Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Lucinda 4

De feestdagen waren achter de rug en met een voldaan gevoel reden ze terug naar huis. Lucinda bracht de daarop volgende tijd de nachten in het bed met Kevin en Monique door, maar op de een of andere manier verlangde Lucinda hevig naar Petra, dat geile vrouwtje waarvan ze zo veel geleerd had. Eigenlijk was ze nieuwsgierig naar nieuwe avonturen met haar en wat ze nog meer in petto had. Op een avond ging ze naar haar toe. Ze vertelde haar alles wat ze had meegemaakt, zonder ook maar iets te verzwijgen.

Petra luisterde ademloos toe. “Dan ben je nu rijp voor meer, ik had er wat langer mee willen wachten maar ik kan het nu wel regelen. Ik zou graag je oom en tante leren kennen... “ zei Petra opgewonden toen Sabrina uitverteld was.
“Wat wil je dan regelen?” vroeg Lucinda nieuwsgierig
“Dat zal je nog wel zien.....” zei Petra geheimzinnig lachend. De avond verliep anders dan Lucinda verwacht had. Petra raakte haar met geen vinger aan en bracht haar naar huis.
“Nodig je me nog uit om met je oom en tante kennis te maken..?” vroeg ze voor de deur van het huis achter het Hotel van Monique.
Lucinda nam haar mee naar binnen en stelde haar voor. Kevin keek was aangenaam verrast maar Monique deed wat gereserveerd. Het meisje had hun niets over Petra verteld en was eigenlijk heel benieuwd hoe het verder zou gaan. Petra ging zitten en nam wat te drinken.
“Ik heb dit lieve meisje goed leren kennen en van haar gehoord dat jullie inmiddels ook ontdekt hebben dat dit schatje voor de liefde is geschapen...  en een fantastisch lijf heeft en er wel pap van lust... wat jou Kevin...” vertelde de charmante vrouw.
Kevin begon te grijnzen en ook Monique likte haar lippen nat. 
“Dus je hebt hier ook al geile avontuurtjes gehad...  terwijl wij niets anders wilden...  dan met jou naar bed te gaan.....” zei Monique opgewonden.
“Ik begrijp het…” zei Kevin en ging voor Petra staan en haalde z'n gezwollen pik uit z'n broek. Automatisch gingen Petra's lippen uiteen en nam ze de eikel tussen haar lippen. Hij stootte z'n dikke roede diep in haar keel. 
“Zo dat wordt weer lekker…” zei Monique hees van geilheid en kroop tussen Petra’s benen. Ze deed het pijpje van haar slipje opzij en begon ongegeneerd te beffen. 
Lucinda kleedde zich uit en liep in zwarte nylons en jarretelletje naar het stel en drukte de hand van Kevin tegen haar kutje. 
Hij trok z'n leuter uit de zuigende mond en boog zich over het geile meisje heen en begon haar te vingeren. Petra keek goedkeurend naar Lucinda. “Hm... ik zie dat je een hoop geleerd hebt schatje... “ zei ze daarmee doelend op haar sexy kleding. Ze richtte ze zich op en kuste Monique vol op de mond. Haar jurk gleed op de grond en de rok en blouse van Monique volgden. 
Kevin was niet meer te houden toen hij Petra's prachtige vormen zag. Hij trok haar slipje naar beneden en stak een vinger in haar geschoren kutje. 
“Kom op de tafel liggen geil vrouwtje… “ kermde hij geil.
Petra deed gelijk wat hij vroeg en hij neukte haar met lange halen en propte z'n vingers in de andere kutjes.
Toen Petra weg ging beloofde ze dat ze spoedig terug zou komen en dan wat langer zou blijven. Met Kevin was niet veel meer te beginnen, die was leeg geneukt.
De volgende dag belde Petra op en vroeg Lucinda of ze het weekend bij haar door wilde brengen. Kevin en Monique hadden uiteraard geen bezwaar, maar vonden het jammer dat ze zelf niet uitgenodigd werden.
Helemaal opgetut werd Lucinda door Petra binnen gelaten. De vrouw droeg een crèmekleurig zijden negligé en terwijl ze voor haar uit naar de woonkamer liep, waaide een split tot aan haar heup open. 
Ze gingen zitten en babbelden nog wat over de geilpartij met oom Kevin en tante Monique, tot de bel ging. Een man en een vrouw kwamen binnen. Hij was een grote, zwaargebouwde pikzwarte neger en zij een lange blonde vrouw met prachtige lange benen die onder haar korte rokje uit staken. Onder haar truitje bewogen grote tieten bij iedere pas op en neer. Ze nam Lucinda met belangstelling op en stelde zich met een donkere stem als Julia aan haar voor. De prachtige neger drukte Lucinda de hand en zei grinnikend dat hij Leroi heette. 
Ze dronken wat en Lucinda zei tegen Petra: “...weer drie vrouwen en één man...?”
“Maak je maar geen zorgen... liefje...” zei ze, “je zal het heel prettig vinden...”
Leroi was volstrekt niet terughoudend. Hij trok Lucinda bij zich op schoot en begon haar tietjes te masseren. Het stel was nog geen vijf minuten binnen en Petra zat al te vrijen met de vrouw en het meisje voelde een dikke paal tegen haar kontje zwellen terwijl de grote zwarte handen haar masseerde. Hij schoof een hand onder haar rok en begon wild te snuiven toen hij het blote vlees boven haar kousen voelde.
Lucinda werd geil en verlangde hevig naar z'n pik. Ze ging van z'n schoot af en maakte z'n gulp open, tastte naar binnen en trok het vlees tevoorschijn. Hij was nog niet helemaal stijf, maar de lul had al een afmeting die de grootste dekhengst met een minderwaardigheid complex op de vlucht had gejaagd. Lucinda hield haar adem in toen ze de homp donker vlees in haar hand zag. Met geen mogelijkheid kon ze haar hand volledig om de knots heen krijgen. Zelfs haar spitse lange roodgelakte nagels raakten elkaar niet. Ze masseerde het vel en z'n melkchocolade kleurige eikel werd zichtbaar. Die deed sterk denken aan de uivormige torens van de basiliek in Moskou.
“Lik er maar aan..... zuig hem maar lekker af... “ zei hij nog steeds grinnikend.
Lucinda kon zich niet bedwingen en met moeite sloot ze haar lippen rond de enorme paddestoel. Haar mond was gelijk vol en ze had bijna geen ruimte meer om haar tong te bewegen. Hij begon te stoten, maar dat was te veel voor Lucinda en trok haar mond van hem af. Z'n pik was inmiddels groter geworden, het was onvoorstelbaar, hij was nu zeker een centimeter of dertig en nog lang niet uitgegroeid.
“Kleed je uit... “ gromde hij, “..ik wil dat geile lijf van je zien...”
Ze trok snel haar bovenkleren uit en hij trok ook z'n broek uit. Hij keek naar haar en z'n paal zwol nog meer. Hij was nu net zo dik als haar arm en de eikel zo groot als een stevige mannenvuist. Hij legde z'n hand op haar kruis, deed het slipje iets opzij en stak pardoes z'n middelvinger in haar natte grot. Met twee handen omvatte ze z'n lul en huiverde bij het idee dat die paal in haar kut zou komen. Dat zou onmogelijk zijn, haar kutje had al moeite met z'n vinger die in en uit gleed.
Hulp zoekend keek ze naar de twee vrouwen verderop in de kamer. Petra drukte juist haar kut in het gezicht van de andere vrouw, van hen had ze dus ook niets te verwachten. 
Ondanks z'n forse bouw was hij wel heel subtiel. Hij trok haar slipje naar beneden en maakte haar behaatje los en bekeek haar toen van top tot teen.
“Lekker geil vrouwtje ben je...  ik heb zin om je te neuken.....”
“Nee...”, zei ze verschrikt “..dat grote ding kan nooit bij mij naar binnen.....”
Van de andere kant van de kamer zei Petra: “...nee Leroi... je weet wat we afgesproken hebben...  zo mag je mij neuken...  maar dat meisje kan toch die paal niet hebben…”
Hij was duidelijk teleurgesteld want z'n pik begon te verslappen. Lucinda zakte op haar knieën voor hem neer en nam z'n pik andermaal in haar mond. Deze keer ging het een stuk beter en ze kon zelfs z'n pik wat dieper naar binnen zuigen. Dat was sensationeel, zeker toen ze daarbij ook nog z'n zware zak in haar hand nam. Wat een kloten, ongelooflijk zo zwaar als die waren. Op de een of andere manier verlangde ze er toch naar deze lul bij zich naar binnen te krijgen en die ballen tegen haar kont te voelen slaan.
Petra omvatte van achteren de borsten van het wellustige meisje.
“Laat hem maar even los lieverd... “ zei ze, “..kijk maar hoe hij die worst bij mij naar binnen schuift..... Julia heeft me net lekker nat gemaakt...  hier...  voel maar... “
Lucinda sopte met haar hand in haar kut.
“Kom hier... bij me zitten schatje...” hoorde ze Julia zeggen. “..Dan kunnen we samen kijken naar die twee... als ze gaan neuken... “
Lucinda ging naast haar zitten en Julia drukte meteen haar lippen op die van haar. Ze pakte haar borsten beet en voelde de hardheid daarvan. De grote, mooie vrouw was als enige nog gekleed en daar wilde Lucinda vlug verandering in brengen door haar truitje omhoog te schuiven. Ze werkte gewillig mee en even later zat het meisje aan haar tepels te sabbelen. Julia's vingers geleden in en uit haar natte spleet.
“Schatje... je moet nu echt even kijken hoe die hengst Petra er op trekt... “ zei ze met zwoele donkere stem.
Lucinda ging rechtop zitten. 
Op handen en knieën met haar kut uitnodigend naar achteren wachtte Petra tot Leroi z'n heipaal naar haar smachtende spleet leidde. Als een limbodanser zakte hij door z'n heupen en drukte z'n eikel tegen het roze labia. Petra draaide haar kontje en langzaam schoof de uivormige kop naar binnen. Met een plop sloten haar buitenste schaamlippen zich om de stam. Langzaam schoof hij dieper naar binnen en Petra begon te kermen. 
“...stop... stop... Leroi... niet dieper... je scheurt me in tweeën....”
Leroi bleef doorgaan, hij had nog zeker vijfentwintig centimeter pik buiten haar kut. Hij trok iets terug om vervolgens weer toe te stoten en dieper bij haar naar binnen te gaan. Hij herhaalde deze beweging een paar keer en de gemartelde Petra werd wat rustiger en begon ze in het ritme mee te bewegen.
“Oh.... oh... oooooh...” gorgelde ze bij iedere stoot, “...oh.. ja.. jaaa... ga door met die boomstam van je...  Ja... jaaaa... neuk me... oh.. Leroi ga door... neuk... neuk...  neuk... oh... houdt niet op... ga door...  oh ja...  lekker zo...  oh... geile beer... “
Hij zat nu bijna geheel in haar en schoof langzaam heen en weer. Als z'n pik naar buiten kwam glinsterde het vocht van haar kut op z'n pik.
Hij boog naar voren, omvatte haar tieten en tilde haar van de grond alsof ze een veertje was. Door die beweging schoof ook de rest van z'n pik in haar kut. Petra gilde van genot en spartelde in z'n sterke armen. Hij liet haar iets zakken zodat ze op haar voeten kwam te staan. Zij voorover gebogen neukte hij haar. 
Lucinda zat doodstil te kijken en merkte opeens dat Julia bijna haar hele hand in haar kut had gestoken. Haar vocht droop erover. Ze pakte haar tieten weer beet en concentreerde zich weer op het schouwspel voor haar.
Met een handige beweging tilde hij Petra weer van de vloer en draaide haar om, zodat ze met haar gezicht naar hem toe gekeerd zat. Ze sloeg haar benen om z'n heupen en hij liep met haar, vastgespietst op z'n paal, een paar keer de kamer op en neer. Petra liet zich volledig gaan en kwam heftig klaar. Haar hoofd hing slap achterover en het vocht liep uit haar mond. 
De ogen van Leroi gingen open, het wit schitterde in het licht, toen hij tot een orgasme kwam. Z'n heupen schokten keer op keer toen hij z'n lading sperma bij haar naar binnen schoot. 
Nadat hij uitgespoten was trok hij z'n lange leuter uit haar kut en legde Petra voorzichtig op de grond. 
Julia sprong van de bank en begon de half harde paal schoon te likken. 
Lucinda keek naar Petra, die op dat moment net haar ogen opendeed en zag haar druipende spleet. Zonder zich te bedenken drukte het geile meisje haar mond op de spleet en dronk het sperma, dat in grote hoeveelheden naar buiten droop, gulzig op. Het smaakte als nectar en ze werd helemaal duizelig. 
Toen ze haar schoon gelikt had, stond Julia over haar heen gebogen en kneedde haar kutje en tieten. Leroi zat op de bank bij te komen. Julia legde Lucinda op haar rug en begon de spleet van het meisje te likken. 
Lucinda tastte naar haar borsten en wilde graag aan haar kutje likken. Ze draaide zich om en wilde onder haar rokje grijpen, maar Julia hield haar tegen.
“Nog even wachten schatje... “ zei ze, “....dan mag je zo mij gaan verwennen.... want dat wil je toch graag...?”
Lucinda kon niets anders doen dan beamend knikken.
“...ga dan samen met Petra bij Leroi zitten...  en kijk...  hoe ik me strip... “ fluisterde Julia met hese stem.
Met ieder een hand rond de leuter van de neger keken het jonge meisje en de volwassen vrouw naar Julia's sensuele bewegingen. Ze trok de rits van haar rokje naar beneden en draaide haar rug naar de anderen en liet het textiel naar beneden zakken en wierp het op een stoel. Ze bleef met haar rug naar hen toe staan en toonde voorover gebogen haar prachtige ronde billen en opvallend smalle heupen. Ze haakte haar duimen achter de bandjes van haar slipje, trok die naar beneden en draaide zich op hetzelfde moment om.
Waarschijnlijk vanwege de uitdrukking op Lucinda's gezicht, begon ze heel hard te lachen. Tussen de jarretels stak een stevige, stijve pik recht naar voren...  Julia was transseksueel. Ze kwam op Lucinda aflopen en als gehypnotiseerd nam het meisje de pik tussen haar lippen en begon met gesloten ogen automatisch te zuigen. Julia was geil, ongelooflijk. De pik zwol in haar mond en ze verwachtte ieder ogenblik een lading zaad. Maar ze (of hij) trok de pik uit haar mond, ging op de vloer liggen en gebaarde haar zich op hem vast te pinnen. 
Het was een sensationeel gevoel en gezicht die harde pik in haar te voelen en neer de kijken op een prachtige vrouw. Zijn ogen schitterden en ze speelden met elkaars borsten. Ze draaiden om, zodat Lucinda onder kwam te liggen. Z'n tong tolde rond in haar mond en z'n pik ging als een gek te keer in haar oververhitte spleet. Lucinda voelde een orgasme van uit haar tenen aan komen en terwijl hij door pompte knalde ze uit elkaar. Haar sap perste zich langs z'n pik naar buiten en haar kutwanden grepen z'n pik vast en sleurden het zaad eruit. Door de hete golven sperma die haar vulden voelde ze dat Julia, ondanks alles, toch een echte man was. Lucinda kwam bij van haar orgasme omdat Leroi haar kut lag uit te likken. Petra lag op haar beurt de pik van Julia te pijpen.
Lucinda ging tussen Leroi en Julia in zitten en nam hun pikken in haar hand en begon deze stevig te masseren.
“Wil je die grote paal eens bij je naar binnen hebben” vroeg Julia, “....je kut is voldoende opgerekt om het eens te proberen.....” 
Lucinda keek naar de zwarte staaf en een huivering liep over haar rug bij de gedachte eraan. Maar ze was heet genoeg en voelde de kriebelingen in haar buik, die haar vochtproductie weer op gang bracht. 
“Ja.. ja..” kermde ze nerveus, “..ik denk het wel…Leroi ga op je rug liggen, zodat ik zelf kan proberen die massieve paal naar binnen te krijgen”.
De dikke eikel drukte tegen haar kutje. Petra leidde de paal voorzichtig naar binnen.
Ze liet zich langzaam zakken en plotseling, zonder ook maar iets van weerstand te voelen zat de dikke eikel in haar. Leroi draaide met z'n heupen en gleed steeds verder in haar grot. 
Lucinda's blik werd glazig toen ze z'n schaamhaar tegen haar kont voelde kriebelen. Hij zat helemaal in haar en het had geen moment pijn gedaan. Het meisje begon op en neer te bewegen en liet zich toen vallen. Hij vulde haar volledig, wat een genot zo'n grote paal. De eikel zat zeker ter hoogte van haar navel. Julia kwam voor haar staan duwde z'n pik tegen haar lippen. Op en neer pompend begon ze te zuigen, terwijl ze genoot van de bewegingen van Leroi. Haar orgasme was nog heviger dan het vorige. Leroi had nog behoorlijk wat voor haar over gelaten en ook Julia leegde z'n paal weer in haar, in haar mond dit maal.
Dat weekend was een heerlijke ervaring voor Lucinda die ze nooit meer zou vergeten.
Toen ze thuis kwam was ze helemaal kapot. Niet alleen was ze doodmoe maar haar lichaam voelde aan alsof er duizenden naalden in gestoken waren. Haar kut was helemaal opgezwollen en kleine wondjes veroorzaakten een schrijnende pijn bij het lopen. Kevin en Monique waren heel nieuwsgierig naar haar avonturen, maar Lucinda vertelde hen dat ze naar bed ging en later nog uitgebreid verslag zou doen.
De rest van de week wilde het meisje van seks niets weten. Ze kon zichzelf er ook niet toe brengen, ook maar iets over het weekend te vertellen. Haar oom en tante waren hier duidelijk over teleurgesteld maar hadden ook wel begrip. 
“.. en zo schoot Leroi al z’n sperma bij me naar binnen en kreeg ik het zaad van Julia in m’n mond” beëindigde Lucinda na een week, het gedetailleerde verhaal.
“Hmmm heerlijk geil...” zei  Kevin opgewonden terwijl hij z'n hand in de blouse van z'n vrouw liet glijden en haar tieten begon te strelen.
“Nou zeg dat wel…” kermde Monique die op hetzelfde ogenblik z'n pik uit z'n broek haalde en daar mee begon te spelen. 
Even later schoof Kevin z'n pik bij Lucinda naar binnen. Het deed eerst nog pijn, maar die zakte spoedig toen ze werd overspoeld door het sensationele neuken van haar oom.
De weken die daarop volgden studeerde Lucinda hard en bracht de nachten door in het echtelijke bed van haar oom en tante. In de paasvakantie gingen ze met z'n drieën op reis. Buiten hun eigen sekspret, gebeurde daar ook niets.
Thuis gekomen werden ze opgeschrikt door een telefoontje van Karla die mededeelde dat zij en Paul door de politie waren opgepakt op verdenking incest. Karla werd na verhoor weer vrijgelaten, maar Paul bleef vastzitten omdat bewezen was dat hij met z'n zuster naar bed was geweest. Lucinda had er verschrikkelijk de balen van en moest als slachtoffer/getuige verschijnen. De zuster van haar vader, tante Viola, bleek de aangever van het geheel zou zijn. Lucinda kon dat maar niet begrijpen. Ze vond haar tante, hoewel ze een nieuwsgierige kletsmeier was, altijd heel aardig. 
Tijdens het vooronderzoek gaf ze niets toe, doch later bekende ze op verzoek van de advocaat van Paul dat ze het op geheel vrijwillige basis had gedaan. Ondanks dat werd Paul tot gevangenisstraf veroordeeld en mocht Lucinda voorlopig niet met haar moeder en broer in contact komen. Het was begrijpelijk dat tijdens het onderzoek, dat zo'n vier maanden duurde, geen enkel risico genomen werd en Lucinda op haar eigen kamer sliep.
Het was midden in de zomer, toen Paul werd vrijgelaten. Hij had grote plannen en wilde een seksclub beginnen. Karla hield haar dochter geregeld van de vorderingen op de hoogte. Het was ook omstreeks die tijd dat ze weer iets van Petra hoorde. De vrouw had het druk gehad met allerlei dingen en had nu vakantie en vroeg ze langs mocht komen, samen met Julia en Leroi. Uiteraard had niemand daar bezwaar tegen. Ze spraken af dat ze zaterdagmiddag zouden komen, om te barbecuen en de rest zou vanzelf wel volgen.
Leroi lag uitgestrekt op een zonnestoel en genoot van laatste zonnestralen en, zoals het de rest van de dag het geval was bevond tante Monique zich in z'n omgeving. Julia lag in het buitenzwembad achter het hotel van Monique. Kevin ruimde de barbecue op en Lucinda maakte met Petra in de keuken de drankjes klaar. Lucinda deelde de drankjes rond en ging daarna op de rand van het zwembad zitten met haar voeten in het water. Julia nam een slokje van het door het meisje meegebrachte drankje.
“....kom in het water..... het is heerlijk... “ zei ze (hij) uitnodigend.
Lucinda liet zich in het water glijden en zwom een paar keer samen met Julia heen en weer tot ze haar handen rond haar borsten voelde. Ze gingen tegen de kant aan staan en Lucinda tastte tussen Julia's benen. Een paar strelingen waren voldoende om de halfstijve pik tot volledige erectie te brengen.
“Ik ben geil...” sprak ze met haar zwoele stem, “..ben je ooit wel eens in het water geneukt..?”
“...nee... geil stuk... “ antwoordde het meisje ongeremd, “..dat nog nooit. Ik heb natuurlijk wel meerdere keren met ome Kevin in het zwembad gelegen, maar hoewel de tuin van het Hotel en het bijbehorende zwembad redelijk goed tegen nieuwsgierige ogen is beschut hebben we het nooit aangedurfd om elkaar buiten de muren van het huis aan te raken. Maar nu we als twee vrouwen in het zwembad zijn, zal het niemand opvallen.” Terwijl ze dat zei trok ze de pik uit het slipje. 
Julia deed het pijpje van Lucinda's bikinislip wat opzij en ging met een vinger haar vagina binnen. Het koele water en haar warme vinger die tegelijk bij haar naar binnen gingen, gaven haar een kriebelend gevoel. Ze begon zwaar te hijgen en hing met gesloten ogen tegen de muur. Julia manoeuvreerde een beetje en een paar tellen later had haar pik de plaats van de vinger ingenomen. 
Bij elke stoot voelde ze hoe het water naar buiten geperst werd. Julia begon harder te stoten, en draaide met haar ogen van genot.
“...Heb je onder water wel eens een pik leeggezogen...” hijgde ze. 
Lucinda keek haar verbaast aan en vroeg zich af hoe dat zou moeten zonder te verdrinken.
“...Probeer het een keertje... “ drong Julia aan. 
Lucinda was een geoefend zwemster die ook wel een tijdje onder water kon blijven en wilde wel een poging wagen. Julia's paal gleed uit haar kutje en ze hapte adem en gleed onder water. Ze zag het erecte lid, opende haar mond en zoog 'm naar binnen. Al snel liet ze wat lucht ontsnappen, maar het sensationele gevoel van een pik tussen haar lippen terwijl ze onder water zat, deed haar doorgaan. Ze raakte in ademnood en begon harder te zuigen, waardoor de pik tot maximale grootte opzwol. Nadat ze een keer had adem gehapt en daarna weer doorging, voelde ze dat Julia op klaar komen stond. Ze stootte de pik in Lucinda's mond en de eikel zwol op. Ineens spetterde het zaad vermengd met water haar mond in. Ze stikte bijna, maar hield nog net lang genoeg vol om een groot deel van de lading naar binnen te krijgen. Toen ze boven kwam opende ze haar mond en liet Julia zien dat ze onder water gepijpt had. Julia nam met haar tong een deel van het zaad van haar over.
Na nog wat met elkaar gespeeld te hebben gingen ze het zwembad uit en droogden elkaar af. 
Het was inmiddels al donker geworden, de anderen zaten bij het licht van tuinfakkels op het terras. Monique zat schrijlings bij Leroi op schoot zat en met een verheerlijkte blik in haar ogen pompte ze op de gigantische pik van de neger. Petra had een hand in de zwembroek van Kevin en masseerde zijn paal, terwijl hij z'n hand op haar kut had gelegd en haar venusheuvel kneedde.
“Zo...  zijn jullie daar ook... “ zei Kevin, “..dan lijkt het me verstandig dat we naar binnen gaan. Hier lopen we een te groot risico...  dat iemand ons ziet...  trouwens ik heb binnen alles voorbereid... “
Met tegenzin liet Monique de pik van Leroi uit haar glijden en liep hand in hand met hem naar binnen.
Monique had in het souterrain van het hotel een bar voor intimi ingericht met langs de muren een paar oude sofa's die bekleed met een paar satijnen lakens nog uitstekend geschikt waren voor hun seksspel. Er werden weer drankjes ingeschonken en het gegeil ging verder. Monique pinde zich weer vast op de dikke pik van Leroi en Petra nam Kevin en Julia onderhanden. Om de beurt nam ze een pik in haar mond en rukte en masseerde de andere. 
Lucinda was nog uitgeput van het onderwater spelletje en zat onderuit gezakt op een sofa te kijken naar de geile stelletjes, onderwijl haar kutje strelend. De telefoon in de receptie ging over, op zich vreemd want er waren in het geheel geen gasten, maar omdat ze toch niets beters te doen had liep het meisje naar boven en nam hem op. Het bleek een kennis van Monique te zijn die samen met haar man, zoon en dochter een straat verderop woonde. Lucinda had die vrouw een keer ontmoet en toevallig belde de vrouw voor haar. 
“Oh.. hallo Lucinda... zeg... het is wel plotseling... maar m'n man en ik moeten onverwacht voor de zaak van m'n man weg. Het is misschien vervelend dat ik het vraag maar heb je gelegenheid.... en zin.. om onze kinderen gezelschap te houden... Eh... we blijven wel de hele nacht weg dus... het zou prettig zijn als je dan ook bij ons blijft slapen... “
Zonder er een seconde over na te denken antwoordde ze: “...natuurlijk...  dat doe ik graag...  ik heb toch niets bijzonders te doen...  is over een half uur vroeg genoeg..?” Ze dacht dat de anderen zich ook wel zonder haar zouden kunnen vermaken. Die reageerden wel teleurgesteld toen Lucinda hen vertelde dat ze wegging, maar gingen ondertussen gewoon door met hun geneuk, gepijp en gezuig.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen