Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Lucinda 7
Lucinda maakte haar kousen vast aan de jarretelles en stak haar voeten in de rode, open schoentjes met hoge hakken. Ze bekeek het resultaat in de lange spiegel en stelde tevreden vast dat ze er weer prachtig uitzag. Haar gordeltje was net als de beha, van doorschijnend nylon, afgewerkt met kant. Haar borsten kwamen er prachtig in uit en ze vond zelf dat ze nu precies goed van maat waren. Ze waren behoorlijk gegroeid de laatste maanden en net overgegaan op cup-maat C.
Ze streelde over de globes, een tinteling ging door haar heen toen ze over de gevoelige tepels streek. Ze duwde haar onderlichaam naar voren en staarde naar de gladgeschoren pubis. De lipjes weken iets vaneen en ze zag het vocht glinsteren. Ze nam een bijpassend slipje van de toilettafel en stapte er voorzichtig in, voorkomend dat ze met haar naaldhakken in de dunne stof zou blijven haken. Ze trok haar nylons nog even recht en gleed toen in een nieuwe jurkje dat als een handschoen om haar lichaam sloot. Ze werkte haar make-up nog wat bij en nam toen haar koffer van het bed. Ze keek nog even de kamer rond, er stonden nog wat spulletjes die ze later wel een keer op zou halen. Het was echt de laatste keer dat ze hier zou zijn.
Met succes had ze haar examens afgerond en ze was ook al verzekerd van werk. De camping van haar broer Paul zou die dag worden geopend en hij had dringend behoefte aan een meisje met haar opleiding. Dus ging ze weer bij hem en haar moeder wonen. Die waren zich echter niet bewust dat Lucinda bij de opening aanwezig zou zijn, ze verwachtten haar pas over een paar dagen.
Het volgroeide meisje sloot de deur achter zich, rechte haar rug en sjouwde haar koffer de trap af. Monique liep al zenuwachtig heen en weer te drentelen en Lucinda moest lachen om haar outfit.
“Wat sta jij daar nou te grijnzen...” zei ze bits. Ze keek haar met haar hand op haar heup uitdagend aan. Ze had het haar strak naar achteren gekamd en haar lippen vuurrood aangezet. In een zwart lederen mantelpakje zag ze er uit alsof ze zo van een Harley Davidson was afgestapt. Onder haar korte rok droeg ze laarzen die net boven de knie uit kwamen.
“Ga je op de Sado Masochistische toer...?” vroeg het meisje.
“Ik maak zelf wel uit op wat voor toer ik ga...” zei ze sarcastisch en iets vriendelijker vervolgde ze “...ik heb echt zin om vanavond eens iets anders te doen... ik wil heersen... mannen aan me onderwerpen..... mijn wil aan hen opleggen. Ik weet zeker dat er een aantal kerels zijn...  die dat prettig vinden... en ik wil eens zien hoe dat is... “
“Je doet maar...” zei Lucinda en hielp mee de bagage in de auto laden. Een paar uur rijden later werd speciaal voor hen de grote poort, die toegang tot de besloten camping gaf, geopend. Het feest was al in volle gang en de openingsceremonie was al achter de rug. Het trio liep over het grasveld naar het hoofdgebouw en ze struikelden bijna over een jong stel dat uitgebreid lag te negenenzestigen. In de feestzaal was de orgie en Lucinda had moeite om de graaiende handen te ontwijken toen ze op zoek ging naar haar broer. Monique stortte zich meteen in het gewoel. Haar rokje en jasje verdwenen als sneeuw voor de zon en het duurde niet lang of ze lag met een paar kerels op een sofa. Op een klein podium ontwaarde Lucinda haar moeder. Karla lag met een gelukzalige glimlach om haar mond onder een dikke kerel, die wild stotend haar kut vulde.
“Hallo lieverdje... je bent er al..” sprak ze steunend. Ze sloeg haar armen om haar heen en knuffelde haar even. “...Ik ben blij dat je er bent.... ik vond het echt jammer dat je hier niet bij kon zijn...  trek je jurkje uit en laat je lekker verwennen..” 
Lucinda trok haar jurk uit, “Waar is Paul te vinden?” vroeg ze.
Karla haalde haar schouders op en trok de man steviger tegen zich aan.
De man keek op en zei: “Ah.. Paul, der Gastgeber.. er ist mit meine Frau draussen gegangen. Komme mal mit.... ich weis wahr sie sind....”
Hij kwam met moeite overeind en trok z'n pik uit haar moeders druipende kut. Lucinda hield haar adem in... ze had toch al heel wat meegemaakt en verscheidene pikken gezien, zoals die van Leroi, maar deze Duitser had wel iets heel bijzonders. Zijn paal was zo groot en dik als de onderarm van een volwassen man. De eikel reikte bijna tot z'n knieën. Deze man was misvormd, maar dan wel heerlijk misvormd. Karla was zichtbaar teleurgesteld toen hij die boomstam uit haar trok en om haar heen zag Lucinda de begerige blikken van andere vrouwen. Hoe was het mogelijk geweest zo'n paal in je kut te krijgen, vroeg ze zich af. Dat het kon was wel bewezen. Karla had 'm tenslotte helemaal bij haar naar binnen gehad.
“Komme...” zei hij en nam haar bij de hand. 
Ze gingen het gebouw uit en buiten pakte Lucinda z'n zwaaiende paal vast. Ze kon zich niet beheersen en hurkte voor hem neer. Ze nam de gigantische eikel tussen haar lippen en proefde het sap van Karla. Ze genoot van de grootste pik die ze ooit in haar leven had gezien en tastte naar z'n ballen. Die waren in verhouding met z'n pik en het was onmogelijk de hele zak in haar hand te houden. Ze had al moeite met één bal. Ze kneep voorzichtig in de geweldige kloten en nam de lul iets dieper in haar keel. Jammer genoeg moest ze weer terug trekken, wilde ze niet stikken. Oh wat zou ze die paal graag zien spuiten. Ze begon wilder te zuigen, maar hij trok haar omhoog en lachte.
“Schön nicht?”
Lucinda kon alleen maar knikken. 
Hij liet z'n handen over haar volgroeide lichaam glijden en toucheerde voorzichtig haar kutje. De vonken sprongen er van af.
“... oh...  wat geil hmm.. lekker..” 
Ze rukte stevig aan z'n pik terwijl ze langzaam verder liepen. Hij deed de deur van een grote caravan open en liet haar voorgaan. Het tafereel dat ze daar zag kwam haar bekend voor. Een meisje lag aan de pik van een jongen te zuigen en een vrouw bekeek samen met Paul het geheel van dichtbij. Paul was geheel verrast toen hij z'n zusje herkende die hem om de nek vloog. Hij stelde voor om een kleine orgie te regelen in het woonhuis.
Even later zaten - of beter gezegd lagen - ze met een paar mensen in de woonkamer te geilen dat het een lieve lust was. Karla pinde zich weer vast op de paardenlul van Ulrich, de Duitser, en Lucinda drukte haar kut op zijn mond. Z'n tong speelde een heerlijk spel met haar klitje. Vlak voor haar lag Paul Brigitte, de dochter van Ulrich en zijn Franse echtgenote Chantal te neuken. Z'n kont kwam steeds omhoog en Lucinda kon de verleiding niet weerstaan een vinger in z'n anus te steken. Er was ook nog een bejaard echtpaar aanwezig dat even later met Brigitte en haar broer Alain aan de slag ging. Aangemoedigd door de anderen, neukte de jongen Olga, die wel twee keer z'n grootmoeder kon zijn en had Jan z'n pik in de vijftig jaar jongere Brigitte.
Terwijl ze naar het geile spel keken nam ze Paul's pik in haar mond. Het heerlijke stuk vlees klopte op haar tong. Ze kietelde de dikke eikel en nam 'm toen weer diep in haar keel. Karla stond voorover gebogen de stoten van Ulrich op te vangen en nam haar dochters' tieten in haar handen.
“Je... bent... behoorlijk... gegroeid…” zei tussen de stoten door. Ze verstevigde de greep op de vleesbollen en onderging haar zoveelste orgasme. 
Lucinda kon zich voorstellen dat ze onophoudelijk zou klaarkomen op zo'n dikke paal. Wat er ook zou gebeuren...  wist ze, ze zou en moest die lul zo snel mogelijk bij zich naar binnen krijgen. De gedachte daaraan deden haar zuigreflexen verhevigen en ze voelde de pik in haar mond tot maximale grootte zwellen. Paul slaakte een luide kreet toen hij haar mond vol spoot. Ze vond het heerlijk z'n zaad weer te proeven. Ze slikte alles door en ging op een bank zitten met Paul naast haar. 
Jan en Olga namen de kleine Brigitte mee naar hun appartement en Karla zocht met Chantal en Alain een verdieping hoger op.
De dikke Ulrich, die weliswaar nog niet tot een orgasme gekomen was, had zich languit op een andere bank laten vallen en deed een dutje. Lucinda vertelde Paul over haar geile avonturen van de afgelopen tijd en hij vertelde haar uit hoe de camping was ontstaan en dat de verwachtingen voor de toekomst goed waren. 
“Luus..” zei hij, “... ik weet zeker dat tante Viola aangifte bij de politie heeft gedaan over onze incestueuze relatie...  ze heeft samen met vader de zaak behoorlijk hoog opgeklopt....Ik kan haar wel ik weet niet wat doen.... dat klere wijf....”
“Nou, dat valt nog wel mee..” zei Lucinda die goed met haar tante kon opschieten, “... maar... misschien moeten wij tante Viola eens een lesje leren..... ik heb wel een idee..... laat mij m'n gang maar eens gaan... “
Ze waren op de bank in slaap gevallen en Lucinda werd wakker van Ulrich, die aan haar tepels lag te sabbelen.
“Oh ... ja Ulrich .... mach es mit mir .... bitte komme... mit die grosse Schwanz in meine mussie....” kreunde ze geil.
Zijn paal zwol op tot maximale grootte. Lucinda nam 'm in haar hand en masseerde de dikke eikel en de zware kloten. Haar tong maakte de eikel nat en ze spreidde haar benen om hem toegang tot haar liefdesgrot te geven.
Hij schuifelde op z'n knieën dichterbij en trok haar onderuit totdat z'n eikel tegen haar kruis aandrukte en haar kutmondje oprekte. 
Haar gezicht vertrok van pijn toen z'n eikel haar vagina binnen gleed. Ze klemde haar kiezen op elkaar en bewoog haar onderlijf om hem dieper in zich te krijgen. Centimeter voor centimeter gleed hij verder, trok even terug om 'm vervolgens nog dieper in haar te rammen. De pijn maakte plaats voor genot. 
“Oh..ja.. naai....naai... oh wat een gigant.... oh... wat voelt dat heerlijk aan ....ahhh.. ja je vult me... tot in alle uithoeken van m'n grot...  met die pik.. van je... zo ja... pompen... jaaaa.... langzaam in .... uit .... in ....uit .... in ....uit ... in... Oh .... fantastisch.... Ohhh.... aaaaiiiieee.... wat een lekkere paal...” 
Hij boog zich voorover en perste z'n mond op haar lippen. Hierdoor schoof hij nog verder naar binnen. Hij tilde haar van de bank en vastgepind aan z'n pik liep hij met haar door de kamer en legde haar op de eettafel. Hij legde een been diagonaal voor z'n borst langs op z'n schouder. Het andere been nam hij tussen zijn benen zodat ze nagenoeg een spagaat maakte. Z'n ballen kletsen tegen haar dijbeen en z'n pik ging nog dieper in haar. Op deze manier werd haar clitoris maximaal getoucheerd en haar orgasme knalde er dan ook uit.
“aaaaaaiiiiieeee.... jaaaa ohhhh... ik... kooooom...  ja..ja...ja... oh heerlijk..... oh.. wat geil... “ 
Paul werd wakker van haar kreten en kwam naast hen staan. Ulrich wees op haar kontje. Lucinda schudde haar hoofd.
“ o... nee... niet ook nog een pik in m’n reet… dat is echt te veel... “ 
Maar Paul maakte z'n pik nat met speeksel en vingerde haar gaatje, zodat die ook nat en glad werd en stak toen z'n paal in het nauwe gaatje.
“Oh jongens hou maar op...  het genot is voor mij even over. M'n onderlijf is helemaal gevoelloos... “ zei het meisje, dat rustig bleef liggen en zich niets anders voelde dan een gat dat gevuld werd.
De twee mannen echter stonden de steunen van genot. De wrijving van hun pikken - slechts gescheiden door een dun wandje - tegen elkaar, maakte hun opwinding groter en groter. Ulrich kwam als eerste klaar. Hij gromde luid en perste z'n sekssappen met geweld uit z'n ballen. 
Lucinda's gevoel kwam op dat moment weer terug en een hete tinteling ging door haar heen toen ze de kolkende lava naar binnen voelde spetteren. Paul volgde even later met een orgasme dat zo hevig was, dat Lucinda het gevoel kreeg dat z'n zaad zo diep in m'n darmen spoot, dat het in haar maag terechtkwam. Helaas kreeg ze zelf geen orgasme maar was zo heet geworden dat ze de kerels van zich af duwde en de knots van Ulrich in haar keel zoog. Ze likte al het zaad en haar eigen sap van de pik en liet zich toen voldaan op de bank vallen om de eerste uren niet meer wakker te worden.
Het leventje op de camping beviel Lucinda uitstekend. Ze hield de reserveringen bij en droeg er met de anderen, zorg voor dat de gasten het naar hun zin hadden. Dat betekende dat er meerdere keren per week orgies of lingerieparty’s werden georganiseerd. Die ontaardden iedere keer weer in een geil feest en de gasten hadden het goed naar hun zin. 
Het was inmiddels herfst geworden en een tijd van relatieve rust brak aan. Lucinda besloot haar tante Viola eens op te gaan zoeken. 
“Dat jij je hier durft te laten zien...” ontving ze haar verbaast.
“Ach Tante... “, zei haar nichtje, “...wat gebeurt is... is gebeurt... en ik woon weer gewoon weer bij m'n moeder...”
“Dat mag dan wel zo zijn..... ik weet niet eens waar jullie zijn gaan wonen...  Ik begrijp best dat jullie je voor de bewoners van dit dorp...  eh... schamen...  en stiekem zijn verhuisd...  maar dat je niet eens aan je vader hebt laten weten... waar jullie naar toe gegaan zijn...  is toch ook niet goed.....”
Ze wist gelukkig niets af van de camping en dus ook niet wat zich onder de bewoners van het dorp afspeelde.
Lucinda bekeek haar tante goed. Hoe was het toch mogelijk dat een vrouw er zo enorm truttig uit kon zien. Als je goed keek kon je zien dat ze een aantrekkelijk gezicht had en mooie slanke handen. De rest was verstopt onder een vormeloze, lange jurk en het vette haar was op een knotje in haar nek bijeengebonden. Lucinda dacht even goed na, ze was jonger dan haar moeder, dus veel ouder dan veertig kon ze niet zijn.
“Tante Viola... waarom komt u niet een keertje bij ons langs en dan blijft u bij ons overnachten... “ 
“Ik weet het niet kind...”, antwoordde ze, “Ik vraag me af of ik daar wel goed aan doe. Er is tenslotte zoveel gebeurt bij jullie...  wat zullen de mensen wel zeggen....”
“De mensen zullen niets zeggen...  We hebben zelf een heel goed contact met een aantal families hier in het dorp...... en die zullen er totaal geen probleem van maken... “
“Maar misschien krijgen we wel ruzie... Je moeder kan zo te keer gaan... “
“Ja...  die kans loopt u natuurlijk wel... Maar als we nu eens afspreken dat we de zaak uitpraten en er daarna niet meer op terug komen. Dan is dat probleem tenminste weer de wereld uit. Als ik u morgenavond nu eens kom ophalen?”
Ze twijfelde nog.
“...Nou goed...” zei ze aarzelend “... ik loop zelf ook met wroeging rond...  Laten we het maar proberen... misschien worden we dan wel weer goede vrienden. Hoe laat ben je dan hier?”
Ze spraken een tijd af en thuis vertelde Lucinda opgewonden wat er was gebeurd en afgesproken.
“Wat...  komt die stomme trut hier?” reageerde Karla furieus.
“Prachtig... “ zei Paul, “dan zullen we eens zien of we die mevrouw op andere gedachten kunnen brengen...”
Lucinda zwakte de zaak wat af en ze maakten een plan voor de volgende avond.
Toen Lucinda op weg ging om tante Viola op te halen, was alles klaar in het huis. Ze zouden een familieavondje gaan vieren. Viola had haar beste vod aangetrokken en stapte zenuwachtig in de auto. Op de achterbank stond haar koffertje met toiletspullen. Karla ontving haar gereserveerd en ze dronken met z'n drieën koffie. Paul was in geen velden of wegen te bekennen. Viola was onder de indruk van de camping.
“Wilt u even rond  kijken... kom dan leid ik u rond..” stelde Lucinda volgens plan voor
Er waren bijna geen gasten en met degenen die er waren was afgesproken dat ze in de appartementen bleven. De camping zelf was geheel leeg. Ze keek nieuwsgierig naar de winkeltjes in de grote hal en wist niet hoe snel ze Jolanda's lingerie winkeltje voorbij moest lopen. Onder het gebouw was nog een grote kelder met nog een paar kleinere ruimten die waren ingericht als SM-ruimtes voor de liefhebbers. Lucinda leidde haar tante een donkere ruimte binnen en vroeg haar door te lopen zodat ze licht kon maken. Viola deed nog een paar passen en toen viel het hek dicht. Het licht ging langzaam aan. Daar stond ze dan, in het midden van een grote kooi met dikke tralies. Aan de muren hingen allerlei SM-attributen. Tante Viola begon te gillen.
“Als je niet snel stil bent...  kom je hier nooit meer uit... “ klonk de metaalachtige stem van Paul uit een luidspreker.
Geschrokken zweeg ze. Karla kwam ook de ruimte binnen en sloot de deur achter zich.
“Kleed je uit... “ sprak Paul weer.
“Neeeee...” gilde ze.
“Opschieten... of moet ik het voor je doen... vooruit weg met die vodden van je... als je lief bent krijg je van mij nieuwe... kleren...”
“Vooruit Viola kleed je uit... je hebt geen keus...” voegde Karla er aan toe.
Plotseling ging er een deur aan de andere kant open en Paul gekleed in een zwarte cape trad binnen.
“Komt er nog wat van... “
Viola beefde als een riet en maakte met trillende vingers de bovenste knoopjes van haar jurk los. 
“Jij hebt ons verraden...  kutwijf...  maar je weet niet eens wat incest is...  kijk dit is incest...” Paul stond achter Lucinda en tilde haar plooirokje op en stak pardoes z'n pik van achteren in haar kut. Hier had zij ook even niet op gerekend maar ze boog voorover en gromde geil.
“Oh... Paul...  oh...  lekker...”
Hij trok zich terug, deed haar rok naar beneden en bedekte z'n pik.
“Wie heeft gezegd dat je moest ophouden met uitkleden...  opschieten... uit met die vodden...”
Ze liet de jurk aarzelend van zich af glijden en draaide hen in haar onderjurk de rug toe.
“Hierheen kijken..... en door gaan...  het gaat prima zo..”
Paul tilde de rok van Karla op en ramde z'n paal in haar grot.
“Kijk... dit is ook incest...  we vinden het heerlijk allemaal... “
“Hmmm... Paul... ga door...  hmmmm...  heerlijk... geile knul van me...” kreunde z'n moeder.
“Ben je nu nog niet naakt....?” riep Paul terwijl hij zich weer terug trok. “....Als je nu niet snel opschiet gooi ik de zweep er over heen... vooruit doorgaan... “
Jammerend trok Viola haar onderjurk uit en haar panty volgde. Met haar handen bedekte ze haar grote witte beha en onderbroek. Paul was niet te vermurwen en even later stond ze naakt.  Ze had een fantastisch sportief en elastisch lichaam. Haar lange benen waren kaarsrecht en goed gevormd. Haar borsten waren stevig en rond en van een buikje of overdadig vet was geen spoortje te vinden. Iedereen stond met open mond naar haar te staren. Ook Paul moest even slikken.
“Maak je haar los tantetje... “zei hij zacht “...Ik heb niet geweten dat ik zo'n mooie tante had....” Hij liep naar de tralies en keek toe hoe ze haar armen naar achteren boog en de spelden uit de haarknot haalde. Ze schudde met haar hoofd en de lange donkere haren daalden neer op haar schouders. De tranen stonden in haar ogen en Lucinda keek haar moeder en broer aan. Het meisje nam het initiatief, opende de kooi en liep op haar toe en sloeg haar arm beschermend om haar heen.
“Kom maar mee... “ Ze nam haar mee naar de badkamer en liet het bad vollopen. Even later zat Viola in het warme schuim en masseerde Lucinda de shampoo in haar haren. 
“Oh.. Lucinda... ik ben zo bang... Waarom doen jullie me dit aan...  Het was afgrijselijk... ik heb nog nooit een naakte man gezien. Ik ben bang dat Paul me zal ontmaagden.. en dat doet pijn...”
“Ach tante..... stel je niet zo aan...  het doet helemaal geen pijn..... en vrijen...  dat is het heerlijkste wat er bestaat. Laat Paul lekker met je neuken..... Hoe kunnen wij nou weten dat er nog maagden van veertig jaar rondlopen. Je zal er echt van genieten......” 
Viola reageerde door nerveus in het water heen en weer te schuiven en preuts haar handen beschermend voor haar borsten en poesje te houden. 
“kom er maar uit... “ zei Lucinda “...dan zal ik je afdrogen.... Hier heb je wat om aan te trekken...” 
Gekleed in een doorzichtig negligé en met slippertjes aan haar voeten gingen ze naar de woonkamer. 
Paul had de cape nog steeds om z'n schouders en wierp een woedende blik in hun richting. Hij had Viola willen straffen, door haar te vernederen en haar uiteindelijk te verkrachten. Hij kon ook niet weten dat Viola, zonder het te weten, zelf had gezorgd dat het niet door was gegaan. Paul was diep onder de indruk van haar goedgevormde lichaam en had het niet aangedurfd haar aan te raken. Lucinda liet Viola plaats nemen in één van de ruime fauteuils en reikte haar een glas wijn aan. Gulzig nam ze een teug en dronk het glas voor tweederde leeg. Paul keek begerig hoe de dunne stof zich om haar borsten spande. Haar tepels priemden er doorheen. Hij had duidelijk moeite met z'n erectie.
“Onze tante is nog maagd...” verklapte Lucinda, “.....ze heeft nog nooit een naakte man gezien... enne..... ik denk dat ze dat best eens wil zien. Of niet soms... tante...?”
“Onder geen voorwaarde heb ik behoefte aan een man...  Ik moet er niet aan denken... “ stamelde ze verschrikt.
Paul zat met open mond naar haar te kijken. 
“Wat zeg je nou...  is ze nog.... maagd... Wil je zeggen dat er nog nooit een lekker stijf ding in je kut heeft gezeten...? Wil je zeggen... dat je nog nooit hebt geneukt....?” zei hij vulgair.
“Speel je dan ook nooit met jezelf... “ vroeg Karla, die zoiets absoluut niet kon begrijpen.
“Jullie zijn een vunzig.... vies..... goor en gemeen stel.....” reageerde Viola furieus. “....Denk maar niet dat jullie ongestraft die dingen met mij kunnen doen... die jullie willen doen...”
Lucinda had gedacht dat Viola zich al had overgegeven toen ze in bad zat en zich had neergelegd bij het feit dat haar ontmaagding onvermijdelijk was. Ze had zich echter behoorlijk vergist en werd daar zeker van toen ze tante Viola verder hoorde praten. 
“.Jullie denken toch zeker niet dat ik zomaar hierheen gekomen ben...  Toen deze... eh... meid... gisteren tegen me zei dat ik wel kon blijven overnachten... kon ik wel tien keer raden wat daar de diepere bedoeling van was... Als ik vanavond om elf uur niet ongeschonden thuis kom... staat de politie hier binnen de kortste keren voor de deur. Jullie hebben allemaal een strafblad... dus de politie was zeer bereid om mijn verhaal voor waar aan te nemen... “
De drie waren afgebluft en durfden geen woord uit te brengen. Karla verbrak de stilte.
“...hier zijn je kleren...  aantrekken en wegwezen. Mocht je toch nog eens de behoefte voelen om bij ons op bezoek te komen...  dan ben je van harte welkom maar dan wel zonder die dreigementen! Opgehoepeld nu... verdwijn Viola... Ik vind het echt jammer..”
Viola trok zenuwachtig met haar mond en de teleurstelling tekende zich in haar ogen af. Ze pakte haar kleding en liep er mee de kamer uit. In de deuropening draaide ze zich om.
“Ik wil geen ruzie met jullie... ik kom nog wel eens terug. Breng me maar naar huis Lucinda...” en weg was ze.
“Volgens mij... bent u behoorlijk opgewonden...  u heeft er spijt van dat Paul...  eh... eh... nou ja laat ook maar...” probeerde het meisje onderweg de situatie nog te redden.
Viola keek haar nichtje schuin aan maar zei niets. 
“...ik weet zeker dat u wellustig bent geworden en behoefte heeft aan een dikke pik. Ik zag wel hoe begerig u zat te kijken naar de zwelling onder Paul's cape.....” ging Lucinda door.
De vrouw bleef zwijgen tot ze bij haar huis aankwamen.
“Kom je nog even binnen...? vroeg ze poeslief.
Het was nog vroeg en Lucinda liep met haar mee naar de voordeur.
“Ik heb zitten bluffen... “ zei ze toen ze in de woonkamer zaten, “....maar ik dacht dat het de enige manier was om jullie dwars te zitten. Ik heb er geen behoefte aan dingen te doen die ik niet wil. Maar zoals je daarnet al opmerkte ben ik behoorlijk opgewonden geraakt...  vanavond.....”
“Waarom gaat u dan niet mee terug..... Dan maken we er alsnog een gezellige avond van... “
Ze twijfelde.
“....zou dat nog kunnen... denk je...?”
“U heeft toch gehoord wat m'n moeder zei, u kunt altijd terug komen als u maar niet van die dreigementen uit”
Er kwam een lach op haar gezicht.
“Kom op... dan gaan we hen verrassen... “ zij de oudere vrouw.
Opgewonden pratend reden ze terug. Het huis was al donker en ze liepen meteen door naar Lucinda's kamer. 
Karla riep vanuit haar kamer.
“Lucinda ben je al thuis, kom je bij ons? We... zijn..oh ..oh... zijn alvast... oh... oh... begonnen......”
“Ik kom zo...” antwoordde ze en loodste Viola haar kamer binnen.
“Trek die kleren maar uit... “, zei het meisje tegen haar tante, “.....dan zoeken we iets anders voor u uit...”
Even later keek ze tevreden naar het resultaat. Haar tante was maar iets groter dan zijzelf maar haar kleren pasten haar perfect. De sexy lingerie stond haar prachtig en het jurkje van Lucinda sloot als een cocon om haar lijf. Dit was absoluut niet dezelfde vrouw als diegene die ze een paar uur eerder van huis had gehaald. Viola leek wel een mannequin in al haar facetten. Het meisje nam haar bij de hand en beduidde haar stil te zijn en nog niet te laten merken dat ze er was. Zelf had ze een babydoll aangetrokken en liep op slippers met hoge hakken naar de slaapkamer van Karla. Het was donker in de kamer maar net niet donker genoeg om te zien dat haar moeder met haar rug naar hen toe op Paul zat te wippen. Lucinda wees haar tante een stoel in de hoek van de kamer en stapte zelf in het bed.
“Paul is in een prima conditie...  ik denk dat.... dat die trut.... hem behoorlijk heeft opgegeild....” Karla liet zich van haar zoon afglijden.  Paul's pik stak dik en stijf naar voren. 
“Je moet niet zo lelijk over Viola praten” zei Lucinda en legde haar hand om de pik van haar broer en pompte op en neer en nam 'm in haar mond. Het dikke vlees klopte tegen haar tong. Ze begon op en neer te pompen en genoot van trillingen die door z'n lijf en pik gingen. Paul begon zwaar te hijgen en z'n vlees zwol op. Het meisje hield snel op, ze wilde z'n lading voor later bewaren.
“Oh... waarom hou je nou op... oh... kom geil meisje van me...  laat me in je mond spuiten... “
“Nee broertje... ik heb wat beters voor je... kijk eens wat ik meegebracht heb?”
Tegelijkertijd knipte het meisje het licht aan en keek naar Viola. Paul sprong uit bed, trok haar uit de stoel en bekeek haar van top tot teen.
“Oh… tante Viola... wat zie je er fantastisch uit” riep hij.
Viola had maar aandacht voor één ding...  de stijve lul van Paul. Ze kon haar ogen er niet vanaf houden. 
Lucinda ging naast hen staan. Ze pakte Viola's hand en trok die in de richting van de pik. Ze stribbelde wat tegen maar het meisje was onverzettelijk en bracht de pik in contact met haar hand. De worst lag op haar geopende hand en elektrische schokken gierden door haar lijf toen ze haar vingers rond het vlees sloot. 
Paul neukte wat heen en weer in haar hand.
“Kleed haar uit.....” zei Paul schor tegen z'n zusje.
Lucinda ritste de jurk open en het bovenstuk gleed naar beneden en bleef op haar heupen hangen. Paul's handen gleden over de dunne beha en het meisje hielp haar verder uit het jurkje. Viola hield nog steeds z'n lul vast en stond onhandig in de paal te knijpen. Lucinda maakte het behaatje los en trok het slipje langs haar lange benen naar beneden. Paul stortte zich op de meloenen en sabbelde aan de stijve tepels. Viola begon te kreunen. Hij nam haar bij de hand en leidde haar naar het grote bed en gebood haar te gaan liggen. Ze liet zich over de rand op haar rug zakken en hield haar dijen stevig tegen elkaar aangeklemd. Paul was de rust zelve, z'n handen gleden over haar benen van haar enkels tot de boorden van de nylons en weer terug. Een lichte dwang was voldoende om haar poort tot genot te openen. Haar dijen weken vaneen en een lichtbehaarde mossel werd glinsterend in het licht zichtbaar.
“Niet schrikken hoor... “ fluisterde hij, “....ik doe je geen pijn.... het gaat echt heel fijn worden....” Hij drukte z'n lippen op haar flamoes en zocht met z'n tong naar de clitoris.
Ze kwam met haar bovenlichaam van het bed toen hij het gevonden had. 
“Wat gebeurt er...” kermde ze.
Hij ging rustig door met likken en zij lag met haar lijf te draaien en haar hoofd ging van links naar rechts. 
“Ik sta in brand.... oh hou op .... hou op...!” gilde ze.
Karla bemoeide zich er nu mee. Ze streelde over de borsten van de rijkbedeelde vrouw.
“Rustig maar...  je bent aan het klaarkomen..... misschien is dit wel je eerste orgasme...  geniet er maar van...” zei de hete vrouw.
Viola kwam los van het bed toen haar orgasme hevig losbarstte. Paul's hoofd werd bijna verbrijzeld tussen haar dijen. Grijnzend kwam hij overeind en liet zich boven op haar vallen en perste z'n mond op de hare. Net als al het andere, was dit ook weer een totaal nieuwe ervaring voor haar, maar even later had ze het spelletje door en beantwoordde ze het heftige tongenspel. Paul was tussen haar dijen gegleden en plaatste bijna automatisch z'n pik voor haar kutopening. In paniek kwam Viola overeind en gilde.
“nee... nee... niet doen...  niet bij me naar binnen gaan...  alsjeblieft Paul...  alsjeblieft niet...  ik wil niet in verwachting raken... “
Tja, daar hadden ze niet aan gedacht. Al hun sekspartners hadden voorbereidingen getroffen om de voortplanting te voorkomen maar deze veertigjarige maagd had daar natuurlijk nog nooit iets aan gedaan. Karla rende weg en kwam seconden later terug, triomfantelijk een paar pakjes condooms omhoog stekend.
“Jou kan niets overkomen..... Viola...  we trekken Paul gewoon een regenjas aan...  Kom hier jongen laat je moeder je eens effe helpen....” Ze stroopte het dunne rubber over z'n erecte lid en hielp hem in de juiste positie tussen de gespreide benen van haar schoonzuster. Toen z'n eikel haar kutmondje raakte begon ze weer te jammeren. 
Lucinda fluisterde geil in haar oor.
“tantetje als je het niet wilt... gebeurt het ook niet... en als je zo  blijft tegenstribbelen..... lukt het Paul ook niet...  maar...  laat hem z'n gang gaan je zal het heerlijk vinden als je die dikke paal in je lijf voelt...”
Paul liet zich overigens niet tegenhouden. Z'n eikel was al naar binnen en langzaam volgde de rest. Toen hij zonder belemmering in haar zat bleef hij even rusten. 
“....Volgens mij... ben je helemaal geen maagd meer... geil tantetje van me... “ fluisterde hij. Hij begon te bewegen en even later lagen ze in cadans met elkaar te paren.
“Ik geloof m'n ogen niet...” zei Karla, “....m'n frigide ex-schoonzuster ligt met m'n zoon te neuken. Moet je kijken... hoe ze ligt te genieten... “
Terwijl hij z'n stoten verhevigde, lag Viola aan z'n tong te sabbelen en beet deze er bijna af toen ze haar tweede orgasme bereikte. Haar ene orgasme volgde het andere op. Het werd Paul ook te veel en even later spoot hij het rubber vol.
Uitgeput lagen ze naast elkaar en ze fluisterde: “dank je wel... dank... omdat je me geen pijn hebt gedaan... en omdat je me iets hebt laten voelen dat ik nooit heb durven voelen. Ik begrijp nu echt niet waarom ik altijd zo bang ben geweest om te uh.....”
“te neuken..?” zei Paul.
“Ja om te... neuken, dat bedoel ik. Ik heb er nog wel moeite mee om zulke woorden te zeggen... “
“Nou geneer je maar niet hoor... “ zei Karla, die haar andere zijde was gaan liggen, “....kijk.... ik lig m'n kut te strelen.... en als je nog even wacht gaat Lucinda zometeen Paul's pik pijpen....”
“Hij is helemaal slap geworden... “ zei ze verlangend naar de slap op Paul's bovenbeen liggende lul kijkend.
Lucinda nam de lul in haar hand. 
“...Wil je ook eens pijpen...... aan deze lul zuigen bedoel ik......” Ze nam het slappe geval tussen haar lippen en pijpte even stevig om daarna de hele stam af te likken en aan z'n gladde ballen te sabbelen. Viola kwam in beweging en haar hand sloot zich om de inmiddels weer stijve lul. Lucinda trok haar mond van de paal en bood 'm haar tante aan. Aarzelend boog ze zich voorover en gaf een kusje op de eikel. Vervolgens nam ze 'm in haar mond en op haar knieën zittend pompte ze op en neer over de stam. Aan de geluiden die ze maakte was te horen dat ze ervan genoot. Karla wrong haar hoofd tussen de dijen van de prachtige vrouw en begon de natte flamoes te likken en stootte af en toe haar tong in de vagina. Viola kwam geschrokken overeind.
“Wat is dat...” kermde ze, “....wie doet dat.....”
“Mama is je klitje aan het verwennen....” zei Lucinda.
“Nee....” reageerde ze ontzet, “....ik ben toch zeker niet lesbisch.... Karla ... oh ....oh... houdt daar onmiddellijk mee op .. oh ...oh .. hmmm... “
“Ik denk dat het wat te veel is op één avond... Mam...” zei het meisje, “Laat haar maar even met Paul spelen...  dan zien we later wel verder....”
Karla kwam beteuterd onder het lichaam van de zuster van haar ex-man vandaan en liet haar met rust. 
Paul stootte z'n pik in de mondholte van Viola en Lucinda kroop in de armen van haar moeder en speelde met haar borsten. Haar kut drukte tegen Karla's dijbeen. Ze raakte opgewonden van een knopje van de jarretel die precies tegen haar kittelaar schoof. Ze stak haar tong diep in Karla's mond en genoot van het geile tongenspel.
Haar nog in de mond neukend, kwam Paul weer overeind. Hij pakte een nieuw neukrubbertje en trok z'n pik tussen haar lippen vandaan en rolde het geval over de stijve staander.
“Kom tante... dan zal ik je eens een nieuw kunstje leren... “
Ze bleef op haar knieën zitten en hij schoof z'n lul vaardig van achteren in haar druipende neukgrot.
“...Voor een maagd.... heb je een behoorlijke sappige kut...” kreunde hij.
“.Je mag dan wel geen bewijs van m'n maagdelijkheid gezien hebben” antwoordde ze steunend “... oh... oh... ja... ga door...  maar ik kan je verzekeren dat ik nog nooit bij een man ben geweest en... oh... oh...  heerlijk...  ja... ja...  daar heb ik nu behoorlijk spijt van...  Ohhh jaaa.. ga door... oh... neuk... neuk... oh wat moet ik nog veel inhalen...  ga door jongen...  aaaiiiiieeee... ohhh... heerlijk... “ Ze pompte haar billen tegen het onderlijf van haar neefje aan alsof ze nog nooit iets anders gedaan had en hij kreunde luid.
“...ik ga spuiten, oh.. ja.... het komt, oh... hier.... heb je m'n pap... oh tante.... hm.. die heerlijke strakke kut van je oh ...oh ... jaaaa....” Hij schokte wild en voor de tweede keer deponeerde hij z'n lading in een condoom.
De volgende ochtend was Viola al vroeg uit de veren. Ze maakte gebruik van de telefoon om een afspraak met haar huisarts te maken. 
“Ik wil zo spoedig mogelijk een blote pik ik me hebben... en zaad in me voelen spuiten...” was haar logische verklaring. 
Die middag ging Lucinda met haar naar de stad om uit de uitgebreide sortering in de lingeriezaak van Anneke, sexy beha-tjes, slipjes, gordeltjes, kousen en dergelijke uit te zoeken. Daarna gingen ze op pad om een begin te maken aan de vervanging van Viola's garderobe. Na het bezoek aan de huisarts kwamen ze aan het eind van de middag bepakt en bezakt thuis. 
Paul was die dag met Leonie naar het gemeentehuis, om met de burgemeester over hun aanstaande huwelijk te spreken. Daarna zouden ze bij haar ouders gaan borrelen en daar blijven slapen. Haar vader was notaris en jaren ouder dan haar moeder. Hij interesseerde zich in het geheel niet voor vrouwen en seks. Haar moeder daarentegen des temeer. Paul had een aantal heerlijke nachten met haar doorgebracht. Die vrouw was er niet vies van om door meerdere mannen tegelijk gepakt te worden.
Karla, Viola en Lucinda vermaakten zich die avond uitstekend.  Viola ontpopte zich als een geil dier en hield een modeshow van haar nieuwe boven- en onderkleding. Ze kwam de kamer binnen in een doorschijnend corselet. Haar volle borsten werden in de cups bijeen geperst en puilden erboven uit. Aan de jarretelles waren mooie dunne nylons vastgemaakt en aan haar voeten droeg ze chique schoenen met hoge hakken. Moeder en dochter maakten haar complimentjes en lieten hun handen over de stof glijden. Als vanzelf gaf Viola zich aan hen over en liet het toe dat hun tongen haar naar een hoogtepunt voerden. Die nacht leerden de vrouwtjes haar hoe ze hun kutten met haar tong kon bewerken. Ze was een goede leerling en zorgde er voor dat het bed drijfnat werd van de sappen. Tijdens die nacht kwam tante Viola los.
“Oh Karla en Lucinda... jullie hebben het zo lekker voor me gemaakt.. Ik wou dat ik hier eerder aan begonnen was. En gisteren met Paul erbij... oh heerlijk...  wat kan die jongen neuken... Ik heb trouwens met de huisarts afgesproken me te laten steriliseren. Ik kan er bijna niet op wachten om de eerste lading sperma in m'n liefdesgrotje te ontvangen. Maar dat zal nog wel een paar weken duren..”
“Je wilt natuurlijk ook lid worden van onze club...” zei Karla, “We hebben afgesproken dat nieuwe leden ingewijd zullen worden... wat vind je daarvan...?”
De geile vrouw stemde er mee in, dat als ze zover was, graag aan de inwijdingsceremonie zou meewerken. “Goed...” zei Karla resoluut, “dat gaan we dan doen, maar dat betekent ook dat je tot die tijd niet meer op de camping mag komen... “ 
Daarom bracht Lucinda haar de volgende dag naar huis en beloofde geregeld bij haar op bezoek te komen.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen