Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
George 3

Ze hadden zich ontspannen in de comfortabele stoelen achter in de Royal class van de 747 genesteld. Voorin zat nog een passagier, een oudere man die zich eerst bezig hield met een enorme stapel papieren die hij in een koffer bij zich had en zich na de overvloedige maaltijd en de nodige drankjes ronkend naar dromenland begaf.
De stewardess, een aardige slanke meid van even over de dertig, kwam plaids brengen zodat ze wat konden gaan slapen. Ze hadden tenslotte een lange vlucht voor de boeg voordat in Nairobi geland werd. Lucinda was naar het toilet geweest en kroop daarna in George's armen. Hij rook haar parfum en raakte weer opgewonden. Z'n pik zwol op en voelde ongemakkelijk aan.

“Wat is er..?” vroeg ze.
“Oh gewoon... ik ben geil... “ zei hij laconiek
“Dan ben je niet de enige... ik heb net op het toilet m'n slipje uitgetrokken...  dus als je wilt kan je 'm zo in me steken. Ik zou het opwindend vinden later te kunnen vertellen dat ik in een vliegtuig geneukt heb... “
“Nee maar...  wat een geil vrouwtje ben je toch… en daar ben ik mee getrouwd... heerlijk... oh... je ruikt zo lekker.... ik houd het niet meer... Maak m'n broek los... enne.. durf je me ook te pijpen... onder de deken...?”
Ze was daar niet angstig voor en even later had ze donkerblonde krullenkopje onder de plaid gestoken en naaide ze z'n pik met haar mond alsof ze tentzeil aan elkaar moest zetten. Het was weliswaar voor haar een ongemakkelijke houding maar George genoot intens van de professionele manier waarop ze allerlei variatie in haar gezuig en gelik bracht. Ze cirkelde met haar tong rond z'n eikel en probeerde z'n pisgaatje te penetreren. Dan weer ging ze sabbelend en knabbelend naar beneden en zoog z'n pas geschoren ballen in haar mond. Ze kwam omhoog en gebaarde dat het nu zijn beurt was. Ze strekte zich uit en George kroop onder de plaid en schoof haar rok omhoog. Als een geopende lelie welden haar binnenste schaamlippen naar buiten. Het roze gevoelige vlees was goed zichtbaar en een heerlijk odeur steeg op uit haar gladde onderlijf. Hij toucheerde haar clitoris met z'n tong, ze schokte met haar lijf. Daarna begon hij te likken. Eerst slurpte hij de overvloedig stromende sappen op en ging daarna op expeditie door haar hele labia, daarbij af en toe z'n tong diep in haar grot stotend. Ze slaakte ingehouden kreetjes en haar lijf begon op en neer te dansen. Er kwam steeds meer sap uit haar kut. George kon het niet verwerken en er begon zich een natte plek op de stoel af te tekenen. Ze trok z'n hoofd tussen haar dijen vandaan en perste deze krampachtig tegen elkaar. Hij kwam omhoog en zag aan haar gezicht dat ze moeite had om het niet uit te schreeuwen van genot. Ze draaide zich op haar zij en hij schoof z'n lul in en uit haar vochtige snee. Ze stootte haar billen tegen z'n schaambeen en even later liet George z'n zaad de vrije loop. De omgeving vergetend kwamen ze tot een hevig orgasme en terwijl we lagen na te schokken, raakte een hand George's schouder. Hij keek om en zag de uitgestoken hand van de stewardess met een paar tissues. 
“Alstublieft...  dan kunt u zich opfrissen..” zei ze met een geamuseerde glimlach. 
George keek haar verwonderd aan maar ze knikte en gebaarde dat hij de doekjes aan moest nemen. Hij pakte ze aan en beroerde even haar slanke vingers. Er ging een stroomstoot door hen heen. Zij draaide zich verlegen om en zei dat ze zo weer terug zou komen.
Ze maakten zich zo goed als mogelijk droog en even later stond het meisje weer naast hen met in haar ene hand een zakje om de tissues in te doen en in haar andere hand een dienblad met daarop twee dampende doeken. 
“Als u hiermee alles nog even na dept...  zult u zich een stuk beter voelen... “ zei de stewardess gedienstig en bleef geduldig staan wachten terwijl ze hun toilet opmaakten. De plaid zakte naar beneden waardoor hun onderlijf niet meer voor de buitenwereld verborgen bleef. Haar blik bleef op z'n iets verslapte paal rusten en toen keek ze snel om zich heen om zich er van te vergewissen dat er geen andere toekijkers waren. Gerustgesteld trok ze de plaid weer over hen heen en het jonge stel maakten hun kleding in orde.
“Wilt u iets drinken...?” vroeg ze of er niets gebeurd was.
Ze bracht het bestelde en boog zich voorover om de drankjes op het tafeltje te zetten. George liet z'n hand achteloos langs de zijkant van z'n stoel vallen en aaide langs haar been. Ze bleef voorover gebogen staan toen hij z'n hand onder haar rok liet gaan en gaf hem de gelegenheid de boorden van haar nylons te voelen. Toen ze overeind kwam liet hij z'n hand nog even op die plaats. 
Ze reageerde niet, maar vroeg belangstellend: “Hoe lang blijven jullie in Kenia... en waar logeren jullie..?”
Lucinda zei haar de naam van het hotel en dat ze een paar weken zouden blijven.
“Dat is dan ook toevallig... daar logeer ik ook..” zei de vrouw in haar hemelsblauwe uniform, “...in dat hotel verblijft altijd het luchtvaartpersoneel... Ik heb speciaal deze reis aangevraagd om weer wat oude kennissen op te zoeken... die in de binnenlanden wonen. Ik blijf net zolang als jullie en vlieg met hetzelfde vluchtnummer als jullie terug... Hebben jullie al plannen of reserveringen gemaakt..?” 
Het jonge stel vertelde dat ze van plan waren op safari te gaan maar dat nog niet hadden gereserveerd. 
“Als jullie willen... kunnen jullie met mij mee gaan. Ik ga onder begeleiding van een gids de berglanden in en ik weet zeker dat hij er geen bezwaar tegen zal hebben als jullie mee gaan...”
George keek Lucinda aan en ze besloten gretig van dat aanbod gebruik te maken. Als een jong vrouwtje zo'n reis kon maken dan konden zij dat ook.
 

Toen ze de trap afdaalden op Jomo Kenyatte Airport daalde de warmte als een vochtige doek op hen neer. Ondanks het feit dat het al tegen middernacht liep, was het behoorlijk warm. Daarbij kwam dat de acht uur durende vliegreis hen dermate vermoeid had dat ze het vanzelf al heet hadden. Het duurde een tijdje voordat hun bagage arriveerde en de paspoortcontrole en douane nam ook nog veel tijd in beslag. Hun bagage werd zorgvuldig nagekeken. De beambte fronste z'n wenkbrauwen toen hij de koffer van Lucinda doorzocht. Hij staarde lange tijd naar een lichtblauw doorschijnend behaatje, deed toen de koffer dicht en krabbelde met een krijtje een paar aantekeningen op de buitenzijde van de koffer.
Met de Kentaco-taxi werden de kleine twintig kilometer naar het hotel probleemloos afgelegd. Het was rustig op de stoffige weg. Er was hun verteld dat ze beter na donker niet op straat konden komen.en het leek er op dat de bevolking dat ook wist. Een enkele auto passeerden ze en uiteindelijk stonden ze voor het majestueuze vijf sterren hotel.
Ondanks het late uur was het in de lobby een drukte van belang. Het was inmiddels al ver na middernacht -de twee uur tijdsverschil in aanmerking genomen-.
Een boy bracht hun bagage naar de kamer en nadat ze hem een fikse fooi hadden gegeven waren ze alleen. 
Lucinda gleed onmiddellijk uit haar kleren en stapte onder de douche. George schonk zichzelf een drankje in, plofte neer op een comfortabele sofa en begon wat boekjes en folders door te bladeren, toen er op de deur geklopt werd. 
“Ik had bij de receptie even nagevraagd welke kamer jullie hadden...” beantwoordde de stewardess zijn verbaasde blik. “...Mag ik binnen komen..?”
George deed een stap opzij en liet Miranda binnen. Ze had haar uniformrok en blouse nog aan. Ze ging op de sofa zitten en haalde een pakje Marlboro uit haar handtas, bood hem een sigaret aan en nam er zelf ook een. Hij gaf haar vuur en haar koele hand hield de zijne even vast. Net als tijdens de vliegreis sloegen de vonken over. George werd er verlegen van, zeker toen ze hem geamuseerd glimlachend aankeek.
“Wwwil je wwwat... drinken..?” stamelde hij.
“Gin en tonic alsjeblieft… Ik wilde jullie nog even zeggen...  dat onze gids morgen om tien uur bij me langs komt om...  nog een paar dingen door te spreken. Ik zou willen voorstellen om over twee dagen te vertrekken. De reis naar en door het wildpark is ongeveer 3 dagen en daarna nog een dag of wat de bergen in en ook dezelfde tijd weer terug. Dus zeg voor die tijd maar rustig je kamer op...  dat zal geen probleem zijn hier...!”
“Dat zien we morgen wel... “ antwoordde George vermoeid, en weer enigszins hersteld van de amoureuze schok.
“Wat zien we morgen wel?” Lucinda, haar haren afdrogend kwam spiernaakt de kamer binnen, zich volstrekt niet generend voor het bezoek.
George vertelde haar wat Miranda net had verteld en bleef daarbij steeds naar de zelfverzekerde stewardess kijken. 
Met haar helblauwe ogen nam ze Lucinda van top tot teen op.
“Zo.... nou zie ik je eens helemaal naakt.... Je hebt een mooi lichaam.....” zei ze.
“Dank je....” zei Lucinda en ging op een stoel zitten.
“Goh jongens...  ik heb al heel wat meegemaakt aan boord...  maar zo'n geil stel als jullie eerlijk gezegd nog nooit...  jullie mogen rustig weten, dat wat ik gezien heb...... me ontzettend heet heeft gemaakt..... Toen ik zijn lul zag...... had ik 'm wel zo in m'n mond willen nemen.....”
“Nou...  wie houd je tegen.....!” zei Lucinda.
“....aan boord kon ik toch niet met jullie mee doen...  stel je voor dat iemand dat zou zien. Daar komt trouwens bij... eh... had jij dat wel goed gevonden....?”
“Ja hoor, maar ik begrijp best dat je daarmee je baantje op het spel had gezet.  Als je wilt kan je nu de schade inhalen.”
Miranda keek hen met grote verwonderde ogen aan. “...meen je dat..? Bedoel je...  dat ik... nu...?”
“Ja natuurlijk, maar... eh... als je het niet erg vindt... blijf ik erbij en doe mee.  Oh... kijk eens George heeft er zin in...”
Inderdaad kon hij met geen mogelijkheid z'n erectie verbergen. Het idee dat dit vrouwtje zodadelijk z'n pik in haar mond zou nemen wond hem mateloos op.
Miranda twijfelde geen seconde meer en was in twee stappen bij hem. Het leek wel of ze er op gerekend had. Ze nam niet even de tijd voor een voorspel, maar ging kordaat te werk. Ze zakte op haar hurken en maakte z'n broek los. Haar koele hand gleed in z'n slip en pakte z'n dikke staander. Ze gromde en nam 'm stevig in haar handje en kneep er hard in. Ze trok z'n broek en slip naar beneden en verspilde niet te veel tijd om naar de dik geaderde paal kijken. Haar heerlijk mond omsloot z'n knuppel. Ze zoog en sabbelde dat het een lieve lust was. Ook z'n ballen ondergingen een heerlijke behandeling. Eén voor één zoog ze de dikke zaadballen in haar mond om dan weer langs de stam omhoog te gaan en z'n hele pik in een keer weer in haar mond te nemen. Z'n lustgevoelens stegen op en hij moest alle zeilen bijzetten om niet vroegtijdig tot een orgasme te komen.
George boog zich voorover en omvatte haar borsten. Zwaar hingen ze naar beneden en de gezwollen tepels waren goed voelbaar door de stof van haar beha en blouse heen. Ze zuchtte zwaar en legde haar hoofd op z'n dijbeen. Haar haren kriebelde tegen z'n pik. George kwam overeind en zag z'n lul glinsteren van haar speeksel wat zich vermengde met de gouden glans van haar blonde haar. Hij trok haar omhoog en nam haar in z'n armen. Hij perste z'n mond op de hare. Gulzig dronk ze z'n kus en haar tong drong diep in zijn mond.
Lucinda zat naar hen te kijken. Haar handen gleden loom door haar kruis en met haar vingers beroerde ze af en toe haar clitoris.
George ritste Miranda's rok los en schoof  'm over haar heupen. Het uniformstuk bleef op haar voeten liggen.
Ze klemde een hand rond z'n lul en maakte rukkende bewegingen. Een hete tinteling joeg door z'n lijf toen z'n pik in aanraking met de stof van haar lingerie kwam. Stuntelig maakte hij de knoopjes van haar blouse los en schoof het textiel van haar schouders en liet het op de grond vallen. Ze bleven in omstrengeling tegen elkaar staan en hun handen gleden verkennend over hun lijven. George kneedde haar ronde, harde billen en stak z'n hand in haar slipje. Via haar bilspleet tastte hij naar haar genotgrotje. 
Ze spreidde gewillig haar benen en gaf hem toegang tot haar intieme plekje. Hij woelde door de stugge haartjes en opende haar vochtige spleetje.
“Hmm... lik me... neuk me... hmmm... doe geil met me...  “ hijgde ze in z'n oor.
Hij deed een stapje achterwaarts en bekeek het begeerlijke vrouwtje. Wat stond ze daar uitdagend. Ze keek hem met haar zaadvragende ogen aan. George nam haar hand en trok haar naar het grote bed.
“Ga liggen lekker vrouwtje...” zei hij “....dan zal ik je verwennen....”
Ze strekte zich uit. Haar borsten welfden uit de pikante luxe beha. Haar lange benen waren nog omkleed met de lichtbruine nylons die hij die middag al gevoeld had. Ze waren vastgemaakt aan een net zo mooi en lux gordeltje en het slipje was bijpassend. George schoof het dunne broekje naar beneden en keek goedkeurend naar haar liefdesgrot. Korte roodblonde haartjes bedekten haar venusheuvel en de schaamlipjes stonden een weinig open. Het leek precies op een geopende oester. Een beetje vocht welde op uit haar vagina en gaf daardoor een zachtroze glans aan haar labia. De jonge man kwam dichterbij en snoof de geur van haar zeep vermengd met een beetje transpiratie op. Dit samen met de typische vrouwengeur maakte hem waanzinnig van genot. Hij perste z'n lippen op haar vrouwelijkheid en begon te beffen. Hoe meer hij cunnilingus bedreef hoe meer vocht ze produceerde. Wat was dit een geil, heet vrouwtje. 
Ze lag te steunen en te kreunen onder zijn erotische behandeling. Haar heupen kwamen los van het bed toen hij haar klit een paar maal achter elkaar toucheerde en plotseling begon ze te gillen.
“Ik kooooom... oh... oh... aaaiiieeee..... kom met je dikke pik..... oh ik kom....! oh.. neuk me...  alsjeblieft...  steek die dikke lul van je... in me... agghh...”
George wilde z'n pik in haar smachtende kut rammen, maar Lucinda maakte zich los uit de stoel en nam z'n pik diep in haar mond. George perste, ter compensatie, drie vingers tegelijk in de pulserende grot. Ze kneep zo hard dat hij z'n hand wel terug moest trekken, wilde hij voorkomen dat ze alle botjes in zijn hand zou breken.
Miranda opende en sloot haar dijen en haar kut knipoogde iedere keer, als ze haar benen van elkaar deed.
Lucinda deed haar uiterste best om George's lading zaad in haar mond te krijgen, maar hij wilde Miranda naaien. Hij vond wel dat ze daar recht op had. Hij pakte z'n vrouwtje bij haar hoofd een trok haar terug. Onwillig gaf ze gevolg aan z'n wens. Hij knikte naar Miranda en zei tegen Lucinda: “...misschien wil ze je wel likken..!”
Miranda lag nog na te schokken van haar orgasme toen George in haar drong. Haar kreet werd gesmoord door Lucinda, die haar kutje op d'r mond perste. Slurpend begon hun nieuw kennis te likken en te zuigen. Ze wist onmiskenbaar ook geil met vrouwen om te gaan. 
George legde haar enkels op z'n schouder en neukte haar diep. Vlak voor hem danste Lucinda op en neer. De greep die hij eerder om z'n vingers had gevoeld nam nu z'n pik vast. De oester was gesloten en knelde z'n paal bijna onwrikbaar vast. Ze ontspande even, waardoor George dieper in haar kon glijden, om hem daarna weer vast te grijpen. De vulkanische gevoelens welden op uit z'n tenen. De strakke greep om z'n pik, de gladheid van haar vagina, de hele entourage om hem heen maakte dat z'n eruptie hevig was. Zo hevig als hij nog nooit had meegemaakt. Het knalde er uit, hij kreeg het gevoel dat het bloed uit z'n lichaam getrokken werd en samen met het sperma z'n lichaam verliet. Het werd donker om hem heen toen hij volkomen uitgeput op de beide vrouwen neerviel. Lucinda was nog niet verzadigd, ze draaide zich om en duwde George aan de kant. Ze perste haar mond op de trekkende kut van Miranda en bezorgde haar daarmee orgasme op orgasme. Ze likte al het zaad uit haar natte spleet. Bij het zien van de van zaad en kutvocht glinsterende pik kwam de stewardess in beweging. Ze likte en zorgde er voor dat George's pik weer netjes schoon werd. Met gesloten ogen slikte ze bijna devoot alle sappen door. Nadat ze zich weer had aangekleed, zei ze bij het verlaten van de kamer: “luitjes...  ik wilde even zeker weten... of.. eh... we het goed met elkaar kunnen vinden.... de komende dagen... Welnu, ik ben er nu van overtuigd dat... eh... dat wel goed zit... doei... tot morgen..”

 

Hij was enorm… groot, zwart, sterk. Jmbwala stak met kop en schouders boven z'n landgenoten, maar ook boven de gemiddelde Europeaan uit. Hij zou hen begeleiden op de tocht door het Mount Kenya park, op weg naar het gebergte waar zijn stam al eeuwen hun leef- en jachtgebied had.
Hij kwam overeind toen George en Lucinda de tuin achter het hotel binnen wandelden. De nacht was vermoeiend voor hen geweest en ze hadden zich behoorlijk verslapen. Uiteindelijk waren ze wakker geworden doordat Miranda op de deur bonsde. Ze hadden zich snel gedoucht en aangekleed. 
Er stond een uitgebreid ontbijt op tafel, daar had Miranda nog voor gezorgd.
Jmbwala gaf een stevige hand. George's toch niet kleine bakkershand verdween in de grote zwarte hand van de man. Hij had iets koninklijks over zich en keek beiden diep in de ogen. George voelde zich even niet op z'n gemak, het was net of hij hun binnenste probeerde te doorgronden. De mond van de neger plooide zich in een glimlach en z'n witte tanden werden zichtbaar. Hun beangstigende gevoel verdween als sneeuw voor de zon. 
Ze gingen zitten en Miranda vertelde: “dit is Jmbwala...  hij zal met ons door het gebergte trekken. Ik noem hem overigens James... dat is wat makkelijker uit te spreken... “ 
Hij knikte hen toe. Het gesprek werd in het Engels gevoerd en hij vertelde dat hij over twee dagen vroeg in de ochtend met hen wilde vertrekken en dat hij dacht dat George en Lucinda een zeer geschikt stel waren om met hem de tocht te maken. De reis zou ongeveer twee dagen duren en ze zouden in de open lucht overnachten. 
Miranda, die de tocht al eens eerder had gemaakt, verzekerde hen dat ze zich geen zorgen hoefden te maken. James kende het gebied als geen ander en wist heel goed gevaar uit de weg te gaan. 
Hij gaf nog een aantal tips over kleding, schoenen en andere dingen die meegenomen moest worden. Hij zorgde voor vervoer, voedsel en overnachtingmiddelen, zoals tenten en hangmatten.
Ze hadden de tijd hard nodig om allerlei dingen te regelen, dus na het ontbijt gingen ze gelijk aan de slag. Miranda kende de weg goed in de grote, stoffige stad en binnen niet al te lange tijd had het jonge stel de spullen die ze nodig dachten te hebben bij elkaar. 
De hoteldirectie was het er niet mee eens dat ze hun kamer opzegden, maar na bemiddeling van Miranda kregen ze het voor elkaar dat een deel van hun bagage in het hotel kon worden opgeslagen en dat ze weer een kamer hadden als ze terug kwamen.
Die nacht brachten ze met z'n drieën door in de, van airconditioning voorziene kamer van Miranda. Beide vrouwtjes hadden een groot talent om mannen te verwennen maar ook George zorgde er voor dat ook zij niets te kort kwamen.

 

Het was nog donker toen in vroege ochtend hun spullen in de Landrover van James werden geladen. Ze reden oostwaarts en even buiten de stad kwam de zon in al haar glorie boven de kim uit. Het was een schitterende tocht, door een prachtig land. Het was jammer dat met enige regelmaat militairen of politie hen aanhielden en de auto overhoop haalden. James had hier ervaring in en wist een aantal keren een langdurig oponthoud te voorkomen door een fles drank weg te geven of een pakje sigaretten.
Rond een uur of elf in de ochtend en stopten ze onder een paar bomen. De meisjes zorgden voor koffie en iets te eten. James en George spanden een paar hangmatten tussen de bomen. James zocht de omgeving af naar slangen of een eventuele rustplaats van wilde dieren. Toen hij zich er van verzekerd had dat die er niet waren besloot hij om tijdens de grootste hitte van de dag op die plaats te blijven en later in de middag verder te trekken. Na de dorst en honger gestild te hebben strekten ze zich uit in de hangmatten. James hield een oogje in het zeil terwijl de anderen in diepe slaap waren. 
Toen George wakker werd sliepen de meisjes nog. James keek hem vanuit z'n hangmat geamuseerd aan, terwijl z'n hand op en neer ging over z'n gigantische pik. Met z'n broek open lag hij zich op te geilen met z'n blik op de twee mooie meiden. Die zagen er ook opwindend uit, in hun korte broekjes en strakke T-shirts. 
George volgde z'n blik en zag waar hij zo opgewonden van was geraakt. Miranda lag met gespreide benen te slapen en haar broekspijpje stond zodanig open dat haar roodblonde krulletjes en zelfs een deel van haar schaamlippen duidelijk zichtbaar waren. 
George knikte hem toe en de neger smakte met z'n lippen. Hij fluisterde: “Ik wil haar neuken....!”
“Misschien vanavond....” zei George, “.....dan maken we er een gezellige avond van.....”
Hij gromde en draaide met z'n ogen, slaakte vervolgens een zucht en borg teleurgesteld z'n boomstam weer op. Hij sprong uit z'n mat en knoopte die los. 
George wekte de meisjes en knoopte hun matten los waarna de tocht weer verder ging.
Ze passeerden een grote kudde zebra's die samen met gazellen aan het grazen waren. Aan een bomenrand deden een aantal giraffen zich te goed aan de blaadjes. Het was een beeld dat ze de komende dagen steeds zouden zien.
George zat met Miranda achter in de auto. Lucinda had naast James plaats genomen en maakte herhaaldelijk foto's van het fraaie landschap met z'n gevarieerde wildstand.
George vertelde Miranda wat James die middag had gedaan en gezegd. 
Lachend zei ze: “Kan hij zich weer niet inhouden....! Nou hij mag mij weer heerlijk neuken..... met de boomstam van hem..... Hij is een fantastische neuker...  de vorige keer heeft hij me goed verzorgd. Hij is nu bang dat... door de aanwezigheid van Lucinda en jou... er niets van neuken komt... “
George werd nieuwsgierig, hoe zou het gaan? Zou Lucinda ook met deze natuurmens naar bed willen?
Het bleek dat de meisjes er al samen over gesproken hadden, want 's avonds - het was vroeg donker - toen de tenten waren opgeslagen, en ze zich rond het vuur hadden gezet om wat te eten, begon het feestje vanzelf.
Voor de tweede keer die dag werd de paal van James zichtbaar. Deze was zeker dertig centimeter lang en een centimeter of zes van doorsnee. 
Handig haalden de meiden z'n genotknots tevoorschijn toen ze merkten dat hij weer geil was. Miranda hapte gulzig het dikke vlees in haar mond en ook George's kleine vrouwtje boog zich over het onderlijf van de grote neger en zoog de eikel tussen haar lippen. 
George kreeg een stijve en bewoog zich naar het trio toe. Lucinda zat James te pijpen, dus nam het andere meisje het initiatief om zijn lul te ontbloten en in haar mond te zuigen. Het gegeil begon en in de vrije natuur bood dat vele nieuwe mogelijkheden. 
James ging op z'n buik op een hangmat liggen en stak z'n pik door de mazen, het silhouet zag er tegen het vuur indrukwekkend uit. De meisjes konden hem op die manier heerlijk pijpen. George volgde z'n voorbeeld en kreeg ook een verrukkelijke zuigbeurt van de meisjes. 
Daarna gingen zij naast elkaar in een hangmat liggen die precies op pikhoogte hing zodat de mannen hun lansen in de gretige en natte flamoezen konden steken. 
Lucinda gilde het uit toen de lange lat in haar drong, maar zij had al eens eerder kennis gemaakt met een zwarte pik en die was zeker zo lang en dik als deze geweest. De zompige kut van Miranda omklemde George's pik en rustig werkten ze naar een gezamenlijk orgasme. Toen ze hun pikken terug trokken stroomden de sappen uit de openstaande neukgrotten.
De dagen daarna, ook tijdens de middagrust, neukten ze als wilde beesten. Ze hadden echt het gevoel dat ze een waren met de natuur en bezorgden elkaar derhalve menig nat uur.

 

In de middag van de derde dag kwamen ze aan bij het primitieve dorp van James. Hoewel primitief het juiste woord is voor het gebrek aan elektra, stromend water etc. hadden de bewoners er niet de minste last van. De gemeenschap bestond uit een kleine vijftig mensen. Van oud tot jong hadden ze allemaal dezelfde edele uitstraling als James. Ze dromden om de bezoekers heen die de kraal binnen stapten en staarden hen aan. 
James stak z'n hand omhoog ter begroeting en dat was blijkbaar een signaal. De vrouwen en meisjes slaakten hoge keelklanken terwijl de mannen het typische Afrikaanse diepe, een beetje treurige ondertoon uit hun kelen lieten klinken. Ze liepen naar een grote hut en het geluid bleef aanhouden. Het hield onmiddellijk op toen ze naar binnen gingen.
Gastvrij liet James hun plaats nemen op huiden van wilde dieren die overvloedig in de ruimte waren uitgespreid en opgehangen. Het dak bestond uit palmbladeren die kunstig waren bevestigd aan een stevige houtconstructie. In het midden van de grote hut die, zoals later bleek, het gemeenschapshuis was, bevond zich een grote stookplaats waarop hout was gestapeld om op het moment dat het kouder werd te worden aangestoken. 
James klapte in z'n handen en een paar vrouwen kwamen binnen met eten en drinken. Een grote schaal met gebraden vlees waarover heen een gelei van bosvruchten was gegoten gaf aan dat ze het niet slecht hadden en ook de dranken waren afkomstig van het sap van vruchten. De smaak was typisch, maar het wende snel en zeker na de vermoeiende tocht lieten ze het zich uitstekend smaken.
De tocht was imposant geweest. Na twee en een halve dag rijden hadden ze de Landrover achter gelaten in een grot aan de rand van een ogenschijnlijk onherbergzaam gebied. Met slechts ieder een rugzak waren ze te voet de heuvels over getrokken. Ze waren langs prachtige natuurgebieden gekomen afgewisseld met smalle richels, met aan de ene kant de bergwand en aan de andere kant duizelingwekkende diepten. 
Na een dag lopen wees James hun het dorp, dat diep in een dal aan een glinsterend riviertje was gelegen. Het duurde echter nog bijna een hele dag voordat ze daar arriveerden. 
Nadat ze zich hadden gelaafd en opgefrist wandelde George het dorp in. Het volkje stond nog steeds op het dorpsplein te wachten op de dingen die ze blijkbaar verwachtten. Hij ging tussen hen door en nam hen in zich op. De mannen waren herkenbaar aan een lange dunne speer in hun hand en waarop ze voortdurend schenen te leunen. Naast een kralen ketting om hun hals was de enige lichaamsbedekking een dierenhuid die hun geslacht aan het oog onttrok. Ze waren allemaal lang en pezig, maar geen van de mannen was zo groot en stevig als James.
De vrouwen waren over het algemeen iets kleiner dan de mannen, maar hun rijzige gestalten gaf ze iets majestueus. Om hun lange slanke hals droegen ze glinsterende ringen en in tegenstelling tot de mannen die allemaal een wilde haarbos hadden, was hun kroeshaar kort geknipt. Hun onbedekte borsten waren stevig en rond en priemden recht vooruit. Hun onderlijven werden bekleed met een doek die ze rond hun middel hadden geknoopt en tot net onder de knieën reikte. De kleinere kinderen waren naakt en speelden tussen kleine wilde varkentjes aan de rand van het erf. De ronde woningen waren kriskras door elkaar rond het dorpsplein gezet en daarachter lagen tuintjes waar ze groenten teelden. Het hele dorp was omheind door een palissade met scherpe omhoog stekende punten om te voorkomen dat wilde dieren binnen konden komen. Door het dorp stroomde een helder glinsterend stroompje die op de plaatsen waar het de palissade doorbrak van de buitenwereld was afgesloten door een traliewerk waar vissen makkelijk door konden maar grote beesten zoals krokodillen en dergelijke nooit doorheen konden. Een doorwaadbare plaats maakte het mogelijk om van de ene naar de andere kant van het dorp te komen. Het was doodstil. De rust werd alleen maar verstoord door de geluiden uit het bos, die voornamelijk werden veroorzaakt door krijsende apen en vogels. 
Lucinda en Miranda kwamen ook naar buiten en voegden zich bij George. 
“We werden naar buiten gestuurd...  door die vrouwen... “ zei Lucinda verontwaardigd.
“Wacht maar af...  op de gebeurtenissen...  James wil heel even alleen zijn. De zon is bijna onder en dan zal je wat beleven.....” stelde Miranda haar gerust. Tenslotte zou zij wel weten wat er gaat gebeuren. Ze had het al een keer ervaren.

 

De hemel kleurde vuurrood en op het moment dat de laatste zonnestraal achter de heuvels verdween zetten trommels een monotoon ritme in. Op dat moment kwam luid gillend en krijsend een vervaarlijk uitziende man het dorpsplein op rennen. Boven op zijn hoofd droeg hij een tijgerkop en de huid van het dier hing als een cape over z'n schouders en reikte tot op de grond. In z'n hand hield hij een soort ratelaar waarmee hij een hels kabaal veroorzaakte.
Lucinda stond verstijfd naar de griezel te staren. Miranda daarentegen glimlachte
“...jullie hoeven niet bang te zijn.... Dit is het ritueel dat plaatsvindt...  om de nacht van de vruchtbaarheid in te luiden..... dit is een soort medicijnman of tovenaar...  eigenlijk is hij ongevaarlijk... maar vergis je niet en maak hem niet kwaad.... Ik heb me laten vertellen dat hij over een soort magische kracht beschikt.... die hij gebruikt tegen iedereen die niet doet wat hij zegt. Niemand kan me echter vertellen wat hij kan... omdat niemand het in z'n hoofd haalt om zich tegen hem te verzetten. Kijk..... nu wordt hij een beetje boos op mij...  omdat ik sta te praten. Wees dus verder maar stil en wacht rustig af... “
De medicijnman kwam op hen afgestoven en kwam vlak voor Miranda tot stilstand. Hij stootte een paar klanken uit, aaide over haar blonde haar en draaide zich om naar Lucinda en streelde over haar rossige krullen. George was hem blijkbaar geen blik aardig, want hij draaide zich om, rende de kring rond en liep naar het midden. Opeens had hij een gouden staf in z'n handen die hij in de lucht stak. Onmiddellijk begon het hele volkje weer te gillen en verspreidde zich. Ieder ging naar hun eigen hut en opeens was het plein leeg. Drie vrouwen trokken de blanken mee en duwden hen een hut binnen. Daar was hun bagage keurig neergezet en verder was de ruimte leeg. 
Ze bleven daar wat verloren staan en George wilde juist aan Miranda vragen wat er nou toch aan de hand was, toen James binnen kwam. Hij was naakt op een lendendoek na.
“Sorry vrienden... “ zei hij, “...ik had jullie moeten voorbereiden... maar ik wilde dit als verrassing voor jullie bewaren. Vannacht...  is het feest van de vruchtbaarheid. Dat vieren we ieder jaar om deze tijd,  bij volle maan. Als de maan straks opkomt... moeten jullie naar buiten gaan... maar niet zoals je nu gekleed bent. Dadelijk zullen een paar vrouwen komen, die jullie volgens onze traditie beschilderen en aankleden. Wat er daarna gebeurt... zullen jullie vanzelf wel zien. Blijf maar bij mij in de buurt... dan gaat alles vanzelf... “
“We worden toch niet geofferd... of zo... hè..?” vroeg Lucinda met een piepstemmetje.
James liet z'n witte tanden zien en diep uit z'n keel welde een lach op. 
“Nee hoor..... maak je maar niet ongerust...  we zijn geen onmensen. Ik ben er van overtuigd...  dat je onze rituelen heel leuk zult vinden...  O.... ja...  nog een ding..... ga niet naar buiten...  voordat de trommels weer beginnen... “ James vertrok en even later kwamen drie jonge meisjes binnen. Ze deden hun kleed af en legden dat op de grond en kwamen op de man en twee vrouwen af. Het meisje dat naar George kwam was lang en slank. Ze had mooie stevige borsten en prachtige lange welgevormde benen. Ze begon onhandig de knoopjes van z'n overhemd los te maken. Hij liet haar begaan en even later was hij, net als de meisjes, spiernaakt. 
Uit de wand van de hut haalden ze een houten bak gevuld met water tevoorschijn en een mand met allerlei dingen daarin. Of het er nu altijd al gestaan had en het in de duisternis niet te zien was geweest of dat het door de wand werd aangereikt werd hen niet duidelijk. De meisjes begonnen hen te wassen. Van top tot teen werden ze ingesmeerd met een soort olie. De meisjes giechelden toen ze met veel aandacht hun geslachtsdelen behandelden. Met vaardige hand masseerde het meisje George's pik en ballen, zodat hij binnen de kortste keren een stijve had. Het negerinnetje keek met glinsterende ogen naar de witte staaf. Daarna werden ze met diverse kleurstoffen ingesmeerd zodat ze er even later uitzagen als een stel overrijpe bananen.
Nadat ze met hun gasten klaar waren, verzorgden de meisjes elkaar en even later was alleen aan de kleur en dracht van het haar nog een onderscheid te maken tussen de autochtonen en de blanken.
De drums begonnen en de meisjes duwden het drietal giechelend naar buiten. Alle hutten stroomden op dat moment leeg en iedereen was op dezelfde manier beschilderd en verder naakt. Volwassenen en kinderen gingen in een grote kring op boomstammen zitten die daar waren neergelegd. Overal waren vuren aangestoken zodat er licht genoeg was en men zich ook wat konden warmen.
James was niet beschilderd. Hij had een goudkleurige cape om z'n schouders en op z'n hoofd droeg hij een kroon en in z'n hand hield hij een scepter. Hij wenkte het drietal waarna ze naast hem plaats namen. Er kwamen kruiken met drank voorbij en iedereen dronk daaruit zoveel als ze wilden. Het smaakte bitterzoet en veroorzaakte een warm gevoel in de buik en zonder erotische gedachten of opwinding door iets anders, begon George's pik stijf te worden. Ook die van James groeide tot maximale grote. De meisjes schuifelden met hun dijen en hun tepels werden stijf. Blijkbaar onderging iedereen die gedronken had hetzelfde, want overal staken de palen uit het onderlijf van de mannen en konden de vrouwen niet stil blijven zitten.
Zes meisjes, ze waren niet ouder dan een jaar of twaalf, dertien, gingen in het midden van de kring op de grond zitten. De medicijnman, nu ook naakt maar nog wel met de tijgerkop op z'n hoofd, kwam dansend de kring binnen. Met groteske danspassen ging hij om de jonge meisjes heen.
“Dit zijn maagden..... die het afgelopen jaar ongesteld zijn geworden....” legde James uit.
De medicijnman sprong op George af. Had hij hem eerder geen blik waardig gegund, nu was al zijn aandacht op hem gericht. Hij wees met z'n staf op de pik van de jongen. 
James stootte hem aan.
“Het is aan jou...  om de meisjes te ontmaagden en te bevruchten. Ze zijn nu van jou...  Als je hen alle zes genaaid hebt..... gaat het feest echt beginnen.....”
George stond op en voelde zich sterk en niet alleen dat, hij voelde zich ook ontzettend geil. Zes jonge meisjes neuken, wie zou hem dat ooit na kunnen doen. De medicijnman wees weer met de staf op z'n pik en toen op het onderlichaam van een van de meisjes. Hij knikte met z'n hoofd en likte z'n lippen. 
George liep op het bewuste meisje af. Het kind ging gewillig op haar knieën zitten en duwde haar kontje naar hem toe. Ze wist blijkbaar goed wat er ging gebeuren, maar George wilde het niet op die manier. Hij draaide haar om en legde haar op haar rug. Het grietje keek hem aan met een blik van 'wat ga je me nou doen!'
George deed haar benen uit elkaar en nam ertussen plaats. Met z'n vingers deed hij de haarloze kutlipjes uit elkaar en plaatste z'n eikel voor de ingang. Het lawaai nam zo in hevigheid toe dat hij even opkeek. Een aantal mannen was gaan staan en met uitgestrekte hand wezen ze naar hem. James kwam naast hem staan. 
“Het is goed dat je er bent..... dan leren ze ook eens een ander standje...  dan op z'n aapjes' of op z'n hondjes...  zoals jullie zeggen. Ze weten niet beter...  of je naait een vrouw van achteren. Dit hebben ze nog nooit gezien...  Vooruit steek 'm er in...   en neuk dat meisje... “ zei hij.
Dat liet George zich geen tweede keer zeggen. Hij perste z'n eikel in het nauwe, maagdelijke kutje. Hij wachtte even en dreef toen langzaam z'n staalharde paal dieper in het meisje. 
Het kind keek hem met grote, wat angstige, kijkers aan. Hij trok z'n lat een beetje terug om daarna onvervaard dieper in haar dringen. Tot hij iets van weerstand voelde. Hij realiseerde zich dat hij nog nooit een meisje ontmaagd had maar steeds met ervaren vrouwen van doen had gehad.
Het taaie vlies was niet taai genoeg om hem tegen te houden. Hij trok z'n pik weer even terug en stak toen toe. De weerstand week en hij zat met de volle lengte in haar grotje. Hij bleef even stil op het kind liggen en toen begonnen z'n heupen het pompende werk. Het meisje genoot zichtbaar en klemde haar benen rond z'n heupen. Ze danste met hem mee in een stevig ritme. Het jonge kutje was strak en iedere knobbel en oneffenheid in haar vagina was voelbaar. Ze slaakte kleine keelgeluidjes toen ze haar orgasme bereikte. Haar kutje knelde zich om z'n paal en melkte het sap uit z'n ballen. Diep spoot George z'n zaad in het eerste ex-maagdje en vulde haar vrouwelijkheid tot in alle uithoeken. Hij trok z'n pik uit het lekkende kutje en voelde zich nog steeds geil. Hij vroeg zich af of hij het vol zou kunnen houden om ook de overige meisjes op die manier te bedienen. 
De medicijnman hield hem de kruik voor en goot een flinke hoeveelheid van de vloeistof in z'n keel. Weer ervoer hij het warme gevoel, wat z'n lendenen in vuur en vlam zette. Z'n pik was weer paraat voor het volgende slachtoffer. Haar nam hij op dezelfde manier. Met het derde meisje probeerde George wat anders uit en liet haar op zich rijden. Om niets van het zaad verloren te laten gaan, draaide hij haar vlak voor z'n orgasme op haar rug en spoot in het van geilheid spartelende negermeisje. Het drankje zorgde er voor dat z'n zaadproductie op volle toeren draaide. Steeds presteerde hij het om nog een flinke hoeveelheid sperma in de meisjes te pompen. Het drankje uit de kruik verrichtte wonderen.
Toen z'n werk' er op zat, realiseerde hij zich, dat hij als fokstier was gebruikt en als het allemaal goed was gegaan er over negen maanden een aantal halfbloedjes geboren zouden worden.
De meisjes waren blijven liggen om er voor te zorgen dat de zaadjes hun weg konden vinden. Nu tilden een paar mannen hen op en brachten ze naar hun hutten.
Met de orgie nam ook het gekrijs en gegil toe. Alle vrouwen en mannen wilden nieuwe standjes uit proberen. 
Een mooie vrouw ging voor George op haar rug liggen en spreidde haar benen. Ze wees op z'n pik en dan op haar kut. Hij zuchtte diep en voor de zevende keer die avond naaide hij een andere vrouw. Hij zou er nog veel meer krijgen die nacht en ook Lucinda en Miranda kwamen niets te kort. 
George lag een heerlijk gewillig vrouwtje te neuken en Lucinda zat naast hem. Ze liet zich op z'n aapjes' neuken door een oudere man. In haar mond had ze de pik van een knaapje, die zeker niet ouder was dan een jaar of tien. Dit was weer iets nieuws voor de gemeenschap en het duurde dan ook niet lang of alle vrouwen wilden leren pijpen. Het waren stuk voor stuk goede leerlingen.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen