Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Zaterdagmiddag een uur of vijf. Dolly heeft net de afwas weggewerkt die er nog stond van de vorige dag. Daar gaat de bel. Ze legt alles opzij en gaat verheugd naar de voordeur want haar vriend zou langskomen met zijn nieuwe Deense dog. Hij was helemaal wild van honden en Dolly ook, vooral Deense dogs waren haar favorieten. Ze fatsoeneerde haar korte blonde haren een beetje en checkte haar make-up in de spiegel voordat ze de deur opendeed. Daar stond hij, haar vriend. Een stevige kortgeknipte kerel, helemaal in het zwart gekleed. Hij had altijd al iets wilds en donkers over zich gehad en nu zo in het donker gekleed, maakte het alles compleet. Hij trok achter zich aan een enorme Deense dog. Zo’n joekel had Dolly nog nooit eerder gezien. Ze kuste haar vriend op zijn mond en gebood hem binnen te komen. ‘Wil je wat te drinken hebben lieverd? Je zal wel dorst hebben na zo een lange uitputtende reis.’ Haar vriend woonde nog in Duitsland en het was een eind rijden naar Dolly toe. Over een maand zouden ze samen gaan wonen hier in Nederland. Dolly keek er ontzettend naar uit. ‘Ja lekker, doe mij maar een glaasje fris schat,’ glimlachte hij naar zijn blonde liefde. Dolly verdween in de keuken en schonk een koel glas cola in, wat haar vriend in één keer achterover sloeg. Ze gingen in de kamer zitten en de Deense dog ging op het kleed staan wat Dolly speciaal voor hem had klaargelegd. ‘Het is wel een erg mooi beest moet ik zeggen Jan.’

Haar vriend beaamde dit door ja te knikken en Dolly besloot over de hond heen te gaan hangen om hem gewoon even stevig te knuffelen. Het beest bewoog zich niet maar Jan daarentegen pakte Dolly om haar middel en begon haar zachtjes te aaien. De hond leek bepaalde vibraties op te vangen want zijn lul werd enorm groot tijdens deze knuffelsessie. Jan tilde het jurkje van zijn lieve Dolly op en zag daar die blanke geile billen en wreef met zijn ruwe handen over haar kont. Al gauw liet de hond zich zakken en ging gemoedelijk op het kleed liggen, mede door het gewicht wat op zijn rug ruste. Dolly liet zich mee naar beneden zakken en begon het steeds lekkerder aanvoelende beest over zijn hele lijf te aaien. Ondertussen ontdeed Jan zich van al zijn kleren en stond erbij met zijn slappe pik te spelen.

Deze werd al gauw hard toen hij zag hoe Dolly de lul van de hond te pakken had en deze tussen haar naar zaad verlangende lippen liet verdwijnen. Dolly deed haar onderbroekje uit en gooide deze aan de kant. Vlakbij het kleed stond een stoel, waar Jan eens op zijn gemak ging zitten, zijn inmiddels erg harde pik in zijn ene hand, zijn andere hand wrijvend over Dolly haar lichaam. Dolly ging nu op haar knietjes voor de Deense dog zitten en wiebelde met haar ronde kontje naar het geile dier. Deze bedacht zich geen moment en schoof zijn veel te grote lul diep in het kutje van zijn nieuwe bazinnetje. Dolly kreunde het uit van genot en pijn, terwijl de hond wild stotend haar natte kutje opvulde. Jan ging voor haar staan en schoof zijn lul tussen de lippen van Dolly, die gulzig aan zijn natte eikel begon te zuigen. Haar hoofd ging heen en weer terwijl haar lijf schudde door het wilde stoten van de grote Deense dog achter haar.

Haar kutje voelde helemaal opgevuld en leek wel uit te scheuren, zo groot was de lul van de Deense dog. Maar dat mocht zeker de pret niet gaan drukken. Dolly bedacht zich ondertussen iets grappigs. Eigenlijk was ze een beetje aan het vreemdgaan met de hond. Maar ja, haar vriend stond erbij, dus in principe was dat niet het geval. Ze had wel eens voor de webcam met andere mannen zitten geilen, maar of dat nou persé vreemdgaan was. Een beetje met de sexcam spelen kon geen kwaad vond ze zelf. Daarbij, ze voelde zich graag als een amateurhoer. Dat wond haar enorm op en ook al waren sommige mannen voor die webcam eigenlijk homo en klikten velen weg toen ze een vrouw zagen, dat gevoel bleef. Nu ging ze op haar rug liggen en de hond klom wederom bovenop haar en vulde haar kutje weer helemaal op. Ze begeleidde de harde hondenlul in haar kutje en ze speelde met de ballen van het beest. Jan had zijn lul nog in haar mond geschoven en Dolly zoog hem heerlijk af. Jan genoot ondertussen van het spel tussen vrouw en hond en al gauw spoot hij zijn dikke zaad achterin het gulzige mondje van zijn altijd geile Dolly. Ook de hond hield het niet lang meer.

Terwijl Dolly haar klitje zo stimuleerde dat ze tot een heerlijk orgasme kwam, trok de Deense dog zijn dikke pik terug uit haar kletsnatte schede en spoot hij zijn hondenzaad over haar geile blanke buikje heen. De hond trok zich meteen terug en ging lekker in een hoekje liggen. Jan kon nog wel even doorgaan en liet dolly op haar knietjes zitten, terwijl hij zijn pik in haar ronde kontje boorde. Hij neukte haar keihard en zijn ballen kletsten tegen haar kutje aan. Al gauw spoot hij wederom zijn zaad, maar nu diep in de kont van Dolly.

Het drietal lag nu uitgeput maar voldaan op de vloer en even later ging Dolly naar de keuken, waar ze zichzelf met een theedoek schoonmaakte en terugkeerde met twee glazen drinken en een bak met water. Vanaf volgende maand zouden deze drie nog heel wat geile spelletjes gaan uitproberen.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen