Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 

Water viel met bakken uit de hemel en het leek nog wel even te duren voordat het ophield. De zon was nergens te bekennen en zwarte wolken domineerden de hemel. Joris liep met een paraplu over straat en zag op de komende hoek een meisje staan, moederziel alleen en hartstikke nat geregend. Hij ging in looppas op haar af en stak de paraplu uit tot boben haar hoofd en schoof er bij onder. "Kom , dan gaan we even een kopje koffie drinken daar aan de overkant." Het meisje glimlachte vriendelijk naar Joris en volgde hem. Ze was een jaar of twaalf en was een beetje aan de dikke kant. Ze had echter wel een ontwapenende glimlach en ogen die je hart deden smelten. Net toen hij het meisje mee wilde nemen nar de overkant, kwam er een vrouw aanrennen die ? Lisa?riep. Het bleek de moeder van het meisje te zijn. Joris legde de situatie uit en de vrouw toonde alleen maar dankbaarheid en begrip. ?als U morgen nou op dit adres langskomt, dan zal ik u bedanken.?Ze gaf Joris een kaartje en verdween met haar dochter Lisa naar de overkant van de straat. Het was een boerderij, zo wist hij. Het was in een dorp waar alleen maar boerderijen stonden. Nou, op naar het platteland dan maar, zo dacht hij en stiekem fantaseerde hij over de erg lekkere moeder van Lisa.

 

Lisa was de volgende dag erg blij de vriendelijke man weer eens te zien. Helaas had ze al een afspraakje met een vriendinnetje van haar en ze stapte in een net achter Joris aangereden auto, waar de moeder van het vriendinnetje inzat. ?bedankt nog, meneer!? riep Lisa hem nog snel even toe. Hij hoorde paarden hinniken en zag dat achter het huis een aantal stallen stonden. Misschien was Lisa haar moeder daar bezig. Hij besloot naar achteren te gaan. Er stonden een aantal paarden rustig in de stal, maar eentje was aan het blazen en ander lawaai aan het maken. Nieuwsgierig sloop Joris naar het paard toe en snel dook hij weer weg, nadat hij het schokkende maar ook wel geile beeld had gezien van Lisa haar mamma die een paard zijn pik aan het pijpen was. Dit maakte Joris enorm geil. Hij wreef over zijn broek en voelde hoe zijn pik hard aan het worden was. Schichtig keek hij om zich heen of niemand hem zou kunnen gaan betrappen. Toen hij er zeker van was dat dit niet het geval was, deed hij zijn rits los en viste hij zijn pik uit zijn broek en begon hij zachtjes en buiten beeld te trekken. Lisa haar mamma zat op haar knie?n half onder het paard en had zijn enorm grote pik in haar handen. Ze trok hem heerlijk af, terwijl haar mond een klein gedeelte van de pik aan het afzuigen was. Ze had haar ogen dicht en ze genoot duidelijk van de beestachtige smaak die aan de pik zat. Misschien had het paard een paar minuten ervoor een merrie staan neuken en proefde ze nog haar natte kutje, zo fantaseerde Joris. De mamma van Lisa liet nu ??n hand tussen haar benen verdwijnen en speelde daarmee met haar waarschijnlijk enorm natte en botergeile kutje.

Joris verhoogde zijn aftrek tempo een beetje, toen hij merkte dat de mamma van Lisa klaarkwam door het vingeren van haar kutje en door het zuigen aan die harde pik van dat geweldig mooie en geile paard waar ze onder zat. Ze trok nu met twee handen hard aan de pik, terwijl er een klodder spuug aan de paard zijn lul bleef hangen. Het beest begon een beetje te steigeren en het leek erop dat hij de mamma van Lisa wilde gaan bestijgen. Met sussende woorden kalmeerde de botergeile mamma het paard en deze bleef nu stil staan, maar ze moest wel opschieten, anders zou het paard haar overmeesteren en zo?n pik in haar kut zou ze nooit overleven gaan. Het paard begon meer lawaai te maken en het leek een te gaan hinniken. Dat deed het ook. Snel begon de geheel naakte mamma van Lisa aan de harde pik van het paard te trekken en ze hield zijn pik boven haar tieten. Het paard maakte een hoop kabaal en spoot zijn enorme hoeveelheid paardenzaad over haar mooie tieten heen. Op datzelfde moment bereikte Joris achter de paal waar hij stond ook zijn hoogtepunt.

De mamma van Lisa likte nog even het zaad van het paard van haar vingers af, nadat ze even over haar borsten had gesmeerd en kleedde zich toen weer aan. Haar kleren lagen verderop in een hoek gesmeten. Het waren makkelijke werkkleren dus ze had ze in een oogwenk weer aan. Joris verstopte zijn lul weer achter zijn rits en haastte zich snel naar het begin van de stallen en deed net of hij er net binnen was gekomen. Hij riep de moeder van Lisa alsof hij haar al een tijdje zocht. Een hoofd met haren die wild waren stak om een hoekje. ?sorry, ik heb je niet gehoord, ik was bezig met mijn paard. Kopje koffie?? De mamma van Lisa bracht Joris naar het huis toe en schonk daar de koffie in. Het werd een gezellig middag en Joris mocht ook nog op een paard een ritje maken, toen hij had verteld dat hij weleens paard had gereden. Drie keer raden welk paard hij mocht bestijgen.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen