Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
George 4

Bij hun thuiskomst werden George en Lucinda aangenaam verrast. Z'n ouders hadden een bungalowtje gevonden en de woning achter en boven de bakkerij verlaten. Voordat ze vertrokken had het jonge stel hun plannen voor de woning al op papier gezet en meubels besteld. Door de zorg van Nathalie en David had een decorateur het huis omgetoverd in een frisse, moderne woning. De binnenhuisarchitect had zorggedragen voor een stoffering die geheel overeenkomstig hun eisen was uitgevoerd en een aantal meubels, waaronder een groot hemelbed was al op z'n plaats gezet. Angelique en Theo hadden er voor gezorgd dat de bar goed gevuld was.

Een paar dagen tevoren waren Paul en zijn vrouw ook weer terug gekeerd van hun honeymoon en hij had z'n zusje en zwager van het vliegveld opgehaald en naar huis gebracht. 
George's ouders, Karla en de ouders van Leonie en ook tante Viola waren van de partij om hen welkom te heten.
Onder het genot van een drankje vertelden ze uitgebreid over hun ervaringen in Kenia. Over de wellustige Miranda en James en over de stam in de bergen die vermoedelijk over negen maanden behoorlijk uitgebreid zou worden met een aantal kindertjes met blauwe ogen en misschien wel blond haar. George had in de week dat ze bij de stam verbleven, iedere vruchtbare vrouw volgespoten met z'n zaad en aangezien ze van voorbehoedmiddelen nog nooit gehoord hadden zou dat zeker tot zwangerschap leiden. De donkere mannen hadden er op gestaan dat hij zoveel mogelijk vrouwen neukte en bevruchtte. De mannen zelf hadden geprobeerd de twee blanke vrouwtjes te bevruchten, maar die waren wel zo wijs geweest, steeds keurig op tijd de pil in te nemen. 
Van de medicijnman had George een fles met het extract van de stimulerende drank meegekregen en als dat werd aangelengd met water zou hij voorlopig wel vooruit kunnen.
Ook Paul en Leonie hadden prachtige avonturen beleefd. In het merengebied van Finland waren ze tegen een stel aangelopen die bijzonder graag eens met een andere partner naar bed wilde. Paul en Leonie waren dan ook maar al te zeer bereid geweest ze in dit fenomeen in te wijden en later bleken er in het hotel meer mensen te zijn die hun horizon op seksgebied wilden verbreden zodat hun vakantie ook was geëindigd in een orgie zonder grenzen en dat niet alleen omdat er Noren, Zweden, Finnen, Denen, Duitsers en zelfs Belgen bij betrokken waren. Allen hadden beloofd naar het Dorp komen en op de camping nieuwe avonturen te beleven.
In het Dorp was het vrij rustig gebleven. Iedereen had het te druk gehad met verhuizingen en het inrichten van woningen. Aan de manier van doen van de aanwezigen was af te leiden dat ze het weer eens hoog tijd vonden voor een orgie. 
Gelukkig had Lucinda en George meer dan een week de tijd gehad om bij te komen van hun seksuele inspanningen en dat was wel nodig geweest. George's pik was behoorlijk beschadigd geraakt van al die neuk- en pijppartijen en ook Lucinda was niet ongeschonden uit de strijd gekomen. Haar kontje en kutje hadden aangevoeld als rauw vlees. Maar een week was voldoende geweest om de wondjes te laten helen zodat ze de laatste avond nog op een gepaste manier met Miranda in bed hadden kunnen doorbrengen.
 

Tante Viola perste haar lichaam tegen George aan en liet haar handen over z'n gulp glijden.
“Ik denk... dat er mensen zijn die er weer zin hebben... in een potje neuken... of niet dan...” zei Georges vader. 
Aan het gegrom van de anderen was te horen dat niemand daar bezwaar tegen maakte. 
Karla maakte David's broek open. Leonie's vader stak z'n hoofd onder de rok van Lucinda. George's moeder ontfermde zich samen met Ineke, de moeder van Leonie, over Paul. Leonie hield zich bezig met de tieten van Lucinda, die nu door Harm gebeft werd. Viola haalde de pik uit George's broek en bekeek de halfstijve paal. Ze zuchtte diep en nam de hele lengte in haar mond. Met gesloten ogen liet hij haar begaan en genoot van haar fluwelen tong. Hij dacht terug aan wat Lucinda hem had verteld over deze vrouw. Eerst was ze een ongelooflijke stijve trut geweest en nadat ze min of meer door haar neefje, Paul, was verkracht was ze veranderd in een taboeloos neukbeest. Hij trok z'n pik uit de warme mond van z'n aangetrouwde tante en hielp haar uit haar jurk. Haar dikke joekels werden opgehouden door een halve beha, waar de gezwollen tepels bovenuit staken. Een slipje droeg ze niet, maar wel nylons en een jarretelgordeltje. George omvatte haar venusheuvel met volle hand. 
“Hmm... wat voelt dat nog lekker glad aan... “ kreunde hij.
“Ja hè... lekker... ik scheer m'n kutje iedere keer... en eh... niet alleen omdat ik het mooi en hygiënisch vind...  maar het windt me ook op... na iedere scheerpartij kom ik lekker klaar.. oh... heerlijk gewoon... “
George ontdeed zich van z'n kleding en liet haar plaats nemen in een fauteuil. Hij spreidde haar benen en bekeek haar rijpe neukgrot. Er sijpelde dun straaltje vocht uit haar vagina. Hij stak z'n tong uit en likte het op. Vervolgens begon hij haar grotje verder uit te likken, zodat ze schokkend klaar kwam. Leonie wurmde zich tussen z'n benen en met haar mond ontfermde ze zich over z'n pik. George keek achter zich en zag dat z'n vrouwtje haar korte rokje tot haar middel omhoog had getrokken en door z'n vader op z'n hondjes werd geneukt. Zelf drukte ze haar gezicht in het kruis van Leonie. Karla en Harm lagen op de vloer te neuken. De oudere man, die eerst nooit iets van seks wilde weten, naaide of z'n leven er van af hing en kwam als een razende tot een orgasme. Paul had z'n schoonmoeder en Nathalie in de negenenzestig positie op elkaar gelegd en vulde beurtelings hun mond of kut, terwijl de vrouwen elkaar likten. George raakte oververhit en trok z'n pik uit de mond van Leonie en knalde 'm in de stomende kut van Viola. Hij tilde haar van de bank en liet haar achterover hangen. Met haar benen rond z'n heupen geslagen verankerde ze hem stevig en kon hij haar met korte rukjes neuken. De jonge man sloeg z'n armen om haar heen en liep met haar aan zich vast gespietst door de kamer en legde haar op tafel om verder met haar te neuken. De hete vrouw kwam weer klaar en George hielp haar van de tafel zodat ze Karla kon helpen weer nieuw leven te blazen in de verslapte pik van Harm.
Lucinda zag haar man aankomen en trok haar mond van het onderlijf van Leonie.
“Zo... nu zal ik jouw eens even neuken...  geil schoonzusje van me...” zei George.
Glimlachend keek Leonie hem aan en kreunde wellustig.
“Oh... ja George...  neuk me... oh... ik heb zo'n zin in je stijve pik...!”  
Ze spreidde haar lange benen. Om haar enkel bungelde nog haar transparante slipje. Haar zwager bekeek haar nieuwsgierig en zei: “...wat heb jij nu aan...?”
Ze lachte en fluisterde: “....dit wordt veel verkocht in Finland... en het leek mij wel makkelijk... dus... heb ik een partijtje van deze panty’s meegebracht.....”
Ze had een panty aan waarvan het kruis en de zijkanten open waren zodat het wel leek of ze jarretelgordeltje droeg maar dan wel een grote. 
“Hmmm..” zei George, “al met al ziet het er wel leuk uit... maar ik vind het minder opwindend dan kousen met een los gordeltje...  ik kan er niet echt een kick krijgen, trouwens ook niet van die zelfophoudende nylons, die sommige vrouwen wel eens dragen... “
“Nou jochie...  daar zal je dan maar aan moeten wennen..” zei Leonie, haar schaamlippen met haar vingers uit elkaar trekkend, zodat haar roze grotje voor hem open lag. George trok aan z'n stijve piel en drukte z'n eikel in haar vochtige neukhol. Langzaam ging hij dieper in haar en begon stevig te raggen. 
“Hmm... wat voelt je kutje toch heerlijk aan.....”
“...ja... ja... neuk... ohh... ga lekker diep, zo ja... hmm... naai me... oh..hmm... lekker... ga door..!”
George's borst kwam in aanraking met de koele stof van haar zijden blouse, hetgeen op een bepaalde manier heel opwindend was. Ze naaiden door en zijn orgasme stond voor de deur. Het blonde vrouwtje had het in de gaten.
“Kom in m'n mond..... spuit je geilheid in m'n gezicht...  niet in m'n kut spuiten... oh... oh... aaahgg...!” Op dat moment kwam ze zelf klaar en George trok z'n pik uit haar trekkende kut en hield 'm voor haar mond. Een paar rukken aan z'n kloppende paal en z'n zaad slingerde naar buiten. De eerste straal kwam op haar bovenlip en ketste via haar wang in haar korte haar. De tweede mikte hij recht in haar open mond en de volgende ejaculatie trof haar andere wang. Toen hij uitgespoten was, zat haar hele gezicht en haar onder het zaad. Het droop van haar wang en bleef in haar oor hangen. Met het slipje dat ze van haar enkel viste, veegde ze haar gezicht schoon en perste toen haar mond op die van hem. 
“Bedankt lieverd... “ zei ze, “....dit was precies... wat ik nodig had...!”
George leunde tegen een stoel en zag Paul zich met Ineke vermaken. Zij lag op haar zij en had een been op z'n schouder gelegd waardoor haar onderlijf iets van de vloer kwam en hij haar op z'n knieën zittend kon neuken. 
Karla kwam naar George toe en bleef wijdbeens voor hem staan. 
“Hoe is het met m'n leerling...?” vroeg ze, “....laat eens zien of je nog wat bijgeleerd hebt sinds de laatste keer...!” Haar poesje bevond zich ter hoogte van z'n gezicht. Hij legde z'n handen op haar billen en trok haar naar zich toe. Ze deed een stapje voorwaarts en plaatste een voet op de stoel waar hij tegenaan zat. De verrukkelijke natte kut kwam op hem af en benam even zijn adem toen ze 'm op z'n neus en mond tegelijk perste. Hij verplaatste z'n hoofd iets en begon te likken. Haar schaamlippen waren gezwollen en haar klit stak als een klein piemeltje naar voren. Het knopje was groter dan hij ooit bij haar gezien had. De jeugdige bakker likte er over en begon het daarna te pijpen. Ze schokte en schudde en drukte haar onderlijf steviger tegen z'n gezicht. Haar sappen vloeiden nu overvloedig over z'n gezicht. Z'n vingers vonden haar achteringang en met een lichte druk schoof een er van haar holletje in. 
“Ja... ja.. in m'n kont.... ja... ga door... vinger m'n kontje..!” stamelde ze. 
Ondertussen stroomden haar sappen door. De vrouw draaide zich om en nam z'n pik in haar hand en rukte er aan tot hij wat stijver werd. Ze vond 'm stijf genoeg en zakte door haar heupen en pinde zich op 'm vast. Hij pakte haar bij haar heupen en liet haar op en neer pompen. Haar hoofd schudde van wellust en z'n aandacht werd getrokken naar haar tieten die vlak voor z'n ogen op en neer kletsten. Hij kauwde op haar tepels en kneedde het stevige vlees tot ze opeens opstond.
“Kom...  geile vent… naai me in m'n kont... kom steek 'm in m'n strakke gat!” gromde ze hitsig. Ze boog voorover en zette een voet op de zitting van de stoel. George ging achter haar staan en stak z'n lul in haar kut en met z'n duim doorboorde hij het rozetje. Hij ging een etage hoger. Verbazend gemakkelijk gleed hij haar poepgat binnen en begon te pompen.
“Ja... ja.. lekker.... ga door.... hmmm...heerlijk...!” kreunde ze.
Hij streelde haar opgetrokken been en vond haar kut. Hij nam haar gezwollen clitoris tussen duim en wijsvinger en kneep er zachtjes in. 
“Oh.. ja lekker...oh... naai m'n kont en vinger m'n kut.. ja lekker.....” slaakte ze geile kreetjes. Ze porde haar kont harder naar achteren. 
“Ohhh.. lekker geil wijfie...wat een lekkere dijen heb je... aaggh.. en lekker nat ben je... de boorden van je nylons zijn doorweekt van.... je sappen... oh.. het geil druipt er uit... kijk eens je spuit je geilheid in m'n hand.....” Hij trok z'n hand voorzichtig terug, in z'n handpalm lag een klein plasje kutsap. Hij likte het op en slikte het aromatische goedje met gesloten ogen door. Z'n hand veegde hij aan haar kous af.
Het gebrom van een vibrator ging door de kamer. Leonie ging er mee over haar klit terwijl ze naar de anderen zat te kijken. 
“Steek 'm in de kut van Karla.....” zei George.
Het hete vrouwtje was daar meteen voor te vinden en even later trilde het massageapparaat door het dunne wandje heen tegen z'n pik. Hij en z'n schoonmoeder kwamen als gekken klaar. Gillend spoot hij haar darmen vol en ook zij liet zich helemaal gaan. Stotend en schuddend liet ze zich uiteindelijk op de stoel vallen. De trillende kunstpik viel op de grond en bleef daar brommend liggen. Zijn pik gleed ook uit haar en werd opgevangen in Leonie's mond die de restjes zaad er uit zoog. Uitgeput en stil zat George te kijken hoe ook de anderen hun orgasmen beleefden. Paul bracht Ineke, zijn schoonmoeder, in alle staten. De geile vrouw lag op haar zij op een bank met een been op de grond en het andere hield hij stevig vast. Z'n paal ramde in en uit haar kut. Dat vrouwtje had hij nog nooit echt geneukt, dacht George bij zichzelf. Tijdens de orgie op de trouwdag had ze zich natuurlijk wel met hem bezig gehouden maar daar had hij niet veel aan gehad. Hij nam zich voor, zo spoedig mogelijk een paar uurtjes met haar door te brengen...  Het waren z'n laatste gedachten die dag. De achter hem liggende weken, de vliegreis en dan ook nog eens deze orgie hadden 'm gesloopt.

 

De volgende dag werd hij laat in de middag pas wakker met een enorme kater. Voorlopig geen seks meer, althans niet met anderen dan z'n eigen vrouwtje nam hij zich voor.
Het dagelijkse werk nam George weer volledig in beslag. Z'n vader had zich volledig terug getrokken en leefde zich helemaal uit met klusjes op de camping van Paul. Daar waren regelmatig vrouwtjes die gewillig genoeg waren om hem tot z'n gerief te laten komen. Nathalie, z'n moeder, bezocht regelmatig mensen in de buurt en wat zich binnen de muren van die huizen afspeelde laat zich raden. George was er zeker van dat ze wel aan haar trekken kwam.
Lucinda had zich bereid verklaard de brood en banketwinkel te runnen en daar had ze samen met de hulp, haar handen vol aan. Met die hulp kon ze het goed vinden. Het was immers de moeder van Peter, de knul die haar van haar maagdelijkheid had afgeholpen. Peter woonde nog steeds bij z'n moeder. Haar man had na de scheiding het dorp verlaten en woonde nu vlak bij z'n werk in de stad. Tijdens een van de gesprekken vertelde Karin, zo heette ze, aan Lucinda, dat Peter nog altijd het bed met haar deelde. Ze stelde voor dat zij en George een avondje bij hen op bezoek zouden komen. Gretig had Lucinda gezegd dat geweldig te vinden. 
Maar er kwam nog even niets van terecht want ze ontvingen een brief, die afkomstig was van Simone en Thomas, kennissen van Monique, de tante van Lucinda. Ze vroegen of het goed was dat hun kinderen, Bram en Magda, een weekje bij hen mochten komen logeren. Het huis van George en Lucinda was groot genoeg en uiteraard hadden ze daar geen bezwaar tegen. 
Nadat het jonge stel hen hadden opgebeld met de mededeling dat het in orde was werden ze een paar dagen later verrast met een brief van mensen die ze helemaal niet kenden. Het bleken vrienden van Simone en Thomas te zijn, die samen met hen op vakantie gingen. Ze hadden een zoon 'Steven', die Lucinda nog wel kende van haar verblijf bij tante Monique en een iets oudere dochter 'Caroline' uit een eerder huwelijk van de vrouw. Toen ze hadden vernomen dat Bram en Magda mochten komen logeren, hadden ze gedacht dat het fijn zou zijn als hun kinderen ook konden komen. Ook hiertegen had het jonge echtpaar geen bezwaar. Hoe meer zielen hoe meer vreugde.
De vier jongelui werden door hun ouders gebracht. Ze lieten een auto achter en de volwassenen vertrokken gevieren met de andere auto naar de wintersport.
Caroline en Steven kenden George nog niet. Hij was, net als z'n vriend Bram, een stevig gebouwde knul. Z'n zusje daarentegen, was bij de anderen vergeleken een enorme teleurstelling. Onverzorgd piekerig haar, wat qua kleur het midden hield tussen peenrood en donkerbruin, hing in slierten om haar hoofd. Ze zat voortdurend op haar nagels te bijten, zodat deze bijna tot aan de nagelriemen waren afgekloven. Haar vormeloze kleding verborg haar vormen, zo ze die al had.
George fronste z'n wenkbrauwen en keek Lucinda eens aan en ook deze stond er bij op een manier van: 'hoe moet ik daar nou iets van maken..!'
Magda was een spontane frisse meid die George om z'n nek vloog en haar jonge borstjes stevig tegen hem aan drukte. Hmm... hij verlangde hevig naar haar kutje, die hij nog maar een keer had mogen neuken toen hij gevangen zat, in een kooi, op z'n huwelijksdag. 
Lucinda ontfermde zich onmiddellijk over Caroline, die zich dat stil en teruggetrokken liet welgevallen. Ze had eerst bij Magda naar haar geïnformeerd en was er achter gekomen dat ze heel verlegen was en vermoedelijk een complex had waardoor ze zich minderwaardig en onaantrekkelijk vond. Volgens Magda had ze met jongens nog nooit iets van doen gehad en wilde ze dat onder geen voorwaarde.
Ze wilden die middag naar de bioscoop maar Caroline had daar geen zin in. Lucinda bood haar aan iets anders te gaan doen, maar ze wilde het huis niet uit. Dus bleven ze samen thuis, waar Lucinda alles in het werk stelde om met haar in contact te komen. Toen de anderen, na de film, thuis kwamen, vertelde Lucinda doodmoe:
“Caroline.. is een hopeloos geval...  ze heeft nergens interesse in..... maar ik geef de moed nog niet op........ Ik denk dat er wel wat op te vinden is... “
George baalde behoorlijk, want de twee meisjes hadden samen een kamer en de jongens ook. Nu waren de jongens niet zo'n probleem. Die wilden met Lucinda wel weer wat ervaringen ophalen. Dus toen iedereen goed en wel in bed lag sloop het geile vrouwtje naar de kamer van de jongens om zich aan hun jonge pikken tegoed te doen.
Daar lag George dan, alleen in het grote bed terwijl z'n vrouw een kamer verderop lag te naaien en in een andere kamer, in ieder geval één gewillig jong kutje op zijn pik lag te wachten. Hij kon nooit naar die kamer toe gaan en de kans lopen een enorme rel te veroorzaken met Caroline. Gefrustreerd draaide hij zich op z'n zij en viel uiteindelijk met een stijve pik in een rusteloze slaap. Hij werd wakker doordat z'n pik gemasseerd werd en een lichaam tegen hem aandrukte. Magda kriebelde met haar lange blonde haar tegen z'n rug. George draaide zich om en drukte z'n mond op de hare. Hun tongen begonnen een onstuimig spel en haar gespierde lijf draaide en kronkelde tegen hem aan. Hij draaide haar op haar rug en dreef z'n erectie bij haar naar binnen. Ongelooflijk wat was ze nauw en vochtig. Ze beet in z'n schouder en snikte van genot bij iedere stoot. Ze hadden nog geen woord gesproken, alleen de begeerte naar elkaar liet de dingen gaan zoals ze gingen. Hij bleef in haar zitten toen ze zich omdraaiden, zodat ze boven op hem kwam zitten. Ze rekte zich uit met haar armen achter haar hoofd. Hierdoor kwam z'n pik strakker in haar kut te zitten. Langzaam pompte ze op en neer. George legde z'n handen haar borsten. 
“Hmm... schatje... wat zijn je tietjes al lekker groot en... heerlijk stevig...  voor een meisje van vijftien ben je goed bedeeld... “
Het schatje keek hem hitsig aan en kreunde.
“Ja... allemaal lekker voor jou... en voor mij die heerlijk grote lul van je... oh ja... lekker diep... hmmm..” Magda had de deur open laten staan en Caroline stond met open mond naar hen te kijken. 
George zag haar, vanuit z'n ooghoeken staan. Hoe lang ze daar al stond wist hij niet. Ze maakte in ieder geval geen aanstalten om weg te gaan. Hij deed net of hij haar niet zag en pompte z'n pik dieper in de hete kut van het meisje. Kreunend liet ze zich op hem vallen en met haar lippen opeen geklemd onderging ze een orgasme. Haar vagina krampte om z'n pik en trachtte het zaad uit z'n ballen te melken. Nog net op tijd trok hij z'n pik uit haar pulserende grot. Magda ging op handen en knieën zitten en George dreef z'n paal opnieuw in haar kut. Hij had Magda zo gedraaid dat Caroline een goed uitzicht kreeg op hun coïtus. In de spiegel zag hij haar nog steeds onbeweeglijk staan. Haar armen hingen langs haar lichaam, dat was gehuld in een lang nachthemd. Met open mond stond ze gefascineerd te kijken naar hetgeen ze waarschijnlijk voor het eerst in haar leven zag. Zijn opwinding steeg. Het nauwe kutje, waar z'n lange lat zich in bewoog en het preutse meisje dat naar hen stond te kijken, deed het zaad in z'n ballen borrelen. Met kracht schoot hij Magda vol. 
“uhmm... uhhmmmm.. ohhh. jaa.. spuit me vol...” slaakte ze kleine kreetjes. “..oh.. ja spuit diep in me.. uhmmm.. o.. George wat fijn...”  
Toen ze bijgekomen waren was het meisje verdwenen. Magda draaide zich wellustig om en likte de laatste restjes zaad van z'n pik.
“Je vriendin heeft net naar ons staan kijken...  ik denk dat ze het geil vond wat we deden...  hoe zal ze daar op reageren....?” 
“o.. shit...” reageerde Magda, “..ik weet het niet... maar ik ga gelijk naar haar toe...” Ze stapte uit het bed en gaf nog een kusje op z'n pik, voordat ze naar haar eigen kamer ging.
De volgende ochtend aan het ontbijt, kon Caroline haar ogen niet van George afhouden. Ze volgde iedere beweging die hij maakte en toen hij terug kwam lopen nadat hij iets uit de keuken had gehaald was haar blik vast gekluisterd op z'n kruis. Ze likte haar lippen en nam snel een slok koffie. Lucinda en de jongens zagen er uit alsof ze door een stoomwals waren overreden. Aan hun ogen was goed te zien, dat ze die nacht geen oog hadden dicht gedaan.
's Middags trof George Caroline alleen aan, terwijl ze was verdiept in een stripboek. 
“Wat vond je ervan gisteravond...?” besloot hij de stoute schoenen aan te trekken.
Het boek viel uit haar hand en ze kreeg een kop als vuur. 
“wa.. waa.... waarvan..?” stamelde ze.
George fronste z'n wenkbrauwen en keek haar aan. 
“Ik heb je wel zien staan... voor m'n slaapkamer....!”
“O jé... i... ik wwist niet... dat je dat ha... had ge... gezien... jj... je w... wa... was zo druk be... bezig...!” stotterde ze, nog steeds met een vuurrood hoofd.
“Had je zoiets al eens eerder gezien....?”
Ze knikte en fluisterde: “...ja... m'n vader en moeder.....”
“Sta je dan ook altijd te gluren?”
Ze knikte weer.
“Raak je er opgewonden van...?”
Ze haalde haar schouders op. Blijkbaar wist ze niet wat opwinding bij seks was.
“Heb je... eh.. zelf al eens zoiets gedaan.....?” ging George verder.
Ze schudde haar hoofd wild heen en weer.
“Zou je het.. eh... wel eens... eh.. willen doen...?”
Wederom haalde ze haar schouders op. Was ze nu zo stom, zo naïef en gefrustreerd?
Ze beefde als een riet en ze begon onrustig in de stoel te schuifelen.
“Wat is er...  vertel eens wat er is..... wat je nu voelt... “
Ze zweeg en met haar ogen gevestigd op de punten van haar pantoffeltjes bleef ze zitten schuiven.
George stond in dubio, moest hij doorgaan met vragen en proberen haar over de streep te trekken, gewoon weg gaan of haar pakken en verkrachten. Hij liet zich in een stoel zakken en sloot z'n ogen. Wat had dit meisje toch...  Hij begreep zelf best dat niet iedere meid zich zou willen laten neuken, maar... om haar daartoe te dwingen? Nee... dat had Karla hem afgeleerd. Hij keek weer naar haar. Ze had zich weer verdiept in de verhalen van Asterix en Obelisk. Ze voelde dat hij naar haar keek en haar ogen gingen even in zijn richting en daarna weer terug in het boek. George stond op en liep de kamer uit. Hij voelde haar ogen in z'n rug prikken.

 

Die nacht ging Lucinda weer naar de jongens en Magda kwam weer bij George in bed. Terwijl hij het meisje paalde bleef hij het visioen van het roodharige meisje voor zich houden. 
“Caroline stond vannacht naar ons te kijken... ze heeft duidelijk kunnen zien... hoe twee dikke lullen me tot ongekende hoogte hebben gebracht... wat is er toch met dat meisje..?” vertelde Lucinda de volgende dag aan George.
“Ze heeft ook naar Magda en mij staan kijken.. dus volgens mij heeft ze er wel zin in...” 
Lucinda knikte begrijpend. Tenslotte was ze zelf vroeger ook voyeur geweest en kon vermoeden wat er in het meisje omging en Magda lustte er wel pap van. 
Uiteindelijk had Lucinda het spichtige meisje zo ver weten te krijgen dat ze met haar naar de stad ging om te winkelen.
Dus toen de twee weg waren, had Magda er voor gezorgd dat de lullen van haar broertje en van haar vriendje en die van George een goede beurt kregen. Uiteraard kwam ze zelf niet te kort, al haar gaatjes werden gevuld en ze was geheel voldaan toen Lucinda en Caroline thuis kwamen
“Ze is moe...  en wil meteen naar bed... “ deelde Lucinda mede toen de anderen vaststelden dat Caroline gelijk naar haar kamer was gegaan.
“Ze heeft nog gelijk ook...” zei George en een uurtje later lag hij ook tussen de lakens en viel, vermoeid van de heerlijk orgie die middag, vrijwel gelijk in slaap. Hij werd wakker toen hij merkte dat iemand bij hem in bed stapte. Hij meende dat het Magda was en draaide zich om en keek door z'n wimpers naar het silhouet. Hij was er van overtuigd dat het Magda niet was en Lucinda zeker niet. Hij knipte een bedlampje aan en keek in de groene ogen van Caroline. Ongelooflijk, wat was dat meisje veranderd! Ze was naar de kapper geweest en het sliertige haar was omgetoverd in een modern kapsel. Haar ogen waren vakkundig opgemaakt en haar wangen vertoonden een frisse kleur. Dit was niet het kleurloze meisje dat hij die ochtend had gezien. Dit was een frisse jonge meid. Haar ogen glansden vreemd toen ze haar armen naar hem uitstrekte. In het voorbijgaan van haar handen was zichtbaar dat ze ook nog naar de manicure was geweest. De stompe afgekloven vingers waren voorzien van zorgvuldig gevijlde en roodgelakte nagels. 
Lucinda had het voor elkaar gekregen, dacht hij bij zichzelf en nam het meisje in z'n armen. Ze rook heerlijk, niet dat ze anders stonk of zo, maar haar anders vrij neutrale geur had nu plaats gemaakt voor een heerlijke parfum. Hun lippen zochten elkaar en even later speelden hun tongen een dartel spel. Voorzichtig gingen z'n handen op verkenning uit. Hij nam haar kleine borsten in z'n handen en kneedde het stevige vlees. Haar tepels zwollen tegen z'n handpalmen. Toen hij de knopjes tussen duim en wijsvinger heen en weer rolde kreunde ze zacht. Ze streelde z'n rug en schouders terwijl George verder ging met z'n expeditie. Over haar magere heupen zakte hij af naar haar knieholte en via haar dijen terug naar haar borsten om vervolgens af te zakken naar haar buik en lendenen. Hij streelde haar vlakke buik en ging in de richting van haar venusheuvel.
Haar adem stokte toen hij de stugge krulletjes doorwoelde en via haar bovenbeen naar haar intieme plekje gleed. Haar benen lagen als stokken tegen elkaar geklemd en omdat hij geen geweld wilde gebruiken bleef hij een tijdje haar bovenbenen en onderbuik strelen, totdat ze vanzelf haar benen iets spreidde. Haar naakte kutje was vochtig en een vinger gleed makkelijk naar binnen. Ze kreunde opnieuw toen hij haar klitje toucheerde. Hij rolde het harde knopje tussen z'n vingers heen en weer. Ze kromde haar lichaam en pakte plotsklaps z'n hand vast en perste deze stevig tegen haar onderlijf. Ze slaakte zachte kreetjes en kwam draaiend met haar lijf tot een orgasme. George duwde een vinger in haar pulserende grotje waardoor ze zich nog heviger tegen z'n hand aan perste. Hij pakte haar hand en bracht die naar z'n kloppende pik. Ze sloot haar hand stevig om de dikke worst en maakte een melkende beweging. George was zeer opgewonden geraakt van dit verrukkelijke wezentje en voordat hij tot een vroegtijdig orgasme zou komen kwam hij overeind en nam plaats tussen haar dijen. Ze keek hem vragend aan.
“Je gaat een pik in je kutje krijgen....” hijgde hij schor, “...je gaat neuken.... Is het de eerste keer..?”
Ze sloot haar ogen en knikte.
“Okay...  rustig maar liefje...  ik zal zorgen dat het geen pijn doet... en..... dat het lekker wordt...  zowel voor jou als voor mij... “ Geschrokken vervolgde hij: “...Je bent toch wel aan de pil of zo... of moet ik een condoom gebruiken... “
“Ik... eh.. ik... ben al een jaar aan de pil... dus.....” zei ze gelaten.
Meer had hij niet nodig. Gerustgesteld plaatste hij z'n eikel tussen haar schaamlippen. Hij bedacht zich even en trok een kussen naar zich toe. Hij liet haar omhoog komen en schoof het kussen onder haar lijf. Op die manier zou haar bekken wat meer kantelen en zou het minder pijnlijk aanvoelen als hij haar vlies doorboorde. Dat had George in Kenia wel geleerd, tenslotte was hij daar volleerd ontmaagder geworden. Haar buitenste schaamlippen weken en z'n eikel gleed naar binnen. Hij trok weer even terug en stootte dan verder haar nauwe ingang binnen. Dit herhaalde zich een paar keer en tot de weerstand in haar binnenste hem tegen hield. Haar vliesje was bereikt. 
“Je bent echt maagd... Oh... heerlijk...” kreunde hij zich weer wat terug trekkend. Vervolgens gleed hij een paar keer heen en weer in haar inmiddels zacht geoliede vagina. Hij stootte weer toe en het vlies bezweek als vanzelf. Plotseling zat hij tot aan de wortel in haar nauwe grot. Ze keek hem verrukt aan en begon haar onderlijf te bewegen. Ze had er niets van gevoeld. George was trots op zichzelf en begon in haar te bewegen. Haar fluweelzachte vagina nam de vorm van z'n staalharde paal volledig aan en volgde iedere beweging. Ze opende haar mond en diep uit haar keel welde een gegrom op dat aan het binnenaardse gerommel van een vulkaan deed denken. Die vulkaan barstte dan ook in duizend stukken uiteen en uitte zich zowel in haar orgasme als zijn eruptie. Met haar armen rond z'n nek en haar benen om z'n heupen geslagen kwamen ze samen los van het bed en hete golven doorspoelden hun lichaam. Hun wederzijdse sappen vermengden zich en vormde een plasje op het laken. Intens gelukkig bleven ze in elkaars armen liggen en hij zag nog net dat de deur zachtjes werd gesloten. Hij realiseerde zich dat er getuigen van hun vrijpartij waren geweest.

 

Caroline was een totaal ander meisje geworden en onverzadigbaar stortte ze zich keer op keer op haar ontmaagder. Ze had van haar voyeurschap veel opgestoken en wilde alles in praktijk brengen wat ze had gezien en het liefst allemaal tegelijk. Haar opgekropte verlangens kwamen er in een nacht uit. In allerlei standjes wilde ze neuken. Pijpen deed ze, alsof ze nooit iets anders had gedaan. Alleen kon George het, tot haar grote teleurstelling, niet meer opbrengen in haar mond klaar te komen.
Ze sliepen uit tot lunchtijd en haar metamorfose uitte zich tijdens de gezamenlijke lunch, waar ze onafgebroken kletste over allerlei dingen. De anderen keken haar alleen maar verwonderd aan en deden hun best om aan haar stem en uiterlijk te wennen.

 

Die avond gingen ze met z'n zessen strippokeren. Iedereen was blij dat het beletsel, wat Caroline was geweest, was verdwenen en er ook met haar erbij openhartig over seks gesproken kon worden en ze zelfs zover konden gaan, dat ze met elkaar een orgie konden houden. De meisjes waren verrukkelijk. Magda had haar eigen lingerie meegebracht en uiteraard had ook Lucinda een kast vol. Caroline en Lucinda hadden een uitgebreide sortering aan erotische kleding gekocht en het geile meisje liet zich maar al te graag bekijken in haar nylons, doorzichtige beha en slipje.  Ook ontbraken schoenen met centimeters hoge naaldhakken niet.
Haar broer, die haar nooit anders had gekend als een zwijgzaam, introvert, ongeïnteresseerd, slordig kind, zat met een dikke paal in z'n slip naar het heerlijke schepseltje te staren en op het hoogtepunt van de avond nam Steven z'n roodharige zusje in z'n armen nam en stak z'n dikke roede in haar. George neukte Magda op z'n hondjes en Bram lag met Lucinda te negenenzestigen. De slanke, lange benen van Caroline lagen binnen handbereik van George. Hij legde een been op de rug van Magda en deponeerde enkele tellen later z'n sperma in het boord van haar kous. Toen Steven klaarkwam trok Caroline haast geroutineerd de pik uit haar kut en ving de stralen op in haar mond. Gelukzalig genoot ze voor de eerste keer in haar leven van de smaak van sperma en gelijk daarna voor een tweede keer. Lucinda wenkte haar toen ze voelde dat Bram's paal begon te zwellen en samen dronken ze de mannenpap als ware het nectar. Een ander hoogtepunt kwam toen Caroline drie lullen tegelijk te verwerken kreeg. Steven, die de dunste pik had, ontmaagde haar kontje en de wrijving van zijn paal tegen die van George in haar kut voelde heerlijk aan. Bram neukte haar mond vlak voor George's ogen en biseks als hij was, kon George het niet nalaten Bram's ballen in z'n mond te zuigen. In en uit, in... uit... in.... uit...! gingen de pikken. Caroline danste op en neer en gemangeld tussen de lijven genoot ze met volle teugen van deze heerlijk portie seks. 
Lucinda had samen met Magda positie genomen op de bank, waar ze elkaars kutjes met hun tong of vingers vulden. En alsof er nog niet genoeg lullen waren kwamen ze even later met ieder een voorbindpenis om bij de anderen. Ze wisselden van positie. Lucinda ging onder Caroline liggen en propte de rubber lul in haar kut. Magda vulde met haar kunstpik het openstaande anusje en de drie jongens zorgden er voor dat alle monden werden gevuld. Dit sextet bezorgde hun allen een daverend orgasme. Bij de twee neukende meisjes werd dat teweeggebracht doordat er niet alleen een stuk rubber naar buiten stak maar aan de andere kant ook hun eigen kutjes met rubber waren gevuld. Door hun bewegingen werden hun klitjes door een daaraan bevestigt geitenoog gestimuleerd. Hun orgasme zorgde ervoor dat ze zo hard aan de pikken zogen dat ook de jongens hun zaad niet meer konden binnenhouden.
Het was wonderlijk om te zien dat een mens eigenlijk van de ene op de andere dag zo kan veranderen. Na het gezamenlijk orgasme zaten ze uit te rusten en George observeerde het meisje. Ze was helemaal opgebloeid. Haar eerst zo vlassige haar was nu vol en mooi, haar eerst zo doffe huid glansde nu gezond. Het leek zelfs of ze meer gevuld was. Haar borsten en dijen waren mooi rond en stevig. Het leek wel of ze de schade van de afgelopen jaren in wilde halen, want haar mond stond geen moment stil, ja, op het moment dat ze er pik in had! Bram was duidelijk haar vriendje. Bijna verliefd zaten ze tegen elkaar op de tweezitsbank. Hij streelde haar dijen en zij kietelde z'n ballen en streek over z'n slappe lul. 
De dagen die volgden waren voor een behoorlijk deel gevuld met seks. Allen voelden zich heerlijk bevrijd en soms was het alleen maar een kneepje in een borst of lul maar het gebeurde ook wel dat er een paar spontaan begonnen te wippen. Vaak was het leuk om gewoon te kijken naar het seksspel van de anderen maar meestal raakte de kijker er bij betrokken of deze nu wilde of niet. Zo kwam George een keer de kamer binnen en zag, uitgestrekt op het vloerkleed, Lucinda liggen die aan Caroline een vervolgcursus lesbische seks gaf. Hijgend en steunend lagen ze met hun kutjes tegen elkaar aan te wrijven tot z'n geile echtgenote hem wenkte, zodat even later z'n pik het middelpunt van hun activiteiten was.

 

George belde zijn vader op om te vragen of hij hem een paar uurtjes kon komen helpen in de bakkerij, daarbij vertelde hij z'n ouders in geuren en kleuren over Caroline en de anderen. Z'n moeder reageerde opgewonden en vroeg: “oh... jongen wat lekker heet...  zou ze er iets voor voelen... om... eh... mee te doen met een grote orgie....?”
“Wil je dan iets organiseren mam?”
“Ja waarom niet...” zei ze knikkend, “we kunnen toch zaterdagavond met een stel mensen een feestje maken... zal ik wat regelen met Paul?”
Het leek George een goed idee en z'n vader likte z'n lippen af bij de gedachte aan een nieuw jong meisje. De ouders van de jongelui kwamen pas na het weekend terug dus waarom niet!

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen