Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Lucinda 5
Lucinda nam snel een douche, zocht wat toiletspulletjes bij elkaar en zwaaide drie kwartier later samen met de Bram en Magda hun ouders uit. Het waren leuke jongelui, die eigenlijk al oud genoeg waren om een avondje alleen thuis te blijven maar een hele nacht was iets te veel. Daarom waren ze maar wat blij dat Lucinda hen gezelschap kwam houden. Ze deden een spelletje en tegen halfelf gingen de jongelui naar bed.

Lucinda wilde nog wat te lezen en op zoek naar iets leesbaars, ontdekte ze achter de boeken een videoband. Aan de buitenkant was niet te zien wat er op stond en nieuwsgierig geworden deed ze hem in de videorecorder. Ze viel achterover van verbazing, blijkbaar was de man amateur-filmer of zoiets, want de eerste beelden lieten z'n vrouw zien die een striptease opvoerde en daarna met zichzelf ging liggen spelen. 
Lucinda werd er helemaal geil van, wat kan je je toch vergissen in mensen. Zeker toen de volgende beelden op het scherm verschenen. Dit deel was blijkbaar automatisch gefilmd; de vrouw zat op de bank en de man kwam in beeld en begon met haar te vrijen. Ze kleedden elkaar uit en met haar nylons en  gordeltje aan werd de vrouw door haar man in diverse standjes geneukt. Opgewonden spoelde Lucinda de band terug en legde hem weer terug op de plaats waar ze 'm gevonden had.  Haar slipje was helemaal nat geworden en ze besloot zelf nu ook maar naar bed te gaan. Op de logeerkamer kleedde ze zich uit en moest onwillekeurig denken aan die avond dat hun buurmeisje Jacqueline, onder precies dezelfde omstandigheden als zij nu was, haar broer Paul had verleid. Die herinnering maakte haar heet en razendsnel kregen haar gedachten gestalte. Ze ging naar de echtelijke slaapkamer en vond in de linnenkast al snel wat ze zocht. Even later begaf ze zich op haar tenen naar de kamer van Bram. Het was donker en ze bleef met ingehouden adem staan tot ze aan de duisternis was gewend. Ze sloop naar het bed, wat tot haar stomme verbazing leeg was. Ze keek rond en overtuigde zich ervan dat er echt niemand was en verliet weer stilletjes de kamer. Ze legde haar oor tegen de kamerdeur van Magda, hoorde ook daar niets en gleed vervolgens naar binnen. In het spaarzame licht van een buitenlantaarn zat Magda op haar knieën op het bed. Haar broer stootte van achteren z'n pik bij haar naar binnen. Blijkbaar gingen de jongelui zo in elkaar op, dat ze niets in de gaten hadden. Zonder een geluid te maken kwam Lucinda dichterbij. Ze hoorde hen hijgen. Bram zette een voet op het bed om zo z'n pik dieper in z'n zusje te krijgen. Lucinda nam de lichtbehaarde zak van de jongen in haar hand. Hij slaakte een kreet van schrik, z'n pik gleed uit het kutje en verslapte. Terwijl de jonge vrouw z'n ballen vasthield knipte ze met haar andere hand een bedlampje aan. Ze moest lachen om hun verschrikte gezichten.
‘Ga lekker door Bram... ’ zei ze, nog voordat ze zelf iets konden zeggen, ‘…ik vind het wel leuk zoals jullie bezig zijn...   ik wil eigenlijk wel graag toekijken.....’ Ze bleef Bram's ballen masseren en tussen z'n benen door pakte ze z'n pik en kneep er in. 
Hij nam haar van top tot teen op en er verscheen een grijns op z’n gezicht toen hij het negligé van z'n moeder, dat Lucinda had aangetrokken, herkende. Z'n paal werd weer stijf en hij kreunde zacht bij haar strelingen.
Magda was in een hoekje van het bed weggedoken en had een kussen tegen zich aan gedrukt. Met grote ogen keek ze wisselend van Lucinda's gezicht naar haar hand die op en neer pompte over de pik van haar broer.
Lucinda ging op de rand van het bed zitten en bekeek de heerlijke jongenslul. Hij was lang en dun en had een dikke blauwe eikel. Ze nam zelf het initiatief door plots zijn lul in haar mond te happen en begon aan z'n eikel te likken. Ze proefde het sekssap van zijn zusje en de jongen kreunde luid. Ze kneep snel in de wortel van z'n pik om een vroegtijdige zaadlozing te voorkomen en likte nog gretig een paar druppeltjes voorzaad van z'n eikel en wendde zich toen naar het meisje.
“Heb jij al eens... eh... gepijpt...  eh... aan een pik... gezogen?” vroeg ze. 
Magda antwoordde niet, maar legde het kussen opzij en toonde haar lichaam. Haar borsten waren strak en rond en op haar pubis vertoonde zich een dun streepje haar. Ze schoof vrijmoedig naar de rand van het bed en nam de pik van haar broer tussen haar lippen en begon hem wild met haar mond te neuken.
Bram nam het blonde hoofd tussen z'n handen en pompte z'n pik diep in haar keel. Lucinda streelde z'n buik en nam de dikke pik over van het meisje. Om de beurt pijpten de geile grietjes de jongen en Magda vingerde onderwijl haar kleine kutje.
“Vind je het erg... als ik eerst even... eh.. met...eh.. Bram neuk... “ vroeg Lucinda aan het tienermeisje, “.....ik ben zo ontzettend geil van jullie geworden...  dat ik nu een lul in me wil voelen...”
Bram trok brutaal de ceintuur van het negligé los en Lucinda liet de dunne stof op de grond dwarrelen. 
Hij gromde wellustig toen hij zag dat ze lingerie en nylons aan had. Op haar naaldhakken was ze niet veel langer dan hij. Ze drukte haar mond op de zijne, tongde hem geil en ging vervolgens wijdbeens op het bed liggen. 
“....kom...  met die geile paal van je..... ik wil je.. nu... in me voelen... “
Hij ging tussen haar benen zitten en leidde vaardig z'n pik bij haar naar binnen. Met lange halen begon hij te neuken. Lucinda sloeg haar stevige benen om z'n heupen zodat z'n pik dieper in haar ging. 
“... aaaiiiiieeee... ik kooooommm.... ooh... aaiiiee...”  Z'n orgasme kwam snel, sneller dan Lucinda had gehoopt, maar het hete zaad sloeg met zo'n kracht tegen haar kutwanden dat ze zelf ook luid kreunend klaar kwam. 
Ze deed haar ogen open en zag Magda het zaad van de pik van haar broer likken en tegelijkertijd pijpte ze hem weer stijf. Toen z'n apparaat weer gereed was liet zij zich over hem heen zakken en gaf hem een stevige neukbeurt, waardoor ze samen als gekken klaar kwamen.
“Je hebt m'n moeders lingerie aan...  waarom heb je dat gedaan? vroeg de jongen. Lucinda zat tussen hen beiden in en Bram streelde voortdurend over haar benen. 
“Om je te verleiden,  ik had zin in je, lekkere jonge knul. Ik kon ook niet weten dat jullie met elkaar neukten.  Ik dacht dat ik de eerste voor je zou zijn, en vond dat het meteen goed moest zijn... vandaar die nylons”.
De jongen knikte en zijn ogen schitterden. 
“Ik vind het fijn dat je nylons draagt, ik zie mama ook graag als ze kousen aan heeft, en op die film….”  Ze vertelden dat ze al een tijd samen optrokken en ook de videoband van hun ouders hadden gevonden. Ze hadden nagedaan wat ze zagen en verder geëxperimenteerd. Uiteindelijk waren ze met elkaar naar bed gegaan en nu ging al een paar maanden geen dag voorbij of ze neukten met elkaar. 
Lucinda vertelde openhartig dat ze ook met haar broer naar bed was geweest en dat hij daarvoor was veroordeeld en dat daarom geheimhouding van het grootste belang was. Ze spraken af met niemand over hun geile avontuur te praten en zetten daarna hun geile spelletjes voort in het grote bed van hun ouders en neukten de hele nacht door. Het tweetal vond het heerlijk, dat ze hun prille seksleven uitbreidden met een ouder meisje. Dat Bram nog meer ervaring had bleek later.
Toen hun ouders thuis kwamen stelde Lucinda aan hen voor dat Bram en Magda ook wel een keertje bij haar mochten komen logeren als ze dat wilden. Hun ouders vonden dat een prachtige oplossing en zouden er zeker gebruik van maken als het weer eens nodig was.
Lucinda probeerde zich aan de afspraak te houden en vertelde niets aan Kevin en Monique over haar nieuwe avontuurtje. Maar Monique bleef steeds maar proberen meer uit haar te krijgen. Op een middag zaten ze samen thee te drinken. 
‘Die Bram hé... dat is een geile knaap...  weet je dat ik 'm een keer heb gepijpt en ik heb 'm lekker met m'n kutje laten spelen...’ vertelde Monique, ze wilde daarmee haar nichtje uit de tent lokken.
“Oh ja, zie je wel, ik dacht al...  wat komt Bram me bekend voor. Nu herinnerde ik me het weer...” hakkelde Lucinda, “hij was het die ik met een verhit hoofd het huis zag verlaten, een tijdje terug. Aha tante, de puzzelstukjes vallen op hun plaats. Maar nu je zo open tegen me bent geweest zal ik je alles vertellen…”
“Zie je wel...” zei ze, nadat Lucinda was uitverteld, “...ik wist wel dat je met hem naar bed was geweest. Oh, ik zou het heerlijk vinden die jongenspik bij me naar binnen te voelen gaan..... Wanneer komt hij hier logeren?”
“Dat weet ik niet..... maar ik kan hem wel vragen of hij een keertje langs komt.....”
“Ja goed idee, misschien kan hij dan ook nog een paar vriendjes meebrengen... want van jongenslullen kan je nooit te veel krijgen...”
Lucinda kwam Bram een paar dagen daarna tegen in de supermarkt. Ze vroeg hem of hij zin had de volgende dag een paar klusjes in het hotel op te knappen. Als hij nog een paar vrienden mee zou nemen was het klusje zo geklaard. Het kwam hem goed uit en de vrouwtjes ook want Kevin was een paar dagen op reis, dus ze konden lekker hun gang gaan.
Het regende dat het goot toen Bram met z'n vrienden arriveerde. Als een stel verzopen katten stonden ze in de keuken en Monique liet ze hun jassen en schoenen uittrekken. De vrouwtjes hadden al voorpret gehad voor dit bezoek en elkaar onder de douche gevingerd en gelikt en zich daarna geil aangekleed. De jongens zaten zenuwachtig van hun biertjes te nippen.
“Zo jongens... fijn dat jullie er zijn...  we hebben een mooi klusje voor jullie..” nam Monique het initiatief, de vier knullen keurend opnemend, “jullie hebben van die goedgebouwde lijven... dat ik er zeker van ben dat wel zal lukken.  Maar we kunnen eerst nog wel wat kletsen. Vertel eens hebben jullie al verkering..? Met zulke lijven moet dat toch geen probleem zijn...”
De jongens schudden allen hun hoofd.
“... willen jullie zeggen dat jullie nog nooit met een meisje naar bed zijn geweest... Ik zou denken dat de meiden om jullie lullen zouden smeken... en door jullie geneukt willen worden. Jullie gaan me toch niet vertellen dat jullie nog nooit geneukt hebben hè...”
De jongens keken haar met open mond aan en allen, inclusief Bram, ontkenden ooit geneukt te hebben. Vanuit z'n ooghoeken keek de jongen daarbij naar Lucinda. 
Monique lachte en vervolgde: “.....dan wordt het eens hoog tijd dat jullie wat ervaring opdoen. Of durven jullie niet...  misschien wil Lucinda ook wel. Of niet soms..?”
De jongens kregen een vuurrode kop en hadden moeite met hun erectie.
“Ik denk dat ze er wel zin in hebben... kijk eens wat een dikke bobbel ze in hun broek hebben...” zei Lucinda hees van geilheid. 
Ze pakte door de stof van z'n broek de bult in de broek van Bram vast. 
“O.. lekker... hij is mooi dik...  en stijf... “ 
Monique volgde haar voorbeeld en ging tussen twee jongens in zitten en legde haar handen op hun gulpen. 
“Hmm.... lekkere geile knullen... kom hier dan zal ik jullie eens leren hoe je lekker kan neuken en hoe je geile vrouwtjes.... zoals ik.... kan verwennen...” gromde ze geil.
Lucinda wenkte ook de andere jongen en begon ook hem te masseren. Ze ging op haar knieën zitten en kneedde hun dikke pikken. Uit haar ooghoeken zag ze dat Monique een pik uit de gulp haalde en in haar mond nam. De jongens waren onervaren. Monique's mond werd bijna onmiddellijk volgespoten en Bram's andere vriend, wiens pik Lucinda kneedde, deponeerde z'n lading in z'n broek. 
Het meisje haalde die pik te voorschijn en likte 'm schoon. 
Monique veegde haar mond af en grinnikte.
“....noemen jullie dat verwennen jongens? Dit is toch niks...  kom naar mee... dan gaan we naar beneden en beginnen opnieuw..... maar dan wel goed... kom mee..!”
Ze nam de jongens bij de hand en liep met hen de trap naar het souterrain af. Steven, de jongen die net in haar mond gespoten had, hield z'n broek vast om deze voor afzakken te behoeden. Lucinda liep met Bram en Tjerk achter hen aan. De pik van Tjerk stak nog uit z'n gulp en was slechts een beetje verslapt.
“Zo jongens...  trek jullie kleren maar snel uit.....  ga dan nog even zitten...  dan schenken Lucinda en ik nog een drankje in.....”
Terwijl de geile vrouwen de drankjes klaar maakten veranderden de jongens in ijltempo in adamskostuum. 
Begerig keek Lucinda naar de vier stijve jongenslullen. Sjoerd, de vierde jongen hield verlegen z'n handen voor z'n pik. Steven daarentegen, streelde z'n lange lat om hem weer mooi stijf te krijgen. Ondanks - of misschien wel dankzij - hun jeugd hadden ze prachtige lijven en mooie stevige pikken. Terwijl ze met de drankjes aankwamen zei Lucinda: “Als jullie willen, mogen jullie mij uitkleden..... en straks misschien ook Monique wel...  kom.. ga je gang... “ 
Ze werden wat vrijer en trokken de rits van haar avondjurk naar beneden en schoven de schouderbandjes naar beneden. Het bovenstuk gleed naar beneden en bleef rond haar middel hangen. 
Bram, die het minst verlegen was, pakte haar tieten en kneedde deze door de transparante cups. Steven maakte de voorsluiting los en de andere twee jongens stroopten haar jurk verder naar beneden. De kledingstukken verdwenen als sneeuw voor de zon. 
De jongens hielden even op om naar het mooie meisje te kijken zoals ze daar stond op rode naaldhakjes, blauw gordeltje en slipje en nylons. 
Tjerk was de eerste die verder ging en trok haar slipje over haar dijen. Lucinda spreidde haar benen zodat ze een goed zicht op haar gladgeschoren kutje kregen.
“Kom nu hierheen...  geile beren van me..” kreunde Monique. Ze was gaan staan en rekte zich katachtig uit. Twee tellen later stond ook zij alleen nog in een jarretelgordel, lichtbruine nylons en hakschoenen. Uitdagend stak ze haar kut naar voren. 
De jongens keken van het ene naar het andere vrouwtje. 
Ook Lucinda perste haar bekken naar voren en trok haar schaamlippen open om ze zicht te geven op het labia.
“Wie wil er het eerst...  Bram jij..?” vroeg Lucinda. 
Hij knikte gretig.
“Goed jongens...... hier komt de eerste les. Bram gaat Monique likken... wij zullen kijken hoe hij dat doet...  vooral goed opletten... zodat jullie het straks ook kunnen... “
Monique ging op de sofa liggen en toonde Bram waar hij moest likken. Even later lag ze met haar kont te draaien. 
“Heb je door wat de bedoeling is Steven...?” vroeg Lucinda. 
Hij knikte.
“... ga dan mijn kutje uitlikken... Oh.. ja zo.. oh je leert snel.. ja ga door..” 
Bram had gezelschap gekregen van Tjerk en Sjoerd likte wisselend met Steven het andere kutje. 
Gillend kwam Monique klaar en ook Lucinda voelde een orgasme aankomen. Sjoerd knabbelde aan haar kittelaar terwijl Steef z'n tong in en uit haar kut pompte. Elektrische schokken gingen door haar lijf en de lichtflitsen in haar hoofd verplaatsten zich naar haar onderlijf. Hete golven gingen onophoudelijk door haar heen. Ze klemde een hoofd tussen haar dijen. Twee gezichten glommen van haar sappen. Twee paar ogen keken haar eerbiedig en verbaasd aan. Zoiets hadden ze nog niet eerder meegemaakt. 
Ook Monique en de andere twee jongens zaten stil en vol bewondering naar het hitsige meisje te kijken. 
Ze rustten even uit. 
“Eens kijken...” zei Monique, “… Bram en...  Sjoerd... jullie zijn nog niet klaargekomen. Wie van jullie beiden heeft echt ...eh ... nog nooit... eh ... geneukt..?”
Sjoerd gaf wederom aan dat hij nog maagd was. 
“..en wie van de andere twee...?” vervolgde ze. 
Schoorvoetend gaf  Steven toe dat hij een keertje geneukt had. Later bleek dat Bram's zusje Magda een keertje met hem in de bosjes had gelegen.
“...Dan volgt hier les twee...  Steven, kom eens bij me lieverd... dan zal ik je Frans zoenen leren...”
Even later tolden hun tongen in elkanders monden. 
Lucinda kuste Tjerk, Bram en Sjoerd ook op die manier. Hun pikken prikten tegen haar lijf. Het meisje voelde zich heerlijk geil.
“Nu dan...  les drie...  jongens, kom bij mij zitten en kijk als Sjoerd met Lucinda gaat neuken...” hijgde de oudere vrouw. 
Het meisje ging liggen en leidde de heerlijk pik van de jongen in haar hete grotje. Hij was wild en kon zich met moeite bedwingen. Met z'n lange lat diep in haar draaide ze met haar heupen. Dat was genoeg om hem z'n zaad in haar kut te doen spuiten. Het leek wel of er nooit een eind kwam aan z'n orgasme. Hij lag zo wild te dansen dat Lucinda ook weer klaar kwam.
“Sjoerd toch...” zei haar tante lachend, “... je moet rustig neuken... er van genieten...  je zal zien.. als je dadelijk weer met je pik in een kut.... bijvoorbeeld die van mij.... zit... het beter gaat. Jongens... zo moet het dus niet hé... neuken moet lekker lang duren... je moet er beiden van genieten. Kom maar hier Tjerk... steek je heerlijk lul in me... laat me eens voelen wat neuken is... “
Tjerk nam plaats tussen haar dijen en ramde begerig z'n dikke pik in en uit haar natte spleet. 
Lucinda zoog de pik van Sjoerd weer stijf terwijl Steven al het geil uit haar grotje likte, tot Sjoerd z'n paal weer bij haar naar binnen schoof.  Ze zat op haar knieën. Sjoerd neukte op z'n hondjes terwijl zij Steef's pik diep in haar keel zoog.
Die middag leerden de jongens alles wat er te leren was op seksgebied. 
“Kom hier geile potente hanen... Jullie gaan mij alle vier tegelijk naaien... Oh Luus, moet je zien die lekker jonge hengsten zijn al twee keer klaargekomen en hebben nog steeds dikke lullen... voor jongens van 14 en 15 jaar hebben ze een libido... ongekend..! Bram, ga liggen... dan spiets ik me op je vast.. Tjerk ga achter me zitten en naai me in m'n kontje. En jullie... kom steek die palen in m'n mond...hmmm.... zwo.. wja... wlekkew..”.
Lucinda zag dat haar tante door de jonge honden werd genaaid. Opgewonden pompte ze haar vuist in en uit haar kut, er vast van overtuigd dat ze ook een keer door vier of meer mannen tegelijkertijd bewerkt zou worden. Nadat de jongens, na een daverend orgasme, zich hadden gedoucht en huiswaarts waren gekeerd, lieten de vrouwtjes zich weken in het grote bad. Ze waren het er beiden over eens dat die middag een groot succes was geworden. Tante verontschuldigde zich voor het feit dat zij op het laatst de jongens voor zich had opgeëist. Ze had dit al zo lang gewild, dat ze nu de kans niet voorbij wilde laten gaan. Ze spraken af snel een volgende orgie te organiseren met veel mannen, zodat ook Lucinda zo'n ervaring zou kunnen krijgen.
Toen Kevin twee dagen later thuis kwam, vertelden de vrouwtjes wat ze hadden meegemaakt met de jongens, daarbij geen detail overslaand. Kevin had stil geluisterd en toen verteld dat hij in het vliegtuig een stewardess had ontmoet en in het hotel met haar en een vriendin had geneukt. 
Gelukkig waren ze alle drie goed aan hen trekken gekomen en neukten die nacht dat de stukken er af vlogen.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen