Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Lucinda 8 (laatste)

De weken gingen langzaam voorbij. Het verlangen naar de inwijdingsceremonie van tante Viola werd met de dag groter. Er werd hard gewerkt aan de voorbereidingen voor de ceremonie. De uitnodigingen gingen de deur uit. Het ritueel zou op zaterdagmiddag om vijf uur plaatsvinden. Een behoorlijk aantal leden gaf op die zaterdag acte de presénce.
Paul haalde Viola van huis. De visagist had haar keurig gekapt en opgemaakt en in een strakke rode jurk zat ze nerveus de gebeurtenissen af te wachten.

 
Bert, de vriend van Karla, begeleidde haar vijf minuten voor de aanvang van de ceremonie naar de grote zaal. In een grote kring stonden ongeveer zestig leden in doodse stilte rond een podium. Viola keek de kring rond en herkende een groot aantal mensen uit het dorp. De aanwezigen hadden er geen idee van wie de vrouw was die daar gesluierd binnen kwam. Het licht in de zaal ging uit en alleen het podium werd nog beschenen door een aantal spots.
Geflankeerd door Harry en zijn zuster Yvonne, besteeg Paul het podium. Hij droeg een witte toga en de twee anderen hadden een rode toga aan.
“Nieuwe leden zullen moeten zwijgen... over hetgeen zich binnen deze club afspeelt... “, begon Paul heel formeel. “Verder... zullen ze altijd bereid moeten zijn de erotische wensen van een ander lid in te willigen... Zij mogen dit ook eisen van andere leden...” Hij ging zo nog even door en richtte zich toen tot Viola.  “Vrouw...  ben je bereid lid te worden van deze club... en kan jij je verenigen met de voorwaarden daaraan verbonden...  zoals ik deze net heb opgenoemd...?”
Viola had hiervoor enige instructie gehad en antwoordde: “...Ik stel m'n lijf ter beschikking van de erotiek... zolang ik binnen deze club ben... ik zal niets over hetgeen hier voorvalt op wat voor manier dan ook naar buiten brengen.....”
“Wees dan welkom in ons midden..... onderwerp je aan het volgende ritueel... “
Hij reikte haar de hand en liet haar op het podium komen.
Yvonne opende de voorsluiting van de rode jurk en Harry nam het textiel van haar schouders. Paul rukte het kleine tanga slipje van haar lijf terwijl Yvonne de beha verwijderde.
Met haar benen lichtjes uit elkaar stond ze daar op haar hoge hakken. Haar nylons glansden onder het felle licht van de spots.
“Ga liggen en maak kennis met de leden... “ zei Paul.
Viola strekte zich uit op de kussens die op een tafel waren neergelegd. Ze nam zo'n positie in dat haar onderlijf over de rand stak en haar benen naar beneden hingen. Haar gesluierde hoofd hing over de andere rand. Paul trok z'n toga omhoog en toonde z'n stijve paal.
Er ging een geroezemoes door de menigte toen hij z'n pik bij Viola in haar kut schoof. Hij maakte een paar pompbewegingen maar gaf haar geen tijd om te reageren door zich weer terug te trekken. Ook Yvonne had haar toga opgetrokken en haar kale kut op de mond van de vrouw gedrukt. Zo ging het door totdat iedereen hetzij z'n pik in haar kut of mond had gestoken, of haar kut had gelikt dan wel haar eigen kut had laten likken.
Viola had liggen kronkelen van genot en lag nu spijtig te wachten op de dingen die komen zouden.
“...sta op... dan zullen we de anderen laten zien... wie je bent... “ zei Paul gewichtig.
Viola kwam overeind en Harry verwijderde de sluier. Het werd even stil in de zaal en toen een aantal mensen haar herkende begon het geroezemoes opnieuw.
“Lieve mensen even stil...  straks kunnen jullie uitgebreid kennis maken met Viola... maak nu twee kringen...  de mannen vormen de buitenring...  de vrouwen de binnenring. Viola... zoek een plaatsje... het maakt niet uit waar.....”
De mensen kenden het spelletje van een eerdere orgie en wisten hoe spannend het was, omdat je nooit van tevoren wist welke man of vrouw je tegenover je zou krijgen. De beide kringen draaiden in tegengestelde richting van elkaar tot Paul “stop..” riep.
Lucinda kwam tegenover Hans, de bouwer van de camping te staan en Viola, die wat verderop stond, kwam tegenover Lucinda's vroegere klasgenoot George van de bakker te staan.
“Dames haal de pikken tevoorschijn... en... maak ze lekker stijf... “
Lucinda haalde de worst van Hans uit z'n gulp en zoog 'm in haar mond.  Viola zakte op haar knieën en maakte de broek van de jongeman voor haar open. Ze keek nieuwsgierig naar z'n dikke lul en nam hem begerig in haar mond.
“Heren...  nu jullie... maak hun kutjes met jullie tong nat...” 
Lucinda perste haar onderlijf tegen de mond van de oudere man en zag dat Viola hetzelfde bij George deed.
“Dames... ga voorover gebogen staan en ontvang achter langs een lul in jullie kut... “ zei Paul, die nu ook van podium af kwam en rechtstreeks naar het nieuwe lid liep. Hij hield z'n pik voor haar mond en ze zoog hem tussen haar lippen. Het gedempte licht in de zaal ging aan, wat voor iedereen het teken was dat de rest van de kleding kon worden uitgetrokken en dat ze vrij waren om te doen wat ze wilden. Hans en Lucinda maakten het zich gemakkelijker door elkaar van hun kleding te ontdoen. Lucinda ging naast Viola op de vloer liggen.
Viola keek haar aan.
“...hallo lieverdje...” zei ze, terwijl de lul van, de inmiddels ook naakte, Paul haar kut vulde.  De paal van George, in haar hand, glinsterde van haar speeksel. “...Ik voel me geweldig... oh al die geile lullen om me heen... en Paul is al aardig op weg om me de eerste lading in m’n... oooh heerlijk... kut te spuiten en daarna wil ik dat deze ook in me spuit ... kom jongen .... ga door .... naai je tante door de vloer... !”
Lucinda was op haar zij gaan liggen en Hans had z'n pik van achteren in haar gestoken en met z'n vingers bewerkte hij haar klitje. Viola bekeek het met interesse.
“Goh...  wat zijn er toch veel variaties op het thema neuken, ohh.. ooooh.... ik kom... oh .. wat ben ik geil.....”
Paul kreeg zweetdruppeltjes op z'n voorhoofd en z'n ogen draaiden weg. Hij stond op het punt om te gaan schieten met z'n puddingbuks. Viola zoog de pik van George weer in haar keel en toen gebeurde het. Zowel Paul als George kwamen gelijktijdig klaar. Viola kermde als een bezetene toen ze het zaad onbeschermd in haar vagina voelde spetteren en de tweede nieuwe ervaring voor haar was dat ze zaad in haar mond kreeg. Ze schrok daar zo van dat ze George wegduwde en het sperma uitspuugde.
Lucinda keek naar de ejaculerende pik van haar vroegere klasgenootje en kreeg nog net een straal op haar wang. Toen nam ze z'n pik tussen haar lippen. Ze kon die lieve jongen toch niet in de lucht laten schieten.
Viola keek met grote ogen en kermde.
“...kan dat ook nog....?”
“Oh... Viola... wat weet je toch weinig... ik realiseer me dat we je wel hebben geleerd hoe je moet pijpen, maar niet dat een gepijpte pik ook in je mond kan spuiten...  en dat is heerlijk... ohhh... die heerlijke... mannen-nectar...  ohhh... om op te drinken.....”
Hans, die nog steeds in Lucinda's grot karnde zei: “...hier proef het mijne maar.....!” Hij trok z'n pik uit haar kut en met de snelheid van een kat hield hij 'm voor Viola's mond. Ze sloot haar lippen rond de eikel en hij gaf nog een paar rukjes aan z'n paal en knalde toen z'n geil in haar keel.
Met gesloten ogen liet ze het over zich heen komen en aan de beweging van haar keel was te zien dat ze het doorslikte. “Hmmm... apart.... maar niet echt vies..” was haar reactie toen ze de leeggezogen pik uit haar mond haalde. Ze zag nog een druppeltje aan de eikel hangen en haar tong flitste er naar toe om ook die nog door te slikken.
Lucinda zag een grote paal vlak voor haar ogen, die er om vroeg gepijpt te worden. Ze gunde zich geen tijd om te kijken wie de eigenaar van die knots was en zoog het hele gevaarte naar binnen. Ze tastte naar z'n ballen en voelde toen tussen z'n benen door dat hij in z'n anus genaaid werd. Om beurten kneedde het meisje de twee zware zakken. Dat was voldoende voor de neukende lul om de darmen van de man voor hem vol te spuiten. Ook Lucinda's kutje werd niet met rust gelaten. Jolanda begon heerlijk aan haar klitje te sabbelen en befte haar hele spleet. Zelf werd ze door Bert geneukt. Oh... die Lucinda begon zo hard te zuigen dat haar mond werd gevuld met het sap uit die kloppende paal. Even later bereikte ze gillend haar eigen orgasme op het beffende mondje.
Toen ze wat later zat te pompen op de pik van een man die op een bank zat kon Lucinda de zaal goed overzien. Het was een deinende massa mensen waaruit af en toe een paar benen omhoog staken of een hoofd omhoog kwam omdat de eigenaar ervan klaarkwam.

Met moeite ontwaarde ze Viola in de kluwe. Ze vermaakte zich uitstekend, haar lichaam glom van het zaad en haar kousen zaten vol ladders en gaten. Die moest goed te keer gegaan zijn. Hoe was het toch mogelijk dat zo'n frigide vrouw zich ontpopte tot een nymfomane, nee een seksbeest, waarvan er geen tweede bestaat. Lucinda dacht dat ze alles al had meegemaakt maar deze vrouw stelde alles in de schaduw.
Het hete meisje werd uit haar gedachten wakker geschud door de paal in haar kut die tot maximale grote opzwol. Ze was helemaal vergeten dat ze aan het neuken was. Het had de man onder haar blijkbaar niets gedaan, dat ze er niet met haar gedachten bij was geweest. Z'n sperma spetterde met kracht tegen haar baarmoeder en ze genoot van het heerlijke gevoel in haar kut. De man kwam weer wat tot rust en trok Lucinda tegen zich aan en begon haar te strelen. Met een behaaglijk gevoel lag ze met gesloten ogen wat te soezen tot Viola naast haar op de bank plofte.
“Ik kan niet meer...  die kerels blijven maar doorgaan...  het is net of er nooit een einde komt...  aan hun gespuit en gegeil... “ hijgde ze.
Lucinda wurmde zich uit de armen van haar kortstondige partner en kwam overeind.
“Kom... je ziet er verschrikkelijk uit...  laten we ons eerst eens wat gaan opknappen... “ Ze liepen naar de badkamer,  het zaad droop uit Lucinda's kut langs haar benen. Een graaiende hand die ze net niet kon ontwijken, kwam terecht op het glibberige nat en de eigenaar keek naar z'n natte hand en likte die toen af. Wat een stel mafkezen had je toch!
Het was rustig in de badruimte, die speciaal was gebouwd om tijdens orgies te kunnen douchen en natuurlijk ook om je af te kunnen spoelen als het inpandige zwembad, onder het podium, open was.
De vrouwen ontdeden zich van het restantje kleding en gingen samen onder de warme straal staan. Lucinda zeepte Viola van top tot teen in en vergat daarbij uiteraard haar gevoelige kutje niet. Daarna deed haar tante bij haar hetzelfde en droogden ze elkaar af. Nadat ze hun make-up in orde hadden gemaakt trippelden ze op hun hoge hakjes weer terug naar de zaal. Daar was de orgie nog in volle gang en ook het zwembad was open gegaan. Karla zat op de rand van het bad en liet zich beffen door een knul die in het water stond. Paul zat in het ondiepe deel op de bodem en Angelique, een donker vrouwtje had zich op z'n pik gespietst.   Hij riep Viola naar zich toe.
“Ik ben iets heel belangrijks vergeten....” zei hij met een grijns “..je moet je handtekening nog zetten onder het clubreglement...”
“Dat kan later toch wel... “ zei Viola.
“Nee...  dat moet nu nog...  zorg dat je over een half uur bij de bar bent...”
Viola fronste haar wenkbrauwen maar zorgde er voor dat ze er op tijd was. Alle anderen  hadden zich ook in de bar verzameld en wachtten gespannen af. Want dit was iets nieuws en het kon toch niet zo zijn dat een hele orgie werd onderbroken voor het zetten van een simpele handtekening. Viola moest in een gynaecologen stoel gaan zitten met haar benen over de steunen. De erotische kapster kwam binnen gewapend met een bus scheerschuim en een scheermes.
“Oh.. nee.... hè....” kreunde Viola, “.....niet gaan scheren...”
Paul keek haar alleen maar aan en dat wat voldoende om haar gedwee met gesloten ogen achterover in de stoel te laten vallen. Eerst werden de dikste krulletjes weggeknipt en daarna werd haar poesje zorgvuldig ingezeept. Voorzichtig begon het meisje de onderbuik van haren te ontdoen om daarna de haren van haar schaamlippen weg te scheren. Nadat de schaamstreek met handwarm water was gewassen en afgedroogd werd haar gladgeschoren kutje zichtbaar. Ze zag er verrukkelijk uit, mooi zacht en glad. Er werd haar een handspiegel voorgehouden om zelf naar het resultaat te kijken. Ze kirde geil toen ze haar gladde lipjes zag. Met een vinger streek ze er over en raakte daar zo opgewonden van dat ze eerst één en daarna meer vingers in haar grotje liet glijden. Haar hand pompte in en uit, in en uit. Ze lieten haar d'r gang gaan en raakten zelf ook opgewonden van deze masturbatie show. Af en toe likte Viola haar kutvocht van haar vingers om ze dan snel weer terug te steken.
Lucinda voelde een dikke pik tegen haar achterste prikken. Ze spreidde haar benen iets en gaf hem daarmee toegang tot haar grot. Hij stak verrast toe en in een beweging zat hij tot aan z'n ballen in haar vochtige neukhol. De stompe pik van David, de plaatselijke bakker, ragde in en uit haar spleet. Lucinda draaide met haar billen om hem dieper in zich te voelen en bracht haar hand naar haar klit om deze te stimuleren. David pompte geil en met harde stoten waarbij z'n ballen tegen haar kittelaar kletsten. Het wond haar mateloos op en haar geilheid kende geen grenzen meer toen de donkere Angelique tussen Viola's benen plaats nam en haar klit met haar tong begon te bewerken tot haar sappen veelvuldig vloeiden. Haar tong maakte plaats voor haar vingers en tot Lucinda's verbazing kreeg het geile vrouwtje het voor elkaar om haar hele hand in de druipende kut van tante Viola te laten verdwijnen. Voorzichtig pompte ze haar vuistje in en uit. Het was Lucinda's eerste ervaring met fist-fucking en hoewel het haarzelf niet overkwam kwam ze klaar als een vulkaan. David's pik werd fijn geknepen door haar pulserende kut maar hij bood goed tegenspel door zich maximaal uit te zetten en vervolgens dikke klodders zaad in Lucinda's binnenste te spuiten.
Links en rechts spoten de mannen hun zaad en trokken de vrouwen met hun kutten. Paul liep rond met een zilveren schaal en ving waar het kon het geil er in op. Als geil langs benen of van buiken, wangen of tieten droop, was hij er als de kippen bij om het bij de andere klodders in het schaaltje te voegen. Het duurde dan ook niet lang of hij had een aardige bodem.
Hij smeerde Viola's pubis in met het mengsel van mannelijke en vrouwelijke sappen en haalde hij een donker papier tevoorschijn. Dat drukte hij stevig op haar natte onderlichaam en toonde even later een perfecte afdruk van haar kut.
“Geile vrienden en vriendinnen...  als dit opgedroogd is, hebben we een keurige 'kuttekening'... dat is heel wat beter dan zo'n stomme handtekening...” besloot Paul de ondertekeningsceremonie waarna het gegeil verder ging.

Het einde van de orgie in de zaal maakte Lucinda niet mee. Ze nam George mee naar haar kamer en deed met hem in bed heerlijke dingen. Ze had George al jaren niet meer gezien. Eerlijk gezegd was ze hem totaal vergeten totdat ze hem die avond zo heerlijk met haar tante bezig had gezien en ze z'n pik had leeg gezogen omdat Viola zich een ongeluk schrok toen ze voor het eerst zaad in haar mond gespoten kreeg. Ze had hem de hele avond in de gaten gehouden en gezien dat hij zich prima amuseerde met z'n eigen moeder maar ook met haar moeder. Toen ze tijdens de inwijdingsceremonie door z'n vader geneukt werd, had hij Karla tussen haar tieten staan neuken. Lucinda vond hem een leuke knul en had hem aan de hand meegenomen en lag nu in haar eigen bed te genieten van z'n dikke lul. George lag boven op haar en z'n paal schoof loom in en uit haar. Hij fluisterde allerlei lieve woordjes in haar oor. Ze kreeg het idee dat hij verliefd op haar geworden was en dat gold eigenlijk ook voor haar. Die nacht vertelde hij haar alles. Over haar moeder die hem verleid had en daarna had ingewijd in het seksleven. Over de orgie met z'n ouders en over het vervolg van z'n incestueuze relatie. Hij vertelde ook dat z'n vader zich uit de bakkerij ging terug trekken en dat hij als enig kind de zaak ging overnemen. Ze voelden zich zo tot elkaar aangetrokken dat Lucinda het heel vanzelfsprekend vond toen hij haar voorstelde bij hem in te trekken als z'n ouders het huis uit waren. De volgende dag bespraken ze het met Karla, Paul en Leonie.

“...in stilte had ik al gehoopt dat jullie wat voor elkaar zouden gaan voelen...” reageerde Karla.
Paul was zo enthousiast dat hij voorstelde: “..als jullie nu ook gaan trouwen... doe het dan op dezelfde dag als Leonie en ik. Dan maken we er een groot feest van...  met al onze familie en vrienden... ”
Lucinda en George keken elkaar aan en hij knikte verheugd.
“Ik heb zelf nog niet aan een huwelijk gedacht...  maar meer aan samenwonen, omdat ik niet wil dat Lucinda aan me gebonden is... maar... met zo'n vrije relatie... lijkt me dat geen probleem... Er zit natuurlijk ook een zakelijke kant aan het geheel dus moeten we dit eerst met m'n ouders bespreken maar.. ik denk niet dat het veel problemen zal opleveren...” zei George serieus.
Ze liepen over het uitgestorven terrein naar de auto. Alle gasten van de inwijdingsorgie waren inmiddels huiswaarts gekeerd. Alleen Viola lag nog in bed en had nog geen zin om naar huis te gaan. Ze kon niet meer op of neer komen. Alles deed haar pijn, ze had tenslotte de lul van iedere man die er geweest was in haar kut en mond gehad om nog maar niet te spreken van de vrouwen die haar kut hadden uitgelikt of de kutten die ze zelf had afgesabbeld.
George's vader was nog in de bakkerij toe ze daar aankwamen. Maar hij voegde zich weldra bij het jonge paar en Nathalie. Het tweetal vertelde hen over hun plannen. Ze waren meteen voor en gingen zelfs zover dat ze het huis wilden verbouwen zodat ze daar met z'n vieren konden gaan wonen, maar dat wilden Lucinda en George niet. Tenminste niet voor langere termijn.
Nathalie bracht enthousiast Karla op de hoogte van het feit dat de hele zaak voor elkaar was en nodigde haar met Paul en Leonie uit om dit heuglijke feit te vieren.
Nadat ze Viola naar huis hadden gebracht, die er absoluut niets voor voelde om wat dan ook te vieren, zaten ze met z'n zevenen in de gezellige huiskamer. Het haardvuur knapte en de vonken vlogen uiteen. Het gesprek ging over niets anders dan de aanstaande bruiloft tot Lucinda voorstelde om eens over iets anders te praten.
“Wie heeft er een onderwerp...” vroeg David.
“Ik..” zei George, “...niet zo direct om over te praten... maar.... wel om te doen....”
“Het is ook zo'n geilaard......” zei z'n moeder en trok hem tegen zich aan.
“Wat zou je dan graag willen.... aanstaande schoonzoon.....?” vroeg Karla.
“Een lingerieshowtje.... dat zou ik leuk vinden..” zei hij verlegen.
“Goed idee..... kom dames..... dan zullen wij een showtje weggeven.....”
De vrouwen gingen naar de slaapkamer en Nathalie opende een kast.
“Zo zo....” zei Karla verbaasd, “....ik kan me nog herinneren dat je niet zoveel van lingerie wilde weten..... maar je hebt je aardig aangepast....”
“Met twee van die geile kerels bij je in huis... gaat zoiets eigenlijk vanzelf....”
Achter elkaar aan trippelend kwamen ze de kamer weer binnen. Ze zagen er verrukkelijk uit. Karla was gekleed in een rode beha en dito jarretelgordeltje en slipje en uiteraard nylons. Nathalie was helemaal in het zwart. Ze had een torselet aan met daaraan zwarte nylonkousen vastgemaakt. Leonie droeg een wit behaatje, gordeltje, slipje en kousen en Lucinda tenslotte voelde zich heerlijk in een blauwe bodystocking en nylons met elastische boorden.
De mannen hadden ook niet stil gezeten en hun kleren uitgedaan. Nog uitsluitend met een slip aan zaten ze begerig te kijken.
George streelde Lucinda's benen en de andere mannen deden hetzelfde bij de andere vrouwen. Leonie stond naast Lucinda en liet zich door George strelen. De hete dochter van Karla boog zich voorover zodat ze van achteren betast kon worden en tegelijkertijd David's pik uit z'n slip kon halen. Haar aanstaande schoonvader kreunde luid toen ze haar lippen om z'n pik sloot en begon te zuigen. Paul trok Nathalie tegen zich aan en begon haar te beffen en Karla zoog z'n paal in haar keel. Leonie en George lagen op de bank in de negenenzestig positie te beffen en te pijpen.
Lucinda zuchtte diep, was dat gegeil dan nooit eens afgelopen. Ze genoot er steeds opnieuw van..... maar eens een poosje niet of...... misschien was er nog wel wat anders!
Het jonge vrouwtje bepaalde haar gedachte weer tot waar ze mee bezig was en zoog steviger aan haar schoonvaders' paal. Haar tong ging rond z'n eikel en z'n zware ballen liet tussen haar vingers heen en weer rollen. Hij legde z'n handen op haar tieten en kneedde door de dunne stof de tepels stijf.
Lucinda maakte het kruisje van haar body los en pinde zich vast op de dikke leuter. Met haar slanke vingers stimuleerde ze haar eigen genotsknopje en de sappen begonnen weer rijkelijk langs haar dijen te vloeien.
George lag nog steeds de flamoes van z'n aanstaande schoonzuster te beffen terwijl hij z'n pik in en uit haar mond pompte.
Nathalie liet Paul en Karla alleen en kroop op haar knieën naar Lucinda en haar man. Ze likte het gezwollen klitje van Lucinda en toen de paal van David uit het kutje glipte nam ze hem in haar mond. David ging rechtop staan en begon z'n vrouw in haar mond te neuken. Met beide handen hield hij haar hoofd met de korte zwarte krulletjes vast. Z'n heupen trilden en z'n ademhaling ging sneller en sneller. Plotseling ejaculeerde hij in haar keel.
“Oh.... oh... oh... heerlijk .... oh.... lekkere geile meiden....  jullie.. weten wat neuken en pijpen is.... ohhhh... hier drink m'n geil..... aaaaiiiieee....jaaa.. zuig me leeg....”
“Hmmmmm.... ooohhhkk..... jwaaa.... spwuit....oohhmm...” kreunde Nathalie. Ze ving de hele lading op en veegde tenslotte met de rug van haar hand het sperma van haar mond en, om niets verloren te laten gaan, likte ze ook het laatste restje nog van haar hand.
George pakte z'n aanstaande echtgenote van achteren vast en knalde z'n keihard gezogen pik pardoes bij haar naar binnen. Het vrouwtje zette een voet op de salontafel en voorover gebogen genoot ze van de hardheid van z'n lul. Hard pompte hij z'n pik in en uit. Bij iedere stoot sloegen z'n ballen tegen haar kittelaar en langzaam maar zeker voerde hij hun beiden naar een daverend orgasme. Z'n stoten verhevigden en het tempo werd opgevoerd. Steeds ving ze z'n stoten op door er met haar kontje tegenin te gaan.
Het gevoel in haar onderlijf werd bij iedere stoot heter en heter. Het gekriebel van z'n zakharen tegen haar klit maakte dat ze bijna niet meer op haar benen kon blijven staan van. Precies tegelijk kwamen ze klaar. Hij had z'n armen om haar middel geslagen en dat was maar goed ook anders was ze tegen de vlakte gegaan. Hete golven zaad spetterden diep haar buik in. Het leek wel of geen eind aan z'n zaadlozing kwam en ook bij haar leek het wel of ze het ene orgasme op het andere kreeg. Leonie wilde ook haar deel en nam de leeggespoten paal in haar mond en likte de genotsknots schoon.
Lucinda genoot nog na en klemde haar handen tegen haar natrillende kut. Het zaad vermengd met haar eigen sappen sijpelde langs haar dijen en maakte de boorden van haar nylons drijfnat.
Paul lag boven op Karla naar een orgasme toe te werken die dan ook in volle hevigheid losbarstte. Karla kwam hard gillend klaar en klemde haar benen om de heupen van haar zoon. Even later kwam hij ook tot z'n gerief. Op z'n hoogtepunt trok hij z'n druipende paal uit haar liefdesgrot en kwam klaar op haar been. Echter niet voordat hij het boord van haar kous om z'n kloppende pik had gedaan. Hij spoot zo hard dat het witte goedje door het bruine nylon heen spoot en verderop op haar voet terechtkwam.

In een prachtige witte jurk die op een aantal plaatsen behoorlijk doorzichtig was togen ze naar het gemeentehuis. De hen welbekende burgemeester had zich verheugd getoond toen hem gevraagd werd de ambtelijke handelingen voor de huwelijken te verrichten. In z'n toespraak gaf hij met een aantal dubbelzinnigheden duidelijk aan dat voor en tegenspoed het beste in bed zijn op te lossen en dat relatie-problemen perfect kunnen worden opgelost door elkaar vrij te laten doch bij voorkeur met elkaar vrij te zijn. Een stelling die ze dan ook van harte onderschreven, ook al had het niets met de wet de maken.
Daarna was er een druk bezochte receptie in het hoofdgebouw. Een aantal ruimten was afgesloten om nieuwsgierige blikken te weren, er waren tenslotte ook kleine kinderen bij.
's Avonds was er een intiem erotisch diner met een aantal speciaal genodigden. Buiten de wederzijdse ouders en Leonie's broer en zuster met aanhang, waren de tantes Viola en Monique, oom Kevin en ook Simone, Thomas met hun kinderen Bram en Magda aanwezig. De enigen die geen ervaring met groepserotiek hadden waren de ouders van Leonie. Haar vader was een voorname notaris van in de zestig. Haar moeder was eind veertig en daar was van bekend dat ze het met enige regelmaat met haar zoon en ook wel eens met haar schoonzoon in bed lag.Leonie's zuster en zwager waren al uitgebreid ingewijd door Paul en Leonie, toen ze daar een weekend logeerden. Het enige probleem was dus haar vader en mogelijk de vriendin van haar broertje. Ze waren nieuwsgierig naar hun reactie. De anderen, als 'orgienisten' - zoals ze ook wel eens genoemd werden - hadden met elkaar al afgesproken niets te provoceren.
Als voorgerecht stond Soupe aux Sein op het menu, niet dat het iets bijzonders was maar de vermicelli had de vorm van kleine tietjes. De notaris reageerde niet, zelf niet toen Claudia een van de serveersters in een zeer doorzichtig jurkje kwam bedienen. Bij iedere stap die het grietje maakte werden haar bovenbenen boven de zwarte kousenboorden duidelijk zichtbaar. De anderen reageerden ingehouden enthousiast.
David, die naast Lucinda zat, kneep z'n schoondochter in haar dij en de jonge vrouw legde haar hand op z'n gulp. Hij was duidelijk geil.
Het hoofdgerecht Verge et sauce de sperme avec haricot' bestond uit een als stijve pik gesneden tournadeaux met sperzieboontjes gerangschikt als schaamhaar en de eikel overgoten met een verrukkelijke op sperma lijkende saus.
Nu fronste de notaris z'n wenkbrauwen, maar nam vervolgens weer gezellig deel aan het gesprek en genoot van het zachte vlees. Z'n vrouw daarentegen, had het vlees aan haar vork geprikt en pijpte de eikel. Iedereen lag dubbel, maar hij deed net alsof er niets aan de hand was. Het dessert daarentegen pubis de femme aux sauce érotique' was zo overduidelijk het vrouwelijk geslachtsdeel van aardbeienijs overgoten met een witte saus, dat hij iets in z'n schild voerde als hij niet zou reageren. Iedereen zat gespannen naar Harm, Leonie's vader, te kijken. Hij plaatste de lepel recht in de aardbeienvagina, pompte 'm op en neer en bracht toen een hap naar z'n mond en genoot met gesloten ogen van het gerecht. Met de volgende hap nam hij een als kittelaar bedoelde bes in z'n mond en sabbelde er even aan om het even later met genoegen door te slikken. Tijdens de koffie zei Karla: “....zeg Harm.... heb ik jou ons huis al eens laten zien...?”
“Nee Karla... ik heb geen idee wat er zich achter deze deuren bevindt.... en eerlijk gezegd, ik ben best nieuwsgierig..”
“Nou, kom op, dan gaan we even een wandeling maken, dat is wel goed voor ons na zo'n heerlijke maaltijd...” Hij legde z'n servet op tafel en gearmd gingen ze de deur uit.
“Wat zal die in haar schild voeren....?” gniffelde Ineke, “....oh... jongens.... ik ben zo opgewonden...” Ze wreef over haar buik en draaide in haar stoel. “...Paul... laat je mij ook even het huis zien....?”
Hij stond op, hielp z'n schoonmoeder netjes uit haar stoel en liep gearmd met haar door dezelfde deur waar even tevoren Karla met Harm waren weggegaan. Lucinda bemerkte iets onder haar jurk en spreidde haar benen. Haar slipje werd opzij getrokken en een tong begon haar klitje te bewerken. Ze keek de tafel rond en miste Bram, die vermoedelijk van de verwarring gebruik had gemaakt en onder de tafel was gekropen. Ook z'n zusje was verdwenen en aan de gelukzalige blik in de ogen van George was te zien dat zij met hem bezig was. De tong verdween uit Lucinda's kutje en aan de reactie van Leonie was te zien dat zij nu gebeft werd. Leonie's zwager schokte omhoog toen Magda blijkbaar van George naar hem was overgegaan. David had z'n pik uit z'n broek gehaald en Simone, die aan de andere kant naast hem zat had 'm in haar hand genomen en rukte stevig aan het harde vlees. De deur ging open en het viertal kwam weer binnen.
“Mooi stel is dat.....” zei Ineke wijzend op haar man en Karla. “.....Ze zijn nog geen vijf minuten weg of zij is hem al aan het pijpen....”
“Mama toch...!” zei Leonie's zusje, Inge, met ingehouden schaamte.
“Kijk dan....” Ze trok haar man wat achter Karla vandaan en toonde z'n dikke stijve pik die uit z'n gulp stak, met Karla's lippenstift duidelijk zichtbaar er op.
“Ja pa...  je bent duidelijk door de mand gevallen.... maar welkom bij de club....” zei Leonie.
“In dat geval...  kan de huwelijksnacht gaan beginnen....” zei Thomas die als ceremoniemeester optrad. “Kom allemaal mee...  naar beneden... “
Het hele stel liep achter hem aan naar de kelders. Ook de jongelui waren onder de tafel vandaan gekropen en liepen tussen de anderen door om als eerste beneden te zijn. Bram werd echter tegengehouden door tante Viola, die haar arm om hem heen sloeg.

“...dat was lekker... wat je daarnet deed..... dat mag je straks nog een keer doen.....” zei ze, blijkbaar had hij meer kutjes gelikt dan alleen die van Leonie en Lucinda.
In de schamel verlichte kelder stonden vier kooien op tafels. Paul, George, Leonie en Lucinda moesten ieder in een kooi plaatsnemen en werden aan kabels omhoog getrokken. Aan de onderkant van de tralies was een opening waar hun benen door staken. Dat was met de trouwjurken nog aan, niet eenvoudig. Maar uiteindelijk bengelden de benen vrij in de ruimte. Alsof het afgesproken was liepen de schoonouders naar de kooien. Karla maakte de broek van George open en haalde z'n dikke vlees tevoorschijn. Ineke deed hetzelfde met Paul. Haar man stond zwaar snuivend achter haar. Bij gebrek aan een schoonvader voor Leonie, nam Kevin de honneurs waar. Hij kroop onder haar trouwjurk en wat bij haar gebeurde zal wel niet veel anders geweest zijn als wat David met Lucinda uithaalde. Onder het zijde van haar jurk gekropen, plukte hij met z'n lippen aan het kruisje van d'r slipje en trok het langzaam langs haar dijen naar beneden. Het bruidje bewoog haar onderlijf om hem daarmee te helpen. Er ging een gejuich op toen hij zich, met het dunne geval tussen z'n lippen omdraaide naar de anderen. Het hek was van de dam. De kleine geile Bram begon Lucinda's kutje te likken terwijl tante Viola hem uit z'n broek hielp en begerig z'n jongenslul begon te pijpen.
“Ohh... ja... Viola... hmmmmm.... gla.. dool.. hmmm... lekkel... ohh.. lekkel kultje....” kreunde hij smullend van Lucinda's poesje. De bruidsparen bleven de rest van de avond in de kooi zitten. De bruidjes kreeg alle lullen die er waren in hun kutjes en mond. Jammer genoeg zaten de bruidegoms ook in een kooi dus moesten de bruiden hun stijve palen missen. Maar ook zij kwamen niets te kort. Hun pikken staken door de opening en de kooi kon met de kabels precies op kuthoogte worden gemanoeuvreerd. De geile vrouwtjes lieten zich op die manier vast spiesen en kwamen net als de bruidjes keer op keer klaar.
Toen George en Lucinda die nacht in hun slaapkamer aankwamen om hun huwelijksnacht te gaan vieren zat haar trouwjurk onder het sperma. Ze kleedden zich uit en na een douche kropen ze tussen de lakens.
“Weet je George...”, zei Lucinda tegen haar kersverse echtgenoot, “....eigenlijk weet ik nog niet zoveel van je.... we kennen elkaar nog maar zo kort....”
“Nou luister dan maar goed.......”
En hij vertelde, zonder iets over te slaan zijn verhaal, sommige dingen waren voor Lucinda een herhaling omdat ze het al eerder had gehoord, maar het meeste....

Het derde deel in de serie dorp op hoge hakken is “George”

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen