Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Lucinda 6
Een paar dagen later kwamen de ouders van Bram en Magda onverwacht op bezoek. Aanvankelijk schrokken de vrouwtjes, maar gelukkig kwamen ze voor heel iets anders. In de eerste plaats kwamen ze vragen of de kinderen het aankomend weekend mochten komen logeren en aan de andere kant leek het hun ook gezellig om een borreltje te drinken. 
Simone en Thomas waren reuze aardige mensen.

Terwijl ze gezellig zaten te kletsen moest Lucinda steeds denken aan die video-opname die ze van hen had gezien. Het vocht maakte haar slipje nat en ze werd steeds geiler. 
Thomas zat onophoudelijk naar haar te kijken. Ze wist zeker dat hij op haar geilde. Maar zoals te verwachten was gebeurde er niets en moest ze haar geilheid die nacht op Kevin botvieren.
Die vrijdagavond werden Bram en Magda door hun ouders gebracht. Lucinda nam hen mee naar hun kamer. Ze vertelden haar dat ze naar dit weekend hadden uitgekeken en hoopten op veel geilheid. Ze hadden zich de hele week van seks onthouden om nu extra geil te zijn. En dat waren ze, de schatjes. 
Kevin was nog niet thuis van z'n werk maar ze gingen vast naar het souterrain van het hotel, waar verder geen gasten meer waren. Bram zat naast Lucinda op de sofa en streelde haar benen tot onder haar rokje en betastte haar blote dijen.
“Ik zie dat je maar moeilijk van Lucinda af kan blijven, Bram...” zei Monique. “Is hij thuis ook altijd zo aan het voelen... Magda?”
Het meisje keek haar verlegen aan.
“Als hij de kans krijgt... steekt hij ook altijd z'n hand tussen m'n benen.....”
“En... wat doe jij dan...?” vroeg Lucinda.
“Ik... pak... eh... pak z'n... pik vast.....”
“Zo! En verder... wat doen jullie verder...?” vroeg Monique.
“Ik zuig aan z'n pik en we neuken samen... “ zei het meisje nu schaamteloos.
“Weet je dat Bram ook met mij in bed heeft gelegen?” ging Monique verder.
‘Ja, dat heeft hij me verteld toen hij bij mij in bed kwam liggen om met me te spelen...” 
“Doe je dat ook wel eens met... andere jongens... of met mannen...?” vroeg Lucinda weer.
“Ik heb een keer met een vriendje van Bram geneukt... “ zei het tienermeisje vrijmoedig.
“Hé... dat hoor ik ook voor het eerst...” zei Bram, “Met Steven zeker... ja.. ja... jij hebt Steef ontmaagd... “
Ze knikte, “maar verder heb ik nooit iemand anders gehad... dan jij... “
“En... zou je nu wel eens een grote kerel willen..?” In de deuropening stond Kevin. Z'n ogen glommen bij het zien van het kleine blondje. 
Magda keek hem aan en slikte een paar keer. 
Kevin stevende op haar af en ging voor haar staan. Hij pakte haar hand en legde die op z'n gulp. 
Ze greep z'n paal, die duidelijk gezwollen was, stevig vast. Een tel later ritste ze zijn broek open en hield de prachtige lul in haar hand. Ze keek er met grote begerige ogen naar. De pik van haar broer vond ze best wel groot, maar deze was dikker en langer.
“Pijp 'm maar... “ zei Kevin hees.
Ze stak haar tong uit en likte over z'n eikel. Het spitse tongetje flitste over de dikke kop en hem bewijzend dat ze wel degelijk wist wat pijpen was, hapte ze onverwacht bijna de hele paal in haar mond. 
Kevin slaakte een kreet, hier had hij niet op gerekend. Wat kon dit grietje een volwassen vent volledig gek maken. Haar hoofd pompte op en neer en Kevin stond te hijgen alsof hij net de marathon had gelopen. Hij probeerde haar weg te duwen om een orgasme te voorkomen, maar ze wilde van geen wijken weten en ging net zolang door tot het sperma haar mond en keel vulde. Ze verloor geen druppel en slikte alles door. Ze keek naar hem op met een blik van 'heb je nog commentaar? Je zegt het maar, ik verslind je levend.'
Monique had grote lol. “hahaha.... daar sta je nou... grote kerel... laat jij je even door zo'n klein meisje onderwerpen....!”
Die arme Kevin, hij had hierop geen goed antwoord, ging met z'n broek op z'n knieën naast het meisje zitten en schudde even het hoofd.
“M'n lieve... lieve... Magda... je deed het fantastisch. Ik had gehoopt je...  je... nog wat te leren maar ik denk dat ik nog wel wat van jou kan leren... “ sprak Monique bewonderend.
“...hij heeft ook zo'n lekkere pik. Ik kon hem echt niet meer los laten... “ zei het meisje met een gezicht dat glom van trots.
Bram had ondertussen Lucinda's rokje omhoog geschoven en haar slipje opzij gedaan en pompte met z'n vingers in en uit haar kut.
Monique kleedde samen met Magda haar man verder uit, waarna beide echtelieden het meisje in haar nakie zetten. Magda rukte aan de pik van Kevin en de volwassen vrouw stak haar vingers in het meisjeskutje en likte het vocht er van af.
Bram en Lucinda kleedden elkaar uit en zij ging op z'n gezicht zitten en nam zelf z'n pik in haar mond. Hij likte haar kutje uit en zij zoog aan z'n stijve neuker. Af en toe keek Lucinda even naar het trio, op de andere sofa. Monique had zich uitgekleed en zat vastgepind op de inmiddels weer stijve leuter van haar man. Het meisje ging op z'n gezicht zitten en liet haar kutje door z'n tong bewerken. De tong van tante dartelde rond in Magda's mond en ze speelden met elkaars tieten. De grote joekels van Monique staken wel erg af bij de borsten van de tiener. Ze wisselden van positie. Lucinda ging op haar knieën zitten en Bram stootte z'n paal van achteren in haar. Z'n handen gleden beurtelings van haar borsten naar haar klitje en dan weer langs haar benen over de gladheid van haar nylons.
De anderen veranderden ook van positie. Magda ging op haar rug liggen en spreidde haar benen. Ze keek verlangend naar de van het kutsap van zijn vrouw glimmende, grote pik van Kevin. Monique leidde de paal naar de neukspleet van het meisje. Ze kreunde zacht toen haar vagina werd opgerekt. 
“Hmmm... heerlijk oh... Kevin...” lispelde ze toen hij helemaal in haar zat “… je vult me helemaal...  oh... wat voel ik je goed.. Ja pomp, oh lekker neuken.. Oh..!”
Kevin begon te stampen en werd aangevuurd door Monique die een vinger in z'n anus had gestoken en met haar andere hand z'n ballen kietelde.
Ondertussen was Bram gaan liggen met Lucinda op zich vastgepind. Ze zette haar voeten op de sofa, zodat ze hoger op en neer kon wippen. Monique kwam op hen af en drukte haar kale kruis op de lippen van de jongen en kuste het meisje geil op haar mond.
Magda kwam met lange uithalen klaar. Haar lange benen maaiden door de lucht en met opgeblazen gezicht had Kevin zichtbaar moeite z'n pik in het trekkende kutje te houden. Plotseling trok hij terug en deponeerde z'n lading op haar buik. Ze smeerde de crème in haar huid en likte haar vingers af.
Lucinda voelde ook een orgasme aankomen, dat ook kwam doordat Monique met haar vingers haar klitje bewerkte. Het knalde er weer uit, zo hevig dat Bram's pik uit haar kut werd geknepen. Ze liet zich opzij vallen, dit tot groot plezier van haar tante, die zich ogenblikkelijk over de kloppende paal van de jongen liet zakken. Lucinda nam Monique's kittelaar tussen haar vingers en rukte zachtjes aan het kleine pikje. Het duurde niet lang of ook Monique kwam gillend klaar, Bram in haar orgasme meesleurend. Hij perste z'n sap met grote golven in de stomende en trekkende flamoes. Vermoeid zaten ze even later op een sofa. 
“Oh... wat heb ik lekker geneukt...  het was echt heerlijk.....” zei Magda en kuste Kevin vol op de mond.
“Dit was nog niet alles liefje... “ zei Monique. “Je zal dit weekend nog heel wat pik te verwerken krijgen... “ 
Die nacht gingen ze nog lang door en vielen pas in slaap toen de zon opkwam. Lucinda werd laat in de middag wakker van het gedein van het bed. Bram lag tussen de gespreide benen van Monique terwijl z'n zusje op de pik van Kevin op en neer danste. Ze ging rechtop zitten en keek naar de dubbele coïtus aan weerskanten van haar. Bram stak z'n vinger in haar spleet en bewerkte met z'n duim haar kittelaar. Lucinda liet hem maar even begaan, maar genoot er niet echt van. Ze was helemaal beurs van de dubbele penetratie die ze die nacht had gehad. Bram had haar kontje genaaid en Kevin tegelijkertijd haar poesje. Ondertussen had zij het poesje van het tienermeisje uitgelikt. Lucinda had zin in een stortbad en stapte uit bed. Bram begreep het gelukkig. Ze deed haar kousen uit. Die waren aan haar dijen vastgeplakt van zaad en haar eigen sap. De douche was heerlijk, ze bleef er dan ook lang onder staan en toen ze weer in de slaapkamer terugkeerde was het viertal net, voor de zoveelste keer, klaargekomen. Monique was afgetobd en ging ook douchen.
Nadat allen waren gekleed en ze een hapje hadden gegeten vroeg Monique of ze nog zin hadden in een potje geilheid. Lucinda moest eerlijk bekennen dat ze meer zin had in een rustig avondje. Maar de jongelui werden gelijk enthousiast. Lucinda was verbaasd over haar tante, die zo'n nymfomane was dat ze gelijk de telefoon pakte en Leroi en Julia (Jules) belde om ze uit te nodigen. Ze kwamen er aan!
De jongelui wisten niet wat ze zagen toen ze de pik van Julia onder het vrouwelijke lijf zagen uitsteken om maar niet te spreken van het kinderarmpje van Leroi. Jammer genoeg voor hem mocht hij 'm niet in Magda steken, maar Brams anusje werd door Julia ontmaagd en hij genoot er zo van dat hij z'n pik in de reet van Leroi stak terwijl die op zijn beurt Lucinda neukte. Het weekend was fantastisch. Na haar korte inzinking kwam Lucinda er weer helemaal bovenop en liet haar sappen regelmatig de vrije loop.
Vermoeid maar voldaan gingen Bram en Magda met hun ouders mee naar huis. Een paar weken later belde Simone of Lucinda weer een avondje Bram en Magda gezelschap zou willen komen houden. Ze had zelf tegen de jongelui gezegd dat ze wel alleen konden blijven voor een avondje, maar ze hadden er op gestaan dat Lucinda kwam. Ze deden het gebruikelijk triootje en gingen daarna slapen. Lucinda werd wakker van Simone die naast haar bed stond.   Haar ogen glinsterden vreemd, zoals ze naar haar keek. Lucinda ging rechtop zitten en zag Simone's ogen over haar lichaam glijden. Lucinda's borsten staken recht vooruit in de doorzichtige babydoll en door die blik in haar ogen voelde ze een tinteling door haar lijf gaan waardoor haar tepels zwollen en tegen de gladde stof drukten.
“...Je bent mooi... “ zei Simone. Ze stak haar hand uit naar haar borsten. “.....mag ik..?” 
Lucinda keek niet eens vreemd op maar duwde haar bol tegen haar hand en genoot van haar zachte streling.
“Kom mee...” zei ze terwijl ze het meisje bij de hand pakte. 
Ze stapte welhaast automatisch uit bed en liep met haarmee naar de echtelijke slaapkamer. Thomas zat op het bed en hield z'n adem in toen hij haar zag. Toen Lucinda voor hem stond liet z'n vrouw haar hand los en ging achter haar staan en omvatte haar borsten. Hij keek het meisje recht in de ogen en streelde over haar benen en dijen en beroerde daarbij teder haar kruis. Lucinda huiverde. Hij was een knappe man, ongeveer een jaar of veertig. Z'n vrouw schatte ze een paar jaar jonger. Hij begon stevig over haar venusheuvel te strelen. De adem van Simone blies gejaagd in haar nek en de vrouw verhevigde de massage van Lucinda's tepels. Uit haar ooghoeken zag Lucinda op de wekker dat het nog niet zo laat was als ze had gedacht. Ze hadden gezegd dat ze diep in de nacht zouden thuis komen, maar het was net middernacht geweest. Haar gedachten flitsten... Zouden ze speciaal voor haar eerder naar huis zijn gekomen? Via het pijpje gleed z'n vinger haar vagina binnen en langzaam schoof hij in en uit. Hij trok z'n vinger terug en toonde hem aan z'n vrouw. Hij glinsterde van het sap. Simone likte de vinger schoon en smakte met haar mond.
“Hmm... ik proef, geloof ik, heerlijk kutsap en..... sperma. Heb je net soms nog geneukt?”
Lucinda reageerde geschrokken met een leugentje om bestwil.
“eh... ja... vanmiddag ben ik met een vriendje naar bed geweest... “
“Weet je dat zeker... ben je niet met iemand naar bed bent geweest toen je hier was vanavond?” vroeg hij vriendelijk.
Lucinda wist niet wat ze moest antwoorden. 
“Je kan het ons rustig vertellen hoor...  bij ons is je geheim veilig... “ fluisterde Simone in haar oor. Thomas had inmiddels twee vingers in haar kutje gestoken en bewerkte haar kittelaar met z'n duim.
“Oef, oh... ik heb jullie net verteld... oh... dat ik vanmiddag met iemand naar bed ben geweest...” antwoordde het meisje licht hijgend. “Is dat... oh...oh, niet genoeg voor jullie...  Wat willen jullie eigenlijk horen..!”
“Rustig maar kindje...” zei de vrouw en drukte haar lippen in Lucinda's nek en kuste haar teder. “Kom..... ga op bed liggen en vergeet het verder...  Je bent een mooi meisje... en we willen alle twee graag met je vrijen...  en zo te voelen..... wil jij dat ook wel met ons?”
Het geile grietje strekte zich uit op het bed en keek toe hoe de twee zich uitkleedden. Het verbaasde haar niet dat Simone haar kousen en gordeltje aanhield toen ze op bed stapte. Ze keek bewonderend naar het zwaaiende lid van Thomas. Die stond stijf vooruit en was zo krom dat de eikel wat omhoog wees. Verder was hij lang en dik. De blauwe aderen zwollen toen ze 'm in haar hand nam. Ze wist zeker dat z'n dochter het een prachtpik zou vinden, net zo goed als Bram z'n moeder een pracht vrouw zou vinden. Zij was aan het voeteneind gaan liggen en steunde met haar hoofd op een hand en met de andere streelde ze loom haar lichtbehaarde poesje. Thomas kwam op z'n knieën naast Lucinda zitten en hield z'n pik voor haar gezicht. Als vanzelf opende ze haar mond en zoog de eikel tussen haar lippen. Hij begon haar weer te vingeren en in extase vergat Lucinda wat er net gebeurd was. Ze concentreerde zich volledig op die prachtige pik die kloppend in haar mond lag en begon te zuigen. Even later zoog ze één voor één de ballen in haar mond. Simone trok het broekje van de babydoll naar beneden en zette haar mond op het onbehaarde kutje. Hij trok z'n pik terug en ging achter z'n vrouw zitten en stootte z'n pik bij haar naar binnen. Hij begon hevig te stoten en stond duidelijk op klaarkomen. Het duurde dan ook niet lang of hij ejaculeerde z'n sperma in haar kutje. Lucinda kwam overeind en nam de druipende paal in haar mond en zoog hem schoon.
“Jij bent een echte liefhebster...” fluisterde hij hees. 
“Precies wat we zoeken.....” beaamde z'n vrouw. “Je moet weten Lucinda... we hebben van alles  geprobeerd op seksgebied en zijn op zoek naar iets nieuws. We besloten te zoeken naar een jong meisje om daar triootjes mee te doen... en ons oog is op jou gevallen. We geven dan ook toe dat we deze avond hebben uitgezocht om je te verleiden…”
Lucinda slaakte een zucht van verlichting. Ze wisten blijkbaar niets af van haar avonturen met hun zoon en dochter. 
“Jullie zijn fantastische mensen...  ik wil zeker, af en toe, met jullie spelen... maar zijn jullie niet bang dat de Bram en Magda er achter komen?”
“Het verbaast me, eerlijk gezegd, dat ze nu niet staan, ” zei ze lachend, “zij kijken geregeld als wij samen vrijen. We doen net of we niets zien en vinden het eigenlijk wel prettig als er naar ons gekeken wordt.”
Lucinda keek hen verwonderd aan.
“Dus jullie vinden het goed dat zij jullie bespieden..... en... eh... laat ze verder aan hun lot over...  waarom nemen jullie ze niet gewoon in bed..... en speel ook met hen.....”
Ze keken haar verbaasd aan. 
“het eh...  is niet dat we daar nooit aan gedacht hebben, maar dat is toch incest, dat eh... “ hakkelde Simone
“En als jullie nu zeker wisten...  dat de zij hierover met geen mens zullen praten... en ze het zelf ook heel prettig vinden om seks met jullie te hebben?”
“Ja...  dan zou het een andere situatie zijn...  maar... hoe weten we dat zeker?”
“Laat dat maar aan mij over..... momentje.” 
Lucinda gleed uit bed en liep naar de kamer van Bram. De twee stomverbaasd achterlatend.
Bram grinnikte toen hij wakker werd van de strelingen over z'n pik. 
“Heb je nog niet genoeg gehad vanavond?” zei hij, naar Lucinda's naakte lichaam starend.
“Ik heb de verrassing van je leven voor je. Je mag met een vrouw naar bed zoals je nog nooit gehad hebt..... Maar je moet beloven dat je hier nooit met iemand over zal praten...  De vrouw wil graag met jou spelen...  maar alleen onder die voorwaarde... “
Hij keek haar vragend aan.
“Wie is het dan? Ken ik haar? Is ze hier? ....en als... “
“Je zal het vanzelf wel zien...” onderbrak ze hem. “...Wacht hier even...  dan maak ik Magda ook wakker... voor haar heb ik ook een verrassing... “
Het meisje reageerde op dezelfde manier als haar broer en verward liep ze met Lucinda mee naar Bram's kamer. Hij liep met z'n pik recht vooruit nerveus heen en weer te ijsberen.
“Kom op jongens..... dan zullen we een feestje gaan bouwen... “
Lucinda sidderde van de geile voorpret toen ze voor hen uitliep en de slaapkamerdeur van hun ouders opende. Die waren inmiddels onder de lakens gaan liggen en twee paar ogen keken daar nieuwsgierig bovenuit. 
De jongelui bleven stokstijf staan toen ze hun ouders zagen. Ze keken naar Lucinda, die beduidde dat ze naar het bed moesten gaan. Gelukkig werkten Thomas en Simone goed mee. Zij stak haar armen uit en trok Bram tegen zich aan. Thomas deed hetzelfde met z'n dochter. Lucinda ging in een stoel zitten kijken naar het vertederende schouwspel. Simone nam haar zoon van top tot teen op en kreunde.
“Oh...Bram... oh...  wat ben je groot...  hmmmm.... wat een mooie heb je.... oh... oh... kom lieve jongen.... kom bij je moeder...” Ze schopte het laken van zich af en toonde haar lichaam aan de jongen. 
Bram was niet meer te houden. Het was duidelijk aan hem te merken dat hij veel van de lessen had opgestoken. Ongegeneerd ging hij tegen zijn moeder aanliggen en kuste haar op de mond en zoog aan haar tepels. 
Het meisje ging al even onbevangen naast haar vader liggen en nam z'n pik in haar vuist en zoende hem onstuimig. Hij streelde over haar kutje en nam toen de positie in om z'n pik bij haar naar binnen te steken. 
Z'n vrouw hield hem echter tegen. “....wacht nog even...  ik wil eerst ook nog even met m'n dochter spelen... “ Ze kwam overeind en spreidde de benen van het meisje en drukte haar lippen op haar spleet. Bram wachtte niet langer en stak z'n staak pardoes in de druipende grot van z'n moeder.
“Oh... Thom... ik heb de pik van m'n zoon in m'n kut... “ kreunde ze en likte verder. 
Thomas hield z'n paal voor de mond van het meisje en zij zoog hem voor meer dan de helft in haar keel.
Lucinda's vingers ploegden door haar kut en de sappen vloeiden rijkelijk. Bram keek haar triomfantelijk aan terwijl hij z'n stoten verhevigde. Het van vocht glimmende gezicht van Simone kwam omhoog. 
“Ik proef zaad...” zei ze gelukzalig de stoten van haar zoon opvangend.
“Dat kan kloppen...” zei Bram hijgend “... ik heb haar vanavond nog volgespoten..”
De hete vrouw kromde haar rug en haar hoofd schoot in haar nek, wild pulserend kwam ze klaar. 
“Hoor... je... dat… Thom... die twee... neuken... met... elkaar... oh... heerlijk... wat een heerlijke... pik...” kreunde ze.
“Als hij het kan... kan ik het ook. Laat... mij nu even m'n dochter...  neuken...” sprak Thomas gejaagd. Simone draaide zich op haar rug en Bram ging op haar liggen en stak z'n pik diep in haar. Ze klemde haar benen rond z'n heupen. In diezelfde positie joeg Thomas z'n pik in de gloeiende kut van z'n dochter en begon als een bezetene in het nauwe spleetje te pompen. 
Het meisje lag te gillen van genot. “ooooh.... jaaa... oh.. pap.... oh.... wat een lekker lul heb je.... ooooh ... neuk ... neuk .... oooh .... ik kom klaaaar...!” 
Tegelijkertijd met haar orgasme schoot Bram z'n lading in de trekkende kut van z'n moeder, die daardoor wederom gillend klaar kwam. Thomas kwam net op tijd tot bezinning en interrumpeerde de coïtus door z'n pik op de buik van het meisje leeg te spuiten. Lucinda kwam in beweging en likte het hete zaad van haar lijf en zoog de laatste druppels uit de kromme pik. Daarna sabbelde ze aan Bram's pik en slurpte het geil uit het grotje van z'n moeder.
“Dit had ik nooit verwacht...” zei Simone. Ze sloeg haar armen rond haar kinderen en knuffelde ze. 
De jongelui vertelden hun ouders over de videoband die ze gevonden hadden en van de geile avonturen met Lucinda. Ook de orgie met Kevin en Monique werd in geuren en kleuren verteld.
“Het lijkt me een leuk idee om eens wat nader kennis te maken met die oom en tante van jou Lucinda...” grijnsde Thomas. Ze verzekerde hem dat zij dat ook een goed idee zouden vinden.
Zoals Lucinda al verwachtte, kwam de orgie met Monique en Kevin snel. Meteen het weekend daarop kwamen ze met z'n viertjes. Ze vertelden dat ze nog nooit zo gelukkig waren geweest. Alles wat Thomas en Simone samen hadden geprobeerd op het gebied van seks, was niets vergeleken met de week die ze net achter de rug hadden. Als ze maar even de gelegenheid hadden gehad waren ze met elkaar naar bed gegaan en ze hadden de kinderen veel geleerd en ondanks hun leeftijd ook veel van hen opgestoken.
Het souterrain van het Hotel was inmiddels omgetoverd tot seksruimte, met voldoende sofa’s, en fauteuils.  Magda ging bij Kevin op schoot zitten en haar vader ging achter haar gaan staan en streelde haar borstjes die fier vooruit staken in het strakke jurkje. Kevin ging met z'n hand onder haar rokje en vingerde haar kutje.  De twee andere vrouwen pijpten om en om de paal van Bram. 
Lucinda voelde zich te veel en bedacht een plan. Ze wist dat Tjerk alleen bij z'n vader woonde en zich daar altijd verveelde. Ze belde hem op en toen z'n vader de telefoon opnam, verzon ze spontaan een smoes. Ze zei hem dat Bram bij haar logeerde en dat hij het leuk zou vinden als ook een vriend kwam logeren. De man vond het goed en even later kreeg ze Tjerk zelf aan de telefoon en sprak met hem af dat ze hem binnen een kwartier zou op halen. Ze vertelde de anderen dat ze even weg zou gaan. Die gingen echter zo op in hun spel dat ze haar niet eens misten. Magda was inmiddels uit de kleren en Kevin neukte haar uit volle macht terwijl haar vader z'n paal in en uit haar mondje pompte. Bram leerde net z'n moeder hoe het was als ze in haar kont geneukt werd en Monique lag onder Simone en likte beurtelings de kut van de vrouw en de ballen van de jongen.
Met z'n weekendtas in de hand stapte Tjerk bij Lucinda in de auto - die ze regelmatig van haar tante mocht gebruiken, - en ze reden snel terug naar huis. Hij vertelde dat z'n vader nooit problemen maakte als hij weg was. “Hij zal nu wel een vriendin bellen en bij hem uitnodigen,” verzekerde hij. 
Toen ze het souterrain binnenkwamen, duurde het even voor hij door had wat er aan de hand was. Ze keken naar het schouwspel. Sinds Lucinda hen een half uurtje daarvoor had achter gelaten was de situatie hetzelfde gebleven. Ze hadden hooguit een andere positie ingenomen. Tjerk en Lucinda hielpen elkaar uit de kleren en gingen midden in de kamer liggen vrijen.
“Kijk eens wie we daar hebben... “ zei Simone, “... als dat Tjerk niet is...” Ze kwam op haar knieën naast hen zitten en legde haar hand op Tjerk's pik. Lucinda zag aan haar ogen dat ze het fijn vond dat hij er was. Ze boog zich over z'n pik en zoog hem tussen haar lippen. Tjerk liet haar rustig gaan en streelde haar blonde haar. 
“Zou je mij niet willen neuken Tjerk? kom met die heerlijke lul van je...  ram hem in m'n kut...”
Hij kwam overeind en nam plaats tussen de benen van de geile vrouw. Ze gromde heet, toen hij in haar drong en in een fors ritme neukten ze door tot ze beiden klaar kwamen.
Thomas stak z'n pik in Monique, die de paal van z'n zoon tussen haar lippen had. Kevin stootte z’n paal in Magda's kontje en wisselde steeds van het ene naar het andere gat. Lucinda ging bij hen liggen en perste haar gleuf tegen het gezicht van het meisje. Ze likte lekker en het duurde dan ook niet lang of ze kwam tot een heftig orgasme. Kevin trok z'n paal uit het meisjeskutje en spoot z'n lading midden in Magda's gezicht. Dikke klodders zaten in haar lange blonde haar en dropen van haar wangen op Lucinda's buik. Die nam de lat in haar mond en zoog 'm verder leeg. Magda veegde het zaad van haar gezicht en likte haar vingers af.
Thomas stak z'n lul in het boord van Monique's nylonkous en ejaculeerde over haar been. Z'n zoon volgde z'n voorbeeld in de andere. Het was een prachtig gezicht zoals hun kwak door het bruine nylon droop en een natte witte plek vormde.
“Goed idee van je Lucinda... om Tjerk er bij te halen...” zei Monique met de stijve lul in haar hand.  Lucinda kreeg die nacht wat ze zo graag wilde en genoot met volle teugen van de vier stijve lullen die haar kontje, kutje en mond tegelijkertijd vulden.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen