinda was verrast een paar vriendinnen van school daar aan te treffen en zag ook een paar bekende jongens, waaronder Peter. Hij was er samen met z'n moeder. Z'n vader verbleef voor een paar maanden in het buitenland dus hadden ze de kans aangegrepen zich in het openbaar te vertonen. In een hoek zat Paul te praten met een meisje dat Lucinda herkende als de dochter van de notaris die ze ooit in het bos had zien liggen neuken. Paul stelde Leonie aan z'n zusje voor. Het was een leuke vlotte meid met een lekker blond kopje. Lucinda voelde zich tot haar aangetrokken en hoopte dat ze een keertje met haar zou kunnen vrijen.
Karla kwam naar haar toe met een man aan haar arm.
“... mag ik je voorstellen... Lucinda.... dit is Bert waarvan ik je verteld heb.... Bert dit is m'n dochter Lucinda....”
Hij was een aantrekkelijke, joviale vent en terwijl hij haar de hand schudde, zei hij: “...ik hoop dat ik je nog heel wat beter leer kennen... net zo goed als ik je broer heb leren kennen......”
Lucinda wist precies waar hij op doelde, haar broer en moeder hadden in geuren en kleuren over hem verteld.  “....kom dan zal ik je aan nog wat andere mensen voorstellen....” zei hij haar bij de hand nemend.
Ze liepen door de ruimte en hij stelde haar voor aan mensen waarvan hij vertelde dat ze allemaal bij orgies met Paul en Karla waren geweest.
 Het viel op dat het veel vrouwen waren. Trouwens de verhouding tussen mannen en vrouwen viel toch een beetje tegen. Lucinda had het andersom verwacht, maar er waren ongeveer dertig vrouwen en zo'n twintig mannen.
Bij het vorderen van de avond kwam de stemming er pas goed in, op de dansvloer werd al heel wat afgetast. Lucinda danste met een stevig gebouwde man van zo'n jaar of veertig. Z'n handen gleden onder haar jurk en hij trok die uit en ook haar slipje en beha-tje verdwenen. Ze ging op een tafel liggen en werd door die man gebeft. Ze hielp hem uit z'n kleren en voorovergebogen nam ze z'n halfstijve leuter tussen haar lippen. Deze zwol snel aan tot een dunne, lange, stijve worst. Hij legde haar op de vloer en stak z'n paal bij haar naar binnen. Haar benen lagen op z'n schouders zodat hij er dieper in kon. Het was een heerlijk standje. 
Vlak voor Lucinda zat een vrouw een man te pijpen en haar kale kut was binnen bereik. Terwijl de man haar rustig bleef neuken schoof ze een stukje op zodat ze die kut kon likken. Ze had geen flauw idee aan wie die kut toebehoorde totdat de eigenaresse ervan zich naar haar omdraaide.
“....je kan al net zo lekker likken als dat broertje van je.....eigenlijk jammer dat ik dat niet eerder ontdekt heb....” zei Jacqueline, hun vroegere buurmeisje, die Paul had ingewijd in het seksleven.
Ze kwam naast Lucinda liggen en terwijl Harry z'n paal van achteren in haar grotje schoof begonnen hun tongen met elkaar te stoeien. Lucinda's partner begon te kreunen en z'n lul zwol op met als gevolg dat hij z'n sekspap bij haar naar binnen schoot. Terwijl de gastheer door bleef neuken speelden Jacqueline en Lucinda hun lesbische spel verder. De hete vrouw stak een paar vingers in het inmiddels lege kutje en met haar duim bewerkte ze het klitje. Hun benen omstrengelden elkaar en het geknisper van hun nylons maakte Lucinda opgewonden.
De ademhaling van Harry en Jacqueline ging zwaarder. Beiden waren een orgasme nabij. Lucinda pakte hem stevig bij zijn zware, goed gevulde ballen en bleef ze vasthouden toen z'n zaad in de flamoes van het vrouwtje schoot. Ze bleven nog even tegen elkaar liggen, maar toen stond Lucinda op om eens te zien wat er verder gaande was.
Haar moeder had het weer helemaal voor elkaar. Zij was echt een seksbeest, net als haar zuster trouwens. Ze lag boven op Monique en beiden sabbelden aan een pik die tussen hun gezichten was geschoven. Tussen hun benen zat de plaatselijke bakker. Hij stak z'n dikke, stompe pik beurtelings in de kut van Karla of van Monique. Zij had in ieder hand nog een pik. De ene was van een jochie van zo'n jaar of 15 die met kennissen waar hij logeerde was meegekomen en de dag van z'n leven had.
Verderop lag Paul op z'n rug en op hem vast gespietst zat Leonie. Op z'n mond zat Anneke, een van de kennissen, die verder in innige omstrengeling gewikkeld was met Leonie.
Yvonne, de gastvrouw, vroeg plotseling om aandacht en stelde voor een soort stoelendans te gaan doen. De mannen gingen rond de vrouwen, die voorover gebogen in het midden van de zaal werden opgesteld, lopen en als de muziek zou stoppen was het de bedoeling dat ze met hun pikken de kutjes vulden. Degene die over bleef was af en bepaalde welke vrouw moest afvallen. Het stel dat zou overblijven mochten een neukpartij tot het einde maken terwijl de overigen hen zouden aanmoedigen.
Lucinda stond voorovergebogen tegenover Jolanda, de moeder van Anneke. Ze zag haar neerhangende tieten en kon het niet nalaten deze met beide handen vast te pakken. 
“pak ze maar lekker vast... schatje.... je bent al net zo lekker geil als je broertje... en... je moeder.....” zei Jolanda lachend en perste haar lippen op die van het meisje. Ze gingen zo in elkaar op dat ze volkomen verrast werden toen de muziek ophield en ieder een pik in haar kut kreeg. 
Lucinda zag dat Bert haar had gepenetreerd. Hij schoof lekker heen en weer maar hield daar snel mee op omdat het spelletje verder ging.
Nog tien keer kreeg het meisje een paal naar binnen geschoven, maar toen was het afgelopen voor haar en werd ze aangewezen door de overgebleven man. Ze stapte uit de inmiddels al aardig geslonken rij. Die man kwam naar haar toe lopen, sloeg z'n armen om haar heen en begon haar te strelen en te kussen. Terwijl ze haar kontje tegen hem aandraaide en genoot van z'n strelingen, keek ze naar het stel op de dansvloer.
Alleen haar moeder, Jolanda en een oudere vrouw stonden er nog en vier mannen, waaronder het jonge knulletje waarmee Monique bezig was geweest, liepen met hun stijve pikken voor zich uitzwaaiend om hen heen. De muziek stopte en de jongen klom op Karla en stootte z'n pik bij haar naar binnen. 
De overgebleven man wees haar echter aan en nam haar bij zich op schoot en schoof z'n pik bij haar naar binnen. Het eind van het liedje was dat de jongen met de oude vrouw op de vloer gingen liggen neuken nadat die vrouw hem eerst goed gepijpt had. Door iedereen aangemoedigd en vooral door de kennissen waar hij logeerde kwamen ze gillend klaar. Lucinda bekeek die kennissen eens goed en herkende hen uit het dorp. Ze hadden daar een slijterij. Zij, Angelique, bleek een nicht van de jongen te zijn.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen