Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
George 6 (slot)

Met het hart kloppend in haar keel ging de vrouw met George de trap af. 
Uit de woonkamer klonk zachte muziek, verder was het stil. George opende voorzichtig de kamerdeur en keek om een hoekje naar binnen. Toen duwde hij 'm helemaal open.
“Kijk... dat vindt Koos er van... “ fluisterde hij.
Lucinda lag met haar heupen op de leuning van de driezitsbank. Haar benen waren gespreid en daartussen bewoog het hoofd van Koos op en neer.

Hij had z'n knieën aan weerszijde van Lucinda's hoofd neergezet en pompte z'n lul in en uit  haar mond. Ze gingen zo op in hun bezigheden, dat ze niet in de merkten dat ze bezoek hadden gekregen.
“Hij likt haar...  eh... haar poesje...  dat heeft hij bij mij nog nooit gedaan...” fluisterde de vrouw, bijna verontwaardigd.
“Hmm... en zij pijpt z'n pik...  dat heb jij nog nooit bij hem gedaan...” repliceerde George.
“Wat moeten we nou doen...? vroeg ze angstig.
“Wat wil je doen...? Ik bedoel...  wil je meedoen...  of het laten zoals het is en net doen of er niets gebeurt is... Dus gewoon hem zijn pleziertjes laten hebben en jij natuurlijk ook...” fluisterde George.
Ze hoefde geen antwoord te geven. Lucinda nam de lul uit haar mond en keek naar de deuropening. Met een vrije hand wenkte ze het stel.
“Kom er bij luitjes...  hier is het gezellig... “ sprak ze vrolijk, toen ze zag dat de anderen ook naakt waren.
Koos schoot, als door een insect gestoken, omhoog en keek met verbaasde ogen naar z'n vrouw, die naakt in de deuropening stond in aanwezigheid van de eveneens naakte George.
Lucinda nam geamuseerd z'n stijve leuter weer in haar mond om te voorkomen dat deze zou verslappen.
“... wwa.. wat bben jij.. aan het uit... oh.. ohh... uitvoeren...?” zei Koos hijgend en steunend van genot. 
“Dat moet jij nodig zeggen... “ antwoordde z'n vrouw, “....moet je zien waar je mee bezig bent...”
“Het lijkt me het beste dat we met hen meedoen...” zei George.
Hij knielde voor haar neer en drukte z'n mond op haar behaarde genotsgrot. Ze slaakte een luide kreet toen hij met z'n tong over haar gevoelige knopje ging.
“...ohhh... ohhhh.... aaaiieee... wat doe je... hmmmm..... lekker.... ohhh.... ohhhhhh....”
Aangemoedigd door het wellustige gekreun van z'n vrouw perste Koos ook weer z'n gezicht in het kruis van Lucinda.
“...ohhh... George...  wat ben ik geil...  ohhh... nee...  wat maak je me geil...  wat maken jullie me geil...  ohh... ik wil pijpen.. pijpen...  pijpen... George geef me je lul... “
De vrouw ging helemaal uit haar dak, duwde George van zich af en plofte op haar knieën voor hem neer. Onhandig nam ze z'n paal tussen haar lippen en begon er op te kauwen.
“Zuigen liefje... zuigen...  pomp op en neer... voorzichtig met je tanden... jaaa... zo ja...  ohh... je bent een natuurtalent... “
Ze had snel de slag te pakken en luisterde goed naar de aanwijzingen van de jonge man. Met vaardige hand kneedde ze z'n zware ballen en haar lippen vormden een perfecte “O” om z'n schacht.
“als... als... je zo... zo... blijft door... gaan... ohhh... dan krijg je m'n pap...  ohhhh...  in je keel... ohhh... lekker... “
“Zie je dat Koos...  je vrouw kan pijpen als de beste...” kreunde Lucinda, “...zie je nu hoe stom het is dat jullie nog nooit echte seks hebben gehad...”
“Zeg dat wel vrouwtje...” Koos hief z'n gezicht even op uit het glibberige kruis van het jonge grietje en vervolgde: “...ik hoop dat daar nu voorgoed een einde aan gekomen is...”
“Ohh... Koos... het wordt tijd dat je me eens lekker gaat neuken...  steek 'm in me... alsjeblieft...  als ik zo blijf liggen...  kan je me lekker staande naaien... “
Koos deed wat van hem gevraagd werd. Hij ging tussen de benen van het meisje staan en duwde z'n paal naar binnen. Z'n lul was dan wel niet zo lang en dik als die van George, maar voelde heerlijk aan in haar kale kutje. Hij begon te pompen en het meisje kromde haar rug om z'n stoten goed te kunnen opvangen.
“Ja.. ja.. oh.. Koos... wat een lekkere pik heb je...” kreunde het meisje, “..ga door... ja.. met je vingers over m'n kittelaar... zo ja... hmmm… heerlijk...”
“Kijk.. Marlies... kijk naar je man...  terwijl je mij pijpt...  kijk eens hoe hij Lucinda naait... “
“Hwwwmmm...  wjaaa... iwk.. zwie... et... “ zei het roodharige vrouwtje. Ze liet z'n pik uit haar mond glippen en vervolgde: “ oh.. George...  schiet je zaad in m'n mond... ik wil het proeven...”
“Zou je niet liever even neuken?.”
“Nee... dat komt straks wel weer...  spuit m'n mond vol... nu wil ook weten wat het is...  ik heb er al zoveel over gehoord en gelezen...  en nu ik er mee bezig ben...  wil ik het ook echt... “
George stootte z'n vijfentwintig centimeter tot achter in de keel van de vrouw. Ze maakte een paar keelklanken en begon toen als een bezetene te zuigen.
“Oh, ja... ga door... Oh,  ja... ohhh... ik kom... ik kom...  Koos... ik spuit de keel van je vrouw vol... kijk dan!”
Ze werd er volkomen door verrast. Kokhalzend ontving ze de harde stralen wit vocht. Het knalde tegen haar huig en door de veelheid, droop het langs haar lippen over haar kin en druppelde op de vloerbedekking.
Koos, die op enkele meters getuige was van dit hete tafereel, begon te loeien.
“oooooiiiieeee...  oeiiii... wat geil...  ooooeeeiii... ik spuit... oh Lucinda... sorry... ik spuit.....”
Met gesloten ogen ontving het meisje z'n sperma. Ze klemde haar benen rond z'n heupen en genoot van het orgasme van haar nieuwe partner.
 

Huisvrouw als ze was, had Marlies de vloerbedekking schoongemaakt van het sperma en was toen aarzelend naast haar man op de bank gaan zitten. Hij sloeg z'n arm om haar heen.
“Vond je het lekker... wil je het ook bij mij doen....?
“Smerige geilaard...” lachte Lucinda, “en wij dan..? Hoeven wij niet klaar te komen? Vooruit beffen jullie”
Koos wilde Lucinda gaan likken maar George zei: “Nee, niets ervan, jij likt je vrouw uit...  tot ze klaarkomt...”
Terwijl George de natte gleuf van z'n vrouwtje likte en daarbij eerst een lading sperma van Koos kreeg weg te werken, zette Koos z'n eerste beflessen om in de praktijk, bij z'n vrouw.
Lucinda, die naast Marlies op de bank zat, gaf de hete vrouw haar eerste lesbische ervaring. Terwijl de hoofden van de mannen in hun kruizen op en neer dansten en hun tongen hun heerlijke werk deden, nam het meisje een tepel in haar mond en begon die stijf te sabbelen. Nadat ze ook de andere op die manier had behandeld perste ze haar lippen op Marlies' mond.
De vrouw schrok even terug, maar werd zo overweldigd door de heerlijke gevoelens dat ze zich snel overgaf. Ze dronk de zoen van het meisje en begon spontaan haar volle borsten te kneden. Volledig in extase kwamen beide vrouwen bijna gelijktijdig klaar. Hun sappen vloeiden rijkelijk uit hun spleten, zo rijkelijk dat George en Koos moeite hadden de stroom te verwerken. Voldaan leunde ze achterover op de bank. 
Marlies had wat te drinken ingeschonken en aarzelend kwam een gesprek op gang.
“ik ben verrast...” begon Koos, “...ik had dan wel een oogje op jou laten vallen, Lucinda, en ik kreeg, toen we bij jullie waren, echt de indruk dat jij er ook wel zin in had... Maar dat dit zou gebeuren had ik zelfs niet durven dromen...”
“Volgens mij ben jij een echte smeerlap” zei Marlies quasi boos, “je wilde gewoon een buitenechtelijke affaire”
“En jij dan...? Je hebt je gewoon laten pakken... “
“Ophouden met kissebissen.....” kwam George tussenbeide. “...Het is onze schuld... en dat komt doordat.....”
Hij vertelde Koos het hele verhaal. Vanaf het moment dat hij Caroline had ontmaagd en hoe goed dat haar had gedaan, tot het moment dat hij z'n plan in elkaar had gezet om beide echtelieden in bed te krijgen.
“.... dus als therapie voor jullie dochter hebben we dit in scène gezet... en dat niet alleen... ik denk dat het voor jullie ook eens goed is om eens iets anders uit te proberen... of niet soms..?” besloot George z'n verhaal.
Marlies zat in haar blootje te draaien.
“...maar hoe zit dat dan? Dat jullie ons hebben geleerd wat eh, echte seks is... dat begrijp ik... Maar wat heeft dat met Caroline te maken...?” zei ze met een rood hoofd.
“Heel eenvoudig...” antwoordde Lucinda, “jullie moeten leren wat vrije seks is...  zodat jullie haar kunnen begrijpen als zij met anderen omgang heeft...  jullie hebben gezien hoe ze er van opgeknapt is en hoe ze gefrustreerd raakt als jullie daar niet goed op reageren.....”
“Dus het is niet zo... eh... dat... eh... wij... ook met haar... eh...?” vroeg Marlies bezorgd.
“Naar bed moeten gaan? Dat ligt er maar aan...  Kijk... als jullie dat niet willen... okay... maar vrije seks betekent.. dat je geen taboes kent... dus niets je genot in de weg laat staan....” legde Lucinda uit alsof ze een sekstherapeute was.
“Applaus Lucinda, zo is het precies...” klonk het uit de deuropening. Caroline stond tegen de deurpost geleund en had een verleidelijke pose aangenomen. Haar benen leken nog langer en mooier als ze al waren, zoals ze daar stond op haar rode schoentjes met hoge naaldhakken. De dunne jarretelles tekenden zich scherp af tegen haar blanke huid. Alleen daaraan was te zien dat ze nylons droeg, omdat deze dezelfde kleur hadden als haar huid.
Koos stond op en staarde met open mond naar z'n stiefdochter. 
“Goeie genade...  wat... wat... is dit... wat zie je er mooi uit...  hoe...” stamelde hij.
“Bevalt het je pa... “ viel het meisje hem in de rede.
“Ik krijg de indruk van wel...  kijk eens naar z'n pik... “ zei Lucinda.
Koos' paal groeide inderdaad tot maximale grootte. Hij deed een paar passen in Caroline's richting.
“Wat denk jij te gaan doen...?” riep Marlies bits, “je wilt toch zeker niet met m'n dochter... “
“Waarom niet mam” Achter Caroline verscheen Steven. Z'n pik stond stram naar voren. “...waarom niet...  Papa kan toch rustig met Caroline en jij met eh... “ hij werd er even verlegen van, “eh... Lucinda gaat met haar broer naar bed... en George doet het ook met z'n moeder...  zij vinden het helemaal geen probleem... “
Marlies keek van de een naar de ander en raakte helemaal haar kluts kwijt.
Lucinda sloeg een arm rond haar schouder en streelde haar weelderige bos haar.
“Het is zo Marlies,” zei ze, “George en ik en veel vrienden van ons, doen het gewoon met elkaar. Het maakt ons niets uit, of het nu je vader, je moeder, broer of zuster of oom of tante of gewoon iemand anders is... “
“Wil je soms zeggen... dat... dat... jij...  dat jullie samen... eh... “ zei Marlies tegen haar stiefzoon, die was voortgekomen uit een eerder huwelijk van Koos, net zoals Koos niet de echte vader was van Caroline. 
“Dat wij samen hebben geneukt? Ja natuurlijk... “ antwoordde z'n stiefzuster voor hem.
“Ik denk dat ik gek word... “ stamelde ze, “....dat is toch niet normaal....”
“Ach, wat is normaal,” mengde George zich in het gesprek, “sommige mensen vinden het ook niet normaal dat twee mannen of twee vrouwen het met elkaar doen, maar jij was net echt niet vies van Lucinda, weet je nog.”
Koos had zich niet laten belemmeren door de woorden van z'n vrouw en het gesprek wat daarop volgde. Gebiologeerd door het prachtige kind, was hij naar haar toe gelopen en had haar hand gepakt.
Ze keek hem recht in de ogen toen ze een paar passen de kamer in maakte, omdat hij haar naar binnen trok.
“Oh pap...” zuchtte ze, “..oh... wil je?..”
Hij liet haar niet uitpraten en knikte.
Hem nog steeds in de ogen kijkend zakte ze door haar knieën en nam z'n lid in haar hand. Hij sloot z'n ogen toen ze haar koele mond om de eikel sloot. Het werd stil in de kamer. Iedereen zat met ingehouden adem te kijken naar het tweetal. De stilte werd af en toe verbroken door de smakkende geluidjes die het meisje produceerde en het zachte gekreun van haar vader.
Koos genoot van het ervaren lik- en pijpspel van z'n dochter. Nog nooit in z'n leven had een mond z'n pik beroerd en die dag... ja, die dag zelfs drie verschillende monden. Hoewel hij nog niet zolang daarvoor was klaargekomen, kwam z'n zaadproductie weer snel op gang door het verrukkelijke gezuig van het meisje.
“Oh... oh... hou op anders kom ik... “ kreunde hij.
Het meisje hield ogenblikkelijk op en keek hem opnieuw aan. 
Koos stond met gesloten ogen het aanstormend orgasme te verwerken en toen de druk weer was afgenomen, zakte hij naast het meisje op z'n knieën en perste z'n mond op de hare.
Op z'n tenen liep Steven langs z'n vader en zusje en nam naast Lucinda plaats op de bank. Hij keek haar vragend aan en Lucinda knikte veelbetekenend en toonde hem drie vingers die glommen van het kutsap. Vanaf het moment dat Caroline en Koos in elkaar waren opgegaan, had ze de kut van Marlies gestreeld. De, aanvankelijk frigide overkomende, vrouw had haar benen gespreid zodat Lucinda haar diep kon vingeren. Steven sloot z'n mond rond de vingers van Lucinda en likte het sap van z'n moeder op. 
Marlies bleef onverstoorbaar naar haar man en dochter kijken, die elkaar hevig lagen te zoenen en strelen. 
Steven zakte op de vloer en kroop naar z'n moeder toe. Eerst nam hij het vingerwerk van Lucinda over om vervolgens z'n tong in beweging te zetten. Hij likte het overvloedige vocht begerig op.
Koos had inmiddels het roodharige meisje op haar rug gelegd en tussen haar benen plaatsgenomen. Voorzichtig drukte hij z'n eikel tegen het prille grotje.
“Ja... ja... steek 'm erin...” hijgde het meisje, “....ja pap... neuk me.... ohhh... ja zooo... jaaa... dieper... ja.. ja... ahhh.. wat lekker....”
“Hmm... uhhmmm... uhhhhmmmm...” kreunde Koos terwijl hij begon te pompen, “...ohm... wat een lekker spleetje heb je... zo nauw... en zo nat....”
“Daar heb jij voor gezorgd...  je hebt me zo geil gemaakt... ja.. neuk lekker door pa... met je lekkere stijve lul...”
Op het moment dat Koos het meisje vol spoot met z'n neukpap en het grietje hevig schuddend en trillend klaarkwam, trok Marlies het hoofd van haar zoon van haar kruis.
“Ga staan Steef...” zei ze gebiedend.
Hij deed wat ze vroeg en z'n stiefmoeder staarde begerig naar z'n kloppende staaf. Ze sloot haar ogen en hapte toe. In een keer verzwolg ze de hele lengte van de jongen in haar mond en pompte net zolang op en neer tot z'n zaad haar tong en keel overspoelde. Ze liet z'n sperma over haar tong rollen alsof ze wijn aan het proeven was en slikte het vervolgens goedkeurend kreunend door.
Het gesprek wat daarna volgde duurde tot diep in de nacht. De jongelui vertelden alles. Steven van z'n eerste ervaring met Lucinda en haar tante en van de orgie bij Simone en Thomas, de ouders van Bram en Magda en z'n verdere avontuurtjes. Caroline over haar ontmaagding door George en hoe lekker ze zich daarna voelde en hoe ze door veel mannen werd geneukt tijdens de orgie op de camping.
Marlies had het allemaal ongelovig aangehoord.
“Dus je bent ook met Simone naar bed geweest...  en jij... heb jij soms met Thomas...”
“Nee dat nog niet mam...” zei het meisje enthousiast, “maar lijkt het jullie geen geweldig idee om ze een keer uit te nodigen?”

 

De volgende dag gingen George en Lucinda voldaan naar huis. Ze hadden er voor gezorgd dat Caroline zich weer fantastisch voelde. Daarnaast waren ze er van overtuigd dat er weer nieuwe orgiën zouden volgen in het huis van Koos en Marlies, in ieder geval met hun vrienden, Simone en Thomas.
Het verhaal van hun therapeutische gaven ging als een lopend vuur door het dorp en het duurde dan ook niet lang of Karin kwam naar George toe met een verzoek.
“Moet je luisteren George....” zei z'n winkelhulp, “... het is misschien gek dat ik het vraag.... maar... eh... wel je moet weten dat ik ook nog een dochter heb...”
“Wat vertel je me nu... heb jij ook nog een dochter?” reageerde George verbaasd.
“Ja, ze is een paar jaar ouder dan Peter en heeft een baan als secretaresse in een inrichting. Daar woont ze ook”
“O vandaar… ik meende iets gemist te hebben.”
‘Ik heb niet veel contact met haar... maar af en toe belt ze mee eens op...  Laatst vertelde ze me dat ze zich eenzaam voelt en graag wat meer in aanraking wil komen met leeftijdsgenoten. Wel ze heeft ongeveer dezelfde leeftijd als jij en Lucinda... enne.. wat jullie met Caroline hebben weten te bereiken... “
“Ik snap het... je wilt dat wij jou dochter leren wat eh... vrije seks is...”
“Zoiets ja...  je moet alleen weten dat ze een beetje gehandicapt is... “
“Gehandicapt?”
“Ja, niet geestelijk of zo...  alleen is wat klein...  en daardoor voelt ze zich minderwaardig... “
“O.. nou mij lijkt dat geen probleem... ik zal het met Lucinda bespreken... wanneer kan ze komen..?”
Het was snel geregeld en de zaterdag daarna wachtten ze met spanning de komst van Evelien. Ze werd door haar moeder gebracht. 
Met grote, verbaasde ogen namen George en Lucinda het meisje op. Ze was nauwelijks groter dan een meter en ook zij keek het tweetal nieuwsgierig aan.
“Hier is ze dan...” zei Karin, “...dit is m'n dochter... Evelien...  ze is een beetje nerveus... maar dat gaat wel weer over... hè Evelien...”
Het meisje reageerde niet, maar Lucinda nam onmiddellijk het heft in handen. “Hallo....” zei ze haar hand uitstekend, “...leuk dat je er bent... kom snel binnen.... dan maken we er een gezellig weekend van...”
Evelien legde haar kleine handje in de uitgestoken hand van Lucinda, een nerveus lachje verscheen op het niet onknappe gezicht van het meisje.
Terwijl Lucinda haar voorging naar de woonkamer, nam George haar koffer over van Karin.
“Je dochter is een lilliputter...” fluisterde hij, “...hoe komt dat nou..?”
“We noemen dit een klein mensje...” gaf Karin als antwoord, “ze zal je zelf wel vertellen... hoe... eh... dat komt...”
“Is ze wel op de hoogte van eh... “
“Nee...  tenminste...  ik heb haar niets verteld... alleen dat jullie graag kennis met haar willen maken... en haar vrienden willen zijn... “ 
“We zullen wel zien...  wil je nog blijven of... “
“nee ik ga...  veel plezier...  enne voorzichtig aan alsjeblieft.....”
Nadat hij de deur achter Karin had gesloten, bleef George nog even gniffelend in de hal staan. Zo'n klein vrouwtje bood wel nieuwe perspectieven. Met een dikke bobbel in z'n broek kwam hij in de woonkamer, waar Lucinda al gezellig zat te kletsen met Evelien. Hij schonk een drankje in en bemoeide zich nauwelijks met de praatjes over mode en make-up.
Op een bepaald moment zei Lucinda: “....kom mee Evelien... dan zal ik je eens opmaken...  George als jij de kapster die bij Paul op de camping werkt nu eens belt en haar vraagt of ze hier kan komen... om dit meisje mooi te maken...  dan doe je tenminste ook wat...”
George fronste z'n wenkbrauwen en terwijl ze de kamer uitgingen, zocht hij het telefoonnummer van de kapster op. Ze kwam onmiddellijk, ze had toch niets beters te doen, dus een half uur later voegde ze zich bij het tweetal.
George verveelde zich stierlijk en zette een videoband op van een film die hij nog niet gezien. Het getoonde inspireerde hem totaal niet. Er zat helemaal geen verhaal in. Er werd zonder kop of staart geneukt, gebeft en gepijpt, maar verrassingen deden zich niet voor.
Blijkbaar ging hij toch op in de film, want hij werd volkomen verrast door de drie vrouwen die de kamer binnenkwamen. De meisjes hadden een huzarenstukje geleverd. Evelien's blonde haar was keurig bijeen gebonden en een lange staart waaierde uit over haar schouders. Haar lippen waren vuurrood geverfd, haar ogen en gezicht met de juiste make-up opgemaakt. Haar eerdere korte nagels waren veranderd in rode puntige. Een wijde beige, jurk kleedde haar goed af. Ze bleef even staan en observeerde de reactie van George. Toen hij goedkeurend knikte klom ze op een stoel en ging zitten. Haar oog viel op een scène op het Tv-scherm. Gebiologeerd bleef ze zitten kijken.
Lucinda liet de kapster uit en George vroeg: “... vind je het mooi... op de TV bedoel ik... “
Ze knikte.
George ging naast haar zitten.
“....heb je dit wel eens meer gezien..?”
Ze schudde haar hoofd.
“nee... alleen maar in boekjes...  die zijn er bij honderden bij ons in de inrichting...”
“Wat voor boekjes?” vroeg Lucinda die de kamer weer binnen was gekomen en een deel van het gesprek had opgevangen.
“nou je weet wel... van die schuine boekjes... “
“Porno...?”
“Zoiets ja......”
“... enne... lees je die graag...?”
Ze knikte weer.
“...heb je zelf als eens zoiets gedaan...” 
George wees op het scherm, waar een man en vrouw lagen te neuken.
Ze keek hem verschrikt aan.
“Nee... dat durf ik niet... trouwens... wie wil dat met mij doen...?”
“Oh.. George wil dat wel hoor..” zei Lucinda, “... ik heb je net naakt gezien... en je hebt een mooi lichaam...  waarom zou jij je daarvoor schamen...”
Het meisje keek van de een naar de ander. 
Lucinda drukte de TV uit. “Zou je het willen...” zei ze serieus, “...met George vrijen...”
Evelien liet zich van de bank glijden. “Ik denk dat ik maar naar huis ga..... ik had gehoopt leuke vrienden te ontmoeten...  maar met jullie is geen serieus gesprek te voeren...” zei ze intelligent. “...ik dacht dat die gekken in de inrichting waar ik werk alleen zo stompzinnig konden praten... maar het blijkt dat er meer mensen zijn die iemands hoofd op hol kunnen jagen om vervolgens niets te doen...”
“Wacht even... “ zei George, “... er is hier niemand die stompzinnig praat en ook niemand die je hoofd op hol wil brengen. Lucinda meent het serieus...  Wij willen je graag leren...  dat seks heel belangrijk is voor mensen... dus ook voor jou...  het zal je goed doen... echt...”
“Dus jullie menen het echt...  maar jij bent toch getrouwd... eh... jullie zijn toch met elkaar getrouwd..?” 
“Dat maakt toch niets uit...  het maakt ons tenminste niets uit... “
“Ik snap er niets meer van... “
Lucinda sloeg een arm om haar schouders en zei: “...denk je nu echt dat die mensen op foto's en op de film die je net zag...  met elkaar getrouwd zijn...  nee toch zeker...”
Evelien's gezicht klaarde helemaal op.
“...dus... dus... jullie menen het echt... ik denk dat ik droom...”
“Kom ga maar lekker op de bank zitten... en laat George en mij onze gang maar gaan... je zal er van genieten...” zei Lucinda die zag dat het ijs gebroken was. 
Ze hielp Evelien op de bank en George was er als de kippen bij om z'n mond op haar lippen te drukken. Ze dronk z'n kus en beantwoordde het tongenspel met vuur. George streelde haar schouders en omvatte haar kolossale borsten. Zacht kneedde hij door de stof van haar dunne jurk.
“Oh... oh... aaaaaggghhhh... ohhh....” haar lichaam schokte op en neer en toen ze wat tot rust kwam vervolgde ze: “...oh... ohh... sorry hoor... maar ik ben klaargekomen... “
“O.. maar dat geeft niets en als het aan ons ligt kom je nog veel meer klaar..... was het lekker...” zei Lucinda, die ondertussen zelf haar jurk al had uitgetrokken.
“Hmmmm... ja...  het was heerlijk.....”
“Zal ik het nog lekkerder voor je maken... “ zei George, “... of wil je eerst even uitrusten...”
Het meisje hoorde hem niet eens, ze keek begerig naar Lucinda.
“Oh... wat mooi...  och Lucinda.... wat ben je mooi.... en wat een prachtige lingerie heb je aan.....”
“Ik ben blij dat je het mooi vindt..... als je wilt... dan kopen we ook zoiets voor jou...”
“Phoe... je denkt toch zeker niet dat ze zoiets voor mij hebben... ik ben veel te klein.... al 'n kleren moet ik zelf maken...  er is niets te koop voor kleine mensjes zoals ik...” sprak ze treurig.
“Ik weet zeker dat er wel iets voor je te vinden is, wij weten een lingeriezaak waar ze jou wel kunnen helpen.”
“Denk je dat echt Lucinda...  oh.. als dat eens waar was... “
“George... ga eens aan de kant... laat mij me eens met Evelien bezig houden...” zei Lucinda.
Hij ging gehoorzaam in een andere stoel zitten en keek hoe zijn vrouw het kleine meisje omarmde. Ze kuste haar voorzichtig, eerst op haar wang en vervolgens op haar oortje om daarna haar mond met haar lippen te beroeren. Evelien liet haar begaan. Ze beantwoordde de steeds intenser wordende kus op dezelfde manier als ze dat bij George had gedaan. Ze werd zelf ook wat actiever. Haar kleine handjes streelden de gladde huid van Lucinda en aarzelend beroerde ze even haar in halve cups verpakte borsten.
“Pak ze maar vast... als je wilt... je mag alles aanraken en strelen en kussen...  doe maar...  Kom met je hand...” zei Lucinda. Ze pakte de hand van het kleine vrouwtje en drukte die op haar boezem.
“Oh.. Lucinda...  ik word weer zo heet tussen m'n benen...  ik heb het gevoel dat ik in brand sta... “
“Je bent geil...  ontzettend geil...  ik denk dat al je verlangens die je de afgelopen jaren had...  er nu in een keer uitkomen.... Geniet er maar lekker van... wij zullen proberen je hete gevoel wat te blussen... door lekker met je kutje te spelen en allerlei lekkere geile dingen te doen...”
“Oh.. jullie gebruiken van die... eh... eh... geile... woorden..” stotterde Evelien opgewonden, “alleen daar word ik al..... eh... geil... van...  ja... ja... speel met m'n kut... dat lijkt me heerlijk...  mag ik dan ook... eh... met jouw...eh... en met George's z'n..... eh....”
“Natuurlijk... dat zei ik daarnet toch...  Op George z'n lul moet je nog maar even wachten... die komt zo wel...  maar kom hier met je hand en voel aan m'n grotje...”
Evelien liet zich alles geen twee keer zeggen. Met duim en wijsvinger van een hand draaide ze aan Lucinda's tepels en met haar andere hand kneedde ze haar onderlijf door het ragfijne slipje heen. Lucinda ging met haar hand onder Evelien's jurk en streelde haar stevige bovenbenen en toucheerde haar venusheuvel. Er ging een schok door haar heen.
“Oh... wat doe je...  dat is lekker...  hmm...” kreunde ze.
“Trek je jurk maar eens uit..... en toon ons maar eens wat je hebt...”
Het gezicht van Evelien trok benauwd weg. Angstig schudde ze haar hoofd.
“Stel je niet aan...  wij hebben wel vaker blote mensen gezien... of dacht je soms van niet... “
“Ja maar... ik...  ik...  eh...” stotterde ze.
“Liefje...  we zijn nieuwsgierig naar je...  kom op nu... trek uit die jurk... “
Lucinda had de rits op haar rug al half naar beneden getrokken. Evelien ging wat verzitten, zodat ze hem helemaal naar beneden kon doen. Ze trok haar armen uit de mouwen en even later had ze de jurk over haar hoofd uitgetrokken. Een kolossale witte beha omsloot haar even kolossale boezem volledig en een grote onderbroek bedekte haar enigszins welvende buik tot haar navel. Lucinda gaf haar geen gelegenheid meer om zich ergens voor te generen en met haar volle hand omsloot ze het kruis van het vrouwtje. Evelien slaakte kleine geluidjes toen Lucinda haar begon te masseren.
“Oh... ai... Ohhhh…  je doet zo lekker... ohh. wat doe je nou...”
Lucinda was via het pijpje haar broek in gegaan en streek door de stugge krulletjes. Ze deed de lipjes van elkaar, het vocht sijpelde er uit, en raakte haar klitje aan.
“Ohhh...  aaaiiiee..... oh... ooohhh... jeminee... wat lekker... oh... ik kom...  ik...  kom... arghhh...” Met hevige spastische lichaamsbewegingen kwam het meisje voor de tweede keer klaar.
“Nou zeg...  jij lust er wel pap van...  lekker geil grietje dat je bent...  Kijk eens George...  wat een vocht...”
George, die rustig in de stoel had zitten kijken, kwam naderbij en keek naar Lucinda's opgestoken vingers.
“Hmm lekker nat, laat eens proeven?” Hij hapte de vingers van z'n vrouw op en zoog het sap er van af. “Smaakt goed...  heb je nog meer...  Evelien?”
“Laten we haar eerst maar eens verder uitkleden.....” zei Lucinda hees van geilheid.
Evelien stond op van de bank en liet gewillig toe dat de twee echtelieden haar verder uitkleedden. De fikse cup C-borsten bleven rechtop staan toen het onaantrekkelijke stuk ondergoed verwijderd werd. Nadat ook de onderbroek was verdwenen stond daar een heel leuk klein vrouwtje. Ze was stevig gebouwd, zoals bij dit soort mensen hoort, dat wel, maar haar benen waren recht en niet te dik. Ook haar armen stonden in verhouding tot haar lengte. Haar lijf vertoonde wat vetrolletjes, maar ook niet overdreven. Een dikke bos haar bedekte haar schaamstreek en een streepje liep door tot bijna haar navel.
“Goh...Evelien... waar schaam jij je nu voor... je bent prachtig...” zei Lucinda “....als je een beetje dieet houdt.... word je net zo slank als een den... daar ben ik zeker van....”
Ze glimlachte en keek afwachtend van de een naar de ander.
“Ga maar op de vloer liggen.....” zei Lucinda.
Ze strekte zich uit op het dikke tapijt. Lucinda spreidde haar beentjes en begon haar te vingeren en te likken.
George ging naast haar zitten en ging met een hand het slipje van z'n vrouw binnen en met z'n ander hand kneedde hij Evelines stevige tieten.
Het meisje genoot van de behandeling die ze kreeg. Ze keek begerig naar de bobbel in de broek van George.
“Pak 'm maar...  knijp er maar in...  doe maar lekker wat je wil... “ zei hij.
Ze bewoog aarzelend haar hand in de richting van z'n gulp en toen het hem niet snel genoeg ging, pakte hij die hand en drukte die tegen z'n erectie. Het werd Evelien alweer te veel. Hete scheuten gingen door haar lijf en wederom ontbrandde een hevig orgasme. Ze kneep hard in de stijve paal van George en nam het hoofd van Lucinda stevig tussen haar dijen.
“Oh... mensen... even rust... alsjeblieft...  ik kan niet meer...” zuchtte ze toen ze weer wat tot zichzelf was gekomen.
“Goed, blijf maar rustig liggen, dan houd ik me even met George bezig, goed kijken, want straks moet jij het ook doen...” zei de op knappen staande Lucinda. “Vooruit... uit met die kleren van je en naai me tot ik geen pap meer kan zeggen.” Voordat al z'n kleren uit waren had ze z'n dikke paal al in haar mond genomen. George wilde haar neuken, maar ze liet z'n pik niet los, dus draaide hij zich zodanig dat hij haar kon likken.
Evelien zat met open mond te kijken naar het geile duo in de negenenzestig positie. Alhoewel ze zelf om rust had gevraagd ploegden haar vingers door de dikke haardos en in haar kut.
Lucinda was al tegen het kookpunt toen George haar begon te beffen. Slechts een paar likken van hem had ze nodig om tot een daverend orgasme te komen. Daarbij had ze z'n pik uit haar mond laten gaan en hij greep de kans gelijk aan om die dikke staander in haar knijpende neukhol te steken. Op het moment dat hij kwam, trok hij 'm uit haar kut en spoot over haar lijf. De eerste stralen spetterden op haar buik en borsten en de daarop volgende ejaculatie besmeurde haar jarretelgordeltje met het witte goedje. Nog nahijgend kwam Evelien bij hen. Ze strekte zich wijdbeens naast Lucinda uit.
“Nu ik George...  nu ik... oh... doe dat ook bij mij... “ krijste ze geil.
“Hier zuigen...” zei hij en hield z'n pik voor haar mond, “... pijp 'm eerst maar weer een beetje stijf...”
Ze sloot haar ogen en nam het druipende gevaarte tussen haar lippen.
“Neem 'm helemaal in je mond en zuig... zuig...” moedigde Lucinda haar aan.
Ze deed het en kokhalsde even toen z'n eikel tegen haar huig kwam.
George had het niet meer. Z'n pik nam weer de oorspronkelijke grootte aan.
“Ohh... meisje... als jij nog nooit gepijpt hebt.... dan leer je snel....” hijgde hij, “...laten we gaan neuken.... Hou op met zuigen... dan krijg je eindelijk lul in die heerlijke kut van je....”
Ze wilde niets liever meer dan genaaid worden, dus liet ze snel z'n pik los.
“Ja...  kom...  neuk me... vooruit... wacht niet meer... ik moet een lul in m'n kut hebben...  ohh... neuk me... alsjeblieft...” smeekte ze.
Lucinda hielp bij het naar binnen brengen van z'n lul. Ze spreidde de lipjes van het meisje, zodat het roze vochtige binnenste duidelijk zichtbaar werd.
“Als hij maar niet te groot is... “ kreunde ze nog. Maar het was al te laat. 
George perste z'n eikel de vagina binnen, haalde even terug en stootte toe hard toe. Hoewel hij wist dat hij voorzichtig moest zijn, kon hij zich niet beheersen. Met een oerinstinct dreef hij de hele lengte in een keer naar binnen. Evelien keek hem met grote ogen aan en hapte naar adem.
“ohhhh... heerlijk...  een echte lul... in m'n kut...  oh... ik neuk...  ik neuk echt..... vooruit pompen....” kermde ze. De verbaasde George begon automatisch in haar te bewegen. Met lange halen ging hij in en uit haar en trok toen terug.

 

“Wat doe je nou... waarom haal je 'm er uit...  het is toch zo lekker...” hijgde ze.
“Even een ander standje...  kom op me zitten...” Hij draaide zich op z'n rug en hield z'n pik met beide handen vast, zodat deze loodrecht omhoog stak. Toen het meisje schrijlings boven hem stond, raakte z'n eikel precies haar kutje. Ze zakte lichtjes door haar knieën en z'n lul verdween als vanzelf in haar kut. Door alleen maar haar heupen iets te bewegen naaide ze hem met de volle lengte. George, die zich dit standje precies zo had voorgesteld, kwam. Hij schokte en draaide en deponeerde z'n tweede lading van die avond in het gretige kutje. Ook Evelien bereikte haar zoveelste orgasme toen ze het hete zaad bij zich naar binnen voelde spuiten.
Genietend kropen ze in elkaars armen en later ging het trio naar bed, een nieuwe ervaring rijker.

 

George en Lucinda lagen met de kleine Evelien in het grote bed uit te rusten van hun zoveelste neuk partij.
“Zeg luitjes...” zei het miniatuurvrouwtje, “..wat jullie voor mij doen is geweldig. Jullie hebben een droom, een heimelijke fantasie, werkelijkheid gemaakt. Laten jullie ook anderen daarvan deelgenoot worden..? 
“Dat fantasie overeenkomt met de werkelijkheid berust op louter toeval..” antwoordde George. “Voor ons zijn ook veel dromen werkelijkheid geworden. Zoals je inmiddels weet ben ik gek op lingerie...  nou kijk eens naar jezelf en naar Lucinda, jullie dragen nylons en een gordeltje...  omdat ik dat leuk vind... “
“Nou jij niet alleen hoor lieverd... “ viel z'n vrouwtje hem in de rede. 
“Kijk Evelien... vormen van lingeriefetisjisme komen in alle lagen van de bevolking voor. Behalve vrouwen die lingerie dragen omdat ze dat beroepshalve, als prostituee, pornomodel of pornoactrice, graag doen, gebeurt er achter de burgerlijke gordijnen van woningen ook nog heel wat. De florerende handel in lingerie en sexy kleding is daar illustratief voor, dat heb je zelf kunnen zien toen we bij Anneke in de winkel waren en spulletjes voor je hebben gekocht. Lingerieparties en parenclubs, waar het dragen van lingerie verplicht is, doen ook goede zaken en worden, naar men zegt, druk bezocht...”. 
“Ja... het is ongelooflijk...” zei Evelien, “... iedereen weet dat het gebeurt maar we hebben er geen idee van door wie. Is het die buurvrouw...  waar je zo'n goed contact mee hebt...  die aardige keurig nette vrouw van de slager... je eigen moeder... ja die wel...  je tante of misschien wel je oma? Of is het die aardige man die iedere morgen tegenkomt als je naar school of je werk gaat... “ 
“Heb jij je wel eens afgevraagd of je cheffin of je collega of een secretaresse nylons met een gordeltje aan heeft... en waar die directeur iedere zaterdagavond met z'n vrouw naar toe gaat? Wie zal het zeggen!” mengde Lucinda zich in het gesprek. 
“Seks in lingerie komt veel voor en open seks- of parenclubs worden druk bezocht. Doordat er nog zo'n taboe op rust weten we eigenlijk...  op dat gebied...  weinig van elkaar. Seks bedrijven de meeste mensen in de intimiteit van hun eigen woning en we denken er doorgaans niet over na of anderen het op dezelfde manier doen als wij...” zei George. 
“Helemaal mee eens...” zei Lucinda weer. 
“De parenclubs proberen dat taboe enigszins te doorbreken. De echte liefhebber kan daar terecht en het hoeft niet per definitie zo te zijn dat daar met een ander moet worden geneukt...  dat niet. Het mag natuurlijk wel...  maar het gaat er vooral om dat je een fantasie werkelijkheid laat worden of misschien wel je fantasie uitbreidt... Weer anderen plaatsen contactadvertenties en vinden op die manier een uitbreiding van hun seksleven. Hoe anderen het doen willen we graag zien of ervaren. De natuur heeft ons zo gemaakt...  al of niet openlijk...  zijn we allemaal nieuwsgierig of een ander seks op dezelfde manier doen dan wijzelf...  Mijn broer Paul... heeft een club... wat daar gebeurt is geweldig.....”
Evelien keek haar verrast aan. 
“Heeft je broer zo'n club..? Gaan jullie daar ook wel eens naar toe... en wat doen jullie nog meer?”
Lucinda grinnikte. “Ga maar eens rustig achterover liggen...  en luister...” Ze vertelde over Paul, die toch al op jonge leeftijd werd ingewijd in het seksleven door Jacqueline en in de val werd gelokt op een party bij Jolanda en haar geile dochter Anneke. Zonder dat ze het van elkaar wisten cohabiteerde hij met z'n moeder en ze genoten er met volle teugen van. Ze beseften alle twee dat het belachelijk zou zijn er mee op te houden omdat ze een bloedband hadden. Natuurlijk realiseerden ze zich dat ze er alles aan moesten doen om niet voor nageslacht te zorgen. De cirkels van seksgroepen in het dorp en omgeving die uiteindelijk in elkaar opgingen. De mensen uit de middenstand zoals Angelique, met haar wilde bos donkere krullen en haar slanke lichaamsbouw en haar echtgenoot Theo. Of Nathalie met haar korte zwarte krulharen en slank sexy lichaam en David, de bakker, de ouders van George en de blonde Monique, de zuster van Karla en tante van Paul en Lucinda die in tegenstelling tot het verleden een weelderig gevormd, sportief lijf heeft en haar man Kevin die werkte bij een internationaal bedrijf  met connecties in het Midden-Oosten. Ze vertelde over de geile party’s die ze had gehad met haar broer en moeder en over Petra het biseks vrouwtje en over Leroi de grote gespierde pikzwarte neger die samen woonde met de transseksuele Julia. Over de orgies die ze overal meemaakte, zoals met Bram en z'n zusje Magda en hoe die later met hun ouders Simone en Thomas, die op hun beurt weer kennissen van Monique waren, naar bed gingen. Over haar broer Peter die Lucinda ontmaagde en ook met hun moeder, Karin naar bed ging. En over al die andere mensen die plezier beleefden aan seks met elkaar, met hun ouders, met hun kinderen, neven, nichten, vrienden en vriendinnen.
Evelien zat met open mond te luisteren en onbehaaglijk met haar lijf zitten draaien. 
“Is het dan normaal... dat kinderen met vader en moeder of oom en tante... naar bed gaan...?” vroeg ze met rode oortjes.
“Als je een fantasie werkelijkheid wilt laten worden....” antwoordde Lucinda, “... is alles mogelijk. Het is misschien wel een wat extreem verhaal. Hoewel...  seks binnen het gezin, uiteraard in de taboesfeer gelegen en daarnaast bij wet nog verboden ook, komt toch ook al jaar en dag voor. M'n broer, Paul, is weliswaar door verraad, tegen de lamp gelopen en kon z'n straf voor seks met mij niet ontgaan. Als schrille tegenstelling hebben George en ik een primitieve Afrikaanse stam bezocht. Daar waren weliswaar regels...  maar taboeloze seks was er heel gewoon. Het was hun cultuur, om zonder scrupules met elkaar te paren. Vrouwen vonden het daar heel gewoon als een man of een jongen met een stijve lul rondliep..... hij ook moest neuken. Ze namen dan ook probleemloos de neukhouding aan en lieten de man z'n gang gaan.”
“Zoiets is in onze westerse cultuur onvoorstelbaar...” vulde George aan. “....Toch zijn in dit dorp wel wat taboes doorbroken en omdat de vrijheid van seks in het dorp nog niet voldoende was werd de camping ontworpen, waarbinnen de beslotenheid van de begroeiing in meer of mindere mate vrije erotiek kon worden bedreven. De vraag komt dan op hoelang je zoiets nog leuk vindt en hoelang je het volhoudt. Op een party waarop ik een fantasie werkelijkheid wilde laten worden en iedereen op de een of andere manier onaneerde met een bloedverwant, raakte opeens iedereen gefrustreerd...”
“Nou... ik weet dat vaders met hun dochters... eh... neuken... “ zei Evelien blozend. “Ik ben daar zelf een voorbeeld van. M'n moeder heeft een innige intieme relatie met haar vader gehad. Zodat mijn grootvader ook mijn biologische vader is... “
George en Lucinda keken elkaar verwonderd aan. 
“Is... eh.. is het daarom dat je zo klein bent..?” vroeg het vrouwtje.
“Ik denk het wel...  hoewel niemand dat zeker weet... Maar ik geef er niet meer om dat ik klein ben...  jullie hebben me goed geholpen. Ik wil nu ook al die andere mensen leren kennen...”
De kleine Evelien werd liefdevol opgenomen in de gemeenschap. Ze gaf een extra dimensie aan het erotisch samenzijn van de dorpsgenoten en hun vrienden. Het meisje was onverzadigbaar en ze wist door haar manier van optreden steeds weer opnieuw de lullen van de manlijke aanwezigen tot maximale grootte te laten groeien. 
De andere vrouwen hadden daar natuurlijk ook voordeel aan.

 

Het vierde deel in de serie dorp op hoge hakken is “Bram en Magda”

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen