Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

“Ik moet er even over denken”, zei ik. “Goed dan hoor ik het wel”. Zo besloot ik een gedeelte van mijn vakantie door te brengen als oppas in het huis van één van mijn vrienden. Het was de bedoeling niet alleen op het huis te passen, maar ook op hun hond. Ik had nooit eerder op een hond gepast, dus was afgesproken om een keer kennis te komen maken. Toen ik daar aankwam schrok ik van het grote dier. “Wat is het er voor één?”, vroeg ik wat angstig. “Een Labrador”, was het antwoord. Ik speelde die dag wat met hem en liet hem uit. Toen ik vertrok zag ik een beetje tegen de komende vakantie op. Zelf hadden we nooit honden gehad, dus het zal best wennen worden.

Toen het moment suprème daar was, vond ik het maar een vermoeiende bezigheid. Uitlaten, spelen en weer uitlaten. Het nam veel tijd van de dag. Op een nachts droomde ik over mijn vriend die pas onze relatie had beëindigd. In tegenstelling tot mijn boosheid was het een heerlijke droom en werd ik geil wakker. Omdat ik moeilijk opnieuw de slaap kon vatten, liep ik naar beneden om even iets uit de koelkast te halen. Onder weg kwam ik de hond tegen. Onmiddellijk sprong hij tegen mij op. Ik haalde wat uit de koelkast en ging op de bank zitten. Blij dat hij me zag, legde hij zijn hoofd op mijn schoot. Toen hij aan mijn kruis begon te ruiken, duwde ik zijn hoofd weg. Dorstig als ik was haalde ik opnieuw iets uit de koelkast, terwijl het dier me braaf volgde. Omdat hij dicht tegen mijn benen aanstond, keek ik hem lief aan met de gedachte dat hij ook wel iets wilde.. “Kom maar”, ik aaide over z’n bol en pakte een kluifje uit de voorraad. Toen ik me omdraaide en hem opnieuw aankeek zag ik dat zijn penis uit z’n koker was ontsnapt. Gebiologeerd keek ik ernaar. Dat was niet misselijk.

Daarna deed ik het licht uit en liep naar boven. In bed begon het opeens te bonken in mijn lichaam. De gedachte aan die hondenlul zweepte mijn lichaam op. Ik probeerde mijn gedachten te verzetten, maar elke keer kwam er een heftiger, geiler gevoel voor terug. Opeens had ik een idee. Dat zou in ieder geval onschuldig zijn.Opnieuw liep ik naar beneden en weer sprong hij blij tegen me op. Daarna liep ik naar de koelkast en haalde er een pak yoghurt uit. Toen ik mijn T shirt uitdeed en op de grond ging liggen, kroop hij onmiddellijk warm tegen me aan. Benieuwd of hij het lekker vond, liet ik de yoghurt vrijelijk over mijn borsten lopen. Zonder dat ik maar iets hoefde te ondernemen, stond de hond op en begon de yoghurt van mijn lichaam te likken.

My god wat voelde dat goed. Mijn tepels schoten als pieken naar de top van de kerstboom, mijn kruis werd zo geil als boter, terwijl mijn hart in mijn keel bonkte. Terwijl ik nog wat uit het pak over mijn tepels liet gaan, kon ik het gevoel om wat yoghurt over mijn kutje te gieten niet meer onderdrukken. De hond likte de yoghurt zo heerlijk van mijn lippen dat ik steeds geiler en geiler werd. Ik draaide me om en ging op mijn buik liggen. Gooide het pak uit over mijn billen en aars. Man, wat had dat beest een zalige tong. Intussen leek het er op dat het dier geen yoghurt meer nodig had, maar genoeg had aan mijn kutgeil. Ik stak mijn kont nog verder naar achteren, waarop hij zijn warme tong mijn spleet en lippen aflikte. Toen ik mijn hoofd naar achteren draaide zag ik de stijve lul van het beest. Zelf was ik misschien nog geiler dan het dier en kon me niet meer inhouden. Met mijn hand betaste ik zijn lul, die nog groter leek te worden. Bewonderenswaardig keek ik naar de grote knop aan de bovenkant van zijn penis. Het dier zette zijn poten naast mijn lichaam en met wat hulp bracht ik zijn harde pik bij me naar binnen. Ik ging door de grond van genot. Mijn gleuf leek wel open te splijten, zo dik was dat ding. Als er mijnwerkers achter die heerlijke paal hadden gezeten, waren ze onmiddellijk gestorven door zuurstof gebrek. Steeds wilder voelde ik zijn pik in me stoten.

Het beest hijgde en likte over mijn gezicht. Veel te snel voelde ik zijn lul harder gaan kloppen en wist dat het dier klaar ging komen. En ja, enorme hoeveelheden zaad spoot hij hijgend mijn lichaam in. Zelf was ik nog zo geil als wat en baalde dat hij zo snel klaar was gekomen. Ik wist niet dat het beest nog veel meer in potentie had. Zijn tong gleed over min gezicht, ik aaide hem, terwijl hij ondertussen hard door neukte. Doordat waanzinnige gebonk in mijn kutje, bracht ik mijn hand naar mijn klit en masseerde mezelf klaar. Toen het dier nog een keer kwam, bleef hij een tijd staan. Met een rare plop, schoot zijn lul mijn spleet uit. Mens wat was dat heerlijk. Maar het feest was nog niet voorbij. Toen ik uitgeput op de grond lag, begon hij opnieuw mijn kutje te likken. Ik spreidde mijn benen en trok mijn lippen uiteen om zijn tong beter te voelen.

Na een tijdje zag ik opnieuw zijn lul opveren. Ik liet hem heerlijk zijn gang gaan en opnieuw probeerde hij mijn gleuf te enteren. Ik draaide me om, omdat ik dat nou eenmaal een erg lekkere stand vindt en voelde het grote ding als een knots mijn kut indringen. Toen hij goed op ritme kwam, hoefde ik niets meer te doen. Tot twee keer toe kwam ik kermend klaar van geilheid. Nadat het dier opnieuw zijn zaad met kracht bij me naar binnen had gespoten, nam ik hem mee naar boven. Voortaan sliepen we samen deze vakantie. Dit zouden nog wel eens een erg leuke, warme dagen kunnen worden
.

 

 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen