Gebruikerswaardering: 1 / 5

Ster actiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
George 1

Hier dan het eeste hoofdstuk van het derde deel van Dorp op Hoge Hakken (DOH). Geniet er van. Kevin en Monique.

Zo hadden ze dus hun huwelijksnacht. Z'n kersverse vrouwtje nestelde zich tegen George aan. Lucinda en hij waren die dag in het huwelijk getreden. Ze kenden elkaar al van vanaf de lagere school. Maar ze wisten nog lang niet alles van elkaar, zo bleek, want nadat Lucinda haar levensverhaal aan hem had verteld (lees DOH 2) kreeg hij een heel andere kijk op deze verrukkelijke nymfomane.

Toen zijn moeder net negentien jaar geworden was aanschouwde George het levenslicht. Zijn vader had net de bakkerij van zijn vader had overgenomen was toen al bijna vijfentwintig. Z'n ouders hadden het zo druk met de bakkerij en de winkel dat hij enig kind bleef. Aangezien ze bijna geen tijd hadden voor hun zoon, zorgden David en Nathalie er voor dat het hem aan niets ontbrak. Hij werd behoorlijk verwend en omdat er niemand op hem lette werd hij al snel zelfstandig. Al snel ontdekte hij dat z'n vader boekjes las waarin schaars geklede vrouwen stonden. Begerig pikte hij die lectuur uit het nachtkastje en op z'n eigen kamer kon hij geen genoeg krijgen van de foto's. Dan  ontwikkelde zich een warm gevoel in z'n onderlichaam en hij kon het dan ook niet nalaten over z'n pik te wrijven. Z'n seksuele gevoelens ontwikkelden zich snel en toen hij wat later boekjes vond waarin op de foto's duidelijk cohabiterende stellen te zien waren en de verhalen er ook niet om logen kreeg hij z'n eerste orgasme. Het kwam heel spontaan doordat de foto's en verhalen hem zo opwonden dat hij geschrokken in z'n broek spoot. Z'n onderbroek was helemaal nat en het leek wel of z'n piesgaatje werd open gescheurd. Daarna rukte hij zich bijna dagelijks af, terwijl hij visioenen had van heerlijke geile vrouwen die met hem wilden neuken.
Toen hij een schoolreisje maakte, zag hij een klasgenootje door een meisje gepijpt worden en z'n zaad in haar mond spuiten. Volkomen opgewonden pakte hij een vriendinnetje bij haar tieten en verlangde van haar z'n pik te pijpen. Het enige wat ze deed was hem verwonderd aankijken en een harde duw geven zodat hij languit in de bosjes kwam te liggen. Hij was volkomen verbouwereerd en begreep er niets van dat die knul daarnet en al die mensen in die boekjes wel gepijpt werden en samen neukten en hij dat blijkbaar niet mocht.  Het werd allemaal nog erger toen hij per ongeluk in de slaapkamer van z'n ouders keek en hen daar bezig zag. Z'n vader ging altijd vroeg naar bed omdat hij ongeveer om halfvier in de ochtend met z'n werk begon in de bakkerij. Ook die avond was hij vroeg naar bed gegaan en George's moeder was voor hem op onverklaarbare wijze verdwenen. Nu was hij dat wel gewend, dus toen hij slaap kreeg en naar bed wilde ontdekte hij het foutje van z'n ouders. Ze hadden de deur open laten staan. Met ingehouden adem stond hij vastgenageld aan de grond en zag het slanke lichaam van z'n naakte moeder. Ze strekte haar armen achter haar hoofd en woelde met haar handen door haar zwarte krullen, terwijl ze op en neer wipte op z'n vader, die languit op het bed lag. Hij had z'n handen rond haar stevige borsten gelegd en streelde haar tepels. Vanuit zijn positie kon George de pik van z'n vader in en uit z'n moeder's kut zien glijden. Op een bepaald moment begon hij zwaar te grommen en ook z'n moeder slaakte kleine kreetjes. Met harde stoten deponeerde hij z'n zaad in George's moeders flamoes. 
Hierdoor raakte George weer zo opgewonden dat hij weer spontaan in z'n broek ejaculeerde. Hij rende naar z'n slaapkamer, kleedde zich snel uit en kroop tussen de lakens. Toen z'n moeder hem even later kwam toedekken was ze weer gewoon aangekleed. Ze keek hem geamuseerd aan en drukte een dikkere kus op z'n wang dan hij van haar gewend was.
Hij kon het voorval maar niet vergeten en de volgende dag beging hij z'n tweede fout. Hij was in een ruimte achter de winkel toen het winkelmeisje bestellingen kwam klaarmaken. Het was een leuke meid van zo'n jaar of twintig en terwijl ze gezellig tegen hem keuvelde zat George geobsedeerd naar haar te kijken. Haar bewegingen waren gracieus en voor hem uiterst opwindend. Als ze broden van de stelling pakte rekte ze zich helemaal uit waardoor haar truitje omhoog schoof en een stuk blote rug zichtbaar werd. Als ze dan met gestrekte benen voorover boog wipte haar rokje omhoog en kreeg hij een prachtig uitzicht op haar blote dijen. Op een gegeven moment draaide ze zich om en verzette een krat. Hierdoor kon hij via het decolleté in haar truitje duidelijk haar dikke tieten zien hangen, weliswaar verpakt in een beha, maar oh... wat opwindend. Hij was er van overtuigd dat ze het expres deed om hem te verleiden en George kon zich dan ook niet meer beheersen. Hij sprong op en pakte haar tiet vast en met z'n andere hand graaide hij onder haar rok. Het duurde even voor ze door had wat er gebeurde en toen haalde ze uit. Met haar vlakke hand sloeg ze hem midden in het gezicht en wel met zo'n kracht dat hij een meter verderop op de grond viel. 
“Ben jij helemaal besodemieterd...” zei ze woedend, “...als je dat nog een keertje doet... jij klein smerig ventje....” Daarna ging ze zonder pardon naar z'n moeder en vertelde haar hetgeen voorgevallen was.
De reactie van m'n moeder was milder dan hij had verwacht. 
“George toch... “ zei ze haar lach nauwelijks verbergend, “.....je snapt toch zeker ook wel... dat je niet zomaar vrouwen of meisjes mag pakken. Je moet jezelf in bedwang leren houden. Straks komt ook voor jou de tijd... dat je met een meisje waar je van houdt mag vrijen... maar wat jij deed...  is aanranden... en dat kan echt niet...”
Volkomen gefrustreerd ging George de jaren daarna door het leven. De jongens op de Technische School - hij moest tenslotte voor bakker leren - vertelden allerlei sterke verhalen over meisjes waar ze mee gevrijd hadden maar George durfde geen meisje meer aan te kijken. 
Hij ontwikkelde zich tot een echte voyeur en maakte er een sport van z'n ouders tijdens hun vrijpartijen te bespieden. 
Door z'n vader te helpen in de bakkerij verdiende hij een aardig zakcentje, wat bijna volledig omgezet werd in pornografische boekjes. Voor z'n verjaardag had hij een filmprojector gekregen en in de seksshop waar hij inmiddels vaste klant was kon hij voor weinig geld filmpjes huren. Als z'n ouders van huis waren zat hij met z'n pik in de hand te kijken naar de geile stellen die op het witte doek met elkaar bezig waren. Hij raakte steeds zeer opgewonden van vrouwen in sexy lingerie.
Terwijl hij zo openhartig z'n eigen seksverhaal aan z'n jonge vrouwtje vertelde, kneep Lucinda hard in z'n lul en sloeg haar benylonde been rond z'n heup. Hij vertelde verder.
Z'n moeder had duidelijk met hem te doen. Het kon natuurlijk niet uitblijven dat ze z'n uitgebreide collectie aan lectuur en filmpjes vond. Op een avond - vader was al naar bed - had ze een lang gesprek met hem. Het ging over vrouwen en seks en met name over wat vrouwen fijn vonden. Aan het eind van het gesprek zei ze tegen hem: “... je moet nog even geduld hebben... ik ben er zeker van dat een stevig gebouwde jongen als jij op jouw leeftijd...  aantrekkelijk moet zijn voor vrouwen... het komt allemaal wel goed... “ Ze had hem zo liefdevol aangekeken dat hij het er warm van kreeg en hij maar met moeite kon voorkomen dat hij z’n moeder besprong. Zoals ze tegen hem gesproken had, zo openhartig dat was gewoon zo geil, ja hij vond haar een geile vrouw. Die mening had hij al, als hij haar bezig zag met zijn vader. Wat hij op de films zag, dat deed z’n moeder ook. Ze pijpte, neukte en liet zich ook anaal nemen. Z'n ouders gingen in de weekeinden steeds vaker uit. Soms bleven ze een hele nacht weg. Zelfs op oudejaarsavond lieten ze hem een keer achter bij familie omdat ze naar een feest moesten.
George kreeg steeds meer werk te doen in de bakkerij. Ondanks het feit dat hij nog op school zat ging hij al werk van z'n vader overnemen en bestellingen rondbrengen. Gelukkig waren dat er niet veel. Aan de ene kant vond hij het wel prettig om bij de huisvrouwtjes binnen te komen om af te rekenen en wat te drinken, maar de meeste hadden stompzinnige gesprekken, zodat hij snel maakte dat hij weg kwam. Er was er één die een uitzondering vormde.
“Dat was jou moeder...  Lucinda...”
Op een dag kwam hij met een bestelling bij haar aan de deur. Het was de laatste van die dag en hij ging graag op haar uitnodiging in om even binnen te komen en wat te drinken. Ze ging tegenover hem zitten nadat ze een pilsje voor hem ingeschonken had. Ze zag er lekker uit in een doorzichtige blouse en strakke rok waarvan de split en beetje open viel. 
Het gesprek liep niet lekker. Ze bemoeide zich met dingen waar ze niets mee te maken had en op een gegeven ogenblik stond George op en vertelde haar dat hij naar huis ging. Teleurgesteld liep ze met hem naar de kamerdeur. Ze ging in de deuropening staan en liet weinig ruimte over om hem te laten passeren doordat haar volle borsten vooruit priemden. Hij snoof de heerlijke geur van haar parfum en voor hij het wist had hij de bollen in z'n handen genomen en tegelijkertijd z'n mond op de hare geperst. Heel even liet ze hem begaan maar duwde hem toen van zich af. 
“Ben je zo opgewonden... lieve jongen..? Kom hier dan zal ik je helpen... “ hijgde ze. Ze maakte z'n gulp open en pakte z'n pik vast. Nog nooit had iemand anders dan hijzelf z'n pik vastgehouden. Hij kon er niets aan doen maar deze vreemde koele hand rond z'n pik bracht hem tot spuiten. Het geil spoot over haar hand en druppelde op haar rok. Aan z'n pik trok ze hem mee de kamer in en ze liet zich achterover vallen in een stoel. 
Haar rok viel helemaal open zodat haar nylons zichtbaar werden. 
“Kom even naast me zitten...” zei ze hees van geilheid. 
George nam plaats op de leuning van de stoel en ze drukte haar mond op die van hem en leerde hem het tongzoenen. 
“Je moet nog veel leren...” zei ze tegen hem, “...kom je morgen weer..?”
“.. Ja.. ja.. graag...”  knikte hij begerig en zo snel als z'n benen hem konden dragen rende hij naar huis. 
Hij was door een vrouw afgerukt en had een nieuwe afspraak met haar. Hij was door het dolle heen. 's Avonds aan tafel zat z'n moeder steeds naar hem te kijken. Hij merkte het nauwelijks maar op een gegeven ogenblik keek hij haar in de ogen. Ze gaf een vette knipoog en keek veelbetekenend. George trok zich terug in z'n kamer en dacht lang na over die dag. Die avond viel hij voor het eerst in slaap zonder dat hij zichzelf had bevredigd.
De volgende dag ontving Karla hem met open armen en kuste hem langdurig. 
“Hm,  geile jongen... maak m'n blouse maar open.. ja ga je gang maar hoor... haal m'n tieten maar uit de beha...” 
George genoot van het volle vlees.
“Zacht over m'n tepels strelen... oh.. ja.... lekker likken.. zo.. ja kneed zachtjes in m'n tieten...” leerde ze hem subtiel met haar om te gaan.
Ze deed haar rok uit en toonde haar lange benen. Ze wilde haar nylons los maken van het jarretelgordeltje maar doordat George hierover nogal teleurgesteld reageerde maakte ze het knopje weer vast en trok de kousen recht. 
“Dat vind je zeker wel sexy hè... die kousen, trek m'n broekje maar uit.. dan kan je m'n kut zien...”
Hij trok haar slipje naar beneden en keek naar een volkomen kaal geschoren kutje. 
Ze duwde z'n hoofd tussen haar dijen en lispelde.
“....ga maar likken jongen... zie je dat knopje... dat is m'n kittelaar lik daar maar lekker aan... als je het goed doet kom ik klaar... oh... ja goed zo... Oh... ja... steek een vinger in m'n grotje... ja lekker vingeren en beffen… ja ga door... oh George je bent goed... oh jongen...  je maakt me klaar... jaaa... oh... lik.. lik... zuig... lik... ja ik kooooom... ohh... aaaiiieee...”
Geweldig wat een sap deze vrouw uit haar seksdoos perste. George keek er gefascineerd naar. Daarna was hij aan de beurt. 
“Kom voor me staan...  dan zal ik jou eens verwennen geile jongen... dat heb je wel verdiend... oh wat heb jij me lekker klaargemaakt..” Ze maakte z'n broek los en liet deze samen met z'n slip naar beneden zakken. “Oh... wat mooi... en lekker groot en dik...” gromde ze bij het zien van z'n stijve paal, “hier komt een nieuwe ervaring voor je... ik ga je pijpen...  hmm...  wlekkel... waw...” 
Eindelijk werd George gepijpt en deze vrouw kon er wat van. Ze nam de hele lengte in haar mond om dan weer aan z'n eikel te sabbelen. Het grootste genot kwam toen ze stevig aan z'n pik zoog en met haar vingers z'n ballen kneedde. Met hete golven spoot hij z'n goedje in haar keel. Ze slurpte het allemaal op en liet niets verloren gaan. Met een geile glans in haar ogen zei ze: “...M'n zoon is er vanavond niet...  kan je vanavond komen voor... eh... les drie...?”
Hij was die avond om acht uur bij haar en ze nam hem gelijk mee naar de slaapkamer. Op de trap gunde ze hem een prachtig uitzicht op haar dijen. Z'n pik was al tot maximale grootte gegroeid toen ze 'm uit z'n broek haalde en in haar mond nam. Terwijl ze hem aan het pijpen was kleedde hij haar uit.
“Hmm...  wlekkelwe gweile pwik... “ gromde ze met volle mond en George kon zich weer niet beheersen en knalde z'n zaad voor de tweede keer die dag in haar mond. Ze bleef door zuigen en zorgde er op die manier voor dat z'n paal hard bleef.
“Kom George, jongen... nu gaat het komen...  neuk me...” zei ze en liet zich achterover op het bed vallen. Ze spreidde haar benen wijd en haar kut stond wagenwijd open. Het vocht glinsterde op haar schaamlippen en hij bracht z'n pik voor het gat. Ze pakte 'm vast en leidde 'm naar binnen. George zag sterretjes toen hij bij haar naar binnen schoof. Ze sloot haar benen rond z'n heupen en klemde hem aan haar vast. Z'n pik zat helemaal in haar en hij realiseerde zich dat hij neukte.
“Oh Karla... oh... ik neuk...  oh... wat lekker... “ Hij had nooit gedacht dat hem dat nog eens zou overkomen. Volkomen in trans pompte hij in en uit haar natte pruim en genoot van de satijnen kutwanden waarlangs z'n eikel schoof. Ze was lekker strak en voelde aan als een fluwelen handschoen. Z'n extase werd nog eens versterkt door de nylons die langs z'n heupen schuurden.
Plotseling klonk een stem en George keek verschrikt achterom. Karla's zoon stond bloot in de deuropening. George had op dat moment niet eens door dat hij naakt was en door de schrik schrompelde z'n pik ineen en gleed uit Karla's kut.
“Nee... niet uit m'n kut gaan...!” riep ze uit, “....steek 'm weer naar binnen....!”
Paul kwam naast het bed staan en in z'n schaduw bevond zich een mooi meisje met kort platinablond haar en een prachtig lijf, dat zich prachtig aftekende in de strakke jurk die ze droeg. Met een hand rond Paul's pik stelde ze zich met haar andere hand voor als Leonie. Paul hield z'n pik voor de mond van z'n moeder en die zoog 'm zonder pardon naar binnen. Verbaasd keek George, maar ook Leonie, naar het tafereel dat zich vlak voor z'n ogen afspeelde. Dit had hij nooit voor mogelijk gehouden, dat moeders hun zoon pijpten. Het werd allemaal nog gekker toen Karla op handen en knieën ging zitten, George's pik tussen haar lippen zoog en Paul z'n paal van achteren in haar kut ramde.
Leonie was op een stoel gaan zitten en pompte ongegeneerd haar vingers in en uit haar kut.
“Zo.. George...  je pik is weer stijf...  kom... neuk me... spuit je sap in me...” kreunde Karla. Ze ging weer op haar rug liggen en ontving George in haar kut. Ondertussen pijpte ze weer de pik van haar zoon. George liet zich helemaal gaan en voor het eerst kwam hij klaar in een kut. De geile volwassen vrouw liet zich helemaal meesleuren in zijn orgasme en kwam zelf ook klaar als een bezetene daarbij zo hard aan de pik van haar zoon zuigend dat hij diep in haar keel klaarkwam.
Leonie wierp de kleren van zich af en stortte zich op het bed. Ze nam George's lul in haar mond en likte 'm helemaal schoon. Maar Karla was nog niet klaar met hen en liet haar zoon en haar vriendje met hun ballen tegen elkaar gaan liggen. Op die manier kon ze de twee pikken tegelijk pijpen. Leonie had haar mond op haar kut gezet en was ongegeneerd aan het minetten geslagen.
George's pik was weer dik en stijf geworden en hij verlangde er naar 'm in het geile kutje van het meisje te steken. Hij ging languit op het bed liggen en perste z'n hoofd tussen haar dijen zodat hij goed zicht kreeg op het licht behaarde poesje. Hij stak z'n tong uit en likte over het knopje - precies zoals Karla het hem geleerd had -. Er ging een schok door het slanke lijf van het meisje. Ze liet Karla's kut met rust en richtte zich op George's pik. Ze rukte er stevig aan en nam toen de eikel tussen haar lippen. Zo lagen ze een poosje te negenenzestigen. Een prettig standje, vond George, hij had naar deze manier van seks echt verlangd. Op de films en in de pornoboekjes had hij het zo vaak gezien dat hij bij de gedachte er aan alleen al regelmatig tot een orgasme kwam. Leonie perste haar onderlijf steviger tegen hem aan. Z'n neus prikte in haar tweede gaatje en z'n tong pompte in en uit haar geile kut en gleed bij herhaling over haar gevoelige klit.
“Ik wil je neuken...” zei ze terwijl ze z'n pik uit haar mond liet glippen en haar kut van z'n mond haalde. Het geile vrouwtje ging schrijlings op hem zitten en hielp z'n dikke lul haar grotje in. Het nauwe kutje was warm en sloot perfect om z'n keiharde lul. Ze begon langzaam op en neer te pompen en ze leerde hem tegenstoten te geven. In een perfecte cadans neukten ze een tijdje door. Wauw, twee vrouwen neuken op een dag, dat zouden niet veel leftijdgenoten hem kunnen nazeggen. Wow, wat was dit geil, hij nam haar harde tieten in z'n handen en bewerkte de tepels net zolang tot ze stijf vooruit stonden.
Karla en Paul lagen naar hen te kijken. Hij streelde voortdurend haar benen en zij had haar hand naar achteren gestoken en speelde met z'n pik. 
Karla zag dat George naar haar keek en zei tegen haar zoon: “...kom... laten we er een kwartetje van maken.....”
Ze stond op en liet haar kut op George's mond zakken. Ze kuste z'n vingers die op Leonie's borsten lagen en zoog om en om de tepels in haar mond. Het geil droop uit Karla's kut en George perste z'n tong in de gespleten biljartbal. Hij proefde allerlei dingen door elkaar en realiseerde zich dat hij z'n eigen zaad aan het drinken was. Het smaakte vreemd maar niet gek. Paul's pik verscheen in z'n beperkte gezichtsveld. Hij schrok, het zou toch niet de bedoeling zijn dat hij hem ging pijpen? Maar dan zocht de dikke staaf z'n weg naar de kut. Oh... wat een prachtig gezicht was dat, toen vlak voor z'n ogen de pik in en uit de kut gleed. Een hete tinteling ging door hem heen en hij verhevigde z'n stoten in Leonie's kut. 
“Ohh ja... hmmm... ja ga door zo...  oh m'n kut...  oh lekker... ja... ja... oh, oh... ik kommm...” Haar kut verstrakte en het voelde aan of z'n pik in een persmachine, die je vaak in een stomerij ziet, zat. Het leek er op dat ze 'm er af wilde knijpen maar ze ontspande weer en bij de volgende knijppuls knalde George's orgasme vanuit z'n tenen. Hij dacht dat er nooit een einde zou komen aan de vloed aan sperma die hij bij haar naar binnen pompte.
Het neuken voor z'n ogen ging gewoon door. Maar tot z'n stomme verbazing zag hij dat de kut leeg was. Paul was z'n moeder in d'r anus aan het neuken. Dat was geil! 
George stak gelijk z'n tong in het leegstaande gat en begon te likken. Paul's ballen kwamen bij iedere stoot tegen z'n voorhoofd aan. Karla pompte haar lijf ritmisch tegen Paul's pik en George's tong aan. 
Hoe ze het voor elkaar kreeg is niet duidelijk maar plotseling ging haar kut open en kneep weer dicht. George kreeg een straal kutsap in z'n gezicht en gevolgd door nog meer. Hij kon het onmogelijk verwerken, z'n hele gezicht was nat en het droop door z'n haren op de lakens. 
Paul was ook klaar gekomen en hij trok z'n pik uit haar kont, wat werd gevolgd door een stroom sperma dat door haar bilnaad op George's gezicht en langs haar benen droop. Hijgend liet ze zich op hem vallen en bleef zo een tijdje liggen. 
Vanwege haar gewicht kon George zich nauwelijks verroeren en bleef rustig liggen wachten op de dingen die komen zouden. Blijkbaar was hij even weggedoezeld en kwam weer bij z'n positieven toen Karla's natte dijen langs z'n wangen gleden en ze van hem afstapte. 
Ze ging languit op haar rug liggen en slaakte een voldane zucht. Ze streelde haar kruis en dijen. 
“Gadverdamme...” riep ze uit, “.....ik ben zeiknat.... Moet je m'n nylons zien..... die zijn doorweekt van jullie gegeil. Het spijt me zeer jongens..... maar ik doe ze uit.....” Ze voegde de daad bij het woord en even later fladderden de nylons gevolgd door het gordeltje op de vloer. Met de kousen had ze nog even snel haar dijen droog geveegd. Ze trok George tegen zich aan en fluisterde: “maak je maar geen zorgen hoor schatje..... als je morgen weer komt..... heb ik weer nieuwe aan... “
Ze gingen allemaal onder de douche en nadat George afgesproken had, de volgende middag weer terug te komen ging hij voldaan naar huis en naar bed.
Die nacht had George de slaap maar niet kunnen vatten. Paul die met z'n moeder naar bed ging. Leonie die had verteld dat ze het wel eens met haar broer en met de man van Inge, haar zuster, had gedaan en dat Ineke, haar moeder, ook niet vies was van andere mannen en het zeker één keer met haar eigen zoon had gedaan. Kon dat nu allemaal zo maar? vroeg George zich af en hij dacht aan z'n eigen moeder. Toen hij haar bezig had gezien met z'n vader had hij wel de begeerte gevoeld z'n pik in haar te rammen, maar toen was ieder gat nog te weinig voor hem geweest. Nu hij eindelijk ervaring had gekregen met seks kwam een potje vrijen met z'n moeder niet in hem op. Terwijl hij er over na lag te denken kreeg hij toch weer een stijve lul. Hij draaide zich maar snel op z'n zij en viel in slaap.
De volgende dag ging hij weer met Karla naar bed. Toen ze lagen bij te komen van een orgasme zei de hete vrouw tot z'n stomme verbazing: “...aankomend weekeinde komen Paul en ik een avondje bij je ouders op bezoek.....” 
“Je hebt ze toch niet over ons verteld hè... “ reageerde hij angstig.
“Nee hoor... wees maar gerust... we komen gewoon met een paar kennissen bij elkaar voor een gezellig avondje.....”
George kende dat. Z'n ouders hadden wel eens vaker bezoek van een paar stellen en dan werd het zeer op prijs gesteld als hij op z'n kamer bleef of bij een vriendje of zo ging logeren. Hij zag de bui al hangen. Maar het was deze keer anders. Er werd niets gezegd. Alleen deden zowel z'n vader als z'n moeder vreemd, tenminste dat vond hij. Z'n vader stond steeds naar hem te grijnzen en z'n moeder raakte hem die dagen meer aan dan ze in haar hele leven had gedaan. Als hij haar goedenacht kuste kreeg hij het gevoel dat ze een tongzoen wilde geven, maar zich op het laatste moment beheerste.
Angelique en Theo kwamen het eerst binnen. Ze waren al lange tijd goede bekenden van de ouders van George en hadden een drankwinkel enkele huizen verderop. Even later kwam de man die de bakkerij had verbouwd samen met z'n vrouw binnen. George kende hen vaag en had z'n moeder wel eens over Jeanette en Hans horen praten. Tenslotte arriveerden Karla met haar zoon en zijn vriendin. 
Angelique was een lief klein vrouwtje van de leeftijd van Nathalie. Ze was altijd hartelijk en belangstellend. Ze schudde steeds haar donkere krullen naar achteren en als ze dat deed spande haar strakke jurk om haar borsten. Jeanette was wat ouder, zo tegen de vijftig. Een lange vrouw met mooie rechte benen die onder het korte rokje van haar mantelpakje uit kwamen. 
George's moeder, Nathalie, droeg ook al zo'n mooie jurk. Het viel op dat alle vrouwen schoenen met hoge hakken droegen. Zouden ze ook allemaal nylons dragen? fantaseerde George geil.
“Wat zit jij te dromen George....?” verstoorde Karla z'n gedachten, “...ik zeg net tegen je vader dat ik nog nooit een bakkerij heb gezien... en... hij vindt het goed als jij me even rondleidt.....” Terwijl ze dat zei gaf ze hem een vette knipoog en enkele tellen later gingen ze via een binnenplaats naar de bakkerij. Ze sloeg haar arm rond z'n schouders en kuste hem al lopend op z'n oor en fluisterde: “.. ik ben geil...  ik wil je pijpen... je neuken... “ Ze had dan ook totaal geen belangstelling voor het bakkersbedrijf maar haalde zonder pardon de pik van de jongen uit z'n broek en begon te zuigen. 
George voelde zich niet erg op z'n gemak. Stel je voor dat z'n vader of moeder of iemand anders zou binnen komen? Maar hij raakte opgewonden van het gepijp en even later stak hij z'n pik van achteren in haar kut, nadat hij haar rok omhoog had geschoven en haar dunne slipje langs haar benen naar beneden had getrokken. 
Hij pakte haar bij haar heupen en pompte z'n paal stevig in de vochtige pruim. Hij ging daar zo in op dat hij niet merkte dat Leonie samen met Theo was binnen gekomen. Het grietje pakte z'n ballen vast, trok z'n druipende pik uit de kut en nam 'm tussen haar lippen. Tot z'n stomme verbazing deed Karla bij Theo hetzelfde. Even later kwam Paul met Jeanette binnen. De chique vrouw ging op haar hurken naast Leonie zitten en nam het werkje van haar over. Zo, dit was de derde vrouw waar hij seks mee had. Wauw, wat kon die vrouw pijpen zeg. Heerlijk gewoon. Ze rolde met haar tong rond z'n eikel en krabbelde met haar nagels aan z'n zak. George stond op springen, maar ervaren als de vrouw was wist ze een vroegtijdig orgasme te voorkomen.
“Kom... trek de rest van je kleren uit... dan zal ik je eens lekker verwennen... “
Leonie had, eerder al, z'n broek naar beneden getrokken en was ondertussen met Paul weer terug gegaan naar de anderen. Jeanette pelde hem uit de rest van z'n kleren en ging door met pijpen. Onophoudelijk streelden haar handen over z'n lijf. Hij begreep er niets meer van. Karla die nu op z'n hondjes geneukt werd door Theo en hij die gepijpt werd door een volkomen vreemde vrouw.
De deur ging weer open en met grote passen stapte z'n moeder naar binnen. Ze was spiernaakt alleen haar schoenen had ze nog aan. Ze kwam rechtstreeks op hem af, waarbij haar grote borsten op en neer deinden. Zonder iets te zeggen nam ze de pik van haar zoon over van Jeanette en begon te zuigen. Hij ging bijna van z'n stokje. Het gebeurde dus toch! Z'n moeder pijpte hem... en zou hij haar ook gaan neuken? Hij slikte, dit was de vierde vrouw, realiseerde hij zich, zijn eigen moeder nog wel. Genietend van de fluwelen tong en mond van zijn moeder zag hij dat de anderen ook binnen kwamen. Ze waren allemaal naakt. Het werd hem te veel en hij liet z'n geil lopen. Ver weg hoorde hij z'n moeder kreunen omdat ze moeite had z'n sperma ter verwerken. Ze kwam overeind en perste haar mond op die van haar jongen. Haar tong gleed naar binnen en danste rond in z'n mond. Ze deed ze een stap terug en nam hem goedkeurend op.
“Zo, het is eindelijk zover lieverd...  en... nu... nu.. wil ik ook door je geneukt worden... kom doe je best.. ik weet dat je het kan... “
George bekeek eerst het slanke lichaam van z'n moeder. Dat heerlijk lijf dat hij al vaker had gezien, maar nog nooit van zo dichtbij. 
Ze nam z'n hand en drukte die tegen haar harige onderlijf. Het vocht welde uit haar kut. Ze pakte z'n pik en trok hem daaraan naar de grote roestvrijstalen werkbank en ging daar op liggen. George ging naast haar liggen en speelde met haar stevige borsten en liet z'n vingers in en uit haar vagina glijden. Zij pompte aan z'n stijve staander en draaide zich op haar rug. 
“Steek dit heerlijk ding in me...  geile jongen... “ fluisterde ze.
Terwijl hij zich in de juiste positie manoeuvreerde keek hij nog even de ruimte rond. Overal werd geneukt en gepijpt. Paul zette net Jeanette in haar lingerie. Wat een prachtig wijf. 
Nathalie nam de lul van haar zoon stevig in haar hand en trok 'm naar haar kut toe. Haar schaamhaar kriebelde tegen z'n eikel en toen weken de schaamlippen uiteen en gleed hij bij haar naar binnen. Ze draaide met haar heupen en George gleed verder.
“Oh...  oh... heerlijk..... kom jongen..... kom...  neuk...... neuk..... neuk...  oh... kom in me..... klaáááááár... “ Ze kwam zelf buitengewoon geil klaar, al haar opgekropte geile verlangens naar zijn jongenslul kwamen naar buiten. Ze gilde en krijste. Haar hele lijf schudde en George kon z'n pik niet in haar houden. Ze perste 'm er gewoon uit. Uiteindelijk kwam ze weer enigszins tot rust. Z'n pik rustte nog tegen haar labia en haar vochtige grot opende zich weer voor hem. Z'n stijve staander gleed weer bij haar naar binnen en hij begon weer ritmisch te naaien. Ze nam het ritme over en zo paarden ze rustig door in dit missionarisstandje. Ze keek hem glimlachend aan. 
“Hoe vind je het...  om met je moeder te neuken...?”
“Geweldig..... je hebt een prachtig lijf...  en een lekkere kut...” zei hij hijgend. “Ik had nooit gedacht dat je zo'n heerlijke geile vrouw was.....”
“Ik had anders ook de nodige zorgen over jou..... Gelukkig was Karla zo vriendelijk om je seksueel in te wijden......”
Hij keek haar met gefronste wenkbrauwen aan en vroeg verbaasd: “...heb jij dat in scène gezet?”
“Gelukkig wel...  maar daar hebben we het later nog wel over... Kom op...  laten we eens een ander standje uitproberen. Ik wil even aan je lul zuigen..... Lik jij m'n kut uit...  kan je dat?”
Ze draaiden in de negenenzestig positie en hij slikte haar heerlijke sappen. Een heerlijke bedwelmende geur steeg op uit haar kut. Nathalie zoog z'n pik diep in haar keel en af en toe beet ze zachtjes in z'n eikel. Hij beantwoordde dat door haar plagerig in haar klit te bijten. Ze verstrakte wederom toen hij zachtjes haar gevoelige knopje bleef bewerken en zij zich zachtjes liet gaan. Het sap gutste uit haar flamoes en George likte het zo goed mogelijk op. 
“Oh... allemachtig... jongen toch....!” zei ze overeind komend, “.....wat kan jij me lekker laten klaarkomen....!”
Ze ging recht op haar hoge hakjes staan en boog zich voorover. Haar zoon begreep gelijk wat de bedoeling was en stak z'n lans van achteren in haar gloeiende spleet. In deze positie had hij goed de gelegenheid op eens rond te kijken. Er was inmiddels een bed in de ruimte verschenen. Die was aan staalkabels aan het plafond opgehangen. Zijn vader had z'n pik in de geile kleine Angelique gestoken. Zij lag op het bed en hij bewoog het gevaarte heen en weer, om zo z'n pik in en uit haar kutje te laten glijden. Ze had haar benen om z'n heupen geslagen en trok hem op die manier bij elke beweging naar zich toe. Leonie lag op het andere eind van het bed en werd door Hans genaaid terwijl Karla, die van achteren door Theo werd gepakt, de coïtus van dichtbij gade sloeg en af en toe met haar tong het klitje van Leonie bewerkte en met haar hand de zak van Hans. 
Aan de bewegingen van Leonie en aan de geluiden die ze maakte, kon George opmaken dat ze klaar kwam en ook Hans kwam tot een orgasme. Hij spoot z'n geil over haar buik en tieten en Karla probeerde het allemaal op te likken.
George bleef lekker door neuken in het heerlijke grotje van Nathalie en Karla kwam naast hen staan. Ze had twee glazen champagne in haar hand. 
“Vermaak je je een beetje...?” vroeg ze geamuseerd terwijl ze hem een glas in de hand drukte.
“Hmm.... heerlijk....!” bromde hij.
“Oh... Karla...  je hebt 'm goed getraind...  ik hoop dat je nog wat voor mij heb overgelaten...  om aan hem te leren...  bedoel ik...  Oh!  Oh! Ohhhhh! ja....!  ga door. Oh... ik kóóóóóóóm....!”
Allemachtig wat was ze geil. Wederom knelde ze z'n pik vast in haar op een mangel lijkende kut. Maar dit keer bleef George zitten en liet zijn zaad de vrije loop. Het was heerlijk om in zo'n strak trekkende kut te schieten. Toen z'n pik uit haar plopte was Karla er als de kippen bij om 'm in haar mond te nemen en helemaal schoon te likken. Beide vrouwen sloegen een arm om hen heen en Karla vroeg: “...wil iets speciaals doen? Ik bedoel... heb je speciale wensen...  die nu...  in vervulling kunnen gaan?”
Hij knikte verlegen.
“Ik zou het heerlijk vinden om door alle vrouwen... die hier zijn... verwend te worden......”
“Oh... geile jongen toch...” zei Nathalie jaloers, “....met vijf vrouwen tegelijk.....?”
“Je wens zal in vervulling gaan... “ zei Karla plechtig en stuurde daarna Paul die Jeanette aan het palen was van het bed af.
Even later lag George op het bed met Jeanette's kut op z'n mond. Andere vrouwen pijpten z'n pik en met iedere hand vingerde hij een kut. Hij kon het niet nalaten even over het gladde nylon van Jeanette's kousen te strelen. Dat had hij wel een beetje gemist die avond. Maar zijn moeder had het hem doen vergeten doordat ze zo heerlijk met hem bezig was geweest. Verschillende monden pijpten om en om z'n pik en terwijl George onvermoeid de heerlijke kut van de oudere vrouw uitlikte hoorde hij Leonie giechelen. Het gezuig aan z'n lul werd heviger en z'n orgasme was niet meer in te houden. Voor de derde keer die avond wist hij wederom een behoorlijke lading te produceren. Paul had stiekem aan de lul gezogen had en het sperma samen met Leonie, zijn huidige echtgenote, gedeeld. George had het gevoel dat hij leeg was en zakte neer op een krukje en bleef daar een tijdje voor zich uit zitten kijken. 
Ondertussen ging de orgie gewoon door. Paul neukte Angelique en op het bed lag Karla de kut van Jeanette te beffen, terwijl die laatste hetzelfde bij haar deed. Theo lag Leonie te neuken op de plaats waar George aan het begin van de avond de kut van z'n moeder had gevuld.
Z'n vader en moeder kwamen neukend naar hem toe gekropen. Hij had haar van achteren gepaald en de stoten opvangend nam ze de slappe homp vlees van haar zoon in haar mond en begon er weer leven in te blazen.
De climax van de avond kwam toen de vrouwen hun sleutels inleverden en de mannen die uit de hoed konden pakken om dan met die vrouw mee te gaan. George's vader die daar best zin in had werd tegen gehouden door z'n vrouw. Zij wilde dat ze met z'n drieën thuis bleven. Iedereen had daar begrip voor en op een bepaald moment waren ze alleen. 
Nathalie nam George aan de hand mee en trok hem onder de douche. Even later stapte David ook in de kleine cabine. Ze pakte beide lullen vast.
“....ik hoop dat we een gezellig weekend zullen hebben samen...  oh, ik verlang zo naar een trio met jullie beiden... “ zei ze en hapte vervolgens toe.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen