Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Bram en Magda 1
Hier het vierde deel van de serie Dorp op hoge hakken. Dit deel speelt zich “een dorp verder” af, het dorp waar Bram en Magda met hun ouders woonachtig zijn. Dit deel is grotendeels door Monique geschreven. Wij hopen dat jullie lieve, geile lezers en lezeressen, hier net zoveel plezier aan beleven als aan de vorige 3 delen. Wij stellen jullie reactie zeer op prijs. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Veel liefs Monique
Een glimlach gleed om de mond van Ingrid. Ze keek naar buiten en dacht terug aan de paar dagen die ze bij haar zuster en zwager had doorgebracht. Het landschap dat aan haar voorbij trok zag ze nauwelijks. Haar gedachten waren verward. Ze begon bijna te grinniken. Gelukkig was er verder niemand in de treincoupe. Die mensen zouden misschien wel een totaal verkeerde indruk van haar kunnen krijgen.
Die zwager van haar, dat was me er één. Ze dacht terug aan twee dagen geleden. Na lange tijd had ze weer eens moed gevat en haar zuster opgebeld. Het boterde niet zo erg goed tussen hen. Dat was gekomen toen de man van Ingrid door een ongeluk om het leven was gekomen, nu al weer bijna twee jaar geleden. Machteld had een paar domme opmerkingen gemaakt en gevoelig als Ingrid toen was, ontaardde dat in een ordinaire ruzie.
Ingrid voelde zich weer stukken beter en had van haar moeder te horen gekregen dat Machteld erg veel spijt had en het graag weer goed wilde maken. Vandaar dat ze in arren moede had opgebeld en spontaan was daaruit de afspraak gekomen die er toe had geleid dat ze nu weer op de terugweg was van twee overnachtingen bij haar iets oudere zus.
Een rilling gleed over haar rug, ze wreef haar dijen tegen elkaar en wederom glimlachte ze.
De ontmoeting was allerhartelijkst geweest. Frans, haar zwager had zelfs een paar dagen vrij van zijn werk genomen om het haar naar de zin te maken en ze had liet naar haar zin gehad.
Ze hadden leuke herinneringen op zitten halen bij kaarslicht in de gezellige woonkamer van Machteld en Frans onder het genot van een heerlijk borrel waren de gesprekken wat vrijer geworden. Nadat ze hadden gesproken over de moeilijke tijd die Ingrid achter de rug had en de zorg die ze had voor haar twee dochters van toen vijftien en zestien jaar, was het gesprek, eigenlijk alsof het zo hoorde, op de liefde en alles wat daar bij hoort gekomen.
Ingrid had een goede seksuele relatie met haar man gehad. Ze wist dat hij af en toe bij een andere vrouw was, maar hij kwam altijd trouw weer naar huis en zorgde er voor dat ze niets te kort kwam. Dat gold zeker als ze samen naar bed gingen en er soms een hete nacht van maakten. Ze was zelf ook niet zo monogaam, af en toe had ze ook wel eens een vriendje. Eigenlijk was er nooit sprake geweest van vriendjes, maar liet ze zich wel eens gaan met een man die ze aantrekkelijk genoeg vond. Ze liet zich graag verleiden en meestal ontaarde dat in een wip op de bank. Nooit had ze in het echtelijk bed de liefde bedreven met een ander. 
Ze had het prettig gevonden dat zij en haar man elkaar de ruimte gaven. Ze vertelden elkaar daarna altijd over hun buitenechtelijke escapades, raakten daarvan weer opgewonden en hadden dan weer een heerlijke nacht met elkaar.
Tijdens dat gesprek met Frans en Machteld was ze zich er van bewust geworden dat ze, sinds haar man was verongelukt, niet meer had gehunkerd naar seks. Dat was vroeger toch wel anders. Ze had van zichzelf wel eens gedacht dat ze nymfomane was omdat ze er maar nooit genoeg van kon krijgen. Haar man had haar zoveel gegeven dat haar slippertjes op twee handen te tellen waren. Steeds waren het andere mannen, ze wilde niet dat, al ze eenmaal met een man had gevrijd, hij de indruk zou krijgen dat hij een relatie of iets dergelijks met haar aan kon gaan. Oh, nee, daar wilde ze niets van weten.
Het gesprek met haar zuster en haar zwager had de lustgevoelens bij haar weer gewekt. Het was vochtig geworden tussen haar dijen en ze had ongemakkelijk in de stoel heen en weer zitten schuiven. Het mocht ook wat! Ze was net tweeënveertig geworden, een jonge vrouw dus.
Ze was opgewonden toen ze uiteindelijk na de nodige borrels en ver in de kleine uurtjes de zaak opbraken en naar bed gingen, maar ze had de sloop niet kunnen vatten. Onrustig had ze onder de dekens gelegen en steeds waren haar vingers in de richting van haar kruis gegaan en onwillekeurig had ze haar stijve tepels aangeraakt. Heerlijke scheuten hadden door haar lijf gedenderd.
Ze keek weer naar buiten, haar kin rustte in haar handpalm. De gedachten deden wederom een trilling over haar rug gaan. Ze voelde hoe de hitte in haar onderbuik regenereerde in vocht wat zich een weg zocht naar haar kruis. Ze sloeg haar benen over elkaar en merkte dat het dunne slipje, dat zo droeg, de hevige stroom aan vocht niet kon verwerken. Ze pakte haar tas en ging naar toilet.
Iets opgelucht keerde ze weer terug en ging weer zitten. De trein minderde vaart om even later bij het volgende stationnetje te stoppen. Dat was de ellende van een stoptrein, vond ze. Ze zag dat in de verte iemand uitstapte, maar verder was het perron leeg. Toch wel prettig die inlegkruisjes dacht ze. Haar slipje was dan wel wat vochtig, maar nu kon ze daar wel mee thuiskomen.
Haar gedachten aan die nacht gingen maar door. Oh, wat was ze nat geweest. Door de heerlijke tintelingen die door haar lijf hadden gedenderd, had ze niet van haar kruis afkunnen blijven. Ze had haar nachthemd omhoog getrokken en met beide handen had ze haar schaamlippen open getrokken en haar kittelaar beroert. Heerlijk was het geweest. De zachte stof van haar nachthemd had onophoudelijk langs haar gevoelige, stijve tepels geschuurd. Uiteindelijk had ze hard op haar hand moeten bijten om het niet uit te schreeuwen van genot, toen ze voor het eerst sinds jaren een orgasme beleefde. Ze had op haar rug liggen nagenieten en geluisterd naar de geluiden die het vreemde huis met zich meebracht. Omdat haar kruis zo kleverig aanvoelde, had het haar beter geleken om zich wat op te frissen en was uit bed gestopt.
Op weg naar de badkamer was ze de slaapkamer van haar zuster en zwager gepasseerd. De deur stond half open en een vluchtige blik naar binnen in het voorbijgaan had haar doen verstijven. Ze had even gedacht dat ze het niet goed gezien had. Voorzichtig kijkend om de hoek van de deur zag ze Machteld naakt op haar knieën op het bed zitten en voor het bed stond Frans. Hij stond half met z‘n rug naar haar toe maar Ingrid had duidelijk kunnen zien dat hij een stijve pik had en dat Machteld hem aan het pijpen was. Frans hield haar hoofd vast en stootte z‘n gevaarte in en uit de mond van z‘n vrouw. Geobsedeerd was Ingrid blijven kijken om vervolgens te zien dat Machteld zich op haar rug draaide en dat Frans tussen haar dijen plaats nam en toestootte. Hoewel Ingrid zich had gegeneerd over het feit dat ze getuige was van de geslachtsdaad van twee met elkaar getrouwde mensen, had ze zich niet van het tafereel los kunnen maken. Met ingehouden had ze toegekeken hoe haar zuster lag te kronkelen op het bed en Frans in hoog tempo in en uit haar pompte om uiteindelijk heftig klaar te komen.
Ingrid rilde weer. De hete scheuten gingen opnieuw door haar onderlijf bij de gedachte aan dit onverwacht en onbedoeld voyeurschap van haar. Zo gauw ze thuis kwam zou ze onder de douche gaan om af te koelen, nam ze zich voor. Nog één station en dan was ze in haar woonplaats, dan nog even met de fiets en dan was ze thuis. Frans had haar de volgende dag steeds achtervolgd. Ze had hem niet durven aan te kijken, stel je voor dat hij in de gaten kreeg dat ze had staan kijken die nacht daarvoor. Hij was steeds dicht hij haar in de buurt gebleven en bijna constant dubbelzinnige opmerkingen gemaakt, waar ze al die tijd niet op in ging. In haar bijzijn had hij Machteld bij haar borsten gepakt en beiden hadden haar nieuwsgierig staan aangekeken, maar Ingrid had haar hoofd afgewend en net gedaan of ze het niet zag.
Zojuist bij het afscheid op het station, Machteld had haar met de auto weggebracht, had haar zuster aan haar gevraagd of ze het prettig had gevonden.
“Natuurlijk, het was heel gezellig...” had Ingrid geantwoord.
“En gisternacht...  vond je dat ook leuk?\”... had Machteld lachend gevraagd.
“Heb… heb je me gezien?\”.... stotterde Ingrid.
“Ja natuurlijk…” had Machteld geamuseerd gezegd, “..enne... Frans had het wel leuk gevonden als je mee had gedaan hoor...” had ze er lachend aan toegevoegd
“Dat zijn geen leuke grapjes...” had Ingrid toch wel verrast gereageerd.
“Nee… dat is waar... maar Frans voelt wel wat voor je... het is ook al weer zo’n tijd geleden voor je...”
“En jij... vind jij dat zo maar goed?\” 
Machteld had gezwegen en haar een ferme kus gegeven ten afscheid en haar stevig in haar arm geknepen, zodat Ingrid niets ander kon doen dan concluderen dat haar zuster er inderdaad geen problemen mee zou hebben. Nou ja, het was er niet van gekomen en dat was misschien maar beter ook. Hoewel... het idee sprak haar best wel aan. Ze schudde verward haar hoofd... op dit moment sprak ieder idee om seks te bedrijven haar wel aan.
Op dat moment reed de trein haar woonplaats binnen en even later zat ze op de fiets op weg naar huis. Het was maar een paar minuten fietsen, maar met die zware weekendtas achterop had ze even geen tijd om aan seks te denken.
 

Het was stil in huis. De meisjes zijn zeker uit, dacht Ingrid. Ze zeulde de zware tas naar de bovenverdieping en begon deze rustig uit te pakken en hing haar kleding in de kast. Daarna kleedde ze zich langzaam uit en bekeek zichzelf in de grote spiegelwand. Ze streelde haar borsten, draaide zich een kwartslag en bekeek ze en-profiel. Ze had mooie kogelronde borsten. Voor haar leeftijd waren ze heel stevig. Ze knikte goedkeurend naar zichzelf toen ze ook nog zag dat haar tepels opzwollen en als dikke diepbruine rozenknoppen haar globes sierden. Ze likte haar lippen en streek met haar tong langs haar hagelwitte tanden. Ze zag in haar mooie blauwe ogen de verhitte schittering, die ze vroeger had gehad als ze zich voorbereide op een erotisch avontuur. Hoelang had ze die blik bij zichzelf niet meer gezien? Ze keek naar haar goudblonde haar dat krulde om haar gezicht. Ze zag de fijne trekken om haar beminnelijke mond en het kleine neusje. Ze wist dat ze een knap uiterlijk had. Gelukkig was ze altijd gewoon gebleven en niet naast haar schoenen gaan lopen of zich op een of andere manier hautain gaan gedragen. Ze had een goed figuur. Een vlakke buik, slanke armen en benen en een mooie gladde huid. Eigenlijk was alles perfect aan haar. Ze draaide zich om haar achterkant te bekijken. Misschien een iets te dikke kont, vond zo... maar ach... ze was best tevreden. Ze was tenslotte de veertig al ruim gepasseerd en de meeste vrouwen van haar leeftijd en zelfs vrouwen die heel veel jonger waren dan zij, konden zich niet met haar figuur meten.
Haar handen gleden over haar vlakke buik en haar vingers kroelden door haar schaamhaar en vonden vanzelf haar spleet. Het voelde nog kleverig, vochtig aan. Eerst maar onder de douche om of te koelen, maande ze zichzelf en even later spetterden de hete stralen op haar lichaam. Ze nam de douchekop van het haakje en sproeide het warme water over haar lichaam. Haar tepels zwollen toen ze de tintelende stralen daar op richtte. Ze zuchtte diep. In plaats van af te koelen raakte ze steeds meer opgewonden. Ze stond te wankelen op haar benen en om te voorkomen dat ze zou vallen leunde ze met haar rug tegen de wand van de douchecabine. Met gesloten ogen genoot ze van de prikkelingen op haar huid die veroorzaakt werden door de masserende werking van de douche. Ze zakte door haar knieën en omvatte met haar vrije hand haar kruis. Met twee vingers duwde ze haar schaamlippen opzij en met haar middelvinger toucheerde ze haar kittelaar. Het miniatuurtje was hard en de aanraking ervan bezorgde haar een hitsige schok. Als vanzelf schoot haar middelvinger haar vagina binnen. De wanden waren spekglad en weken gemakkelijk uiteen.
Het was te weinig...  te weinig... een vinger was te weinig! ging het door haar hoofd, een tweede vinger verdween in het pulserende lusthol en vervolgens nog een. Ze pompte fanatiek haar vingers in en uit haar kut. Ze richtte de douche ook nog op haar onderlijf en prikkelde haar klitje hiermee nog eens extra.
“Oh God…” kreunde ze, “wat heerlijk...  jaaa...  oh...  aaiiii...” Het orgasme daverde door haar lendenen en liet haar volkomen van de wereld verdwijnen. Ze zakte op de vloer van de douchecabine en bleef daar verdwaasd zitten. Het water sproeide nutteloos tegen de wand van de cabine en spoelde het vocht dat uit haar vagina was gevloeid door de afvoer.
Nadat ze daar zo’n vijf minuten had gezeten kwam ze weer bij haar positieven. Ze schudde langzaam haar hoofd heen en weer en leunde toen achterover om vervolgens overeind te krabbelen. Ze wankelde nog op haar benen, bukte zich en raapte de handdouche van de vloer. Terwijl ze zich stond af te spoelen, huiverde ze… Nee koud had ze het niet, het water was zelfs iets te heet, nee de rillingen over haar rug, buik, benen en armen werden veroorzaakt door lustgevoelens. Ze was weer ontwaakt, zoals een beer ontwaakt uit z\'n winterslaap, zo was zij ontwaakt uit een roes van seksloosheid. Alleen had ze zich nog nooit zo geil gevoeld als nu. Vroeger was ze welhaast nymfomanisch geweest, maar ze had zich altijd gereserveerd en welopgevoed opgesteld. Nu was er een beest in haar ontwaakt, een seksbeest die haar lustgevoelens door een paar vingers en een beetje prikkelend water niet liet blussen.
Ingrid droogde zich langzaam af en overwoog wat ze zou doen om de hevige brand in haar onderlijf tot bedaren te brengen. Op de slaapkamer sloeg ze haar duster om haar naakte lichaam en liep op blote voeten over de overloop. In de kamers van haar dochters was alles nog rustig. Ze ging de trap af en stelde vast dat de meisjes nog niet thuis waren. Ach, ze waren zeventien en bijna negentien jaar en haalden nooit rottigheid uit en liepen zeker niet in zeven sloten tegelijk. Een huivering ging over haar rug toen ze met een hoofd vol opwindende gedachten de trap weer op ging. Ze sloeg het sprei opzij en ging op het grote bed liggen. Ze spreidde haar benen en als vanzelf gleden haar vingers naar haar onderlijf.
\”Hm... heerlijk…\” kreunde ze toen ze haar nog immer opgezette kittelaar aanraakte. Haar kutje was nog steeds vochtig en strak. Ze drong met haar wijsvinger naar binnen terwijl ze met de vingers van haar andere hand haar klitje bleef bewerken. Haar lichaam kromde zich van opwindende spanning en in een cadans van pompende vingers en bewegende heupen ervoer ze het heerlijke gevoel van masturbatie. Twee, drie vingers drongen nu bij haar binnen, ze wilde dieper...  dieper... maar het lukte niet. Bijna gefrustreerd draaide ze met haar hoofd van links naar rechts.
“Oh, ik wil lul... een grote, dikke, lekkere lul...  diep in m’n kut…” kermde ze heet. Gehaast stapte ze van het bed en begon te rommelen in de laden van het dressoir. Ja, daar was hij. Begerig haalde ze een vibrator tevoorschijn en klemde hem liefkozend tussen haar borsten en gaf een klein kusje op het spitse eind dat omhoog stak. Wat was het lang geleden. Ze had er ook nooit meer aan gedacht de afgelopen jaren. Haar vriendje voor de eenzame nachten als wijlen haar man op dienstreis was en zich dan ook wel met andere vrouwen vermaakte. Ze vroeg zich af of dit stuk plastic de brand in haar zou kunnen blussen. Ze ging weer liggen en maakte de top nat met haar lippen. Hete sidderingen gingen door haar hele lijf. Oh... wat was het lang geleden dat ze warm, kloppend vlees tussen haar lippen had gehad. Hoe graag had ze niet gepijpt? Ze draaide zich om en ging met haar kontje omhoog op haar knieën zitten. Ze nam de dildo in beide handen zodat die recht omhoog stak. Ze bekeek ‘m begerig en opende haar mond en hapte het ding voor de grootste helft op.
“Hm… hmmmm…” zoog ze aan het ding en pompte haar blonde hoofdje op en neer. Het was dan wel geen echte pik, maar haar fantasie was voldoende groot om het echt te laten lijken. “Ja... kom...  neuk me...” kermde ze hitsig. Ze stak het ding tussen haar benen door naar achteren en plaatste de top tussen haar schaamlippen. Ze bewoog ‘m even door haar gleuf heen en weer om vervolgens de ingang van haar schede te zoeken en te vinden. Zachtjes duwde ze het geval in haar kutje. Eerst de gladde spitse top en dan het geribbelde deel daaronder. Ze draaide hem rond en pompte ‘m in en uit. Het voelde heerlijk aan. Als ze ‘m naar binnen duwde, bood haar kutje gelijk zoveel weerstand dat het geval weer naar buiten werd geperst en ze begerig weer toe stootte. Onophoudelijk pompend draaide ze zich op haar rug om nu zichzelf op deze wijze te neuken. Ze pompte het witte plastic op en neer terwijl ze met haar vingers haar klitje bewerkte.
“Ja… ja... hmm...  ja... ja…” kermde ze. Haar vagina trok spastisch samen en in haar buik rommelde het aan alle kanten. Ze voelde hoe alle hete gevoelens die haar lijf hadden doen sidderen, zich samentrokken in haar onderbuik. Bliksemschichten schoten door haar hoofd en de donder volgde toen haar kut openklapte, een vloedgolf aan vocht naar buiten perste en vervolgens weer samentrok om opnieuw open te klappen en wederom een stroom aan vaginaal vocht naar buiten te persen langs de ribbels van de dildo.

 

Laura keek met grote ogen naar haar moeder die wellustig op het bed lag te kronkelen. Het achttien jarige meisje was niets vermoedend thuis gekomen en had haar moeder op bed aangetroffen op het moment dat zij zich op haar rug draaide en ongegeneerd een witte massagestaaf in haar onderlijf op en neer pompte om uiteindelijk tot een orgasme te komen. Ze wist niet wat ze moest doen. Haar opvoeding zei haar dat ze zich schaamtevol zou moeten verwijderen, maar haar eigen seksuele gevoelens en nieuwsgierigheid dwongen haar te blijven staan en toe te zien hoe hier een ander met seks omging, ook al was het haar eigen moeder. Het meisje had er geen benul van gehad dat haar moeder ook wel eens aan seks dacht, laat staan dat ze zich met seks bezig hield. Het had haar eigen lustgevoelens aangewakkerd, ook al was ze kort daarvoor hevig klaargekomen bij haar vriendje. Ze had er goed gebruik van gemaakt dat haar moeder uit logeren ging en de nacht al neukend en pijpend met Henk doorgebracht. Het was heerlijk geweest, zo lekker dat ze die middag naar zijn huis toe was gegaan om het nog een dunnetjes over te doen. En nu dit. Stel je voor dat ze met Henk op haar eigen bed had liggen seksen en haar moeder had haar daar zo aangetroffen. Ze was er vast en zeker bij komen liggen, ging het door haar hoofd. Ze was er nu vast van overtuigd dat haar moeder oversekst was of in ieder geval veel te kort kwam. Wat was die vrouw te keer gegaan en wat voor geile woordjes had ze geuit.
Laura keek nog eens goed naar Ingrid. Wat was ze mooi, wat een mooi lijf en een mooie borsten. Ze grinnikte. Gelukkig leek ze veel op haar moeder. Ze had zelf ook zo’n mooie gladde huid en hetzelfde blonde haar en blauwe ogen. Onwillekeurig omvatte ze met beide handen haar borsten en streelde ze zachtjes door de stof van haar T-shirt en beha heen. Ze rilde, wat waren haar tepels gevoelig. Begerig keek ze naar het grote bed waarop haar moeder met haar rug naar haar toegekeerd lag. Haar kontje stak naar achteren en de dildo zat nog half tussen haar benen en bewoog bij de ademhaling van Ingrid op en neer.
Wat moest ze doen? Zou ze naar het bed lopen en haar moeder laten merken dat ze haar gezien had? Of zou ze zich beter maar discreet terug trekken? Of, zou ze quasi verrast de kamer binnen gaan, zoals ze wel vaker deed en de zaak laten gaan zoals deze kwam? Vol twijfel leunde ze met haar schouder tegen de deurpost en besloot tot het laatste. “Hoi mam...” 
Ingrid kwam verschrikt overeind, greep een kussen om zich mee te bedekken. “Laura!” riep ze verrast, “wa... waar kom jij vandaan...?”
\”Ik was bij Henk...  wat ben jij aan het doen?”
“Ach...  ik was moe van de reis...  ik ben gaan douchen en even op bed gaan liggen...  Ik denk dat ik in slaap gevallen ben..”
“Nou zeg, in je nakie op bed met de deur wagenwijd open... Stel je voor dat ik Henk bij me had gehad…”
De begeerte bij Ingrid was nog lang niet verdwenen. Henk was een leuke jongen, daar zou ze wel mee... Ze schudde haar hoofd om die gedachte weg te krijgen. “Ik weet het niet...  ik heb er niet aan gedacht en was ook helemaal niet van plan om in slaap te vallen...” zei ze verdedigend.
Het meisje lachte ondeugend. “Ik denk dat het bezoek aan Tante Machteld en Oom Frans je goed heeft gedaan. Je bent anders... beter..” 
“Beter...  hoezo beter... hoezo anders...” reageerde Ingrid misschien een beetje te bits.
“Gewoon... je kijkt zo anders... meer opgewekt… niet meer zo bedrukt... niet meer zo serieus...”
Ingrid knikte. Laura was een intelligent kind en van kleins of aan had ze altijd de veranderingen in de houding van haar ouders scherp opgemerkt.
“Ik heb het reuze naar m’n zin gehad...” zei ze, “ik ben blij dat Machteld en ik weer goed met elkaar omgaan en Frans... ach… dat is een bijzonder mens...”
Ja, dat wist Laura wel. Toen ze een meisje van een jaar of veertien was had ze voor de laatste keer bij haar oom en tante gelogeerd. Haar ogen op het gebied van seksualiteit waren daar voor eens en voor altijd geopend. Die twee hadden geen geheim van hun seksleven gemaakt en open en bloot de liefde met elkaar bedreven. Nou ja open en bloot! Ze lagen te vrijen op de bank toen ze thuis kwam van haar vriendinnetje, het buurmeisje. En ze had net lang genoeg kunnen kijken om de grote stijve staaf van haar oom te zien die in en uit het onderlichaam van haar tante schoof. Toen ze haar opmerkten had Tante snel haar jurk naar beneden getrokken en daarmee ook de naaktheid van Oom Frans bedekt. Maar voor Laura was het een indrukwekkende ervaring geweest.
“Ja oom Frans is een leuke vent...” grinnikte Laura en haar ogen schitterden bij de herinnering aan z’n lange, dikke pik, die in haar verbeelding stukken groter was dan de, toch ook niet zo kleine, van Henk.
“Wat lach je nou…” vroeg Ingrid glimlachend.
“Oh... niets... niets bijzonders... gewoon...”
“Volgens mij weet je meer dan je ooit hebt verteld…” drong Ingrid aan.
“Oh... ja, dat zal best...  maar ik hoef toch niet alles te vertellen.?” speelde Laura het spelletje verder. Haar oog viel op het handvat van de dildo die half verscholen achter haar moeder op het matras lag.
“Wat is dit…?” zei ze en griste het ding achter de rug van haar moeder vandaan voordat deze ook maar de kans kreeg dit te voorkomen.
Het schaamrood steeg Ingrid naar de wangen en ze keek haar dochter verlegen aan.
“Geef hier...  dit is privé... dat gaat je niets aan...” zei ze hakkelend. 
“Ik dacht dat wij geen geheimen voor elkaar hadden…”
Gegeneerd sloeg Ingrid haar ogen neer. “Hoe zou jij het vinden als... als ik... naar jou en Henk eh... zou kijken als jullie lagen te vrijen…” lispelde ze.
“Dus.. dit is vrijen…” zei Laura met pretoogjes en stak het twintig centimeter lange ding omhoog...”
“Nee... eh... toe, natuurlijk is dit geen vrijen… nou Laura... geef hier dat ding...”
“Mam... je hebt zin in een man... zo te zien...” zei het meisje vertrouwelijk, “…je hebt toch niet met ome Frans?”
“Nee... nee...” onderbrak haar moeder haar. “Ach het is eigenlijk niets bijzonders. Ja, ik krijg de laatste tijd wat menselijke gevoelens..” ging ze verder.
“Stil maar... ik begrijp het best…”   zei Laura serieus en sloeg een arm om haar moeder heen en trok haar tegen zich aan.
“Ik denk echt dat ik op zoek ga naar een leuke man...” zei Ingrid zacht.
“Hmmm... dat is nog niet eens zo’n gek idee, tenslotte ben je nog jong genoeg en je bent mooi. Ik denk dat de mannen voor je in de rij staan.”
“Je bent lief...” zei Ingrid en gaf haar dochter een kusje op haar wang. Vervolgens stapte ze van bet bed en
kleedde zich aan. “Zo... nu eerst eens iets te eten maken, ik heb honger gekregen, ga je mee?” zei de volwassen vrouw vrolijk en huppelde vervolgens als een jonge meid de trap af met haar dochter in haar kielzog.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen