Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

De zomerzon scheen volop en het was een aangename temperatuur buiten. De vogels floten bijzonder vrolijk hun nieuwste liedjes en Jenna luisterde met volle aandacht naar deze prachtige zangers en zangeressen. Ze had vandaag een dagje vrij en ze zou er ook volop van gaan genieten. Wat was er lekkerder dan heerlijk lang te gaan wandelen met je hond in de natuur met dit prachtige weer. Volgens Jenna niets. Ze had haar kortharige duitse staander aangelijnd en ze ging op weg naar het enorm grote park, net buiten de stadsgrenzen. Jenna was een aardig ruige meid die voor veel dingen in was. Haast alles was ze eigenlijk wel voor in. Ze bezat mooie tatoeages op beide armen en daar was ze bijzonder trots op. Ze had deze laten zetten toen ze in haar vorige relatie zat. De vriend die ze toen had was een ware tiran en hij had haar verboden om maar ooit iets aan haar lichaam te veranderen of te verpesten, dus zeer zeker geen tatoeages. Op een dag, net als die ze nu beleefde, ging ze de stad in en nam ze twee mooie tatoeages, op iedere arm eentje. Haar vriend was woest geworden en had de boel praktisch kort en klein geslagen. Ze had kalm haar tas gepakt en had aangebeld bij de buurman. Tenminste, hij woonde een aantal huizen verderop. Daar werd ze erg goed opgevangen. En erg geil ook.

De man was al jaren bloedgeil op haar en die nacht heeft hij haar in alle gaten gevuld. Ze was heerlijk verwent door hem, maar ze had hem nadat ze een nieuwe woning had, nooit meer gesproken. Nu ze even terug aan het denken was aan die tijd, had ze niet zo gauw door dat haar hond tegen haar been aan het oprijden was. Het arme dier had net als haar al heel lang geen lekkere seks gehad. Ineens schoot er een geile gedachte door haar hoofd heen, waar ze zich ook wel een beetje voor schaamde. Ze nam de hond mee naar een rustige plek in het park en legde daar het kleed uit wat ze had meegenomen. Dat deed ze altijd op zulke dagen in het park. Gewoon lekker kunnen zitten en misschien een boek erbij. Nu had ze alleen de hond mee en dat was ook alles wat ze nodig had. Ze besloot de hond eens lekker te verwennen en ze hoopte dat het lekkere dier haar ook wat wilde geven.

 

 

Jenna ging op het kleed zitten en riep de hond bij haar. Ze knuffelde met het dier en aaide hem over zijn rug en hoofd. Daarna gleed haar hand zachtjes naar zijn harde buik en zocht ze zijn pik, die al een beetje uitstak. Hij had er duidelijk zin in, dat was zeker! Ze kuste het dier op zijn neus en ging nu liggen, terwijl ze de hondenpik tot een harde staaf aftrok. Ze ging met haar hoofd naar zijn pik toe en begon zachtjes aan de eikel te likken. Het had een beetje een muffe smaak, maar daar wende ze al gauw aan. Ze had wel eens een vriend gehad die ook een muffig smakende lul had. Die had ze heel snel klaar gepijpt en daarna had ze gezegd dat ze een afspraak had die ze helemaal was vergeten. Ook hem had ze nooit meer gezien. Maar met een hond was het toch een beetje anders. Hij smaakte op een gegeven moment erg lekker en hij kreeg een nog hardere lul dan hij al had. Ze trok er heftig aan en zoog het apparaat zo ver mogelijk naar binnen. Ze pijpte hem hard en de hond begon neukende bewegingen te maken in haar mond. Nu moest ze hem echt even loslaten want anders ging hij te diep haar keel in en daar kon ze niet echt goed tegen. Een klodder spuug hing als een draad tussen haar mond en de hond zijn pik in. Jenna zoog het lekker op en veegde de restanten van haar kin af. Ze deed haar broek uit en ook haar onderbroek, waarna ze met haar benen wijd ging liggen en de hond met zijn kop tussen haar benen drukte. Alsof hij precies wist wat hij doen moest ging het dier aan de slag.

De lange, ietwat ruwe tong van de hond wreef over de geschoren kut van Jenna en ze voelde hoe het dier als het ware zijn weg naar binnen zocht. De lange tong likte over haar klitje en had haar schaamlippen gigantisch nat gemaakt. Nu was dus haar hele kutje nat. Jenna aaide de kop van de hond, terwijl het mooie en oh zo geile dier lekker door bleef likken aan de duidelijk lekker smakende kut van zijn baasje. De hond likte nu continue langs haar klitje en het duurde niet lang of Jenna kwam schokkend klaar. Maar ze wilde meer. Ze wilde de lange lul van het dier in haar natte kutje voelen. Ze wilde ervaren hoe het was als een hond haar neukte. Hoe hij haar zijn wil op zou dringen als een echt beest.

Ze ging op handen en voeten zitten en liet het beest haar beklimmen. Ze begeleidde zijn strakke leuter bij haar naar binnen en het beest begon als een wilde te neuken. Het ging allemaal erg snel. Ze voelde de lul haar helemaal opvullen, ze kon het amper verdragen. Het deed zelfs een beetje zeer, maar ze verbeet de pijn en genoot van de harde nagels van zijn poten op haar rug en de harde pik diep in haar kut, tegen haar baarmoeder aantikkend. Nu trok ze de lul uit haar kut en stuurde ze hem met de nodige moeite tegen haar kontgaatje aan. Met dezelfde kracht neukte het beest haar in haar kontje, maar dat was te veel van het goeie. Ze haalde het harde ding er snel uit en draaide zich om, waarna ze het opgewonden dier af begon te trekken. Een piepende en hijgende hond spoot zijn flinke lading hondenzaad over haar buik heen. Jenna wreef het uit met zijn lul en knuffelde met de hond, die ondertussen een slappe lul had gekregen. Al gauw liep het beest weer dartel door het park. Snel kleedde Jenna zich weer aan. Ze zou thuis een flinke douche nemen. Ze vouwde haar deken op en stond op, waarna ze fluitend haar hond riep. Samen liepen ze naar huis toe, de hond kwispelend en voldaan, Jenna met een pijnlijke kut en kont, maar nog geiler dan voorheen.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen