Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
George  5
Ze werden om tien uur 's avond precies verwacht in het huis van Paul en Leonie. George had de jongelui verteld van het gesprek met z'n ouders. Caroline keek vreemd op toen hij vertelde dat hij wel eens seks met z'n ouders had bedreven maar trok dan haar schouders op toen ze zich realiseerde dat ze het zelf met haar broertje had gedaan. Ze was er van overtuigd dat haar ouders nooit zoiets met haar en Steven zouden doen.


Toen zij en haar broer ook gevraagd werden mee te komen naar de seksavond waren ze beiden eerst wel wat terughoudend maar hun geil- en nieuwsgierigheid won het uiteindelijk van het gevoel door volwassenen betrapt te worden.
De deur werd open gedaan door Leonie en zij bracht hen naar de grote ontvangstruimte van het campinggebouw en vandaar verder via trappen naar de kelder. Voor een deur hielden ze halt en terwijl ze wachtten, stonden de meisjes te rillen van de zenuwen en ook wel een beetje van de kou. Ze hadden tenslotte niet veel meer aan dan een dun jurkje en wat daar onder zat hield ook niet veel kou tegen.
Binnen was het een stuk warmer maar volkomen donker. Hun voetstappen klonken hol en om hen heen was de ademhaling van de andere mensen in de ruimte duidelijk hoorbaar. Het geluid werd op ingenieuze manier door microfoons opgevangen en versterkt weergegeven. George stootte tegen iets zachts aan en werd gelijk bij z'n armen gegrepen. Caroline slaakte een gil toen ze ook werd vastgepakt. 
George deed een pas naar voren en stapte op iets, wat op een matras leek. Hij kreeg geen tijd om daar lang over na te denken. Een tong boorde zich tussen z'n lippen en een lichaam drukte zich tegen hem aan. Blote borsten waren door z'n overhemd heen voelbaar en toen ze iets in z'n oor fluisterde herkende hij Karin, z'n winkelmeisje. 
“Zo… vrouwtje jij ook hier..! Ik wist niet... dat je... eh.. ook in het groot sekste... “
“Ik heb er anders behoorlijk m'n best voor gedaan en heel wat lullen in m'n kut laten verdwijnen...” zei ze grof.
Om hen heen en uit de versterkers was het gezucht en gekreun van de mensen op de matras goed hoorbaar.
“Kom... kleed je uit... “ zei ze, “...wij zijn allemaal al gereed... alleen jullie moeten nog uit de kleren...”
George werkte zich uit z'n kleding en een mond ontfermde zich over z'n pik. Het was wel spannend in het pikkedonker met elkaar te spelen. Op die manier wist je nooit wie je in je handen had of wie zich met je bezig hield. Hij ging liggen en liet zich lekker pijpen. Een been stootte tegen z'n arm. Hij streelde erover en ontdekte dat ze aan een vrouw toebehoorde toen hij de jarretels voelde. Hij probeerde het kutje te vingeren, maar die was al gevuld. Vlak naast hem werd geneukt en hij had het niet eens in de gaten gehad. George schoof wat omhoog en zocht het hoofd van de eigenaresse van het been. Z'n pikkenzuigster schoof mee. Aan de heerlijke manier waarop ze dat deed, was hij er zeker van dat het Karin was. Hij woelde door het haar van de andere vrouw, maar kon niet ontdekken wie het was. Ze draaide haar gezicht zijn kant op en zocht met haar mond de zijne. De onbekende kuste in ieder geval heerlijk. Haar tong dartelde rond en verkende z'n hele mondholte. George deed bij haar hetzelfde. Hij fluisterde: “...ben jij het soms... Karla...?”
“Nee schatje...  ik ben Ineke!” antwoordde ze “...Oh George... jij bent het.... wie is me dan aan het neuken..?”
“Herken je nou de lul van je schoonzoon nog niet?” klonk van dichtbij de stem van Paul.
Karin liet George's pik uit haar mond glippen en schoof over hem heen om zich op hem vast te spietsen. Ze danste op en neer en kreunde dat het een lieve lust was. Opeens werd haar gekreun gesmoord doordat ze een pik in haar mond geduwd kreeg. De voeten waren voorzichtig aan weerskanten van z'n hoofd gezet. 
“Kom naai mij...” zei het vrouwtje naast George, “.....die verrekte Paul is zo maar weggegaan...”
De man verplaatste zich en nam Ineke op z'n hondjes. Zij bleef haar tong in en uit de mond van George pompen. Plotseling ging er een gedempt licht aan. Een enorme kluwen naakte parende, pijpende, likkende mensen werd zichtbaar. Tot zijn verrassing was het niet Karin die op z'n pik zat, maar Inge, de zuster van Leonie. Naast George lag z'n vader Ineke te neuken en aan z'n andere zijde had Karin de lul van haar zoon Peter in haar kut en die van Bram in haar mond. Nathalie, George's moeder, lag de kut van Karla uit te likken, terwijl ze zelf door Steven in haar reet werd genaaid. Leonie had de pik van haar broer, André, in haar natte gleuf, terwijl Erik, de man van Inge, met tante Viola lag te negenenzestigen. Harm, de vader van Leonie, tenslotte had de primeur van de avond en z'n paal in Caroline's kutje gestoken terwijl Magda z'n ballen likte. 
Paul liep terug van de lichtschakelaar en stak pardoes z'n gezwollen lid in het jonge kutje van Magda. 
Inge danste onverstoorbaar op en neer op de pik van George. Ze had haar kousenvoeten op z'n borst gezet en met haar handen steunde ze op z'n benen. George's knots schoof gemakkelijk in en uit haar vochtige spleet. Peter, die was geschrokken omdat hij neukend met z'n moeder was gezien, had haastig z'n pik uit haar getrokken en hield deze voor Inge's mond, die 'm gulzig ophapte. Zijn plaats werd onmiddellijk ingenomen door Bram. Lucinda, die in het gewoel volkomen ten onder was gegaan, lag achter Erik en Viola en nam daar aan hun lik en zuig activiteiten deel. 
Peter's reactie inspireerde George tot een plan. Hij gleed onder Inge vandaan en kroop in de richting van Paul en overlegde even met hem. Die staakte gelijk z'n activiteiten en vroeg: 
“hé... luitjes... mag ik even de aandacht...  ja ik begrijp dat het moeilijk is... omdat jullie volkomen opgaan in het seksspel..... okay... willen alle vrouwen naast elkaar op het matras te gaan liggen...  George ga bij Nathalie liggen..... Bram bij Magda... Steven bij Caroline...  Harm bij Inge..... André bij Ineke..... Peter bij Karin..... David bij Lucinda...  Erik bij Leonie... dan neem ik zelf plaats tussen Karla en Viola..... Okay... naaien maar... lekker neuken...”
Iedereen volgde Paul's voorbeeld toen hij z'n paal in z'n moeder stootte. Opeens werd iedereen zich bewust van het feit dat ieders partner op een of andere manier een familieband had. George had dit niet verwacht toen hij het plan bedacht, het leek hem gewoon een geil idee, maar de pikken werden slap en de lustgevoelens verdwenen bij een aantal mensen. Zonder dat er ook maar een druppel sperma was gevloeid was de zo fantastisch begonnen orgie plotseling afgelopen. Het leek er op dat dit het einde was van de incestueuze relaties in het dorp. Bedrukt zochten een aantal mensen hun kleding bij elkaar en vertrokken.

 

Met een gigantische kater reden George en Lucinda met hun logees, zwijgend naar huis gevolgd door de auto van z'n vader. George's ouders wilden graag met hen over het voorval praten. 
“...eigenlijk heb ik er nooit goed over nagedacht...  ook niet toen we er aan begonnen..... maar vanavond...  vanavond voelde ik opeens...  dat het niet goed is wat we doen...” zei Nathalie beschaamd.
Haar zoon keek haar verwonderd aan.
“Maar mam...  we hoeven er toch niet mee op te houden! Wij vinden het toch prettig...  dan kunnen we er toch ook mee doorgaan!” 
“Ik wil ook niet zeggen..... dat het nooit meer voor zal komen...  lieve jongen...  maar... het gaat alleen maar om seks... en er zijn mannen en vrouwen genoeg...  en zeker in dit dorp..... Het is niet persé noodzakelijk dat... eh... dat broers en zusters, vaders en dochters en moeders en zoons met elkaar vrijen... “
George keek van z'n moeder naar z'n vader. David draaide z'n hoofd af. Vervolgens keek hij naar Lucinda. Met neergeslagen ogen was ze diep in gedachten. Bram en Caroline hadden er zo hun eigen mening over en waren hand in hand naar de slaapkamer geslopen en lagen vermoedelijk alweer met elkaar in bed.  Magda pakte David’s hand. 
“Ik ben geen familie van je...  dus.....” fluisterde ze.
“Jij bent een verstandig meisje... “ zei hij “...en... je hebt gelijk. We laten ons niet uit het veld slaan door zo'n lullig voorval..... Kom mee...  dan zullen we eens kijken of hij nog overeind wil komen.....” Hand in hand liep het jonge meisje met David naar het slaapgedeelte van de bungalow. Nathalie zat zenuwachtig met haar been op en neer te wippen. George drukte een kus op haar wang en pakte Steven's hand en legde die in de hare. Even later gingen ze met de auto op weg naar de bakkerij. Lucinda en George kropen in het grote bed en lieten daar hun opgekropte, geile, verlangens de vrije loop.
Voldaan waren ze net in hun eerste slaap, toen ze wreed werden gestoord door de deurbel. George opende geschrokken de deur. De ouders van hun logees hadden zo'n voorspoedige reis gehad, dat ze hadden besloten door te rijden en niet onderweg nog een hotel te zoeken. Allemachtig, wat was de jongeman blij dat ze thuis waren. Stel je voor dat die mensen hen niet thuis hadden aangetroffen en op zoek waren gegaan. Hij moest er niet aan denken wat de reactie van Marlies en Koos, de ouders van Steven en Caroline, zou zijn als ze hen midden in een orgie hadden aangetroffen. Simone en Thomas zouden het prachtig gevonden hebben, maar van het andere stel was George niet overtuigd, dat ze ook zo positief over vrije seks dachten.
Marlies leek sprekend op haar dochter. Door de dikke skikleding was geen goed beeld van haar lichaamsvormen te krijgen, maar het was voor te stellen dat ze ook een mooi lijf had.
Ze schonken iets te drinken in en Lucinda maakte in de keuken een paar hapjes.
“Kunnen we hier blijven overnachten...?” vroeg Thomas, “....of is er geen plaats meer in deze herberg”, grapte hij er achteraan.
George keek Lucinda, die net met een paar schalen hapjes binnenkwam, aan.
“Natuurlijk kunnen jullie hier blijven slapen.....” zei ze zonder te verblikken of te blozen, “...het wordt alleen improviseren want de slaapkamers zijn natuurlijk bezet....”
“Ik ga zo even bij de kinderen kijken... “ zei de mooie Marlies.
“Dat.... zullen ze niet op prijs stellen... “ zei Lucinda, “we hebben gemerkt dat ze nogal prijs stellen op hun privacy.. dus je kan beter tot morgen wachten...”
Marlies fronste verbaasd haar wenkbrauwen, maar berustte verder in het feit en nadat ze gegeten en gedronken hadden maakten ze een paar slaapplaatsen in de woon- en eetkamer.
In de slaapkamer was Lucinda al aan het regelen dat Steven terug moest komen en dat David dan meteen uit het huis kon verdwijnen. George ging naar de kamer waar z'n vader met Magda naar toe gegaan was. David lag tussen de gespreide benen van het meisje en was in diepe slaap. Hij maakte hem wakker en vertelde wat er gebeurd was. Razendsnel schoot David z'n kleren aan en ging via de openslaande deuren naar buiten om daar de komst van z'n vrouw en Steven af te wachten. 
George zorgde er ondertussen voor dat ook Caroline en Bram werden gewaarschuwd. Die hadden helemaal niets gemerkt van de drukte in het huis. Caroline zat bovenop de jongen te wippen. Ze lagen zacht te steunen en te kreunen en toen George binnenkwam, lispelde het meisje geil.
“Hmmm... ohh. George... kom je ons helpen... Kom geef me je pik..... steek 'm in m'n mond... ohhh...”
Het kostte George moeite de jongelui overtuigd te krijgen van het feit dat ze op moesten houden met hun activiteiten en dat Caroline naar haar eigen kamer moest gaan. Uiteindelijk liet ze teleurgesteld de pik uit haar prille kutje glippen en rende op haar kousenvoeten naar de andere kamer. Even later kwam Steven met een verhit hoofd binnen en gromde kwaad.
“Verdomme... het lijkt wel of ik nooit mag klaar komen vandaag...  sta ik net op punt klaar te komen...  gaat die verdomde telefoon.......”
“Houd je kop en ruk jezelf maar af... ik kan er ook niets aan doen...” probeerde George hem tot rede te brengen.
“Hé George...  wil je aan m'n moeder vragen of ze bij ons komt. Ik weet zeker dat ze wel zin heeft in twee kloppende jongenspikken.. en dan kan Steef eindelijk eens klaarkomen..” vroeg Bram.
George haalde z'n schouders op en trok de deur achter zich dicht en liep Simone tegen het lijf die geamuseerd tegen de muur geleund stond te lachen. 
“Zo... mannetje...  heb je alles weer onder controle.?” vroeg ze. “....Ik heb inderdaad best zin in een paar dikke lullen..... kom mee dan kunnen jullie met z'n drieën...”
“Je doet je best maar... “ zei George, “maar.. eh.. zonder mij alsjeblieft...”
Ze maakte zich los van de muur en ging heupwiegend de deur binnen, het doorschijnend nachthemd bijna tussen de deur klemmend toen ze 'm achter zich dicht deed.
In de kamer van de meisjes, zat Lucinda bij hen op de rand van het bed. Het sombere gezicht van Caroline lichtte op toen George binnen kwam. 
“Kom met je paal.... George...” hijgde ze, “....oh... kom ik wil je in me voelen...”
Hij kreeg spontaan een stijve toen hij het geile meisje zag, met haar rode haar in haar nek bijeen gebonden en haar uitnodigende tietjes.
“....ohh.. geil wijfje.. ga liggen... dan zal ik je plat naaien.... ohhh.. lekker....” gromde George en plantte z'n paal in haar natte snee. 
Het heerlijke meisje klemde haar gladde benen rond z'n heupen en keek hem met glinsterende ogen aan, terwijl ze z'n hals en borst streelde. 
“....aaaaiiieee.. jaaa... George... lekkere neuker... oh.. ga door... diep... dieper... zo ja... ohhh...”
“..uhh.. uhhh... oehmm... uhh.. oh.. wat heb je toch een lekker kutje... ohhhh Magda... ja speel met m'n ballen”.
Magda had z'n ballen in haar handen genomen en sabbelde aan Caroline's tepeltjes.
Lucinda ging de kamer uit en liet ze hun gang gaan. George beet op haar lip toen Caroline haar orgasme bereikte. Daarmee voorkwam hij, dat ze luid gillend het hele huis zou alarmeren.
“Oh... oh.. heerlijk....” kreunde ze zachtjes en liet hem langzaam uit haar omknelling ontsnappen.
“Kom je nu in mij....?” zei Magda, die zich op haar rug draaide en haar benen spreidde. Ze wreef over haar onderlijf en kronkelde van verlangen. Hij deed haar handen opzij en schoof z'n tong bij haar naar binnen. Hij proefde dat z'n vader in ieder geval wel klaar was gekomen. De smaak van zaad wond hem op, zodat z'n pik nog harder werd. Hij schoof 'm in haar nauwe spleet en bewoog zich heen en weer, totdat hij helemaal in haar zat. Hun coïtus was fantastisch. Het jonge meisje nam steeds iedere beweging van George over, zodat ze in een perfecte cadans naar een orgasme toe werkten. 
“...jaaaa...  aaaiiiiiieeeee.. ik koooooom....” kwam Magda heftig klaar. Haar vocht spoot uit haar spleet en maakte George's onderlijf overvloedig nat. 
“....draai je om.. lekker stuk, dan naai ik je van achteren.... ik kan me nog even inhouden.... oh… oh… humm.. uhh. uhh...  oh... lekker strak... oh.. je kutje knijpt nog steeds...  ohh... ik kom... ik spuit je vol...”  
Z'n stijve tienduimer schoof van achteren in haar nog steeds knijpende kutje en hield zich vast aan haar gordeltje toen z'n geil diep in haar spoot. De hete Caroline was er als de kippen bij om een deel van het zaad uit het kutje en van George's pik te likken. Ze hield wat in haar mond achter en deponeerde dat op de tong van Magda die het met een wellustige blik doorslikte.
Onderweg naar z'n eigen kamer, hoorde George uit de andere kamer Simone geile kreetjes slaken.  Daarmee gaf ze blijk, het goed naar haar zin te hebben, bij haar zoon en z'n vriendje.

 

De volgende dag kwamen dikke sneeuwvlokken uit een loodgrijze lucht naar beneden zweven. De aarde was bedekt met een dikke witte laag en het leek er niet op dat het binnen afzienbare tijd op zou houden met sneeuwen. Nog wat slaapdronken ging George naar de, inmiddels opgeruimde, woonkamer. Uit de keuken kwam de geur van gebakken eieren met spek en koffie. Simone zat stralend en volledig aangekleed op de bank in een tijdschrift te bladeren. Een wijde rok hing tot halverwege haar kuiten en uit een split die tot net boven de knie reikte stak een slank welgevormd been. Aan haar teen bungelde een schoen met een hoge hak.
“Zo geile beer... ben je eindelijk wakker... “ zei ze zacht. Ze hief haar gezicht naar hem op en likte veelbetekenend haar felrode lippen. “Je hebt vannacht m'n dochter nog liggen naaien hè...” ging ze verder, “..en wat jullie van Caroline hebben gemaakt is verbijsterend... Ik had nooit gedacht... dat.... eh... dat kind nog eens zou veranderen.... Het was altijd zo'n tutje. Ga je ook met haar naar bed?”
George ging tegenover haar in een fauteuil zitten en keek even rond of niemand hen zou horen. Uit de keuken klonken geluiden, maar verder was het stil.
“...Marlies is in de keuken...  en maakt een heerlijke brunch voor ons...  De rest is zich buiten aan het vermaken in de sneeuw. Dus je kan rustig praten...  als je het maar niet te luid doet..... want Marlies... heeft goede oren..... enne... die kunnen beter maar niet horen wat je zegt. Ze houdt niet zo van...  eh.. hoe moet ik het noemen... vrije seks...  en... zeker niet als je het met haar kinderen doet... “
“Dan mag je zelf wel uitkijken... tenslotte pak jij haar zoon met enige regelmaat... en zelfs vannacht nog... “
Ze keek hem lachend aan. 
“.....We hebben in het begin wat moeite met Caroline gehad...” vertelde hij, “maar Lucinda is fenomenaal...  als het gaat om mensen zich prettig te laten voelen. Daarnaast verstaat ze de kunst...  om... ja hoe zal ik het zeggen...  eh... mensen erotische gevoelens te geven..... zodat de rest vanzelf gaat...  begrijp je... “ 
De volwassen vrouw knikte.
“Het is dus aan haar te danken..... dat de metamorfose van Caroline heeft plaats gevonden..... en bij mij in bed is beland..... het is nog maar de vraag of jullie wel naar huis kunnen met dit weer.....” veranderde hij plotsklaps van onderwerp. Marlies kwam de kamer binnen met een blad met dampende koppen koffie.
“Ik denk ook niet...  dat het een goed idee is om dat te doen... “ zei de rossige vrouw, “Ik hoop alleen dat ik een betere slaapplaats krijg dan vannacht..... want ik heb er een behoorlijk stijve rug aan overgehouden... “ Ze zette de kopjes neer en ging zitten. Ze had een strakke broek aan en een blouse van dunne zijde. Ze had inderdaad een mooi lichaam, haar borsten priemden naar voren en leverden een gevecht met knoopjes van de blouse. Haar venusheuvel stond bol in de stretch stof van haar skibroek. Haar weelderige rode krullen hingen tot halverwege haar rug. Haar groene ogen staarden George aan en haar lippen openden zich. 
“Caroline heeft het goed naar haar zin gehad... bij jullie. Ze heeft er nog nooit zo goed uitgezien.. als nu. Ik hoop maar... dat ze voorgoed verandert is.... of denk je dat ze weer ... eh... terug zal vallen in.... eh... het oude patroon....” hoorde hij haar als in trans zeggen.
“Dat ligt er maar aan...  Ik denk.. dat... eh.. als je haar in haar eigen waarde laat.... en probeert te begrijpen wat ze wil.... dat het dan... wel zal lukken.”
“Kan je daar een voorbeeld van geven....?”
“Ik denk.. dat jullie dat zelf moeten ervaren...  maar een ding is zeker...  betuttel haar niet...  en geef haar zoveel mogelijk vrijheid... dan... ben je al een heel eind in de goede richting... “
De anderen kwamen binnen en trokken hun met sneeuw bedekte jassen uit en warmden zich aan het knappende haardvuur.
“Jullie zijn precies op tijd...” zei Marlies “..we kunnen gelijk gaan eten. Kan iemand me even helpen?” Ze stond op en liep naar de keuken. Haar man en Thomas liepen gedienstig achter haar aan. 
Caroline maakte meteen van de gelegenheid gebruik door met haar koude handen onder George's badjas te gaan en z'n pik vast te pakken. Tot groot plezier van haar en de anderen, slaakte hij een luide kreet. Geschrokken kwam Marlies terug in de kamer.

 

“Wat is hier aan de hand..?” vroeg ze.
Ze vertelden dat ze George had laten schrikken en Marlies keek haar dochter streng aan.
“Caroline haal niet van die stomme grapjes uit... een mens zou zich doodschrikken. Je blijft met je vingers van George af. Hoor je me goed...!” zei ze bestraffend.
George keek Marlies aan en schudde bijna onzichtbaar z'n hoofd. Verward draaide ze zich om en verdween weer in de keuken.
Het was Marlies die George na de brunch voorstelde een eindje te gaan wandelen. Hij had er wel trek in, om met deze vrouw alleen te zijn. Z'n voorkeur ging dan wel niet uit naar de witte buitenwereld. Nee, liever was hij met haar tussen de lakens gekropen.
Ze ploeterden door de sneeuw en het gesprek ging over Caroline. Ze wilde tot in detail weten hoe het mogelijk was dat in zo'n korte tijd haar dochter was opgebloeid tot een haast volwassen vrouw en uiteindelijk kwam het hoge woord er uit,
 “....vertel me eens eerlijk George.....” vroeg ze,  “ben je met haar naar bed geweest?”
Hij bleef staan en keek in haar groene ogen en zij nam hem nieuwsgierig, met begerige ogen op. Hij dacht diep na, hoe zou ze reageren als hij....
“Weet je.... dat je een hele mooie vrouw bent...  ik voel me... eh.. erg tot je aangetrokken.....” probeerde hij een rechtstreeks antwoord te omzeilen.
Haar rode lippen weken in een glimlach vaneen en een rij hagelwitte tanden staken daar fel tegen af. Ze stonden dicht bij elkaar en als in een droom ontmoetten hun lippen elkaar. Het leek alsof die kus eeuwen duurde, maar opeens trok ze zich terug. Hijgend stond ze tegenover hem en George hield rekening met alles. Zou hij een knal voor z'n kop krijgen... zou ze beginnen te schelden? Haar ogen schitterden nog meer dan even daarvoor. 
“Ik denk...  dat je antwoord duidelijk is...” fluisterde ze hijgend. “....Caroline is dus door jou...  van haar maagdelijkheid beroofd..... Wat vond ze ervan?”
George ontspande zich.
“Ze vond het heerlijk..... en ik moet eerlijk zeggen..... dat dit ook een van de dingen is...  die haar heeft veranderd. Ze is een zeer erotisch vrouwtje...  en kan sinds die eerste keer niet meer genoeg krijgen van seks..”
Marlies keek naar de sneeuw op haar laarzen en draaide zich abrupt om en liep verder. George rende achter haar aan. Ze reageerde niet toen hij naast haar kwam lopen. Ze liepen een tijdje zwijgend verder. Aan de rand van het bos bleef ze leunend tegen een hek staan. George keek in haar vreemde schitterende ogen.
“Wat is er Marlies?” zei hij fluisterend, alsof er ook maar iemand hem zou kunnen horen, “Kan je het niet begrijpen..? praat alsjeblieft tegen me.. ik voel me schuldig...”
“Je hoeft je niet schuldig te voelen...  ik begrijp het allemaal heel goed. Eerlijk gezegd...  ben ik blij voor haar. Ik ben blij...  dat ze het fijn vindt... M'n gedachten dwaalden alleen wat af naar m'n eigen eerste seksuele ervaring......”
Hij keek haar vragend aan.
“Daar wil ik liever niet over praten..... maar leuk was dat niet... “
George knikte begrijpend en vroeg: “... ondervind je daar nu nog steeds de gevolgen van...?”
“Dacht je...  dat ik me dan zomaar door je had laten kussen? Nee George...  erg veel last heb ik daar niet van...  Ik mag wel zeggen...  dat ik...  eh...  een heel goed seksleven heb, samen met Koos. Ik ben in verwarring gebracht...... omdat..... eh... een getrouwde man als jij..... met een jong meisje naar bed gaat en ik denk... eh.. dat Lucinda daarvan heeft afgeweten...  Dat begrijp ik niet.....”
“Marlies... alsjeblieft. Ga me niet de les lezen...  Lucinda en ik hebben een zeer modern huwelijk...  en we laten elkaar vrij...  als het gaat om seks... “
“Wil je me soms ook nog gaan vertellen..... dat jouw vrouw...  met mijn zoon.....”
“Dat zou heel goed kunnen...  waarom niet... “ hield George zich op de vlakte. “...Hij is een gezonde jongen en zij een gezonde vrouw... dus het zou me niets verbazen.....”
Ze keek hem met stijgende verbazing aan. Ze had kennelijk nooit stil gestaan bij het seksleven van haar kinderen.
George ging tegen haar aan staan en drukte z'n gezwollen onderlichaam stevig tegen haar aan en nam haar gezicht in z'n handen. Zonder pardon perste hij z'n mond weer op de hare. Deze keer gaf ze zich helemaal aan hem over en liet z'n tong toe in haar warme mond. Ze steunde en kreunde heet toen ze de kus beëindigden. Met haar vochtige mond een weinig open en haar ogen gesloten stond ze nog na te genieten. Ieder met hun eigen gedachten liepen ze zwijgend terug. Vlak voor de deur draaide ze zich naar hem toe.
“George.... ik... eh... ik wil Koos niet ontrouw zijn.... dus....” zei ze hijgend.
“Luister even Marlies,  ik verlang heel erg naar je, wat zou je er van vinden als Lucinda met Koos en jij met mij.”
“Ik weet wat je wil zeggen..... maar daar ben ik nog niet aan toe..... en ik weet ook niet wat Koos er van zal vinden... “
“Lucinda is handig in dat soort zaken...  ze heeft hem zo in bed...  maak je daar maar geen zorgen over... De meest preutse kerels weet ze...”
“Ha ha, ik ben benieuwd of zij hem zover zal krijgen...  maar niet hier, niet als de kinderen in de buurt zijn...”
George moest in zichzelf lachen. Ze wist nog niet de helft. Als hij door zou zetten had ze diezelfde dag nog de lul van haar zoon in haar kut.
“Goed... jij je zin...” zei hij met moeite, “heb je enig idee hoe we het dan moeten aanpakken...?”
“Laat me er over nadenken...  ik laat het je wel weten...  Kom laten we nu naar binnen gaan... ik krijg het koud...”
Zo gauw hij in de gelegenheid zich voordeed, vertelde George aan Lucinda wat hij met Marlies had afgesproken.
“... het komt nu op jouw aan...” beëindigde hij z'n relaas.
“Dat zal geen probleem zijn...  want Koos kikt helemaal op me... hij draait als een hondje om me heen... Als het aan mij ligt heb ik hem vanavond nog plat... “
Maar het gebeurde niet. Het leek wel of Marlies vermoedde dat Lucinda alles zou proberen om haar man in bed te krijgen. Maar ze liet hem geen seconde alleen.
Die nacht sliepen de kinderen in de woonkamer en hun ouders hadden hun bedden in gebruik genomen. Lucinda staakte haar pogingen, nadat ze Koos naar haar kale kutje had laten kijken en hem meerdere keren een blik in haar decolleté had gegund. Hij was met een enorme erectie, samen met Marlies naar de slaapkamer gegaan, maar van seks met hem kwam niets meer.
De volgende dag vertrokken ze. 
“ik had je vannacht eigenlijk nog wel verwacht... “ zei Simone spijtig tegen George
“Waarom kwam jij dan niet naar mij toe?”
“Dat weet ik eigenlijk zelf ook niet....” zuchtte ze, “... maar dat maken we snel goed.... komen jullie maar snel bij ons logeren... dan maken we er een feest van....”
“Ik begrijp er niets van...” zei Lucinda, nadat ze waren vertrokken, “....ik had m'n slipje uitgetrokken... geen beha aan... ik heb hem alles laten zien... Hij krijgt een stijve.... en er gebeurt niets...”
“Ja het is jammer... maar het komt allemaal wel goed... Kom... ik ga weer eens aan het werk...  de pret heeft lang genoeg geduurd...”

 

Ze hoefden niet lang te wachten. Na een week hing Marlies aan de telefoon.
“...jullie moeten snel komen...” zei ze, “....het gaat helemaal niet goed met Caroline... ik weet niet wat er aan de hand is.... Alsjeblieft kom ons helpen.....”
David nam de bakkerij waar en George en Lucinda gingen diezelfde dag nog naar hen toe.
Caroline zag er inderdaad niet uit, toen ze bij hen aankwamen. Ze fleurde echter helemaal op toen ze George en z'n vrouw zag binnenkomen.
“Laat mij maar even met haar alleen..” zei George en nam haar mee naar haar slaapkamer.
Het meisje vertelde dat haar moeder zo gefrustreerd deed en krampachtig probeerde toch aardig tegen haar te doen. Het meisje voelde dat er iets verkeerd zat, met haar moeder.
“Je mag haar niets laten merken Caroline...” zei George geheimzinnig, “maar je moeder heeft een probleem...  ze wil met mij naar bed...  maar.....”
“...met jou naar bed...? Weet je dat zeker.....”
“Ja dat weet ik zeker... ze heeft het mezelf verteld...  Alleen wil ze je vader niet belazeren...  en daar heeft ze problemen mee...”
“Oh... nu begrijp ik het... ze heeft alle kleren die ik samen met Lucinda heb gekocht...  in beslag genomen...  m'n nieuwe behaatjes, slipjes en... volgens mij is ze jaloers... “
Zo had George het nog niet bekeken.
“Ja.. nu valt voor mij ook het kwartje...  ik heb haar verteld dat ik je geneukt heb...”
“Waat... heb je dat aan haar verteld... stomme klootzak... dat had je nooit mogen doen... Oh George.... wat vind ik dat lullig van je....”
“Dat is helemaal niet lullig... en trouwens ze had zelf al een vermoeden... ik hoefde alleen maar ja te zeggen toen ze het me rechtstreeks vroeg...  Maar luister ik heb een plan.....”
Haar ogen begonnen steeds meer te glinsteren toen hij haar zijn plan ontvouwde.
“....kleed je maar vast uit... dan kom ik zo bij je....” eindigde hij z'n verhaal.
“Oké... en George... sorry dat ik net zo tegen je uitviel hoor... Ik zal het goed maken...  ik zal je verrassen...”
“Ja ja... het is al goed” en weg was hij.
Hij nam Lucinda even apart en legde haar uit wat de bedoeling was.
“Ik begrijp het..” zei ze gniffelend, “....over een kwartiertje stuur ik haar naar boven.... voor de therapie... laat de rest maar aan mij over....”
George spurtte de trap weer op en kwam hijgend Caroline's kamer binnen. Het meisje zat in bed en had een laken tot haar kin over zich heen getrokken.
“..'t is geregeld...” hijgde hij en trok z'n kleren uit. “... zo meisje... dan zullen we gaan beginnen... “
Hij kroop bij haar onder het laken en zoende haar borstjes.
“wat is dat nou...” zei hij verrast, “...je hebt toch nog een gordeltje en kousen.....”
“Ja... goed hè... die had ik nog aan... toen m'n moeder m'n tas uitpakte... ik heb ze meteen goed verstopt...”
“Wat goed van je...  kom...  pijp me eens lekker... ik heb dat geile mondje van je al zo lang moeten missen.....”
Z'n pik stond al stijf bij de gedachte aan hetgeen zou komen. 
Caroline boog zich over hem heen en nam de kloppende paal tussen haar lippen.
George kreunde zachtjes en exploreerde met z'n vingers haar nauwe kutje.
“Kom op me zitten.. lieverd... effe lekker neuken... ja... zo... oh... wat ben je lekker nauw... Ja.. ja... pomp... ohhh.. jaa... goed zo....”
Het geile kind had zich over z'n schwanz laten zakken en pompte op en neer. George speelde met haar tepels. Hij draaide aan de knopjes tot ze stijf werden.
“Oh... nee... “  De kreet kwam uit de deuropening. Marlies had van schrik haar hand voor haar mond geslagen.
Als door een horzel gestoken duwde George het meisje van zich af en sprong uit het bed.
“Kom hier... Marlies...  niet schrikken... kom op het bed...  je wilt het graag...  dan zal het nu gebeuren ook... “
Ze keek naar z'n trillende lul, die recht vooruit stond. 
George pakte haar arm en trok haar op bed.
“Nee... nee... niet doen... niet waar Caroline bij is... “
“Hoezo niet waar Caroline bij is... kijk nu eens goed naar je dochter...  ziet die er uit... dat ze er trauma's aan over zal houden... stel je niet aan... Hier pak m'n lul... “
“Nee verdomme... ik wil het niet...  echt niet George...  niet op deze manier...  en als je me verkracht..... dan...”
“Oké...  dan geef je me zeker aan...  Lieverd... ik wil je helemaal niet verkrachten...  ik wil gewoon met je spelen... ik wil lief voor je zijn...  en dat wil ik nu... omdat Caroline er anders gek van wordt...  er moet hier iets gebeuren... alleen al voor haar... Je dochter houdt van seks... ze leeft er voor... en jij houdt haar tegen...”
Marlies boog haar hoofd en tranen stroomden over haar wangen.
Ze knikte en fluisterde met verstikte stem: “ja ik weet het wel... maar Koos... “
“Daar wordt voor gezorgd... “
“Is het eerlijk?”
“Oh.. ja... ik denk dat hij nu gepijpt wordt... of misschien is hij al aan het neuken...”
“Gepijpt?.... wat is dat....?”
“ga me nu niet zeggen dat je dat niet weet...?”
“Nee dat weet ik echt niet... en hoezo is Koos aan het... “
“Oh.. Lucinda is vast al met hem bezig..” antwoordde haar dochter.
“Dat wil ik zien... “ zei de vrouw, die weer een beetje tot zichzelf gekomen was. Ze sprong op van het bed.
“Later... nu eerst... “ fluisterde George. Marlies keek begerig naar z'n grote lul.
“Mooi istie hè.. mam.... kijk... dit is pijpen....” Het meisje nam de lul tussen haar lippen en begon wellustig te zuigen. Uit haar ooghoeken keek ze naar haar moeder.
“..'t is niet te geloven..” stamelde de vrouw.
“Kom... neem 'm ook..” hield het meisje haar de dikke pik voor.
“Nee liefje... “ zei Marlies aarzelend, ze trok er zelfs een vies gezicht bij.
“Ga jij maar even op die stoel zitten,” zei George tegen het meisje, “dan zal ik even met je moeder praten...” Hij trok Marlies aan haar arm op het bed en bedekte haar lippen met z'n mond. Ze gaf zich zonder weerstand aan hem over en beantwoordde z'n tongenspel met vuur. Hij nam haar hand en bracht die naar z'n kloppende genotsknots. Ze aarzelde even maar toen sloten haar vingers zich rond het massieve vlees. George zocht op haar rug naar de ritssluiting van haar jurk. Het was een lange rits van haar schouders tot haar billen. Toen hij 'm open had streelde hij haar naakte rug.
Ze trok haar mond van de zijne en fluisterde: “wacht even... dan zal ik je helpen....” Ze was de aanwezigheid van haar dochter schijnbaar vergeten. 
Het meisje zat stil in een hoekje te kijken hoe haar moeder haar jurk over haar hoofd heen uittrok.
“Ohhh.. Marlies... je hebt een mooi lijf...  oh wat een mooie borsten... doe je beha uit... “
Ze bracht haar handen naar de achtersluiting en haar borsten puilden bijna uit de cups. Ze liet het ding van haar schouders glijden. George nam de stevige vleesbollen in z'n handen en rolde haar tepels in z'n handpalmen heen en weer. Marlies liet geen tijd verloren gaan en stroopte haar panty naar beneden gevolgd door haar onderbroekje. Ze zat op haar knieën op het bed en streek gracieus haar rode haar naar achteren.
“Nu wil ik dat je me neukt....” zei ze.
“Ga liggen..... dan zal ik het lekker voor je maken...”
Ze nam plaats op het bed en spreidde haar benen.
“Oh...” kreunde ze, toen hij in haar drong, “...wat is hij groot en stijf... oh...ohhhhh...”
George begon te pompen en de hete vrouw sloeg haar benen rond z'n heupen.
“Ohhh... Marlies...  wat heb je een lekkere kut... lekker nauw... en nat... oh.. geil.... ja.. ja... neuk met me mee... “
Caroline zat in trance naar hen te kijken. Ze masseerde haar klitje en af en toe stak ze een paar vingers naar binnen.
“Oh.. George... ik kom... ik kom... ja..ja..ja..ja.. oh... aaaaaiiieeee... ohhhhhhhhhhh..... allemachtig..... ohhhh jaaaaaaa..... neuk... neuk.... neuk....”
Haar kut krampte om z'n lul en George had moeite om binnen te blijven. Iedere keer als haar vagina zich iets ontspande duwde hij z'n pik weer diep naar binnen en bij iedere kramp werd hij er uit geperst. Haar lijf danste wild op het bed op en neer. Ze klemde zich met armen en benen aan hem vast.
“Ohhhhh... heerlijk.... oh... dit heb ik een tijd... niet meegemaakt.... tjonge... wat kan jij neuken zeg....” Ze viel verslapt neer en George bleef doorpompen omdat hij z'n orgasme ook voelde aankomen.
“Hier... geil stuk... hier heb je m'n zaad... aaaggghhhh... hmmm.... aaaaggghhhhhh....”
Hij schoot z'n munitie naar binnen en plofte uitgeput op haar neer.
“Oh... mam... wat kan jij het goed... “ zei Caroline. Het meisje was op de rand van het bed gaan zitten en streelde het haar van haar moeder.
Marlies keek haar aan en zei glimlachend: “...ik denk dat het in de familie zit... “ De verrukkelijke vrouw lag met gesloten ogen na te genieten en liet zich de strelingen van haar dochter met genoegen welgevallen. Ineens opende ze haar ogen en realiseerde zich wat er eigenlijk was gebeurd.
“Allemachtig... wat heb ik gedaan... “ mompelde ze voor zich uit.  “...Ik ben voor het eerst in m'n leven... met... met een andere man... naar bed geweest... “
“En... vond je het lekker?” vroeg George. 
Hij was van haar afgerold en Caroline begon z'n pik en ballen schoon te likken van het overvloedige vocht van haar moeder en het sperma van George.
“Ik weet het niet...  ja... als ik eerlijk ben..... het was lekker... maar.....”
“Geen gemaar ma... “ zei haar dochter, “....als je het lekker vond dan moet je niet net doen alsof je iets vies gedaan hebt... tenslotte... is neuken heerlijk... je zei het net zelf.... dat George het lekker met je heeft gedaan... toen hij je liet klaarkomen.....”
“Ja... maar wat zal je vader...”
“Wat die er van zal vinden?” zei George,  “Kom maar eens mee... dan zullen we eens zien wat hij zal zeggen....”

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen